TERAPIESNATURALS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avanēada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
1Cel Girona
Les diferents terąpies que es practiquen a 1Cel tenen una visió holķstica i integral que fa que els tractaments siguin totalment adaptats al moment de la persona, i als tractaments complementaris en els que es sotmeto (qualsevol terąpia medicamentosa).
Alnatur - Centre de Terąpies Naturals
Centre de terąpies naturals d’Altafulla. Contempla l’ésser de manera holķstica. Neix amb l’objectiu de fer un espai on la salut i el benestar dels pacients són els valors de referčncia, en un entorn cąlid i acollidor, idoni per fugir de preocupacions.
Anamaia Terąpies Naturals i Energčtiques Barcelona
Espai on et sentirąs segur/a, professionals molt qualificat desitjant oferir-te el que busques. Un tracte personal i respectuós en el teu procés. T’acompanyem perquč puguis fer un canvi des del teu interior, utilitzant el teu potencial com a ésser humą.
Angi - estčtica i terąpies naturals
Estem a Prats de Lluēančs. Tractaments d'estčtica i terąpies del centre. Terąpies naturals: Massatges terapčutics, gimnąs correctiu, terąpies naturals, quiroprąxia, osteopatia cranial, kinesiologia, reflexologia, digitopuntura, auriculoterąpia, …
Arrels - Centre de Terąpies Alternatives Granollers
Centre de Terąpies Alternatives Arrels és una empresa dedicada a oferir activitats i cursos dirigits per professionals del sector, garantint l’equilibri necessari per contrarestar l’estrčs del dia a dia. L’empresa estą dirigida per MŖTeresa Fernąndez.
Associació d'Artterąpia Olot, arterąpia en salut
Grups de treball artterapčutic amb diferents col.lectius: infąncia i adolescčncia, drogodependčncies, tercera edat, salut mental, capacitats, … Divulga: Presenta l’Artterąpia, presentació de casos clķnics i tallers de sensibilització a l’Artterąpia.
Associació de Professionals i Autņnoms de les Terąpies Naturals (d’Espanya)
Nou portal a Internet que conté les mateixes essčncies i manté els mateixos principis d’aquesta associació, renovant-se cada dia per adaptar-se als temps i treure el mąxim profit que les noves tecnologies posen al nostre abast. Objectitus i associats.
Ax6 Acupuntura i Terąpies Naturals Girona
Terąpies naturals a Girona, profesionals de les terąpies: Acupuntura, medicina tradicional xinesa, osteopatia, fisioterąpia, psicologia, fitoterąpia, naturopatia, coaching, fisioterąpia, psicologia, auriculoterąpia, osteopatia, medicina aiurvčdica, …
Centre de Benestar Terąpies Naturals
Centre de terapias naturals a Manresa i el Bages. Fa anys, vaig comenēar a interessar-me en les terąpies naturals, sense deixar de banda la medicina tradicional, doncs crec que ambdues poden ser complementąries a fi de poder millorar la nostra salut.
Centre de Terąpies Ana Marķa Esquirol
La Reflexologia Podal va marcar l'inici professional de l’Ana Marķa Esquirol, perņ l'afany per tractar de forma completa als seus pacients ha fet que s’hagi format com a naturņpata, homeņpata, acupuntora, i terapeuta manual. Fitoterąpia i dietčtica.
Centre de Terąpies Naturals Jordi Caballol
El Centre de Terąpies Naturals Jordi Caballol és un espai on li oferim tractaments personalitzats per prevenir, millorar o recuperar el seu estat de salut. Es centre estą ubicat a la ciutat de Manresa.
Centre de Terąpies Naturals Lleida
Assessoria de salut especialitzada en ioga i medicina naturista. Dirigida per Sara Solans Infermera, Mąster en Cičncies Sanitaries, Postgrau Universitari de Medicina Natural en Atenció Primąria i Professora de ioga des de 1980. Consulta d’infermeria.
Centre d'Estčtica i Terąpies Naturals Anna Grau
Centre ubicat a Sabadell. La terąpia natural és allņ ens distingeix en el sector. Al nostre centre acordem, de manera conjunta i desprčs d'una primera visita, el tractament a seguir, basant-nos en les teves necessitats. Tractaments d'estčtica.
Centre d'Estčtica i Terąpies Naturals Merce Albuixech
El centre d'estčtica i terčpies naturals M.Albuixech de Sant Andreu de Llavaneres (Maresme) celebra el 10 aniversari. Pots gaudir de sesions d'u.v.a. i plataforma vibratoria completament gratis. Retira la versió en catalą, Es treu del dirtectori.
Centre Holistic - Terąpies Naturals Barcelona i Badalona
La filosofia es resumeix en una frase d'Aristóteles: “el tot és el major que la suma de les seves parts”. El concepte s’utilitza en terąpies naturals, ja que per tenir el millor tractament, s'ha d’observar totes les parts: cos, ment, esperit i emocions.
Centre Laumar Estčtica
Laumar és un projecte creat al 1974 amb il·lusió d’oferir un servei de qualitat en el món de l’estčtica, el benestar i la salut. Un espai on hi trobarąs Terąpies Naturals, Salut, Estčtica, Benestar, quiromassatge, drenatge limfątic, nutrició i kinestčtica
Centre Narayana - Ioga i Terąpies Naturals
Escola de ioga i terąpies naturals a Vilafranca del Penedčs, que promou el benestar, la salut, i l’autoconeixement, a través de formació en cursos d’acupuntura, Shiatsu, Reiki, Ito Thermie, reflexoligķa, kinesiologia i Flors de Bach. Classes de Hata Ioga.
CER Terrassa - Centre d'Ensenyanēa de Terąpies Manuals i Alternatives
Centre d’ensenyanēa de terąpies naturals entre les que cal destacar: Quiromassatge (primer i segon nivell), reflexologia, Flors de Bach, drenatge limfątic, aromaterąpia, Reiki, Kinesiologia emocional, … També realitzem altres seminaris i cursos temątics.
Cos-ment - Centre de Terąpies Naturals i Correcció Postural Josep Montserrat
Al centre situat a Manresa, oferim dins l’experičncia de més de 30 anys, un ventall de massatges; terapčutic, esportiu, lomi-lomi, shiatsu, drenatge limfątic, i tractaments de benestar; quiroprąxia, reflexologia, gimnąstica correctiva o la psicologia.
Cuida't Fira de Terąpies Naturals
Al Palau Firal a Manresa, dies 12 i 13 marē de 2016. Reuneix en un espai a empreses, centres, escoles, associacions i professionals dedicats al món de salut i terąpies naturals, totes complementąries amb la medicina tradicional. Espai de l'esport.
Darsana - Centre de Ioga i Terąpies Naturals
Darsana un centre de Ioga i terąpies naturals ubicat a Granollers. Des de fa més de 10 anys té com objectiu ajudar a les persones d’una forma integral a recuperar la salut i l’harmonia. Activitats, tallers, cursos i conferčncies.
Dietčtica Iris
Dietčtica i alimentació ecolņgica, complements nutricionals, remeis, cosmčtica natural, naturopatia, terąpies i tractaments. L'Escola Estel i la Dietčtica Iris amb l'artterapeuta Agnčs Capell organitza uns tallers d'Artterąpia pels alumnes.
El Brot - Centre de terąpies naturals
Centre fundat l’any 1987. En un principi oferia un nombre de terąpies reduļt, perņ es va anar ampliant tant l’oferta de terąpies, com el nombre de terapeutes. Estem en un dels llocs més privilegiats d’aquestes contrades, a la falda del Montseny.
El Principi Creatiu
Pągina de El Principi Creatiu dedicada a terąpies de dojo, terąpies naturals, meditació, fi aikido, tai-txi i aikido Infantil. Estą situat al municipi de Sant Sadurnķ d'Anoia. Informació general i de les activitats que promouen i practiquen.
elgaią.terąpies naturals
Centre de Terąpies Naturals La Riera de Gaią Susanna Limeres Paez. Informació, divulgació i educació en salut des de un punt de vista naturista. Amb la saviesa de plantes, energia dels aliments, tčcniques manuals, homeopatia, Flors de Bach, etc.
Equilibrium Temple de Salut
Centre de terąpies naturals i alternatives, que neix l’any 2009 a Sant Just Desvern. L’objectiu és ajudar les persones a que recuperin l’equilibri energčtic per tal de tenir una vida més saludable tant a nivell fķsic com a nivell emocional i espiritual.
Escola de Formació Centre de Terąpies Integrals
A l’escola podrąs fer cursos de medicina xinesa, acupuntura, shiatsu, quiromassatge, reflexologia, drenatge limfątic, flors de bach, massatge californią i aromaterąpia i reiki. Els cursos de terąpies naturals els impartim a l’escola situada a Manresa.
Escola de Medicina Alternativa Sananda Escola de Salut
Ensenyament de terąpies naturals i manuals a Sant Miquel de Campmajor i Girona. Garanteix la professionalitat amb noves fņrmules en formació i reciclatge. Quiromassatge, reiki, respiració holotrņpica, reflexologia, flors de bach, massatge, etc.
Espai Activa't
Centre amb l’objectiu, mitjanēant terąpies, millor benestar i qualitat de vida a través de solucions individuals i personalitzades. Descobreixi el ventall de serveis que oferim. Disposem d'un servei de fisioterąpia domiciliąria a preus molt assequibles.
Essčncia Terąpies Naturals Barcelona
Essčncia ofereix un lloc on compensar les mancances que comporta la civilització moderna. Intenta recuperar l’essčncia perduda, per poder assolir el benestar i la salut, mitjanēant diferents terąpies que ens retornaran l’equilibri del cos i de la ment.
Eva Duch Fonoll - Terąpies Naturals
Eva Duch Fonoll, terąpies naturals, herbolari, dietčtica, naturopatia, iridologia, kinesiologia, auriculoterąpia... Terąpies naturals: quiromassatge, drenatge limfątic i massatge tailandčs terapčutic. Cursos i tallers: Inicicions en Reiki i tallers.
FisioNatura Calafell
Promou la salut amb la terąpia manual i natural. És important la relació que hi ha entre cos i ment, per aixņ s’utilitzen tčcniques amb treball personalitzat buscant l’equilibri. Disciplines: fisioterąpia, quiromassatge, psicologia, nutrició i dietčtica.
Fonoll - dietčtica i terąpies naturals, herbolari
Natural - ment de Dietčtica Fonoll és un centre de terąpies naturals i manuals, herbolari i dietčtica situat al municipi de Salt, a la comarca del Girončs. Botiga online, cursos i tallers que habitualment organitzen. Asesorament i control de dietčtica.
Fundació Terapéutica la Manreana
Centre terapčutic homologat per la federació espanyola de terąpies eqüestres (FETE), a Juneda (Les Garrigues). Realitzem sessions d'intervenció socioeducativa assistida amb cavalls. L'objectiu és millorar el desenvolupament global i integral de l'alumne.
Ginkgo - Centre de Tčcniques Naturals i Dietčtica
Ginkgo és un centre de terąpies naturals a Girona que treballa amb els millors suplements naturals i terąpies alternatives amb un clar objectiu. Fa més de 10 anys vam escollir acompanyar a resoldre problemes de salut amb l'ajuda de la naturopatia.
Helena Estčtica i Terąpies Corporals
Des dels aromes naturals dels olis essencials fins a la mśsica suau, passant per l'efecte tranquil.litzant d'un entorn cąlid, tots els elements que realitzem, es relacionen amb harmonia per a crear un ambient perfecte per el teu cos.
INFIS - Centre clķnic i terapčutic a Celrą
Centre clķnic i terapčutic a Celrą (Girončs). La salut es basa en l'equilibri entre l’estructura i la funció. L'aspecte biomecąnic, bioquķmic i emocional en harmonia. Infermeria, fisioterąpia, osteopatia, psicologia, homeopatia, dietčtica i nutrició.
Institut Catalą de Terąpies Naturals
L’Institut Catalą de Terapies Naturals i Formació de Terapeutes Professionals és una plataforma seriosa i professional on formar-se com a terapeuta amb els millors professionals i terapeutes actuals de les diferents especialitats que s’ofereixen.
ittara - Centre de Terąpies Naturals
A ittara centre de terąpies naturals, a Cornellą de Llobregat. treballem des del respecte i l’amor per oferir tractament integral de qualsevol necessitat i que estigui obstaculitzant el vostre benestar fķsic, emocional, mental, energčtic i espiritual…
Jayanti Centre de Salut natural
Espai de salut natural situat a Reus. Cada dilluns de 18:45 a 20:00 h. Ioga Kundalini amb Nśria Gracia. Al Centre Jayanti hi trobarįs un conjunt de terąpies manuals, i consulta de naturopatķa i kinesiologķa per a la recuperació i manteniment de la salut.
La Petita Abraēada Terąpies naturals
Centre de terąpies naturals a Sant Just Desvern. Acupuntura, massatges, medicina tradicional xinesa (acupuntura), constel·lacions familiars, massatges holistics, reflexologia podal, ventoses, … la web http://www.lapetitaabraēada.cat/ no funciona.
L'Arrel Bio Botiga
Benestar i Harmonia amb la natura a Arenys de Mar. Aliments biolņgics, dietčtica i suplements, cosmčtica bio, plantes medicinals, Flors de Bach, aliments intolerąncies, congelats sense gluten, macrobiņtica, Servei de terąpies naturals i naturopatia.
Libčl·lula - Centre de Terąpies Naturals
Centre Libčl.lula de Girona, nova manera d’entendre la salud. Treballem amb productes naturals. Per qualsevol consulta de preus, packs especials o més informació dels nostres serveis i productes; truqui’ns. Treball, serveis, productes naturals, ...
Lilacs - Centre d’estética i terąpies manuals
Lilacs inicia l’activitat, de mą de Lorena Hernįndez l’any 2011 amb l’objectiu d’oferir un ventall de tractaments d’estética i terąpies manuals personalitzats a Tiana. S’hi va afegir la Vanessa Hernįndez Oliveras, fisioterapeuta per ampliar serveis.
Menssana Centre de Ioga-Escola de Salut
Fa 28 anys que practico Ioga. Sempre m'ha agradat aprendre, no vaig poder allargar els estudis, per aixņ em va quedar la inquietud de seguir aprenent. He fet tota classe de cursos, estudiant medicina natural vaig entendre la importąncia de cuidar el cos…
Mercč Mestre - Terąpies Naturals
Terąpies naturals: massatge per a nadons i infantil, massatge per a embarassades, coherčncia cardķaca, Reiki, Tapping, elixirs aiurvčdics, educació. És ub espai que ha creat la Mercč Mestre, on vol prendre conscičncia i connectar cos i ment.
Meumon - Centre de Terąpies Naturals
Centre de terąpies naturals enfocat a equilibrar el fķsic, emocional i espiritual. Cuidem el fķsic o emocional, per a que et puguis sentir feliē. Posem a la disposició els serveis per aconseguir la fita, fent tractament individual en funció de necessitats
Mima't: Centre d'estčtica i terąpies manuals en Sarrią de Dalt
Centre de massatges i terąpies manuals, tractaments d'estčtica, per la pell i depilació ląser. Lloc on relaxar-te, cuidar-te i mimar-te. Descobrir que dins teus hi ha algś important. La vida és per a gaudir-la, i hem de trobar una estona per a nosaltres.
Nicolau Roig - Naturopatia
Exerceix a centres de Vic, Sant Joan de les Abadesses, Barcelona i Sant Fruitós del Bages. Especialista en dietčtica i nutrició per a exercir anys amb el Dr. Ąngel Roig. Col·labora regularment en mitjans de comunicació, premsa, rądio i televisió.
Psicosalud - Centre Psicologia i Salut Casica de l’Obrador
Espai plurifuncional en la natura a la Garrotxa per impartir cursos de formació i terąpies diverses. Centre de psicologia i salut en plena natura, envoltat de silenci i paisatges de gran bellesa a la població de Mieres a la Garrotxa i també a Barcelona.
Psigma
Centre privat de Psicologia, d’Assessorament Personal i de Salut amb seus a Barcelona, Vic, Manresa, Girona i Figueres. Som professionals especialistes en diferents ąrees de la salut. Treballem de manera multidisciplinąria els problemes de salut.
Qualia Centre Wellness
Spa a Figueres (Girona) on pots fer-te massatges de benestar o terapčutics sol o en parella: Circuit d'aigües i terąpies naturals. És un spa urbą. Amb un circuit de aigües i tractaments corporals, facials, relaxants terapčutics (masstages, etc.).
Quiros - Centre de terąpies naturals
Quiros, Centre de Terąpies Naturals, neix al 2011 amb l’objectiu de trencar l’associació que es fa entre terąpies naturals i serveis de luxe o d’śltima necessitat. Per a que el cost no sigui cap impediment per a ningś, dissenya una ąmplia gama de serveis.
Sectorial Terąpies Naturals CTAC
Web de la sectorial de terąpies naturals de la CTAC. La Unió de Treballadors Autņnoms de Catalunya va néixer amb voluntat d’assessorar i ajudar als autņnoms. Una part d’aquest treballadors, pertanyen al col·lectiu de les Terąpies Naturals.
Shanti
Escola i Centre de Terąpies Naturals de Vic, dedicat a l‘ensenyament de las terąpies naturals. Shanti estą portant a Vic i als seus voltants coneixements de tots tipus i de la mąxima qualitat sobre la salut i el desenvolupament personal integral...
Shen Girona - Terąpies Naturals
La nostra passió és el teu benestar. Un equip complet de terapčutes especialitzats en diferents disciplines de les terąpies naturals i alternatives, amb l'objectiu de tractar la persona de manera integral. La seva missió, la seva visió i els seus valors.
Spa Begur
Espai de terąpies naturals a Begur. El compromķs: la salut i el benestar. A Spa Begur hi ha serveis de fisioterąpia, osteopatia, acupuntura, dietčtica, tractaments per per recuperar lesions repetitives, post-part, tractaments per cesąries, cicatrius, …
Terąpies Naturals
Terapčutes de l'Ametlla del Vallčs dedicats a curar malalties i treballen per al benestar del pacient. El guiem per a millorar el desgast corporal del dia a dia, l'avisem de les causes que perjudiquen la salut i l'ajudem a incorporar canvis profitosos.
Terąpies Naturals Mireia Ribas
Terapies naturals Mireia ofereix Reiki, terąpia floral, reflexoterapia podal, técnica metamņrfica, terapia del so, massatge amb canyes de bambś, Mireia Ribas (1976) és diplomada universitąria en infermeria i especialista en reflexoterąpia podal.
Terąpies Simbala - Terąpies Naturals i Complementąries
Qualsevol terąpia alternativa pot millorar l’estat d’ąnim o l’estat fķsic de persones i animals, i es complementa a la medicina convencional. També és necessari que els nostres animals tinguin una millor qualitat de vida. Vilafranca del Penedčs.
Terra de Salut - Herboristeria i Centre de Terąpies
Terra de Salut és una herboristeria i centre de terąpies de nova obertura, caracteritzada per l’entusiasme d’unes persones que es-timem la nostra professió. El nostre espai estą situat al mateix cor del barri del Poble Sec de Barcelona, metro Paral·lel.
Vidanna - terąpies naturals, salut i benestar
Per millorar l’estat fķsic, energčtic o emocional, tens a l’abast tčcniques per aconseguir-ho. I pels pacients que ens coneixem dues hores setmanals per 40€. Primera visita d’una hora i mitja 20€. Serveis, tarifes, ofertes i tallers. Prats de Lluēančs.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tčcnic d'ILIMIT