TEXTIL


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Agulles de Cap
Agulles de Cap és el bloc de la Margarida Paredes, des de Reus, dedicat a les labors, costura i altres coses. No tenia cap intenció d'obrir un blog, però els capullins del fotolog m'han fet canviar d'idea, ara ja podrà comentar tothom que ho vulgui.
Anna Manu-Patch
Completíssim bloc de manualitats des de les comarques de Girona. El punt de creu, el patchwork, el sonriure del meu fill, la música gospel, la música celta, la gastronomia, la fotografía, la caseta del Pirineu, la bisuteria, Hostalets d'En Bas …
Aprofitant el temps
Aprofitant el temps és el bloc de la Roseta des de Girona. D'ara en endavant per a mi aquest serà un dels racóns on relaxar-me, llegir i veure moltes de les coses que em fan passar una bella estona,i alhora ensenyar les meves petites labors.
Art en Fil.com
Racó dels dissenys de punt de creu, per a aficionats/des a brodar en punt de creu. Els punt de creu exposats, són una mostra d'un projecte on hi haurà obres d'art, flors, grans conjunts per la casa, paisatges, jocs de tovalloles, i moltes coses més!
Art Tapis - Artesana Tèxtil
De moment us presento una mica la meva feina i la meva passió. Desprès d’uns anys en que no he pogut dedicar-m’hi plenament, ara he decidit donar-hi un nou impuls i transmetre a qui interessi tot allò relatiu al món del tapís. Productes tèxtils fets a mà.
Artesania Assumpta: Tot fet a mà
La meva botigueta: Petits detalls fets a mà en cartolines, roba, cordonets, feltre, cintes, foamy, boles de fusta i metàl·liques, llana, i materials que hi quedin bé. Punts de llibre, dibuixats, pintats, amb aplicacions de roba, brodats, brodo pitets, …
Associació de Dones de Flix
Bloc de l’Associació de Dones de Flix, dedicada a fer cursets de labors. Objectes fets a mà per les sòcies. Hem venut els objectes fets a mà per les sòcies que fan alguns cursets. Informació de la trobada Intercultural d’enguany a Flix.
Associació de Dones Emprenedores de Blanes
Blog de l’Associació de Dones Emprenedores de Blanes (La Selva). Informació de tot tipus de treballs artesans que fan les seves associades. Llistat de tots els treballs: fusta, guix, llàmpades, marbre, olis, roba, vidre, etc.
Associació de Labors Les Abelles
Pàgina, de l'Ajuntament de Santa Eugènia de Berga, amb les dades informatives bàsiques del Grup de Puntaires “Guipur” de Santa Eugència de Berga (Osona). Informació de la trobada de Puntaires 2004, que es va celebrar en aquest municipi.
Associació Labors de l’Empordà
Un grup de dones amb moltes ganes d’organitzar activitats i fer que la diada de la fira i festa de les labors a Verges sigui un referent. Excursions, exposicions, fira i festa de les labors, història, reunions, tallers, seguidors, sortides i activitats.
Associació les 1000 i una labors
Pàgina de l’Associació les 1000 i una labors de La Garriga (Vallès Oriental). Associació cultural fundada el 2010. L’entitat està dedicada a l’activitats de les labors i les manualitats. Organització de tallers. La seva pàgina es troba en construcció.
Barcelona Knits!
Grup de Barcelona de persones aficionades al punt i al ganxet que es reuneix setmanalment. No ensenyem a teixir, però sempre hi haurà qui et donarà un cop de mà. Les reunions són obertes. Hi pot venir qui estigui interessat en compartir l’afició.
Ca la Maria
Ca la Maria és una botiga: merceria, moda, punt i llenceria a Torrelles de Llobregat (Baix Llobregat). Articles per fer punt, costura i labors. Vetes i fils, botons de totes mides i colors, accessoris de metall i cremalleres, agulles diferents, …
Centre de Tapissos Delclaux
Escola Catalana de Tapissos. L'Escola de tapissos té la finalitat de formar a persones interessades a iniciar-se o perfeccionar-se en l'art del tapís. Exposició Delclaux, Subirachs, Grau Garriga, Tharrats, Le Corbucier, Matisse, Miró. Técnica. História
Cistelles Nounat
Bloc amb la idea de mostrar les Cistelles Nounat i poder oferir, d'una manera única, diferent i especial, un regal pel naixement del vostre petit. Les Cistelles Nounat es fan amb la mateixa cura que la família té amb el nadó. Els elements de la cistella.
Crear Lab
Laboratori pliridisciplinar dedicat a la fabricació de productes a mida sense unitats mínimes. Fabriquem productes a mida amb fusta, plàstics, metalls i teles amb diferents tècniques com el fresat cnc, tall amb làser o aigua, impressió en 3D, ...
Dones d’Aigua
Les Dones d’Aigua, també anomenades Nimfes de llacs o Fades, son éssers femenins que viuen en llocs d’aigua dolça, a vora els rius, estanys, gorgs, coves, fonts... El Centre Ocupacional del Bosc i el Taller Alborada és on es fan les Dones d'Aigua.
Dosannas art tèxtil català llll
Art tèxtil català. Elements tèxtils, objectes cotidians dins la llar. Aquests són alguns dels objectes que aquestes creadores han elavorat: Collarets, pulseres, coixins terapèutics, mòbils, agulles, anelles, passadors de cabells, faristols, ...
El Fil Blau
Completíssim bloc de tradició i innovació, petits detalls, feltres, robes, customització, ganxet, tardor, estiu, ... Hi trobareu multitut de fotografies dels treballs realitzats. També inclou treballs de gastronomia fets a la cuina.
El Racó de les Labors - Botiga
Hi ha materials necessaris per dur a terme els teus projectes de patchwork, punt de creu, mig punt, puntes al coixí, brodats, costura, mitxa, ganxet, escrap, etc. Productes de qualitat, les millors marques, i assortiment de robes 100% cotó, kits i patrons
Enfila l'agulla: Punt de Creu
Enfila l'agulla és una bloc dedicat al punt de creu, i creat des de Verges, a la comarca del Baix Empordà. Creacions i tècniques. Des de sempre he fet punt de creu, i ja fa uns deu anys que vaig descobrir el patchwork també.
Fet amb el Cor
Fet amb el Cor és un lloc d’artesania per als més petits. Un lloc on podràs comprar articles únics respectuosos amb els més petits. Personalitzats fins al més mínim detall, perquè si tu vols un producte exclusiu, el farem possible! Botiga online.
Fil de vint
Fil de vint és el bloc de la Mireia dedicat al punt i a les manualitats en teles. En el seu espai hi podreu trobar tot un conjunt de manualitats en teles i fets en tot tipus de robes. Comentaris i treballs personals realitzats.
Fil Parranda
Patchwork, llana i d'altres fricadetes. No fa massa que he descobert el món de les labors i ara n'estic completament enganxada. Em van regalar un curs de patchwork i des d'aleshores no he parat de cosir i m'he convertit en una friqui de les labors!
Fils i Robes
Espai del bloc Fils i Robes de la Montserrat Macià des de la comarca del Vallès Oriental. El bloc està completament dedicat al patchwork i a les labors de punt. M'agrada cosir, fer mitja, llegir, nedar... i perdre'm a les llibreries …
Gremi Artesa Téxtil de Catalunya
Representa un col·lectiu dedicat a la producció, confecció i prestar serveis al sector artesà tèxtil, i defensor de la sev tradició. Constituïda entre 1944 i 1946, la institució continua la tasca de l’antic Gremi de Mestres Teixidors, fundat l’any 1262.
Interquilt
Incatis és una empresa especialitzada amb l'organització de fires, congressos, accions promocionals, relaciones públiques, patrocinis, esponsoritzacions, incentius, fidelitzacions, inauguracions, convencions i actes protocolaris amb gran trajectòria.
KCS in Barcelona
Knitting, Crocheting and Sewing in Barcelona. Ens trobaràs el segon i el últim dissabte del mes de 5 a 8 de la tarda a la terrassa/ bar del Museu Textil, C/ Montcada, 12 (Born/Barcelona). Canvi. De moment estarem al Starbucks del C/ Comtal, 32.
Kosturetes
Visc a Queralbs (el Ripollès) un poble molt petitó del Pirineu gironí, i a les meves estones lliures (que són moltes), em dedico a fer el que més m'agrada: cuinar, fer manualitats, i sobretot treballo amb la costura creativa i en aspectes del patchwork.
L’Agulla
L’Agulla és una pàgina amb informació sobre productes, activitats i serveis relacionats amb les labors i el patchwork. Benvinguts al Blog de l’Agulla, on trovareu coses de patchwork, brodat de cintas, feltre, llanas, etc. Terrassa (Barcelona).
La cuca de llum
Blog on podreu trobar tot un seguit de labors i treballs creatius, fets manualment o a màquina. Obres individuals i algunes també en grup, on cada peça és diferent a les demés. Realitzades seguint les labors tradicionals, entre el diseny i l'art.
la lluna d'abril
La lluna d'abril és un bloc de treballs de punt, amb el patch, detalls de decoració i els blocs, similars al meu, que visito. Estic a Creativa Barcelona els divendres. Tot i així us deixo una mostra dels meus avanços amb el patch.
La Pintada
Bloc de manualitats, artesania, labors, coses fetes a mà. Trieu un dibuix i us el pintem per a l'endemà. Pel mateix preu us hi posem el nom del nen. Es pot rentar a la rentadora. Pintem per encàrrec i posem nom a samarretes, pantalons, gorres, pitets…
Laura Vendrell - Addicta al patch
Addicta al patch és el bloc de la Laura de Premià de Mar (Maresme-Barcelona). Tinc 27 anys i en fa tres que vaig descobrir el patch i... em vaig enganxar. Articles, compres per internet, blogs i llocs que visito.
Llanàrium
Botiga de la llana. Cursos on aprendràs: Muntar punts, ter dret i revés, combinar els punts (canalé, punt d'arròs...), recuperar punts, tancar punts, teixir en circular, a augmentar, a disminuir, a fer trenes senzilles, a llegir un patró amb gràfic, etc.
Lua
Per per fer cosetes de vestir amb teles de patch o amb altres tipus de teles. La última cosa que he fet ha estat un vestit per la filla d'una meva amiga. Té un anyet, tot i que potser l' he fet un xic gros, però així el podrà aprofitar per l'any que ve.
Memòriac
Espai a Internet de Memòriac. Memòriac és un taller petit quasi invisible. Joies fetes amb diferents materials, amb molt de temps i nus a nus de manera artesanal. Informació, links, novetats, extens catàleg de productes, contacte i qui som.
Mercè Paytuví, tapissos
Empordanesa, nascuda a Sant Feliu de Guíxols l’any 1959. Començo el bagatge en el tapís l’any 1994 a l’Escola Taller l’Embolic de Torroella de Montgrí. A Mont-ras visc i tinc el taller, des d’on surten totes les obres de creació pròpia o d’encàrrec.
Merceria l'Alguer
Merceria l’Alguer, espai on podràs trobar tot el necessari per dur a terme els teus treballs de costura amb fil, llanes, brodats en punt de creu, patchwork, ... Merceria l’Alguer neix l’any 2001 per satisfer la necessitat i demanda de gent de Tarragona.
Món de Patchwork
Món de Patchwork és el blog de Josepa Alsina des del Masnou (Maresme), que vol ser una eina de comunicació informal entre la gent que ens agrada el patchwork i tot el que hi està relacionat. Enllaços, la meva llista de blogs i els meus seguidors.
Món Paral·lel
Del Món Paral·lel ho som els qui fem coses amb imaginació, paciència, una traça i afecte. Coses per a nosaltres o per als altres, per decorar o per fer la vida més agradable. Som gent que gaudim mentre fem coses donant importància als detalls.
núria labors de retalls
Petit racó del fil i de l'agulla. El bloc és un entreteniment que faig, i si pot servir a algú que com jo mateixa, no sap cosir, doncs molt millor. Cada dia entre aquest món de retalls, treballs artesanals i art. És un gran espai de coses per descobrir.
Núria Madurell Patchwork i Art Tèxtil
Espai del bloc de Núria Madurell dedicat al patchwork i l’art tèxtil, de d’Argentona (Maresme). Patchwork, labors, art tèxtil, costura, etc. Arxius del bloc, tutorials de patchwork, i els blocs que normalment visito.
Palmira Rius Tormo. Creació Artística
Línies de treball: Teixint Natura, Tapissos Metallfils, docència, recerca, audiovisuals, fotografia, texts, tapissos. Mitjançant la trama i ordit es confeccionen tapissos amb llana i cotó. Inclouen elements com pedres, plomes, llavors i branques petites.
Papi Patch
Papi Patch és un bloc dedicat a les labors. Acabo de crear el bloc, amb la finalitat d’intercanviar idees, tècniques, fotos, escrits, etc., relacionades aln les labors. També m’agrada escriure contes curts i alguns textes més llargs.
Patchwork
És una tradició americana que va començar quan els colonitzadors que arribaven d'Europa es trobaven amb una indústria tèxtil en que cada retall de roba era un tresor. Cada peça es reciclada i els retalls servien de farciment. Figures geomètriques.
Patchwork en L’Armentera
Patchwork en L’Armentera és un blog personal de Pilar Bujaldón. Inclou infinitat d’informació, tutorials propis, fotografies i bincles relacionats amb el món del Patchwork. El contingut del web en català és mínim, però disposa de traductor automàtic.
Patchworkmania
Blog de l'escola/taller de patchwork de Reus, Patchworkmania. Hi pots trobar informació d’exposicions, treballs, activitats i cursos que es fan des de l'escola. Descobreix el món del patch i les seves possibilitats! Escola-botiga de patchwork i taller.
Patrons Roka
Casa de Vilanova i la Geltrú. Botiga virtual amb tota clase de patrons de punta. Mocadors, roba, corbates, mantons, armilles, tapetes, ventalls, tovalloles, puntes, bufandes, aplicacions, xals, entredos, banues, conjunts, fil, coixí, bijuteria, etc.
Posa fil a l’agulla
Posa fil a l’agulla són uns tallers que proposa fer un parèntesi a les nostres vides atrafegades i relaxar-nos d’una forma alternativa. Els cursos i tallers van adreçats a totes aquelles persones que els agradaria agafar una agulla i un didal i no saben.
Punt Petit
El Punt Petit és un bloc, fet al Maresme, on hi podeu trobar tota mena de coses relacionades amb el punt. Tutorials per a qualsevol tasca artesana, labors vàries, tall i confeció, manualitas tèxtils, patchwork i fotografies de productes acabats.
Regal Artesanal
Ens dediquem als brodats i del patchwork. Elaborem el picatge del seu logo i disposem de màquina de brodar multiagulla per brodar-lo sobre roba laboral, per hosteleria, escuts d’equips esportius, associacions culturals, bates, uniformes escolars, etc.
Setzrmans el Patchwork de la Roser
Bloc de la Roser Padrós dedicat als que fan patchwork. Crear, imaginar, sommiar, escriure, descriure, contactar amb gent d'arreu del mòn, intencanviar idees i projectes. Ensenyo els treballs que faig i miro d’aprendre del que fan les altres.
Tapissos a Banyoles
Fina Canadell, llicenciada en Belles Arts a la Real Acadèmia de Sant Jordi de Barcelona, rebé classes de tapís a l'escola El Taller de Montserrat Oliver. Al l981 crea taller de tapís a Banyoles. Ha fet moltes exposicions individuals i col·lectives.
Teixits Bascompte - Patchwork Vic
Teixits Bascompte és una botiga dedicada al món de la moda des de fa més de 45 anys. Oferim gran assortit de teixits d’última moda: fil, creps, llanes, cotons, patchwork, … També confecció a mida de qualsevol peça: vestits de núvia o d’acompanyant.
Tela i més Tela
Tela i més Tela ... per fer molts treballs de patchwork. Blog amb els treballs de patchwork de l'Anna Ramon, des de Vilafranca del Penedès. Al principi no creia que es poguessin fer tantes coses, i el més important, que les pogues fer jo mateixa.
Tela Marinera Patchwork
Al bloc hi aniré posant tota la informació que cregui que us pot interessar sobre la botiga i taller de patchwork que tinc a Vic. Més treballs bonics que es fan al "Tela Marinera". Durant l'estiu, qui vulgui venir a cosir, s'ha de fer socia del club.
ZigaZaga
Web dedicada a la l’elaboració, tot fet a mà, de labors, cosits i manualitats de punt. Articles amb fotografies de les peces acabades. Punt, el patchwork, etc. Ja veureu que de qualsevol cosa, fa coses precioses i genials.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT