SINDICATS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
@ltercat
Publicació bianual del Col·lectiu Autònom de Treballadors i Treballadores de les Administracions Públiques del País Valenciá. Descarrega't ací la publicació sindical més canyera, participativa, combativa i plural que es fa al País Valencià…
ADECAF - Associació Democràtica Catalana de Funcionaris de Presons
El web alternatiu de presons. Web de funcionaris de presons catalans compromesos amb la defensa dels drets humans als centres penitenciaris de la Generalitat.
Afectats per la política laboral de l'Ajuntament de Barcelona
Bloc, amb moltes entrades de la nova plataforma d’afectats per la política laboral de l'Ajuntament de Barcelona. Us recomanem l'entrada "Carta oberta als regidors". Si coneixeu algú que hi pugui estar interessat us animem a difondre el bloc.
Agrupació Sindical d'Ambulàncies de Catalunya
ASAC és el primer sindicat de classe i gènere especialitzat en el col·lectiu del transport sanitari a Catalunya. El sindicat vol difondre els interessos col·lectius dels seus membres d'una forma unidireccional, sense perjudicis a altres sectors.
AJEC - Associació de Joves Estudiants de Catalunya
L'AJEC un sindicat d'estudiants d’àmbit català, progressista i plural fundat l’any 1983 que té com a funcions principals defensar els drets dels estudiants; promoure la participació dels estudiants en la presa de decisions dels seus instituts i facultats.
ANC Treballadors
Blog oficial del col·lectiu de la Sectorial de l'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) del treballadors i treballadores per la Independència. Informa de les activitats que realitzen els treballadors i les manifestacions en les quals hi participen.
ANPE Catalunya
Sindicat independent i professional, adherit a la CIF i ESHA. Cartellera, novetats, informacions professionals, revista, delegacions de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, llançadora d'Internet, legislació i reforma educativa.
Anpe Catalunya - Sindicat Independent
Sindicat profesional i Independent de docents de Catalunya. Cartellera Informacions. Darrers butlletins provincials. Reforma educativa catalana. Sols amb els seus afiliats i afiliades i amb tota la comunitat educativa sense cap tipus de discriminacions.
Anpe Illes Balears - Sindicat Independent
Sindicat independent que té els seus orígens a l’any 1975 a Mallorca, de la voluntat de molts els docents de l’ensenyament públic. L’objectiu era fer un sindicalisme on tots i totes tinguessin cabuda, sense atendre a la ideologia o opcions personals.
ASPEPC Sindicat de Secundària
Sindicat de professors i professores de l'ensenyament secundari públic de Catalunya. Sorgeix arran de la necessitat de recollir la veu i assumir la defensa i les reivindicacions dels col·lectius de secundària, negligides per la plataforma unitària.
Associació de Treballadors Fronterers
Associació de Treballadors Fronterers de la Seu d’Urgell. L’associació vol continuar avançant en el reconeixement d’un estatus específic per als assalariats que viuen a la comarca de l’Alt Urgell però que treballen al Principat d’Andorra.
Associació Nacional de Professors d'Ensenyança Sindicat Independent - SOS Bullying
Pàgina amb informació, no oficial, de SOS Bullying, l’Associació Nacional de Professors d'Ensenyança, Sindicat Independent de l’Educació. La seva pàgina oficial “http://www.anpebcn.com” ja ha deixat de ser operativa.
Associació Professional de Músics de Catalunya MUSICAT
Entitat sindical, al servei dels professionals de la música en l'àmbit territorial de Catalunya. Grup de gestió, format per tres empreses i una associació cultural, per oferir els serveis en les millors condicions. Publicacions, dades, encants i club.
Aula de Formació Joan N. García.Nieto
Espai formatiu sociolaboral de reflexió i debat, que de manera permanent en el temps, organitza xerrades, vídeo-fòrums, visites culturals, adreçades al conjunt de la ciutadania, en general i als treballadors i treballadores de la comarca en particular.
Autopistescat.com
Porta del sector d’autopistes de la UGT de Catalunya. Joan Muntada, el secretari general, ha estat responsable d'autopistes a Catalunya i a Espanya. És membre del Grup Peatges del Parlament. Acesa, Aucat, Aumar, Autema, i Túnels Cadí.
Avalot - Joves de la UGT de Catalunya
Pàgina oficial d’Avalot, el grup heavy metal de Reus (Baix Camp). Heavy metal from Catalonia. Música, dades, els propers concerts, vídeos, merchadatge, i tot el que volgueu saber sobre els cinc membres que formen la banda catalana.
Avalot Lleida
Som una associació de joves sindicalistes dins de la UGT de Lleida que creiem que és possible un món millor i més just, volem responsabilitzar-nos i protagonitzar les transformacions en què creiem Ens vam constituir el 2012 a les terres de Lleida.
Avalot. Joves de la UGT de Catalunya
Associació sindical jovenil, de la UGT de Catalunya, en defensa dels joves, el treball i el país. Vol un sindicat més proper als joves. Servei d'assessorament laboral, escola de natura, espai educatiu, publicacions, …
Bloc d’Estudiants Agermanats
El BEA és una organització estudiantil valenciana,amb un funcionament democràtic i amb un caràcter d'esquerres i nacionalista, sense vinculació de dependència amb cap organització (partit polític, sindicat, ONG, etc.).
C.G.T. Secció Sindical Ambulancies Condal
Davant de la situació sectorial, fa un crit a la lluita des de tots els fronts possibles para evitar la signatura d'un conveni a la baixa tal i com han pactat l'ACEA i els sindicats majoritaris. Una baixada que és il·legal i injusta. Pàgines. Presentació.
CATAC
Candidatura Autònoma de Treballadors i Treballadores de l'Administració de Catalunya. Adreces, notícies, seccions sindicals, cataccrac, lut laboral, formació, secretaria de la dona. Altres webs, assesoria jurídica, ...
Catac-Cts-Iac
Candidatura Autònoma de Treballadores i Treballadors de l'Administració de Catalunya-Coordinadora de Treballadors i Treballadores de la Sanitat/Intersindical Alternativa de Catalunya. Procés de coordinació de diversos grups sindicals d’arreu del país.
Catalunya · revista de la CGT
La revista Catalunya és el principal òrgan d'expressió del sindicat CGT de Catalunya. Per aquesta publicació han passat centenars de lluites socials, centenars de conflictes sindicals, centenars de propostes emancipadores …
CAU - Col·lectius Assemblearis d'Universitats
Sindicat de treballadores i treballadors del personal d'administració i serveis de la Universitat Politècnica de Catalunya. Informació general, comuns, general, laboral, universitari, clàustre universitari, opinió i col·lectius.
CC.OO. Ajuntament de València
Col·lectius, executiva, àrea de descàrrega, conveni. Informació actualitzada, fotos, serveis i enllaços web de la Confederació. Web de la Fsap i de l'Ajuntament. Notícies, butlletí, col·lectius, formació, i informació diversa.
CCOO a Gearbox del Prat (Grup SEAT)
Informació sobre la defensa dels drets laborals dels que treballem a aquesta empresa del sector de l'automocióa El Prat de Llobregat. Informació interna i actualitat treball. Salutacions solidàries!
CCOO a Reverté Minerals
Secció Sindical de CCOO a Reverté Productos Minerales, empresa de Bellvei (Baix Penedès). Calendaris de les seccións de Reverté Minerals-Bellvei. Diego González, Delegat de CCOO acomiadat de Reverté Minerals intervé per invitació d'ERC,
CCOO Ajuntament de Mollet del Vallès
Web de la Secció Sindical de CCOO de l'Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental). Història de la secció sindical, documents, conferència comissió executiva, afiliació, eleccions sindicals i programes d'acció.
CCOO centre-nord
Lloc del blog de la secció sindical de Comisions Onreres Nacionals de Catalunya, terriyorial centre-nord. Temaris, multimèdia, YouTube Sanitat, recurs formació, AFEDAP, i normativa sindicats. Estem al CAP Cornellà al c/ Bellaterra, 31, 3a planta.
CCOO de l'Hospitalet
Web de Comissions Obreres, Unió local de l'Hospitalet. Crida a la participació en les propostes de la Unió Comarcal de CCOO del Barcelonès, perquè participi, la millor garantia per continuar lluitant per unes millors condicions de vida i de treball.
CCOO del Baix Llobregat
Les CCOO del Baix Llobregat som una organització territorial confederada en la Comissió Obrera Nacional de Catalunya. El Baix Llobregat va ser lloc de lluites obreres durant la dictadura franquista, i s'hi va gestar un potent moviment sindical…
CCOO del Baix Llobregat
Organització territorial confederada en la Comissió Obrera Nacional de Catalunya. Podràs informar-te dels nostres serveis, que abasten una gamma molt àmplia, des dels sindicals a altres que són d'interès per als treballadors i treballadores i les
CCOO Federació d’Ensenyament Illes
Acció social als centres de treball. Defensa els interessos professionals, econòmics, socials, polítics i nacionals dels treballadors i treballadores, en la supressió de l’opressió, discriminació i explotació capitalista. Seus a Palma, Maó i Eivissa.
CCOO Intercomarcal de Tarragona
La Unió de Sindicats Intercomarcal de Comissions Obreres de Tarragona forma part de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya. Compta amb delegats i delegades a la majoria d'empreses dels diferents rams amb presència a les nostres comarques.
CCOO L´Hospitalet
Secció Sindical ICS SAP l’Hospitalet. Propostes sindicals del congrés de la Federació de Sanitat de Catalunya. Una de les mesures que proposa la Generalitat és reduir, encara més, la despesa pública social en general i la sanitària en particular.
CCOO Salut Laboral
Prevenció de riscos de CCOO a l'ICS de Costa de Ponent (Institut Català de la Salut. Gerència Territorial Metropolitana Sud. Direcció d'Atenció Primària). Salut i treball segur. Respostes de l'ICS Costa de Ponent i inspecció de treball comunicats de risc.
CCOO-PV Comarques Nord
Comissions Obreres del País Valencià (CCOO PV) és segons els estatuts un sindicat reivindicatiu de classe, unitari, democràtic i independent, participatiu de masses, sociopolític, d'homes i dones, internacionalista, pluriètnic i multicultural. Traductor.
Centre de Formació del Taxi
Foment de la professió i del sector del taxi. Fomenta la investigació, el desenvolupament i la promoció de les actuacions tendents a la millora de la salut i la seguretat en el sector en el taxi en particular. Preparació per als professionals del sector.
Centre Penitenciari Brians-1
La nostre idea es que sigui un blog exclusiu del nostre centre, modest, fàcil de llegir, dinàmic, amb unes seccions fixes, amb amplitud d’informació d'arreu i intentar ser una font de consulta del nostre centre sense cap mena de pretensió.
CGT Aj. Premià de Mar - Bloc
Espai d’expressió de la CGT (Confederació General del Treball) a l’Ajuntament de Premià de Mar, el Maresme. Inclou les notícies de la secció sindical de la CGT a l'Ajuntament de Premià de Mar, les seves publicacions, webs d’interès, i arxiu del blog.
CGT Ajuntament de Barcelona
Secció sindical de la CGT a l'Ajuntament de Barcelona. Per l’administració pública transparent i democràtica de base, lliure de precarietat, especulació i privatització, cap la xarxa de serveis públics col·lectivitzats al servei de classes populars.
CGT Barcelona
Pàgina oficial de la Confederació General del Treball CGT de la demarcació de Barcelona. Inclou informació de la normativa i de les àrees i pàgines de la CGT. Tot i que la pàgina està exclusivament en castellà, però les notícies són en català i castellà.
CGT Confederació General del Treball de Catalunya
Organització sindical seguidora de les idees llibertàries i anarcosindicalistes. Actualitat amb notícies i comunicats, es disposa d'una bàsica base de documents de legislació, guies laborals, butlletins juridicosindicals, materials de formació.
CGT Diputació de Barcelona
La Confederació General del Treball és una associació de treballadors-res que es defineix anarcosindicalista, i per tant: de classe, autònoma, autogestionària, federalista, internacionalista i llibertària. Proposres de desenvolupament del sindicat.
CGT Federació Lleida
Pàgina oficial de la Federació Intercomarcal de Lleida del sindicat CGT. Inclou informació general: Fòrum, llistat de notícies, actes, reunions, correus, ensenyament, notícies SP, pròxims events, butlletí novetats, butlletins anteriors, i enllaços.
CGT Illes Balears
Pàgina web del sindicat Confederació General del Treball de les Illes Balears. Diversos tipus d’informació del sindicat, notícies, seccions i sectorials, agenda d’actes i fotografies diverses. Delegacions a les Illes.
CGT Manresa
Weblog de la Federació Local CGT Manresa. Us donem la benvinguda i us comuniquen que ens podeu trobar al local seu de la Federació Local, al Carrer Circumval·lació, 77 2n pis, de Manresa (Bages). Us hi esperem! La CGT, l'alternativa sindical.
CGT País Valencià i Múrcia
Web de la Confederación General del Trabajo del País Valencià i Múrcia. Confederal, descàrregues, federacions locals, sectorials, galeria, anuncis, agenda, i dades de les eleccions. Espai privat. Identificadors personals.
CGT Ponent
Pàgina web de la Federació Intercomarcal de les terres de Lleida de la CGT (Candidatura General de Treballadors). Informació portada, llistat notícies, actes, reunions, noticies SP, cursos i actes, serveis jurídics, arxius, contacte, imatges, situació, …
CGT Sabadell
Espai de la Federació Local de CGT Sabadell. Prepara la vaga general amb convocatòries enfocades a delegats, afiliats i simpatitzants. Actuacions encaminades al conjunt de la classe treballadora de Sabadell i poblacions properes.
CGT Secció Sindical als Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya
Web de la Secció Sindical de CGT als Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Butlletí informatiu de la Secció Sindical. Conèixer la CGT. Web dels treballadors i treballadores anarcosindicalistes als Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.
CGT UAB
Secció Sindical de la CGT a la UAB. La Confederació General del Treball (CGT) només es deu a la defensa dels drets dels treballadors i treballadores, i lluita per una nova societat justa, lliure i fraterna. La CGT no es deu a cap partit polític.
CGT València
Federació local de València de la Confederació General del Treball. CGT. Nous delegats en l’ONCE a València, CGT a la Cooperativa Agrícola i Ramadera d’Almussafes (COAGAL), nous delegats CGT en Serunion de Paterna i Sercoval-Povinet.
CGT València Sindicat d’Administració Pública
La Confederació General del Treball (CGT) és una organització seguidora de les idees llibertàries i anarcosindicalistes. El nostre objectiu passa per la defensa quotidiana dels interessos dels treballadors i treballadores davant la patronal.
CGTSecció Sindical Seat Martorell
Som una organització de persones que tracten de canviar una societat que no agrada per desigual, injusta, autoritària i, molt sovint, irracional. Com a senya d'identitat som anarcosindicalistes. Com organització proposem l'emancipació del treballador.
CNT Alcoi
Blog oficial de la CNT - AIT d’Alcoi, sindicat obrer, Promou les pautes i valors: autogestió, acció directe, llibertat i igualtat, justicia social, solidaritat recolçament mutu, anticapitalisme, responsabilitat i compromís. Versió en valencià mínima.
CNT de Catalunya i Balears
Pàgina web del Comitè Regional de la CNT catalano-balear. Enllaços als sindicats de la CNT que composen aquesta Confederació i organismes relacionats. Comunicats varis. Agenda d'actes previstos.
CNT del Prat
Lloc del Sindicat d’Oficis Varis del Prat de Llobregat (Baix Llobregat), de la CNT-AIT. Centenària central anarcosindicalista que al Prat te la seva seu al carrer Enric Morera, 77 baixos del Prat. Els horaris consultes: dilluns a dijous: de 18.00 a 20h.
CNT La Costera i Vall d’Albaida
Espai del sindicat CNT de les comarques de La Costera i de la Vall d’Albaida, amb seu a Canals. Horari d'assessorament sindical per als treballadors i les treballadores i informació sobre el sindicat. Pròximament noves terturlies literàries anarquistes.
CNT Palma de Mallorca
Web de la CNT Palma de Mallorca. Conflictes laborals convenis col·lectius, convocatòries, sindicalisme i formació sindical, seccions sindicals, confederal, antimilitarisme, ecologisme, etc. Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 19 a 22 h.
CNT Ponent
Sindicat d'Oficis Varis de Lleida de la CNT, ens trobaràs dimarts. Volem l’emancipació dels explotades, l'autogestió dels mitjans de producció pels treballadors, l'alliberament de l'individu esclavitzat sota la societat capitalista del neoliberalisme…
CNT-AIT Badalona
Sindicat d'Oficis Varis de Badalona CNT-AIT. Horaris local sindical. De dilluns a divendres de 19 a 21:30 hores. Assamblea: Tots dimecres a les 19:30. Estem al Passatge Riu Congost, al barri de Lloreda enfront el dipósit municipal de vehicles.
CNT-AIT d’Esparreguera
La CNT és un sindicat de treballadors i treballadores, fundat l'any 1910, profundament compromès amb la defensa de les reivindicacions i amb una sèrie de plantejaments que fan que la CNT sigui un sindicat distint als altres. Més info…
CNT-AIT Esparreguera
Nucli Confederal de la CNT-AIT a Esparreguera. La CNT és un sindicat de treballadors i treballadores, fundat l'any 1910, compromès amb la defensa de les reivindicacions i amb plantejaments que fan que la CNT sigui un sindicat distint als altres.
CNT-AIT Figueres
En aquestes pàgines trobaràs tota informació sobre la nostra organització, els nostres objectius, tàctiques i finalitats. Serveix-te a recórrer els índexos de la columna dreta per a accedir a tots els continguts propis, i molts altres de recomanats.
CNT-AIT Granollers
La CNT és un sindicat de treballadors i treballadores, fundat l'any 1910, profundament compromès amb la defensa de les reivindicacions i amb una sèrie de plantejaments que fan que la CNT sigui un sindicat distint als altres.
CNT-AIT Guaites
Seccions sindicals de Guaites forestals (CNT-AIT). Els i les guaites forestals som treballadores que, de forma desigual, portem arrossegant durant anys diverses formes de precarietat en el nostre treball a la muntanya. Ara estem organitzats.
CNT-AIT Igualada
L’aposta per noves fórmules d’autoorganització i solidaritat empenyen nombrosos joves igualadins, en diferents èpoques, als locals de l’Ateneu Llibertari. Emparats per l’estructura de la Federació Obrera, es convertiran en un important nucli aglutinador.
CNT-AIT Manresa
Contra la Reforma Laboral, les retallades i les agressions contra la classe treballadora. La CNT ha acordat convocar vaga general de 24 hores el proper 29 de març, estenent la convocatòria realitzada a Galícia i Euskadi, es formalitzarà els propers dies.
CNT-AIT Mataró
Col·lectiu de treballadors, treballadores, estudiants, aturats, aturades, jubilats i jubilades que s’organitzen per defensar els seus drets i millorar les condicions de vida econòmiques i morals. Formem una societat de resistència al capital i l’Estat.
CNT-AIT Olot
Què és la CNT? Afilia’t. Sindicat de Comerç i Hosteleria, material formatiu, calendari, contacte i localització, comerç i hostaleria, sindicalisme, videos. La Comissió 1 de Maig de La Garrotxa està formada per la CNT d'Olot, La Dalla i d’altres, ...
CNT-AIT Olot
Pàgina de la Secció Sindical CNT-AIT Olot. Els de la CNT som els que iniciem cada article, els comentaris que es puguin fer després ningú sap del cert qui els fa… El moviment llibertari cohesionat i amb respecte entre qui el formem.
CNT-AIT Pineda de Mar
CNT exigeix que es posi fi a una política econòmica feta perquè els treballadors-res paguin la crisi de la banca i de la patronal, que ha conduït a una xifra intolerable d'aturats i a un empobriment de les condicions de vida de la classe treballadora.
CNT-AIT Prat de Llobregat
Sindicat d’Oficis Varis El Prat de Llobregat (Baix Llobregat). La CNT és una federació de sindicats adherida a l’AIT. Som treballadors que, al marge de polítiques ni remuneracions, com a afiliats prenem les decisions en peu d’igualtat i de forma directa.
CNT-AIT Premià de Mar
El Sindicat Únic de Premià es una associació de treballadors adherida a l'organització sindical Confederació Nacional Treball. Agenda comarcal, assesorament jurídic, principis, tàctiques i finalitats, activitats, anarcosindicalisme, fundacions i Ateneus.
CNT-AIT Sabadell
Sindicat d'Oficis Varis de Sabadell. La CNT és un sindicat de treballadors-res, fundat l'any 1910, profundament compromès amb la defensa de les reivindicacions i amb una sèrie de plantejaments que fan que la CNT sigui un sindicat distint als altres.
CNT-AIT Tarragona
Tots la resta de sindicats et demanen el vot. La CNT no vol que ens votis, tenim altres interessos, i altres maneres de pensar i d’organitzar-nos. CNT és un sindicat de treballadors/es amb molts anys de lluita i d’experiència a les seves espatlles.
Cofederació Sindical CCOO Illes Balears
Inclou les federacions: de Comerç, Hostaleria i Turisme, Federació d'Ensenyament i Federació dels empleats públics (FSAP). Butlletins, calendaris, convenis, dona, publicacions…
Col·lectiu Autònom de Treballadors i Treballadores de les Administracions Públiques del País Valenciá
Web del Col·lectiu Autònom de Treballadors i Treballadores de les Administracions Públiques del País Valenciá. Articles i comentaris en lluita contra les privatitzacions. Revista AlterCat, relacions institucionals i enllaços d’interès.
Col·lectius Assamblearis d'Universitats - CAU
Intersindical universitària catalana amb informació, agenda, informacions, estatuts, comunicats, convenis i propostes. El CAU neix de la unió entre la CUT (Candidatura Unitària de Treballadors) de la UB, el CAL de la UAB i companys de la UPC.
Comfia
Pàgina del Comfia de Comissions Obreres. És una sindicat de serveis financers i administratius; banca, estalvi, assegurances, oficines, informàtica, ett, telemàrketing, gestories, immobiliaries, notaries, consulta laboral, assesoria…
Comissió Obrera Nacional de Catalunya
Primera força sindical de Catalunya. Fa 30 anys, els treballadors i treballadores del nostre país van fundar a diverses comarques i localitats de Catalunya les primeres Comissions Obreres per defensar els interessos i millorar les condicions de vida.
Comissions Obreres a Gearbox del Prat S.A.
Informació socio-laboral de Gearbox del Prat S.A., fabricat dels canvis de marxes pel Grup SEAT. Notícies del sector de l'automoció. Un espai sindical ideat per JM. Jurado a l'any 2000. Informació interna actualitzada.
Comissions Obreres CCOO Girona
Sindicat a Girona. Organització dels treballadors/es per defensar els seus interessos. Acció sindical en les empreses i representació institucional. Assessorament laboral. Gabinet Jurídic. Ocupació, orientació i formació contínua. Centre d'Informació...
Comissions Obreres de les Illes Balears
Confederació sindical de sindicats democràtics i de classe. Està integrada per federacions i unions comarcals i insulars, en els quals hi caben les treballadores i treballadors de les Illes. Informació, serveis, campanyes i publicacions.
Comissions Obreres Vallès Occidental del Vallès Occidental
CCOO del Vallès Occidental. Assessorament de les branques, àrea de serveis, assegurances vehicles o habitatge (companyia Atlantis), gabinet jurídic, cursos de formació, punt del SCC, demandes i ofertes de treball i revista mensual Comarca.
Comitè d'Empresa de l'Hospital de Sant Joan de Reus
Plana dels companys del Comitè d'Empresa de l'Hospital de Sant Joan de Reus. Utilitza la web del comitè, inserta notícies, baixa documents i programes descàrregues, si creus que falta res o que no t'agrada, fes suggerències.
Confederació Sindical CC.OO. País Valencià
Les pàgines de Confederació estan orientades a conéixer l'estructura de Comissions Obreres del País Valencià. Les funcions, les tasques, la composició i els principals documents dels òrgans de direcció.
Coordinadora Obrera Sindical
La COS és una organització sindical que lluita per la defensa i millota dels interessos dels treballadors i les treballadores. La COS nasqué l'abril de 1987 i es declara hereva del sindicalisme de classe i nacional històric (SOC, CCTT, CSTC...)
Coordinadora Obrera Sindical COS
La Coordinadora Obrera Sindical (COS) és una organització sindical que lluita per la defensa i millota dels interessos dels treballadors i les treballadores. Nascuda l'any 1987, es declara hereva del sindicalisme de classe i nacional històric.
COS | Territorial de l'Horta i àrea metropolitana de València
La Coordinador Obrera i Sindical (COS) és una organització sindical que lluita per la defensa i millora dels interessos dels treballadors i les treballadores. La COS neix l’any 1987 i es declara hereva del sindicalisme de classe i nacional històric.
CTAC Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya
CTAC és una suma d’entitats (gremis, col·legis, associacions professionals) i d'autònoms. A nivell de l'Estat espanyol es diu Unión de Profesionales y Trabajadores Autónomos. Assesorament a les associacions i suport jurídic, de formació i d'idees.
Diccionari de Sindicats, Sindicalistes i de la Història del Moviment Obrer de Catalunya
Des dels orígens fins l'any 1939. L'únic objectiu d'aquesta pàgina és reunir i donar a conèixer noms de persones, organitzacions, esdeveniments i fets de la Història del Moviment Obrer de Catalunyano, que són gens fàcils de trobar.
Dones Treballadores
Secció Sindical de Comissions Obreres de la Universitat de Barcelona CCOO-UB. Conté abundant informació actualitzada sobre la dona i reivindicacions del grup. El dia en què l'home es va apoderar del llenguatge, es va apoderar de la història i de la vida.
enredrat2
EPA Vicent Ventura, CCOO PV, Menú principal, contingut principal La tertúlia es trasllada. El sindicat CCOO-PV L’Escola Vicent Ventura Tauler d’anuncis, Enredra’t club de lectura, aprén valencià, món científic, mou-te i col·laboracions.
Escola Sindical de Formació Melchor Botella - Aula Virtual
La Federació de Sindicats de Treballadors del País Valencià va crear l’Escola per dotar-se d’una eina pròpia que li permet abordar la formació amb dissenys dels seus plans en funció de les necessitats formatives dels treballadors i treballadores.
Espai Jove de la Intersindical-CSC
L'Espai Jove de la Intersindical-CSC som una organització sindical, juvenil, catalana, de classe, amb esperít critic i vocació internacionalista. Ens proposem treballar per a la promoció del sindicat de referència als Països Catalans, per al jovent.
Federació Comarcal CGT Baix Penedès
La Confederació General del Treball és una associació de treballadors que es defineix anarcosindicalista, i de classe, autònoma, autogestionària, federalista, internacionalista i llibertària. Dimarts, dimecres, dijous i divendres, de 18.00h a 20.00h.
Federació de Sanitat de CCOO del País Valencià
Actualitat sanitaria i sindical. Cursos de formació, convenis, salut laboral, borses de treball i ofertes d'ocupació. Informació sindical, actualitat sanitaria, cursos de formació, ocupació, convenis, salut laboral, negociació colectiva,
Federació de Treballadors de Comerç, Hostaleria i Joc - UGT
Informació per els i les treballadors/es dels sectors de Comerç, Hostaleria i Joc de Catalunya. Noticies, convenis, salut laboral, etc. Més d'1.200.000 treballadors i treballadores a Catalunya cobren sous per sota dels 1.000 euros.
Federació de Treballadors i Treballadores de Catalunya
Organització autònoma i independent, democràtica, de classe, unitària, assemblaria, alternativa, revolucionària i amb Catalunya com àmbit d’actuació principal. El nostre propòsit és treballar per un marc català de relacions laboral.
Federació d'Ensenyament Comissions Obreres del País Valenciá
Web de la Federació d'Ensenyament Comissions Obreres del País Valenciá. Fem una crida a tot els sindicalisme valencià a sumar-se a aquesta ... a la vaga educativa que la Plataforma estatal per l'escola pública va anunciar recentment.
Federació d'Ensenyament de Comissions Obreres de Catalunya
La Federació d'Ensenyament de Comissions Obreres de Catalunya engloba quatre grans col·lectius que vetllen pel bon funcionament de les tasques laborals. Assesorament, agenda, notícies de premsa, publicacions, enllaços i documents.
Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya
La Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya. Actualitat, organigrama, història, territori i seccions sindicals. Enllaçes negociació col·lectiva, criteris convenis vigentes, novetats, àmbits de treball sectors industrials. Versió en català molt reduïda.
FETE UGT Federació de Treballadors de l’Ensenyament del País Valencià
Pàgina de la Federación de Treballadors de l'Ensenyament (FETE) de UGT-PV. Finalitat educativa de la LOMCE, llei regresiva, imposada sense negociar amb la comunitat. Premsa, universitat, Tasec, formació, afiliació, salut laboral, revista, …
FETE-UGT de Catalunya
Federació de treballadors de l'ensenyament de la UGT de Catalunya. Ensenyament públic, programa electoral, Universitat, artícles, ensenyament privat, programa electoral, personal, laboral, negociació i conveni.
FETE-UGT, País Valencià
Web de la federació de l'ensenyament d'UGT del País Valencià. Serveis i activitats, formació, ocupament, publicacions, info de les comarques. Reivindicacions, formació, legislació, universitat, ocupació i interins, monogràfics, …
FNEC - Federació Nacional d'Estudiants de Catalunya
Pàgina del sindicat d'estudiants universitaris catalanistes, Federació Nacional d'Estudiants de Catalunya. Som els estudiants compromesos amb el país, que volem ser particeps de les decisions que afecten a la universitat i a la nostra formació.
Fundació d'Estudis Llibertaris i Anarcosindicalistas - FELLA
Entitat creada per la CNT de Catalunya al 1990. Recopila i classifica documents, periòdics, revistes, butlletins, cartells, llibres, adhesius, octavetes, material filmat, i intercanviat. Activitats, notícies, convocatòries, publicacions i xarxa interna.
Fundació Utopia
La Fundació Utopia - Joan N. García-Nieto és una entitat creada l’any 1990 a iniciativa de les principals forces sindicals del Baix Llobregat i organismes públics. Servei de consulta d’un fons documental únic de caràcter històric, social i sindical.
IAC - Intersindical Alternativa de Catalunya
Treballadores i treballadors de l'administració pública, sanitària, l'ensenyament, l'estalvi, les universitats. Pàgines de cada secció sectorial. Estem treballant en el nou web. Aviat el trobareu al vostre abast.
Intersindical CSC
Pàgina web de la Ia Intersindi-CSC, sindicat de classe, català i independent, que és la cinquena força sindical al Principat, la 1a de les d'obediència nacional. Des d'aquí també podeu visitar la pàgina de l'Espai Jove de la intersindical i del SAC.
Intersindical-CSC Secció Sindical de l'Ajuntament de Barcelona
Pàgina de la secció sindical del Sindicat de l'Administració de Catalunya a l'Ajuntament de Barcelona. Serveis i seccions. Les problemàtiques que ens trobem els treballadors i treballadores de l´Institut Municipal Parcs i Jardins de Barcelona.
IWA-AIT International Workers Association
Web oficial de l’IWA-AIT International Workers Association, l’associació internacional dels Treballadors IWA-AIT. Moviment sinfical fundat a l’any 1922. Notícies web magazine downloads notícies en altres llengües, adreces, estatuts, arxius i contacte.
JOC Joventut Obrera Cristiana
La JOC proposa portar el missatge de Jesucrist als joves del món obrer, als quals volem comunicar que són fills de Déu, protagonistes de la pròpia vida, que són capaços d'organitzar-se i poden evangelitzar. Moviment portat i dirigit pels joves.
Joves de Comissions Obreres del País Valencià
Joves treballadors/res en actiu, en recerca de treball, estudiants... que veiem com la realitat social i l’actual mercat de treball estan dificultant, quan no excloent-nos de l’accés als nostres drets. Documents, notícies, agenda i petjades.
La Unió de Llauradors i Ramaders - COAG
Organització Professional Agrària democràtica, unitària, independient i única amb presència en totes les comarques valencianes per a donar respostes i oferir els serveis als professionals del sector agrari per a la seua empresa.
L'Institut Agrícola
L’Institut Agrícola, fundat l’any 1851, és l’associació agrària més antiga d’Espanya i una de les més antigues d’Europa. Som una entitat civil amb criteri propi i independent, especialment representativa a l’espai agrari català.
Metges de Catalunya
Organització sindical catalana, professional que es crea l’any 1920 amb el nom de Sindicat de Metges de Catalunya. El 2002 adopta la denominació actual. Les federacions i agrupacions adherides, actualitat, assessorament, afiliació, calendari, accions, …
Plataforma Bombers Barcelona
La Plataforma Bombers Barcelona (PBB), és una organització global i independent, oberta a tots els Bombers de Barcelona. Vol ser la força humana i moral que recolça les negociacions del conveni amb l’Ajuntament, defensant una política de mínims.
SAC Presons
Som una organització sindical catalana, democràtica, independent, solidària i de classe que rebutja la dependència de grups de pressió de qualsevol tipus. L'àmbit és el dels treballadors de totes les administracions.
SEC - Sindicat d'Estalvi de Catalunya
El SEC és una organització sindical catalana que desenvolupa la seva activitat al sector de les caixes d'estalvi des de fa més de 30 anys. Dota les diferents seccions sindicals d'un alt grau d'autonomia per la màxima eficàcia.
Secció CGT Autobusos
Pàgina oficial de la secció CGT Autobusos. Informe realizat pel comité de conveni sobre la reducció d'hores de circulació d'autobusos de TMB. Utopia i realitat, documentació, RadioRosko, CGT, jurídica, foro, blog, i enllaços.
Secció del Taxi CNT
Els i les treballadores del transport estem patint retallades i pressions que estan fent disminuir la qualitat del servei. La classe obrera està patint un atac continu per part del capital i l’últim que hem de fer entre nosaltres és enfrontar-nos.
Secció Sindical CCOO Caixa Catalunya
Web de la Secció Sindical CCOO Caixa Catalunya. CCOO està consolidada com una estructura sindical homogènia, amb presència a tots els nivells i territoris de Caixa Catalunya. Informació, document i enllaços.
Secció Sindical CGT Pirelli Manresa
Blog on la secció sindical de CGT a Pirelli Pneumàtics de Manresa informa a tots els seus associats i públic en general. La secció ha decidit adherir-se a la proposta de concentració presentada per CCOO i UGT.
Secció Sindical CNT-Barcelona
Pàgina oficial de la Secció Sindical CNT-Barcelona. Som sindicat és una associació de treballadors/es que busquen millores en la seva qualitat de vida tant materials com culturals. Informació general i sectors.
Secció Sindical de CCOO Universitat de València
Web de la Secció Sindical de CCOO, Universitat de València. Tota l'informació i executiva de la secció de CCOO de la UV i enllaços a altres seus de CCOO. Acords, legislació, dona, formació, salut laboral i reivindicacions.
Secció Sindical de CCOO Universitat Jaume I
Pàgina de la CCOO-UJI |, la secció sindical de CCOO de la Universitat Jaume I de Castelló. Informació general, i de diverses temàtiques: negociació, normativa, acció sindical, acció social, i informació d'actualitat.
Secció Sindical de CGT a Ramel
Pàgina de la Secció Sindical de la Confederació General del Treball a Ramel - SEAT Martorell de neteja industrial. Conté un resum de les informacions relatives al sindicat i al sector de la neteja.
Secció Sindical de FeS-UGT a RTVV
Secció Sindical de FeS-UGT a RTVV. Implantada al territori del País Valencià, per treballadors de la ràdio i televisions públiques. Actualitat, conveni, legislació i notícies. En l’actualitat, la secció sindical està dirigida per una Comissió Executiva.
Secció Sindical Lear Valls
En aquesta pàgina trobareu tots els continguts i documents d’interès, per tots els treballadors i treballadores de Lear, relacionats amb la Secció Sindical, de comitè i la UGT en general. Situació del local de la secció sindical.
Sección Sindical de CC.OO. ANAV
Pàgina de la Secció Sindical de CC.OO. a l’ANAV (Asociació Nuclear Ascó-Vandellós II), per a informar i comunicació amb els treballadors d’ANAV i en especial amb els seus afiliats. Inclou completa informació, comissions, informes, …
Sectorial Teràpies Naturals CTAC
Web de la sectorial de teràpies naturals de la CTAC. La Unió de Treballadors Autònoms de Catalunya va néixer amb voluntat d’assessorar i ajudar als autònoms. Una part d’aquest treballadors, pertanyen al col·lectiu de les Teràpies Naturals.
SEPC - Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans
El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) som l'organització estudiantil de l'esquerra independentista, nascuda arran de la fusió de les organitzacions estudiantils Alternativa Estel i la Coordinadora d'Estudiants dels Països Catalans (CEPC).
SEPC Granollers
El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) som l'organització estudiantil de l'esquerra independentista, nascuda arran de la fusió de les organitzacions estudiantils Alternativa Estel i la Coordinadora d'Estudiants dels Països Catalans (CEPC).
SEPC Guardamar
Web del Sindicat d'Estudiants del nucli de Guardamar (Baix Segura). Tornem ací amb la flama del correllengua, lluitant per a que la llengua és mantinga al poble. Una crida als joves de la terra, per a que s’enrecorden d’una llengua que s’està oblidant.
SEPC Marina Alta
Col.lectiu de la Marina Alta. A l’IES de Xàbia, Antoni Llidó, suport a la convocatòria de la docència per mostrar la repulsa davant l’invent de la Generalitat, educació per a la ciutadania en anglés. L’acte mostra la posició del sindicat davant la mesura.
Servei d'orientació professional de CCOO PV
Fundació Formació i Ocupació PV, promoguda per la Confederació Sindical de Comissions Obreres per a la planificació i gestió de la Formació Professional, Ocupacional i Contínua al País Valencià. Els 29 Centres, cursos, empreses i dades.
SICME - Sindicat d’Inspectors/es i independents del Cos de Mossos d’Esquadra
Pàgina amb continguts de caire públic relacionats amb el cos o amb la tasca i que poden ser del teu interès. Si estàs autoritzat, pots accedir al fòrum, on hi trobaràs els diversos escrits del sindicat i altres temes que poden ser del teu interès.
Sindicalistes per la Sobirania
Web de la plataforma Sindicalistes per la Sobirania. Forma part de l'entitat Sobirania i Progrés i forma el seu àmbit de sindicalistes. L'adhesió a Sindicalistes per la Sobirania implica l'adhesió a Sobirania i Progrés.
Sindicalistes Solidaris
SS és el nom amb el que ara es dóna a conèixer públicament la Fundació Comaposada, una fundació sense afany de lucre, creada per la UGT de Catalunya el 1988, amb l’objectiu d’acompanyar processos de desenvolupament de sindicats del Sud.
Sindicat AMES
Web del Sindicat AMES (Acció per a la Millora de l'Ensenyament Secundari). Creat per la desmoralització del professorat de secundària, la relació entre aquesta desmoralització i la reforma. Dades que la implantació de la reforma ha portat.
Sindicat Autònom de Policia - SAP
Pàgina web del SAP, el Sindicat Autònom de Policia de Catalunya. El sindicat manté relacions amb l’UGT de Catalunya. Mossos d'esquadra i policies. Contactes. xats de policies, permutes (mossos) i enllaços amb cossos de policies.
Sindicat Autònom de Policia SAP
El Sindicat Autonom de Policia. Plataforma reivindicativa de trànsit, Contactar amb la comissió d’investigació, cursos de formació policial, escrits/denúncies, afiliació, notícies, seccions i Esports SAP-UGT.cat.
Sindicat d’Arquitectes de Catalunya
Secció de Barcelona del sindicat d’arquitectes d’Espanya. Participa a les assemblees aportant les teves idees, ajudar-nos a fer difusió o amb l'organització d'actes. Ens falten persones amb coneixements de disseny, informàtica, programació web, …
Sindicat d’Estudiants Acontracorrent Castelló
Sindicat estudiantil de la Jaume I, referent a l'esquerra social i política i que aspira a conformar una experiència unitària, Aglutina als sectors progressistes i avançats de l'estudiantat. Combat el procés de desmantellament de la universitat pública.
Sindicat d’Estudiants Independent d’Elx
El Sindicat d'Estudiants Independent torna oficialment a la activitat, portem quasi un mes de treball a les esquenes i anem a fer un petit resum del que hem estat fent. Estem treballant en la vaga i la manifestació i en una xerrada sobre la LOMCE.
Sindicat d’Estudiants Miguel Hernández
Després d’anys d’atacs i retallades per part de polítics en mans de la patronal, l’educació valenciana es troba en una situació deplorable. Ací ens trobem amb alguns dels efectes de les retallades, la LOMQE, la FP dual, les pujades de taxes…
Sindicat de l'Administració de Catalunya SAC
El Sindicat català, infomacions a internet d'aquest sindicat nacional dels treballadors d'administracions públiques de Catalunya. Organització, publicacions i seccions. La seu central és a Placa Bonsuccés de Barcelona.
Sindicat de l'Ensenyament Públic d’Andorra (SEP)
El Sindicat de l'Ensenyament Públic d’Andorra SEP. SEP està elaborant un text alternatiu a la proposta de llei de la Funció Pública presentada pel Sr. Ministre de Finances, Sr. Mirapeix. Educació, propostes i suggeriments.
Sindicat de Periodistes de Catalunya
Pàgina oficial del Sindicat de Periodistes de Catalunya. L'SPC és una organització sindical i professional que es proclama democràtica, professional, independent, pluralista i unitària. Es va fundar el juny de 1993. Seccions Sindicals d'empresa.
Sindicat de Periodistes de les Illes Balears
Web del sindicat. Codi deontològic, estatuts, manifest, accions, premis i enllaços. Sindicat democràtic, professional, independent, pluralista i unitari amb personalitat jurídica. Una plataforma on hi té cabuda qualsevol que treballi en la comunicació.
Sindicat de Professors de Secundària
Web del Sindicat de Professors de Secundària amb informació actualitzada diàriament d'interès per al professorat. El Sindicat de Professors de Secundària (SPS) està format per professors i professores preocupats per la situació de l'ensenyament secundari.
Sindicat de Treballadors i Treballadores de l’Administració Pública del País Valencià STAPV
Som una organització sindical jove amb més de 25 anys d’experiència. La nostra organització és de classe, ens considerem treballadores i treballadors, i autònoms respecte a qualsevol ens. Notícies, campanyes, documentació i formació.
Sindicat de Treballadors i Treballadores de la Salut del País Valencià
El STSPV és una organització sindical jove amb més de 25 anys d’experiència. La nostra organització sindical és de classe, ens considerem treballadores i treballadors, i autònoms respecte a qualsevol ens públic o privat.
Sindicat del Taxi de Catalunya
Pàgina oficial del Sindicat del Taxi de Catalunya. El STC és el sindicat independient del col·lectiu del taxi de l’àmbit de Catalunya. Un col·lectiu que, lliurement, estem associats per a defensar d’una forma solidària els nostres interessos. Serveis.
Sindicat d'Estudiants
Organització de classe i d'esquerres. Des de la seva fundació fa 20 anys, l’organització ha crescut, guanyant influència i sent vista per centenars de milers de joves i treballadors amb simpatia i respecte. Centres a Barcelona, Reus, València i Mallorca.
Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans UJI
De la Universitat Jaume I de Castelló. El SEPC som l'organització estudiantil de l'esquerra independentista, nascuda arran de la fusió de les organitzacions estudiantils Alternativa Estel i la Coordinadora d'Estudiants dels Països Catalans (CEPC).
Sindicat d'Oficis Varis de Mataró
De la Confederació Nacional del Treball, adherida a l'Associació Internacional dels Treballadors. Col·lectiu de treballadors-res, estudiants, aturats-des, jubilats-des per a defensar els drets i millorar les condicions de vida econòmiques i morals.
Solidaritat Obrera
Espai oficial a Internet de Solidaritat Obrera. Solidaridad Obrera és l’òrga d’expresió de la Confederació Regional del Treball de Catalunya i Balears. Seccions de la publicació d’arrel àcrata. Notícies, història, números i webs.
SOM Emergències Mèdiques
SOM Emergències Mèdiques, el portal informatiu dels treballadors del SEM. Ara, al Facebook. Per poder mantenir-la us demanem el vostre suport econòmic. Com que som molts, amb una petita aportació serà fuficient per a sufragar les despeses…
STA - Intersindical Valenciana. Palau de la Música de València
Manifestos i comunicats amb passió musical. De la secció sindical del Palau de la Música de València. Notícies de la Intersindical. Dades de la violència en el treball, violència de gènere, sobre l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, etc.
STEI Sindicat de Treballadors de l'Ensenyament de les Illes
El Sindicat de Treballadores i treballadors de l’Ensenyament de les Illes-intersindical té els seus orígens a l’any 1977 al sí dels moviments unitaris dels treballadors i treballadores. El I Congrés es va celebrar l’1 de desembre del 1978.
STEPV - Intersindical Valenciana
Web oficial del STEPV, la intersindical valenciana. Som una organització sindical jove amb més de 25 anys d’experiència. La nostra organització sindical és de classe. Actualitat sindical, convocatòries, cursos de formació, ofertes de treball, …
Taula d'Autònoms de Catalunya
Web oficial de la Coordinadora d’organitzacions d’autònoms de Catalunya. La Taula d'Autònoms de Catalunya aplega a les principals organitzacions sectorials d’autònoms de Catalunya. Dades i organitzacions associades.
Taxis Anarquia
Taxis anarquia funciona de manera assembleària i a través de democràcia directa. A les assemblees es plantegen problemes, iniciatives, questions, etc. Tot es debat de manera familiar i s’arriben a acords. Web bilingüe, el contingut en català és mínim.
Teranyina digital
La Teranyina digital reprèn l’espai de reflexió que les confederacions de CCOO de Catalunya, País Valencià i Illes Balears ja vam teixir fa aproximadament 10 anys, amb la publicació en paper del que aleshores també vam anomenar La Teranyina.
UGT Baix Llobregat
El 2010 inicia una etapa sindical de la UGT a la comarca del Baix Llobregat que, recollint el bagatge sinidical dels darrers 30 anys en militància i lideratge, posa en valor la construcció d'una organització forta de la regió metropolitana de Barcelona…
UGT Comarques de Girona
Web de la Unió General de Treballadors de Girona. Sindicat que proporciona assessorament sobre temes sindicals, laborals i socials (ajudes i serveis socials, formació, emigració, dona, joves i habitatge). Defensar els drets de tots els treballadors/dores.
UGT de Catalunya
Organització independent dels poders establerts. L'objectiu és defensar els drets i millorar la qualitat de vida. Mès d'un segle per millorar les condicions de treball: salari, jornada, seguretat laboral, condicions socials i organització del treball.
UGT Presons
Informatiu de la secció sindical de la Unió General de Treballadors als Serveis Penitenciaris de Catalunya. Darreres notícies, agenda i informacions diverses.
UGT Tarragona
El 26 de juny de 2009 es va celebrar el 9è Congrés Ordinari de la Unió Territorial de la UGT de Tarragona on va ser escollida la nova Executiva del Sindicat al Camp de Tarragona. Membres escollits, opinió, serveis, agenda i recull de premsa del dia.
UGT Terres de Lleida
Web de la UGT Terres de Lleida. El sindicat celebra el Consell Territorial, del que formen part representants dels territoris. Treballa en la defensa dels interessos de tots els treballadors i treballadores, i en la millora del benestar de les persones.
Unió de Joves Pagesos de Catalunya
Sindicat nacional català, unitari, democràtic, independent i progressista. Un col·lectiu de pageses/sos entre els 16 i 35 anys que lliurement ens hem associat per defensar d'una forma col·lectiva i solidària els nostres interessos socials i econòmics.
Unió de Músics de Catalunya (UMC)
L’organització sindical Unió de Músics de Catalunya, UMC, és una federació d’entitats representatives dels músics professionals de Catalunya. Es constituí l’any 2003, tot i que les entitats fundadores ja portaven anys realitzant accions conjuntes.
Unió de Pagesos de Catalunya
Web de la Unió de Pagesos. El sindicat agrari més important de Catalunya. Notícies i activitats del sindicat, programes de gestió agrícola per pagesos. Hi trobareu tota l'actualitat del sector agrari al nostree país.
Unió de Pagesos de Mallorca
Unió de Pagesos de Mallorca és una organització professional representativa dels pagesos de la nostra illa que va ser fundada l’any 1977, després d’un procés iniciat el 1976 a partir de l’àmbit d’agricultura del Congrés de Cultura Catalana a Mallorca.
Unió de Pagesos de Menorca
Pàgina web de s'Unió, aquí trobareu noticies, forums, serveis i temes d'interes del camp de Menorca. Visitau la pàgina en reguralitat, i si ho trobau convenient suscriu-vos.
Unió Sindical d’Andorra
Web de la Unió Sindical d’Andorra, el sindicat majoritari d’Andorra. Reparteix triptics de les mancances que té Andorra en drets sindicals i laborals. L’iniciativa recent va ser noticia més enllà d’Andorra; us hem penjat els diaris i videos de l’acte.
Unió Sindical de Treballadors de l'Ensenyament de Catalunya (USTEC)
Sindicat de treballadors de l'ensenyament. Informació sindical per als ensenyants sobre els diferents nivells educatius. El sindicat format per els professionals del ram de l'ensenyament de Barcelona. Informació del Sindicat, notícies i vincles.
Unió Sindical Obrera de Catalunya (USOC)
Portal de la tercera força sindical de Catalunya en representació. Actualitat laboral, social i econòmica. Fundada l'any 1966 el sindicalisme autònom i independent que defensem està implantat a tots els territoris i sectors productius de Catalunya.
Unión Sindical Obrera de la Comunidad Valenciana
Web de l’USO a la Comunitat Valenciana. Té seus a València, Castelló, Alacant, Gandia, Xàtiv i la Vall d’Uixó. Des de la seua posició de ser el major sindicat independent de la nostra Comunitat, defén els interessos de les persones.
UPIFC Sindicat de la Imatge
Organització amb entitat jurídica pròpia, actua en l'àmbit territorial de Catalunya agrupant als qui treballen per compte d’altre o per compte propi com a tècnics i professionals de la imatge, dels mitjans de comunicació i de la indústria audiovisual.
UPJP UGT D'Osona
Web de la Unió Pensionistes Jubilats i Prejubilats de la UGT d'Osona Espai per als afiliats delegats sindicals i els treballadors. La web vol potencialitat i pot oferir-te informació immediata i global actualitzades i diferents espais del teu interès.
USOC. Unió Sindical Obrera de Catalunya
Sindicat català, confederal, autònom i de classe. Portal del tercer sindicat de Catalunya en representació. Conté informació laboral i d'actualitat econòmica.
USTEC·STEs IAC Sindicat Ensenyament
Sindicat de treballadors de l'ensenyament. Informació sindical per als ensenyants sobre els diferents nivells educatius. El sindicat format per els professionals del ram de l'ensenyament de Barcelona. Informació del sindicat, notícies i vincles.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT