SIDA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
ACAS. Associació Comunitària Anti-SIDA de Girona
L’ACAS és una Organització No Governamental al servei del Sida creada l’any 1990. L’àmbit territorial d’actuació comprèn la demarcació de Girona. Associació constituïda per persones voluntàries que col·laboren en la prevenció del VIH/Sida.
Actua-Vallès
Actuavallès és una associació sense ànim de lucre que té com a finalitat millorar l'atenció social, psicològica i mèdica de les persones afectades pel VIH, així com fer educació per la salut posant èmfasi en una sexualitat sana i en la prevenció del VIH.
ALAS Associació de Lluita Antisida de les Illes Balears
Formar el 1986, amb el nom d’Associació Ciutadana de Lluita contra la Sida de Palma de Mallorca, com a fruit de la preocupació d’un grup de persones per la problemàtica de la Síndrome d’Immunodeficiència Adquirida (SIDA). Delegació a Eivissa.
AMAS (SIDA)
Pàgina web del Projecte AMAS (Aproximació Multidisciplinar per a l'Abordatge de la Sida). Inclou noticies, mesures preventives, articles d'anàlisi, enllaços, etc. Actualització diaria.Versions en català, castellà i anglès. Administrada des de l'Escola U
Associació Antisida Lleida
ONG que treballa en el camp de la Sida a la província de Lleida. Informació, prevenció, recolzament, defensa de la imatge i de la dignitat dels portadors del virus VIH. Programes de sensibilització, informació i prevenció a joves i població en general.
Associació Balear de Dèficits Immunes Primaris
La IDPs (Immunodeficiències primàries) són malalties que són hereditàries i causades per errors en els gens de les cèl·lules que conformen el sistema immunològic. Tenen un ampli rang de símptomes des de lleus a severs. Disposa de traductor.
Associació Ciutadana Anti-Sida de Catalunya - ACASC
L’Associació Ciutadana Anti-Sida de Catalunya (ACASC) davant les darreres dades d’infecció del virus del vih a tot el territori espanyol durant el 2006 (cada dia, 2 noves infeccions a Espanya) vol enviar un missatge d’ús del preservatiu .
Bcn Checkpoint - Projecte Dels Noms
Centre de detecció del virus de la inmunodeficiència humana (VIH) i infeccions de transmissió sexual per a homes gais o que fan sexe amb homes. Al Gaixample (zona gai de Bcn). Proves de detecció del VIH i sífilis. Servei gratuït, anònim i confidencial.
Centre d'Estudis Epidemiològics de la Sida de Catalunya - CEESCAT
Web del Centre d'Estudis Epidemiològics de la Sida de Catalunya, CEESCAT. Unitat Funcional de l'Institut Català de la Salut (ICS), depenent de la Direcció general de Drogodependències i SIDA del Departament de Sanitat i Seguretat ...
Centre d'Estudis Epidemiològics sobre les Infeccions de Transmissió Sexual i Sida de Catalunya
Òrgan del Departament de Salut. L'objectiu de recollir, processar i divulgar la informació més rellevant en relació amb la magnitud i característiques de l'epidèmia del VIH/sida a Catalunya, dins del Sistema Integrat de Vigilància Epidemiològica SIVES.
Centre d'Estudis Epidemiològics sobre les ITS i Sida de Catalunya
L'any 1994, es va crear el Centre d'Estudis Epidemiològics sobre el VIH/SIDA de Catalunya (CEESCAT). Té l'objectiu de recollir, processar i divulgar la informació més rellevant en relació amb la magnitud i les característiques de l'epidèmia a Catalunya.
Comité Primer de Desembre
El Comitè 1r de Desembre-Plataforma Unitària d’ONG Sida de Catalunya és constitueix l’any 1998 com a plataforma que treballa per donar resposta al VIH/sida a Catalunya; eradicar l’estigma i la discriminació de les persones que viuen amb VIH/sida.
Coordinadora d’Associacions de VIH i SIDA de la Comunitat Valenciana
Coordinació en la informació, sensibilizació i prevenció de la transmisión del VIH i el SIDA. Defensa dels drets de les persones afectadss. Asesora, defensa i promociona els interessos de les associacions membres de la Coordinadora.
Dossier Informatiu Sobre la Sida
Complerta guia informativa, preventiva sobre l'enfermetat i els seus símtomes, contagi, etc. Esquema bàsic del retrovirus anomenat VIH. Propaganda de la SIDA a Tanzània. Tractaments i supervivents. Els tractaments tòxics …
Epidèmia The Game
Primer videojoc per a mòbils i tablets creat per lluitar contra la sida. Ingressos destinats a la investigació. El seu preu de descàrrega és de 0'99 € a Google Play i Apple Store. Joc tipus arcade en què el jugador ha de neutralitzar una onada de virus.
Espiritualitat i Sida
La Fundació Dimensió Sida de Barcelona ha creat la nova pàgina internacional interreligiosa Espiritualitat i Sida, la primera que tracta la infecció per l?HIV, no solament des d?un vessant sanitari, sinó també des del punt de vista espiritual.
Fundació Acollida i Esperança
Entitat dedicada a acollir i atendre persones que pateixen exclusió social, especialment, les afectades pel VIH/sida sense recursos econòmics, ni suport familiar. Centres d'acollida: Can Banús Badalona i Convent dels Franciscans a Bisbal d'Empordà.
Fundació Àmbit Prevenció
El 1993 neix Àmbit Prevenció, associació que sorgeix amb la idea de fer prevenció de la Sida entre persones que són consumidors de drogues per via parenteral. Aleshores es tractava d'una població molt oculta i de difícil accés mentre consumia drogues.
Fundació Lluita contra la Sida
Entitat que té l’objectiu d’assistència, recerca i docència en el camp del VIH i la sida. Fou creada pel Dr. Bonaventura Clotet el juliol de 1.992 a partir de la Unitat VIH de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, situat a Badalona (Barcelona).
Fundació Máximo Soriano Jiménez
Web de la Fundació Máximo Soriano. Ajuda al coneixement i a la investigació en malalties infeccioses i SIDA. Prén el seu nom en honor del Catedràtic de la Facultat de Medicina de Barcelona, Dr. Máximo Soriano i Jiménez (1905-1978).
Fundació SIDA i Societat
Organització de l’àmbit de la salut pública i de la cooperació internacional. Després de Conferència Internacional de SIDA a Barcelona l'any 2002, inicià projectes de cooperació internacional a Senegal i Guatemala, on concentra avui els esforços.
Gais Positius - l'associació de i per a gais seropositius
Associació de i per a gais seropositius, de la Coordinadora Gai-lesbiana. Espai de trobada i suport per a homosexuals afectats pel VIH/Sida. Trobades a la seu de la Coordinadora Gai-Lesbiana. Raons de gais positius, no estàs sol, sexe entre homes.
Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa
L’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa és institut referent internacional que té com a objectiu contribuir a millorar els coneixements, la prevenció i els tractaments de la infecció pel VIH i la sida amb la finalitat última d’eradicar l’epidèmia.
Material educatiu per a la prevenció del VIH/sida
Eina complement al material educatiu i a l’exposició còmic sobre la sida per a les persones en contacte amb el jovent, per tal d’abordar el tema de la sexualitat i la prevenció del VIH/sida i utilitzin la guia com a instrument per al treball dels temes.
Memorial permanent de la SIDA a Barcelona
El Memorial Permanent de la Sida a Barcelona va ser inaugurat l'abril de 2003 amb la col·laboració de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Barcelona, amb motiu del desè aniversari de la fundació del Projecte dels Noms-Hispanosida a l'Estat espanyol.
Sida Studi
Espai de Sida Studi- És una ONG creada l’any 1987 a Barcelona, que treballa en la capacitació de les persones per prevenir el VIH/sida i per reduir l’impacte individual i social del virus en un marc de respecte als Drets Humans.
TodoSida - Mundo Positivo Proyecto
Portal-Revista de VIH/SIDA i hepatitis, suport als afectats, Web d'ajuda social de l’Associació Mundo Positivo (persones afectades i infectades amb el VIH). La comunitat positiva disposa de xat i grup msn per als seus missatges, fotos, etc...
VIH-DA Associació
VIH-DA Centre Obert és un espai creat a Badalona l'any 1996, on ofereixen serveis relacionats amb l'atenció als afectats pel VIH/sida i on es promouen activitats relacionades amb la prevenció de la transmissió de les infeccions de transmissió sexual.
VIH-SIDA - Govern de les Illes Balears
Conselleria de Salut, Direcció General de Salut Pública i Participació. Seccions, portada, estratègia VIH-SIDA a les Illes Balears, epidemia, programes preventius, documents i material, recursos, preguntes i respostes, i Dia Mundial de la Sida.
Vivint amb VIH/SIDA
Jornada de promoció de la salut i qualitat de vida per a les persones amb VIH/SIDA. Anualment, l'ONG Projecte dels Noms-Hispanosida organitza la Jornada de promoció de la salut i qualitat de vida per a persones amb VIH/sida. L’activitat.
Xarxa Sida i Món Local
Entitat creada l’any 2004. Espai d’intercanvi i reflexió entre tots els agents que intervenen des del món local, conferint-li una dimensió comunitària. Promou la implicació del món local en l'abordatge present i futur de la infecció pel VIH i la sida.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT