TRADICIONALS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Arrencaceps - Sant Pere de Riudebitlles
Festival de jocs tradicionals. Càrrega de remolc (portadores de 35 kg). Transport de portadores (50 kg). Llançament de ceps. Estirada de tractor. La roda (50 kg). Força estàtica, el porró gegant, transport de bales de palla, arrencaceps.
Associació Cultural dels Raiers de la Noguera Pallaresa
Associació creada l'any 1979 a La Pobla de Segur, per a rememorar l'antic ofici de raier, molt popular fins al segle XIX a la Pobla de Segur i zones de muntanya, que consistia en el transport de la fusta pel riu. Dades de l’activitat, recerca, …
Associació Cultural Les Set Piques
Entitat d’àmbit principal a la ciutat d’Amposta i les Terres de l’Ebre. L’objectiu principal és el de recuperar i difondre el patrimoni cultural del nostre àmbit d’actuació; jocs i esports tradicionals, els antics oficis, gastronomia, història local, ...
Associació dels Raiers de la Ribera del Segre - Coll de Nargó
Pàgina de l'Associació dels Raiers de la Ribera del Segre. Informació viària sobre els Raiers de Coll de Nargó, l'apartat especial de la baixada, museu. Els rais i els raiers es van acabar als anys trenta.
Associació Internacional de Raiers
Organització cultural supranacional, presidida per un català. L’integren associacions representants de rius amb tradició d’activitats forestals de transport fluvial de fusta. Estudi i difusió de la memòria històrica del transport de la fusta per aigua.
Baixada de Carros de Vinyols
El blog on podràs trobar totes les fotos i vídeos de la baixada organitzada per l’Associacio de joves l’Era, d’aquest municipi del Baix Camp. Informació i vídeo de la primera baixada d’andròmines de Vinyols i els Arcs.
Campionat del Món de Bèlit a Sant Narcís (Girona)
Introducciá a aquest joc, les regles del joc, i les fases. Juanjo Valeros és veí del barri de Sant Narcís i organitzador del 1r Campionat del món de bèlit. El Dimoni de Santa Eugènia de Ter.
Campionat d'Esports Tradicionals
Amposta, 18 d'agost de 2004. dins dels actes de la Festa Major d'Amposta. Hi van participar 52 persones, amb una important afluència de públic que va venir a veure les proves al llarg del matí. Camàlics, bèlid, birles i bitlles, regata de muletes...
Campionat d'Esports Tradicionals d'Amposta
Programa del Campionat d'Esports Tradicionals d'Amposta se celebrarà el 20 d'agost, a partir de les 10.30 h, a la zona del Pont de Pedra. Hi haurà equips de Girona, Castelló i Amposta. Esports: el bèlit, prova de camàlics, estirada de corda,...
Cia de Jocs L’Anònima - Jocs i Esports Tradicionals
Tallers de construcció de joguines i espectacles de jocs. Companyia que s’aplega pel plaer de trobar-se i jugar, compartir les esto-nes, preparar activitats de joc, tallers, fer recerca, tastar els productes autòctons i xalar. Llibres interessants. Fires.
Club Karts de Coixinets
Curiosa especialitat d’aquest club que realitza la cursa de karts de coixinets el maig i al novembre. La Cursa de Karts de Coixinets de Sant Just Desvern té lloc sempre, als carrers Freixes i Creu del Pedró, d’aquest municipi. Són karts sense motor.
Comissió de Tractoristes
Entitat que organitza la Fira de Tractoristes. Enguany la 34 a Fira de Tractoristes de Vidreres. Us hi esperem el 10 de Maig. Concurs provincial d’arada, concurs d’habilitat de tractoristes, i altres activitats relacionades.
Curses Tradicionals de Prat de Comte
En el transcurs de la Festa Major de Prat de Comte, que celebra aquesta vila de la Terra Alta el 24 d'agost, festivitat de Sant Bartomeu. Curses Pedestres, Cursa de les Pedres, Cursa d'Ous, Cursa de Taleques, Cursa del Cresol i Cursa de Mocadors.
El gran guerrer
Només hi pot haver un guanyador. En una demostració extraordinària de resistència, habilitat i valor, sis homes occidentals viatgen a les zones més remotes del món per conviure amb els indígenes, per participar en competicions esportives ancestrals.
Els jocs populars, per passar una bona estona - Sport
Els jocs populars i els esports tradicionals. Un suplement en català, del diari Sport, amb explicacions de la dinàmica dels diferents esports tradicionals.
Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Web de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling. En aquest web trobareu els reglaments, els clubs, agenda i enllaços a altres webs. Bowling, bolo palma, i bitlles catalanes. Forma part de l'Associació Europea de Jocs i Esports Tradicionals.
II Campionat Mundial d’EsportsTradicionals
Informació general. El 17 d'agost de 2005, l'Associació Cultural Les Set Piques, organitza el Campionat d'Esports Tradicionals d'Amposta amb les proves de birles, bèlit, regata de muletes, cursa de cambrers i prova de camàlics.
III Campionat Mundial d'Esports Tradicionals
Organitzat, el 17 d'agost de 2006, dins les Festes Majors d'Amposta. Amb les proves de birles, bèlit, regata de muletes, cursa de cambrers i prova de camàlics. Descripció del campionat, dels esports i jocs i reglaments.
La Plaga Anti Social - escuderia radical de carretons
La Plaga Anti Social es funda a l'hivern de 2006. Durant mesos vam construir el carretó amb l'ajuda de l'Angulo pare i el Winer pare. Vam fer l’estrena a la Primera Baixada de Carretons de la Vila de Ripollet. Va aquí el nostre bloc, amb tota la paranoia…
Paités
Empresa formada a Barcelona l'any 2004 per professionals del món de la creació, gestió i producció d'esdeveniments relacionats. Hi podru trobar jocs diversos, tallers i esports tradicionals. Borsa de professionals.
Tallada de Troncs de Vallfogona de Ripollès
La vida aquí sempre ha estat difícil i la presència de boscos ha fet que la gent es dediqués, a més a més de l'agricultura i la ramaderia, a l'ofici de bosquerol en totes les seves facetes: tallar arbres, fer carbó, de fogots, transport de llenya…
Tractorada amb Màquines Antigues de Salitja
Amb col·laboració de l'Associació de Tractoristes amb Màquines Antigues de Girona. Inclou esmorzar de tractoristes (tiquet per màquina). A l'esplanada d'Els Delmes exposició d'eines del camp antigues i mostra d'animals de granja de Salitja.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT