UNIVERSITATSALTRES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Accesnet - Generalitat de Catalunya
Per accedir a les universitats catalanes cal realitzar una prova d'accés. Prova d'accés per als estudiants de batxillerat i prova especial per a les persones més grans de 25 anys i una altra per als més grans de 45 anys que no tenen estudis previs.
Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca AGAUR
Beques i ajuts Sol·licitud de cita prèvia Consulta beca general d'universitats Notificacions electròniques Llistat Grups de Recerca SGR 2014-2016. Acreditació econòmica (MATRC) i Beca Equitat Beca General del Ministeri (Gral) 2016-2017.
Arxiu Occità de la UAB
Informació sobre l'arxiu occità de la Unviersitat Autònoma de Barcelona, que 'te com a objectiu promocionar la cultura i llengua occitana en l'àmbit universitari, a través d'activitats molt diverses.
Associació Catalana d'Universitats Públiques (ACUP)
Associació formada per les vuit universitats públiques de Catalunya. Nascuda l'any 1997 amb la voluntat de ser-ne la veu essencial, l'ACUP les representa i promou. Suport al treball de les universitats que en són membres i unir esforços.
Aula d'Extensió Universitària de Solsona
Pàgina de l’Aula per a la gent gran de Solsona, adscrita a l'Universitat Pompeu Fabra. Dirigida a les persones majors d’edat que tinguin el desig de continuar el seus aprenentatges. El seu objectiu és la formació permanent dels seus socis.
Aules d'Extensió Universitària Sènior UPC de Castelldefels
Web de les aules d'extensió universitària Sènior de la UPC, Universitat Politecnica de Catalunya Biblioteca de Castelldefels, al Baix Llobregat. Inclou l’activitat general: Activitats, projectes, notícies, fotogaleries, documents, agenda, i enllaços.
BiciCampus
En aquest web podràs conèixer que és Bicicampus, en què consisteix aquesta iniciativa i totes les activitats que tenim programades durant tot aquest any. BiciCampus és una porta d’entrada de la bicicleta a les universitats de tota Catalunya…
Blanquerna Ràdio
Emissora dels estudiants de la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. Informació d'actualitat, els programes temàtics, i directori d'enllaços del món de la ràdio, estudis, treballs, etc.
Bookty
Cercador d'anuncis i oportunitats centrat en el món universitari que permet buscar i oferir, llibres, apunts, pisos, habitacions, o classes particulars, entre altres serveis. Tots els taulells d'anuncis de totes les universitats catalanes en un de sol.
Borsa de Talent TecnoCampus
Eina gestionada pel Servei de Carreres Professionals de Tecnocampus. Permet connectar el talent universitari amb el món de l’empresa. Intranet per a gestió de pràctiques d'alumnes i ofertes laborals per matriculats/titulats Tecnocampus.
C3K
És el portal universitari dels estudiants de Catalunya Nord. Aquest portal és la continuació del portal català que va funcionar durant més de deu anys amb formes diverses, allotjat per la Universitat de Perpinyà i en relació amb els Estudis Catalans.
Campus d'Alcoi - Universitat Politècnica de València
El Campus d'Alcoi és una institució amb més de 150 anys d'història. Coneix millor les seues instal·lacions com la ciutat i els seus voltants. Oferta acadèmica: Estudis de grau pla antic (primer cicle), segon cicle màsters universitaris Títols propis.
Campus Habitat 5U
Unir excel·lència, millorar l´hàbitat, reactivar el benestar és un projecte de Campus d´Excel·lència Internacional. Integra 5 universitats del Sistema Universitari Públic Valencià. Unir excel·lència, millorar l´hàbitat, reactivar el benestar.
Campus Ítaca
Programa socioeducatiu de la UAB, per a estudiants pioner a Catalunya i a Europa, només a Escòcia -Universitat d’Strathclyde- se’n fa un de semblant. L’objectiu del programa, que potencia l’ús del català, és animar-los a seguir estudiant després de l’ESO.
Campus Jove UJI Castelló
Plataforma d’estudiantes i estudiants progressistes que vol millorar la universitat i defendre drets. Vol una universitat pública i de qualitat, per a totes i tots on els estudiants puguem desenvolupar les aficions i actituds i millorar la nostra formació
Campus per la Pau
Iniciativa solidaria de la UOC que vol sumar esforços per contribuir a la defensa dels drets humans, la justícia social i la implantació d’una cultura de pau mitjançant l’educació i la utilització de les noves tecnologies de la informació.
Campus UPC de Terrassa
Portal del Campus de Terrassa de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). El centre d’activitat més important de la ciutat. És un campus universitari docent, de recerca i de serveis que ocupa 72.000 m². Estudis, serveis, departaments, ...
Campus Virtual de la UAB
Web del Campus Virtual, desenvolupat per l´Àrea de Planificació de Sistemes d´Informació. L’ús d´aquesta plataforma s’ajusta a la normativa interna de la UAB que regula el tractament de continguts en el campus virtual per tal de respectar els drets.
Casa Convalescència UAB
Edifici singular d'arquitectura modernista, amb espais per celebrar-hi tota mena d'esdeveniments. Compta amb espais molt diversos per organitzar-hi congressos, convencions, reunions, seminaris, cursos, i d'altres esdeveniments. Totalment equipats.
Catalunya Recerca
Portal de Catalunya Recerca. Es un node català de suport a la mobilitat dels investigadors. Mobilitat, formació, beques i ajuts, premis i borsa de treball. Centre Coordinador Node Català de Centres de Suport a la Mobilitat d’Investigadors de Catalunya.
Cátedra Demetrio Ribes - Generalitat Valenciana
La Cátedra Demetrio Ribes UV-CITMA, El resultat d'un conveni firmat al novembre del 2003 entre la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient i la Universitat de València. A de la data, la càtedra es constituí com centre d'estudis.
Càtedra Ferrater Mora de Pensament Contemporani
Creada el 1989 amb l’objectiu d’organitzar cursos de pensament contemporani dirigits per pensadors eminents amb prestigi internacional. És de pensament -i no estrictament de filosofia- oberta a docència interdisciplinària de personalitats.
Càtedra Jean Monnet de Integració Europea
Del Departament de Dret i Economia Internacionals, creat l’any 1986 del Departament de Dret Internacional Públic i Privat, de la Facultat de Dret, i la Càtedra d'Organització Econòmica Internacional, de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresari-als.
Càtedra Joan Fuster
Creada per la Universitat de València lany 1993 per a estudiar i difondre l'obra de l'escriptor (Sueca 1922-1992), i dels temes de recerca i reflexió que va abordar, en l'àmbit de les ciències humanes. Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana.
Càtedra UNESCO sobre Pau i Drets Humans
La Càtedra té la finalitat de promoure reflexions, estudis i activitats entorn a la cultura de pau, el desarmament, la prevenció de conflictes i el foment de la pau i dels drets humans. Beques d'investigació, de tesi doctoral i estudis de postgrau.
CECUB - Centre d'Estudis Canadencs de la UB
Web del CECUB. Organitza activitats docents, de recerca, gestió i organització dels projectes multidisciplinars d'investigació relatius al Canadà amb la fianlitat de potenciar i d'utilitzar millor els recursos humans i materials implicats.
Centre Internacional de Gandia
Estudis de grau i postgrau i altres demandes formatives, com la formació continua per al desenvolupament professional, la universitat per als majors o els cursos d’extensió universitària. Pretenen fer de Gandia una ciutat acadèmica d’abast internacional.
Col·legi de Teatre de Barcelona
El Col·legi de Teatre de Barcelona és un centre d'ensenyament que neix l'any 1983 com una alternativa oberta, flexible, dinàmica i privada dins de la formació actoral a Barcelona. Estem al Recinte del Poble Espanyol situat al peu de Montjuïc.
CurriculumWeb
Fes el teu currículum homologats per la UE, Generalitat de Catalunya i Diputació de Barcelona, amb el contingut suficient i aconsellat pel milljor rendiment en processos de sel·lecció. Disponible en català, castellà i anglès, i diferents dissenys.
Departament d'Administració d'Empreses i Màrqueting UJI
Pàgina del Departament d'Administració d'Empreses i Màrqueting de ka Ubiversitat Jaume I de Castelló. Departaments, centres i instituts. Estudis Grau Màster Doctorat segon cicle, altres ensenyaments, i informacions d'interès. Investigació.
Departament de Ciència Política i Dret Públic UAB
El web dona informació sobre el perfil professional, docent i de recerca dels membres del departament, i activitats que s’hi desenvolupen. Àrees de coneixement: Ciència Política i de l’Administració, Dret Constitucional, Dret Penal i Filosofia del Dret.
Departament de Ciències de l'Antiguitat i de l'Edat Mitjana UAB
Web del departament. Àrees: Arqueologia, Ciències i Tècniques Historiogràfiques, Filologia Llatina, Filologia Grega, Filologia Eslava, Història Antiga, Història Medieval, Lingüística Indoeuropea. Professorat, Administració i Becaris.
Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura a la Universitat de València
El Departament té com a marc d'actuació la formació de professors de llengües pròpies i estrangeres i investigació referida a l’ensenyament. Matèries relacionades amb l'ensenyament de llengües primeres, segones i estrangeres.
Departament de Filologia Espanyola de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
Pàgina del Departament de Filologia Espanyola de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). La Filologia Espanyola, el departament, docència, estudiants, investigació i enllaços diversos.
Departament de Geografia i Sociologia - UdL
Departament que es va constituir l'any 1995 reunint professors amb interessos en recerca i docència sobre temes territorials i socials. Anàlisi geogràfica regional, antropologia social, geografia humana, sociologia i treball social i serveis socials.
Departament d'Economia i Coneixement > Universitats i Recerca
Del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catatalunya. Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) i Consell Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica (CIRIT). Agència de Gestió d'Ajuts Univertaris i de Recerca
ECU - Esport Català Universitari
esportuniversitari.cat és el portal de l’ECU, Esport Català Universitari. Campionat de Catalunya Universitari 2007/2008 en les diferents modalitats. Notícies, agenda i web de l’European University Sports Association, EUSA.
Editorial UOC
Ampli fons de publicacions que comprèn des del manual universitari fins a l’assaig. Aquestes publicacions estan en diferents suports (paper, CD-ROM i web). A Ediuoc, a més de les tasques editorials, duem a terme altres iniciatives en els camps de la
Edu Lab - Laboratori d’innovació educativa (UOC)
Estudis, consultoria, assessorament i gestió de projectes sobre l’aplicació de les TIC (tecnologies de la informació i la comunicació) a la formació no presencial. Iniciativa de la Universitat Oberta de Catalunya que forma part de l’IN3 (Internet Interdis
Ensenyament Superior d’Andorra
Informació del Departament d’Ensenyament Superior i de l’Àrea de Recerca, sobre beques i ajuts, reconeixement de títols i accions internacionals. Les sol·licituds s'han d'adreçar, formalitzades i acompanyades dels documents de la convocatòria.
Equip Institut de Ciències de l'Educació-UAB Clàssiques
L'equip de clàssiques de l'ICE de la Universitat Autònoma de Barcelona, nascut el curs 2008-2009. Reflexió sobre la situació i la didàctica de les matèries de clàssiques a l'ensenyament. Formació del professorat de llatí, grec i cultura clàssica.
Escola de Formació Ernest Lluch
Projecte educatiu a València, obert a la participació d'aquelles persones que vulguin treballar pels altres des d'una òptica progressista, contribuint així a la instauració a la societat dels valors de la solidaritat, la llibertat i la justícia social.
Escola d'Enginyeria i Arquitectura La Salle
Enginyeria i Arquitectura La Salle és una institució catalana d’inspiració cristiana fundada pels Germans de les Escoles Cristianes. Els primers estudis universitaris la Salle Bonanova daten de 1903. Escola pionera en satisfer a la indústria catalana.
Escola d'Estiu d'Educació en Comunicació
Barcelona, del 3 al 14 de juliol de 2006. Primera Escola d’Estiu d’Educació en Comunicació, plantejada com un espai per a la reflexió sobre els nous reptes que l’educació té plantejats. Proporcionar coneixements, explicar recursos didàctics…
Escola Universitaria de Relacions Laborals de Lleida
Pàgina de l’Escola Universitaria de Relacions Laborals de Lleida EURL. Està adscrita a la Universidad de Lleida. Presentació del centre, notícies, informació general. Els diplomats exerceixen la funció d'assessors a les relacions treballadors-empresa.
Espai de l'Estudiant
Saló de l’ensenyament de les comarques de Tarragona, una fira anual que se celebra a Valls (Alt Camp) i que inclou, entre d'altres, tota la proposta formativa a nivell universitari i de cicles formatius de Catalunya, partint d’una descentralització.
EUSES Escola Universitària de la Salut i l'Esport
El Centre Garbí, situat al complex del Parc Hospitalari i d’expansió comercial del municipi de Salt, disposa d’unes àmplies i modernes instal·lacions amb equipaments de primera qualitat. Campus Terres de l’Ebre a Amposta Fisioteràpia a Tortosa.
Facultat de Ciències Socials UV
La facultat comença el 1998, amb la conseqüent supressió de les Escoles Universitàries de Relacions Laborals i Treball Social. Presentació, estudis de grau, estudis de postgraus, mobilitat i intercanvi, departaments de la facultat, espais, …
Facultat PCEE - Blanquerna de la Universitat Ramon Llull
La Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna és un projecte universitari amb més de seixanta anys d'història, format per aproximadament 3.000 estudiants, 250 professors i 62 professionals d'administració i serveis.
Fundació Blanquerna
Web corporativa de la Fundació Blanquerna, institució de l'ensenyament universitari a Catalunya. El Mètode, serveis, centres universitaris i estudis. Recerca, agenda, notícies, biblioteques Blanquerna, inscripcions i dades diverses.
Fundació Equilibri
Entitat privada sense lucre destinada a fomentar l’educació universitària als països del Sud com a eina fonamental per promoure el desenvolupament. Per finançar els nostres projectes oferim serveis informàtics a empreses, ONG i particulars.
Fundació General de la Universitat de València
La Fundació General té com a missió cooperar en el compliment dels fins de la Universitat de València. La realitza i l’encomana de gestió de la Universitat, la qual desenvolupa a través de tres grans àrees d’actuació i dels seus serveis generals.
Fundació Universitat de Girona
Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació. A més d’oficines, disposa de altres espais (aules, seminaris, sales de reunions, etc..) on es realitzaran les diferents activitats. Espais; La UdG cedeix altres espais en els quals treballar.
Gestió Universitària Sigma
Consorci tecnològic de l'Educació Superior a Espanya. Tasca d’oferir les millors solucions per a la gestió acadèmica, docent i d’investigació, als membres del consorci o a altres universitats, escoles universitàries i institucions del sector educatiu.
Grafologia universitària
Informa dels màster de grafologia universitària de la Universitat Autonoma de Barcelona. Postgraus i màsters europeus. Núvol de grafologia. Articles&documentació. Línies d'investigació. Videos, llibres i notícies. Galeria fotogràfica. Recursos a Internet.
Grupo de Análisis de Situaciones Meteorológicas Adversas
Pàgina del GAMA Grupo de Análisis de Situaciones Meteorológicas Adversas. El GAMA és un grup d’investigació pertanyent a la Universitat de Barcelona. Informació general, treballs i projectes que, des d’aquesta unitat, es desenvolupen.
Guia de Conversa Universitària
Llengües: Català-aranés-castellano-euskara-galego, alemany-català, amazic-català, anglès-català, àrab-català, castellà-català, francès-català, italià-català, japonès-català, neerlandès-català, portuguès-català, polonès-català, rus-català i xinès-català.
ICE de la UAB
L'ICE és un institut propi de la Universitat Autònoma de Barcelona, concebut com un espai de trobada entre la universitat i els altres nivells educatius. Cursos, jornades, publicacions, vídeos, etc. tot en relació amb la formació i la educació.
Informer.cat
Els informers de les universitats catalanes, totalment anònim i dades protegides. Els servidors gestionen els missatges de forma segura i anònima: en cap moment es coneixen les dades de qui els envia. Gaudeix de l'Informer sense preocupacions.
Intercampus
Intercampus és un projecte d'un conjunt d'universitats catalanes que té com a objectiu desenvolupar una experiència pilot d'intercanvi d'assignatures de lliure elecció que s'imparteixen mitjançant Internet. 7700 estudiants de tot Catalunya.
Intercat
Intercat és un conjunt de recursos electrònics per aprendre llengua i cultura catalana, especialment pensat per a estudiants de mobilitat que visiten les universitats catalanes. Aquí trobaràs guies de conversa bilingües adaptades a l'entorn universitari.
Màster Universitari en Gestió Cultural
Màster orientat a formar professionals del món de la cultura. Inclou assignatures específiques de cada sector cultural i assignatures instrumentals sobre gestió i producció cultural, a més de l'assistència a visites i conferències, la participació en pràc
Masters Catalunya
Cercador de màsters a Catalunya. Formació de Postgrau. Per tipus de programa: Màster, postgrau, especialització, oposicions, cursos gratis, formaciò profesional, actualització, certificat europeu, etc.
matriculauniversitaria.cat
A matriculauniversitaria.cat t’informem del sistema de preus públics de Catalunya i t’orientem en el procés de matriculació i de sol·licitud de beques i altres tipus d’ajuts al pagament dels estudis universitaris. Ajudes a la matriculació.
MDX Materials Docents en Xarxa
Repositori cooperatiu amb recursos de l'activitat docent que es porta a terme a les universitats de Barcelona, Autònoma, Politècnica de Catalunya, Pompeu Fabra, Girona, Lleida, Rovira i Virgili, Oberta de Catalunya, Vic i Jaume I.
Ments obertes
Espai d'expressió, creació, reflexió, debat i intercanvi arriba cada dia a més gent. Amb l'aplicació de Ments obertes, pots conèixer els personatges ment oberta, anar als wikispeech, baixar-te les llistes de música per a estudiar i descobrir continguts.
Nou Gripau
Des de el curs 1993-1994 les universitats públiques valencianes envien als centres on hi ha estudiants que es preparen per l’accés a la Universitat recomanacions per millorar la redacció de textos en català. Recursos i programari informàtic en valencià.
Obrim la Universitat Oberta
La Universitat Oberta de Catalunya obliga els seus alumnes a utilitzar a casa seva ordinadors d'un cert tipus i programari d'unes certes marques. Crec que els hauriem de convéncer de que no ho facin.
Observatori de Bioètica i Dret
Centre especial de recerca de l’UE. Investigació, prospecció i difusió de problemes ètics, legals i socials derivats de la biotecnologia i la biomedicina. El Grup d'investigació Bioètica i Dret, ofereix una forma de fer bioètica en una concepció flexi-ble
OIbservatori d'Àfrica de la UB
Pàgina de l'Observatori d'Àfrica de la Universitat de Barcelona, en la que es troben articles de prestigiosos investigadors sobre temàtiques relacionades amb les societats africanes. Recerca i la docència en l'àmbit de les societats africanes.
Patatabrava.com - Portal universitari
Web d’humor que ajuda l'estudiant a sobreviure a la dura vida universitària, amb el picant que té la salsa brava. Intercanvi d’idees, crítiques, pixades fora de test dels professors, manual de supervivència, rànkings, apunts i bars de patates braves.
Plataforma Universitària pel Català
La PUC és una associació estudiantil implantada a la Universitat Pompeu Fabra amb l’objectiu de promocionar la llengua i cultura catalanes en l’àmbit universitari. Activitats culturals (conferències, actes lúdics, premis) i diàlog amb el personal docent.
Pràctica Reflexiva
Pràcticareflexiva.pro és un grup professional a la xarxa reservat a persones expertes en el desenvolupament professional de docents a través de metodologies formatives basades en la reflexió. Vol generar nou coneixement professional i seguir avançant...
Programa 'That's English!' - Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya
Espai del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya dedicat a aquest curs d’anglès utilitzat a les EOI de tot l’Estat Espanyol. El programa 'That's English!' deixarà d'impartir-se a l'acabament del curs 2012-2013. Informació general.
Projecte Scriptorium
Pàgina del Projecte Scriptorium. Llibres de text universitaris en llengua catalana. Fundació Alsina i Bofill. Fundació Congrés de Cultura Catalana. Fundació Joaquim Torrens Ibern. Antecedents i situció actual.
Puntdoc
Associació d'Estudiants de Documentació de la UOC. Informació i recursos per als estudiants de Documentació. Borses de treball, exàmens, jornades i congressos, espais col·laboratius, agenda, etc.
Reconstruïm la pública Aturem les retallades
La Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública (PUDUP), reuneix estudiants, Personal d’Administració i Serveis (PAS), Personal Docent i Investigador (PDI) i col·lectius de totes les universitats públiques catalanes. Manifest i adhesions.
Reingex - Máster Comerç Exterior
Internacionalització Agroalimentàries Inversió màster Comerç Exterior Màrqueting Internacional. L´EENI és una escola catalana de negocis privada creada al 1995, membre de la CODE de Nacions Unides, amb mes de 4.000 alumnes en 100 països.
Secretariat de Teologia a la Universitat
Espai de debat i laboratori teològic intel·lectual sobre temes teològics transversals. Format per totes les institucions teològiques docents de la diòcesi. Recerques i camps d'investigació teològica, entre professors i alumnes d’universitats públiques.
SeDI
Servei d’Informació i Dinamització dels Estudiants. Fusió del CADE (Centre d’Assessorament i Dinamització d’Estudiants) i DISE (Servei d’Informació a l’Estudiant). Uneix l’experiència i els recursos dels dos. Impulsat per la delegació d’estudiants.
Selecat - Examens de Selectivitat de totes les matèries
PAU (Proves d'accés a la universitat): Exàmens i informació de les matèries dels anys 2000-14. Recursos per a Estudiants de Batxillerat a Catalunya. Estructura de l'examen i criteris generals d'avaluació. Enunciats d'exàmens i pautes de correcció.
Servef - Servei Valencià d’Orientació i Formació
Treball per a l'ocupació, oferint als ciutadans de la Comunitat Valenciana la possibilitat de millorar-ne la capacitació professional i la promoció individual, per a la incorporació, el reingrés o el manteniment en el mercat laboral, Servei a empreses.
Servei d'Atenció a l'Estudiant UB
Pàgina del Servei d'Atenció a l'Estudiant de la Universitat de Barcelona. Servei Català d’Ocupació i assessories d’estudis i d’orientació professional. Activitats culturals i altres. Horaris: De dilluns a divendres de 9 a 18 hores.
Spain Erasmus
Portal del món universitari i jove en general. Orientat a tot l'entorn universitari i erasmus d'Espanya i l'estranger, subdidivit per províncies o regions. Buscar o publicar allotjament, concursos, esdeveniments, universitats, llocs d'interès, fòrums, …
Speakc@t
Curs de català de supervivència dirigit a estudiants estrangers en un context universitari. Aprèn català en línia, amb exercicis autocorrectius! Curs gratuït i amb consultes personalitzades. Cada dues unitats del curs test autocorrectiu.
TecnoCampus Mataró-Maresme
Parc científic i de la innovació amb seu a la ciutat de Mataró (Maresme), amb vocació de projecte nacional i internacional. El TecnoCampus és la gran aposta del territori per contribuir decisivament a la seva transformació econòmica i social.
Tesis Doctorals en Xarxa
Repositori cooperatiu que conté, en format digital, tesis doctorals de les universitats de Catalunya i d'altres comunitats autònomes. Consulta lliure, permet fer cerques al text de les tesis per autor, director, títol, matèria, universitat i departament.
Tubella i Casedevall, Imma - Bloc de la Rectora
Weblog de la Rectora de l'UOC. Aquest neguit de no poder fer coses que considero importants em porta a reflexionar sobre la manca d’un element tan important com és el temps.
UAB Campus Espais i Serveis Universitaris
Ambient jove, dinàmic i professional en un entorn idoni per a qualsevol mena d'activitat: congressos, convencions, reunions, actes socials i campus d'estiu. L’experiència al vostre servei. L'excel·lència d'una universitat capdavantera i moderna a l'abast.
UJI.app - Apps de la Universitat Jaume I de Castelló
Aplicacions per a dispositius mòbils desenvolupades a l'UJI, aplicació UJI.app i aplicació Estudia UJI, per apropar la informació i serveis de l’institució als membres de la comunitat universitària, a la ciutadania de Castelló i al futur universitari.
UNED La Seu d'Urgell
Web del centre associat de la Universitat Nacional d’Educació a Distància de La Seu d'Urgell. Informació i tutories. Per les assignatures que no figuren a l'horari s'organitzen tutories sempre que hi hagi alumnes disposats a assistir-hi.
Unidiversitat
Web d’aquesta targeta universitària. Amb la Targeta Unidiversitat de "la Caixa", a més de tenir molts descomptes, tu decidiràs quins són els teus avantatges en funció dels teus gustos. El mercat d’avantatges.
Uniempren
Plataforma desenvolupada amb finançament del Ministeri d'Educació, en el marc del Programa d'Atenció Integral i Ocupabilitat dels estudiants universitaris. La finalitat és promoure i incentivar l'autoocupació dins de la comunitat universitària.
Universia - OpenCourseWare (OCW)
Iniciativa per promoure l’accés lliure i sense restriccions al coneixement, llançada per l’Institut de Tecnologia de Massachussets Ofereix en obert el material docent que els seus professors fan servir en l’ensenyament junt amb una guia d’estudi.
Universitat de València - Centre Internacional de Gandia
La Universitat de València manté una intensa relació amb la ciutat de Gandia des de fa 25 anys mitjançant la Universitat d’Estiu i, darrerament, amb la realització d’activitats universitàries al llarg de tot l’any.
Universitat Indignada
El context actual d’evolució de crisi del sistema econòmic, polític, social i cultural capitalista, imposan polítiques privatitzadores i perjudiquen a les persones i ataquen al benestar social. Polítiques pels mercats i les èlits polítiques i econòmiques.
Universitaties
Universitaties, publicació cristiana dirigida a la comunitat universitària. Edita la Delegació de Pastoral, Universitaria, Centre Cristià Universitari, Centre Edith Stein, grups universitaris, Cor Magisteri, institucions, redacció i consell editorial.
UV App
Aplicació oficial de la Universitat de València per a dispositius mòbils. L’aplicació vol presentar de forma ràpida i senzilla l'accés a informació útil per a qualsevol estudiant, PAS, PDI, futurs estudiants de la UV o qualsevol persona que ho necessite.
VLC/Campus
Proposta impulsada per la Universitat de València (UV), la Universitat Politècnica de València (UPV) i el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC). En l’àrea metropolitana de València Campus d’Excel·lència Internacional.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT