TARRAGONA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
40.000 raons per visitar l'Embassament de Riudecanyes | pasdepardal
Es just a Riudecanyes on, al capvespre, l’espectacle és més impressionant. En aquestes dates s’arriben a congregar fins 40.000 exemplars de gavina capnegre, per remullar-se, fer un glop d’aigua dolça i dirigir-se seguidament a dormir a mar obert.
Aiguamúrcia - Alt Camp
Completíssima informació d’Aiguamúrcia, municipi de la comarca de l’Alt Camp del portal Alt Camp de l'Associació Sense Límits. Dades geogràfiques, econòmiques, turístiques i culturals del municipi, gastronomia, allotjaments i restaurants.
Aiguamúrcia - Viquipèdia
Aiguamúrcia és un municipi de la comarca de l'Alt Camp. És el municipi més extens de la comarca, situat a la zona muntanyosa que separa el Penedès del Camp de Tarragona. Nuclis de població: les Pobles, Santes Creus i el Pla de Manlleu.
Ajuntament de Sarral - Diputació de Tarragona
Pàgina turística de l’Ajuntament de Sarral, municipi situat al centre de la comarca de la Conca de Barberà, a la província de Tarragona. ALTAnet. El municipi, cultura i altres nuclis de població.
Albarca
Petita població situada a l'extrem oriental de la serra de Montsant, a 815 m. d'alçària, agregada a Cornudella de Montsant, a la comarca del Priorat. Va ser municipi independent fins a mig s. XIX. Històricament va formar part del Comtat de Prades.
Albarca - Turisme Priorat
Dades bàsiques d’Albarca, al municipi de Cornudella de l’Oficina de turisme del Priorat. Inclou dades, situació, instal·lacions, gastronomia, festes, llocs d’interès, l’ajuntament i altres continguts relacionats. Recull els comentaris relacionats.
Albinyana - Diputació de Tarragona
Nuclis població: Albinyana, Bonaterra, les Masies del Torrent, la Papiola, les Peces. (Fuente: Nomenclàtor oficial de la Generalitat de Catalunya). El municipi d’Albinyana està situat a ponent de la comarca del Baix Penedès.
Albinyana - Enciclopèdia.cat
Albinyana és un municipi del Baix Penedès, al límit amb el Camp de Tarragona. El terme s'estén des de la serra del Quadrell (407 m alt) fins a la riera de la Bisbal. Esquena Rosa, les Peces, Sant Antoni d'Albinyana i Tomoví.
Albinyana - Piera Edicions
Guia turística i de serveis del municipi d’Albinyana, a la comarca del Baix Penedès. Dades generals, breu història, menjar i allotjament, empreses i comerços, llocs d'interès cultural, festes i celebracions.
Albinyana - Viquipèdia
Municipi de la comarca del Baix Penedès. Entitats de població; Albinyana, Bonaterra I, Bonaterra II, les Masies del Torrent, el Molí del Blanquillo, la Papiola, les Peces. Evolució demogràfica i enllaços externs. Gentilici: Albinyanenc, albinyanenca.
Albió
Nucli de població ubicat a l'extrem més occidental del terme de Llorac, a la Conca de Barberà. La població es formà a redós del castell d'Albió, situat en un petit tossal i del qual encara resten els fonaments. Sota el tossal es troba el molí del s XIII.
Albiol.info
Blog d’informatiu de l’Albiol. Aquí hi trobaràs informació general del municipi i rodalies, rutes bioturistiques i molt més. A més a més recollirem informació d’altres webs que podrem comentar sense cap restricció. Registra’t i escriu els teus articles.
Alcanar
Punt de concurrència de tota la informació que pugueu demanar sobre Alcanar, el poble més meridional del Principat, amb 16 Km de Platja i una gran activitat al sector dels cítrics i turístic.
Alcanar - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis de la ciutat d’Alcanar al Montsià. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Alcanar - Punt Visual
Pàgina amb informació no oficial d’Alcanar, municipi de la comarca del Montsià. Notícies, localització, comerç, indústria, festes, turisme, natura, xat, telèfons d’interès, turisme, el riu i lels cases d’Alcanar. Punt Visual.
Alcanar - Viquipèdia
Alcanar és un municipi del Montsià, situat a l'extrem sud de la comarca, al límit amb el País Valencià. El nucli principal és eminentment agrícola, especialitzat en cítrics, mentre el nucli costaner està especialitzat en la restauració.
Alcanar. La Plana
Campings, restaurants i serveis. Pobles del veïns: Vinarós, Ulldecona, La Ràpita, Sant Jordi, Benicarló i Penyíscola. El terme; Les Cases, la Selleta. Primer productor de cítrics de Catalunya i de vivers del món.
Alcanar.info
Portal d’Alcanar (Terres de l’Ebre). Informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu d’Alcanar amb la situació, Tots els descomptes d’Alcanar els trobaràs en un sol lloc. Veure descomptes.
Alcanària
Actualitat, història i notícies d'Alcanar. informació sobre la ciutat, la monografia Alcanar, enllaços locals de diferent colors, història, perills, entorn, plaers per a la visita, l’Alcanar llegendari, personatges d’Alcanar, raconets en vers, …
Alcover
Pàgina sobre Alcover del portal de Prades-Montsant. Fitxa amb dades estadístiques i generals del municipi de PradesWeb. També fitxes d’intal·lacions turístiques, restaurants i allotjaments.
Alcover - Alt Camp
Completíssima informació d’Alcover, a l’Alt Camp del Portal Altcamp.info. Dades geogràfiques, econòmiques, turístiques i culturals del municipi, agregats, gastronomia, allotjaments i restaurants, enllaços, ...
Alcover - Viquipèdia
Alcover és un municipi de la comarca de l'Alt Camp. Se situa a la banda occidental de la comarca, als peus de la serra de la Mussarra. El riu Francolí travessa part del terme.
Aldover - Enciclopèdia.cat
Municipi del Baix Ebre entre els darrers contraforts de la serra de l'Espina i la riba de l'Ebre. Limita el terme per l'E. Les terres de conreu ocupen gairebé tota la superfície del terme. El regadiu aprofita les aigües del canal de la dreta de l'Ebre.
Aldover - Viquipèdia
Aldover és una vila i municipi de la comarca del Baix Ebre (Tarragona). Evolució demográfica del municipi i enllaços externs. Rl gentilici és: Doverenc, doverenca. Coordenades 40° 52' 54? N 0° 30' 4? E. Llistat de municipis del Baix Ebre.
Alfara de Carles - Enciclopèdia.cat
Municipi del Baix Ebre, situat al massís dels Ports de Beseit. Limita a ponent amb la serra de l'Espina i el tossal de la Coscollo-sa i a migjorn amb el Caro. Les terres no conreades, dues terceres parts, són de propietat comunal, particular i de l'estat.
Alfara de Carles - Microcatalunya
Al peu del massís dels Ports de Beseit. Ens agrada millorar aquesta fitxa amb la teva ajuda. Si us plau, explica'ns coses que no hàgim recollit i, si n'hi ha alguna d'incorrecta, fes-nos-ho saber! Volem que la informació sigui útil per a qui vulgui.
Alfara de Carles - Viquipèdia
Alfara de Carles és un municipi de la comarca del Baix Ebre (Tarragona). Fotografia panoràmica de les muntanyes que envolten el poble. El correbou és típic dels carrers d'Alfara. Evolució demográfica i enllaços externs.
Alfara de Carles, Baix Ebre
A continuació els presentem els llocs que visitaran en la seua ruta de Panxampla, que formen part de la vida del poble i de l'avantpassat personatge de Panxampla, ell va xafar i vuire pels carrers d' Alfara que a continuació els hi nomenem.
Alforja - Enciclopèdia.cat
És situat a la vall emmarcada pels cingles d'Arbolí i de la serra de la Mussara, al N, i per les muntanyes del Mirador o del Molló (915 m), al límit amb el Priorat, i de Puig Cerver (831 m). Hi ha els despoblats i antics termes de Cortiella i els Domenys.
Alforja - Viquipèdia
Vila i municipi del Baix Camp. Alforja es troba a un turó a uns 347 metres d'altura, a l'esquerra de la riera d'Alforja. L'església principal és la Sant Miquel amb la data 1637, i té un campanar. S'hi ha trobat fletxes de coure i sepulcres neolítics.
Alforja | Diputació de Tarragona
Municipi del Baix Camp, amb 1.865 habitants, en una extensió de 38,02 Km². Nuclis poblats: Alforja, les Barqueres, els Garrigots, el Mas de l’Aleu, Portugal, Sant Antoni, els Servians. Alforja es troba al límit occidental del Baix Camp amb el Priorat.
Alió - Alt Camp
Completíssima informació d’Alió, municipi de la comarca de l’Alt Camp del portal Alt Camp de l'Associació Sense Límits. Dades geogràfiques, econòmiques, turístiques i culturals del municipi, gastronomia, allotjaments i restaurants.
Alió - Viquipèdia
Alió és un municipi de la comarca de l'Alt Camp. Se situa entre Valls i Vila-Rodona, a 263 metres sobre el nivell del mar. Continguts: Demografia, llocs d'interès, govern i administració, referències, vegeu també, i enllaços externs.
Almoster - Diputació de Tarragona
Web d'Almoster, municipi de la comarca del Baix Camp. Tarragona. Informació sobre l'ajuntament, dades diverses sobre el municipi i els llocs d'interès i cultura. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona.
Almoster - Enciclopèdia.cat
El terme comprèn el poble d'Almoster, cap del municipi, els Pontarrons i urbanitzacions com Castellmoster i Picarany. Hi passa la carretera de Reus a Almoster, que va a la Selva del Camp. La riera d'Almoster separa el terme amb el de la Selva.
Almoster - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis del poble d’Almoster al Baix Camp. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Almoster - Viquipèdia
Almoster és un municipi de la comarca del Baix Camp. Fora de l'agricultura, Almoster és una població on resideixen gent sobretot de Reus que treballen fora del poble. Urbanitzacions, demografia, economia i altres dades del municipi.
Ametllademar.info
El portal de L’Ametlla de Mar, amb informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu amb la situació, Tots els descomptes de L’Ametlla de Mar els trobaràs en un sol lloc. Veure descomptes.
Amposta - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis de la ciutat d’Amposta al Montsià. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Amposta - Viquipèdia
Amposta és una ciutat del sud de Catalunya i capital de la comarca del Montsià. La ciutat està situada al marge dret del riu Ebre, al límit entre la plataforma continental i el delta de l'Ebre. La part situada a l'est es troba construïda sobre aiguamolls.
Amposta, Delta de l’Ebre - Oficina Turística d’Amposta
Portal de la oficina de Turisme d’Amposta, Delta de l’Ebre. Et donem tota la informació per programar les teves vacances o bé per passar-hi el cap de setmana. Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Amposta.
Amposta.info
Amposta.info, la guia d'Amposta a Internet. Hi trobaràs informació general de la població, agenda d'actes, cinema, sectors econòmics, plànol, ciutadans, espectacles, notícies, turisme, cultura, lo temps …
Arbolí - Enciclopèdia.cat
El poble és l'únic nucli del municipi. Hi ha el despoblat de Gallicant i les antigues caseries de les Cingles i de les Planes. La carretera C-242 de Reus a Fraga passa, al sector del coll d'Alforja, pel migdia del territori, un brancal porta a Arbolí.
Arbolí - Viquipèdia
Municipi del Baix Camp. Al terme municipal hi ha el llogaret de Gallicant. L’origen es troba en un assentament Sarraí. No és fins el 1600 que apareix en documents la forma Arbolí. Va pertànyer a la Baronia d'Entença i més tard al comptat de Prades.
Argentera - Enciclopèdia.cat
El municipi és format pel poble de l'Argentera, que n'és el cap, i la urbanització de la Sort. L'Argentera es comunica per una carretera local amb Duesaigües, població amb la qual comparteix un baixador del ferrocarril de Reus a Móra la Nova.
Arnes
Completa web d'aquest municipi de la Terra Alta i veí amb la comarca del Matarranya. Informació de la Casa de la Vila, l'església, serveis i transports, turisme, l'entorn, productes de la terra, ...
Arnes - Benifallet: la visió periférica
Futbol i història. Seguiment del match que enfrenta l'Arnes amb el Benifallet. Accedir al minut a minut del partit (Vía Cover It Live). Accedir a la secció Arnes-Benifallet: Una visió perifèrica, un recull informatiu sobre la història dels dos municipis.
Arnes - Viquipèdia
Arnes és una vila i municipi de la comarca de la Terra Alta. Situat a l'extrem sud de la comarca, el poble es troba sobre un petit turó a 508 metres d'altura que domina el riu Algars. Evolució demográfica e la població i els enllaços externs.
Ascó - Viquipèdia
Ascó és un municipi de la comarca de la Ribera d'Ebre. De tradició agrícola, els habitants d'Ascó han vist revolucionat el seu mode de vida en els darrers 30 anys, a partir de la construcció i explotació de dues centrals nuclears en el seu terme.
Ascó - Viuebre
Ascó és un municipi de la comarca de Ribera d’Ebre, l’antiguitat del qual es remunta al neolític. Vídeos d’espectacles itinerants a la carretera Camposines, Baixada d'Autos Locos, l’Escola d'Equitació El Centauro i el Mercat Medieval d’Ascó.
Associació Cultural Pi del Broi
Entitat Cultural de la vila del Pinell de Brai, municipi de la comarca de la Terra Alta. Hi trobareu les seves diferents seccions, la revista Fatumer, excursionisme, birles, teatre, cap de dança, i totes les activitats del grup …
Associació Sense Límits
Portal per trobar tota la informació i tots els serveis de la comarca de l'Alt Camp: allotjaments, restaurants, els Xiquets de Valls, la Calçotada, monestir de Santes Creus, Valls, geografia, història, població, economia, tots els municipis, mapa de carre
Assut de Xerta - Viquipèdia
L'Assut de Xerta és una presa construïda en diagonal de banda a banda del riu Ebre al llarg d'uns 375 metres. La seva funció és la de desviar l'aigua cap als canals de la Dreta i de l'Esquerra de l'Ebre.
Banyeres del Penedès - Piera Edicions
Informació turística, comercial i serveis de Banyeres del Penedès al Baix Penedès. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Banyeres del Penedès - Viquipèdia
És un municipi de la comarca del Baix Penedès. Entitats de població: Banyeres del Penedès, Barri de Saifores, Masies de Sant Miquel, Urbanització Casa Roja, Urbanització el Priorat de Banyeres i Zona Residencial els Boscos.
Barberà de la Conca - Enciclopèdia.cat
És un municipi de la comarca de la Conca de Barberà. Una de les activitats principals, paral·leles a l'agricultura, és l'elaboració de vins i xampany. La Cooperativa Agrícola de Barberà és l'hereva de dues antigues entitats del municipi…
Barberà de la Conca - Viquipèdia
Barberà de la Conca és un municipi de la comarca de la Conca de Barberà a la qual dóna nom. El seu terme és travessat pel riu Anguera, afluent del riu Francolí. El municipi comprèn l'agregat d'Ollers.
Barri Marítim de Coma-ruga
Coma-ruga és un barri marítim d'El Vendrell amb baixa densitat d'edificació. Va sorgir al voltant d'un balneari, ja desaparegut. Té una platja que limita a llevant amb el Barri Marítim de Sant Salvador, i a ponent amb el Barri Marítim del Francàs.
Bellavista (Nulles)
Entitat de població del municipi de Nulles, Alt Camp, al qual pertany des del 1846. L'any 2005 tenia 23 habitants. Es troba al nord-oest del nucli urbà de Nulles, a uns 235 m. Té grans contraforts que li donen aparença de fortificació, ...
Bellmunt del Priorat - Enciclopedia.cat
Municipi del Priorat. Actualment gran part de la superfície municipal resta erma. La vinya és el conreu més estés, encara que també hi podem trobar, a menor escala, oliveres, ametllers i avellaners. Sumari de continguts temàtics.
Bellmunt del Priorat - Turisme Priorat
Dades bàsiques del municipi de Bellmunt del Priorat de l’Oficina de turisme del Priorat. Inclou dades, situació, instal·lacions, gastronomia, festes, llocs d’interès, l’ajuntament i altres continguts relacionats. Recull els comentaris relacionats.
Bellmunt del Priorat - Viquipèdia
Bellmunt del Priorat és un municipi de la comarca del Priorat, situat a la part central de la comarca, lleugerament cap a ponent i migdia. Limita amb el de Falset, amb el del Masroig, amb el del Molar, i amb el del Lloar, tots del Priorat.
Bellmunt.org
Pàgina no oficial d’informació general de l’Ajuntament de Bellmunt del Priorat, municipi de la comarca del Priorat. Les dades generals, el municipi, el consistori municipal, cultura, notícies, agenda d'actes, mapes, carrerer, tramitacions i documents.
Bellvei - Viquipèdia
Bellvei és un municipi situat a la comarca del Baix Penedès. Informació general, història del municipi, cultura, economia, evolució demográfica de la població. El gentilici dels habitants és bellveienc, bellveienca.
Benifallet - Viquipèdia
Benifallet és una vila i municipi de la comarca del Baix Ebre, situada en una àrea muntanyosa, la serra de Cardó, rica en pins. El nom de Benifallet apareix per primera vegada en documents de 1153. La base de l'economia és l'agricultura.
Benifallet Informació Turística
Llagut de Benifallet, Era una embarcació que s'utilitzava per transportar mercaderies a través del riu Ebre. Podien transportar fins a 30 tones riu avall i 16 riu amunt. A Benifallet, poble a la riba del riu a uns 25 kms. de Tortosa, hi ha la reproducció.
Benissanet - Viquipèdia
Informació de la Viquipèdia sobre Benissanet. Benissanet és una vila i municipi de la comarca de la Ribera d'Ebre. És una vila essencialment agrícola. Evolució demográfica de la població, festes, fills distinguits i enllaços externs.
Biure de Gaià
Nucli de població del municipi de les Piles, a la Conca de Barberà, amb 27 habitants el 2005. Ubicat al peu de la coma de Montclar, comunicat per un tram de la carretera de Montblanc a Manresa. El castell de Biure fou bastit el segle XI.
Blancafort - Enciclopèdia.cat
Municipi de la Conca de Barberà. És situat a la banda nord-occidental de la comarca, als vessants meridionals de la serra del Tallat. L'agricultura és la principal activitat econòmica. Els conreus són de secà, de vinya, cereals, ametllers i oliveres.
Blancafort - Viquipèdia
Blancafort és un municipi de la comarca de la Conca de Barberà. Es troba a la part central de la Conca de Barberà, a 428 m. d'alçada, al vessant meridional de la serra del Tallat. El terme accidentat, està drenat per nombrosos torrents.
Bonastre - Viquipèdia
Bonastre és un municipi de la comarca del Baix Penedès, tot i que fins el 1990 pertanyia al Tarragonès. Entitats de població: Bonastre, La Font de la Gavatxa, i La Vinya del Bonastre. Demografia: Evolució demogràfica. Enllaços externs.
Bot - Viquipèdia
Informació de la Viquipèdia sobre Bot. Bot és un municipi de la comarca de la Terra Alta (Taragona). El gentilici és: Botenc, botenca. Municipis de la Terra Alta. Evolució demográfica des de l’any 1497 i enllaços externs del municipi.
Botarell - Enciclopèdia.cat
El municipi comprèn el poble de Botarell, que n'és el cap, i la urbanització de les Costes. Per Botarell passa una derivació de la carretera de Montbrió a Duesaigües i el sector nord del terme és travessat per la N-420 de Reus a Falset.
Botarell - Viquipèdia
Botarell és un municipi de la comarca del Baix Camp. La principal activitat econòmica és l'agricultura. Destaquen els cultius de oliveres, ametllers i avellaners. L'església parroquial, d'estil renaixentista, està dedicada a Sant Llorenç.
Bràfim - - Alt Camp
Completíssima informació de Bràfim, municipi de la comarca de l’Alt Camp del portal Alt Camp de l'Associació Sense Límits. Dades geogràfiques, econòmiques, turístiques i culturals del municipi, gastronomia, allotjaments i restaurants.
Bràfim - Enciclopèdia.cat
Limita amb els municipis de Montferri, Vila-rodona i Alió, Puigpelat i Vilabella. S'estén a la plana de la dreta del Gaià, vers el qual s'escolen les aigües del territori, ondulat. La vila de Bràfim és l'únic nucli de població. El nom és d'origen aràbic.
Bràfim - Viquipèdia
Bràfim és una vila i municipi de l'Alt Camp. Es troba situat a uns 10 km. de Valls i a uns 20 de Tarragona a la banda dreta del riu Gaià. Limita amb els municipis de Montferri al est, Vila-Rodona i Alió al nord, Puigpelat al oest i Vilabella al sud.
Cabacés - Enciclopedia.cat
Municipi del Priorat. El municipi comprèn el poble de Cabassers, únic nucli de població agrupada, l'ermita de la Foia, l'ermita de Sant Roc i alguns masos, la major part rònecs. El principal conreu és l'olivera, seguida, a distància, de l'ametller.
Cabacés - Turisme Priorat
Dades bàsiques del municipi de Cabacés de l’Oficina de turisme del Priorat. Inclou dades, situació, instal·lacions, gastronomia, festes, llocs d’interès, l’ajuntament i altres continguts relacionats. Recull els comentaris relacionats.
Cabacés - Viquipèdia
Cabacés és un municipi de la comarca del Priorat, situat al nord-oest de la comarca, al límit amb la Ribera d'Ebre. L'IEC ha defensat sempre la forma Cabassers, nom que va ser oficial fins el 1989. Aquesta és, de fet, l'única forma correcta en català.
Cabacés.org
Pàgina no oficial de l’Ajuntament de Cabacés, municipi de la comarca del Priorat. Les seves dades generals, el municipi, terrad’oli, cultura, notícies, agenda d'actes, mapes, carrerer, tramitacions, i alguns llocs d’interès.
Cabra del Camp - - Alt Camp
Completíssima informació de Cabra del Camp, municipi de la comarca de l’Alt Camp del portal Alt Camp de l'Associació Sense Límits. Dades geogràfiques, econòmiques, turístiques i culturals del municipi, gastronomia, allotjaments i restaurants.
Cabra del Camp - Viquipèdia
Cabra del Camp és un municipi de la comarca de l'Alt Camp. A la urbanització Mas del Plata, situada dins del terme municipal, hi ha una estàtua de Mazinger Z d'uns 10 metres d'alçada. Cabra del Camp té quatre entitats de població.
Cabra del Camp Pàgina personal
Pàgina personal dedicada a aquest municipi de l’Alt Camp. La constància i la voluntat són les nostres aliades, i el desig que la gent participi o es trobi a gust amb nosaltres és un dels nostres més preuats objectius…
Calafell - Viquipèdia
Municipi de la comarca del Baix Penedès. El principal motor econòmic de Calafell és el turisme, la temporada estival s'allarga des de Setmana Santa fins a principis d'octubre. Les urbanitzacions i Segur de Calafell són nuclis de segones residències.
Calçotada.com
La festa gastronòmica de la cuina dels calçots. Els calçots són un dels menjars més típics de Catalunya. Al voltant d'una taula calçotaire es viu un ambient de diàleg, d'amistat i de festa. La festa de Valls es celebra el darrer diumenge de gener.
Calls de Tarragona i Provincia
Guia cultural i turística a través de les imatges de la fotògrafa LoLa Galicia del Call o carrer dels Jueus de Tarragona, de Reus, Tortosa, Sarral, Santa Coloma de Queralt, Montblanc i Valls. Informació i fotografies.
Camarles - Piera Edicions
Informació turística i comercial del municipi de Camarles, a la comarca del Baix Ebre. Dades generals, història del municipi, empreses, festes i celebracions, comerços i on menjar i dormir en aquest poble del Delta de l’Ebre.
Camarles - Viquipèdia
Pàgina de Camarles, d’aquesta enciclopèdia lliure. Entitats de població: Camarles, El Lligalo del Gànguil i El Lligalo del Roig. Gentilici: Camarlenc, camarlenca, població, superfície, densitat, ...
Cambrils - Enciclopèdia.cat
El municipi té un total de 9 km de platja arenosa, que comença al golf de Sant Jordi, més enllà de la punta de Sant Pere, i s'estén fins a la punta de Riudecanyes. El terme comprèn l'antic poble de Vilafortuny, agregat el 1846, i urbanitzacions.
Cambrils - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis de Cambrils, al Baix Camp. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Cambrils.com
Cambrils.com Oci, turisme i cap de semana. Agenda, a prop teu i informació. El servei tambè disposa dels serveis germans: Reus, Visit-Reus.com, Salou, Tarragona, i La Pineda Platja. Si vol contactar, pot fer-ho al correu postal o electrònic.
Cambrils.info
El portal de Cambrils (Baix Camp), amb informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu amb la situació, Tots els descomptes de Cambrils els trobaràs en un sol lloc. Veure descomptes.
Campredó
Poble que aspira a ser municipi propi. El 1990 va néixer un procés de Segregació de Tortosa, encara a l'espera del Tribunal Suprem. Campredó vol seguir el camí d’altres pobles deltaics (Deltebre, Camarles, l'Aldea i Sant Jaume d'Enveja).
Can Bruscagil
Web d'en Pere Pela amb dades del cognom Brusca, la parla d'Ulldecona i alguns malnoms, pocions màgiques i moltes tonteries. Expressions tipiques d'Ulldecona i els malnoms de la localitat. Urbanitat en vers. Articles de Sant Pol de Mar.
Capafonts - Enciclopèdia.cat
L'únic nucli és el poble de Capafonts. S’hi pot accedir per la carretera local d'Alcover a Prades, que després de Capafonts enlla-ça amb la que va de Reus a Prades. A l'alçada de Mont-ral també hi ha un brancal que uneix les dues carreteres.
Capafonts - Viquipèdia
Municipi del Baix Camp, anomenat Capafons fins el 1983. Al 2005 la seva població era de 114 habitants. El poble es troba a 36 km de Reus i el seu aeroport, i a 140 de Barcelona, també aquesta a prop de Salou i del parc temàtic PortAventura.
Capafonts-Vilaplana-Capafonts
Itinerari circular dividit en dues jornades pel sector meridional de les Muntanyes de Prades en el que creuem dues vegades la Serra de la Mussara. Mare, si marit em dau no me’l dau de la Mussara que la boira sempre hi jau i és terra que no m’agrada.
Capçanes - Enciclopedia.cat
Municipi del Priorat. Aproximadament dues terceres parts del terme romanen incultes, amb bosc i garriga. L'economia del terme s'ha basat tradicionalment en el sector primari. Altres indrets del terme, història, població i economia.
Capçanes - Turisme Priorat
Dades bàsiques del municipi de Capçanes de l’Oficina de turisme del Priorat. Inclou dades, situació, instal·lacions, gastronomia, festes, llocs d’interès, l’ajuntament i altres continguts relacionats. Recull els comentaris relacionats.
Capçanes - Viquipèdia
Capçanes és el municipi més meridional de la comarca del Priorat. Limita amb els Guiamets, amb Marçà, tots dos del Priorat. A llevant, limita amb Colldejou, del Baix Camp, i al sud i ponent amb el gran terme de Tivissa, de la Ribera d'Ebre.
Capçanes.org
Pàgina no oficial i d’informació turística de l’Ajuntament de Capçanes, municipi de la comarca del Priorat. Dades generals, el municipi, llocs d’interès, terme municipal, cultura, notícies, serveis, mapes, carrerer, i activitats a fer-hi.
Casafort
Casafort és una entitat de població del municipi de Nulles, Alt Camp. L'any 2005 tenia 7 habitants. Es troba al nord-est del nucli urbà de Nulles, a uns 240 m d'altitud. L'any 1359 pertanyia a Francesc de Montbui i tenia cinc focs.
Caseres - Viquipèdia
Caseres és una vila i municipi de la comarca de la Terra Alta. El poble de caseres, segons la documentació de l'any 1153 que delimitava el castell de Miravet pertanyia al terme d'Horta de Sant Joan. Història, demografia, festes majors i enllaços.
Castellvell del Camp - Enciclopèdia.cat
Castellvell inclou dins el seu terme diverses urbanitzacions, com Arboceres, Castellmoster, el Pinar IV Fase que forma part d'una urbanització que s'estén també pel terme de Reus, la Flor del Camp, els Pugets, les Serres, i les Planes del Puig.
Castellvell del Camp - Escola Santa Anna
Primitiva web de l’Escola Santa Anna. L’AMPA del CEIP Santa Anna i dades de Castellvell del Camp. Castellvell del Camp ofereix una forma triangular, és un municipi situat a la comarca del Baix Camp, a la plana a prop de les muntanyes de Prades.
Castellvell del Camp - Viquipèdia
És un municipi de la comarca del Baix Camp. Te una extensió de 5'3 Kilòmetres quadrats. La major altura és el Salvià de Lluardo, de 473 metres; el terme es troba a 160 metres sobre el nivell del mar al seu punt mes baix i el poble a 227 metres.
Catatour
Catatour.com és un servei de turisme a la carta de les ofertes i serveis de les comarques tarragonines, en especial a les rutes de vi. Turisme rural, gastronomia, grups, empreses, regals, ... Ofertes, escapades, excursions, empresa, enllaços i contacte.
Colldejou - Enciclopèdia.cat
L'únic nucli de població és el poble de Colldejou, que queda comunicat per la carretera local de Mont-roig a la Torre de Fontaubella. El territori és molt trencat i abrupte, i s'estén pels contraforts orientals de la serra de Llaberia.
Colldejou - Viquipèdia
És un municipi del Baix Camp, que es troba al límit del Baix Camp amb el Priorat, i al peu de la Serra de Llaberia i de la Mola de Colldejou (914 m). El terme és molt muntanyós, ocupat en la seva major part per boscos, i poc apte per al cultiu.
Conesa
Web turística de l'Ajuntament de Conesa. Conca de Barberà. Tarragona. ALTAnet: Servidor de les administracions locals de Tarragona. Municipi de la Conca de Barberà, situat a la part més meridional de la comarca de la Segarra al límit amb la Conca.
Conesa - Enciclopèdia.cat
Municipi de la Conca de Barberà. La principal activitat econòmica és l'agricultura, dedicada gairebé tota al secà. La vinya, que al començament del s. XX havia estat important, va anar minvant progressivament fins a desaparèixer del tot.
Conesa - Viquipèdia
Municipi de la comarca de la Conca de Barberà. El terme municipal inclou el despoblat de Sabella de l'Abadiat. El municipi està situat plenament en l'altiplà segarrenc de la comarca. La seva carta de població data de 1043. La vila és emmurallada.
Corbera d'Ebre - Viquipèdia
Corbera d'Ebre és un municipi de la comarca de la Terra Alta. Amb 1.040 habitants, descansa al cim d'un turó a 337 metres d'alçada al peu de la Serra de Cavalls i Pàndols. L'església del poble està dedicada a Sant Pere Apòstol.
Cornudella de Montsant - Enciclopedia.cat
Municipi del Priorat. Al s. XIX s'explotaven mines de plom i coure i havia deu molins fariners, que es nodrien del blat que, el dimarts i el divendres, baixaven al seu mercat els pobles de l'Urgell i Aragó. Hi havia un molí d'oli i fàbriques d'aiguardent.
Cornudella de Montsant - Viquipèdia
Cornudella de Montsant és una vila i municipi de la comarca del Priorat. És el d'extensió més gran de tota la comarca, però no el més poblat. Està situat a la zona nord-est de la comarca. Al nord limita amb la Conca de Barberà: amb Vilanova de Prades.
Cornudella de Montsant Priorat
Pàgina del Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Cornudella de Montsant, municipi de la comarca del Priorat. Els pobles d’Albarca I Siurana, allotjaments, entitats, activitats, serveis, esports, mapes, carrerer, entorn natural, flora i fauna.
Cornudella Web.com
Revista electrònica independent. El racó cornudollenc en la immensitat de la xarxa. Informació, novetats, seccions i enllaços del municipi. Cornudella de Montsant (Priorat, Catalunya).
Cornudella, de Ramon Pàmies
Plana personal de Ramon Pàmies, amb temes de Cornudella, Siurana, Albarca, Montsant, Priorat, Baix Camp, radioafició, informacions interesants … Els pobles del nostre entorn. Estic fent treballs de recerca genealogica familiar.
Cortiella
Despoblat del terme d'Alforja. La vial fou donada per la reina Sança a Ramon de Ganagot el desembre del 1190 i fou integrada al domini d'Alforja per Ramon i va seguir els seus mateixos passos. Sança es va reservar una mina de plata i els delmes …
Coses d'Alfara
Web del CEIP Marinada. Jocs tradicionals, Via Verda, Dia Mundial de l’activitat física, suport vital bàsic, mones de Pasqua, Carneltoltes, les ordes del rei casnestoltes, … Els alumnes de 1r, 2n i 3r hem treballar els jocs populars i tradicionals.
Costa Daurada
Web del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. Allotjaments i serveis. La Costa Daurada gaudeix d’un clima típicament mediterrani, amb unes temperatures suaus a l’hivern i uns estius càlids amb escasses pluges. A l’hivernm vent de mestral…
Costa Daurada turisme i vacances
Tota la Costa Daurada gaudeix d’un clima típicament mediterrani, amb unes temperatures suaus a l’hivern i uns estius càlids amb escasses pluges. A l’hivern, el vent de mestral o serà bufa des del nord-oest i el garbí des del sud-oes.
Creixell - Consell Comarcal del Tarragonès
Pàgina informativa del Consell Comarcal del Tarragonès, sobre el municipi de Creixell. El Consell, la comarca del Tarragonès, patrimoni artístic, associacions lúdiques o culturals d'interès, sòl industrial i atractius del poble.
Creixell - Viquipèdia
Municipi de la comarca del Tarragonès, situat a 18 km de Tarragona i a 80 km de Barcelona. Forma part de la Costa Daurada, i amb gairebé 2 km de platja és una població marcadament turística, amb una capacitat hotelera per a 30.000 visitants.
Cunit - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis del poble de Cunit al Baix Penedès. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Cunit - Viquipèdia
Cunit és un municipi de la comarca del Baix Penedès. Situat a l'extrem sud-est de la comarca, a la vora del mar, limita a l'oest amb el municipi de Calafell, en un teixit urbà gairebé continu. El paisatge cunitenc és típicament mediterrani.
De Mequinensa a Xerta
Video de TV3 d’aquest recorregut. Des de Casp fins a Tortosa l'Ebre se'ns presenta estancat i molt humanitzat. Aquí renova les aigües dels afluents pirinencs i les seves riberes s'omplen d'històries de les civilitzacions que han intentat conquerir-lo.
Deltebre - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis del poble de Deltebre al Baix Ebre. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Deltebre - Viquipèdia
Deltebre és un municipi de la comarca del Baix Ebre. És el municipi més extens del delta de l'Ebre. Està format per l'agregació de les poblacions de Jesús i Maria i La Cava, que es van separar del municipi de Tortosa el 20 de maig de 1977.
Deltebre Turisme
Web oficial de Deltebre Turisme. Descobreix Deltebre, a la comarca del Baix Ebre. Aquest lloc és insòlit, estar-hi és un privilegi. Benvinguts al nou portal d'informació turística de l'Ajuntament de Deltebre. Aquí trobareu tota la informació.
Deltebre.info
El portal de Deltebre (Baix Ebre) amb informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu amb la situació, Tots els descomptes de Deltebre els trobaràs en un sol lloc. Veure descomptes.
Descobreix Rasquera
Pàgina personal de Jordi Bladé, d’informació general i turística de Rasquera (Ribera d’Ebre). La vila, cultura, clima, com arribar-hi, història, excursions a peu, excursions en bicicleta, excursions en cotxe, enllaços recomanats i galeria de fotos.
Domenys.net
Domenys.net és una web independent i plural del municipi de Sant Jaume de Domenys (Baix Penedès). Informació, notícies d'actualitat, història, les festesi actes, llocs d'interés, nuclis del municipi, fotografies i àrea de serveis.
Duesaigües - Enciclopèdia.cat
Seguint el curs de les aigües s'arriba al proper pantà de Riudecanyes, pertanyent ja al terme veí. L'únic nucli de població i cap de municipi és Duesaigües. El municipi és travessat per la carretera local que, venint de Montbrió del Camp.
Duesaigües - Viquipèdia
Duesaigües és un municipi de la comarca del Baix Camp. Es troba al peu de la serra de l'Argentera i de Pradell, de 773 m. El terme és travessat per la línia de ferrocarril de Tarragona a Saragossa, per Reus i Móra la Nova, amb baixador en servei.
Ebreguia.com
Ebreguia.com és la guia de les Terres de l’Ebre a Internet, on conèixer el més les Terres de l’Ebre, i les comarques del Priorat i del Matarranya (Franja de Ponent). Aureli Monge, guia turístic de Lo Racó del Temple (Miravet).
El Bosquet (Mont-ral)
Entitat de població del municipi de Mont-ral, Alt Camp. L'any 2005 tenia 24 habitants. Es troba al sud-oest del nucli urbà de Mont-ral, a prop de L'Aixàviga, sota la paret rocosa d'els Motllats. El componen una dotzena de cases d'arquitectura rural.
El Catllar - Piera Edicions
Guia turística i de serveis del municipi del Catllar, a la comarca del Tarragonès. Dades generals, breu història, menjar i allotjament, empreses i comerços, llocs d'interès cultural, festes i celebracions.
El Lloar - Enciclopedia.cat
Municipi del Priorat. Al s. XIX només tenia un molí fariner. El 1853 la vinya fou atacada per la cendrosa (oïdi), que malmeté el 70% de la collita; el fet es repetí els anys següents, tot i que fins el 1859 no tingueren exempcions tributàries del govern.
El Lloar - Turisme Priorat
Dades bàsiques del municipi de Bellmunt del El Lloar de l’Oficina de turisme del Priorat. Inclou dades, situació, instal·lacions, gastronomia, festes, llocs d’interès, l’ajuntament i altres continguts relacionats. Recull els comentaris relacionats.
El Lloar - Viquipèdia
El Lloar és un municipi de la comarca del Priorat. Fins el 1989 el nom responia a una ortografia castellanitzant, i consta com a Lloá. És a la part central-occidental de la comarca, i està envoltat de: la Vilella Baixa, Gratallops, el Molar i la Figuera.
El Lloar Priorat
Pàgina de turisme de l’Ajuntament de El Lloar, municipi de la comarca del Priorat. Les seves dades generals, el municipi, història municipal, cultura, notícies, novetats, agenda d'actes, mapes, llocs d’interès, equipaments i entitats.
El Mas d’en Perers
És una urbanització del municipi d'Aiguamúrcia, a l'Alt Camp. Se situa a la part occidental del terme, al peu de la serra de Ramonet; està limitada al nord pel torrent de Sales i és travessada per la rasa de la Romenguera, tributaris del Gaià.
El Masroig - Enciclopedia.cat
Municipi del Priorat. A mitjan segle XIX tenia ramats de llana, quatre fàbriques d'aiguardent, quatre molins d'oli, tres de farina i un important moviment de traginers que importaven blat d'Aragó, on anaven carregats d'aiguardent i vi.
El Masroig - Turisme Priorat
Dades bàsiques del municipi de El Masroig de l’Oficina de turisme del Priorat. Inclou dades, situació, instal·lacions, gastronomia, festes, llocs d’interès, l’ajuntament i altres continguts relacionats. Recull els comentaris relacionats.
El Masroig - Viquipèdia
El Masroig és un municipi de la comarca del Priorat. Està situat a la part sud-occidental de la comarca. Limita amb els municipis del Molar, Bellmunt del Priorat, Falset, i els Guiamets. A ponent, hi té el terme de Garcia, de la Ribera d'Ebre.
El Masroig.cat
Vins integrats a la DO Montsant. S’hi produeix oli, ametlles, olives en conserva i patés d’oliva. Com a dolç tradicional destaca el cóc de farina i sucre. Piscina, esport, biblioteca, casal, botigues, allotjament rural, restaurant i cellers particulars.
El meu poble Horta de Sant Joan
Pàgina personal. Us convido a fer una volta pel meu poble i el seu entorn. Gaudir de la seva pau i les seves diversions. Les seves rutes, gastronomia de l’Horta de Sant Joan, cognoms, racons per descobrir, i activitats.
El Milà - Alt Camp
Completíssima informació de El Milà, municipi de la comarca de l’Alt Camp del portal Alt Camp de l'Associació Sense Límits. Dades geogràfiques, econòmiques, turístiques i culturals del municipi, gastronomia, allotjaments i restaurants.
El Milà - Viquipèdia
El Milà és un municipi de l'Alt Camp, a la província de Tarragona, Catalunya. Alguns historiadors pensen que el seu origen és al feu de Ponç de Montoliu al voltant de l'any 1065. L'any 1194 apareix com a propietat de l'Església de Tarragona.
El Mirador TGN
Blog informatiu sobre Tarragona, creat pel periodista tarragoní Adrià Recasens a l’any 2010. El Mirador TGN, mirada sobre la ciutat de Tarragona, l’actualitat, esdeveniments, festes, curiositats, ... des de una mirada particular que s'ofereix a la resta.
El Molar - Enciclopedia.cat
Municipi del Priorat. Al s. XX el poble visqué una intensa vida cultural i social: el 1904 es creà la cooperativa de consum La Redempció; el 1911 es fundà el Centre Obrer Tradicionalista; el 1914 es creà un orfeó amb un centenar de cantaires.
El Molar - Turisme Priorat
Dades bàsiques del municipi de El Molar de l’Oficina de turisme del Priorat. Inclou dades, situació, instal·lacions, gastronomia, festes, llocs d’interès, l’ajuntament i altres continguts relacionats. Recull els comentaris relacionats.
El Molar - Viquipèdia
És un municipi de la comarca del Priorat, a l'extrem occidental de la comarca. És al límit amb la Ribera d'Ebre, i limita amb la Figuera, el Lloar, Bellmunt del Priorat, el Masroig, (Priorat). Per ponent té el terme de Garcia, de la Ribera d'Ebre.
El Montmell
Municipi del Baix Penedès, al límit amb l’Alt Penedès i l’Alt Camp. Bona part del terme és accidentada per la serra del Montmell del llatí "Monte Macellum" o "Mont maell" que vol dir muntanya seca i àrida o bé muntanya de la carnisseria.
El Montmell - Enciclopèdia.cat
Municipi del Baix Penedès, al límit amb l'Alt Penedès i l'Alt Camp. Una bona part del terme és accidentada pel bloc del Gaià, representat per la serra del Montmell. Pertany a la conca del Foix a través de la riera de Marmellar.
El Montmell - Viquipèdia
Municipi del Baix Penedès, amb capital a la Juncosa de Montmell. Entitats: Aiguaviva, Can Ferrer de la Cogullada, la Juncosa de Montmell, Mas Mateu i les urbanitzacions: Mirador del Penedès, la Moixeta, Talaia Mediterrànea i les Pinedes Altes.
El Morell - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis del poble d’El Morell (Tarragonès). Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
El Morell - Viquipèdia
El Morell és un municipi de la comarca del Tarragonès. Història. Tradicions. Cultura. Economia. Demografia: Evolució demogràfica. Enllaços externs. Gentilici: Morellencs, morellenques. 41° 11' 37? N 1° 12' 42? E.
El Municipi de Godall
Informació i actualitat diària d’aquest municipi de la comarca del Montsià. Hi trobareu fotografies antigues de la població de Godall i notícies d’actualitat, història, població, entitats, climatologia, vegetació i altres temes d’interès.
El Paisatge dels Genis
El Paisatge dels Genis és una iniciativa per la creació i desenvolupament d'una oferta turística basada en la vinculació d’artistes universals amb quatre municipis de les comarques de Tarragona on van passar llargues temporades de la seva vida.
El Perelló - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis del poble de El Perelló al Baix Ebre. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
El Perelló - Viquipèdia
El Perelló, antigament anomenat la Font del Perelló, és un municipi de la comarca del Baix Ebre. La localitat és coneguda per ser el major productor de mel de Catalunya. Demografia: Evolució demogràfica, llocs d’interès i enllaços externs.
El Pinell de Brai - Enciclopèdia.cat
Municipi de Terra Alta, al límit amb el Baix Ebre, al sector nord-oriental dels ports de Tortosa o de Beseit, als vessants septentrionals del tossal d'en Grilló (1076 m alt) , termenal amb els municipis d'Horta de Sant Joan i de Paüls.
El Pinell de Brai - Viquipèdia
El Pinell de Brai és una vila i municipi de la comarca de la Terra Alta (Tarragona). Geografia, el seu nucli urbà, història, economia, personatges, llocs de interès, paratges d'interès, festes locals, demografia i enllaços externs del poble.
El Pla de Manlleu
El Pla de Manlleu és un poble del municipi d'Aiguamúrcia, a l'Alt Camp. Està situat a l'extrem oriental, a la riba dreta de la riera de Marmellar, afluent del riu de Foix, i al nord-est de la serra del Montmell. L'any 2006 tenia 134 habitants.
El Pla de Santa Maria - Viquipèdia
El Pla de Santa Maria és una vila i municipi de la comarca de l'Alt Camp, al peu de les muntanyes de la serra de Miramar i del Cogulló. Al llarg dels anys, el poble ha patit successius canvis de nom. Evolució demogràfica del municipi.
El Pla de Santa Maria (l'Alt Camp)
Des d’aquesta pàgina es pot obtenir informació sobre el municipi de El Pla de Santa Maria (l'Alt Camp): situació, economia, història i festes i de la web de la Fira de Tardor de l'any 1997.
El Poblenou del Delta
Poble de la comarca del Montsià, pertanyent a Amposta. Legalment és una pedania. És representat per un Alcalde Pedani. A partir de 2003 s'anomena Poble Nou del Delta ja que des de la seva formació l'any 1956 es deia Villafranco del Delta.
El Pont d'Armentera - Alt Camp
Completíssima informació del Pont d’Armentera, municipi de la comarca de l’Alt Camp del portal Alt Camp de l'Associació Sense Límits. Dades geogràfiques, econòmiques, turístiques i culturals del municipi, gastronomia, allotjaments i restaurants.
El Pont d'Armentera - Viquipèdia
És una vila i municipi de la comarca de l'Alt Camp. L'aigua ha marcat en tots els sentits l'existència d'aquest poble. Els primers pobladors van ser els romans, que s'hi van assentar en construir-se l'aqüeducte que nodria d'aigua a Tàrraco.
El Rourell - Alt Camp
Completíssima informació de El Rourell, municipi de la comarca de l’Alt Camp del portal Alt Camp de l'Associació Sense Límits. Dades geogràfiques, econòmiques, turístiques i culturals del municipi, gastronomia, allotjaments i restaurants.
El Rourell - Viquipèdia
És un municipi de la comarca de l'Alt Camp. El nom del Rourell és un derivat de roure, arbre que es troba dibuixat a l'escut del poble. El lloc sembla que originàriament i almenys en part es trobava integrat dins l'extens terme del Codony.
El Vendrell - Viquipèdia
El Vendrell és una vila i municipi, capital de la comarca del Baix Penedès. Està situat a 28 Km de Tarragona i a 64 Km de Barcelona. Una de les teories sobre el nom del Vendrell explica que prové del diminutiu del llatí venere (Venus).
El web del Mèlich
Pàgina web creada pel Josep Mèlich amb seccions dedicades a L'Argentera i Calafell. Entre aquests dos paradisos he cremat tota una vida. Entreu tot el veïnat: Cronopis, fames i esperances. Ornitorincs, sirenes i tritons, nimfes i odalisques, musses , …
Els Arcs (Puigpelat)
Els Arcs, o les Parcel·les Loren, segons els mapes topogràfics, és una urbanització del municipi de Puigpelat, Alt Camp. L'any 2005 tenia 19 habitants. Es troba a menys d'un quilòmetre al sud-est del nucli urbà de Puigpelat, a 260 m d'altitud.
Els Garidells - Alt Camp
Completíssima informació dels Garidells, municipi de la comarca de l’Alt Camp del portal Alt Camp de l'Associació Sense Límits. Dades geogràfiques, econòmiques, turístiques i culturals del municipi, gastronomia, allotjaments i restaurants.
Els Garidells - Viquipèdia
Els Garidells és un municipi de la comarca de l'Alt Camp. Demografia: Evolució demogràfica des de l’any 1497 fins a l’any 2008. Referències i enllaços externs. L'església de Sant Jaume dels Garidells. Gentilici: garidellenc, garidellenca.
Els Guiamets - Enciclopedia.cat
Municipi del Priorat. Al terme, el 1787 ja apareix documentada l'existència d'un molí d'oli per al comú. A mitjan segle XIX Madoz li atribueix ramats de llana, l'anomenat molí de la Bleda i la caseria de Bruguera. Sumari de continguts.
Els Guiamets - Turisme Priorat
Dades bàsiques del municipi de Els Guiamets de l’Oficina de turisme del Priorat. Inclou dades, situació, instal·lacions, gastronomia, festes, llocs d’interès, l’ajuntament i altres continguts relacionats. Recull els comentaris relacionats.
Els Guiamets - Viquipèdia
Els Guiamets és un municipi de la comarca del Priorat, situat al límit sud-occidental de la comarca. El seu límit de ponent és el terme de Garcia, i el meridional, el de Tivissa, a la zona del poble de la Serra d'Almos, tots dos de la Ribera d'Ebre.
Els Guiamets Turisme
Pàgina de turisme de l’Ajuntament de Els Guiamets, municipi de la comarca del Priorat. Les seves festes, el municipi, llocs d’interès municipals, cultura, notícies, novetats, imatges, activitats, el bar del poble, carrerer i salutació de l’alcalde.
Els Masos de l'Albiol
Conjunt de masies al terme de l'Albiol. El filòleg Enric Moreu identificà el 1976 més de 150 masos al terme històric, i uns quants menys al terme modern. A finals del s. XIX la manca d'aigua i els bandolers, va fer despoblar el Mas de Peiró, i d’altres.
Els Muntells
Informació d'aquesta població del Delta de l'Ebre, prop de la màniga de terra anomenada el Trabucador, que forma la península dels Alfacs. Les més variades espècies d'aus, tant aquàtiques com terrestres.
Els Pallaresos - Consell Comarcal del Tarragonès
Completa informació del Pallaresos (Tarrgonès), del Consell Comarcal del Tarragonès. Com arribar-hi, què hi trobarem, fet cultural, el municipi, i l’ajuntament. La web encara es troba en desenvolupament.
Els Pallaresos - Viquipèdia
Els Pallaresos és un municipi de la comarca del Tarragonès. Situació. Economia. Història. Demografia: Evolució demogràfica. Entitats de població. Festes. Patrimoni i enllaços externs. Gentilici: Pallaresenc, pallaresenca.
elvendrellturistic.com
Un món de sensacions. Cultura i oci, música, gastronomia, platges i natura, festes , allotjament, activitats al municipi, comerços i serveis i com arribar-hi. Esperem que tingueu una bona estada al nostre municipi!
Enjoy L'Ametlla de Mar - Un mar de possibilitats
Jornades gastronòmiques: l’Arrossejat, els fideos rossejats i la tunyina roja. Sant Jordi, la festa en el Castell. L’Ametlla de Mar té el prat més extens de Catalunya. Aquí es coneix com l’alguer o el brut. És l’amagatall per a més de 400 espècies…
Escaladei
Pàgina no oficial d'aquest municipi de la comarca del Priorat, que comprèn el poble de La Morera de Montsant que li dóna el nom i el nucli agregat d'Scala-Dei. Està format a l'entorn de la conreria de l'antic convent d'Scala-Dei.
Escaladei
Escaladei és una entitat de població del municipi de la Morera de Montsant. El 2006 tenia 42 habitants. Dins del seu terme hi ha la cartoixa d'Escaladei i els cellers de Scala Dei. El que ara és el poble fou l'antiga conreria de la cartoixa.
Escaladei - Viquipèdia
Escaladei és una entitat de població del municipi de la Morera de Montsant. El 2006 tenia 42 habitants. Dins del seu terme hi ha la cartoixa d'Escaladei i els cellers de Escaladei. El que ara és el poble d'Escaladei fou l'antiga conreria de la cartoixa.
Espluga de Francolí
Pàgina amb informació detallada de L'Espluga del Francolí, comarca de la Conca de Barberà. Història, monuments, etc. L'Espluga de Francolí és el millor reflex d'una organització turística d'interior. L'atracció i influència del veí monestir de Poblet.
Estació de Vilaverd
Vilaverd és una estació de la línia Ca4a de Mitjana Distancia de Renfe de Catalunya situada al nord del nucli urbà de Vilaverd a la comarca de la Conca de Barberà de la província de Tarragona. Mitjana Distància de Renfe.
Experiències per les terres de l'Ebre
Declarades com a Reserva de la Biosfera per la UNESCO (any 2013), les Terres de l’Ebre ofereixen molt més que una estada rural. Possibilitat de submergir-se en un territori marcat pel caràcter d’una gent extraordinària i les seves tradicions.
Falset - Enciclopedia.cat
Municipi i cap de comarca del Priorat. El terme és travessat a la part meridional per la carretera N-420 de Tarragona a Gandesa. Del poble surten 4 carreteres que l'uneixen amb els nuclis veïns de Marçà, Bellmunt del Priorat, Gratallops i Porrera.
Falset - Piera Edicions
Portal amb informació sobre aquest municipi, i guia comercial de d'empreses. Dades del municipi, història, llocs, empreses, menjar i dormir. Les primeres dades de Falset (Priorat). El temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Falset - Viquipèdia
Falset, vila i municipi, capital de la comarca del Priorat. Està situat cap al centre de la meitat meridional de la comarca. Els límits el formen els termes de Porrera, Pradell de la Teixeta, Marçà, El Masroig, Bellmunt del Priorat, El Lloar i Gratallops.
falset.net - La porta de Falset
Portal de la capital de la comarca del Priorat, Falset. Conté informació turística de la vila i la comarca i vincles relacionats amb la població. falset.net i falset.info són dos webs no oficials del poble de Falset.
Farena
Poblet del municipi de Mont-ral, a la comarca de l'Alt Camp, a uns 13 km del centre urbà de la Riba. El tram de carretera entre la Riba i Farena és un paratge natural destacat per la seva flora. Actualment el poble es troba pràcticament deshabitat.
Figuerola del Camp - Alt Camp
Completíssima informació de Figuerola del Camp, municipi de la comarca de l’Alt Camp del portal Alt Camp de l'Associació Sense Límits. Dades geogràfiques, econòmiques, turístiques i culturals del municipi, gastronomia, allotjaments i restaurants.
Figuerola del Camp - Viquipèdia
Figuerola del Camp és un municipi de l'Alt Camp. El municipi s'estén al vessant sud de la Serra de Miramar. El seu terme municipal és limítrofe amb els municipis de Cabra del Camp, el Pla de Santa Maria, Valls, i Montblanc i Barberà de la Conca.
Finques Miramar - Lloguer d'Apartaments a Cambrils
Som una empresa immobiliaria cambrilenca que es dedica a la venda , però sobretot, al lloguer d'apartaments per vacances. Entreu al nostre web i descobrireu la nostra sel·lecció d'immobles de qualitat.
Fira Marítima Costa Daurada
Del 11 al 14 de maig Cambrils celebra la X edició de la Fira Marítima Costa Daurada, fira d’àmbit nacional. Enguany és la 10a edició d’aquesta prova que té una periodicitat anual. Ubicada al Moll de Ribera del Club Nàutic Cambrilsi al Passeig Marítim.
Flix - Viquipèdia
Flix (pronunciat [flí?]) és un municipi de la comarca de la Ribera d'Ebre. Té 4006 habitants segons el cens oficial del 2007. L'alcalde actual Pere Muñoz Hernández (ERC) forma un govern de coalició amb la resta de partits, CIU i PSC.
Fonoll
Agregat del terme de Passanant i Belltall, a la Conca de Barberà. Deshabitat més de 30 anys, des del 1998 hi ha un centre naturista que ha revitalitzat el poble. Aquest poble naturista ha causat controvèrsia amb els veïns de Passanant i Belltall.
Fontscaldes
Poble de l'Alt Camp al terme municipal de Valls. Es troba al nord de la ciutat i al peu del Coll de Lilla. El 2005 tenia 125 habitants. El 1188, Alfons I el donà al monestir de Santes Creus. El 1916 s'hi va descobrir un forn i ceràmica ibèrica.
Forès - Enciclopèdia.cat
Municipi de la Conca de Barberà. Forès es comunica amb la resta de poblacions per mitjà d'una carretera local que cap al nord passa per Passanant, per Ciutadilla i enllaça amb la comarcal C-14 entre Montblanc i Tàrrega…
Forès - Viquipèdia
Petit municipi, estratègicament ubicat, que ofereix bones vistes de la comarca de la Conca de Barberà. És, principalment, municipi d'estiueig i segones residències. Té una elevació que en fa un mirador natural de la Conca de Barberà i la Segarra.
Freginals - Viquipèdia
Freginals és un municipi de la comarca del Montsià. Demografia: Evolució demogràfica. Vegeu també la Serreta de Freginals. Enllaços externs. Gentilici: Freginalenc, freginalenca. Coordenades: 40° 40' 23? N, 0° 31' 17? E.
Gandesa - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis del poble de Gandesa (Terra Alta). Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Gandesa - Viquipèdia
Gandesa és la capital de la comarca de la Terra Alta. Destaca el Celler Cooperatiu de Gandesa, nomenat una de les Set Meravelles de Catalunya l’any 2007. Història, economia, llocs d'interès, demografia, referències i enllaços externs.
Garcia - Viquipèdia
Informació de la Viquipèdia sobre Garcia. Garcia és una vila i municipi de la comarca de la Ribera d'Ebre. Evolució demográfica de la població. El 1860 es va desagregar el Molar d'en Bas. Gentilici: Garcià, garciana. Enllaços externs.
Ginestar
Ginestar està situat al sud de la comarca de la Ribera d'Ebre , a la cubeta de Móra i a l'esquerra del riu Ebre, a 25 m. sobre el nivell del mar. El terme municipal és molt petit, té una extensió de 1562 Ha , 334 Ha són de regadiu.
Ginestar - Viquipèdia
Informació de Ginestar. És un municipi de la comarca de la Ribera d'Ebre. Demografia; Evolució demogràfica des de 1497. Població (2006) 965 habitants. Enllaços externs. Gentilici: Ginestarol, ginestarola.
Ginestar Turisme
Pàgina no oficial de l’Ajuntament de Ginestar, municipi de la comarca de la Ribera d'Ebre. L’ajuntament, el municipi, cultura, joventut, educació, juventut, mapes, òrgans de govern. Dades meteorològiques del municipi.
Glorieta
Agregat del terme municipal de Passanant i Belltall, a la Conca de Barberà. Ubicada a la part central del terme (750 m), s'hi arriba a través d'una carretera que surt de Passanant a Forès. Pels volts de 1162 es construí el castell de Glorieta.
Godall - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis del poble de Godall al Montsià. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Godall - Viquipèdia
Godall és un municipi de la comarca del Montsià. Festes. Llocs d'interès. Demografia. Enllaços externs. Festes: Festa major de Sant Salvador, Festa de l'oli i l'espàrrec de Godall (2n cap de setmana de març), i Carnaval. Llocs d'interès.
Godall.tk
Web amb informació de Godall (Montsià). Godall, història, població, economia, entitats, geormofologia, hidrologia, climatologia, metorologia, vegetació, etc. Fotografies antigues de la població de Godall i notícies d’actualitat, entre d’altres.
Gratallops - Enciclopedia.cat
Les dades de població (gratallopencs) es remunten a l'any 1479, quan tenia 53 focs, que foren 59 el 1515, i 63 de laics i 2 de capellà el 1553. Els habitants passaren de 237 el 1718, a 1005 el 1787, any en què hi havia capellà, mestre i vuit menestrals.
Gratallops - Turisme Priorat
Dades bàsiques del municipi de Gratallops de l’Oficina de turisme del Priorat. Inclou dades, situació, instal·lacions, gastronomia, festes, llocs d’interès, l’ajuntament i altres continguts relacionats. Recull els comentaris relacionats.
Gratallops - Viquipèdia
Gratallops és una vila i municipi de la comarca del Priorat situat al centre de la comarca, a l'anomenat Priorat històric. És un terme municipal orogràficament complex, amb barrancs afluents del riu Montsant i les carenes que delimiten les seves valls.
Gratallops, el cor del Priorat
Gratallops.org informació turística del poble de Gratallops, a càrrec del seu ajuntament. Inclou diverses dades d’interès com la seva història, els llocs d’interès, excursions, cellers, l’ajuntament i serveis, actualitat i una visita virtual al municipi.
Guia Visual del Priorat
El món del vi, de l’oli, les cooperatives, bodegues, la gastronomia, l’allotjament i molts més continguts i enllaços relacionats amb la comarca del Priorat. Denominació d’origen Priorat i Montsant en quant a vi i Siurana en oli d’ oliva. Cases rurals.
Guialmons
Guialmons (696 m) és una pedania de les Piles, a la Conca de Barberà. L'església de Santa Maria, d'estil romànic, domina la població, de carrers de fort pendent. Açò és un esborrany sobre la Conca de Barberà.
Història - Vilaplana-La Mussara
Història sobre el nucli abandonat de la Mussara, anexionat al terme municipal de Vilaplana (Baix Camp de Tarragona) l'any 1961. La Mussara historia del nucli de població ha estat creat per Sergi Fernández Llorens.
Horta de Sant Joan
Horta de Sant Joan us dona la benvinguda! Passegeu pels carrers, contempleu l’arquitectura, visiteu les exposicions, els museus i els espais que van inspirar Picasso. Conegueu la gent, tasteu la cuina i els fruits de la terra.
Horta de Sant Joan - Viquipèdia
Informació de Horta de Sant Joan, alguna vegada anomenada Orta. És una vila i municipi de la comarca de la Terra Alta. Les dues entitats de població són: Horta de Sant Joan i Moncades. Informació general i enllaços externs.
Iamposta.info
Portal d’Amposta (el Montsià), amb la informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu amb la situació. Tots els descomptes d’Amposta els trobaràs en un sol lloc. Veure tots els descomptes.
iCambrils - Tota la información de Camrils a la xarxa
Portal turístic, empresarial, cultural, informatiu i d'oci de Cambrils, Baix Camp. Tota la informació de Cambrils a internet. El portal turístic, empresarial, cultural, informatiu i d'oci de Cambrils. Informació local, serveis, agenda i ofertes.
Itortosa.info
El portal de Tortosa (Baix Ebre), amb informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu amb la situació, Tots els descomptes de Tortosa els trobaràs en un sol lloc. Veure tots els descomptes.
Jaciments i torres de l'Aldea
Recorregut que descobreix el passat prehistòric i medieval del terme de l'Aldea i mostra les seves antigues torres de guaita com la de l'ermita, la de la Candela i les de Burgassénia i de Benixarop. Punts d'interès. Palau Robert.
L’Aldea - Consell Comarcal del Baix Ebre
Bades bàsiques. Municipi situat al sud del límit comarcal, entre Deltebre, Camarles i Tortosa, en la separació de la costa del Delta. Conserva vestigis des d'èpoques molt pretèrites, que permeten afirmar una ocupació humana continuada.
L’Arbós - Viquipèdia
L'Arboç és una vila i municipi de la comarca del Baix Penedès. La tradició folklòrica de l'Arboç és rica i variada. La Festa Major de l'Arboç és de les més típiques de Catalunya, se celebra el 4t diumenge d'agost. Història, cultura i arbocencs il·lustres.
L’Argentera - Viquipèdia
Limita amb Duesaigües, Riudecanyes, Vilanova d'Escornalbou, Colldejou, La Torre de Fontaubella i Pradell de la Teixeta. Lloc d'estiueig de gent de Reus, Barcelona i altres llocs. Situat a sota del puig d'Escornalbou, al Castell d'Escornalbou.
L’Argilaga
Bloc de L’Argilaga, poble que pertany al municipi de la La Secuita (Tarragonès). Informació general del municipi, què podem fer a l'Argilaga, tradiccions del poble, receptes de cuina, i els enllaços a les webs del poble.
L’Hospitalet de l'Infant
L'Hospitalet de l'Infant és un centre urbà de la costa tarragonina, integrat al terme municipal de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i situat a l'extrem sud-occidental de a comarca del Baix Camp. L'hospital fou fundat per l'Infant Pere el l’any 1344.
La Bisbal de Falset - Enciclopedia.cat
Municipi del Priorat. El poble de la Bisbal de Falset (372 m d'altitud) es troba arrapat a la muntanya; d'aquí la corranda que recorda “la Bisbal en una roca”. La població fou fortificada (no resten vestigis de l'estructura defensiva si de la toponímia).
La Bisbal de Falset - Turisme Priorat
Dades bàsiques del municipi de La Bisbal de Falset de l’Oficina de turisme del Priorat. Inclou dades, situació, instal·lacions, gastronomia, festes, llocs d’interès, l’ajuntament i altres continguts relacionats. Recull els comentaris relacionats.
La Bisbal de Falset - Viquipèdia
La Bisbal de Falset és un municipi de la comarca del Priorat. Està situat a la vall del riu Montsant, damunt d'una roca, com es diu popularment: "la Bisbal en una roca". Inclou la taula de continguts temàtics del municipi.
La Bisbal del Penedès - Enciclopèdia.cat
Municipi del Baix Penedès, entre les serres del Montmell i de Santa Cristina. El terme és accidentat pels contraforts meridionals de la serra del Montmell, que cobreix tota la part de tramuntana. La població, l’economia, la vila, i indrets del terme.
La Bisbal del Penedès - Viquipèdia
La Bisbal del Penedès és una vila i municipi del Baix Penedès. Entitats de població: La Bisbal del Penedès, Can Gordei, L’Esplai del Penedès, La Masieta, La Miralba, L’Ortigós, El Papagai, La Pineda de Santa Cristina, i El Priorat de la Bisbal.
La Canonja - Viquipèdia
La Canonja és un municipi. Fins al 2010 va ser entitat municipal descentralitzada del municipi de Tarragona, al qual es va annexionar el 1964. L'any 2010 es va constituir en municipi independent. La població té 4.744 habitants segons el cens de 2005.
La Cirera
La Cirera és un nucli de població del terme de Llorac, a la Conca de Barberà. Situat en el centre del terme i a 750 metres d'altura, s'hi arriba per una carretera veïnal que enllaça amb els pobles de Santa Coloma de Queralt i Ciutadilla.
La Fatarella - Enciclopèdia.cat
Municipi de Terra Alta, a la depressió de l'Ebre, accidentat al N i al NW per la serra de la Fatarella (550 m alt), que separa la comarca de la Ribera d'Ebre. La part més muntanyosa del terme és ocupada per garriga (1 904 ha), pasturatges (1 220 ha).
La Fatarella - Piera Edicions
Guia del municipi. Guia comercial, cultural i festiva de La Fatarella, a la comarca de la Terra Alta. Dades generals, breu història, empreses i comerços, menjar i dormir, llocs d’interès cultural, festes i celebracions. Serveis complementaris.
La Fatarella - Viquipèdia
Vila i municipi de la comarca de la Terra Alta. La història de la vila va lligada al seu entorn, se sap que llevat dels primers assentaments de l'era prehistòrica, les primeres dades corresponen al s. X, quan els romans i els ibers van poblar el terme.
La Febró - Enciclopèdia.cat
El municipi de la Febró té 16,09 Km² d'extensió. És limitat pels de Vilaplana i d'Arbolí, Capafonts i Prades, i per la banda del Priorat per Cornudella de Montsant. La Febró és l'única població del Camp travessada per la conca del Siurana.
La Febró - Viquipèdia
La Febró és un municipi de la comarca del Baix Camp.Segons dades de 2006 la seva població era de 58 habitants. És un municipi molt petit, amb pocs carrers i cases. L'església parroquial està dedicada a Sant Esteve i manca d'interès arquitectònic.
La Figuera - Enciclopedia.cat
El poble existia ja en temps de la dominació àrab. Amb la repoblació fou incorporat, entre el 1160 i el 1170, al territori de Cabassers; ja s'esmenta la Figuera el 1161. El lloc va rebre carta de població del bisbe de Tortosa el 1182.
La Figuera - Turisme Priorat
Dades bàsiques del municipi de La Figuera de l’Oficina de turisme del Priorat. Inclou dades, situació, instal·lacions, gastronomia, festes, llocs d’interès, l’ajuntament i altres continguts relacionats. Recull els comentaris relacionats.
La Figuera - Viquipèdia
La Figuera és un municipi de la comarca del Priorat a una altitud de 575 m., que li permeten gaudir d'una privilegiada vista sobre la comarca des del Balcó del Priorat, o Coll d'en Solans, i des de la Punta del Guixar, també anomenada l'Escambellet.
La Flor del Camp
Nucli de població de Castellvell del Camp, Baix Camp. Sorgí als 70 com a urbanització. Junt amb la urbanització Castellmoster, i de les Arboceres, formen un gran conjunt urbanitzat (unit al Picanrany, a Almoster) que s’expandeix cap al poble.
La Galera - Enciclopèdia.cat
El terme municipal de la Galera, d’una extensió de 27,47 Km², és situat al pla de la Galera, ampla depressió que s’estén entre la serralada dels Ports de Tortosa o de Beseit i la petita alineació de la serra de Godall. Vila, població i l’economia.
La Galera - Viquipèdia
És una vila i municipi de la comarca del Montsià. Encara que no ha pogut provar-se d'una manera documental, alguns historiadors creuen que la Galera té un origen romà. La principal activitat econòmica és l'agricultura. Destaca el cultiu d'oliveres.
La Granja del Frares-El Morell
Llogaret, on actualment no hi viu ningú, hi ha restes de cases , dues d’elles habitables, L’església romànica , arranjada aquest any passat ( han fet la teulada nova ). Hi ha una esplanada amb molta ombra , taules, bancs, focs , lavabos i aigua.
La Guàrdia dels Prats
La Guàrdia dels Prats és un nucli de població del municipi de Montblanc, a la Conca de Barberà, que antigament havia estat municipi. És una població tranquil·la situada a 2 km de Montblanc, en la planura al bell mig de la Conca de Barberà.
La Guia de Reus
Publicació exclusiva d’informació cultural i de serveis que, mensualment, aglutina tota l’activitat d’interès lúdic que programen les principals entitats i institucions de la ciutat. Per això, La Guia disposa d’un apartat d’agenda amb la programació.
La Inspiració dels Comalats
Els Comalats són una part del territori situat al limit de les comarques de la Conca de Barberà i l'Urgell. Té un paissatge i una climatologia singulars, esta envoltat de pobles com Passanant o Forés. Territori rural amb cultius de secà i petits boscs.
La Joncosa del Montmell
Conjunt urbanístic, situat al municipi de El Montmell. Descripció, fotografies i localització geogràfica. El poblet de la Joncosa, cap del municipi del Montmell, és un petit agregat de cases arrenglerades a banda i banda de les antigues cases senyorials.
La Masó - Alt Camp
Completíssima informació de La Masó, municipi de la comarca de l’Alt Camp del portal Alt Camp de l'Associació Sense Límits. Dades geogràfiques, econòmiques, turístiques i culturals del municipi, gastronomia, allotjaments i restaurants.
La Masó - Viquipèdia
La Masó és un municipi de la comarca de l'Alt Camp. Taula de continguts: Demografia, llocs d'interés, referències, i enllaços externs. Gentilici: Masonenc, masonenca. Coordenades - 41° 14' 12? N, 1° 13' 26? E.
La Morera de Montsant - Enciclopedia.cat
Municipi del Priorat. Comprèn el poble de la Morera de Montsant, cap del municipi, el llogaret d'Escaladei, format a la conreria de l'antic monestir d'Escaladei i les restes d'aquest cenobi, l'ermita de Santa Maria de Montsant i el monestir de Bon Repós.
La Morera de Montsant - Turisme Priorat
Dades bàsiques del municipi de La Morera de Montsant de l’Oficina de turisme del Priorat. Inclou dades, situació, instal·lacions, gastronomia, festes, llocs d’interès, l’ajuntament i altres continguts relacionats. Recull els comentaris relacionats.
La Morera de Montsant - Viquipèdia
La Morera de Montsant és un municipi de la comarca del Priorat, situat al centre de la meitat nord de la comarca. Limita amb: Ulldemolins, Cornudella de Montsant, Poboleda, Torroja del Priorat, la Vilella Alta, la Vilella Baixa i Cabassers (Cabacés).
La Morera de Montsant - Viquipèdia
La Morera de Montsant és un municipi de la comarca del Priorat, situat més o menys en el centre de la meitat nord de la comarca. Etimologia. Descripció. Comunicacions. Evolució demogràfica. Enllaços externs. Coordenades: 41° 16' 1? N 0° 50' 35? E.
La Morera de Montsant Turisme
Situat al nord est de la comarca, sota el cingle de la Serra Major de Montsant. S’hi pot arribar des de Cornudella per la TV-701 i des d’Escaladei per un camí asfaltat. Cultura, notícies, novetats, agenda d'actes, mapes, carrerer, tramitacions i imatges.
La Mussara
És un nucli de població deshabitat des del 1959 i actualment en estat ruïnós. A prop del nucli s'han trobat pintures rupestres així com restes d'un poblat ibèric. El poble i la muntanya són actualment concorreguts per excursionistes i escaladors.
La Nou de Gaià - Tarragonès.org
Situat a 2a línia de mar de la Costa Daurada. Comunicacions amb la AP-7 i la N-340, la Nou ofereix als visitants l'encant d'un petit poble situat a la vessant d'un turó, on les cases assolellades, típicament rurals que mostren l'autenticitat del poble.
La Nou de Gaià - Viquipèdia
La Nou de Gaià és un municipi de la comarca del Tarragonès. Es troba situat al marge esquerra del riu Gaià, a uns 94 m sobre el nivell del mar, al vessant sud d'un turó. L'any 2007 comptava amb 461 habitants. Història, demografia i festes.
La Nou de Gaià.com
Lanoudegaia.com és el portal del municipi de la La Nou de Gaià, a la comarca del Tarragonès. Tothom que tingues alguna cosa a dir aquí tindrà el seu espai…. El temps, plantes i herbes de La Nou, racons, grups de cultura i esport, etc.
La pàgina de l'Aleixar
Servei no oficial de L'Aleixar, a la comarca del Baix Camp. Directori amb tota la informació d'aquest municipi del Baix Camp. Presentació, reportatges, entitats culturals i tot els vincles a Internet d'aquest poble.
La Palma d'Ebre - Viquipèdia
Informació de la Viquipèdia de La Palma d'Ebre. La Palma d'Ebre és un municipi de la comarca de la Ribera d'Ebre. Evolució demográfica de la població, monuments d’interès, articles relacionats, notes i referències i enllaços externs.
La Pineda de Santa Cristina
Urbanització entre els termes municipals de la Bisbal del Penedès (Baix Penedès), concentra la major part del nucli de població, i de Rodonyà (Alt Camp). Està limitada per l'AP-2 al nord i la C-51 al sud (carretera que transcorre pel Coll de la Rubiola.
La Pobla de Ferran
La Pobla de Ferran (705 m) és un nucli de població agregat situat a l'extre nord-occidental del terme de Passanant i Belltall a la Conca de Barberà. Població antigament emmurallada, es fundà a redós del castell de Ferran, del qual resta una torre.
La Pobla de Mafumet - Altanet
Pàgina informativa del municipi de La Pobla de Mafumet, municipi de la comarca del Tarragonès. Informació del municipi, de l’ajuntament, serveis municipals, cultura, dades estadístiques i llocs d’interès de La Pobla de Mafumet.
La Pobla de Mafumet - Enciclopèdia.cat
Informació d’aquest municipi de la comarca del Tarragonès, estès a la riba dreta del Francolí, de relleu planer, constituït en la seva major part per terres d'al·luvions. També anomenat la Guàrdia de Mafumet, la Pobleta de Mafumet.
La Pobla de Mafumet - Piera Edicions
Guia turística i de serveis del municipi de la La Pobla de Mafumet, a la comarca del Tarragonès. Dades generals, breu història, menjar i allotjament, empreses i comerços, llocs d'interès cultural, festes i celebracions.
La Pobla de Mafumet - Viquipèdia
La Pobla de Mafumet és un municipi de la comarca del Tarragonès, situat al bell mig del Camp de Tarragona, amb una bona xarxa de comunicacions que li donen una situació privilegiada. Demografia i enllaços externs.
La Pobla de Massaluca - Viquipèdia
Informació de la Viquipèdia de La Pobla de Massaluca. La Pobla de Massaluca és un municipi de la comarca de la Terra Alta. Evolució demogràfica des de 1497 i enllaços externs. El municipi comta amb una població d’uns 400 habitants.
La Pobla de Massaluca Productes Naturals
Pàgina personal d’informació de La Pobla de Massaluca (Terra Alta) i els seus productes naturals. Qualitats dels diferents productes que produeix, el poble, situació, agricultura, història, llocs, festes, tradicions i gastronomia.
La Pobla de Montornès - Consell Comarcal del Tarragonès
Benvinguts a la Pobla de Montornès. Pàgina del Consell Comarcal del Tarragonès, sobre a Pobla de Montornès, municipi de la comarca del Montsià. El contingut de la web està encara en preparació. Disculpeu les molèsties.
La Pobla de Montornès - Viquipèdia
La Pobla de Montornès és un municipi de la comarca del Tarragonès. Entitats de població: La Pobla de Montornès i les urbanitzacions del Castell de Montornès, Eixample-Llevant, Flor d’Ametller i Poblamar. Evolució demogràfica.
La Riba - Alt Camp
Completíssima informació de La Riba, municipi de la comarca de l’Alt Camp del portal Alt Camp de l'Associació Sense Límits. Dades geogràfiques, econòmiques, turístiques i culturals del municipi, gastronomia, allotjaments i restaurants.
La Riba - Enciclopèdia.cat
És situat als límits nord-occidentals de l'Alt Camp; termeneja amb Vilaverd i Montblanc, ja a la Conca de Barberà, amb Valls, amb Alcover amb Mont-ral. Històricament va pertànyer a la vegueria de Montblanc i formà part del comtat de Prades.
La Riba - Viquipèdia
La Riba és un municipi de la comarca de l'Alt Camp. Entitats de població: Les Hortasses i La Riba. Demografia: Evolució demogràfica. Referències i enllaços externs. Gentilici: Ribetà, ribetana. Població (2009): 722 habitants.
La Riera de Gaià - Consell Comarcal del Tarragonès
Pàgina del Consell Comarcal del Tarragonès, sobre La Riera de Gaià, municipi de la comarca del Tarragonès, Tarragona. Dades del municipi, serveis ciutadans, com arribar, turisme, cultural, i dades del poble. Web en construcció.
La Riera de Gaià - Piera Edicions
Guia del municipi. Guia comercial, cultural i festiva de La Riera de Gaià, a la comarca del Tarragonès. Dades generals, breu història, empreses i comerços, menjar i dormir, llocs d’interès cultural, festes i celebracions. Serveis complementaris.
La Riera de Gaià - Viquipèdia
La Riera de Gaià és un municipi de la comarca del Tarragonès. Entitats de població: Ardenya, Les Cases de Virgili, El Castellot, La Riera de Gaià i la Urbanització Residencial la Riera. Evolució demogràfica de la població.
La Sala de Comalats
Nucli de població agregat al terme municipal de Passanant i Belltall, a la Conca de Barberà. Comprès en l'antic terme del castell de Forès (1058), pertanyè als Cervera i a l'ordre de l'Hospital, per passar finalment al monestir de Santes Creus.
La Secuita - Consell Comarcal del Tarragonès
Pàgina del Consell Comarcal del Tarragonès, sobre La Secuita, municipi de la comarca del Tarragonès, Tarragona. Dades del municipi, serveis ciutadans, com arribar, turisme, cultural, i dades del poble.
La Secuita - Viquipèdia
Municipi del Tarragonès. L'agregació de l'Argilaga a la Secuita es produí a mitjans del segle XIX. La formaven dos indrets, l'Argilaga i Montbui. L'Argilaga tingué el seu origen a mitjans del segle XII. Al segle XV pertanyia a Lluís de Montbui.
La Selva del Camp - Enciclopèdia.cat
El municipi comprèn la vila de la Selva del Camp, que n'és el cap, i les caseries de Paretdelgada i de Sant Pere. El terme municipal gaudeix de bones comunicacions: un ramal uneix la vila amb la carretera C-14 de Reus a Montblanc.
La Selva del Camp - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis de La Selva del Camp al Baix Camp. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
La Selva del Camp - Viquipèdia
La Selva del Camp és un municipi de la comarca del Baix Camp situat entre la plana del Camp i els primers contraforts de la serra de la Mussara. Pabordes coneguts, monuments, història, personatges, demografia, etc.
La Selva del Camp Turisme i Promoció Econòmica
La Selva del Camp s'estén des de la plana fins als primers contraforts de la serra de la Mussara. Consulta la guia d'empreses, co-merços, restaurants, i tota mena d’establiments, segons els sectors. Servei de l’ Ajuntament de la Selva del Camp.
La Sénia - Viquipèdia
La Sénia és una vila i municipi de la comarca del Montsià situat al límit amb el País Valencià. Des de mitjans del segle XX fins als nostres dies, la Sénia ha estat coneguda pel seu gran nombre de fàbriques del moble. Evolució demogràfica.
La Sénia.net
Portal no oficial amb tot d’informació de La Sénia, un poble per descobrir. Les primeres referències escrites de l’existència d’un nucli de població organitzat al lloc actualment ocupat pel municipi de la Sénia daten dels principis del segle XIII.
La Tabacalera Tarragona
L’Espai Tabacalera és un nou espai públic que la ciutat ha recuperat per tal d’esdevenir el gran complex cultural de Tarragona. Se situa a la zona dels antics magatzems de l’antiga i emblemàtica Fàbrica de Tabacs, que l’any 1922 es va inaugurar...
La Torre de Fontaubella - Enciclopedia.cat
Municipi del Priorat. Al s. XIX, a part l'explotació agrària, produïa cera i comercialitzava llenya, i completava la seva economia amb ramats de llana, cabres i vaques. Tenia sis fàbriques d'aiguardent, tres molins d'oli i gran tradició en els rovellons.
La Torre de Fontaubella - Turisme Priorat
Dades bàsiques del municipi de La Torre de Fontaubella de l’Oficina de turisme del Priorat. Inclou dades, situació, instal·lacions, gastronomia, festes, llocs d’interès, l’ajuntament i altres continguts relacionats. Recull els comentaris relacionats.
La Torre de Fontaubella - Viquipèdia
La Torre de Fontaubella és un municipi de la comarca del Priorat. Està situat en un racó de l'extrem sud-est de la comarca, amb la qual només té contacte pel nord, a través del terme de Pradell de la Teixeta. Taula de continguts.
La Torre de l'Espanyol - Viquipèdia
Informació de la Viquipèdia de La Torre de l'Espanyol. La Torre de l'Espanyol és un municipi de la comarca de la Ribera d'Ebre. Evolució demográfica del municipi des de 1497. El gentilici és: Torredà, torredana. Enllaços externs.
La Torre de l'Espanyol - Viu l’Ebre
Informació general de la Torre de l’Espanyol. La Torre de l’Espanyol és un municipi situat al sector septentrional de la comarca de la Ribera d’Ebre, al límit amb el Priorat i a la vessant esquerra del riu Ebre.
La Vilaplana del Segle XXI
Bloc d’actualitat d’aquest municipi del Baix Camp, d’en Tomàs Bigorra, nascut a Vilaplana l’any 1959. Tomàs Bigorra és eginyer tècnic industrial, amb especialitat en mecànica, a l'Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica de Vilanova i la Geltrú (Garraf).
La Vilella Alta - Enciclopedia.cat
Municipi del Priorat. Les terres llaurades representen menys de la meitat del territori i es dediquen al cultiu d'oliveres i de vinya i ametller. Resten ramats d'ovelles i cabres i pocs ruscs de mel. Al s. XIX es produïa agricultura i seda.
La Vilella Alta - Turisme Priorat
Dades bàsiques del municipi de La Vilella Alta de l’Oficina de turisme del Priorat. Inclou dades, situació, instal·lacions, gastronomia, festes, llocs d’interès, l’ajuntament i altres continguts relacionats. Recull els comentaris relacionats.
La Vilella Alta - Viquipèdia
La Vilella Alta és un municipi de la comarca del Priorat. Està situat al centre de la meitat nord de la comarca, amb el seu mig homònim, La Vilella Baixa. Totalment envoltat de municipis del mateix Priorat, té al nord la Morera de Montsant.
La Villella Baixa - Enciclopedia.cat
Municipi del Priorat. Fins el 1850 hi eren actius dos molins fariners. Actualment, poc més d'un terç del terme és ocupat per l'erm (garriga i pins). A les terres de conreu hi ha un predomini de la vinya, seguida de l'olivera i l'ametller.
La Villella Baixa - Turisme Priorat
Dades bàsiques del municipi de La Villella Baixa de l’Oficina de turisme del Priorat. Inclou dades, situació, instal·lacions, gastronomia, festes, llocs d’interès, l’ajuntament i altres continguts relacionats. Recull els comentaris relacionats.
La Villella Baixa - Viquipèdia
La Vilella Baixa és un municipi de la comarca del Priorat. Està situat a la meitat nord de la comarca. Està del tot envoltat de termes del Priorat: Cabassers al nord, la Vilella Alta a llevant, Gratallops al sud-est, el Lloar al sud i la Figuera a ponent.
La Villella Baixa.net
La Villella Baixa.net és una pàgina d’informació sobre el municipi de La Villella Baixa. Celler Sabaté, Grans vins del Priorat de collita pròpia. La pàgina resta en procès de construcció. Disseny i programació web: www.jaumesabate.com.
L'Aixàviga
L'Aixàviga, o L'Aixàvega, és una entitat de població del municipi de Mont-ral, Alt Camp. L'any 2005 tenia 14 habitants. Es troba al sud-oest del nucli urbà de Mont-ral. Té un sol carrer, amb cases de pedra en bon estat.
L'Albiol - Enciclopèdia.cat
La primera dada demogràfica, del 1339, dóna 17 focs i el 1413 n'hi ha 9, disminució que palesa una forta incidència de les pestes a la segona meitat del segle XIV. L'Albiol ha esdevingut lloc d'estiueig i els seus paratges atreuen amants de la natura.
L'Albiol - Viquipèdia
L'Albiol (del llatí alveolus, diminutiu d'alveus, "conca") és un municipi de la comarca del Baix Camp. Limita al nord-est amb Alcover, als nord amb Mont-ral, al sud-oest amb l'Aleixar, al sud amb la Selva del Camp i a l'oest amb Vilaplana.
L'Aldea - Viquipèdia
L'Aldea és un municipi del Baix Ebre. Està situat al sud de Catalunya a la base del triangle format pel Delta de l'Ebre, a l'extrem meridional de la Serralada del Boix. Festes i actes populars, història, demografia, i enllaços locals.
L'Aleixar - Enciclopèdia.cat
El terme comprèn, a més de l'Aleixar, cap del municipi, urbanitzacions com el Mas de la Tia Anna, partides de masos dissemi-nats (Monterols, els Pagesos, Sant Blai i les Trilles) i el despoblat de Mascabrers. Es troba entre els de Reus i Riudoms.
L'Aleixar - Viquipèdia
Vila i municipi del Baix Camp. Al 2007 la seva població era de 862 habitants. La principal activitat econòmica és l'agricultura, destacant el cultiu d'avellaners. També hi ha camps de vinyes i oliveres. Disposa de Cooperativa agrícola des de 1957.
L'Ametlla de Mar - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis del poble de L'Ametlla de Mar al Baix Ebre. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
L'Ametlla de Mar - Viquipèdia
L'Ametlla de Mar, anomenat també la Cala, és un municipi de la comarca del Baix Ebre. Realment hi ha poques dades documentals dels primers nuclis de poblament de l'Ametlla de Mar fins al s XVIII. La pesca continua sent una activitat del poble.
L'Ampolla - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis del poble de L'Ampolla al Baix Ebre. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
L'Ampolla - Viquipèdia
L'Ampolla és un municipi de la comarca del Baix Ebre. Evolució demogràfica: El primer cens és del 1991 desprès de la segregació del Perelló. Estadística: Ampoller (ampollero), ampollera. Enllaços externs.
Lampolla.info
El portal de L’Ampolla (Baix Ebre) amb informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu amb la situació, Tots els descomptes de L’Ampolla els trobaràs en un sol lloc. Veure els descomptes.
Lapinedaplaya.com
Oci, turisme i cap de semana. Agenda, a prop teu i informació. El servei tambè disposa dels serveis germans: Visit-Reus.com, Sa-lou, Cambrils.com, Tarragona i La Pineda Platja. Si vol contactar, pot fer-ho mitjançant correu postal o electrònic.
Larapita.info
Portal de La Ràpita, amb informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu de La Ràpita amb la situació, Tots els descomptes de La Ràpita els trobaràs en un sol lloc. Veure els descomptes.
L'Arbocet
L'Arbocet es un nucli poblat que pertany al municipi de Vilanova d'Escornalbou, nucli que fou municipi fins el 1846 quant va ser incorporat a Vilanova. Antigament fou denominat l'Arboç i el seu nom sembla que al·ludeix al arbust Arbutus unedo.
Lasenia.info
El portal de La Sènia (Montsià), amb informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu amb la situació, Tots els descomptes de La Sènia els trobaràs en un sol lloc. Veure tots els descomptes.
Les Borges del Camp - Enciclopèdia.cat
Les Borges del Camp a Enciclopèdia.cat. El municipi comprèn la vila de les Borges del Camp, que n'és el cap, i alguna urbanització, com l'Aires del Camp. El terme queda comunicat per la carretera N-420, de Reus a Falset.
Les Borges del Camp - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis del Les Borges del Camp, al Baix Camp. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Les Borges del Camp - Turismedia
Web de turisme de les Borges del Camp. Les Borges del Camp és una vila de la comarca del Baix Camp, situada a l’extrem occidental del Camp de Tarragona, al peu dels contraforts de la serra de la Mussara i les muntanyes de Prades.
Les Borges del Camp - Viquipèdia
Les Borges del Camp és una vila i municipi de la comarca del Baix Camp.Segons dades de 2006 la seva població era de 1.914 habitants. Apareix citat per primera vegada en 1154 en una butlla pronunciada per Anastasi IV.
Les Borges del Camp - Xarxa convilatana
Xarxa convilatana de Les Borges del Camp (Baix Camp). La realitat d'una vila pròspera, treballadora i dinàmica. La nostra història, les nostres tradicions i costums, les nostres festes, la nostra gent, el nostre tarannà i, en definitiva, el dia a dia.
Les Borges del Camp Blog
Moltes vegades, passejant pel poble observo detalls, llocs, situacions, moments que m'agraden ...o no. Ara he decidit capturar-los i guardar-los en aquest àlbum virtual. No sé si la dèria em durarà molt. És un diari personal escrit amb imatges.
Les Boveres
Les Boveres és una urbanització del municipi de Puigpelat, Alt Camp. L'any 2005 tenia 101 habitants. Es troba a menys d'un quilòmetre a prop del barri el Bon Sol de Valls, i a poc més d'un quilòmetre al nord-oest del nucli de Puigpelat.
Les Cases d'Alcanar
Les Cases d'Alcanar, un poble mariner amb sol, mar, gastronomia, i un poble molt pintoresc, situat a l'extrem sud de Catalunya. Poble marítim i amb excelent oferta gastronómica. Caracteristic per la seva bellesa i per el seu carácter pescador.
Les Hortasses
Informació del nucli de Les Hortasses. Les Hortasses és una entitat de població del municipi de La Riba, Alt Camp. L'any 2005 tenia 22 habitants. Es troba a l'oest del nucli urbà de La Riba, a la carretera TV-7044 (de La Riba a Farena).
Les Masies Catalanes
Les Masies Catalanes són una urbanització dels termes d'Alcover i de l'Albiol, amb accés per la carretera de Reus a Alcover. Es va formar el 1965 a les terres dels masos de Barberà (documentat el 1471) i d'Urrútia (masia modernista).
Les Masies Catalanes
Les Masies Catalanes són una urbanització dels termes d'Alcover i de l'Albiol, amb accés per la carretera de Reus a Alcover. Es va formar el 1965 a les terres dels masos de Barberà (documentat el 1471) i d'Urrútia (masia modernista).
Les Piles - Viquipèdia
Les Piles és un municipi de la comarca de la Conca de Barberà. Es troba al nord-est de la comarca. És accidentat i drenat per nombrosos torrents i barrancs que van a parar al riu Gaià. Fou conquerit als sarraïns a les acaballes del segle X.
Les Pobles
Poble del municipi d'Aiguamúrcia, a l'Alt Camp. Està situat a la part occidental, a la carretera que l'uneix amb Santes Creus i Pontons, vora el torrent de Bruell, afluent del Gaià. Amb 180 habitants (2006), és el nucli més poblat del municipi.
Les Salines de la Trinitat
Les Salines de la Trinitat, també anomenades de la Ràpita, són unes salines de Sant Carles de la Ràpita, a la península de la Banya, al meridió del delta de l'Ebre, que tanca el port dels Alfacs. Les salines ja eren explotades al s. XII pels àrabs.
L'Hospitalet de l'Infant - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis de L'Hospitalet de l'Infant, Baix Camp. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
L'Hostal
Petita barriada penedesenca que pertany al terme municipal de Sant Jaume dels Domenys. El petit nucli de població està format per dos trams de carrers, el primer amb cases a banda i banda, i el segon en un sol carrer, i per masos disseminats.
Lilla
És una població de la part sud-est del municipi de Montblanc, a la Conca de Barberà. Situada al peu de la carretera N-240 entre Montblanc i Valls, en el coll de Lilla, a la serra de les Guixeres, que marca el límit entre la Conca i l'Alt Camp.
Lloar.org
Web no oficial d’aquest municipi antigament era un camí de pas entre l’Ebre i Tarragona que empraren generacions passades de viatgers. Té uns carrers costeruts molt característics i balcons sobre el riu Montsant. Enllaços destacats.
Llorac - Enciclopèdia.cat
Municipi de la Conca de Barberà. El municipi de Llorac comprèn els pobles de Llorac, cap del terme, Rauric, Albió i la Cirera, una part de l'entorn urbanitzat del Balnerari de Vallfogona i el despoblat de Montargull. Sumari de continguts.
Llorac - Viquipèdia
Llorac és un municipi ubicat a l'extrem septentrional de la comarca de la Conca de Barberà. El seu terme és força accidentat. Ocupa el primer tram del riu Corb, que neix al terme de Rauric. El poble de Llorac està ubica al peu d'un petit tossalet.
Llorenç del Penedès - Piera Edicions
Guia turística i de serveis del municipi de Llorenç del Penedès, a la comarca del Baix Penedès. Dades generals, breu història, menjar i allotjament, empreses i comerços, llocs d'interès cultural, festes i celebracions.
Llorenç del Penedès - Viquipèdia
Llorenç del Penedès és un municipi de la comarca del Baix Penedès. Està situat gairebé al mig de la comarca, i envoltat pels termes de La Bisbal del Penedès, Sant Jaume dels Domenys i Banyeres del Penedès. Vistes del poble.
Lo Racó del Temple
És un somni fet realitat. Una iniciativa original, on podeu trobar serveis com informació turística, visites guiades i productes del territori de l'Ebre. Aureli Monge, guia turístic de Lo Racó del Temple de Miravet (Ribera d’Ebre).
Mapa de Camarles
Mapa ampliables de Camarles (Baix Ebre). Equipament comercials. Punts d’interès: Delta de l'Ebre, Torre i restes de l'antic castell de Camarles, Torre de la Granadella, Torre de Camarles, … Dades bàsiques del municipi.
Mar de Riudecanyes
Entitat de població de Riudecanyes. Mar de Riudecanyes és una urbanització que es va construir als voltants de l'any 1970, al costat del pantà de Riudecanyes, a la localitat del mateix nom. Té vistes al pantà, en el que es fan activitats esportives.
Marçà - David Porcel
Web personal sobre Marçà (Priorat). Proleg, Marçà, l'ajuntament, història, Carrasclet, excursions, fira, l'església fotos, el museu, imatges de les tortugues d’aquest municipi, participació, introduccions, imatges, blogger MarçàNews, la Miloquera, ...
Marçà - Enciclopedia.cat
Municipi del Priorat. El poble de Marçà (315 m d'altitud) és al peu del turó de la Miloquera, al cim del qual hi ha restes del castell de Marçà, esmentat el 1153, i les restes d'una església de forma absidal que data del s. XIII. El 2005 tenia 559 h.
Marçà - Turisme Priorat
Dades bàsiques del municipi de Marçà de l’Oficina de turisme del Priorat. Inclou dades, situació, instal·lacions, gastronomia, festes, llocs d’interès, l’ajuntament i altres continguts relacionats. Recull els comentaris relacionats.
Marçà - Viquipèdia
Marçà és un municipi del Priorat, situat al sud de la comarca. Queda just al sud de Falset, i, està envoltat pels termes de Capçanes, els Guiamets i el Masroig (Priorat) i Pradell de la Teixeta, la Torre de Fontaubella i Colldejou (Baix Camp).
Margalef - Enciclopedia.cat
Municipi del Priorat. El poble de Margalef (378 m d'altitud) és situat a la dreta del riu de Montsant, arredossat al cingle, que configura una de les dues bandes del carrer de les Covetes, el més interessant del poble. Sumari de continguts.
Margalef - Viquipèdia
Margalef, de vegades anomenat Margalef de Montsant, és un municipi de la comarca del Priorat. Està situat a l'extrem nord de la comarca, al límit amb la Ribera d'Ebre i les Garrigues. Taula de continguts temàtics del municipi.
Margalef de Montsant - Turisme Priorat
Dades bàsiques del municipi de Margalef de Montsant de l’Oficina de turisme del Priorat. Inclou dades, situació, instal·lacions, gastronomia, festes, llocs d’interès, l’ajuntament i altres continguts relacionats. Recull els comentaris relacionats.
Mas de Barberans - Viquipèdia
Mas de Barberans és un municipi de la comarca del Montsià. Està situat al peu del massís dels Ports. el primer document data del segle XII i fa referència a la donació del Comte Berenguer a l'església, més concretament al bisbe Gaufred.
Mas de Barberans - Viquipèdia
Mas de Barberans és un municipi de la comarca del Montsià. Està situat al peu del massís dels Ports. Demografia. Evolució demogràfica. Enllaços externs. Gentilici: Masover, masovera. Gentilici: Masover, masovera. Superfície: 78,8 km².
Mas del Plata - Viquipèdia
Entitat de població del municipi de Cabra del Camp, Alt Camp. Al 2005 tenia 403 h. Toca a Can Rui, a l'E del nucli urbà, tot i que la serra Voltorera, que separa ambdós nuclis, el fa més proper dels nuclis del Pla de Santa Maria o del Pont d'Armentera.
Masarbonès
Masarbonès és una entitat de població del municipi de Masllorenç a la comarca del Baix Penedès. Situat a l'est del terme municipal, tenia 17 habitants el 2006. Tradicionalment s'ha dedicat a l'agricultura de secà (vinya i ametllers).
Masboquera
Masboquera és un poble que pertany al municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, a la comarca del Baix Camp. Masboquera es troba a 228 m d'altitud, a la vora de la carretera C-44, entre Masriudoms i Vandellòs. El poble té 77 habitants.
Masdenverge - Consell Comarcal del Montsià
Dades del municipi, a càrrec del Consell Comarcal del Montsià. Butlletí municipal, vialer i cercador. Salutació de l’Alcalde. Molta gent ha vingut a passar unes vacances entre nosaltres gaudint de les cases de pagès que tenim molt equipades.
Masdenverge - Viquipèdia
Masdenverge és un municipi del Montsià, entre la capital de comarca, Amposta, i Santa Bàrbara. El terme segueix el curs del barranc de la Galera, que baixa amb força quan plou abundantment. Masdenverge avui dia supera els 1.000 habitants.
Masies Catalanes | Albiol.info
Les Masies Catalanes una urbanitació construida als anys 60, que s'ha convertit en el nucli habitat de població de l'Albiol. Després de l’allau d’alegacions en Medi Ambient-Ogau contra l’expedient d’ampliació de La Ponderosa-1389, el permís era ilegal.
Masllorenç - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis del poble de Masllorenç al Baix Penedès. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Masllorenç - Viquipèdia
Masllorenç és un municipi de la comarca del Baix Penedès. Situat al límit comarcal amb l'Alt Camp. La base de l'economia resideix en l'agricultura de secà (vinya i ametllers). El turisme d'estiu completa el sector econòmic del municipi.
Maspujols - Enciclopèdia.cat
Comprèn el poble de Maspujols i urbanitzacions, com Roquesbrunes. Una carretera comunica el poble amb la N-420 de Reus a Falset i continua vers l'Aleixar i Vilaplana. El ferrocarril de Reus a Móra la Nova passa pel terme, però no hi ha estació.
Maspujols - Viquipèdia
Maspujols és un municipi de la comarca del Baix Camp. L'església parroquial està dedicada a Santa Maria. Tant la portalada com el campanar són d'estil barroc. El poble està format per dos nuclis o entitats de població: Maspujols i Rocabruna.
Masriudoms
Masriudoms és un poble que pertany al municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, a la comarca del Baix Camp. Masriudoms es troba a 199 m d'altitud, a la vora de la carretera C-44, entre l'Hospitalet de l'Infant i Masboquera.
Miami Platja - Viquipèdia
Miami Platja, conegut com a Miami, és una població costanera del municipi de Mont-roig del Camp, situat a uns 20 km del nucli antic de Mont-roig, i que és contigu al poble de l'Hospitalet de l'Infant, del qual només es troba separat pel riu de Llastres.
Miravet - Viquipèdia
Miravet és un municipi de la comarca de la Ribera d'Ebre. Se situa a la riba dreta de l'Ebre, a la depressió de la cubeta de Móra, tancada en la seva part meridional pel congost de Miravet o Pas de Barrufemes, al límit amb el Baix Ebre.
Miravet, Terres de l'Ebre
Miravet, Terres de l'Ebre. Presentació de la història d'aquest municipi, el seu patrimoni i els serveis d'un dels pobles més emblemàtics de les Terres de l'Ebre: el riu, la barca, el poble, el castell, la terrissa…
Montblanc - Piera Edicions
Guia comercial, cultural i festiva de Montblanc, a la comarca de la Conca de Barberà. Dades generals, breu història, empreses i comerços, menjar i dormir, llocs d’interès cultural, festes i celebracions. Serveis complementaris.
Montblanc - Viquipèdia
Capital de la comarca de la Conca de Barberà. Té el títol de Vila Ducal des de 1387. El nucli antic fou declarat Conjunt Monumental i Artístic el 1947. El 1998 les pintures rupestres del terme foren declarades Patrimoni de la Humanitat per UNESCO.
Montblanc Medieval
Montblanc Medieval és el portal de l’Àrea de Turisme i Projecció Exterior de l'Ajuntament de Montblanc. Està dedicat a oferir informació turística del patrimoni arquitectònic, cultural, festiu i natural del municipi. Agenda, mapes i notícies.
Montbrió del Camp - Enciclopèdia.cat
És l'únic nucli de població i el cap de municipi. Travessen el terme de Montbrió, nom que Coromines considera d'origen germà-nic, nombroses carreteres que comuniquen amb Reus i Riudoms, Mont-roig, Cambrils, Botarell i Riudecanyes.
Montbrió del Camp - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis del Montbrió del Camp al Baix Camp. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Montbrió del Camp - Viquipèdia
Montbrió del Camp és un municipi de la comarca del Baix Camp. Se situa al pla de la comarca, entre Cambrils, Vinyols i els Arcs, Botarell i Mont-roig del Camp. La vila és travessada pel barranc de l'Ànima Blanca, conegut com la Riera.
Montferri - Alt Camp
Completíssima informació de Montferri, municipi de la comarca de l’Alt Camp del portal Alt Camp de l'Associació Sense Límits. Dades geogràfiques, econòmiques, turístiques i culturals del municipi, gastronomia, allotjaments i restaurants.
Montferri - Enciclopèdia.cat
Municipi de l'Alt Camp. Presentació, la seva història, població i economia, el poble de Montferri i els altres indrets del terme: Vilardida, Montferri, el castell de Puigtinyós i la torre del Moro, els masos i els santuaris de Sant Marc i de Montserrat.
Montferri - Viquipèdia
Montferri és un municipi de la comarca de l'Alt Camp. El seu punt més alt és la Tossa Grossa de Montferri, de 387 m. d'altitud. Allotja un santuari de la Mare de Déu de Montserrat, construcció modernista de l'arquitecte Josep Maria Jujol.
Mont-ral - Alt Camp
Completíssima informació de Mont-ral, municipi de la comarca de l’Alt Camp del portal Alt Camp de l'Associació Sense Límits. Dades geogràfiques, econòmiques, turístiques i culturals del municipi, gastronomia, allotjaments i restaurants.
Mont-ral - Enciclopèdia.cat
Municipi de l'Alt Camp. Ocupa les terres de llevant de les Muntanyes de Prades, i és, doncs, a ponent de la comarca de l'Alt Camp. Història, població, economia i els altres pobles del terme: Farena, El Bosquet i l'Aixàviga i Cabrera i la Cadeneta.
Mont-ral - Viquipèdia
Mont-ral és un municipi de la comarca de l'Alt Camp. Entitats de població: L’Aixàviga, El Bosquet, La Cabrera, La Cadeneta, Farena, i Mont-ral, que n’és la capital. Demografia: Evolució demogràfica. Referències i enllaços externs.
Mont-roig del Camp - Enciclopèdia.cat
El terme de Mont-roig del Camp, un dels més extensos del Baix Camp. El municipi comprèn la vila de Mont-roig del Camp, el cap, i nombroses urbanitzacions que a efectes censals han estat integrades en l'àmbit de dues entitats de població.
Mont-roig Miami Turisme
Atractiu del municipi, els 12 km de litoral. Les seves tranquil·les platges i cales permeten descobrir un món de contrastos, textures i sensacions, a través de la sorra fina i daurada, banyada per les aigües càlides i cristal·lines de la mar Mediterrània.
Móra d'Ebre
Pàgina amb completa informació de Móra d'Ebre, capital de la comarca de la Ribera d'Ebre. Llocs d'interès del municipi, notícies, novetats, dades diverses de l'economia, la història i tota l'activitat de la capital de la Ribera d'Ebre.
Móra la Nova - Viquipèdia
Informació de la Viquipèdia sobre Móra la Nova. Móra la Nova és una vila i municipi de la comarca de la Ribera d'Ebre. Evolució demogràfica de la vila, des de 1487 fins a l’actualitat. Enllaços externs. El gentilici és: Moranovenc, moranovenca.
Moradebre.info
El portal de Móra d’Ebre (Ribera d’Ebre) amb informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu amb la situació, Tots els descomptes de Móra d’Ebre els trobaràs en un sol lloc. Descomptes.
moradebre.org
Portal-comunitat de cultura, formació, opcions turístiques i del lleure de Móra d'Ebre. Informació cultural, de lleure i turística de Móra d'Ebre a la Ribera d'Ebre. Història, turisme, imatges, fòrums i informació diversa.
Muntanyes de la Costa Daurada
Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada. Les Muntanyes de la Costa Daurada són un indret ideal per al turisme actiu: senderisme, escalada, BTT, touring, hípica, i moltes altres activitats us hi esperen. Gaudeix de les activitats…
Muntanyes de Prades
Informació de les muntanyes de Prades i informació turisme rural al parc natural del Montsant, el mirador de la Costa Daurada, Salou i Port Aventura. Les Muntanyes de Prades es troben al centre de la Costa Daurada, a 15 minuts de Reus.
Nulles - Alt Camp
Completíssima informació de Nulles, municipi de la comarca de l’Alt Camp del portal Alt Camp de l'Associació Sense Límits. Dades geogràfiques, econòmiques, turístiques i culturals del municipi, gastronomia, allotjaments i restaurants.
Nulles - Viquipèdia
Nulles és un municipi de la comarca de l'Alt Camp. El malnom de la gent de Nulles és indiot. Entitats de població: Bellavista, Casafort i Nulles. Gentilici: Nullenc, nullenca. Entitats de població: Bellavista, Casafort i Nulles.
Obagues del riu Corb
S’ubiquen al tram del riu Corb situat entre Savallà del Comtat i Llorac. Té un microclima molt especial i la zona ha estat declarada Espai d'Interès Natural (PEIN) per ser un enclavament de vegetació submediterrània i euro-siberiana en zona de secà.
Paretdelgada
Nucli aïllat del terme de la Selva del Camp a 4 km del poble, a l'antic camí de Vilallonga del Camp. A la seva rodalia es troba la Creu Blanca, construïda el 1604, enderrocada el 1936 i refeta més tard. També s'hi troba la capella de Sant Nicolau.
Passanant i Belltall - Viquipèdia
Passanant i Belltall és un municipi de la comarca de la Conca de Barberà, amb capital a Passanant que era el nom del municipi fins el 2005. Entitats de població: Belltall, Fonoll, Glorieta, Passanant, La Pobla de Ferran i La Sala de Comalats.
Passeig per el Alt Gaià
Les diferents excursions que es poden fer per aquest bell lloc l'Alt Gaià. A la comarca de la Conca de Barberà. Guia per L'alt Gaià. Pintures rupestres de la Conca de Barberà. Visita a Santa Coloma de Queralt.
Patrimoni Històric i Artístic de Pira
Informació del municipi de Pira (Conca de Barberà) a càrrec de PoblesCatalunya.com. Diverses dades: Ajuntament, mapa, fotos, turisme actiu, restaurants, hotels, cases rurals, càmpings, camps de golf, el temps, webcam i enllaços.
Patrimoni Històric i Artístic de Vilaverd
Informació del municipi de Vilaverd (Conca de Barberà) a càrrec de PoblesCatalunya.com. Diverses dades: Ajuntament, mapa, fotos, turisme actiu, restaurants, hotels, cases rurals, càmpings, camps de golf, el temps, webcam i enllaços.
Patronat de Turisme de Calafell
Pàgina web oficial del Patronat de Turisme de Calafell. El municipi inclou també Segur de Calafell i la Platja de Calafell. Un espai per viure'l. Guia de la ciutat, turisme familiar, turisme actiu, allotjaments, gastronomia i molt més!
Patronat de Turisme de l'Ametlla de Mar
Pàgina del Patronat de Turisme de l'Ametlla de Mar, de l’Ajuntament del Perelló. Vol ser una mostra de tot el que podeu trobar a la nostra vila si decidiu visitar-nos personalment. El municipi, activitats, allotjaments i on menjar.
Patronat de Turisme de Salou
Salou, capital de la Costa Daurada, referent internacional. Un reconeixement que atorguen cada any a través dels milers de visites, en un gest d'aprovació al nostre esforç per presentar-los una oferta familiar i d'excel·lència turística. Oferta sectors.
Patronat de Turisme i Comerç de Mont-roig i Miami Platja
Web del Patronat de Turisme i Comerç de Mont-roig del Camp i Miami Platja, un dels principals nuclis turístics de la Costa Daurada. Els seus dotze quilòmetres de platges, algunes de les quals són guardonades cada any amb la bandera blava.
Patronat Municipal de Turisme de El Vendrell
El Vendrell, una vila acollidora que rep gent que hi vol viure permanent i visitants esporadics. Les platges vendrellenques són una gran oferta amb l’activitat cultural: Cicles i festivals musicals i museu a l’entorn de Pau Casals, el músic del Vendrell.
Patronat Municipal de Turisme de l'Ametlla de Mar
L'Ametlla de Mar és un tradicional poble pescador mediterrani, al sud de Catalunya A l'Ametlla de Mar també li diuen La Cala. Els seus habitants no són “ametllencs” sinó “caleros”. La primitiva Cala de l'Ametlla i, al nord-est, la Cala de Sant Jordi.
Paüls
Municipi que comprèn el poble de Paüls, cap de municipi, i la Vall d'en Bages, caseria de masos disseminats (GGCC2). Nom oficial: Paüls. Paüls dels Ports ... Gentilicis, malnoms, locucions de la seva gent, parèmies, cançons, rondalles, ...
Paüls - Viquipèdia
Paüls és un municipi de la comarca del Baix Ebre (Tarragona). Se situa dins el Parc Natural dels Ports. Evolució demográfica del municipi, enllaços externs, associacions, altres enllaços, gentilici: Paülsenc, paülsenca.
Paülsdigital.cat
Paüls digital és el portal de Paüls. Notícies, fotos, allotjaments, telèfons, vídeos i enllaços sobre Paüls, muniicipi de la comarca del Baix Ebre. Informació general del terme municipal i l’agenda d'actes i esdeveniments de Paüls.
Pel Port .. Rutes, camins, fonts, arbres, masos, ...
Pel Massis del Port. Aquest blog intenta ser una memòria del Port: amb les rutes excursionistes que planteja, fer un inventari fotografic i situat amb el GPS que, vol ser exhaustiu, de la geografia física i humana del Port alhora mostrar el medi biologic.
Pel Port: Paüls - Alfara
Itinerari que surt de Paüls i puja al coll de l'Enrejolada per anar a Alfara, que no arriba a tocar, pel barranc del llop i a seguint una part del GR 171 torna a Paüls. S’utilitza la toponimia del mapa de Piolet, que en algun cas no és molt precis.
Per Roda de Berà
Església Parroquial de Sant Bartomeu. Capella del Santíssim i Retaules de les capelles laterals. La volta de creueria és decorada amb una composició abstracta jugant amb formes i transparències totes amb tons blaus.
Perafort
Pàgina del Consell Comarcal del Tarragonès, sobre Perafort, municipi de la comarca del Tarragonès, Tarragona. Dades del municipi, serveis ciutadans, com arribar, turisme, allotjaments i restauració, cultural, i dades del poble.
Perafort - Consell Comarcal del Tarragonès
Dades bàsiques d’aquest municipi de la comarca del Tarragonès, situat a 9 km al nord de la ciutat deTarragona. Té una extensió de 9,7 km². La Festa Major és el 29 de juny, diada de Sant Pere i el 2n diumenge de juliol a Puigdelfí.
Perafort - Viquipèdia
Perafort és un municipi de la comarca del Tarragonès. Consta de dos nuclis de població: el mateix Perafort i Puigdelfí, situat a escàs un quilòmetre de distància amb Perafort. La Festa Major de Sant Pere (voltants de 28 de juny).
Picamoixons
Pàgina del poble de Picamoixons (Valls), pretén ser el punt de trobada virtual dels picamoixonencs. Notícies, galeria, històric meteorologia, SuDoKu, xat, previsió temps, … Webs que fan referència a Picamoixons.
Picamoixons - Viquipèdia
Antigament anomenada Rocabruna, és una entitat municipal descentralitzada del terme de Valls, a l'Alt Camp. Situada a l'oest del terme municipal, a l'any 2006 tenia 442 habitants. Compta amb un annex, la Plana, entitat de població d'Alcover.
Pira - Enciclopèdia.cat
El terme municipal de Pira, a la Conca de Barberà, té forma de triangle invertit. Limita amb Solivella, amb Blancafort, amb Mont-blanc i amb Barberà. És situat a la part central de la comarca, a la dreta del riu d’Anguera, que travessa el terme.
Pira - Viquipèdia
Municipi de la comarca de la Conca de Barberà. Documentada del 1067 quan Berenguer Ramon II va fer donació del castell al comte Ermengol IV d'Urgell. Seguint l'economia de la vinya, al s. XVIII tingué un gran creixement demogràfic.
Planeta Reus
Portal de Reus. Aqui hi trobareu tota la informació sobre Reus. Oci, restaurants, aeroport, autobus, tren, pisos, teatres, cinema, farmàcies, compres, esports, notícies, serveis, rutes turístiques i molt més!
Planol d'Altafulla
Planol d'Altafulla amb un llistat de carrers per ordre alfabètic i una relació dels serveis que hi podreu trobar a la ciutat. Serveis, hotels, restaurants, llocs d'interès, índex de carrers, etc. És un portal de Creative Web.
Poble Vell de Corbera d'Ebre - Viquipèdia
El Poble Vell de Corbera d'Ebre, a la comarca de la Terra Alta, és el nucli antic de Corbera d'Ebre destruït a la Batalla de l'Ebre a la Guerra Civil. Les ruïnes de Corbera restaran convertides per sempre més en un monument a la tolerància.
Poboleda - Enciclopedia.cat
Municipi (Priorat). A la fi del s. XVIII els conreus eren els cereals, les oliveres, els ametllers, el cànem i la vinya. A mitjan s. XIX hi havia dos molins de farina, quatre d'oli i deu fàbriques d'aiguardent, a més de ramats de llana i cabres.
Poboleda - Turisme Priorat
Dades bàsiques del municipi de Poboleda de l’Oficina de turisme del Priorat. Inclou dades, situació, instal·lacions, gastronomia, festes, llocs d’interès, l’ajuntament i altres continguts relacionats. Recull els comentaris relacionats.
Poboleda - Viquipèdia
Poboleda és un municipi de la comarca del Priorat. Està situat al sector nord-est del centre de la comarca, i està totalment envoltat per municipis de la mateixa comarca. El nom significa bosc de pollancres o àlbers. Es tracta d'un topònim romànic.
Poboleda.cat
Pàgina turística de l'AC l’Aubi de Poboleda. Informació sobre aquesta població del Priorat: des de la seva història fins la seva agenda cultural, realitzar una visita virtual, artesans i productes típics i descobrir tot de coses…
Pontils - Enciclopèdia.cat
Municipi de la Conca de Barberà. El terme comprèn els poble de Pontils, Santa Perpètua de Gaià, Seguer, Vallespinosa i Vilaperdius, i els llogarets de Rocamora de Sant Magí, Sant Magí de Brufaganya, Valldeperes i Montalegre i les Eres.
Pontils - Viquipèdia
Municipi de la comarca de la Conca de Barberà, fins el 1995 anomenat Santa Perpètua de Gaià. El poble de Pontils està situat en plena vall del riu Gaià, a la cruïlla de les carreteres locals de Santa Coloma de Queralt a Esblada i de Pontils a la Llacuna.
Pontils al Facebook
Pontils és al Facebook grup de Pontils, a la Conca de Barberà. Conjunt de veins i amics per promocionar aquest poble. Mur de comentaris, informació esdeveniments, membres i administradors. Tot el contingut és públic. Té 37 membres.
Porrera - Enciclopedia.cat
Municipi del Priorat. L’evolució de la població (porrerans) és coherent. El 1497 tenia 31 focs, 44 el 1515, i 41 de laics i 1 de capellà el 1553. El 1716 hi havia 358 h, que tres anys després eren 383 h. El 1787 la població pujava fins a 1255 h.
Porrera - Turisme Priorat
Dades bàsiques del municipi de Porrera de l’Oficina de turisme del Priorat. Inclou dades, situació, instal·lacions, gastronomia, festes, llocs d’interès, l’ajuntament i altres continguts relacionats. Recull els comentaris relacionats.
Porrera - Viquipèdia
Porrera és una vila i municipi de la comarca del Priorat històric. Anomenat antigament Vallporrera (s. XII: Valporriera), és un derivat de porro, amb un sentit col·lectiu. Lluís Llach, que passa temporades al poble, li va dedicar Món Porrera (1994).
Portal Pinellà
Web del Portal Pinellà. Fotografies del Pinell de Brai. La Catedral del Vi, la Via Verda, Salou nevat, i totes les notícies i pinellanes al Pinell Digital. Portal Fotogràfic Pinellà. Lo món pinellà. Celler del Pinell. La catedral del vi.
Portal Reus
Iniciativa de l'Ajuntament de Reus, que acosta la ciutat a tot el món. Recorregut virtual per Reus, amb els seus trets. Acostar-se a Reus és acostar-se a l’àmplia plana del Camp, a una ciutat marcada per un veïnatge privilegiat: el mar i la muntanya.
Portes i Voltes a la Ciutat de Tarragona
Pàgina dedicada a l'artista Tarragoní, en Pere Camarasa i Brunet, pintor i escriptor, presentan el seu últim treball, un llibre dedicat a les més de 160 portes i voltes existents a la ciutat de Tarragona, des de l'epoca romana, fins l'actual.
Pradell de la Teixeta - Enciclopedia.cat
Municipi del Priorat. El poble de Pradell de la Teixeta és el cap del municipi, que també comprèn el raval de l'Estació de Pradell. Travessa el terme la carretera N-420 de Tarragona a Falset i Gandesa. Sumari de continguts.
Pradell de la Teixeta - Turisme Priorat
Dades bàsiques del municipi de Pradell de la Teixeta de l’Oficina de turisme del Priorat. Inclou dades, situació, instal·lacions, gastronomia, festes, llocs d’interès, l’ajuntament i altres continguts relacionats. Recull els comentaris relacionats.
Pradell de la Teixeta - Viquipèdia
Pradell de la Teixeta és un municipi de la comarca del Priorat, anomenat fins el 1989 simplement Pradell. Està situat a l'extrem oriental de la meitat meridional de la comarca, i limita bon tros amb el Baix Camp. Taula de continguts.
Prades - Enciclopèdia.cat
El terme de Prades ocupa l'extrem nord de la comarca. L'únic nucli de població és la vila de Prades, que queda comunicada per diverses carreteres locals amb l'Espluga de Francolí i Vilanova de Prades, amb Albarca i Cornudella de Montsant.
Prades - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis del poble de Prades, al Baix Camp. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Prades - Viles Florides
Prades gaudeix d'un magnífic entorn natural i d'una bona integració paisatgística en el conjunt de la població. Ressaltar l'esforç d'Ajuntament. tipologia especial de vegetació i conreu afavorit per la seva situació geográfica i, l’orografia.
Prades - Viquipèdia
És una vila i municipi del Baix Camp. El poble també es conegut com la Vila Vermella per la pedra sorrenca de color rogenc que caracteritza gran part dels seus edificis. L'alçada a la que està situat (950 m) fan que gaudeixi d'un clima atlàntic.
Prat de Comte - Viquipèdia
Prat de Comte és un municipi de la comarca de la Terra Alta. El topònim té el seu origen en "el prat donat pel comte" desprès de la seva conquesta en la baixa edat mitjana. Es va anomenar impròpiament Prat de Compte fins el 1983. Enllaços.
Pratdip - Enciclopèdia.cat
El municipi comprèn el poble de Pratdip, que n'és el cap, i les urbanitzacions de les Planes del Rei i de Santa Marina. La carretera local de Mont-roig a Tivissa pel coll de Fatxes travessa el terme de llevant a ponent passant pel poble.
Pratdip - Viquipèdia
Pratdip és un municipi de la comarca del Baix Camp. Segons dades de 2006 la seva població era de 715 habitants. Entitats de població: Les Planes del Rei, Pratdip i Santa Marina. Història, cultura, economia i demografia.
Pratdip Turisme
Web oficial de Pratdip Turisme. Tota la informació turística i de serveis de Pratdip. Què fer, què visitar, hotels, restaurants, rutes, notícies, etc. Pratdip és un municipi de la comarca del Baix Camp, que compta amb una població de 848 habitants.
Pratdip Turisme
Pratdip és un municipi de la comarca del Baix Camp (Tarragona). Compta amb una població de 848 habitants (2012), a 245 m. sobre el nivell del mar. El terme municipal, amb una extensió de 36,05 km², es localitza a l’extrem sud-est del Baix Camp.
Pratdip.net
Pratdip ás un municipi del Baix Camp, situat al vessant sud-oriental de la serra de Llaberia. El terme tá una extensió de 36,05 Km² de terreny abrupte i esquerp, que va dels 100 metres vora el riu de Llastres als 862 m. de Mont-redon.
Pratdip.net - Pratdip, aquest petit poble del Baix Camp
Tota la informació relativa a aquest petit poble del Baix Camp. Història, Ubicació, Fotos, el Dip, etc. Envia'ns les teves fotos, docu-mentació o qualsevol informació relacionada amb Pratdip que vulguis compartir amb nosaltres. L'exposarem a la web.
Prenafeta
Prenafeta és una entitat de població del municipi de Montblanc, Conca de Barberà. L'any 2005 tenia 24 habitants. La majoria d'habitatges són segones residències. Es troba aproximadament a 5 km a l'est del nucli urbà de Montblanc.
Puigcerver (Alforja)
El Puigcerver és una muntanya de 834 metres que es troba entre els municipis d'Alforja i de Riudecols, a la comarca del Baix Camp. Al cim d'aquesta muntanya s'alça un santuari dedicat a la Mare de Déu de Puigcerver. Referències.
Puigpelat - Alt Camp
Completíssima informació de Puigpelat, municipi de la comarca de l’Alt Camp del portal Alt Camp de l'Associació Sense Límits. Dades geogràfiques, econòmiques, turístiques i culturals del municipi, gastronomia, allotjaments i restaurants.
Puigpelat - Viquipèdia
Puigpelat és un municipi de la comarca de l'Alt Camp. Entitats de població: Els Arcs, Les Boveres, La Planella, Puigpelat, i Sant Joan de Ruanes. Evolució demogràfica. Gentilici: Puigpelatenc, puigpelatenca.
Querol - Alt Camp
Completíssima informació de Querol, municipi de la comarca de l’Alt Camp del portal Alt Camp de l'Associació Sense Límits. Dades geogràfiques, econòmiques, turístiques i culturals del municipi, gastronomia, allotjaments i restaurants.
Querol - Enciclopèdia.cat
Municipi de l'Alt Camp. Presentació, la seva història, població i economia, el poble de Querol i els altres indrets del terme: Esblada i Cal Valldecerves, Montagut, Valldossera, Bonany i Pinyana, Saburella i l'Albereda.
Querol - Viquipèdia
Querol és un municipi de la comarca de l'Alt Camp, que s'estén al sector nord-oriental de la comarca, al límit amb la Conca de Barberà, l'Alt Penedès i Anoia, i s'estèn en la seva major part a l'esquerra del Gaià, que travessa el territori.
Rasquera - Viquipèdia
Rasquera és un municipi de la comarca de la Ribera d'Ebre. Evolució demográfica de la població, situació, clima, economía, historia, cultura i enllaços externs. El gentilici del municipi és: Rasquerà, rasquerana.
Rauric
És un nucli de població, pedania de Llorac, a la Conca de Barberà. A peu del turó del castell (del que només en resten fonaments) hi ha la petita agrupació de cases que formen el poble. Molt a prop hi ha la font de Rauric, on neix el riu Corb.
Renau - Viquipèdia
Renau és un municipi català, de la comarca del Tarragonès. Evolució demográfica de poble i enllaços externs. El gentilici del municipi és: Renauenc, renauenca. Municipis del Tarragonès. Coordenades: 41° 13' 36? N 1° 18' 47? E.
Residencial del Remei
Residencial del Remei és una entitat de població del municipi d'Alcover, Alt Camp. L'any 2005 tenia 98 habitants. Està situada al nord-oest del casc urbà, a tocar de la Serra de Prades.
Reus City
Oficina Turisme i Gaudí Centre. Per categories: cultura, mobilitat i transport, serveis sanitaris, hotels, restaurants, agenda, rutes turístiques per la ciutat. Ruta del Modernisme Ruta Gaudí. Anem de festes i festivals per Reus i el Baix Camp...
Reus Promoció i Turisme
La web de Reus Turisme per a descobrir els principals atractius i l'oferta turística de la ciutat de Reus. Què visitar, informació pràctica, serveis, equipaments, links, … Situada al cor de la Costa Daurada, Reus és reconeguda com a la ciutat de compres.
Reus Turisme i Promoció
Web de l’Oficina de Turisme de Reus. Situada al cor de la Costa Daurada, Reus és reconeguda turísticament com a ciutat de compres, i pel seu patrimoni d’estil modernista i la seva estreta vinculació amb l’universal arquitecte Antoni Gaudí.
Reus.info
Portal de Reus (Baix Camp), amb informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu de Reus amb la situació. Tots els descomptes de Reus els trobaràs en un sol lloc. Veure tots els descomptes.
Riba-roja d’Ebre - Piera Edicions
Guia turística i de serveis del municipi de Riba-roja d’Ebre, a la comarca de la Rivera d’Ebre. Dades generals, breu història, menjar i allotjament, empreses i comerços, llocs d'interès cultural, festes i celebracions.
Riba-roja d'Ebre - Enciclopèdia.cat
Municipi de la Ribera d'Ebre, al límit amb el Segrià i les Garrigues, situat a banda i banda de l'Ebre, des de poc després de la seva confluència amb el Segre fins al pantà de Flix. El 1997 fou inaugurat un pont per damunt de l'Ebre.
Riba-roja d'Ebre - Viquipèdia
Riba-roja d'Ebre és un municipi de la comarca de la Ribera d'Ebre. Evolució demogràfica. Enllaços externs. Coordenades: 41° 15' 8? N 0° 29' 20? E. Gentilici: Riba-rojà, riba-rojana. Municipis de la Ribera d'Ebre.
Riudecanyes - Viquipèdia
Riudecanyes és una vila i municipi de la comarca del Baix Camp. La principal activitat és l'agricultura, encara que l'orografia del terreny provoca que siguin poques les hectàrees conreades. Els principals cultius: oliveres, avellaners i ametllers.
Riudecols - Enciclopèdia.cat
El terme comprèn, a més de la vila de Riudecols, cap de municipi, els llogarets de les Voltes i les Irles, i les urbanitzacions Riuclub i les Costes. Sembla que l'origen del topònim, segons M. de Montoliu, prové de “riu de còdols”.
Riudecols - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis de Riudecols, al Baix Camp. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Riudecols - Viquipèdia
Vila i municipi del Baix Camp. Ja hi havia la població en 1158. En 1325 va ser atacada i saquejada per Pere dels Arcs que el va incorporar a la seva senyoria. L'actual terme es va formar en el s. XIX amb la unió de Riudecols, Les Voltes i Les Irles.
Riudoms - Enciclopèdia.cat
La vila és el cap i l'únic nucli del municipi. El seu escut, conegut des del segle XV, representa dos oms, arbre que desaparegué del terme al s. XIX. Riudoms es comunica per una xarxa de carreteres amb Reus, les Borges del Camp i Alforja.
Riudoms - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis del poble de Riudoms al Baix Camp. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Riudoms - Sac, Podall i Bona Lluna
Pàgina molt informativa de Riudoms (Baix Camp), conegut també com el poble del "Sac, podall i bona lluna". L'autor és Gilex. Vista panoràmica de Riudoms. Relleu de Riudoms. Riudoms i la seva història.
Riudoms - Viquipèdia
Riudoms és una vila i municipi català de la comarca del Baix Camp. És el poble natal de l'arquitecte modernista Antoni Gaudí i del Beat Bonaventura Gran. Riudoms està situat a uns cinc quilòmetres de Reus, la capital del Baix Camp.
Rocafort de Queralt - Enciclopèdia.cat
Municipi de la Conca de Barberà. Rocafort de Queralt és un municipi bàsicament agrícola. Això no obstant, seguint la tendència general de la comarca, part de la població treballa a les indústries dels voltants, principalment a Sarral i a Valls.
Rocafort de Queralt - Viquipèdia
Rocafort de Queralt és un municipi situat al nord-est de la part central de la comarca de la Conca de Barberà, i constitueix la separació física entre la Conca estricta i la zona de la Baixa Segarra, en el coll de Deogràcies.
Rocamora i Sant Magí de Brufaganya
Entitat de població del municipi de Pontils, Conca de Barberà. Es tracta de dos nuclis de població, Rocamora per una banda i Sant Magí de Brufaganya per l'altra, separats uns 700 m l'un de l'altra en línia recta però a uns 2 km per camins.
Roda de Barà - Diputació de Tarragona
Pàgina amb informació i els atractius de Roda de Barà i fitxa bàsica del municipi de la Diputació de Tarragona. Esglésies del municipi i l'Arc romà de Berà, i altres llocs d'interès de Roda de Barà (Tarragonès).
Roda de Barà - Viquipèdia
Roda de Barà és un municipi de la comarca del Tarragonès. El momument més conegut de Roda de Barà es l'Arc de Berà. Enllaços externs, localització i dades municipals. El gentilici: Rodenc, rodenca.
Rodonyà - Alt Camp
Completíssima informació de Rodonyà, municipi de la comarca de l’Alt Camp del portal Alt Camp de l'Associació Sense Límits. Dades geogràfiques, econòmiques, turístiques i culturals del municipi, gastronomia, allotjaments i restaurants.
Rodonyà - Viquipèdia
Municipi de la comarca de l'Alt Camp. Situat al sud-est de la comarca, al límit amb el Baix Penedès, a l'esquerra del riu Gaià, al costat del Montmell. Forma part del terme municipal una part de l'entitat de població la Pineda de Santa Cristina.
Rojals
Pedania de Montblanc (Conca de Barberà), situada a 979 m. d'altitud, a l'extrem nord-est de les Muntanyes de Prades. Des de l'església de Sant Salvador (s. XIII) podem gaudir de la vista panoràmica de la Conca fins als cims del Pirineu.
Roquetes - Viquipèdia
Roquetes és un municipi de la comarca del Baix Ebre. Roquetes celebra les festes majors a la primera setmana del mes de juliol, festivitat de Sant Gregori, patró de la ciutat. Es va fer patrona del poble la Mare de Déu de la Imaculada.
Saifores - Viquipèdia
Saifores és una "entitat de població" pertanyent al municipi de Banyeres del Penedès situat al bell mig de la comarca del Baix Penedès, i amb una setantena d'habitants. Etimologia. Història. Demografia i economia, ...
Salomó - Enciclopèdia.cat
Municipi del Tarragonès. Accidentat pels contraforts de la serra de Montferri. L'església parroquial de Santa Maria conserva el Sant Crist de Salomó, venerat a la comarca. L’Aplec és el 3 de maig, diada de la invenció de la Santa Creu.
Salomó - femTurisme.cat
El municipi de Salomó està situat al sector nord-est de la comarca del Tarragonès, just al mig del triangle que formen Tarragona, Valls i el Vendrell, distanciat uns 20 km de cadascun d’ells. El riu Gaià fa de frontera natural entre Salomó i Vespe-lla.
Salou - Patronat de Turisme
Pàgina de l’Oficina Central del Patronat de Turisme de Salou. Completa informació per a viatjar a aquest turístic municipi de la Costa Daurada, a la comarca del Tarragonès. Tots els serveis, la informació, plànol i postals.
Salou.com
Oci, turisme i cap de semana. Agenda, Salou aprop teu i informació. El servei tambè disposa dels serveis germans: Reus, Visit-Reus, Cambrils, Tarragona, i La Pineda Platja. Si vol contactar, pot fer-ho mitjançant correu postal o electrònic.
Sant Carles de la Ràpita
Web no oficial amb informació de la ciutat de Sant Carles de la Ràpita, pàgina personal de Josep Baila. Agenda, ajuntament, excursions, fotos, història, hotels, diaris, links, situació, telèfons i dades diverses.
Sant Carles de la Ràpita - larapita.com
Guia cultural, comercial i gastronòmica. La ciutat de Sant Carles de la Ràpita, situada al sud del Delta de l'Ebre, ofereix una barreja ideal de mar i muntanya, que l'han convertida en un punt estratègic des del qual visitar el Delta i les seves rodalies.
Sant Carles de la Ràpita - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis del poble de Sant Carles de la Ràpita. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Sant Carles de la Ràpita - Viquipèdia
Sant Carles de la Ràpita és un municipi de la comarca del Montsià. Antigament el poble era anomenat la Ràpita dels Alfacs, i a dia d'avui és general anomenar-lo la Ràpita, malgrat que es pugui oïr en alguna ocasió el castellanisme San Carlos.
Sant Carles de la Ràpita.eu
Informació no oficial. Sant Carles de la Ràpita és un municipi de la comarca del Montsià. Antigament el poble era anomenat la Ràpita dels Alfacs, i a dia d'avui és general anomenar-lo la Ràpita. Sant Carles de la Ràpita, Terres de l'Ebre.
Sant Gallard
Nucli de població agregat a Les Piles, a la Conca de Barberà, a frec de la comarca de l'Anoia. És a tocar de la carretera de Santa Coloma de Queralt a Esblada. Com la majoria de pobles amb història de la zona, sorgí al voltant del castell.
Sant Jaume dels Domenys - Viquipèdia
Sant Jaume dels Domenys és un municipi de la comarca del Baix Penedès. Entitats de població: L’Arquet, Els Arquets, La Carronya, Cornudella, L’Hostal, Lletger, El Papagai, El Papiolet, Sant Jaume dels Domenys, i La Torregassa. Demografia.
Sant Jaume d'Enveja - femTurisme, viu Catalunya
Sant Jaume d’Enveja és un municipi del Montsià que està format no només per aquest nucli, sinó també pels de Balada i els Muntells. Ubicat al marge dret del tram final de l’Ebre, és un poble dedicat, bàsicament, al cultiu de l’arròs.
Sant Jaume d'Enveja - Piera Edicions
Portal amb informació sobre aquest municipi, i guia comercial de d'empreses. Dades del municipi, història, llocs, empreses, menjar i dormir. Les primeres dades de Sant Jaume d'Enveja (Montsià). Web no operativa, segons navegadors.
Sant Jaume d'Enveja - Viquipèdia
Sant Jaume d'Enveja, antigament anomenat l'Enveja, és un municipi de la comarca del Montsià. Inclou l'entitat municipal descentralitzada dels Muntells. Va dependre de l'Ajuntament de Tortosa fins a la seva segregació, l'any 1978.
Sant Jaume d'Enveja- Paradís envejat
Guia Turistica d'aquesta ciutat del Delta de l'Ebre, Només aquí i sense distàncies els monuments, la cultura, els serveis turistics, hotels, càmpings, .. Sant Jaume d'Enveja té una superfície de 60,9 Km' i 3.400 habitants.
Sant Jaume d'Enveja, el cor del Delta - El Montsià
Sant Jaume d'Enveja és al Delta i és el Delta! Situat al marge dret del darrer tram del riu Ebre, viu de l'arròs i per a l'arròs. Uns veïns acollidors i molt simpàtics pregonen l'alegria de viure que impregna el municipi. Festivitats, serveis i entitats.
Sant Joan de Ruanes
Sant Joan de Ruanes és una urbanització del municipi de Puigpelat, Alt Camp. L'any 2005 tenia 34 habitants. Aquest article de l'Alt Camp necessita una imatge. Afegiu-ne una o carregueu-la. Això és un esborrany sobre l'Alt Camp…
Sant Pere (la Selva del Camp)
Ermita damunt d'un turó, a 500 m. sobre el nivell del mar, que domina la vila de la Selva del Camp. S'hi han aixecat tres esglésies: la primera, romànica del segle XII; la segona, renaixentista contemporània de l'església parroquial i l'actual, del 1877.
Sant Pere i Sant Pau
Barri de la ciutat de Tarragona, a la comarca del Tarragonès, situat entre la carretera N-240 i l'autopista AP-7, 1 km al nord del centre de la ciutat. Els orígens es remunten als anys 60, quan el barri es va començar a formar com una petita urbanització.
Sant Salvador
Sant Salvador és un barri de Tarragona, situat a uns 5 km. al nord de la ciutat, estès a banda i banda de la carretera N-240. L'any 2009 comptava amb 7.386 habitants (5.545 a Sant Salvador i 1.841 a Sant Ramon). Taula de continguts [amaga].
Sant Vicenç de Calders (El Vendrell)
Sant Vicenç de Calders és una entitat de població del municipi del Vendrell. El poble va ser municipi independent fins a la dècada de 1940 i es troba situat a 3,4 km al sud-oest del Vendrell. Té poc més d'un centenar d'habitants.
Santa Bàrbara - Taula de la Sénia
Completa informació de Santa Bàrbara en aquesta pàgina de la Mancomunitat Taula de la Sénia. Situació geogràfica, dades generals, composició del ple, eleccions municipals, fons de cooperació local de Catalunya, ...
Santa Bàrbara - Viquipèdia
Aquest article és sobre Santa Bàrbara, el municipi del Montsià. Pel que fa a la santa cristiana Santa Bàrbara també hi ha un enllaç. L’escut oficial del municipi a altres dades. Santa Bàrbara té 3.617 habitants.
Santa Oliva - Piera Edicions
Dades, història, llocs, empreses, menjar i dormir. Les primeres dades de Santa Oliva (Baix Penedès), corresponen al s-VIII, quan es van construir diferents castells a la zona i un d'ells, al terme del que seria l'actual Santa Oliva.
Santa Oliva - Viquipèdia
Santa Oliva és un municipi de la comarca del Baix Penedès. Entitats de població, demografia, evolució demogràfica, enllaços externs. Gentilici: Santolivenc, santolivenca. Coordenades: 41° 15' 20? N 1° 33' 7? E. Superfície: 9,65 km².
Santa Perpètua de Gaià
Nucli de població que pertany al municipi de Pontils, a la Conca de Barberà. Està situat al peu del turó des d'on el castell de Santa Perpetua de Gaià domina una part de la vall del riu Gaià, a 578 m altitud. El seu castell fou bastit l'any 976.
Santes Creus
Santes Creus és la capital del municipi d'Aiguamúrcia, a l'Alt Camp. Està situat al voltant del Reial Monestir de Santa Maria de Santes Creus, una de les joies de l'art cistercenc a Catalunya. El poble se centra les activitats turístiques i d'estiueig.
Santjaume.info
El portal de Sant Jaume d’Enveja, amb informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu amb la situació, Tots els descomptes de Sant Jaume els trobaràs en un sol lloc. Veure descomptes.
Sarral - Altanet
Municipi de la Conca de Barberà, situat gairebé al centre de la comarca . La vila esta emplaçada a la riba dreta del riu Anguera i el terme municipal té una extensió de 52'33 Km². Notícies, agenda, municipi, cultura, nuclis de població …
Sarral - Enciclopèdia.cat
Municipi de la Conca de Barberà. La vila de Sarral (465 m; 1 432 h el 2005) és situada a la dreta del riu de Vallverd. Al període medieval hi hagué un castell de Sarral, del qual, per bé que és documentat en ruïnes al segle XIV.
Sarral - Viquipèdia
Sarral és una vila i municipi de la comarca de la Conca de Barberà. Les seves entitats de població: Montbrió de la Marca, Sarral, i Vallverd. El 1857 incorpora Vallverd, i el 1975, Montbrió de la Marca. Evolució demogràfica i enllaços externs.
Sarral en Xarxa i El Baluard
Centre històric, cultural, social, patrimonial, actual i turístic sarralenc a internet, i tot alló relacionat amb aquest municipi de la Conca de Barberà. La web de la revista El Baluard d'informació local i cultura a El Sarral .
Savallà del Comtat - Enciclopèdia.cat
Municipi de la Conca de Barberà. El poble de Savallà del Comtat (847 m; 45 h el 2005) és als vessants d'un tossalet coronat per les restes de l'antic castell, a redós del qual, i a la banda de migdia, s'anaren bastint esglaonadament les cases…
Savallà del Comtat - Viquipèdia
Municipi de la comarca de la Conca de Barberà. Es troba ubicat a la part septentrional de la comarca, en un terreny molt accidentat, a la zona de contacte amb els altiplans segarrencs. És principalment una vila d'estiueig i de segona residència.
Seguer
Agregat de Pontils, a la Conca de Barberà. Es troba al peu de la carretera de Santa Coloma de Queralt a Esblada. L'antic castell, bastit al cim del turó que domina el poble, conserva bona part dels murs. L'església està dedicada a Sant Bartomeu.
Segur de Calafell
Segur de Calafell és una entitat de població del municipi de Calafell (Baix Penedès). Història, Ciutat Jardí, esdeveniments (entre els anys 40, 60, i 70), actualitat, trets originals, situació i comunicacions, estructura, i enllaços externs.
Segura
Agregat del municipi de Savallà del Comtat, a la Conca de Barberà. És a 784 m. Del poble, format a redós del seu castell, es pot diferenciar el nucli antic, al voltant de l'església barroca, de planta de creu grega, del s XVIII, dedicada a l'Assumpta.
Selmella
Petit nucli del terme municipal d'El Pont d'Armentera, a l'Alt Camp. Segons l'Onomasticon Cataloniae de Coromines, el topònim és l'origen dels cognoms Saumell, Saumells i Sumell. Destaca pel castell que rep el mateix nom: Castell de Selmella.
Senan - Enciclopèdia.cat
Municipi de la Conca de Barberà. Pel terme circula en direcció S-N la carretera que de l'Espluga de Francolí va als Omells de na Gaia pel coll de Senan, superant els estreps occidentals de la serra del Tallat. Altres vies l’enllacen amb l'Espluga Calba.
Serradalt
Serradalt, o El Serradal és una entitat de població del municipi d'Alcover, Alt Camp. L'any 2005 tenia 145 habitants. Està situada al nord-oest del casc urbà. La part nord de la urbanització està situada sobre un cingle sobre el Francolí.
Serreta de Freginals
La serreta de Freginals, o la Serreta, és una serra situada entre els municipis de Freginals i Masdenverge (Montsià), amb una elevació de 191 m. Juntament amb el Montsianell, constitueix la prolongació septentrional de la Serra del Montsià.
Siurana
Siurana, o Siurana de Prades és un poble del municipi de Cornudella de Montsant, a la comarca del Priorat. Està situat a 737 metres d'altitud, sobre una cinglera de roca calcària, a l'extrem de les Muntanyes de Prades i sobre el riu de Siurana.
Siurana Llegenda Viva
Situada al cim d’una cinglera de roca calcària, a 737 metres d’altitud, a la part més baixa de la Serra de la Gritella. Domina tota l’alta vall del riu que porta el seu nom, entre els cingles d'Arbolí i la Serra Major del Montsant.
Solivella - Enciclopèdia.cat
Municipi de la Conca de Barberà. Es fa mercat el dissabte. La població disposa de diversos establiments de restauració, que han donat fama al poble i ha esdevingut un dels principals atractius turístics i una important font d'ingressos econòmics.
Solivella - Viquipèdia
Solivella és un municipi de la comarca de la Conca de Barberà, situat a la vessant meridional de la serra del Tallat. És on més àmpliament es parla el subdialecte xipella del català. Assenta l’economia en l'agricultura (la vinya) i el turisme.
Solivella.com
Història, festes i Festa Major del Sagrat Cor i Sant Isidre, entitats locals, Ajuntament, col·legis, associacions i cooperatives, etc... Guia de serveis: Artesania, ceràmica, caves, vins, embutits, turisme rural, restaurants ...
Solivella.net
Visita virtual a Solivella (Conca de Barberà) amb 3.000 pàgines. Història, indrets, i a les seves festes i tradicions. El seu contingut es basarà fonamentalment en imatges. Imatges de Solivella. Vosaltres sóu els que hi podeu posar els comentaris.
Tàrraco Romana
Pla de Competivitat Turística de la Tàrraco Romana. Web finançat pel Pla de Competitivitat Turística de la TarracoRomana. Programes impulsats per la Secretaria d'Estat de Turisme, amb la participació d’agents públics i privats. Objectius.
Tarragona - Viquipèdia
Ciutat del sud de Catalunya, capital de la comarca del Tarragonès i de la província de Tarragona. Els romans la feren capital de la província Tarraconense. Conserva restes arqueològiques de l’època, són Patrimoni de la Humanitat per l’UNESCO.
Tarragona Convention Bureau
El Tarragona Convention Bureau, és el departament del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona encarregat de la promoció de Tarragona com a destinació turística (MICE - Meetings, Incentives, Congresses, Exhibitions). Serveis i suports que ofereix.
Tarragona i la seva comarca
Guia complerta de Tarragona i la seva comarca, el Tarragonès. Tarragona, municipi d'uns 125.000 habitants, capital de la comarca del Tarragonès i de la província del mateix nom, situada a la costa de la Mediterrània i a banda i banda del riu Francolí.
Tarragona Virtual. 360º d'història
Els principals monuments de la ciutat de Tarragona i com, en determinats moments de l'any, prenen vida, gràcies a la tecnologia 360 graus. Podràs veure, viure i explorar els llocs i moments més emblemàtics de Tarragona sense moure't de casa.
Tarragona.info
El portal de la Ciutat de Tarragona, amb informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu amb la situació, Tots els descomptes de Tarragona els trobaràs en un sol lloc. Veure els descomptes.
Tarragona.net
Oci, turisme i cap de semana. Agenda, a prop teu i informació. El servei tambè disposa dels serveis germans: Reus, Visit-Reus.com, Salou, Cambrils.com, i La Pineda Platja. Si vol contactar, pot fer-ho mitjançant correu postal o al correu elec-trònic.
tarragona-goig.org
Una mirada sobre Tarragona, les costums, història, paisatges, relats, llegendes, ... Una mirada sobre l’Alt Camp, sobre el Baix Penedès i dobre el Tarragonès. Estem recopilant el Costumari Català de Joan Amades. El contingut en català és mínim.
Terra Alta - Paradís Rural
Portal de Turisme del Consell Comarcal de la Terra Alta. Pla de dinamització turística. Web de serveis comarcals de la Terra Alta. Cada època de l’any té a la Terra Alta un color diferent, ... Paisatge, rutes, excursions, festes, gastronomia, ...
Terres de l'Ebre
Terres de l'Ebre. Informació. Descobreix-nos. Rutes i propostes. Planificador de viatge. Agenda. Les Terres de l'Ebre estan situades entre el mediterrani i els contraforts meridionals de la serralada pre-litoral catalana. Aigües tranquil·les de l'Ebre.
Terres de Mestral - Tivissa, Pratdip, Vandellòs i L'Hospitalet de l'Infant
Web de la Mancomunitat d'Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori. La muntanya, el mar, els pobles (Vandellòs i L'Hospitalet de l'Infant, Pratdip i Tivissa) i directori. Submergeix-te en el nostre passat. L'essència de la cuina mediterrània.
Tirando al plato
Pàgina web destinada a oferir tot allò que fem a Santa Oliva (Baix Penedès). En aquest espai podreu trobar temes relacionats amb la nostra vila: Història, fotografies, la Festa Major, història del Castell de Santa Oliva, Santa Oliva en fotos, …
Tivenys - Viquipèdia
Tivenys és una vila i municipi de la comarca del Baix Ebre. Tivenys està situat al marge esquerre del riu Ebre, al sector nord de la comarca, entre la serra de Cardó i el riu Ebre. Demografia, economia, llocs d’interès, i enllaços externs.
Tivenys | Terres de l'Ebre
Pàgina web amb àmplia informació sobre Tivenys. Bloc sobre història i tradicions de Tivenys (Baix Ebre). Informació, indrets, fires i festes, dades generals i curiositats d’aquest bonic poble situat a la riba del riu Ebre, al sud de Catalunya.
Tivissa
Plana web no oficial de Tivissa. Serveis Informació Turisme Tibissi Noticies Tivissa mística Associacions culturals. Associacions esportives. Tivissa de nit. L’afegit de Llaberia (església romànica), Darmós i serra d'Almos.
Tivissa - Enciclopèdia.cat
Municipi de la Ribera d'Ebre, al límit amb el Priorat, el Baix Camp i el Baix Ebre. El terme, de gran extensió, s'estén des d'un sector pla a banda i banda de l'Ebre. El terme, de gran extensió, s'estén des d'un sector pla a banda i banda de l'Ebre.
Tivissa - Viquipèdia
Tivissa és un municipi de la comarca de la Ribera d'Ebre, situat a l'apart oriental d'aquesta i al límit amb el Baix Camp. Entre el patrimoni històric destaquen les ruïnes del poblat ibèric del Castellet de Banyoles.
Tivissa a la Xarxa
Aquesta pàgina web recull diverses curiositats que s'han anat recopilant, navegant per la xarxa, fotografies i textos de particulars de Tivissa (Ribera d’Ebre). Fotografies i vídeos de Tivissa. Màquina de Cine de la Societat Obrera. Cançons de Tivissa.
Tivissa en Imatges
Tivissa en imatges, és un bloc visual on hi trobaràs videos i fotografies relacionades amb el meu poble, unes imatges que et portaran a conèixer el petit món d'aquesta vila de la Ribera d’Ebre (Països Catalans).
Torreforta
Barri perifèric de Tarragona, situat a 2,5 km del centre. L'any 2005 comptava amb 8.581 habitants (21.375 amb les altres urbanitzacions del voltant). El nom del barri té l'origen en una antiga torre de guaita del s XVII coneguda com la Torre Forta.
Torroja del Priorat - Enciclopedia.cat
Municipi del Priorat. El poble (332 m.) és situa dalt d'un tossal a l'esquerra del riu de Siurana. No es conserven restes de les antigues fortificacions. Les restes de l'antiga Torre Roja, al carrer Major, que fou l'origen de la població, són escasses.
Torroja del Priorat - Turisme Priorat
Dades bàsiques del municipi de Torroja del Priorat de l’Oficina de turisme del Priorat. Inclou dades, situació, instal·lacions, gastronomia, festes, llocs d’interès, l’ajuntament i altres continguts relacionats. Recull els comentaris relacionats.
Torroja del Priorat - Viquipèdia
Torroja del Priorat és un municipi de la comarca del Priorat. Està situat al centre de la comarca, i està envoltat d'altres termes del Priorat: la Morera de Montsant, Poboleda, Porrera, Gratallops i la Vilella Alta. Taula de continguts.
Tortosa - Indrets a Visitar
Pàgines de l'Ajuntament de Tortosa, amb tota l'informació turística i municipal de la capital de la comarca del Baix Ebre. La Catedral, els Retaules, la capella de la Cinta, la nostra Cinta, el Castell, el Call Jueu, ...
Tortosa Turisme
Tortosa, la ciutat de les tres cultures. Té un encant especial que la fa única: els carrers, la gent, el patrimoni històric i artístic, els paisatges, el riu Ebre, els esdeveniments que s'hi celebren, les festes, la gastronomia, i l'oferta comercial.
Tot a un Pas - Turisme de Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca, La Pineda Platja
Vacances per a viure-les al costat dels que més estimes. L'oferta especialitzada en turisme familiar que ofereixen Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca, la Pineda Platja al detall. Serveis pensats per a petits i grans, activitats per compartir entre tots.
tot parc - Guia de les Terres de l’Ebre
Tot parc és un portal guia de les Terres de l’Ebre. Inclou molta informació de la història, les seues tradicions, la gastronomia, turisme, revista, contacte, … Propostes; Un dia al Delta de l'Ebre, les platges del Delta, els ports, fauna, pobles, …
TotCambrils
TotCambrils és la guia oficial de Cambrils, el Baix Camp. Cinema, esdevenimaents, xarxa del port, on menjar, on comprar, on dormir, nit i copes, promocions, publicitat, tours grastronòmics com el CambrilsTònic, comerços, entitats del municipi.
Turime Amposta
Web de l’Oficina de Turisme d’Amposta, Delta de l’Ebre, tot l’any, Et donem la informació per a programar les teves vacances a Amposta. Mapa, carrers, menjar, dormir, patrimoni, agenda, comprar, ... Horari de l'oficina turística virtual.
Turisme a l'Espluga de Francolí
Web de l’Oficina de Turisme a l'Espluga de Francolí. Què fer-hi, allotjaments, restaurants, plats combinats, tapes, rutes a peu, artesania i gastronomia, festes i tradicions, la comarca de la Conca de Barberà, agenda, promocions, notícies i enllaços.
Turisme Cambrils
Turisme de Cambrils és un patronat format per un grup de persones plenament dedicades a donar a conèixer Cambrils (Costa Daurada) i tot el que ofereix el municipi: Turisme esportiu, platges, lleure, shopping, gastronomia, i turisme familiar.
Turísme de Cunit
Video promocional de Cunit (Tarragona). El paisatge s’expressa en els contrastos naturals: espais privilegiats de platja i de muntanya que són una invitació al descans, al gaudir del sol i les aigües tranquil·les i temperades, i les passejades a peu.
Turisme de Gandesa
Informació del turisme de Gandesa (Terra Alta). Galeria, productes, senderisme i BTT, festes i els seus punts d’interès: l’Església Romànica, la Fontcalda, el Monument a la Pau, i l’edifici de la Cooperativa Agrícola.
Turisme de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors
Portal web amb la descripció de tot el nostre entorn natural, del mar i de la muntanya; una guia gastronòmica; un breu resum de la nostra història, cultura i tradició; informació sobre transports, hotels, restaurants, bars, etc.
Turisme del Perelló
Web del Patronat de Turisme del Perelló. Patrimoni, platges i cales, muntanya, menjar, dormir, comprar, festes i tradicions, gastronomia, … El Perelló tot l'any! Platges i cales i també muntanya. Agenda i Milla Urbana del Perelló.
Turisme Deltebre
Pàgina del Patronat municipal de Turisme de l’Ajuntament de Deltebre, al Delta de l’Ebre (Baix Ebre). Situació, zones d'interès, platges, gastronomia, allotjaments, serveis turístics, ecoturisme, esports, lleure i serveis d'interès turístic.
Turisme rural a Pontils
Mapa cases de turisme rural a Pontils. Rural a Pontils li facilita la búsqueda i l'el·lecció de cases rurals en aquest poble per a les seves vacances. Gràcies al mapa de Catalunya podrà situar les cases de turisme rural Pontils en el territori català.
Turisme Sant Carles de la Ràpita
Web de l’Oficina de Turisme Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita. Agenda i informació, allotjament i gastronomia, platges i badia, rutes i festes. Llocs d’interès del Delta de l’Ebre.
Turisme Tarragona
Web del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona. Servei d'informació turístic de l'Ajuntament de Tarragona. Allotjament, gastronomia, compres, llocs, museus i rutes. Es poden demanar informacions, mitjançant un formulari.
Turisme Ulldecona
Visites: Pintures Rupestres, Oliveres Mil·lenàries, Castell Medieval, Ermita de la Pietat, El casc antic. Turisme Actiu: La Serra del Montsià, La foia (La vall d’Ulldecona), Serra de Godall, els Barris. On dormir, on menjar, festes i jornades, ...
Turisme.Calafell
El nom Calafell, vol dir “castell petit”, el trobem escrit en un document l’any 999. Aquest municipi es troba al cor de la comarca del Baix Penedès, de benvinguda a la Costa Daurada, un dels referents internacionals més importants del món turístic.
Ulldecona - Punt Visual
Pàgina amb informació no oficial d’Uldecona, municipi de la comarca del Montsià. Notícies, localització, comerç, indústria, festes, turisme, natura, xat, telèfons d’interès i el barris d’Ulldecona. Punt Visual.
Ulldecona - Viquipèdia
Ulldecona és una vila i municipi de la comarca del Montsià. Està situada al sud de Catalunya, formant el límit meridional del Principat. Entitats de població. Demografia. Patrimoni. Etimologia. Basses. Referències. Enllaços externs.
Ulldecona & photography
Ulldecona, el montsià i comarques de l’Ebre; fotoblog d'arquitectura, natura, tradicions, panoràmiques, edicions i opinió. Apart de la informació el blog conté moltíssima informació fotogràfica de l’entorn natural d’Ulldecona.
Ulldecona.info
Portal d’Ulldecona (Montsià). Informació de serveis, directori professional, guia comercial, turística i cultural de la ciutat. Mapa interactiu amb la situació, Els descomptes d’Ulldecona els trobaràs en un sol lloc. Veure tots els descomptes del lloc.
Ulldemolins - Enciclopedia.cat
Municipi del Priorat. Durant el s. XVI el terme visqué una expansió econòmica: repartia la llavor del gra i administrava la carnisseria; a l'agost se celebrava una fira ramadera, hi havia forns, molins de farina i un molí draper documentat el 1557.
Ulldemolins - Turisme Priorat
Dades bàsiques del municipi d’Ulldemolins de l’Oficina de turisme del Priorat. Inclou dades, situació, instal·lacions, gastronomia, festes, llocs d’interès, l’ajuntament i altres continguts relacionats. Recull els comentaris relacionats.
Ulldemolins - Viquipèdia
Ulldemolins és un municipi de la comarca del Priorat, situat en un congost de la vall del riu de Montsant, entre les vessants meridionals de la serra de la Llena i les septentrionals del massís del Montsant. Taula de continguts.
Ulldemolins La vall del silenci
Situació, dades generals, festes, imatges i enllaços. Hi ha indicis que el lloc es trobava ja habitat en la prehistòria, l'origen de l'actual vila data de l'època islàmica, quan era fortificada sota el domini del valí de Siurana, que defensava el lloc.
Ulldemolins Turisme
Web de l’Oficina de turisme. La Vall del Silensi, menjar i dormir, ruta, Parc Natural, productes, llocs d’interès, llocs d'interès al terme, vista del terme, història, serveis. També inclou informació de l’ajuntament i de les entitats del municipi.
Urbanització Vallmoll Paradís
La Urbanització Vallmoll Paradís és una urbanitació que pertany al municipi de Vallmoll, comarca de l’Alt Camp. L'any 2005 tenia 439 habitants. Es troba a menys d'un quilòmetre al nord del nucli urbà de Vallmoll, a uns 180 m d'altitud.
Vallclara - Viquipèdia
Vallclara és un municipi de la comarca de la Conca de Barberà. Taula de continguts: Demografia, referències, veure també els escuts i banderes de la Conca de Barberà i enllaços externs. Gentilici: Vallclarenc, vallclarenca.
Valldeperes
Petit nucli de població agregat a Pontils (Conca de Barberà). És un conjunt de cases i l’església, de la Mare de Déu de l'Esperança, a 670 m. Domina una gran vall de terra vermella dedicada als cereals. Es troba a sobre de la ctra. Pontils-la Llacuna.
Vallespinosa
És un agregat que es troba al sud-oest del terme de Pontils, a la Conca de Barberà. Construït a redós del seu castell, a 640 m d'altitud, avui dia és un nucli de població de segones residències amb cases d'arquitectura respectuosa amb l'entorn.
Vallmoll - Alt Camp
Completíssima informació de Vallmoll, municipi de la comarca de l’Alt Camp del portal Alt Camp de l'Associació Sense Límits. Dades geogràfiques, econòmiques, turístiques i culturals del municipi, gastronomia, allotjaments i restaurants.
Vallmoll - Enciclopèdia.cat
La vila de Vallmoll (comarca de l’Alt Camp), cap de municipi, i l'urbanització Vallmoll Paradís són els dos únics agrupaments urbans. Travessa el terme la carretera N-240 de Valls a Tarragona, de la qual surt un ramal vers la Masó i el Rourell.
Vallmoll - Viquipèdia
Vallmoll és un municipi de la comarca de l'Alt Camp. Entitats de població: Urbanització Vallmoll Paradís i Vallmoll. Demogra-fia: Evolució demogràfica. Referències i enllaços externs. Gentilici: Vallmollenc, vallmollenca.
Valls - Alt Camp
Completíssima informació de Valls, municipi i capital de la comarca de l’Alt Camp del portal Alt Camp de l'Associació Sense Límits. Dades geogràfiques, econòmiques, turístiques i culturals del municipi, gastronomia, allotjaments i restaurants.
Valls - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis de Valls, a l’Alt Camp. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Valls - Viquipèdia
Valls és la capital de la comarca de l'Alt Camp. Es troba a 19 km de Tarragona i a 215 m sobre el nivell del mar. Inclou l'entitat municipal descentralitzada de Picamoixons. La ciutat de Valls està enclavada en una zona de pas.
Vandellòs
És un poble que pertany al municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, a la comarca del Baix Camp. És l'antic nucli del terme municipal, al qual va donar nom oficialment fins al 1990. Vandellòs és a 281 m d'altitud, vora de la carretera C-44.
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant al Baix Camp. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant - Viquipèdia
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant és un municipi de la comarca del Baix Camp, anomenat fins el 1990 Vandellòs. Esmentat ja en 1342 amb el nom de Vallis Laurorumi i el 1460 com Vall de Llorer. Va formar part del terme municipal de Tivissa.
Vespella de Gaià - Viquipèdia
Vespella de Gaià és una vila i municipi de la comarca del Tarragonès. Fins el 1996 s'anomenava simplement Vespella. La primera referència històrica del municipi data de 1167 quan es va fer donació d'aquestes terres a Ponç de Far.
Vespella de Gaià, el poble de les cases de colors - Microcatalunya
Dades bàsiques d’aquest municipi del Gaià, a la comarca del Tarragonès. Conté informació sobre els seus nuclis de població i el mapa del municipi. El componen: Els Masos de Vespella, La Coma, Sant Miquel i Vespella de Gaià.
Via Verda Esports
Via Verda Esports. Excursions per les Terres de l'Ebre, lloguer de bicicletes i caiacs, venda i reparació de bicicletes. Lloguer de bicicletes. Un ventall de bicicletes de lloguer, trobaràs el que busques, venda, reparació, excursions, fotos i contacte.
Viatges Delta Touristic
Vine a descobrir el món fabulós de les aus al Delta de l’Ebre. Segons la temporada, descobriràs nombroses espècies, com els flamencs, el capó reial, nombroses espècies de limícoles i molt més, etc. Un any mes el Sunset Ampolla en imatges.
Vilabella - Alt Camp
Completíssima informació de Vilabella, municipi de la comarca de l’Alt Camp del portal Alt Camp de l'Associació Sense Límits. Dades geogràfiques, econòmiques, turístiques i culturals del municipi, gastronomia, allotjaments i restaurants.
Vilabella - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis de Vilabella, a l’Alt Camp. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Vilabella - Viquipèdia
Vilabella és un municipi de la comarca de l'Alt Camp. Està documentat al segle XI com Villam Abella, nom que prové d'un abellar. Demografia: Evolució demogràfica. Referències i enllaços externs. Gentilici: Vilabellenc, vilabellenca.
Vilabella del Camp
Informacions i fotos de Vilabella del Camp, a l'Alt Camp. La propietat és bastant repartida. La cria de porcs i d'aviram és avui molt important i, juntament amb petites indústries (rentat de llana i metal·lúrgica), constitueixen la base de l'economia.
Viladeperdius
Petit nucli de població, agregat a Pontils (Conca de Barberà). És al cim d'un tossal que domina la vall del barranc de Sant Magí. S'hi accedeix per un trencall de la ctra. Pontils-la Llacuna. Destaca l'antiguitat d'algunes cases, amb portalada romànica.
Vilalba dels Arcs - Viquipèdia
Vilalba dels Arcs és una vila i municipi de la comarca de la Terra Alta. El terme municipal de Vilalba dels Arcs, de 67,09 km² d'extensió, es troba al sector septentrional de la comarca. Limita amb els termes de la Fatarella, Gandesa i Batea.
Vilallonga del Camp - Consell Comarcal del Tarragonès
Web del Consell Comarcal del Tarragonès, sobre Vilallonga del Camp, municipi del Tarragonès. El municipi, serveis ciutadans, com arribar, turisme, cultural, i dades. Els origens de Vilallonga s’inici amb l'assentament de colonitzacions romanes.
Vilallonga del Camp - Piera Edicions
Guia turística i de serveis del municipi de Vilallonga del Camp, a la comarca del Tarragonès. Dades generals, breu història, menjar i allotjament, empreses i comerços, llocs d'interès cultural, festes i celebracions.
Vilallonga del Camp - Viquipèdia
Vilallonga del Camp és un municipi de la comarca del Tarragonès. Demografia. Evolució demogràfica. Enllaços externs. Gentilici: Vilallonguí, vilallonguina. Coordenades: 41° 13' 19? N 1° 12' 24? E. Té 1.354 habitants.
Vilanova de Prades - Enciclopèdia.cat
Municipi de la Conca de Barberà. La població disposa del Museu Roger de Belfort, amb una col·lecció sobre la pagesia, i un petit museu a la parròquia, sobre el Rector de Vallfogona. Les festes: la festa major a l'agost, i la de Santa Bàrbara.
Vilanova de Prades - Viquipèdia
Vallfogona de Riucorb és un municipi de la comarca de la Conca de Barberà, situat prop del riu Corb i al límit amb la comarca d'Urgell. Anteriorment anomenat Vallfogona de Lorda o de Corbell o de Comalats, o de Riucorp. Continguts.
Vilanova d'Escornalbou - Enciclopèdia.cat
El municipi comprèn Vilanova d'Escornalbou el cap, el llogaret de l'Arbocet i la urbanització de Rifàs. Un brancal de carretera comunica Vilanova d'Escornalbou i l'Arbocet amb la carretera de Montbrió a Mont-roig. Una pista porta a Riudecanyes.
Vilanova d'Escornalbou - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis de Vilanova d'Escornalbou al Baix Camp. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Vilanova d'Escornalbou - Viquipèdia
Vilanova d'Escornalbou és un municipi i localitat de la comarca catalana del Baix Camp. Segons dades de 2007 la seva població era de 502 habitants, dels quals 268 són homes i 234 són dones. Té dos nuclis o entitats de població.
Vilaplana - Viquipèdia
Vilaplana (abans Vilaplana del Camp) és un municipi de la comarca del Baix Camp. El poble es troba a la falda de la Mussara (Serralada de Prades) a 366 m sobre el nivell del mar. El punt més alt del terme es troba a la Mussara a 1071 m.
Vila-rodona - Alt Camp
Completíssima informació de Vila-rodona, municipi de la comarca de l’Alt Camp del portal Alt Camp de l'Associació Sense Límits. Dades geogràfiques, econòmiques, turístiques i culturals del municipi, gastronomia, allotjaments i restaurants.
Vila-rodona - Associació de Turisme Rural de l’Alt Camp
Informació de la vila de Vila-rodona, a l’Alt Camp. El columbari, el museu, història i un tomb per tot el poble: El castell, el convent dels dolors, i el celler modernista de la cooperativa agrícola. Serveis i festes.
Vila-rodona - Enciclopèdia.cat
Municipi de l'Alt Camp. Presentació, la seva història, població i economia, el poble de Vila-rodona i els altres indrets del terme: Vilardida i la Serra, el Mas d'en Bosc i el Mas de l'Alzinet, i les seves restes arqueològiques.
Vila-rodona - Piera Edicions
Dades generals, història, mejar i dormir, empreses i comerços, llocs d'interès i festes. Les primeres dades de la vila corresponen a l'època romana on encara es troben restes a més de vint viles, com el columbari, un dels edificis més característics.
Vila-rodona - Viquipèdia
Vila-rodona és un municipi de la comarca de l'Alt Camp. Entitats de població: El Mas d'en Bosc, Vila-rodona i Vilardida. Enllaços externs i dades municipals del poble. Gentilici: Vila-rodoní, vila-rodonina.
Vila-rodona - Viquipèdia
Vila-rodona és un municipi de l'Alt Camp situat a l'extrem est de la Serra del Montmell. Limita amb Alió, Montferri, Aiguamúrcia, El Pla de Santa Maria, Bràfim, Rodonyà i el Montmell (Baix Penedès)(Barcelona). Entitats de població.
Vila-Rodona, el bon vi
Portal de Vila-rodona (Alt Camp), fet pel Natx1 que és l'Ignasi Duch i Gavaldà, fill de Vila-rodona. El poble, situació, història, serveis, turisme, rutes, fires i festes.
Vila-seca
Pàgina no oficial del municipi, amb abundant informació turística i d''interès pels viatgers turistes amb destinació a Vila-seca (Tarragonès). Informació del residencial Pineda Platja.
Vila-seca - Viquipèdia
Vila-seca és una vila i municipi de la comarca del Tarragonès. Està composta pels nuclis urbans de Vila-seca, la Plana (tocant a Reus) i la Pineda (a la platja). El nom històric de la vila és el de Vila-seca de Solcina, però es simplifica el topònim.
Vilaverd - Enciclopèdia.cat
El terme de Vilaverd, a la Conca de Barberà, posa en comunicació la Conca amb l’Alt Camp per l’estret de la Riba, a través de la carretera comarcal C-45 de Salou a Artesa de Segre, que uneix les localitats de Vilaverd i la Riba.
Vilaverd - Viquipèdia
Vilaverd és una vila i municipi de la Conca de Barberà, anomenat Vilavert fins el 1983. El nom de Vilaverd és (probablement) d'etimologia romana. En l'època sarraïna va ser un enclavament estratègic gràcies al seu castell (del segle XI).
Vilaverd al Facebook
Jo si que se on es Vilaverd és al Facebook. És grup de Pontils, a la Conca de Barberà. Mur de comentaris, informació esdeveniments, membres del grup i administradors. Obert: tot el contingut és públic. A 427 persones els agrada.
Vimbodí
Vila que fa de capital del terme municipal de Vimbodí i Poblet, a la Conca de Barberà. Fins l'any 2006 el terme municipal era anomenat senzillament «Vimbodí». Després d'un ple municipal, ha passat a anomenar-se Vimbodí i Poblet.
Vimbodí - Conca de Barberà
Si voleu, podeu veure unes pinzellades d'aquest municipi de la Conca de Barberà, al sud-oets de la comarca. En aquest municipi podem trobar llocs tan interessants com el monestir de Poblet. Monuments, entitats, llocs d'interès, festes …
Vimbodí i Poblet - Enciclopèdia.cat
El terme de Vimbodí, el tercer més extens de la Conca de Barberà, limita amb els termes garriguencs de Vinaixa, Tarrés i Fulle-da i amb els de Vallclara i Prades del Baix Camp, Rojals, agregat del municipi de Montblanc i l’Espluga de Francolí.
Vimbodí i Poblet - Piera Edicions
Informació turística, comercial i serveis del poble de Vimbodí i Poblet a la Conca de Barberà. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Vimbodí i Poblet - Viquipèdia
Municipi de la Conca de Barberà, limítrof amb les Garrigues. El seu terme comprèn la vila de Vimbodí, cap del municipi, el Monestir de Poblet, el despoblat del Codoç (on s'han trobat restes arqueològiques ibèriques) i les antigues granges del monestir.
Vinebre - Viquipèdia
Informació de la Viquipèdia sobre Vinebre. Vinebre és una vila i municipi de la comarca de la Ribera d'Ebre. Evolució demográfica, llocs d’interès, vinebrans distingits, notes i referències i enllaços externs. Gentilici: Vinebrà, vinebrana.
Vinyols i els Arcs - Enciclopèdia.cat
El terme, de forma allargassada, s'estén en terreny pla a l'esquerra de la riera d'Alforja i arriba prop de la mar per l'antic terme de Sant Joan dels Arcs, les edificacions actuals del qual es confonen amb les litorals de Cambrils.
Vinyols i els Arcs - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis del Vinyols i els Arcs, al Baix Camp. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Vinyols i els Arcs - Viquipèdia
Poble del Baix Camp. Al 2006 la seva població era de 1.553 h. L'origen de Vinyols es situa en una antiga masia que, en 1210, l'arquebisbe Ramon de Rocabertí va cedir a Pere de Clariana perquè la repoblés, quedant com a feudatari de l'església.
Visit-Reus.com
Oci, turisme i cap de semana. Agenda, Salou aprop teu i información. El servei tambè disposa dels serveis germans: Reus, Salou, Cambrils, Tarragona, i La Pineda Platja. Si vol contactar, pot fer-ho mitjançant correu postal o al correu electrònic.
Vistabella
Pedania de 148 habitants (INE 2008), al NE del municipi de La Secuita, comarca del Tarragonès. Era una quadra que formava part del terme de Codony separat del domini del monestir de Santes Creus. Notable església d'estil modernista.
Viulebre
A Viulebre volem mostrar tota la riquesa del territori i ho fem en un espai web senzill i intuïtiu concebut perquè els visitants accedisquen a la informació i coneguen les peculiaritats que fan de les Terres de l'Ebre una destinació turística singular.
Web d’Arnes
Pàgina personal amb informació turística d’Arnes. Arnes, municipi de la Terra Alta (Catalunya), és un poble de 550 habitants al peu dels Ports de Beseit. Àmplia informació sobre serveis, monuments, turisme rural, etc.
Web de la Canonja
Web de Joan Xatruch sobre la Canonja, ex-entitat menor. Història, imatges, ràdio, indústria i fills il·lustres, cartes, eleccions a La Canonja, fills il·lustres, història, Bonavista, fotos antigues, indústria. Tot el procés per deixar de ser un barri.
Web de Pradell de la Teixeta
Pàgina web, no oficial, del poble de Pradell de la Teixeta, a la comarca del Priorat. Hi podràs trobar la millor informació i més completa sobre aquest poble a Internet. Sergi Vaqué. 2 anys després de la seva construcció la pàgina s'ha redissenyat.
Webcam de Sant Pere i Sant Pau
Webcam del barri de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona, que s'actualitzan constantment i es pot dedicar. Vincles amb altres Webcams.
www.elmorell.com
Web no oficial de la vila del Morell, a la comarca del Tarragonès. Dades diverses del municipi: història, les festes, plànol, fotografies, entitats, fòrum de converses, serveis i enllaços relacionats amb el poble.
Xaga Tarragona
En Xaga Tarragona, es pot trobar tota la informació sobre Tarragona, patrimoni, cultura, actualitat de la ciutat, gastronomia, etc. Xagatarragona.cat és Nàstic, política, història… però sobretot és cultura.
Xerta
L'Assut de Xerta. L'església de l'Assumpció i Sant Martí. Cases senyorials. Al carrer Major es conserven restes arquitectòniques i les portalades de la casa i la capella del bisbe Sentís.(S.XVI -XVII)..
Xerta - Enciclopèdia.cat
Municipi del Baix Ebre, estès a la dreta de l'Ebre. Fou iniciat ja en època islàmica, i fou condicionat a mitjan s XIX (inaugurat el 1857) per als canals de regadiu. Prop de la font Nova s'inicià el projectat i en part realitzat canal de Xerta.
Xerta - Piera Edicions
Informació turística, comercial i de serveis de Xerta, Baix Ebre. Dades generals, història, llocs d’interès cultural, festes i celebracions, allotjaments. Els nostres serveis: el temps, euro calculadora, transports, sorteig, jocs, …
Xerta - Viquipèdia
Xerta és una vila i municipi de la comarca del Baix Ebre. Es troba assentada en un pronunciat meandre, a la dreta del riu Ebre, a uns 12 km riu amunt de la ciutat de Tortosa. Context geogràfic, demografia, història i llocs d'interès.
Xofars
Partida de Flix (Ribera d'Ebre) al peu del Castell Nou i el cementiri. S'estén cap a l'interior del meandre de l'Ebre. Està ocupat per horts i alguns masos. El seu nom ve de ser una zona on hi abunden els xops (tal com s'anomena al pollancre al municipi).

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT