TECNIQUES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Associació Catalana de Detectoristes
Detecció de metalls. ACATDE, neix per la necessitat existent d'una entitat que aglutini i representi als afeccionats a Catalunya. L’objectiu és exercir la detectoafició en un clima de normalitat i dintre d'un marc regulat, sempre amb aquesta premissa.
Astrologia i Tarot

Aula de Recursos de Tecnologia/Fòrum de Tecnologia - xtec.cat
Escola Oberta, ubicada a Cerdanyola del Vallès. Tecnologia, Materials TIC a l'àrea de tecnologia tecnologia d’ESO i batxillerat. Materials curriculars, formació professional, Internet a recursos de tecnologia. Departament d’Educació.
Bart1 FuelPlus
Invent català del Sr. Bartolí per estalviar combustible i evitar l'evaporació de gasos als motors. És un innovador dipòsit de recollida de gasos. Una contribució de la tècnica i l'enginy català a l'ecologia i l'economització del preuat petroli.
CDAL, Centre de Disseny d'Aliatges Lleugers
El Centre de Disseny d'Aliatges Lleugers i Tractaments de Superfície (CDAL) és un centre de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) dedicat a la investigació aplicada i la transferència de tecnologia. Com actua.
Centre de Recerca en Enginyeria Biomèdica
Pàgina oficial del Centre de Recerca en Enginyeria Biomèdica, el nou centre de la UPC que presta serveis a mida de recerca, desenvolupament, innovació i formació en els sectors industrial i sanitari.
Centre de Supercomputació de Catalunya
Centre de Supercomputació de Catalunya. Informació dels centres ubicats a la Politècnica de Catalunya, serveis al usuari; formació, projectes, revista mensual d'informació sobre computació i les activitats del centre, Teraflop.
Centre de Visió per Computador
El Centre de Visió per Computador és una institució líder en recerca i desenvolupament en el camp de la visió per computador. Fundat el 1995 per a generar coneixement de qualitat en aquest camp i realitzar transferència de tecnologia cap a la societat.
Centre d'Investigació i Desenvolupament (CID)
Un dels més grans del Consejo Superior de Investigaciones Científicas, i el més gran del CSIC a Catalunya. Fundat el 1967, es centra en la química i la biologia, en les que treballen en tot tipo d'investigacions.
Centre Nacional de Microelectrònica (CNM)
Constituit pels Institutos del Consejo Superior de Investigaciones Científicas: Instituto de Microelectrónica de Madrid, Institut de Microelectrònica de Barcelona i de Sevilla. Aviat estarà disponible la versió en català. Disculpeu les molèsties.
Ciències i Tecnologia - Ateneu Barcelonès
Secció de l’Ateneu Barcelonès. La ciències i tecnologia són essencials en l'entramat cultural de la societat: la ciència proporciona visions del món i la tecnologia forma la nostra manera de viure. Aquestes formes de pensar i viure es veuen alterades.
Cisa Cedaderia Industrial
Pàgina de l'empresa de Barcelona, Cisa Cedaderia Industrial, dedicada a la granulometria i separació de sòlids. L'empresa va ser fundada l'any 1899. Manté un indiscutible lideratge en el mercat espanyol del tamisat de laboratori.
Club Cecot d’Innovació i Tecnologia
Club creat per ser espai de referència de les empreses on poden participar del debat i l’intercanviï d’experiències i bones pràctiques que les ajuda a impulsar les claus de la innovació com element indispensable per augmentar la competitivitat.
Consell Tecnològic del Bages
Fundació privada constituïda al 1992 pel Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya al Bages-Berguedà, amb institucions, entitats i empreses comarcals. Vol contribuir al desenvolupament empresarial.
Construïm un Molí de Vent!
El vent, història dels molins, energia eòlica renovable. Aerogeneradors, parcs eòlics, construcció de molins. Les propostes tenen per objecte que l'alumnat experimenti la diferència entre un molí d'eix vertical i un d'eix horitzontal.
Coordinadora d'Estudis Eòlics del Comtat - www.zona14.org
Coordinadora formada per ciutadans/nes de les comarques del Comtat, l'Alcoià i la Marina Alta preocupades pels impactes que tindria la instal·lació de tres centrals eòliques a les serres d'Almudaina i d'Alfaro, dins de Zona 14 del Pla Eòlic Valencià.
CTM, Centre Tecnològic de Manresa
CTM Centre Tecnològic té com a objectiu contribuir eficaçment a la millora de la competitivitat i al progrés tecnològic empresarial mitjançant la prestació de serveis especialitzats i execució de projectes R+D/IT. Departaments i serveis.
CTUG - Centre Tecnològic i Universitari de Granollers
Consorci que promou l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació. Cursos bàsics i avançats d’informàtica, gestió empresarial, formació a mida, carreres tecnològiques de l’UV, espais per a actes, setmana tecnològica. Fàbrica de les Arts.
Departament d'Economia i Coneixement > Universitats i Recerca
Del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catatalunya. Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) i Consell Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica (CIRIT). Agència de Gestió d'Ajuts Univertaris i de Recerca
Departament d'Enginyeria Electrònica
Grup de l'UPC. Realitza activitats de docència, recerca i desenvolupament a les àrees de Dispositius Semiconductors i Microsistemes, Electrònica Industrial i de Potencia, Circuits i Sistemes Integrats, i Sistemes de Mesura i Instrumentació Biomèdica.
Dígits - del número al bit -
Programa de televisió, produït per Lavinia TC i web sobre els números, les mesures, els càlculs, els instruments de càlcul i, sobretot, els ordinadors.
DSpace.E-prints
Portal dipòsit institucional de la UPC, d’accés obert als seus membres, que recull els documents d’activitats de recerca del personal docent i investigador de la universitat per augmentar la visibilitat i l’accessibilitat i garantir-ne la preservació.
Eines per a la Construcció
Web d’aquest espai temàtic de 1200 m² al Penedès. Diferents ambients, on l’home, a través de les seves eines, ha evolucionat i continua evolucionant tot construint. Maneres de construir, parets, art, ... Eines antigues, i també eines d’última generació.
Energia Solar Tèrmica
Construcció d'una placa solar i tot el circuit per ecalfar aigua per un habitatge. Tot el procés de construcció d'un muntatge per escalfar aigua amb el sol, a nivell de bricolatge, explicat pas a pas i amb fotografies.
Estudi Demolingüístic de l’Alacantí
Estudi demolingüístic de l’Alacantí. Coneixement del català a les diferents localitats de l'Alacantí: Agost, Aigües, Alacant, Busot, El Campello, Mutxamel, Sant Joan d’Alacant, Sant Vicent del Raspeig, La Torre de les Maçanes i Xixona.
Federació Fusta Balears
Portal del Centre Tecnològic Balear de la Fusta, dedicat al sector de la fusta i el moble de les Illes Balears. Vol fomentar l'ús de les noves tecnologies a través de la informació a les empreses, prescriptors i consumidors amb amb la fusta i afins.
Fiasco Awards
Premi creat per un grup d'enginyers catalans que reconeix idees vinculades a la tecnologia. Vol fomentar l'esperit positiu envers les dificultats que comporta investigar, emprendre i innovar, així com escampar el nom de Catalunya a tot arreu.
Fòrum Innovació
Fòrum Innovació. Un espai on promoure la innovació en l’àmbit de l’educació. Espais d'opinió, 4t fòrum d’innovació: Mediascapes. Darreres entrades. Darrers comentaris. Històric d'entrades. Categories, …
Fundació Institució Catalana de Suport a la Recerca
Entitat pública fundada el 1986, té com a missions millorar el reconeixement social de la ciència, mitjançant la divulgació de la recerca, i cercar noves vies de cooperació entre el sector públic i privat en activitats de recerca científica a Catalunya.
Icatitzat
Blog de ciència i tecnologia d’iCat fm. Descobrir, compartir, comentar i dubtar de tot, perquè en tot el que ens envolta hi ha ciència. Novetats tecnològiques, persones, investigadors i descobriments en la comunitat científica del Països Catalans.
Institut Bit
L'any 1994 es constitueix l'Institut BIT - Institut Balear d'Innovació Telemàtica -, entitat creada pel Govern Balear amb l'objectiu d'aconseguir el coneixement i l'ús de la telemàtica en tots els sectors de les Illes Balears.
Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia
L’ICN2 és una fundació privada que es va crear l’any 2003 amb l’objectiu d’arribar a ser un centre de reconeixement internacional de recerca en nanociència i nanotecnologia. Fomenta el desenvolupament d’una economia basada en el coneixement.
Institut de Biomecànica de València
Centre tecnològic que estudia el comportament del cos humà i la seua relació amb productes, entorns i serveis que utilitzen les persones. Fundat en 1976, és concertat entre l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial i la UP de València.
Institut de Ciències Fotòniques - The Institute of Photonic Sciences
L'ICFO és una institució jove que té l'objectiu de fer avançar el límits del coneixement de la fotònica, la ciència i la tecnologia de l'aprofitament de la llum. La llum, concretament la llum làser, és una de les tecnologies de que disposa la humanitat.
Institut d'Investigació en Intel·ligència Artificial (IIIA)
Centre dedicat a la recerca en Intel·ligència Artificial (IA) pertanyent al Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC). Sistemes d'Aprenentatge; Agents Intel·ligents; Raonament, Lògica i Cerca; Mercats Electrònics, …
Institut Universitari de Ciència i Tecnologia
Centre Científic i Tècnic de formació superior, pres com a model de la University of California, Berkeley i San Diego. Equipaments punters, formació en grups reduïts. Serveis científics, per invertir en R+D, recerca de base.
IoT Catalan Alliance
La Internet de les Coses (IoT) és un sector emergent amb un gran potencial de creixement econòmic i de generació d’ocupació. Avui, només un 1% de les coses estan connectades, però al 2020 hi haurà uns 50.000 milions de dispositius connectats a Inet.
IRTA Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
IRTA Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Empresa pública de la Generalitat de Catalunya, que centra la seva activitat en la investigació científica i la transferència tecnològica en l'àmbit de l'agricultura i la indústria agroalimentàries.
ITCS - Institut Tècnic Català de la Soldadura
L'Associació Institut Tècnic Català de la Soldadura (ITCS) és una organització independent de caràcter professional, de la qual els seus objectius són l'estudi i la difusió de la soldadura i altres tècniques d'unió. Presentació i dades de l'ITCS.
ITENE - Instituto Tecnológico del Embalaje, Transporte y Logística
Associació de foment de la investigació científica, el desenvolupament tecnològic, el desenvolupament de la societat de la informació i la promoció del medi ambient en els sectors de l'envàs, l'embalatge, el transport i la logística. Godella (València).
La gran collonada dels motors ecologics que no contaminen
Denuncia de la proposta demagogica d'un motor que funcioni amb hidrogen per no contaminar. Como necessita electricitat per produir l'hidrogen la contaminació es produirà a les centrals electriques. Albert Alay
Leitat
Web d'aquest centre tecnològic de Terrassa. Està orientat a desenvolupar serveis tecnològics i projectes de R+D+i per a organitzacions públiques i privades del sector tèxtil i altres sectors relacionats. La seva fundació va ser en el 1906.
Les Energies Alternatives al Segle XX
L'energia es concep com la capacitat per a produir un treball. Desde els més antics temps l’energia (en qualsevol de les seves manifestacions) sempre ens ha estat envoltant, i ha contribuït en gran mesura al nostre desenvolupament.
Mapa de la Recerca i la Innovació de Barcelona
Al Mapa de la Recerca i la Innovació de Barcelona pots localitzar fàcilment tots els centres, institucions, empreses i entitats financeres que protagonitzen i fomenten la recerca i la innovació a la ciutat i el seu entorn metropolità.
Mecanicacuantica.com
Mecanicacuantica.com és una web sobre la Mecànica Quàntica.com Quin és l’estat actual de les lleis sobre la materia i l’univers? Les lleis fonamentals de la materia estan subjectes als principis de la mecànica quàntica. Versió en català mínima.
Mètode.cat
Mètode es una revista de ciència i transferència tecnològica. Actualitat científica, on podem trobar un extensos documents que s’ocupa de la relació entre pintura i ciència i un dossier dedicats als racons més allunyats del planeta. Consulta de números.
Museu de la Ciència CosmoCaixa Barcelona
Web oficial del CosmoCaixa Barcelona, el museu de la ciència. Informació de la instal·lació, serveis, horaris i preus. Museu, el mur geològic, bosc inundat, sala de la matèria, planetari, la plaça de la ciència, clik i flash, planetari i bombolla.
Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya
Ubicat a Terrassa, les temàtiques del museu són: Arqueologia, art, arts decoratives, biogràfics (entitats/persones), numismàtica, serveis, ... Entrada de pagament i instal·lacions adaptades als discapacitats físics. Horaris.
Observatori de la Comunicació Científica
Pàgina del Observatori de la Comunicació Científica de la Universitat Pompeu Fabra. És un centre especial de recerca dedicat a l'estudi de la comunicació social de la ciència, la medicina, el medi ambient i la tecnologia en totes les seves fases.
OIMA - Oficina d’nformació MedioAmbiental de Sant Vicent del Raspeig
Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig, Regidoria de Medi Ambient. Informa a ciutadans, empreses, comerços, industries i entitats de Sant Vicent del Raspeig d’aspectes medioambientals i de sostenibilitat més relevants.
Parc Científic d'Alacant
Situat al costat del campus universitari, es concep com un espai d'excel·lència i innovació que incentive les relacions empresa-universitat i siga dinamitzador de la transferència de tecnologia i de la competitivitat del sistema econòmic.
Parc Científic i Tecnològic del Turisme i Oci (PCT)
El PCT de Turisme i Oci, situat al Campus Vila-seca de la Universitat Rovira i Virgili, genera innovació i coneixement de valor per al turisme i l'oci amb una vocació tant territorial com internacional. Consorci MCTUR, observatori, i transferència.
Projecte CHIN a Catalunya
El projecte CHIN a Catalunya es divideix amb 8 regions i agrupa a un directori de recursos sanitaris del Servei Català de la Salut. Recursos per mitjà d'un mapa. El projecte estableix xarxes de cooperació regional d'informació sanitària.
Projecte Galileo
Pàgina educativa d’aquest projecte, com a recurs de l'ensenyament. L’interès de la NASA pel planeta Júpiter i els seus principals satèl·lits. Conté una galeria d'imatges i vídeos, arxius sonors, vocabulari i bibliografia.
REM Project
Aquesta és la pàgina del projecte REM de la UIB. Es pot accedir a informació general sobre REM en castellà, i també es pot conectar al Servidor de REM a Bangor on es troba informació sobre REM en anglès.
SETI@home Catalunya
Experiment per a la Recerca d'Inteligència Extraterrestre (SETI). Presentació del projecte, novetats, estadístiques, com col·laborar i estat del sistema. Tothom pot contribuir al projecte, tant sols cal obtenir un programa que s'instal·la a l'ordinador.
tech.vedella.com - Ciència i tecnologia divertides
tech.vedella.com. Pàgina blog informatiu sobre els invents i les curiositats relacionades amb la ciència o la tecnologia. Una manera d'explicar la ciència i la tecnologia divertides. Planes amigues. Sponsors.
Tecnologia i desenvolupament en dispositius mòbils
Pràctica Final. L'estudi pretén que l'estudiant assoleixi els objectius: Entendre què són les comunicacions sense fils i quin abast tenen, veure les avantatges d'utilitzar-les, conèixer els tipus de dispositius mòbils i les característiques que tenen.
Topologia.org
Topologia.org és un portal web dedicat completament a la ciència de la topologia. La topologia és la ciència que estudia els raonaments matemàtics sense consideració a cap significat en concret. Versió en català mínima.
Xarxa de Referència en Biotecnologia de Catalunya
La XRB de Catalunya té com a objectiu prioritari promoure la recerca interdisciplinària i de qualitat en l’àmbit de la biotecnologia al nostre país. També són objectius de la XRB afavorir l’intercanvi de coneixements entre la recerca pública i l’empresa.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT