SOCIOLOGIA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Àmbits de Política i Societat
Revista del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya. El debat sobre l’organització territorial de Catalunya està permanentment obert, molt especialment pel que fa a l’àmbit supramunicipal. De la web 2.0 al món 2.0...
Asociació Catalana de Sociologia (ACS)
Societat filial de l’Institut d’Estudis Catalans. Història, organització i activitats. L’ACS promou el conreu de la sociologia a Catalunya i a difón les aportacions dels sociòlegs-ges compromesos amb el present i el futur de la nostra societat.
Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut
L'AcPpJ es va constituir a l’any 2004 amb voluntat de recollir, defensar i promoure les reivindicacions i drets dels treballadors de les polítiques de joventut. A Catalunya s'apliquen polítiques de joventut capdavanteres a Espanya i a Europa.
Associació Cultural DIR (Debat i Recerca)
Web de l’Associació Cultural DIR (Debat i Recerca) d'Alboraia (l'Horta Nord). Hi tobareu: Seminari de sociologia, biblioteca i textos més importants i revista d'esta associació cultural valenciana.
Centre de Documentació Electoral de la Comunitat Valenciana (CDECV)
Del projecte d'investigació d'eleccions, comportament electoral i actors polítics a la Comunitat Valenciana, finançat per la Generalitat Valenciana en el Programa de Projectes d'Investigació Científica i Desenvolupament Tecnològic i altres institucions.
Centre de Recerca Sociològica (CRES)
Centre de Recerca de l’Institut d’Estudis Andorrans. Té com la missió de divulgar i realitzar estudis de qualitat que ajudin a conèixer la complexitat de la societat andorrana i els fenòmens que la condicionen. Disposa d’un ampli ventall d’eines.
Ciència i Política
Una opinió diferent sobre política, una mirada distinta a la ciència des de ciutat de València. Blog d'Andreu Escrivà. Aigua, biodiversitat, canvi climàtic, ciència, contaminació, divulgació, economia, educació, espais protegits, …
CIS Centre de Investigacions Sociològiques
Les activitats del CIS. Departaments d'investigació, banc de dades, de publicacions i foment d’investigació. El CIS disposa d'una plantilla d'unes 100 persones -funcionaris i contractats laborals-, personal tècnic, personal administratiu i subaltern.
Col·lectiu Wilson
Compost per acadèmics (de l'economia i de la ciència política) que veuen amb preocupació com determinats partits polítics, mitjans de comunicació i analistes fan campanyes de desinformació que tenen com a objectiu atemorir els ciutadans de Catalunya...
Col·legi de Doctors i Llicenciats en Ciències Polítiques i Sociologia de Catalunya
El COLPIS és una organització professional, que desenvolupa serveis i activitats adreçades a sociòlegs/logues i politòlegs/logues. Ordenació, representació i defensa de la professió, i dels interessos professionals de les persones col·legiades.
Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya
El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya (COLPIS) és una organització professional sense lucre, una corporació de dret públic i que desenvolupa al llarg del territori català serveis i activitats adreçades a sociòlegs/logues i politòlegs/logues.
Comunicat
Weblog d'Ester Pallarès sobre comunicació política. Articles, estudi eleccions al Parlament, categories, últimes entrades, blogosfera catalana, partits i polítics. La meva altra passió la persuabilitat entesa com la capacitat persuasiva …
DEP Consultoria Estratègica
Consultoria especialitzada en investigació i informació estratègica, sociològica i de mercat. Gestió d’informació, anàlisi de l'entorn econòmic, social, cultural i polític, assessorament per riscos, reduir incerteses i anticipar tendències futures.
Departament de Filosofia i Sociologia Facultat de Ciències Humanes i Socials Universitat Jaume I
Pàgina d’aquest departament que es va configurar a l’any 1996, escindit del Departament d’Humanitats, amb el qual compartía docència. Els àmbits departamentals són: Filosofia, filosofia moral, lògica i filosofia de la ciència sociología.
Departament de Geografia i Sociologia - UdL
Departament que es va constituir l'any 1995 reunint professors amb interessos en recerca i docència sobre temes territorials i socials. Anàlisi geogràfica regional, antropologia social, geografia humana, sociologia i treball social i serveis socials.
Dress ‘U up Barcelona - Assessoria d'Imatge
Durant 15 anys dedicada al món de les relacions humanes he acompanyat a moltes persones en el coneixement, acceptació i valoració de si mateixes. Com Image Consultant treballo perquè el que projectes a l’exterior sigui un fidel reflex de qui ets.
edas
Lloc web de la consultoria edas. És una empresa de Barcelona, que des de l’any 1999 ofereix serveis de consultoria, d’investigació social i de gestió de processos participatius i comunitaris per a empreses i institucions.
Èdip Rei - Associació Contra la Irresponsabilitat Política
Web d’aquesta entitat. Fa 3.300 anys, el rei Èdip de Tebes es va trobar amb el problema que: No te consideres inferior. els homes morien, les dones no tenien fills i els camps no produïen, de manera que la població de Tebes anava camí de l’extinció.
Eidos - Dinamització Social
Equip interdisciplinar de profesionals de les ciències socials que provenem d'àmbits diversos i complementaris: l'administració pública, la universitat, entitats ciutadanes i l'empresa privada. Reconeguts especialistes, dinamitzadors i col·laboradors.
Envit
Iniciativa de sociòlegs, que al llarg d’anys de trajectòria han adquirit un bagatge amb múltiples referències. Equip ampli de col·laboradors: ambientòlegs, enginyers, biòlegs, economistes, etc. Junts sumen la seva experiència per l’equip.
Fundació Cidob
Acció social, educatius i cooperació al desenvolupament. La missió és construir una societat més justa i solidària mitjançant la promoció integral de persones i grups empobrits i exclosos. Processos de desenvolupament individual i col·lectius.
Glossari sociologia
Glossari sociologia amb les claus per explorar la sociologia: Les qüestions fonamentals de la sociologia, els fundadors de la sociologia des de l'inici del segle XX. Els agents del canvi social són les élites, els partits polítics, i els grups de pressió.
IDESGA - Institut d’Estudis Socials de La Garrotxa
Associació fundada l’any 1999 a Olot. Està formada per estudiants, llicenciats i doctors en ciències polítiques i sociologia de la Garrotxa, amb el suport de diverses administracions per poder organitzar conferències, debats, i recerca comarcal.
Indic, iniciatives i dinàmiques comuni·tàries
Empresa especialitzada en disseny, gestió i implementació de metodologies participatives. Va ser fundada al 2002 per un grup de persones provinents del món associatiu i el camp de l'educació. Experiència en la participació i la dinamització comunitària.
Institut Àgora
Estudis d'opinió, plans estratègics, reorganització i de millora de la productivitat, projectes de modernització, disseny de quadres de comandament, auditories operatives, de gestió i mediambientals. Avaluació d'actuacions i polítiques públiques.
Institut de Ciències Polítiques i Socials - ICPS
Web de l’Institut de Ciències Polítiques i Socials, adscrit a la UAB. L’objectiu de l’associació és el foment de la recerca, la docència i les publicacions de ciència política i, en general, de ciències socials a Catalunya en un context global.
Institut de Sociologia i Psicologia Aplicades
L’ISPA és una entitat privada d'iniciativa social, fundada l'any 1950 a Barcelona. Investigació sociològica i aplicació del coneixement psicosociològic als problemes que afecten la nostra societat. Problemàtiques específiques i activitat docent.
Joan Francesc Mira i Casterà (València, 1939)
Escriptor, antropòleg i sociòleg valencià, Creu de Sant Jordi 1991. Obres de temàtica valencianista i històrica: Crítica de la nació pura (1985), que discuteix el concepte de nació, Sobre la nació dels valencians (1997) i Els Borja: família i mite (2000).
Joves en Sociologia
Agrupa joves que s'inicien en la sociologia i les ciències socials a Catalunya. Cerca respostes a qüestions que afecten a aquestes persones. Congressos, convertits en plataforma per a la reflexió col·lectiva, i eina de difusió de la recerca.
La Ciutat segons Nosaltres
El projecte The city according to us, és una reflexió sobre el procés d’urbanització que ha viscut bona part del planeta des del s. XX. Els processos de transformació en que viu immersa la Xina actual i els paral·lelismes amb l’Andorra d’avui.
Manuel Castells - Producció Científica
Producció científica del professor Manuel Castells: llibres, articles, recerca, conferències i ponències, discursos i conferències magistrals. Inclou material produït pels mitjans de comunicació, i dels principals estudis fets sobre la seva obra.
Neòpolis, consultoria sociopolítica
Web de la consultora gironina d'àmbit català. Especialitzada en l'estudi de la realitat social, la comunicació política, la formació, l'aplicació de metodologies participatives, la realització d'enquestes, l'elaboració d'estudis de mercat i el marketing.
Observatori sociològic de Sant Cugat
Sistema d’indicadors socials de l’Ajuntament de Sant Cugat, sorgit de l’Observatori Sociològic del municipi. Projecte orientat a facilitar la comprensió de la realitat social del municipi i contribuir a la millora de la gestió municipal. La plataforma.
Papers: revista de sociologia
Papers omple un buit dins de l’àmbit de les ciències socials al nostre país, i deixa constància de la tasca investigadora dels professors i estudiants de sociologia de la UAB. Publicació oberta a la col·laboració d'especialistes de tots els països.
Pau Canaleta
Consultor estratègia electoral, política i empresarial. Director del Centre Català d’Anàlisi i Informació Internacional. Autor dels llibres sobre comunicació: L’estratègia electoral, Explica’t amb una història, Ed. UOC i 100 días, 1 imagen, Ed. Episteme.
Pensacom - Comunicació Institucional
Pensa’com és una consultora especialitzada en comunicació pública. Serveis especialitzats, adreçats a l'administració local. Vol millorar l'eficàcia i qualitat de la comunicació de les institucions i dels seus líders polítics vers la ciutadania.
Pensant el país. La política valenciana
Bloc de Guillem Font, un persontage fictici, que s'oculta perquè té un treball a una administració pública controlada pel PP, cosa que ha esdevingut habitual. I ell sap que el que escriu no li agrada gens als responsables polítics d'esta.
Política i Identitat
Espai creat per Rafael Castelló, per reflexionar al voltant de l'impacte de la política sobre les identitats col·lectives, i viceversa. I molt especialment dedicat al País Valencià. Publicacions, llocs web, societat civil i premsa.
Premi Catalunya de Sociologia
L'Associació Catalana de Sociologia ha instituït el Premi Catalunya de Sociologia, de periodicitat bienal. Té com a objectiu promoure i reconèixer la recerca sociològica a Catalunya. L’aportació científica en el camp de la sociología.
Raons
Associació de Ciències Polítiques i Sociologia de la Catalunya central, nascuda el 2003. L’àmbit d'actuació és la Catalunya Central: Anoia, Bages, Berguedà, Osona i Solsonès, així com l'Alta Segarra, Lluçanès i Moianès. Requisits pels membres.
Raons. A. Cc. Polítiques i Sociologia Catalunya Central
Web de l'entitat RAONS, l'Associació de Ciències Polítiques i Sociologia de la Catalunya Central (Anoia, Bages, Berguedà, Osona,Solsonès,...) Amb seu a Manresa.
Revista Catalana de Sociologia
Mitjà de de l’ACS, per a publicar treballs sociològics. Números que ha publicat. Vol promoure i difondre la sociologia a Catalunya. Els joves sociòlegs en la publicació dels seus treballs. La revista adopta format digital, i deixa de publicar-se en paper.
Sociologia
Pàgina de recursos educatius dedicats a la ciència de la sociologia. Diferents informacions relacionades: Desigualtats socials, sociolegs, teoria, dades estadístiques, links, i activitats. Dades d’alguns del teòrics més importants.
Sociologia i Política. Espai d'informació i debat
Bloc Sociologia i Política. Assaigs d'alumnes de l'assignatura de la Sociologia del Sistema Polític de la llicenciatura de Sociologia de la UV. Assaigs sobre política del País Valencià, sobre Europa, relacions internacionals i estudis.
Sociòpates
Sociòpates és un bloc de sociologia, concebut i gestionat pels alumnes de l’optativa de sociologia de l’Escola Andorrana. El bloc està pensat per servir de recurs sobre sociologia pels alumnes que imparteixen batxillerat.
SÒCOL - Tecnologia social
Empresa consultoria política i social i recerca aplicada. Iniciativa d’uns professors, investigadors, consultors i emprenedors amb el suport de l’UAB. Polítiques públiques, projectes urbans, estratègia i organització, tecnologia i innovació social.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT