UNIVERSITATSCENTRALS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Estudis Virtuals d'Andorra
La Universitat d'Andorra, a través del Centre d'Estudis Virtuals, permet a la població del país accedir a formació universitària de qualitat, mitjançant l'ús de les noves tecnologies. Els estudiants utilitzen un ordinador per a treballar.
Llistat de Servidors de la Universitat Jaume I de Castelló
Associacions de la Universitat Jaume I. Grups d'estudi i investigacio de l'UJI. Entitats civiques, socials, culturals i esportives. Entitats d'estudi i investigacio externes a l'UJI, Departaments, unitats pre-departamentals i arees de coneixement de l'UJI
Universitat Autònoma de Barcelona
UAB és una institució pública dedicada a la recerca i a la docència. Serveis als joves universitaris i al conjunt de la societat. El campus principal està situat a Cerdanyola del Vallès, seu de la majoria de facultats, departaments, instituts i serveis.
Universitat Catalana d'’Estiu
UCE. A Prades a la Catalunya Nord es celebra cada estiu la universitat catalana d'estiu, un lloc de trobada de les universitats dels Països Catalans. Activitats que es durant a terme aquest estiu a Prada.
Universitat Comunista dels Països Catalans
La Universitat Comunista del Països Catalans (UCPC), neix d’una llarga meditació entorn de la necessitat expressada des de 1998 per l’Esquerra Independentista de forma cada cop més clamorosa: Necessitem formació sòlida per a poder lluitar millor.
Universitat d'Alacant
UA. Es caracteritza fonamentalment pel dinamisme, que li ha permés adaptar-se a les noves necessitats que planteja la societat en el marc d'un projecte europeu de futur que es fa realitat dia rere dia.
Universitat d'Andorra
La Universitat d'Andorra (UdA) es crea a partir de la publicació en el BOPA de la Llei d'universitats a l'agost de 1997. L'integren l'Escola Universitària d'Infermeria, l'Escola d'Informàtica i de Gestió, i el Centre d'Estudis Virtuals i Extensío Univ.
Universitat de Barcelona
Departaments i professors sobre les possibilitats de posar en marxa activitats internacionals mitjançant, entre altres, l'edició quinzenal del full «Convocatòries» on es ressenyen de forma breu totes les convocatòries de recerca, beques i formació.
Universitat de Girona
UdG. Capdavantera en la reflexió sobre la qualitat de la docència, sobre la importància d'una docència ben feta, amb objectius precisos, posant a disposició d'aquesta voluntat de renovació pedagògica tots els esforços que ens han estat possibles.
Universitat de Lleida
UdL. Disposa d'unitats d'ordenació, organització i coordinació dels ensenyaments de primer i segon cicle encaminats a l'obtenció del corresponents títols. La seva tasca és la de coordinar el desenvolupament de les titulacions que imparteixen.
Universitat de Perpinyà Via Domícia
Web, ja en català, de la Universitat de Perpinyà Via Domícia. Creada l’any 1350 per voluntat de l’Estat catalano-aragonès de competir amb la Universitat de Montpeller. Oferta de formació, recerca, història i vida internacional del centre.
Universitat de València
Servidor de informació institucional de la Universitat de València, entitat degana en la formació universitària al País Valencià. Estudis, informació, cultura, organització i serveis, universitat i societat. Agenda, departaments, directori, ...
Universitat de Vic
Web oficial de la Universitat de Vic. Estructura, ensenyaments, biblioteca, serveis, directori, notícies, d’accés al Campus Virtual, el fons bibliogràfic d'Eumo editorial i dades d'interès per els preuniversitaris.
Universitat d'Estiu d'Andorra
Organitzada pel Ministeri d’Educació i Cultura. La edició d’enguany analitza les dificultats actuals, generadores d’incertituds però també d’esperances. Per il·lustrar-nos sobre aquest tema, compta amb personalitats vingudes de diversos horitzons.
Universitat Illes Balears
La facilitat amb què la UIB ha sabut adaptar-se a les exigències d'una universitat moderna es reflecteix en l'abast dels estudis que ofereix, el nombre de relacions internacionals que ha establert, la qualitat dels serveis.
Universitat Internacional de Catalunya
La UIC és una nova iniciativa de la societat catalana, entitats i institucions, que desitgen una opció nova d'ensenyament universitari de qualitat. El grup promotor és la Fundació Familiar Catalana. Ubicada als carrers Iradier i Immaculada de Barcelona.
Universitat Internacional de la Pau
Des de la Unipau volem convidar-vos a estudiar i debatre sobre temes de cultura de pau i resolució de conflictes. Veniu a coneixe'ns, hi ha activitats per tots els gustos durant tot l'any al nostre municipi, Sant Cugat del Vallès. Us hi esperem a tots!
Universitat Internacional de Menorca Illa del Rei
Pàgina oficial de la Universitat Internacional de Menorca Illa del Rei. És una universitat d'estiu creada amb la col·laboració de la Universitat de les Illes Balears i la Universitat de Barcelona. Presentació, cursos, informació general.
Universitat Jaume I de Castelló. UJI
UJI. El caràcter públic de la nostra Universitat ens motiva a donar uns serveis de qualitat, tant en la docència i la investigació, com en l'atenció general als usuaris. Informació general, eines, departaments, canals i actualitat.
Universitat Lliure de Benimaclet
Universitat Lliure de Benimaclet, un projecte que busca compartir coneixements i reflexionar sobre la nostra realitat. Una realitat que volem transformar i construir amb la participació dels ciutadans i ciutadanes d’aquest barri de la ciutat de València.
Universitat Lliure de Mallorca
La universitat lliure és un projecte d’aprenentatge col·lectiu. L’objectiu és crear una xarxa d’espais d’educació alternatius a la universitat pública/privada on poder-nos formar lliurement i íntegrament. On poder decidir sobre què i com volem aprendre.
Universitat Lliure de Sants
La Universitat Lliure es reformula, redefineix, reconstrueix i es reafirma, des de la crítica a l’estructura educativa actual fonamentada en l'adoctrinament social i la mercantilització del coneixement. Omple els estrats socials de la societat piramidal.
Universitat Miguel Hernández d'Elx
Web de la Universitat Miguel Hernández d'Elx. Una Universitat, és la més nova de les universitats valencianes, ja que ha iniciat fa pocs anys la seua trajectòria. Presentació institucional del Rector, docència i investigació, serveis i estudis.
Universitat Oberta de Catalunya
UOC. Innovador model d'Universitat no presencial, basat en el concepte de Campus Virtual i en l'ús de materials didàctics multimèdia i interactius. Les trobades presencials i els centres de suport completen i diversifiquen l'oferta educativa i cultural.
Universitat Oberta de Catalunya - Formació Continuada
Formació continuada de la UOC dissenya i imparteix programes de postgrau mitjançant entorns virtuals d’aprenentatge, que s’adapten a les múltiples necessitats dels professionals i de les empreses.
Universitat Pirata de Viladecans
Universitat Pirata de Viladecans. No cal matrícula ni tenir diners per assistir, així que, a què esperes? La seva pàgina es troba en construcció. La Universitat Pirata està situada a la zona i barri de l’Estació Renfe de Viladecans (Baix Llobregat).
Universitat Politècnica de Catalunya
La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) és una institució pública d'ensenyament superior que centra la seva àrea d'acció en el camp de les ciències, les enginyeries, l'arquitectura i la nàutica.
Universitat Politècnica de València
La seua història com a institució universitària és curta, malgrat que alguns dels seus centres, com els d'Enginyeria Tècnica Industrial d'Alcoi i de València i la Facultat de Belles Arts, tenen més d'un segle d'existència.UV.
Universitat Pompeu Fabra
UPF. És una universitat jove, però ja té el seu fragment d'història: va néixer el 1990 amb 316 estudiants i dues titulacions, i avui té molts estudiants i carreres i un campus que creix al cor de la ciutat, des de la Rambla fins al Poblenou.
Universitat Popular de Gandia
Blog de la Universitat Popular de Gandia. Els cursos sortejats i els alumnes admesos en cada curs. La resta queda en reserva a l'espera de què es produïxquen baixes. Cursos del pròxim quadrimestre i les bases.
Universitat Popular de València
La premsa de tot el país es va fer ressò de la inauguració del curs 1902-1903 de la Universitat Popular de València; el primer curs d’un projecte impulsat per Vicent Blasco Ibáñez, amb èxits i períodes de silenci, però que ja ha complit 113 anys.
Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya
Iniciativa sorgida de la necessitat d’omplir un buit pel que fa als escenaris de debat plurals dels sectors progressistes a Catalunya. Vol ser un gran espai de trobada, reflexió i estudi sobre temes dels sectors socials democràtics i d'esquerres.
Universitat Ramon Llull
L'Universitat Ramon Llull, ofereix una formació continuada, i diplomatures i llicenciatures en estudis d'humanitats, ciències socials, ciències de la salut, ciències experimentals, enginyeria i arquitectura. Completa informació.
Universitat Rovira i Virgili
La URV acomplira les seves finalitats, al contribuir a fer un mon en que els homes i les dones sapiguem esser lliures per a la saviesa i savis per la llibertat." La URV va ser creada el 1991 pel Parlament de Catalunya.
Universitat Social Lliure Autogestionada
L'Escola d'Estiu de dos nuclis físics de realitzar activitats: a Barcelona i a Sant Feliu de Llobregat. L'Escola d'Estiu 2013 està organitzada en itineraris, cursos i tallers presencials o virtuals i activitats puntuals com sortides i conferències.
Xarxa d'Universitats Lliures
Portal oficial de la Xarxa d'Universitats Lliures, realitat que volem transformar i construir amb la participació dels ciutadans-danes. L’activitat de les universitats lliures s'alteren per la revolta de les indignades. Ens trobareu als carrers i places!
Xarxa Vives d’Universitats
Institució que representa i coordina l’acció de 21 universitats de 4 estats europeus en ensenyament superior, recerca i cultura. Des de l’any 1994, ofereix una plataforma liderant serveis per a universitats, organitzacions públiques i privades i societat.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT