SOCIETAT


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
ACTIC - Generalitat de Catalunya
La sigla correspon a “acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació”. És el certificat acreditatiu de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en una prova per ordinador.
Alcoiacomtat.cat
Projecte per l'Assemblea de Maulets de l'Alcoià creat a finals de 2009. S'avalua el fort moviment organitzatiu i associatiu de les comarques de l'Alcoià i el Comtat. Conta amb molts col·lectius adherits. Es valora com a molt positiva l'experiència.
Blogueres de Sant Martí
Les Blogueres de Sant Martí som un grup de dones que es forma a partir del taller: "La teva veu a internet". Hem creat una finestra oberta a totes les persones on poder reflectir les nostres inquietuds sobre el que succeeix al nostre entorn.
Campanya per a una WWW no Específica
Versió catalana, traduïda per Roger Trias. Començada per Cari D. Burstein. "Optimitzat per a qualsevol navegador" vol dir estar d'acord amb la campanya, evitant dissenys específiques per a certs navegadors.
CATCert - Agència Catalana de Certificació
Neix l'any 2002 com a organisme autònom. Proporciona a les administracions catalanes els instruments per a què les transaccions electròniques mitjançant Internet tinguin totes les garanties jurídiques
CATIC Centre d'Aplicacions TIC de Manresa
El patronat de la Fundació CATIC decideix que les entitats associades assumeixin les funcions de promoció de la tecnologia i del sector de les TIC, i que l’organisme aturi temporalment l’activitat a causa de les pèrdues acumulades al darrer any.
CCCPHP - Consell PHP dels Països Catalans
Bloc oficial del CCCPHP, el Consell PHP dels Països Catalans. Fòrum, informació general del PHP, TestFest, tics.cat, temes, i xarxa PHP. PHP és un llenguatge de programació interpretat utilitzat per a generar pàgines web dinàmiques.
Centre de Tecnologies de la Informació
És un centre dedicat a facilitar l'ús de la informàtica i dels serveis de xarxa a tota la comunitat universitària. S’encarrega de facilitar la integració d'aquestes tecnologies en la Universitat Illes Balears en docència, recerca i administració.
Citilab-Cornellà
Centre experimental de convergència entre la nova generació d'Internet i la nova generació de projectes de la Societat del Coneixement. Citilab-Cornellà s'orienta a promoure projectes relacionats amb la Internet Social.
Ciutat Digital
Projecte que posa a l’abast dels ciutadans el teletreball, comerç on-line i l’educació en xarxa. La comunitat industrial contribuieix al foment de la competitivitat del teixit empresarial d'Amposta, i divulgar el coneixement, per millorar productivitat.
Confiança Online
Associació amb la finalitat d'augmentar la confiança dels usuaris en l'ús d'Internet i mitjans digitals. Autoregulació que vol ser in projecte integral i amb l’objectiu de coordinar realització, foment i desenvolupament de la publicitat i el comerç.
Connectem
Pàgina oficial del Projecte Connectem, projecte cultural, creat des de la Universitat Jaume I de Castelló, i dirigit a les activitats culturals de les comarques de Castelló. Informació, comarques, eïnes i informació.
Consensus, ciutadans en xarxa
És una eina tecnològica, dels governs locals, dissenyada per a facilitar i impulsar la informació i la participació ciutadana a través d'Internet en el món local. El programa i el seu funcionament.
Domini.cat - La Fundació puntCAT
La finalitat fundacional és promoure tota mena d'activitats relacionades amb la creació, gestió i control del registre del nom de domini .CAT i, en general, de la promoció de la llengua i la cultura catalanes a l'àmbit d'Internet.
Eduard Muntaner Perich
Blog personal d'un gironí de 28 anys, enginyer informàtic i postgraduat en cooperació al desenvolupament. De tant en tant publico opinions, pensaments, idees o ressenyes sobre temes tant diversos com canvi social, cooperació, noves tecnologies.
Enxampats. La Xarxa Social per fer amics, amigues, parelles
Portal social en català on podràs fer nous amics o amigues, contactar amb gent nova, pujar fotos, videos del You Tube, blog, xat, fòrum, i moltes coses més ... Hi ha molt a veure i fer, pren el teu temps i troba nous amics o amigues.
Esmorzars d’innovació d’Andorra
Informació sobre els Esmorzars d’innovació, organitzats per la Secretaria d’Estat per la Reforma de l’Administració i la Promoció de la Societat del Coneixement del Govern d’Andorra. Departament d'Infraestructures i Projectes estratègics.
Fundació IBIT
Centre tecnològic dedicat a l'anàlisi, desenvolupament i promoció de les noves tecnologies per conduir les Illes Balears cap a la Societat de la Informació i el Coneixement. Projectes, hemeroteca, difusió, ...
Hacklabs.org
Els hacklabs són llocs on compartir coneixements, discutir sobre l’ús social de la tecnología i protestar contra l’apropiació privada dels instruments de comunicació. Som l'expressió d'un miler de pensaments, som migrants entre la ciutat i la xarxa.
Internet Interdisciplinary Institute
Projecte de recerca interdisciplinari sobre la societat de la informació a Catalunya. Portat a terme per investigadors de l'Internet Interdisciplinary Institute (IN3) de la Universitat Oberta de Catalunya, amb la col·laboració de diferents entitats.
IQUA Agència de Qualitat d'Internet
Pàgina de l'Agència de Qualitat d'Internet, IQUA. Pretén ser un punt de trobada entre els agents de la xarxa, referent comú per a l’administració, operadors, usuaris, associacions i tècnics que treballen per a la millora i la qualitat d’Internet.
La Quimera
Centre d’iniciatives al carrer Verdi de la Vila de Gràcia a Barcelona. Taller de difusió i creació literària, cicles de cinema, curs d'iniciació a GNU/Linux amb Ubuntu, curs de shell scripts, etc. Creació imaginària que es pren per realitat.
Noves Tecnologies per a Àfrica
Recollim material informàtic donat per institucions, particulars i empreses, el reparem, el muntem i li posem el software adequat i l’enviem a diferents països africans per a projectes educatius o professionals. Projectes.
Oficina Valenciana per a la Societat de la Informació (OVSI)
Web de l’Oficina Valenciana per a la Societat de la Informació (OVSI). La institució és la promotora i la coordinadora dels projectes del Govern Valencià per a incorporar la Comunitat Valenciana en la Societat de la Informació. Dades i projectes.
País Rural
Projecte d'Acompanyament d'iniciatives socioculturals al món rural adscrit a la UJI. Des de l'organització s'ha considerat oportú i necessari dedicar una part del treball a la difusió de les dinàmiques culturals generades al nostre entorn.
Pixels.cat
El millor milió de pixels en català. Projecte en el qual cita a totes les empreses webs entitats associacions catalanes a participar en un mosaic de logos. Projecte cultural i artístic català. Fons per al Projecte Home d’ajuda a drogodependents.
Projecte Internet Catalunya (PIC)
Analitza la relació entre estructura social, cultura, pràctiques socials i usos d'Internet en la societat catalana a partir de les dades d'una enquesta feta la primavera del 2002. IN3-UOC, amb el suport de la Generalitat de Catalunya.
Projecte Xarxa
Projecte pilot de formació continuada, innovació didàctica i recerca educativa. Interrelaciona possibilitats creatives i comunicatives de les TIC amb una intencionalitat educativa vinculada al desenvolupament de capacitats prosocials bàsiques.
S.O.S. Super Observatori Social
Reflexions sobre socioecologia, bioeconomia, ecopolítica, cibersocietat i sostenibilitat. Web d’un lliurepensador autodidacta. M'autodefiniria com ecotecnoracionalista holístic i - en pura lògica - d'allò que antigament s'anomenava esquerres.
Saforesfera
Saforesfera és el portal de la comunitat de blocaires de la Valldigna i de tota la comarca valenciana de La Safor. Inclou el directori de blocs i els serveis addiccionals. És un servei d’Infosafor creat des de la ciutat de Gandia.
SATI
SATI Seminaris d’Actualització en Tecnologies de la Informació. Seminaris i jornades tècniques durant tot el curs. Seminaris de zones rurals. planificació temàtica per al proper curs i dates. Revistes del SATI.
SISOSCAT - Societat de la Informació Solidària i Sostenible
Fundació creada l’any 2003. Participa la Generalitat: Benestar Social i Família, Universitats, Recerca i Societat de la Informació, Medi Ambient-Habitatge, Treball-Indústria, Localret i Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicacions.
Societat de la Informació
Societat de la Informació .com és un espai per pulsar l’actualitat dels aspectes socials de les noves tecnologíes de la informació i la comunicació. Alfabetització i fractura digital. Publicació electrònica que analitxa aquests aspectes de la societat.
Teletreballadors.cat
Teletreballadors és el butlletí de notícies útil pels teletreballadors. Notícies d’actualitat sobre teletreball, sindicació de notícies, blogs, autors, cercadors, borsa de treball. Vol promoure el teletreball. La web no esta operativa.
UOC - IN3 - Projecte Internet Catalunya (PIC)
Programa de recerca interdisciplinari sobre la societat de la informació a Catalunya realitzat per investigadors de l''Internet Interdisciplinary Institute … Presentació general del Projecte Internet Catalunya (PIC).
www.holocè.cat
De l'Holocè estant (www.holocè.cat). Bloc personal d'en Marc Belzunces. Notícies, catosfera, programari en català. Marc Belzunces, és conegut per la seva feina a Softcatalà, referent de la informàtica en llengua catalana.
Xarxa de Intercanvi de Menorca
Blog de la Xarxa de Intercanvi de l’Illa de Menorca (Balears). Aquí sa descripció de ses ofertes. També dir-te que si vols intercanviar-ho per algo concret o esperes per contra ofertes, recorda que estas en un lloc public!

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT