TIRAMBARC


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Arc Calderona
Grup que estem vinculats al món del tir amb arc, i ens encanta. El camp de tir amb arc està dins del complex esportiu de Mas de Tous, davant de l'IES la Vereda i del col·legi Mas de Tous, en La Pobla de Vallbona (València). Amb accesos directes.
Arc Sant Celoni
Club de tir amb arc. Aire Lliure als terrenys de Can Sants, al costat de les Pistes Municipals d'Atletisme, junt a l'Institut i sala al Pavellò del Pont Trencat - Barri del Pont Trencat - Moixerigues (Sta. Mª de Palautordera).
Arc Zen Bages
Club situat en la casa de colònies Don Bosco, a Castellnou de Bages. Preus Arc Zen del Bages. Soci Club Total 110 € any (accés circuit 3D +dianes). Soci Club Total nens fins als 17 anys 50 € Any. Soci Llicencia Familiar Club i llicencia individual.
Arc3D.net
La bitàcora de l'arquer. Notícies, tècnica, materials i campionats. 1r open de caça amb arc a la Serra de Llaers. Materials, recorreguts, calendaris, dianes 3d, documentació, àlbum, bricolatge i enllaços de tot el tir amb arc. Xavier Bernadí i Millan.
ArcPark Associació Tir amb Arc Cervelló
Instal·lacions disponibles a ArcPark situat al bosc de Mont-Aventura de Cervelló. Si ets arquer federat, el preu de l’entrada et permet disposar de les instal·lacions tot el dia. Al taller d’ArPark posem a punt l’arc per la modalitat en la que tiris.
Arcs Club Maresme
El club compta en l'actualitat amb galeria de tir d'entrenament i dos circuits amb 28 dianes de 3D i 2D en paral·lel (des de 10 a 72 m). El bosc ofereix condicions molt tècniques i molts reptes a superar. El nostre club es troba situat al poble d'Òrrius.
Arcs Club Maresme
Facebook de l’Arcs Club Maresme, equip esportiu amateur. Arc Club Maresme, és un club de tir amb arc, en la seva modalitat de bosc, que està ubicat a Òrrius (el Maresme). La seva web oficial “http://www.arcsclubmaresme.es”, no és operativa.
Arqueria Andorra
Bloc personal d’un arquer dedicat a l’arqueria, des del Principat d’Andorra. Informacions i notícies interessants per a tot aquells que els agrada el tema de l’arqueria. Inclou enllaços, el canal youtube, i les fotografíes al seu canal picassa, etc.
Arquers Anoia-Penedès
El Club d'Arquers Anoia-Penedès neix l'any 2009, amb finalitat de practicar i promocionar (mitjançant cursos de tir amb arc d'iniciació) el tir amb arc a la comarca de l'Anoia i l'Alt Penedès. Ubicat a la finca de Can Cúguls, del Sr. Maties Tarrida.
Arquers de Cerdanyola del Vallès
Web informativa del Club de Tir amb Arc de Cerdanyola del Vallès, Arquers del Vallès. Informació general de l’entitat, el seu camp de tir, les activitats que organitza/participa, galerai de fotografies, i contacte amb el club.
Arquers de Ciutadella
Facebook oficial del CdAC, el club d’Arquers de Ciutadella de Menorca, una entitat esportiva de l’Illa de Menorca (Illes Balears), amb la intenció de facilitar la pràctica i promocionar-lo a l’Illa. Per a conectar amb CdAc, regístra’t avui a Facebook.
Arquers de Sant Hilari
Club fundat l’any 1994 a Sant Hilari Sacalm amb la finalitat de practicar i promocionar les diferents modalitats del tir amb arc. Les seves instal·lacions están situades en un entorn fantàstic al bosc de la Urbanització Cal Sastre de Sant Hilari Sacalm.
Arquers del Negrell
Club creat per calderins que van captar gent per fundar un club de tir amb arc a Caldes de Montbui. Disposa de dos camps de tir: un entre Palau i Caldes de Montbui (recorregut de bosc de 24 dianes), i a Palau-solità i Plegamans, de grans dimensions.
Associació Catalana de Tir Lliure
Pàgina web oficial de l’Associació Catalana de Tir Lliure i de la IFAA a Catalunya. Lliga Catalana Bowhunter. Informació general i hi trobareu la classificació general provisional. Calendari, monitors, documents, clubs associats, i forma de contacte.
Associació de Tir amb Arc La Conxorxa
Club d’Arenys de Mar. Els nostres arquers en la modalitat d’arc compost al Campionat de Catalunya d’Aire Lliure que s’ha celebrat a Lleida els dies 18 i 19 juny. César Gómez es proclama campió de Catalunya. Manuela Martínez tercera classificada.
Associació Esportiva Arc Meridiana - AEAM
El club d’Arc més emblemàtic de Catalunya. Forta tradició en recorreguts de bosc, també llarga trajectòria d'èxits en tir de Camp, Fita i Sala. Tenim 3 carrils a Montjuïc i organitzem tirades al camp del Gurri Xic (Taradell). 150 socis i 5 monitors.
Associació Esportiva Arquers de Sóller
Fundada l’any 2000, i avui en dia, Arquers de Sóller es un dels motors del tir amb arc a les Illes Balears, organitzant multitud de tirades, algunes d'elles, ja clàssiques en el calendari illenc, com per exemple, l'Open d'Arc Instintiu.
Associació Excursionista d'Etnofigrafia i Folkclore - A.E.E.F. - Secció de Tir amb Arc
Som el primer club de tir amb arc d’Espanya. El local social al carrer Avinyó de Barcelona, al costat de la Plaça Sant Jaume. Està obert de dilluns a divendres; classes i informació sobre les altres seccions i visita la muralla romana al seu interior.
Associació Toxophílica de Catalunya
Escola tradicional de tir amb arc. Lentitat disposa d'un espai amb cinc carrers de tir, i molt bon ambient, en les instal·lacions esportives de l'Ajuntament de Roda de Barà. Característiques de l'estada.
Camp de tir de la Rabassa
Considerat un dels millors d'Europa, està situat en plena muntanya. És un paradís per als amants del tir al plat i del tir amb arc i un lloc de visita i de repòs des d'on es pot gaudir d'una amplia panoràmica dels cims i les valls andorranes.
Cerdanyola Arquers del Vallès
Pàgina oficial del club de tir amb arc de Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental). Benvinguda del president, el camp de tir, contacte, galeria de fotos, història, links, manuals, documentació, i les activitats que l’entitat desenvolupa.
Club Arc Montjuic
Club fundat a Barcelona l’any 1984, per un grup d'arquers que, que entrenaven al camp de tir del Castell de Montjuïc. El club, fotos, palmarés, competicions, calendari, resultats, tauló d'anuncis, noticiari, foro, enllaços, federacions, cursets, material.
Club Arc Salt
L’any 1994, es va fundar el Club Arquers Salt com a entitat esportiva, que comptava, llavors, amb uns quaranta socis. Avui el Club Arquers Salt inicia una nova etapa que pretén, com en els seus inicis, propiciar i potenciar la pràctica del tir amb arc.
Club Arquers Cambrils
Pàgina d’aquest club situat al Complex Esportiu de Cambrils. El Club Arquers Cambrils disposa d’un camp de tir a l'aire lliure amb més de 120 m. de longitud i una extensa línia de tir, capaç d'albergar tiratges nacionals i internacionals.
Club Arquers Can Cugulls
Club Arquers Can Cúguls neix el 2015, situat a la finca que porta el nom del club (Can Cúguls) a La Llacuna, comarca de l'Anoia. Oferim la pràctica d'aquesta modalitat esportiva. Camp de recorregut de bosc amb dianes volumètriques 3D tamany real.
Club Arquers Cerdanyola del Vallès
Club que reuneix a molta gent al voltant de l’esport del tir amb arc, una activitat lúdica i esportiva que va començar als albors de la activitat humana i que ha perdurat fins avui. Notícies del club, les tirades que organitza i els esdeveniments.
Club Arquers de Catalunya
El club més antic d’Espanya, fundat l’any 1949. Competicions de Sala, línia Fita i recorregut de bosc 2D i 3D. Ens interessen totes les modalitats de tir, som club competidor i escola. Tenim sala coberta d’uns 13 m de profunditat de tir. 40 socis. Bcn.
Club Arquers de l’Anoia
Neix l’any 2009, amb finalitat de practicar i promocionar (mitjançant cursos de tir amb arc a nivell d’iniciació) el tir amb arc, a la comarca de l’Anoia. L’any 2015 el Club Arquers de l’Anoia, transllada la seu social a Carme, a on té espai al bosc.
Club Arquers de Torrefarrera
Descobreix el Tir amb Arc a Torrefarrera, el Segrià. Hi trobaràs un club on la tradició d'aquest esport és més viva que mai. Les dife-rents especialitats: Tir en camp, tir en bosc 3D, modalitat estàndard WA, en sala i a l’aire lliure. Segueix facebook.
Club Arquers del Montseny
Pàgina d’aquest club que utilitza les instalacións i camps de tir: camp de Llaers, camp de la lliga Llaers-Dosrius i els camps del Figarò. El club, notícies, calendari i àlbum de fotos.
Club Català de Tir amb Arc Can Piqué (CCTA)
Club fundat l’any 1993. El club té un total de 200 socis. Compte en l'actualitat amb dos recorreguts permanents i independents, un de 2D amb 21 dianes i un altre de 3D amb 20 dianes. Crta. Badalona-Montcada, km.7 Montcada i reixac.
Club d’Arquers de Dosrius
Pàgina del Club d’Arquers de Dosrius. Situació del camp i com arribar-hi, història del club, modalitats, fotos i enllaços de tir amb arc. L'arquer està obligat a respectar qualsevol senyal o indicació que l'organització o el club col·loqui al circuit.
Club d’Arquers El Papiol
El nostre club es va formar l'any 1999. Actualment som 35 socis, pocs però estem aconseguint triomfs importants. Bàsicament ens dediquem a la modalitat de recorregut de bosc. El Club disposa de dos espais per entrenaments.
Club d’Arquers Olivella
Pàgina oficial del Club d’Arquers Olivella, a la comarca del Garraf. Els estatuts del club, la lliga intercomarcal, tirades, galeria d'imatges, com arribar-hi, iniciació, llicències, documents, tècnica, enllaços, videos, mercat de segona mà, …
Club d’Arquers Son Pardo
Web bilingüe del club d’arquers Son Pardo de Mallorca. Vol informar als que ens visitin sobre el tir amb arc. És un punt de trobada per als socis i per qui vulguis. El club es va fundar l’any 1981, fou dels primers clubs de Baleares i primer de Mallorca.
Club d’Arquers Terrassa
Arquers Terrassa. Fundat a Sabadell el 1950 (Club d’Arquers Sabadell), fou dels primers clubs d’aquest esporti de Catalunya. Par-ticipà al primer Campionat d’Espanya i en la primera setmana catalana (1950). Als setanta es traslladà a Terrassa.
Club D'Arc Tramuntana
Pàgina web oficial del Club D'Arc Tramuntana de Mallorca, amb algunes parts en català. Dades d’aquest esport a Mallorca, informació en general i vincles arquers.
Club d'Arquers de Binissalem
Benvinguts a la pàgina web del Club d'Arquers de Binissalem El Club d’Arquers de Binissalem som un club esportiu constituit l’any 2008 por un grup d’aficionats a aquest esport, amb la intenció de facilitar la pràctica i promocionar-lo a la comarca.
Club d'Arquers d'Escaldes
L’any 2007, diverses persones funden el Club Arquers d’Escaldes, quedant registrat l’any 2008, en el registre d’associacions espor-tives del M.I. Govern d’Andorra. El CADE inicia les activitats amb l’objectiu de promoure i el tir amb arc al país.
Club d'Arquers Terrassa
Club de tir amb arc de Terrassa. Tenim espai per entrenament al aire lliure i tambe sala. Si tens interes per practicar el nostre esport, visita la nostra web i posat amb contacte amb nosaltres. Informació sobre el nostre club i las seves activitats.
Club de Poligaris Arc Club
Pàgina oficial del Club de Poligaris, el club d’arquers de Sant Jaume de Llierca, municipi de la comarca de la Garrotxa. Informació general i dades de les activitats en les que l’entitat d’arquers participa al Mas Can Bretcha.
Club de Tir amb Arc Borriana
Club Tir amb Arc Borriana, des del 1994, en aquest municipi valencià de la Plana Baixa. Inclou informació corporativa de l’entitat borrianenca, ñes activitats que realitza, apartat de socis i les seues avantatges, galería d’imatges, notícies i contacte.
Club de Tir amb Arc l'Arboç
Pàgina oficial del Club de Tir amb Arc l'Arboç, els arquers i arqueres més trempats del Baix Penedès. El nostre camp de tir es troba a l’antic camp de futbol municipal de l’Arboç, a l’Avinguda Sant Jordi s/n. Hi trobareu tutorials material en vídeo.
Club Ducal Arch de Gandia
El objetiu general es entrenar aquest esport en unes instal·lacions adecuades i en un horari que ens ho permeti les nostres obliga-cions personals o laborals. Cada arquer té les seves pròpies motivacions o objetius individuals. Traductor automàtic.
Club Escola Arquers de Barcelona
Pràctiques de tir, cursets en el Complex Esportiu de la Verneda i en el camp de tir del Castell de Montjuïc. La galeria de tir del Poliesportiu de la Verneda disposa de 5 paraments, els quals permeten tirar a les distàncies de 18 m i 25 m.
Club Esportiu Arc Set
Club de tir amb arc de Santpedor (Bages). Disposem d’un camp d’entrenament cedit per l’Ajuntament de Santpedor a la zona esportiva del poble, darrera el pavelló municipal. Difusió del tir amb arc tant en el vessant competitiu com el lúdic.
Club Esportiu Tir Arc Figueres
Pàgina oficial del Club Esportiu Tir Arc Figueres. Informació d’aquest esport, normativa subvenció federacions autonòmiques, llicències federatives, competicions, calendari, el recorregut de tir, i notícies relacionades.
Club Tau Tarragona
Club fundat fa 25 anys. Ha promocionat la pràctica del tir amb l'arc a la nostra ciutat col·laborant amb diverses institucions per impulsar l'arqueria com activitat per a totes les edats, en contacte amb la natura a Sant Salvador (Tarragona). Modalitats.
Club Tir amb Arc Despí
Entitat esportiva de Sant Joan Despí fundada l'any 2001. Núm. Registre 11269 d'entitats esportives. Correu, agenda, documents, directori, formació, grups de discussió. Bloc de l’entiat amb la informació, vídeos, fotos, enllaços, i lector rss.
Club Tir amb Arc Encamp
El Club TAE va ser el primer club de tir amb arc al país, l'any 2014fm funcionant des del 2002. El 2003, queda registrat al Registre d'Associacions id’Andorra. Des del moment de la creació, el TAE va ser membre de la Federació Catalana.
Club Tir amb Arc Encamp (TAE)
1r club d’Andorra i punt de trobada del tir amb arc. Sala polivalent del Complex Esportiu d'Encamp per a les pràctiques, i amb el bon temps, disposem del camp de futbol per a FITA i el 3D als Cortals d'Encamp, l’espai natural de la parròquia.
Club Tir amb Arc l'Arboç
Els arquers i arqueres més trempats del Baix Penedès. 4 medalles pels Club Tir amb Arc l’Arboç al Campionatde Catalunya Round 900. El nostre camp de tir es troba a l’antic camp de futbol municipal de l’Arboç, a l’Avinguda Sant Jordi, s/n.
Comité Català Camp
Web del comite català d’aquesta modalitat de tir amb arc. Circulars del Comitè, normatives del Comitè, guies i formularis, recorreguts de camp, puntuacions, resultats i medallers. Informació útil als clubs per a montar recorreguts de camp.
Comité Català de Tir Bosc
Comité català d’aquesta especialitat del tir amb arc. La junta directiva, notícies, club de camp, arxiu i calendari i classificacions de les proves de camp. Camp de tir del TEM.
El Bover - Activitats Esportives
El Bover és una casa situada al municipi de Riudaura (La Garrotxa-Girona). Activitas Esportives: Paintball, tir amb arc 3D, i les passejades per l’entorm amb segway. Informació de les activitats, serveis, situació i accés a Ies seves instal·lacions.
Escola Catalana de Tir amb Arc
Lloc oficial de l’ECTA de la Federació Catalana de Tir amb Arc. Escola Catalana, el camí per ser esportista olímpic. Les noticies de ECTA pels amants del tir amb arc. El tir amb arc és un esport ple de sensacions on l’arquer es posa a prova cada tir.
Federació Andorrana de Tir amb Arc
El tir amb arc ens uneix! La FATA és la federació andorrana més jove, creada recentment per tal de promoure la pràctica del tir amb arc al Principat d'Andorra a diferents nivells. Els quatre clubs del Principat són els que l'han fet posible.
Federació Balear de Tir amb Arc
Web de la Federació Balear de Tir amb Arc, amb seu a Sóller (Mallorca). Notícies, calendari d'activitats 2006, circulars, classificacions, normatives i reglaments, clubs de Balears, esport escolar, informació tècnica, links, ...
Federació Catalana de Tir amb Arc
Benvinguts al mon del tir amb arc a Catalunya. Informació institucional i administrativa de la Federació. Circulars, normatives, novetats, documents sobre tècnica, material, i preparació i els Comitès de les modalitats, ...
Federació Catalana de Tir amb Arc - Secció d'olímpic i sala
Benvinguts a la web del comité d'olímpic i sala de la Federació Catalana de Tir amb Arc. Actes del comité, circulars, cursos de tecnificació, normatives, notícies, records, jutges del comité, estadístiques, i última hora, ...
Grup d’Empresa Ribagorçana - GER
Club creat l’any 1962 al Pont de Suert, basat en un model d’associació cultural recreativa dels treballadors de l’antiga hidroelèctrica Enher. Activitats: Club d’esquí, esquí, piscina, cinema, gimnàs, tennis, camp de tir, i tir amb arc.
Gurri Xic
Web d’aquest circuit de bosc per tir amb arc. Nou circuit de bosc, amb 20 dianes 3D al terme de Taradell en el Barri de Montrodon. (Osona). Espai per a festes i trobades a l'aire lliure. Restaurant de cuina tradicional i de temporada.
Tir amb Arc - Recursos Tècnics i Pedagògics
Pàgina del comité tècnic de la Federació Catalana Tir amb Arc. Documents sobre tècnica, material, i preparació: Diccionari de Tir amb Arc, Elements generals de la tècnica de tir, Elements específics de la tècnica de tir, tècniques i preparació física.
Tir amb Arc - Sant Hilari Aventura
Els millors materials per iniciar-se en aquest esport. Els monitors l’assessoraran en com iniciar-se en l’art del tir amb arc. Assegurança d’accidents i possibilitat de combinar les activitats amb el servei de Restaurant del Vilar de Sant Hilari.
Tir amb Arc A.E.E.F. Barcelona
Som el primer club de tir amb arc d’Espanya. El local social al carrer Avinyó de Barcelona, al costat de la Plaça Sant Jaume. Està obert de dilluns a divendres; classes i informació sobre les altres seccions i visita la muralla romana al seu interior.
Tir amb Arc Lleida
Web del Tir amb Arc Lleida. Un nou club (neix al 2015) on tots són benvinguts i tothom té l'oportunitat de practicar el tir amb arc d'acord al seu potencial. L’objectiu principal és promocionar el tir amb arc com a esport i la formació d’arquers.
Tir Amb Arc Paratge Vall-Llobera
Club esportiu situat en un paratge anomenat Vall-Llobera, per ser antigament habitat per llops, a Muntanyola. 70000 m² de bosc de roures, pins, enebres i arces. Situació, horaris, serveis, el camp de tir, fotos, llocs d’interès, contacte i notícies.
Tir amb Arc Pardinyes Lleida
Web del Club Tir amb Arc Pardinyes. És una associació esportiva per a la practica i el foment del tir amb arc. Va ser fundat, com a associació esportiva el dia 20 d’agost de 1990, tenint com a objectiu la practica i el foment del tir amb arc a Lleida.
Tir Arc Olesa
Pàgina oficial del Club Arc Olesa, entitat dedicada a la pràctica del tir amb arc, en aquest municipi del Baix Llobregat. Arquers, es-cola de tir, cursos, compra i venta de material, equips, Memorial Agustí Valls i manual del debutantant al tir amb arc.
Tir Esportiu Mataró
Pàgina dels Arquers del Tir Esportiu Mataró (TEM), club de tir esportiu ubicat a la masía de Can Canyameres a les afores de la ciutat de Mataró. Informació del club i de les activitats que desenvolupa.
tirambarc
Weblog de tir amb arc a les Balears i concretament a l’illa de Mallorca. Notícies de competicions d’aquest esport i vincles específics del tir amb arc de l’illa.
Tirarc
Centre de tir amb arc, escola de tir, classes d'iniciació, circuits 3d, festes d'aniversari, activitats per a empreses i grups, servei de bar , terrassa. Les instal·lacions (3000 m²) estan situades a Mataró, cara al mar i accessibles pel transport públic.
Voll-Arc
Pàgina de Voll-Arc, el Grup d'arquers de baix rendiment de Taradell (Osona).Anirem penjant novetats: Activitats, sortides, fotos, etc. on tots hi podrem posar la nostra fletxa.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT