TIR


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Camp de Tir de la Rabassa
Considerat un dels millors d'Europa, està situat en plena muntanya. És un paradís per als amants del tir al plat i del tir amb arc i un lloc de visita i de repòs des d'on es pot gaudir d'una amplia panoràmica dels cims i les valls andorranes.
Camp de Tir de Masquefa
És al Polígon Industrial La Pedrosa. Horari d'oficina: dissabtes de 10:00 a 14:00h. Horari Entrenament: Modalitat Precisió: Dimecres i divendres a la tarda. Horari entrenament modalitat plat. Competicions...
Club Andorrà de Tir de Precisió
Pàgina del Club Andorrà de Tir de Precisió. Disposa d’instal·lacions singulars i perfectament adaptades a la pràctica de les modalitats de tir que ofereix i a l’entorn que les acull: El país dels Pirineus, Andorra. Complex Esportiu Els Serradells.
Club de Tir Alt Camp
Els seus tiradors participen als Campionats de Catalunya "Trofeu Generalitat" a més del torneig "Interclubs de Tarragona" la lliga local i diferents tirades de caràcter social. Història de l'entitat, activitats, fotografies, ubicació i contacte.
Club de Tir Can Bosch
Club de Tir Can Bosch de Rosselló (Lleida). Practica d’activitats relacionades amb el tir. Un lloc ideal per disfrutar-hi en família. Cafeteria-restaurant, piscines, zona passeig, tir al plat, galeria de tir d'aire comprimit i de precisió per arma curta.
Club de Tir El Molí
Entitat privada, fundada l’any 1978 a Llançà, amb personalitat propia, constituïda en la forma de societat esportiva. El seu objectiu és el foment i la pràctica continuada de l'activitat esportiva, pràctica del tir olímpic, modalitats de plat i precisió.
Club de Tir El Solsonès
El Club de Tir el Solsonès, entitat esportiva de Solsona i la comarca del Solsonès, la misió de la qual és fomentar la pràctica de l'esport del tir al plat. La pràctica del tir, des de la responsabilitat, la companyonia i, sobretot des del bon humor.
Club de Tir Esportiu d'Osona
Espai oficial del Club de Tir Esportiu d'Osona, ubicat a Gurb. Seccions, història, tirades, calendaris, modalitats, tipus d’armes, història del club i el servei de bar restaurant del club. També et pots descarregar el calendari en format pdf.
Club de Tir Esportiu Martorell
Club de Tir Esportiu Martorell. Instal·lacions situades a Masquefa. Punt de trobada dels socis del club (no oficial) Calendari Social Esportiu. Calendari Campionat Interclubs. Entrenamensts controlats. Aptitud per a obtenir la llicència "F". Horaris.
Club de Tir Esportiu Súria
Lloc wen del Club de Tir Esportiu Súria, fundat l’any 1984. Club "petit però orgullós". Activitats i campionats. Tot preparat per la calçotada, un dia per menjar i gaudir dels companys i disfrutar, a més a més tenim tirada de trenca globus.
Club de Tir Flix
Web oficial del Club de Tir Olímpic Flix, municipi de la Ribera d’Ebre. La web inclou el calendari interclubs, curs de recarga de cartutxeria metálica, clasificació final provisional, clasificació clubs provisional, fotografies i activitats de l’entitat.
Club de Tir Jordi Tarragó
Pàgina del Club de Tir Jordi Tarragó, ubicat al barri de Sant Salvador, a la ciutat de Tarragona. Ofereix informació general de l’entitat, records, llicències, tirades socials, tirades nacionals i informació de la copa interclubs.
Club de Tir La Guixera
Benvinguts a la web del nostre club, el Club de Tir Olimpic La Guixera de Mora d'Ebre (la Ribera d'Ebre). Enllaços, contacte, Inter-clubs Amposta. Participar a les tirades del Campionat de Catalunya 1a fase, tirades vàlides com a campionat local.
Club de Tir Montsià
El Club de Tir Montsià és una entitat esportiva d'Amposta dedicada a l'aprenentatge i competició del tir olímpic en les modalitats: pistola estandard, pistola foc central, pistola 9mm, pistola pneumàtica, IPSC, fusell gros calibre, pistola lliure, ...
Club de Tir Olímpic Cambrils
L'any 1984 uns afeccionats al tir, funden a Cambrils un club de tir local. L'entitat compta ara amb 230 esportistes en les diferents categories del club, alhora que també són els socis. olímpic esportiu, armes històriques i tir amb pneumàtica.
Club de Tir Olímpic La Costera-Xàtiva
Pàgina no oficial del Club de Tir Olímpic La Costera - Xàtiva amb informació de l’entitat. Inclou el calendari de competició. Ihformació de les comarques de La Costera, Enguera-La Canal i La Vall d’Albaida. Normes, tiratge i puntuacions.
Club de Tir Sabadell
Club que a l'any 1954 es va crear a la ciutat de Sabadell, mitjançant un grup de tiradors afiliats a d'altres clubs una delegació local del "Tiro nacional de España" nomenclatura d’aquell temps de la Real Federación Española de Tiro Olímpico. Activitats.
Club de Tir Terrassa
Des de 1945. Ja fa més de mig segle que un grup de ciutadans esportistes i coneixedors de l’esport del tir en diferents disciplines es van interesar en la possibilitat de constituir una entitat que disposés d’instal·lacions per a practicar aquest esport.
Club de Tir Valls - Tir Alt Camp
Pàgina oficial del Tir Valls Club de Tir Alt Camp. Calendari de l’any, mercat compra i venda, classificació de lliga, àlbum fotogràfic i contacte. Categories, etiquetes, sessió, visites, arxiu, entrades i comentaris recents, …
Club Tir Berga
Club de tir olímpic de Berga, Pràctica del tir amb pistola, avantcarga i carabina amb galeries a 25 i 50 m. Les competicions co-mençaran a l'hora indicada, inscripcions es realitzen fins el dia anterior a les 20 h o mitja hora abans de l'inici.
Club Tir Olímpic Berga
El Club Tir Olímpic de Berga es una entitat esportiva formada actualment per 150 socis. El seu president actual es el Miquel Moya i Solé. En temps de la República Espanyola en el període de 1932-1936, ja hi havia un Club de Tir a Berga.
Club Tir Olimpic d’Almussafes
Som el club de tir de arma curta del poble competim en Alzira Cullera i Silla per que no tenim galeria propia en el poble, també aire comprimit. El Club Tir Olimpic d´Almussafes es una asociacio esportiva fundada l’any 1995.
Club Tir Olímpic de Berga
El Club Tir Olímpic de Berga es una entitat esportiva formada actualment per 150 socis. El seu president actual es el Miquel Moya i Solé. El 2007 es va inaugurar la nova galeria de tir, amb una línia de 25 m. i de 50 m. amb 10 llocs de tirador.
Club Tir Olimpic Lleida
Club de Tir que disposa d'un Centre de Tecnificació, (el 1r creat a Catalunya) i d'un total d'11 alumnes, distribuïts entre les categories d'Infantil, Cadet i Juvenil, tant masculí com femení. Els entrenaments es realitzen a les instal·lacions esportives.
Club Tir Precisió Manresa
Pàgina del Club Tir Precisió Manresa. Informació del calendari, història del club i la tècnica del tir de precisió. Estem al Polígon Industrial Bufalvent.
Els Foners de les Balears
La Web del Tir de Fona. Història, Curset, etc..
Federació Andorrana Tir
Una de les federacions fundadores del COA l’any 1974. Ha participat amb els seus tiradors 7 vegades als Jocs Olímpics d’Estiu. 6 pistes. Modalitats: Fossat Olímpic, Fossat Universal, Doble Trap, Skeet, Compak Sporting, Hèlix i Tir al Vol.
Federació Balear de Tir de Fona
Web oficial de la Federació Balear de Tir de fona. Un esport tradicional antiquíssim reviscut en l’actualitat a ses Illes. Tota la informació del tir a fona, la seva normativa, actualitat, organització, campionat escolar…
Federació Catalana de Tir Olimpic
La Federació Catalana de Tir Olímpic té la funció d’ordenar, empènyer i dirigir tota activitat del Tir Olímpic a Catalunya, en coordinació amb el Consell Català de l’Esport. Formar les Seleccions Catalanes, per activitats oficials. Clubs.
Grup d’Empresa Ribagorçana - GER
Club creat l’any 1962 al Pont de Suert, basat en un model d’associació cultural recreativa dels treballadors de l’antiga hidroelèctrica Enher. Activitats: Club d’esquí, esquí, piscina, cinema, gimnàs, tennis, camp de tir, i tir amb arc.
IPSC Club Hípic del Maresme
Blog del Club de recorreguts de tir (IPSC) del club Hípic del Maresme. Tota la informació de IPSC de Vilassar de Mar al teu abast. A resultats, els resultats de la tirada final de l'amistat i els resultats de totes les tirades de la lliga de l'amistat.
Tir al Plat
Botiga online per la venda i promoció de productes relacionats amb el mon del tir al plat. Venda del vídeo "El primer vídeo técnico de Foso". Botiga, consultes, entrenament online i contacte.
Tir Esportiu de Barcelona
Entitat privada constituïda el 18 de maig de 1982, continuadora de la Federación de Barcelona del Tiro Olímpico Espanyol de Tir de Precisió i de l’anterior Tiro Nacional, fundat el 1905. Modalitats de precisió reconegudes per la Federació Catalana.
Tir Olímpic Girona
Pàgina informativa del Tir Olímpic Girona. El web conté el calendari de competicions de tot l’any en les diferent modalitats. Presentació, organització, tauler oficial, escola de tir, resultats tirades, àlbum de fotos, calendari-horaris i compra/venda.
Tiro Precisión Granollers
Tir Precisió Granollers amb instal·lacions situades a Canovelles, també a la comarca del Vallès Oriental. Inclou información del seus campionats i de les activitats que realitza. El contingut de la web en català és mínim, només en alguns articles.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT