TELECENTRES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Avantic
Espai del servei Avantic, creat pel govern de la Comunitat Valenciana. Avantic és el projecte estratègic per a consolidar les telecomunicacions avançades i la societat tecnològica i del coneixement a la Comunitat Valenciana.
Cal Campaner
Cal Campaner és un equipament que l’Ajuntament de Besalú posa a disposició de tota aquesta població de la comarca de la Garrotxa. Instal·lacions i serveis: Telecentre, espai jove, local d’entitats, reserva de la sala on line, aula adults …
Centre d’Empreses i Telecentre de les Preses
Creat per l’Ajuntament de Les Preses com a instrument pel desenvolupament econòmic i social en l’àmbit local i comarcal. El Consorci està participat, de l’Ajuntament, l’Associació d’Empresaris i Emprenedors de Les Preses, CCOO i UGT.
Centre Telemàtic de la Conca de Barberà
Telecentre de la Conca de Barberà. Pàgina del Centre Telemàtic de la Conca de Barberà, amb aules a Montblanc, l’Espluga de Francolí, i Santa Coloma de Queralt. Empreses de la comarca relacionades amb les noves tecnologies.
E-diners
ediners.tk és la web amb tots els recursos per aprendre a guanyar diners amb el teu e-mail, molt fàcil i gratis. A la pàgina s’expliquen com guanyar diners amb l'e-mail.
ETIC Guineueta
Espai de Noves Tecnologies de la Informació y Comunicació del Casal de Joves Guineueta al districte de Nou Barris. Informació de les activitats i tallers tecnològics que s'organitzen des del Centre de Joves Guineueta de Barcelona.
Fundació Televall - Telecentre
Web de la Fundació Televall. Telecentre de Ribes de Freser, i de la Vall de Ribes, a la comarca del Ripollès. Televall ofereix infrastructura a les empreses locals, una aula de formació i un punt d'accés del públic en general a Internet.
Gavarda Telecentro
Blog que es vol que siga una ferramenta per a qui busque un acostament global al tema i pretenguen introduir la perspectiva de gènere, immigració, valors humans... i temes dels drets humans en els seus programes i projectes, en termes d'Igualtat.
PAPI - Centres d'Accés Públic a Internet de la Generalitat Valenciana
Xarxa de Punts d'Accés Públic a Internet PAPI a totat la Comunitat, amb una incidència especial en aquelles zones que, pel seu caràcter rural i aïllat, puguen tindre una major dificultat per a accedir a la societat de la informació i el coneixement.
Punt TIC - Xarxa de Telecentres de Catalunya
Web de la Xarxa de Telecentres de Catalunya, xarxa de punts públics d‘accés a Internet. Un telecentre és un espai per on es mouen moltes persones, que mitjançant l'ordinador, aprenen, es diverteixen i s'informen. Totes les dades.
Telecente de Tortosa
Web del Telecente de Tortosa. La persona dinamitzadora informa dels cursos i acompanya els usuaris, donant atenció diferenciada a cada participant. També planifica activitats, organitza els cursos, forma, manté l'equipament, etc.
Telecentre Artesa de Lleida
Telecentre promogut per l'Ajuntament d'Artesa de Lleida amb la STSI. Connecta a internet amb connexió ADSL. L'objectiu és sensibilitzar, difondre, i formar la població en l'ús de les tecnologies de la informació amb programari lliure en català.
Telecentre d’@ll
Espai orientat al desenvolupament de processos integrals d’alfabetització digital i d’accés a les noves tecnologies, dotat d’equipament informàtic i ajuda personalitzada. És el lloc on els usuaris realitzen accions per a la seva capacitació tecnològica.
Telecentre d’Els Hostalets de Pierola (Biblioteca Municipal)
Pàgina de la Biblioteca Municipal i del Telecentre d’Els Hostalets de Pierola (Anoia). Informació de la biblioteca i les dades del telecentre amb Linux. El programari: Edició imatge, edició web, navegadors, Open Office, programari lliure, …
Telecentre de Berga
La web de TcBerga.cat. Aquesta web vol ser el punt de trobada de tots els usuaris del Telecentre de Berga, TcBerga, oferint-los un lloc on poder compartir experiències, veure les novetats, informar, entretenir i formar.
Telecentre de Corbins
Tenim 12 ordenadors connectats en xarxa amb gravadora de CD, lector de DVD, webcams a temps real, scanners, impressores, fotocopiadora, un scanner de DIN A3, capturadors de diapositives i negatius, etc. Condicions per visitar-nos.
Telecentre de La Ribera d’Ebre
Instal·lació comarcal, amb infraestructura tècnica repartida en diferents seus. Facilita la realització d’activitats de particulars, entitats o empreses que tinguin Internet i les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) com a eix central.
Telecentre de la Ribera d’Ebre
Web del Telecentre de la Ribera d’Ebre, del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre. Servei d'orientació TIC a les empreses de la Ribera d'Ebre. Aplica tecnologia i millora el teu negoci. Seus municipals del telecentre a la comarca.
Telecentre de Les Borges del Camp
Web del Telecentre de Les Borges del Camp (Baix Camp). Disposa de 6 ordinadors amb connexió a internet. Horari: de dilluns a divendres, tarda de 3 a 7. Cursos: Internet, iniciació a la informática, fotografia digital, ofimática, i disseny web.
Telecentre de Mataró
Punt d’accés públic i gratuït a Internet pels joves de Mataró, de 12 a 35 anys per connectar-vos a Internet per buscar informació, fer servir el programari dels ordinadors, utlitzar els lectors de targetes de memòria o escanejar documents.
Telecentre de Sant Bartomeu del Grau
Equipament de l’Ajuntament de Sant Bartomeu que impulsa iniciatives i coordina projectes. Centralitza polítiques de la societat de la informació: formació, serveis telemàtics, assessorament i gestió d’empreses i projectes, concursos i subvencions.
Telecentre de Tremp
El diari del Telecentre de Tremp. Descripcio del dia a dia del telecentre. Cursos que es fan, usuaris i activitats. Aquest espai preten ser un lloc on expliqui les experiències del telecentre, i publiqui els cursos i activitats que s'hi duen a terme.
Telecentre del Pallars Sobirà
El Telecentre és una infraestructura, depenent del Consell Comarcal, que ofereix connexió a Internet, recursos informàtics, formació i assessorament al públic en general. És també Punt de Suport de la UOC i Aula Universitària de la UdL.
Telecentre del Pallars Sobirà - Blog
Infraestructura d'àmbit comarcal que compta amb equipaments i recursos informàtics, destinada a difondre, formar, sensibilitzar i ajudar en l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació. El dia a dia del Telecentre, anecdotes i situacions.
Telecentre del Solsonès
Informació del Telecentre del Solsonès. És un punt TIC i un centre de teletreball. Últims cursos i activitats, últimes notícies publicades pel dinamitzador. La pàgina oficial http://www.ctfc.es, no és operativa.
Telecentre La Palma
Informació del Telecentre de La Palma de Cervelló (Baix Llobregat). El telecentre contribueix a la difusió de la Societat de la Informació i a la utilització de les noves tecnologies i Internet en general. Característiques i prestacions.
Telecentre Prades Montsant
Telecentre de les xarxes de teletreball i social, de la Xarxa de Telecentres de Catalunya. Un telecentre és un espai amb equips informàtics, i noves tecnologies, preparat perquè els usuaris es connectin a Internet. Cursos disponibles.
Telecentres de Tarragona
Telecentres a Tarragona per introduir a la ciutadania en l'ús d'Internet: Cursos en l'ús d'internet i les noves tecnologies, sempre gratuïts, programari lliure, informació actualitzada de LINUX, inscripcions online, i comunitat pels alumnes.
Telecolònia
Amb el nom de Telecolònia, s’entenen les activitats del centre de teletreball del Parc Fluvial Navàs-Berga del Llobregat. Telecentres de Teletreball, una de les tres comunitats que formen part de la Xarxa de Telecentres de Catalunya.
Telejet Garrotxa
Telejet és un espai públic a la teva disposició per apropar-te les noves tecnologies, descobreix-les! Navega per Internet a la velocitat de la llum: ADSL 4Mbps. Si estàs interessat en les noves tecnologies aquest és el teu espai.
Telestany
Telecentre del Pla de l'Estany. És un equipament especialitzat: Servei de fax i reprografía, servei autoempresa, suport a la creació d'empreses, servei d'informació de subvencions (CIDEM), assessorament, servei de formació, sales de reunió.
Teletreball. Cobreu per llegir el vostre e-mail
Pàgina del teletrebal publicitari. Si tens una bústia electrònica, pots rebre publicitat selectiva i cobrar petites comissions. Construeix la teua pròpia xarxa. Alta gratuïta i informació.
teletreball.blogspot.com
Blog amb apunts i vídeos sobre aquesta forma de treballar. El teletreball deixarà de ser un pla pilot i passarà a ser una realitat. Un llistat de moltes feines que es teletreballen. Ens poden donar moltes idees. Borsa de teletreball .
teletreball.net
Si vols ser un teletreballador, consulta la informació de la secció per teletreballadors, i especialment el llistat de telecentres per trobar el més proper a tu: allà t'informaran i et facilitaran els mitjans per començar a teletreballar.
Teletreballadors.cat
Teletreballadors és el butlletí de notícies útil pels teletreballadors. Notícies d’actualitat sobre teletreball, sindicació de notícies, blogs, autors, cercadors, borsa de treball. Volem promoure el teletreball com a modalitat d’activitat professional.
Xarxa de Telecentres de Rubí
La Xarxa de Telecentres de Rubí compta amb 9 punts d'accés gratuït a Internet i als recursos de programari i maquinari disponibles. A més a més, també hi podreu participar a les diferents activitats i tallers que s'hi realitzen i rebre l’assessorament.
Xarxa dels Telecentres - Ajuntament de Lleida
Web de la Xarxa dels Telecentres de l’Ajuntament de Lleida. Activitats programades als diferents telecentres, notícies, agenda general d’activitats, preinscripcions, seminaris, etc. Actualment comta amb 18 telecentres a la ciutat.
Xplai - Ateneu d'Entitats Pablo Picasso
Ateneu d'Entitats Pablo Picasso i la xarxa pública local d'accés a Internet de Viladecans. Tal i com esta l'economia, que els preus no paren de pujar, crec que podem aportar-vos a tots una miqueta. Es tracta d’aprofitar al màxim allò que ja hem pagat...

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT