TERAPIESALTERNATIVES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
ACAIM, Associació Catalana d'Atenció i Intervenció Musicoterapèutica
L’ACAIM està integrada per musicoterapeutes titulats procedents de diferents disciplines (psicòlegs, docents, músics, infermers...) que tenen com a principals objectius promocionar i aplicar la musicoteràpia garantint un servei professional de qualitat.
Aditya - Amics del Ioga
El ioga és una ciència i un art, que prové de l'Índia, té la finalitat d’ajudar-nos a desenvolupar el camí a l'autoconeixement. Amb la integració del fer, el pensar i el sentir, cerquem un nivell d'harmonia interior, que permeti viure amb més plenitud.
alenar - Centre de Teràpia Gestalt
La Teràpia Gestalt ens mostra que adonant-nos de com pensem, sentim i actuem, podem aquí i ara fer la nostra vida més plena i satisfactòria. Presentació i teràpies… Mataró.
Amics Pedagogia Terapèutica Social
Amics Pedagogia Terapèutica Social de Martorelles (Vallès Occidental-Barcelona), associació sanitparia i de serveis socials fundada l’any 2002. Entitat dedicada al treball artístic i arterapèutic amb les persones necessitades especials, com a teràpia.
Anamaia Teràpies Naturals i Energètiques Barcelona
Espai on et sentiràs segur/a, professionals molt qualificat desitjant oferir-te el que busques. Un tracte personal i respectuós en el teu procés. T’acompanyem perquè puguis fer un canvi des del teu interior, utilitzant el teu potencial com a ésser humà.
Ananda Ioga Integral
Escola de ioga i centre de creixement personal a Lleida. Ananda és una escola de ioga: un espai on treballes el teu cos, la teva ment i la teva ànima, amb l’ajuda i el suport d’un professor. T’ajudem a descobrir i a crear la teva manera de ser feliç.
Andorra Mental Fitness
Mental Fitness Andorra. Centre d´entrenament mental per a millorar la plasticitat del cervell, de les prestacions personals i qualitat de vida. Neurofeedback, Aula - TDA, Sala Snoezelen (estimulación sensorial), coherencia cardiaca - stress, software, …
Ara, Escola de Teràpies Manuals i Naturals
Aea, es una escola de teràpies manuals i naturals, d’Igualada, que treballa per formar terapeutas integrals que visquin la salud com una via de creixement personal. Cursos de pràctic en tècniques manuals.
Armonia - Teràpies alternatives, estètica natural i esoterisme
Botiga i centre dedicat a les teràpies alternatives, l’estètica natural i l’esoterisme, situat a Banyoles. Comença a fer teràpies i estètica l'any 2000 en centres i el 2007 va obrir un espai dedicat al benestar, físic, emocional, mental i espiritual.
Arrels - Centre de Teràpies Alternatives Granollers
Centre de Teràpies Alternatives Arrels és una empresa dedicada a oferir activitats i cursos dirigits per professionals del sector, garantint l’equilibri necessari per contrarestar l’estrès del dia a dia. L’empresa està dirigida per MªTeresa Fernàndez.
Associació Amics del Ioga
Espai de l’Associació Amics del Ioga de Terrassa, fundada l’any 1991. Podrás saber més sobre l’associació i els seus membres, fer-te una idea de qui som i començar a conèixer-nos. La nostra associació està composta per persones de totes les edats.
Associació Benestar
Web d'Informació de l’Associació Benestar de Martorell (Baix Llobregat). Informa dels tallers: Clases de ioga, teràpia reiki, seminari per aprendre a viure sense estrès, i concerts terapèutics i biodansa, com a noves activitats de l'Associació Benestar.
Associació Catalana de Musicoteràpia
Espai oficial de l’Associació Catalana de Musicoteràpia. Presentació de l’entitat, junta directiva, directori de musicoterapeutes, enllaços relacionats, formació, supervisió, col·laboradors, contacte, associar-se, formació en cursos i jornades d’estiu.
Associació Catalana de Reiki de Barcelona
Teràpies i tècniques alternativas fe sanació, filosofia i estil de vida. Tallers, investigació, teràpies i activitats. Montserrat Granados, és presidenta de l’Associació Catalana de Reiki de Barcelona, fundada l’any 2006. Creixement personal i espiritual.
Associació Catalana per a la Pràctica i Difusió del Reiki
Creada l’any 2005 per practicants del Reiki de fa temps que viuen a Vilanova i la Geltrú, població costanera de la comarca del Garraf. Ens va unir el desig de crear un espai associatiu per a la pràctica i difusió del Reiki, inspirats en un tarannà comú.
Associació de Reiki de Tarragona
Pàgina web de l’Associació de Reiki de Tarragona ART CK. Som una entitat que dedica els esforços a donar a conèixer, formar i sensibilitzar a la societat sobre els beneficis que les teràpies naturals i alternatives poden proporcionar a la salut.
Associació de Terapèutes Reiki a Catalunya
Web oficial de l'Associació de Terapeutes Reiki a Catalunya. Reiki s'aplica bàsicament mitjançant la imposició de mans, no implica massatge o manipulació, i en certes circumstàncies pot transmetre's a distància.
Associació Equilibri Vital
Som una associació, de Sitges, sense lucre, composada per professionals formats en vàries disciplines i especialitats terapèutiques que tenen en comú la recerca del benestar de les persones des d’una aproximació integral.
Associació Grups, Aprenentatge i Salut
Associació sense ànim de lucre, pensada i constituïda per professionals de diferents disciplines, que entenem el grup com un espai generador d’aprenentatge, de creixement personal i de transformació social. Aspectes emocionals i de relació que es donen.
Associació Ki Sana-Su Cardona
Associació fundada l’any 2011, formada per mestres i practicants de Reiki que recolcen l’esperit del Reiki com a lliurament i servei a la humanitat. Estendre el coneixement i els beneficis del Reiki, fomentant l’ensenyament i pràctica del sistema.
Associació Reiki Vilablareix
Web de l’Associació Reiki Vilablareix. L'Associació Reiki Vilablareix, neix amb la idea de donar a conèixer, expandir i socialitzar la medicina natural, integrativa i holística. Mètode Reiki, Flors de Bach, reflexologia, quiromassatge, BioNeuroEmoció, ..
Associació Ressò de Musicoteràpia
A l’Associació Ressò de Musicoteràpia, no parem de fer música, però ara més que mai necessitem de la vostra col·laboració. Per això us hem publicat una carta en la que us presentem les nostres propostes musicals a l'Hospital Sant Joan de Dèu.
Associació Voluntaris Reiki
Associació fundada el 2007. Els seus fins: Millorar la qualitat de vida dels malalts, donar a conèixer reiki, pràctica i formació, i fomentar l’ús de reiki i la divulgació. La versó en català es redueix a només hi ha els estatuts.
Ax6 Acupuntura i Teràpies Naturals Girona
Teràpies naturals a Girona, profesionals de les teràpies: Acupuntura, medicina tradicional xinesa, osteopatia, fisioteràpia, psicologia, fitoteràpia, naturopatia, coaching, fisioteràpia, psicologia, auriculoteràpia, osteopatia, medicina aiurvèdica, …
AXL Associats
Centre de fisioterapia, rehabilitació i massatges a Vilassar de Mar. Qualitat assistencial traduïda en tracte personalitzat i fer tractament fisioterapèutic de les diverses patologies que poden tractar-se en un centre de rehabilitació físic i a domicili.
Banys d'argila - Cote Framis Abella
Espai natural Sanamolls, associació dedicada a la difusió i pràctica de l’agricultura ecològica i teràpies alternatives a l’aire lliure. Es troba a la zona del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, prop del mar, al terme de Castelló d’Empúries.
Biocibernètica quàntica hologràmica
Biocibernètica quàntica hologràmica. Medicina i salut Alternativa. La teràpia de la bioinformació analògica quàntica hologràmica. La Biocibernètica Quàntica Hologràmica és un métode terapèutic extraordinàriament eficaç i sense efectes secundaris.
BYC Barcelona Yoga Conference
La Barcelona Yoga Conference és un espai d'inspiració i creixement que es celebra de 2 al 6 de juliol. Una cel.lebració iòguica oberta a persones amb o sense experiència en el món del ioga. Una trobada organitzada des del cor, amb mestres ioga i artistes.
Cal Massot de Belianes
Associació per a l'Acompanyament en el Creixement Personal Cal Massot de Belianes. Cal Massot és un edifici del s. XVIII. Antic molí d'oli, actualment recuperat. Vine a passar uns dies i gaudeix d'una dieta sana, amb àpats de cultiu biològic.
Caldea Centre Termolúdic
Caldea, Andorra, el Centre Termolúdic més Gran d'Europa. Gran Centre d'aigua termal, saunes, banys turcs, jacuzzis, tractaments i altres serveis. Fet en col·laboració de vàries empreses. Està situat en plena natura. Dades de la instal·lació i d'Andorra.
Centre Bennezon Catalunya
Musicoteràpia Model Benenzon de Terapia no verbal. És una associació que té la finalitat de promoure l’ús, el progrés i la divulgació de la musicoteràpia per a millorar de la qualitat de vida de les persones i impulsar el Model Benenzon de Musicoteràpia.
Centre de Ioga La Tribuna
El local, fàcilment localitzable es situa davant la Teisa (estació d’autobusos), és a un edifici de color groguenc amb dues tribunes. A la planta baixa del edifici hi ha el 9 Centre d’ensenyament, l’informatiu comercial El 29 i la consulta del Dr. Cros.
Centre de Ioga Om Shanti Girona
El Centre de Ioga Om Shanti, és un espai de Ioga i consciència situat a prop del Parc de la Devesa de la Ciutat de Girona. Inclou informació general de l’activitat. Aquesta setmana, analitzem una de les postures preferides: Chaturanga Dandasana.
Centre de Ioga Omshanti Granollers
Web de l’Omshanti Yoga Studio, espai on créixer i brillar. Fundat el 2005 pels germans, Isis, Wari i Pau Castellsagué, la vida pel ioga els uneix i comparteix. Creen la comunitat local, i viatgen, ensenyen i estan involucrats en projectes arreu del món.
Centre de Ioga Siddharta
Als centres de Llançà i Barcelona es treballa el ioga com a via d'autoconeixement per a possibilitar un desenvolupament i creixement de la persona. El Ioga és la principal activitat del Centre de Ioga Siddharta.
Centre de Teràpies Alternatives Arrels
Centre de teràpies alternatives de Granollers. Activitats i cursos per professionals del sector, garantint l’equilibri necessari per contrarestar l’estrès del dia. L’empresa està dirigida per MªTeresa Fernàndez, titulada. Millora la qualitat de vida.
Centre de Teràpies Naturals Lleida
Assessoria de salut especialitzada en ioga i medicina naturista. Dirigida per Sara Solans Infermera, Màster en Ciències Sanitaries, Postgrau Universitari de Medicina Natural en Atenció Primària i Professora de ioga des de 1980. Consulta d’infermeria.
Centre d'Osteopatia Terrassa
L’any 1997, Joan Parera funda el Centre d’Osteopatia i Fisioteràpia amb objectiu d’introduir l’osteopatia al país. L’any 1999, el projecte es consolida, passant a ser el primer centre de la nostra ciutat i un dels primers de l’Estat espanyol d’osteopatia.
Centre Ekilibra't! a Mataró
Teràpies que realitzen al centre Ekilibra't Mataró Centre (Maresme). Naturopatia, Flors de Bach, auriculoterapia, kinesiòlogia, metamorfosis, quiromassatge, drenatge limfàtic, digitopuntura, reflexologia i massatge miofascial. Massatge corporal.
Centre Florival
Estar a gust amb un mateix en salut i imatge, fugint de tòpics, cànons i prejudicis és possible. Alleugerir les dolències, equilibrar dietes i potenciar la bellesa a través de les teràpies i tractaments d'estètica, és la nostra fita! Patir?, no gràcies...
Centre Mai d’Olot
Centre d'estètica, massatge i teràpies alternatives a Olot. Descobreix sensacions, deixa't seduïr i emociona't, relaxa't al centre de bellesa massatges i teràpies alternatives a Olot, Gaudeix d'un moment únic i només per a tu, moment que et mereixes.
Centre Narayana - Ioga i Teràpies Naturals
Escola de ioga i teràpies naturals a Vilafranca del Penedès, que promou el benestar, la salut, i l’autoconeixement, a través de formació en cursos d’acupuntura, Shiatsu, Reiki, Ito Thermie, reflexoligía, kinesiologia i Flors de Bach. Classes de Hata Ioga.
Centre Quiropráctic Innato
Equip de quiropràctics i assistents amb àmplia experiència i coneixements en la cura quiropràctica per a la gent de totes les edats, a Barcelona. Amb un sistema nerviós que òptim i un estil de vida equilibrat, no hi ha límit per aconseguir el que vulguis!
Centre Sýnthesis Vic
Sýnthesis és una paraula grega que significa integració, unificació i reciprocitat. Al centre es treballa en equip, coordinant coneixements i tècniques, per aconseguir el màxim de benestar per a cada persona que ens atorga la seva confiança.
Centre Terapèutic Natural Laura Aldomá
El nou centre terapèutic natural Laura Aldomá us dóna la benvinguda al blog que, dia a dia, anirem construïnt per a mantenir-vos informats i informades de totes les activitats i serveis que posarem a la vostra disposició.
Centre Uma - Unitat del Moviment i l'Alé
espai per a l'encontre, amb u mateix i amb els demés. Obert fa més de quatorze anys, acull diverses disciplines i serveis, (Reflexologia, Sauna, Fitness, Xi Kung, Kung Fu infantil i adults, i Tai Xi Xuan). Oliva. (València).
CER Terrassa - Centre d'Ensenyança de Teràpies Manuals i Alternatives
Centre d’ensenyança de teràpies naturals entre les que cal destacar: Quiromassatge (primer i segon nivell), reflexologia, Flors de Bach, drenatge limfàtic, aromateràpia, Reiki, Kinesiologia emocional, … També realitzem altres seminaris i cursos temàtics.
Clínica d'Osteopatia de Barcelona
La Fundació Escola d'Osteopatia de Barcelona té com a objectiu disposar d'un espai on dur a terme una formació clínica pràctica dels alumnes basada en l'atenció real de pacients. Aquest objectiu es veu materialitzat a la Clínica Docent de la FEOB.
Clínica Osteopàtica David Ponce
Pàgina oficial de la Clínica Osteopàtica David Ponce, la primera clínica osteopàtica de Barcelona. Clínica líder en osteopatia i fisioteràpia a la ciutat, dirigida pel Dr. David Ponce, autor de 'El dolor y las Emociones' i 'Más amor y menos ibuprofeno'.
Clínica Torrebadella
Pàgina de la Clínica Torrebadella, amb centres a Barcelona i Calders (Moianès). La Clínica Torrebadella està dedicada a les teràpies tradicionals xineses: Acupuntura, fisioteràpia, homeopatia, psicologia, ... Informació, teràpies i llibres.
Corpus et mens - Teràpies Orientals
Deixa’t portar per l’aromateràpia. Descobreix com el teu cos i la teva ment flueixen en harmonia. Els tractaments realitzats amb productes d’alta qualitat són dirigits per expertes professionals, en cabines on l’estrès i el temps no existeixen.
Cosment
Centre de tai txí, txí kung, ioga, txí ioga, pilates i correcció postural, rehabilitació, psicoteràpia, teràpies relaxació, reflexologia, massatges terapèutics... Espai tranquil al centre de Matadepera, acollidor i que facilita la relaxació i el benestar.
Dao Long Xian Centre
Espai del coneixement humà, amb la mirada dirigida al inefable, situat a Terrassa. És un nexus de connectivitat orientativa i també si escau integrativa, per als que hi estiguin interessats. Sponsorship, Dao Long Xian, per un món millor i més saludable.
D'Energia, Escola de Disciplines Orientals
Les disciplines orientals ni són un esport, ni un entrenament, ni una gimnàstica suau que relaxa. Des d'orient se'ns ensenya una manera d'entendre la vida que ens aporta grans beneficis físics, anímics i psicològics en el sentit integral de la paraula.
D'energia, escola de disciplines orientals
Des d'orient se'ns ensenya una manera d'entendre la vida que ens aporta grans beneficis físics, anímics i psicològics en el sentit integral de la paraula. Hi ha molts estils de Txi-Kung, de Ioga, de Tai-Chi, de Meditació, Arts Marcials, Danses...
Diverrisa
Diverrisa L'Ametlla. Informa sobre la risoteràpia, dinàmica del riure i animació. Cursos per a formadors i monitors, tallers de risoteràpia, dinàmica del riure, jocs del riure, exercicis del riure, llibres risoteràpia, vídeos risoteràpia i ioga del riure.
El taller de ioga
Tornem al Taller de ioga a Premiá de Mar (Maresme). El primer divendres de cada mes, de 19:00 a 20:30 h. A càrrec de Àlex i Mònica. Proposa no perdre de vista els savis coneixements del ioga clàssic, però adaptant-lo a les circumstàncies d’avui.
elgaià.teràpies naturals
Centre de Teràpies Naturals La Riera de Gaià Susanna Limeres Paez. Informació, divulgació i educació en salut des de un punt de vista naturista. Amb la saviesa de plantes, energia dels aliments, tècniques manuals, homeopatia, Flors de Bach, etc.
Eloan
Pàgina d’aquest centre de desenvolupament personal. Centre dedicat a l'ensenyament de ioga- Massatge japonés Shiatsu. Assessorament en autoconeixement. Oracle rúnic- Visites guiades a llocs energètics de l'Empordà.
Enric Hernández - Acupuntor i terapeuta holístic
Expert en medicina tradicional xinesa i teràpies com oligoelements, sals de Schüssler, auriculoteràpia i complements naturals. Tracto tota mena de patologies físiques, energètiques i mentals. Medicina Tradicional Xinesa. Terapia holística i natural.
Equilibri - Centre de Ioga
Centre de Ioga a Cambrils. Les preocupacions del dia a dia, l’estrès, les presses, fan que ens oblidem de la importància de dedi-car-nos temps a nosaltres mateixos i de viure de manera conscient. El ioga, ciència mil·lenària, és un camí d’evolució.
Equilibrium Temple de Salut
Centre de teràpies naturals i alternatives, que neix l’any 2009 a Sant Just Desvern. L’objectiu és ajudar les persones a que recuperin l’equilibri energètic per tal de tenir una vida més saludable tant a nivell físic com a nivell emocional i espiritual.
Erika Colomer - Massatges terapèutics
A qualsevol edat podem beneficiar-nos dels efectes d’un bon massatge. Com us podeu imaginar, no és el mateix atendre un nen que un adolescent, un adult o una persona gran: a cada època de la vida el cos demana unes atencions específiques.
Escola de Medicina Alternativa Sananda Escola de Salut
Ensenyament de teràpies naturals i manuals a Sant Miquel de Campmajor i Girona. Garanteix la professionalitat amb noves fòrmules en formació i reciclatge. Quiromassatge, reiki, respiració holotròpica, reflexologia, flors de bach, massatge, etc.
Espai Activa't
Centre amb l’objectiu, mitjançant teràpies, millor benestar i qualitat de vida a través de solucions individuals i personalitzades. Descobreixi el ventall de serveis que oferim. Disposem d'un servei de fisioteràpia domiciliària a preus molt assequibles.
Espai de Ioga Sattva
Ioga i altres disciplides; Salut global, relaxació, filosofia vedanta, ... Consultes sobre Ioga o matèries afíns perquè la salut afecta al cos, a la ment i a l'esperit. Practica'l amb nosaltres, també el Tai Chi i la meditació.
Espai Kundalini Yoga Osona - El ioga de la consciència
L'espai de creixement Kundalini Yoga Osona, té vocació ser un lloc on es pugui desenvolupar l'individu tant espiritual com físicament. Tenim l’objectiu de transmetre els ensenyaments que permetin als alumnes créixer com a persones.
Espai Mandala
Espai Mandala, Manresa. Hi trobareu informació sobre les activitats que anem duent a terme al llarg de l'any, entorn a la salut, l'art, les teràpies, la cultura i el coneixament. No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per sol·licitar informació.
Espai NaturalMent - Guia pel cos, la ment i l'espai
Reuneix info de fires naturals i ecològiques recollides en anys. El projecte dona a conèixer professionals en la medicina natural, productes ecològics, apropament a la maternitat i criança, creixement personal, bioconstrucció, eficiència i mediambient.
Espai Obert - Ioga, Tai-Txí, Metode Pilates, Dansa Oriental, Microgimnàstica
Classes setmanals. Cursos de Teràpies naturals: Reiki, quiro massatge, reflexologia, flors de Bach, massatge infantil, tècnica metamórfica... Tallers de Creixement personal, Coaching, Dinàmic, .. Sabadell.
Espai Obert Empordà
Psicoteràpia, formació i comunicació. L’Espai Obert Empordà, neix al 2004 a ciutat de Figueres amb l’objectiu de crear un lloc multidisciplinari en l’àmbit de la psicoteràpia, l’educació, la comunicació i les relacions humanes, en investigació.
Espai Obert, Centre de teràpies complementàries
Espai Obert centre de teràpies complementàries, situat a l'Ametlla del Vallès, que pretén oferir eines per tal que cadascú pugui assolir un bon estat de salut i benestar. Volem impulsar al teu estat de salut, aconseguir augmentar la qualitat de vida.
Estels Centre de teràpies i activitats d'expressió
Pregunta pels bonos combinats de les diferents activitats. Totes les classes i activitats tenen un cost de 10 euros però si compres una tarja de 10 sessions et sortirà per 90 Euros i podràs alternar i combinar les diferents activitats.
Estètica i Salut Araceli Espejo
Web del Centre d'Estètica i Salut Araceli Espejo. Des de fa més de vint anys treballem cuidant a les persones que ens ho confien. Mitjançant la web volem que coneguis les nostres àrees de treball i investigació. Constantment millorem tractaments.
Estudi de Ioga - Rosa Maria Marcos
Professors titulats garanteixen un aprenentatge dels Mestres de més nom. Programa d'activitats. El Ioga procura l'evolució física, espiritual i assegura una perfecta salut, conservant la joventut i prolongant la vida.
Fisioteràpia i Acupuntura M. Garcia i Cort
Des de l’any 2006, quan s’obrí el centre, es planteja com a objectiu establir un tracte personal, humà i individualitzat dels pacients però primant la valoració, no només específica, sino global de la persona per donar un tractament adequat a la persona.
Flors de Bach per Tu
Portal d’Anna Casas Moyés. L'objectiu és que qualsevol amb connexió a internet, pugui fer consulta online de Flors de Bach, via Skype, sense haver-se de desplaçar i fer-ho comodament desde casa seva o d'on es vulgui (s'aconsella un lloc tranquil).
Fusta i Terra
A Fusta i Terra som els únics que assessorem en metafísica xinesa des de la lògica i el sentit comú. Els profesionals de la salut es troben amb casos clínics que no responen del tot al tractament aplicat o que cíclicament repeteixen simptomatologia.
Grefart · Grup de Recerca i Formació en Artteràpia
Associació Professional d’Artterapeutes, promou l’actuació professional dels artterapeutes i per protegir els seus possibles usuaris, pacients i clients de les pràctiques inadequades de què poguessin ser objecte. Màster Integratiu en Artteràpia UG.
Gremi d'Herbolaris, Apicultors i Alimentació Dietètica i Biològica de Catalunya.
Informació per a professional herbolaris i consumidors de produtes naturals. Gremi de Detallistes de Catalunya i Escola del Gremi d'Herbolaris. Naturopatia, Herboristeria i Dietètica, Cursos per Correu, Sortides Professionals i inscripció On Line.
Grup Shambhala Meditació d’Alcoi
Es tracta d’un espai dedicat a la meditació i a l’estudi dels ensenyaments budistes i les arts contemplatives. El tresor ocult de la humanitat. Meditació, diàleg i transformació social. Medita amb nosaltres els dimarts de 19:30 a 21:30 h.
Happyyoga Girona - Pau a la ment, energia al cos
El centre està completament adaptat per a discapacitats. A més està a peu de carrer, a la zona residencial del Parc Migdia, molt a prop de l´estació de trens i autobusos. Lloguer per hores, dies i caps de setmana. Dos tipus d´il·luminació,
hOlistk, Centre de salut. Fisioteràpia, Osteopatia, Preparació
Centre de fisioteràpia i osteopatia multidisciplinàries d’especialització, situat a Barcelona. A través de les teràpies cerquem solucions per millorar les patologies i la salut dels nostres pacients. Oferim una assistència integral en relació constant.
Holos Salut Integra
És un centre dedicat al servei i investigació innovadora de la salut de la persona a nivell físic, energètic, emocional, mental, espiritual i de relació. Inicia les activitats l’any 1979. Ho fem amb les eines: Medecina, homeopatia, med. biològica, etc.
Institut Internecional Shiatsu
Jaume Bort Anducas va rodar món per poder fer realitat un somni. Que fer salut es convertís en un plaer….i l’aventura no es va aturar: al 1988 introdueix per primera vegada a l’Estat Espanyol la formació del Zen shiatsu, oferint la vivència del shiatsu…
Ioga Aeri - AeroYoga® International | Ioga artístic, acrobàtic
Gaudiu dels nostres cursos i diplomes internacionaux a França, Barcelona, Madrid, Europa i Llatinoamèrica !. Pregunti als mestres per les pròximes etapes en el mètode original AeroYoga.
Ioga El Pou de Llum
Centre de Ioga Iyengar a Figueres. És molt recomanable per a les persones que fan esport, ja que pot evitar lesions i millora el rendiment. Mètode és a l'abast de totes les persones. No importa edat, sexe, religió o raça, elàstics o rígids, sans o no.
Jeroni Hernandez, Terapèuta
Terapèuta a Sabadell (Valles Occidental), que tracta trastorns psicològics i coaching. Tractament de trastorns psicològics, disfuncions emocionals, de relació familiar, social i d'adaptació. També dependències del joc, xarxes socials i noves tecnologies.
Kine - Teràpies Globals
Mans expertes milloren el benestar i la qualitat de vida. Kine obria a Lleida el 1990. Un repte dels professionals que integren l’equip terapèutic del centre és la formació continuada i l’especialització en àrees terapèutiques orientades a rehabilitar.
Koré - Centre de Salut
Pàgina del Koré Centre de Salut de Barcelona. És un centre d'estètica natural, teràpies manuals i escola de formació. Escola de terpies manuals, reflexologia, quiromassatge, drenatge limfàtic, estètica natural.
Kungfu TaiChi Chuan Tradicional
L'Associació de Taiji de Terrassa i Manresa difon la pràctica del taijiquan (també conegut com a tai ji quan, tai txi txuan o tai chi chuan) i fomenta la investigació dels seus tres usos: terapèutic, marcial i filosòfic.
L’Arrel - Centre de Salut
Equip professional al servei dels tractaments alternatius per millorar salut i qualitat de vida. Hi ha des de les herbes de sempre, aliments ecològics i productes dietètics fins a tractaments corporals i de fisioteràpia, balnearis, naturopatia, etc.
La Bartra - Natura i Consciència
Escola d'arts marcials xineses, i un lloc de descans i repòs gaudint d'un extraordinari paisatge i la calma de les muntanyes de Prades (Baix Camp). Instal·lacions, activitats, pautes de convivència, calendari, i altres dades d'aquesta escola alternativa.
La Bullidora
Activitats educatives, formatives i terapèutiques. Basades en marcs teòrics solvents al voltant del ser creador i les capacitats creatives de l’ésser humà. El món de les Belles Arts i les Arts Escèniques, l’Artteràpia, Solució Creativa de Problemes.
La Consulta: Espai de salut i creixement
Web de La Consulta de Salut, centre de medicina alternativa situat a Centelles (Osona). Treballa amb diferents teràpies i tractaments: Osteopatia, gestalt, psicologia, homeopatia, naturopatia i criança. Ajudar a sorgir la salut intrínseca de cadascú.
Laia G. Massagué
Coach personal i relacional, experta en marca personal, creadora, guspires energètiques, Sóc una apassionada de la vida: l’explosió dels colors, l’ebullició dels olors, la melodia del món, el contacte amb la terra, del món subtil i màgic que ens envolta.
Libèl·lula - Centre de Teràpies Naturals
Centre Libèl.lula de Girona, nova manera d’entendre la salud. Treballem amb productes naturals. Per qualsevol consulta de preus, packs especials o més informació dels nostres serveis i productes; truqui’ns. Treball, serveis, productes naturals, ...
Logopèdia Holistica
Projecte que dóna atenció a qui vulgui millorar en la capacitat de comunicar-se amb sí mateix i amb els que l'envolten. Treball en xarxa dels professionals del camp de la salut, psicologia, educació, logopèdia i acompanyament en el creixement personal.
Lotus Blau
Lotus Blau. Yoga integral a Mataró i Maresme. Descobreix la pau i la tranquil·litat que viuen dins teu quan les emocions, els pensaments i el cos físic entren en ressonància entre si. Teràpies, pal de pau, glossari, filosofia i recomanacions.
Lourdes Pérez - Centre Ter-ma Shen
Centre de medicina tradicional xinesa i teràpies manuals. Salud natural amb acupuntura, quiromassatge, drenatge limfàtic o manual, reflexoteràpia i reflexologia podal, acupuntura, medicina xinesa, i formadora de pares/mares en reflexologia podal.
mar nua es mou - espai holístic
Espai holístic, obert, acollidor, lluminós, càlid i amb tracte on pots retrobar l'equilibri i el teu ritme vital. Som especialistes que treballem per a contribuir en el benestar físic, emocional i energètic de la persona. Atenem de manera personalitzada.
Menssana Centre de Ioga-Escola de Salut
Fa 28 anys que practico Ioga. Sempre m'ha agradat aprendre, no vaig poder allargar els estudis, per això em va quedar la inquietud de seguir aprenent. He fet tota classe de cursos, estudiant medicina natural vaig entendre la importància de cuidar el cos…
Món d'Harmonia
Món d'Harmonia neix l'any 2007 a Sant Antoni de Calonge, com a resultat d'una combinació d'experiències viscudes al món de l'estètica i teràpies de dues persones: David i Rosa. Anys d'experiència, ens aporten una idea molt clara del que volem.
Monfisiocentre
Monfisiocentre és un centre de fisioteràpia. Va obrir les seves portes el any 2008, al capdavant hi ha l'Albert Bové, després d'haver treballat en diferents centre de la província, va optar per oferir els seus serveis al poble que l'ha vist crèixer.
Musicoteràpia Girona
Web de Musicoteràpia Girona, Sòpuls Musicoteràpia i dansa moviment centre per a les comarques gironines. Joan Fontbernat Mach, Jordi Matamala Camòs, Mariona Angelats Planas, Xènia Palmada Barceló, Raül Planas Almiñana i Olga Roger Vila.
Nírmala - Espai de Creixement Personal
Aquest any al Nírmala acollim les següents formacions: Formació en Osteopatia, Formació de Quiromassatge i Formació de Biodansa. Les inscripcions resten obertes. Per més informació, clicant sobre la formació que t'interessa trobaràs tot el que necessites.
Océano que danza - Un projecte de Biodanza
Un espai d'encuentre, activitats i tallers de Biodanza a Barcelona i rodalies. Aquest projecte és un espai de treball i difusió del Sistema Biodanza en el marc del Principi Biocèntric, on la vida, la seva cura i respecte actúen com eixos centrals.
Orientació i Assesorament psicològic amb teràpia corporal energètica: Reiki
Reiki és una tècnica de massatge energètic per imposició de mans. El mot, d’origen japonès, significa conectar l’energia universal (Rei) amb l’energia vital corporal (Ki) per tal que la primera harmonitzi la segona i, restableixi la salut i el benestar.
Orígens Fisioteràpia i Osteopatia Girona
Orígens, Fisioteràpia i Osteopatia. Treball amb mètodes pel millor servei. A través de la fisioteràpia, osteopatia energètica informacional. La Psiconeuroimmunologia, ciència que estudia la relació entre sistema immunològic, neurològic, endocrí.
Phonos
Des de fa gairebé 40 anys, Phonos és l'empresa pionera a Andorra en un concepte diferent de venda de material d’electrònica de consum, ulleres de sol i rellotgeria de les grans marques, i ofereix sempre el millor servei al client.
Pilates Barcelona
Authentic Pilates és la marca que defineix la pràctica del mètode de Joseph Humbertus Pilates. Classes privades, amb atenció personalitzada i centrada en el benestar físic i l’harmonia estètica de la persona. La versió en català no és operativa.
Reiki Osona Centre Integral
Equip especialitzat en la formació i tractaments Reiki. Fa 16 anys que des de diferents llocs ens dediquem a aquesta pràctica. Ara hem decidit des de la comarca, a Centelles, apropar aquesta tècnica per a millorar la qualitat de vida de les persones.
Reus Quiropràctic
Web de Reus Quiropràctic. A nivell mundial és una professió sanitària, la quiropràctica s'ocupa de diagnosticar, curar i prevenir les alteracions del sistema neuro musculo esquelètic, i les conseqüències en el sistema nerviós i la salut en general.
Salut i Bellessa. Centre de Massatge i Estètica
Massatges: esportiu, corporal, localitzat - Quiromassatge - Reflexologia podal - Drenatge linfàtic - Estiraments musculars - Tractaments facials: Liftosome, Aromatic, Hydradermie, Puractive,... - Tractaments corporals: SPA Aromatic, Fangs, Algues, Olis
Sanango - Associació de terapeutes professionals holístics a Barcelona
La sanació holística perceptiva surgeix de la creativitat espontània de l’ésser, el propi ésser. L’ésser la llavor que hi ha en el més profund del cor de cadascú de nosotr@s i que vol ser expresada i materialitzada. La versió en català no és operativa.
Satya Centre de Ioga
Centre per a practicae ioga i meditació. Satya Centre de Ioga és un projecte sorgit de voler desenvolupar valors personals i compatibilitzar-los amb l’activitat laboral. Molt temps he treballat en un sector en el què el important és la xifra o resultat…
Secció Col·legial de Metges Acupuntors
Web de la Secció de Metges Acupuntors del Col·legi de Metges de Barcelona. Informació del moment que gaudeix l’acupuntura mèdica a la nostra societat. La secció impulsa la realització del Màster en Acupuntura de la Universitat de Barcelona.
Shen Girona - Teràpies Naturals
La nostra passió és el teu benestar. Un equip complet de terapèutes especialitzats en diferents disciplines de les teràpies naturals i alternatives, amb l'objectiu de tractar la persona de manera integral. La seva missió, la seva visió i els seus valors.
Silentium Tiana
Espai holístic de silenci, meditació, moviment i comunicació. Un lloc de silenci, moviment, comunicació, meditació, alegria, formació, creació, relaxació, pau i benestar. Voluntat de crear un espai de meditació i relaxació; acompanyar l’evolució personal.
Silom Spa
Silom Spa oasi de benestar. Amb inspiració oriental, la decoració, la il·luminació, els sons i les olors ens transporten en un món de sensacions que fan de cada visita una experiència única que ens ajuda a recuperar l'harmonia entre cos, ment i esperit.
Societat Catalana del Rorschach i Mètodes Projectius
Entitat científica sense ànim de lucre, dedicada a la formació i investigació amb tècniques projectives i Test de Rorschach. Cursos, seminaris i docència. Diagnòstics amb Rorschach i Phillipson, test Pota Negra, HTP, Test de Relacions Objectals, etc.
Speak Up Reiki
Sóc mestre de Reiki i voluntari actiu, de l’Associació Terapeutes de Reiki de Catalunya. Vaig començar el canvi evolutiu practicant Tai Chi i Chikung. Actualment estic aprenent Aikido i suposo que algun dia començaré a donar cursos de formació de Reiki.
Sqena
Centres a Barcelona i Badalona, on s’integra fisiotera`pia i osteopatia buscant un u´nic concepte terape`utic: reequilibrar el cos d'una manera global per mantenir, millorar o retornar la salut a la persona. Ofertes en fisioteràpia neurològica i en dona.
Teràpies Alternatives
A Mollerussa, ha sorgit d'una il·lusió compartida entre persones que ens apasiona el que fem. Vam passar a buscar un local, permisos amunt i avall, obres, neteja i patapam! .... Oferim serveis per molt de temps i mai perderem l'essencia: el factor humà.
Teràpies Granollers
Un grup de terapeutes preocupats i compromesos amb el benestar de l'ésser humà. Hi trobaràs tècniques terapèutiques que van des dels masjes a les teràpies energètiques del Reiki i la sanació passant pel treball psicoemocional de les constel·lacions.
Teràpies Simbala - Teràpies Naturals i Complementàries
Qualsevol teràpia alternativa pot millorar l’estat d’ànim o l’estat físic de persones i animals, i es complementa a la medicina convencional. També és necessari que els nostres animals tinguin una millor qualitat de vida. Vilafranca del Penedès.
Txi-kung a Barcelona - UBK-Centre
Cursos , tallers i intensius durant la setmana i en cap de setmana. Obert tot l’any. Professorat titulat. Més de vint anys d'experiència.Particulars i empreses. Adults i infants. Agenda. Articles.
Usana. Entrenament & Salut
Equip multidisciplinar de professionals de la salut i de l’activitat física que oferim serveis al centre i a domicili. Reeducació postural, fisioteràpia per a reeducar el sòl pèlvià, entrenament esportiu, teràpia manual i aquelles tècniques explicades.
Viranananda Yoga Ashram, Ioga a Girona
L’any 2010, Swami Viran, que des de fa 15 anys resideix al Gironès, comença a impartir classes de Ioga a Girona, recuperant per aquesta ciutat l’escola del Yoga Internacional Institute; per la qual havien passat centenars d’alumnes durant els anys 80.
Vitalissim, Centre de Salut Integral
Centre de salut integral amb l'únic objetiu de millorar la salut física, energètica i emocional de les persones. Qualsevol dolència o malatia respòn a una causa-efecte, i aquesta pot tenir el seu orígen en el propi cos o per la somatització emocional.
Viu Lo Reiki. La Via del Reiki
Promou la difusió, l’ensenyament, l’estudi, la pràctica i el voluntariat social del Reiki coma a eina de creixement personal i el manteniment de la salut. Aptodundir en l’estudi d’altres teràpies bioenergètiques per aconsseguir una perdecta armonia.
Viute
Espai acollidor, al cor de Mataró, fet per cuidar-te integralment, on gaudir dels serveis i teràpies que oferim i tastar els tés i altres begudes i rebosteria ecològica. Solucions i respostes a les teves necessitats a través de la teràpia gestalt i altres
Xanti OM, Homeopatia i Ayurveda
Xanti OM, Homeopatia i Ayurveda: Som professionals dedicats a la salut integral de la persona de una manera natural, amb el propòsit de ajudar-te a restablir l'equilibri del cos, la ment i l'esperit. El nostre centre està situat a la Ciutat de Tarragona.
Yoga Ashram Associació
40 anys al servei de la persona, 11 anys a Caldes de Montbui. Mestres de la Universitat Catalana de Ioga des l'any 1973, és una escola filla del Yoga International Institute fundat per Gandhi i representada a Catalunya gràcies al monjo Jaume Guasch.
YP Yoga & Pilates - L'Ametlla del Vallès
Nou centre de Pilates i Ioga a l'Ametlla del Vallès. Sóc Rosa Mª, enginyera titulada i nutricionista, dedicoda des del 1997 a impartir classes dirigides i entrenaments personals d’esport en disciplines en les quals estic titulada oficialment i acreditada,

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT