SUBAQUATICS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Amics de Riudoms
Amics de Riudoms (Baix Camp). La finalitat principal de l'entitat és la promoció dels esports aquàtics (natació, natació sicnronitzada i salvament i socorrisme). A més també promoció altres esports com el ciclisme, el triatló, l'atletisme i el judo, etc.
Andrea's Diving
Centre i escola de busseig a Tossa de Mar. Cursos de tots els nivells i totes les edats. Sortides des de platja i barca. Lloguer i venda de material. El centre està oficialment autoritzat a proporcionar servei tècnic de les marques Mares i Cressi.
Aqualata Sub
Pàgina de l’associació esportiva Aqualata Sub d’Igualada. És un club de submarinisme de la ciutat d'Igualada. Sortides, viatges, cursos, material, notícies, galeries, links, revisions mèdiques, fòrum i contacte amb l’entitat.
Aquàtica Submarinisme
Centre d'immersió per a petits grups per la pràctica del submarinisme relaxadament i respectuosament amb el medi. Inclou : Aula i piscina pels cursos, zona per esbandir i eixugar els equips, lavabos i dutxes.
Associació Blau Marí
Grup d'amics que organitza activitats relacionades amb el submarinisme des de Sant Joan Despí. Volem oferir la nostra experiència de més de 20 anys en el submarinisme a qui vulguin aprendre, divertir-se i ajudar a conservar l’entorn marí.
Associació Catalana d'Activitats Marítimes
Des de 1994 dóna servei i suport a empreses catalanes dedicades al transport marítim de passatgers, activitats submarinistes i lloguer d'embarcacions. Inclou 52 empreses, 95 embarcacions, 600 treballadors i 1.500.000 passatgersa a l’any.
Associació Club Esportiu Subaquàtic Girona ACESUB
Associació que promou activitats subaquàtiques i la pràctica esportiva. Organitza tres proves del Campionat de Catalunya cada any, edita el butlletí "L'Octopus", promou activitats subaquàtiques d'Apnea i amb escafandra, amb respecte pel medi marí.
Aventura.cat
Plana sobre socorrisme i esports de aventura, especialment kayak i submarinisme, formació sanitària. Safaris a l'estranger i informació diversa. Dades del safari al Mar Rig de maig de l'any 2007. Actualitzada.
aventuracat - submarinisme i socorrisme
Pàgina d'aventuracat, submarinisme i socorrisme. Ofereix formació i contactes amb socorristes aquàtics, cursos de submarinisme, primers auxilis, acompanyaments de grups, etc. Les sortides són durant tot l'any.
Aventure Sport Stages Canyelles - Avesca
Avesca està situat al Club de Tennis Canyelles, un complex poliesportiu situat a 300 m. de la Cala Canyelles de Lloret de Mar (Costa Brava). És una de les cales més ben conservades de la Costa Brava. Info del centre i l’escola d'immersió.
Barracuda
Centre d’Immersió ubicat a Llafranc, en un dels paratges més bonics de la Costa Brava. Fa molts anys que ens dediquem a la immersió i comptem amb una llarga experiència en el món del submarinisme. A més immersions a la carta adaptades.
Blanes - Sub
Un dels centres de busseig més veterans de la Costa Brava. Fou fundat l'any 1994 per poder atendre els nombrosos Clubs que tenien la Platja de la Punta de Santa Anna de Blanes com el lloc escollit per a les pràctiques en els seus cursos de busseig.
Blaumar
Escola i centre de busseig al port de Mataró. Informació de les sortides i activitats subaquàtiques que s'hi organitzen. Escola, cursos, activitats, àlbum de fotografies. Més de 600 sortides a l’any per descobrir el fascinant món submarí.
C.A.S. Kraken
Club esportiu barceloní dedicat a la pràctica d'activitats Subaquàtiques, a diferents llocs de la nostra geografia. Escola cultural i esportiva de la ciutat de Barcelona. La web només té la portada en català.
Calypso Diving International Estartit
Des de l'Estartit, Costa Brava, oferta d'activitats submarines. Calypso Diving està dirigit per Peter Lane, un ex submarinista comercial que viu a l'Estartit des de ja fa 35 anys. Resta del personal, oficina i reserves, monitors de buceig, etc.
CB Nereida Submarinisme
Centre de busseig i escola de submarinisme, per a tots el nivells, situada a Barcelona. Especialitats subaquàtiques, venda i lloguer de material, sortides de busseig durant tot l'any. Cursos, instructors, fotografies i viatges.
Centre d’Immersió Canyelles
Centre d'immersió a la Cala Canyelles, a Lloret de Mar (Selva). Sortides. Cursos PADI, ACUC, FECDAS. Bateigs, lloguer de material, compressor. La Cala Canyelles està entre Lloret de Mar i Tossa de Mar. Funcionament i serveis.
Centre d'Activitats Subaquatiques El Prat (CASEP)
Entitat esportiva de El Prat de Llobregat (Baix Llobregat), fundada l’any 1984. El centre s’encarrega de la divulgació i de l’ensenyament de la pesca submarina, l'escafandrisme i la fotografia submarina. El contingut de la seva web en català és mínim.
Centre d'Immersions Cap de Creus
Centre d'immersió amb cursos i sortides que organitzen des d'aquest centre al port de Llançà. El centre està situat a Llancà, al barri mariner del Port de Llançà, c/ Pintor Martinez Lozano. Prestacions i serveis d'alta qualitat pels submarinistes.
Club d'Activitats Subaquàtiques Blau Marí
Club d'Activitats Subaquàtiques Blau Marí de Sant Joan Despí. Grup d’amics que ofereix la seva experiència de més de 20 anys en el món del submarinisme a tots aquells que vulguin aprendre, divertir-se i ajudar a conservar i preservar l’entorn marí.
Club d'Activitats Subaquatiques Dofi Blau
Club d'Activitats Subaquàtiques Dofí Blau té l’objectiu de fomentar, desenvolupat i pràctica continuada de l'activitat física i esportiva. L'activitat esportiva principal de l'entitat són les activiats subaquàtiques de caràcter de lleure, sense competir.
Club d'Activitats Subaquàtiques Kraken
Informació de la Guia de Barcelona del Club d'Activitats Subaquàtiques Kraken, entitat barcelonina, de la zona de Sants-Badal, dedicada a la pràctica del submarinisme. La seva web oficial “http://members.es.tripod.de/htakenianos/” no funciona.
Club d'escafandrisme Caretta-Sub
Web del Club d'Escafandrisme Caretta - Sub. Ens dediquem a realitzar activitats subaquàtiques, i promovem actuacions educatives per a que les persones aprenguin a respectar i mantenir el nostre medi aquàtic. Sortides des del Port de Mataró.
Club d'Escafandrisme Diver-Prat
DiverPrat va ser creat l'any 1999, per la voluntat d'en Paco i en Kiki de fer conèixer les meravelles del món submarí (a part de practicar l’esport favorit). Gràcies a ells, molts gaudim d'un espectacle que no és a l'abast de la majoria d'èssers humans.
Club d'Immersió Biologia
Club d'immersió de la Facultat de Biologia de la UB. L’entitat va se creada l'any 1983. Vol potenciar la immersió respectuosa amb el medi ambient, i afavorir la formació d’estudiants de biologia marina. Guia d'espècies per a les teves immersions.
Club Esportiu Intrèpids Seitons del Barcelonès
Espai del Club Esportiu Intrèpids Seitons del Barcelonès de la ciutat de Sant Adrià de Besòs, equip de hoquei submarí categoria infantil. La secció masculina d’hoquei subaquàtic del GS Barcelona es proclamà campiona d'Europa a Hongria.
Club Esportiu Unisub Molins de Rei
Web del Club Esportiu Unisub Molins de Rei (Baix Llobregat). És una organització esportiva de 2n grau, dedicada al submarinisme. Va ser fundada l’any 1997 i compta amb uns 150 associats. Web en manteniment. Disculpeu les molèsties. Intranet.
Club Immersió de Ciències Girona (UdG)
Club de submarinisme a Girona. Informació de les sortides que organitza, venda de material i escola. CIGi també col·labora amb l'Ajuntament de Girona en diverses activitats que l’entitat organitza i que promulga l'ensenyament del submarinisme.
Club Mediterrània-Sub - Rivemar
Pàgina del Club Mediterrània-Sub de Rivemar. És un centre de capbussament ubicat a Tarragona. També informació de La Azohía de Murcia, Urpeko Zentroa, Diving Center. Capbussament, buceo, submarinisme, diving.
Club Social de Submarinisme de Fenals
El Club Social de Submarinisme de Fenals neix per iniciativa d’Isidre i Javi, després de moltes immersions proposen aquest projecte al Club Marítim Fenals. Un club on reunir-nos per a compartir i planificar. El blog disposa de traductor automàtic.
Dive Paradis
Centre de submarinisme amb molts anys d’experiència. Ofereix la màxima qualitat en tots els seus serveis. Actualment, es troba ubicat al Port de L’Escala, amb àmplies i modernes instal·lacions. Serveis, immersions, meteo, cursos, allotjament, …
Diving Center Mar Menuda
Sortides diàries de la platja Mar Menuda (amb instructor), preguem apuntar-se un dia abans. Reparació i venda de material de busseig. Aigua dolça per a dessalar equips i dutxes d’aigua calenta. Es pot deixar els equips al centre a les vacances.
El Rei del Mar
Centre d'immersió situat a l´Estartit en plena Costa Brava de Girona. Gràcies a l'entorn privilegiat, gaudim d’unes immersions inoblidables tot l'any. La majoria dels punts d'immersions son aptes per a tots els nivells, ja que es troba a poca fondària,
Espeleologia subaquàtica - Viquipèdia
Modalitat d'espeleologia que combina les tècniques pròpies de l'especialitat amb les del submarinisme i que té com a objectiu l'exploració i l'estudi de les cavernes i els avencs subaquàtics. Categories: Ciències de la Terra | Esports aquàtics.
Federació Andorrana d'Activitats Subaquàtiques
Pàgina oficial de la Federació Andorrana d'Activitats Subaquàtiques, amb seu a Escaldes-Engordany (Principat d'Andorra). Ofereix informació de la federació, notícies d'actualitat, descàrregues, clubs i enllaços a altres webs.
Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques
Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques. Agrupa associacions, clubs, agrupacions esprotives, entitas privades sense lucre, esportistes, àrbitres, comissaris i tècnics de les disciplines d'apnea i escafandrisme, orientació sub, i hoquei sub.
Federació Catalana de Salvament i Socorrisme
Espai Facebook. La FC de Salvament i Socorrisme participa en dues activitats de forma paral·lela: les activitats aquàtiques, centre d'atenció esportiva i turística, i el socorrisme l’alternativa útil. La seva URL "http://www.salvament.org" no funciona.
Federació d'Activitats Subaquàtiques Comunitat Valenciana
La Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana és una entitat privada que té com a missió la difusió, promoció i organització de les diferents modalitats esportives reconegudes en la nostra entitat. Representa a FEDAS.
GEN Roses
Espai del GEN Roses, Grup d'Esports Nàutics Roses. Seccions de vela lleugera, creuer, windsurf, RC, Rem, motonàutica, submarinisme i Escola de Vela. Les instal·lacions estan situades al Port Esportiu de Roses (Empordà).
Gym Sub Diving Center
A Gym Sub Aiguablava ho sabem. Som un equip dedicat al servei del submariniste aficionat i professional. Descobriràs unes instal·lacions pràctiques i modernes, pensades fins l’últim detall per a la màxima comoditat dels amants del busseig.
H2O Diving Center
Club i espai dirigit als socis del centre de busseig H2O Diving Center. Creat amb la finalitat de promoure activitats socials, sortides nacionals i internacionals, viatges de busseig, cursos de formació, sensibilització medioambiental, neteja de platges …
Joan Matas
Pàgina personal dedicada a la fotografia submarina, amb una mostra de fotos fetes per l'autor. Joan Matas 1969 a Olesa de Montserrat (Barcelona), fa immersió des de l'any 1992, i disposa de diferents titulacions.
Jordi Trilla
Web personal, des del Bages, de Jordi Trilla. Està dedicada a temes de submarinisme i biologia marina. Dades personals, articles, propostes, immerssions a Internet. Espero anar construint aquest web amb temes interessants per a tots els submarinistes.
Josep Clotas - Oceansub
Fotografies submarines de la Mediterrània i de mars tropicals. És il·legal la utilització o còpia d'aquestes imatges en qualsevol forma, per qualsevol mitjà i per a qualsevol propòsit sense el permís escrit del seu autor, Josep Clotas.
La Palomera
Espai de les Botigues La Palomera. Botiga de pesca i submarinisme online. Venda d'accessoris, complements, articles de pesca i de submarinisme. La botiga presencial de La Palomera està situada a Blanes, a la comarca de La Selva.
Les Illes Hotel
Vostè disposa d'una reserva única en el seu tipus a només 10 minuts en barca: les Illes Medes. Descubreixi amb nosaltres els magnífics fons i coves, i una flora i fauna úniques per la seva bellesa. Confii en el nostre centre totalment equipat.
Lloret Diving Center International
Pàgina del International Lloret Diving Center. El centre ofereix classes de submarinisme i lloguer d'equipaments a Lloret de Mar (Costa Brava), a la comarca de La Selva. Informació general de les activitats, situació i reserves.
Medaqua Diving Center
Vine amb nosaltres a descobrir el mar! Si t'agrada l'esport podem fer snorkeling, immersió o anar amb caiac. Si prefereixes una activitat més relaxant pots anar a fer pesca d'altura o a navegar amb veler. També fem activitats per terra o per l'aire.
Mola Mola Club d’Escafandrisme
Web de Mola Mola Club d’Escafandrisme de Blanes. Afiliació, hoquei-sub, punts d'immersió, foto-sub, viatges, fotos, videos, formació, instructors i guies i socis. Instructors i monitors de l'Escola Catalana de Busseig Autònom Esportiu.
Natura Sub
Centre de busseig dedicat a l'ensenyança i promoció de les activitats subaquàtiques. Us esperem a la immersió+bbq al Castell de Sant Jordi a l'abril. L'ampolla es descompta dels bonus de material i els 8 euros per la bbq es paguen en efectiu.
Oceansub - Estartit
Pàgina d’aquest centre d'immersió de l'Estartit (Costa Brava- Girona). Centre d'immersió i escola de submarinisme. Oceansub - Estartit és un centre petit i familiar, però amb tots els serveis d'un gran centre. Punts d'immersió, el centre i cursos.
Palamós Dive Center
Centre de busseig innovador a Palamós (Costa Brava - Baix Empordà), que ofereix un tracte de qualitat a preu competitiu. Al centre sempre preval la seguretat abans que res, aconseguint així un entorn divertit i segur on el client se sent a gust.
PedraforcaSub
Web de PedraforcaSub, entitat de Berga (Berguedà) creada l’any 2000. En aquests anys moltes persones han ajudat a que aquest club creixés i continués treballant pel submarinisme. Història, cursos, sortides, compra-venda, i imatges.
Plujà Diving Center
Pàgina del Plujà Diving Center, botiga de articles per al submarinisme, centre i escola d’immersió submarina de Barcelona. Localització, catàleg, serveis, escola, sortides, viatges, ofertes, les teves fotos, càmeres hiperbáriques i links.
Poseidon Nemrod Club
Pàgina del Poseidon Nemrod Club. És una centre d'inmersió de Calella de Palafrugell. Ofereix als capbussadors tot tipus d'activitats i vida social. Restaurant a la platja, i interessants sortides culturals pels voltans.
Prodivers Ocean Club Esportiu
El club de busseig Prodivers neix al 2008 amb la intenció de formar el primer diving club de la ciutat de Santa Coloma de Gramenet. Fundat per l'Eduard Viñas, en l'actualitat compta amb una vintena de socis que participen del dia a dia del club.
Roses Sub Diving Center
Activitats i serveis d’aquest centre de submarinisme de la Costa Brava. Aquí a la pàgina sempre hi trobareu les últimes noticies sobre el busseig i aquest centre. Disposa de diversos vaixells que estan preparats per a sortir l'estiu i l'hivern.
SAS Vilanova
Pàgina blog bilingüe del SAS Vilanova. És un club esportiu d’activitats subaquàtiques de la ciutat de Vilanova i la Geltrú (Garraf). És una entitat esportiva fundada la’ny 2011. Activitats del club, les seves captures, i informació sobre com fer-se soci.
SASBA Societat d'Activitats Subaquàtiques de Badalona
Club que anys que existeix i que ha fet realitat el somni de molta gent: el de respirar sota l'aigua! Cada any tenim gent nova, noves idees i propostes per millorar el funcionament de les activitats, nous reptes, ... I ens agradaria que fossis la novetat!
Selecció Catalana HoqueiSub
Bloc de la Selecció Catalana d'Hoquei subaquàtic. És un esport que es juga en una piscina. L'àrea de joc mesura entre 13 i 15 metres d'ample i entre 21 i 25 metres de llargada. Els jugadors porten unes ulleres, aletes i un tub d'apnea per jugar.
SES Tarragona
La Societat d'exploracions submarines de Tarragona és un club de submarinisme amb més de 80 anys d'història. Un club de submarinistes desde el 1955, de gent emprenedora que estima l’esport i el mar. Un club de Tarragona fet pels socis…
Skaphos Sub
És un club federat afiliat a la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques des de l'any 1979, amb seu social a Palamós (Costa Brava) i promou les activitats subaquàtiques. Activitat i el seu llibre "Les nostres capbussades 30 anys després".
Snorkel
Aquesta pàgina del centre de submarinisme Snorkel de Llançà, a la Costa Btava. El serveis a Internet ofereix informació sobre el centre, allotjaments, immersions, entorn, ofertes i cursos de submarinisme de diferents nivells.
Sotamar Diving Center
Web de Sotamar, centre d’immersió marina i de treballs submarins, ubicat a Cadaqués (l’Alt Empodà). Les millors immersions del Parc Natural del Cap de Creus, tots els nivells de cursos i sortides per grups de 20-30 submarinistes. Treballs.
Sotavent, Associació Submarinista del Vendrell
Cursos de submarinisme de tots els nivells amb dies i horaris a convenir entre instructor i alumne. La finalitat és protegir la flora i la fauna submergida i divulgar el seu programa de conscienciació ciutadana per mantenir i conservar el medi ambient.
Submarinisme a Catalunya
Portal de submarinisme, amb tota la informació d'aquest esport aquàtic. És un esport minoritari ja que per dur-lo a terme cal que et desplacis a un lloc específic. 5 raons per fer submarinisme. També cal fer una sèrie de cursos.
Submarinisme a la Costa Brava
Submarinisme a la Costa Brava. La Costa Brava acull un turisme especialitzat en les excursions subaquàtiques fins el punt de ser una de les destinacions preferides al Mediterrani Occidental. Morena Mediterrànea.
Submarinisme.org
Les immersions del grup M@re Nostrum. Una immersió molt agradable, amb l’aigua no molt transparent, però a 18ºC definitivament temperada, i amb moltíssima varietat de vida, per bussejar en les condicions imperants a l’Alt Empordà.
Tossasub
Centre de submarinisme i formació a 100 m. de la platja de Tossa de Mar (Selva). Obert des de 2002, però amb experiència al sector des de 1992. Aposta per un busseig de qualitat, amb instal·lacions modernes, oferint activitats i atenció personal.
Triton Diving
A Llafranc s’establí al 1979 l’Emili, instructor CMAS i PADI, i la seva dona holandesa Lotti. Coneixen la zona més que bé que ningú. El centre és a 100 m de la platja i del port on hi ha barca. El centre té vestidors, aula per classes-lectura i botiga.
Unió Subaquàtica de Granollers
Unió Subaquàtica de Granollers. Actualment compta amb més de 200 socis que gaudeixen de les activitats i dels serveis que oferim: gestió de llicències, cursos, lloguer d’equips, càrrega d’ampolles, trobades de grup, etc. Història, serveis, el mar, …
Unió Subaquàtica Sabadell
Unisub Sabadell és un dels clubs mes importants de Catalunya i d'Espanya, amb 600 socis. Fundat l'any 1958, és pioner en el submarinisme i en aquest moments s’està fent el llibre dels 40a anys del club.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT