VELA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
A Bord de L'Alzina
Blog que difón les activitats a bord de l'Alzina, i espai d'intercanvi per compartir inquietuds. Sortides, informació d’un pescador jubilat que anà embarcat amb l'Alzina, el mestre Pep del Molinar de Llevant, barri mariner de Llucmajor (Mallorca).
A Tot Drap
Associació de Sant Pol de Mar, constituïda amb finalitat de promoure la conservació i difusió del patrimoni marítim, i molt especialment la platja de les barques amb la caseta del motor. El naixement és per la pèrdua dels darrers llaguts.
Apunts de Vela
Complet curs online per capítols que podeu seguir a la web o baixar-lo en un zip, d'introducció a la navegació a vela. Amb vincles a altres cursos online de vela arreu del món però en anglès.
Associació de Vela Llatina de Mallorca
Web oficial de l’Associació de Vela Llatina de Mallorca. Informació general dels objectius de l’entitat, reglaments, calendari, documents regata, esdeveniments, enllaços, APM, folta, fotografies, publicacions, borsa de tripulants, mercadet i contacte.
Associació Vela Llatina de Silla
Entitat que des de l’any 1987 ve celebrant profies tradicionals al Llac de l’Albufera de València. En un recorregut o triangle que comença i acava al Port de Silla amb un calendari de proves que va de marça a setembre en set proves diferents.
Associació Velallatina
Entitat nascuda per a salvar "Rosa Maria", barca del 1904, única d'aquest tipus i època. La barca és restaurada per Yves Bernadou, mestre d'aixa, de Canet de Rosselló. Projectes i organització de regates i activitats de veles llatines, amics, ...
Barcelona World Race
Official Website for Barcelona World Race. La regata Barcelona World Race és un projecte desenvolupat conjuntament per la Fundació per la Navegació Oceànica de Barcelona (FNOB) i l'empresa d’organització OC Events.
Base Nàutica Municipal - Barcelona
Base Nàutica és una instal·lación municipal de Barcelona que té com a objectiu fonamental la cultura de platja i els esports nàutics. Vela, patró de navegació i patró d’esbarjo. Platja Mar Bella.
Centre Municipal de Vela de Barcelona
Informació del Centre Municipal de Vela del Port Olímpic de Barcelona i de l'Escola Municipal de Vela del Port Olímpic. Modalitats i informació de campionats de vela. Cursets per aprendre a navegar per famílies i escoles.
Christmas Race
Edició d'aquesta regata internacional de Vela, que es cel·lebrarà en aigües de la Badia de Palamós entre els dies 26 i 30 de desembre de 1999, organitzada pel Club Nàutic Costa Brava, Club de Vela Palamós, i les Federacions.
Club de Mar Vilanova i la Geltrú
El Club de Mar és una societat esportiva, fundada el 2010, formada per persones amants d’esports de vela practicables des de la platja. La principal disciplina esportiva la vela lleugera, sobretot en les modalitats de patí català, catamarà i windsurf.
Club de Vela Alcossebre
Les instal·lacions d'esta escola es troben en l'interior del port esportiu, on s'oferixen cursos de vela lleugera i de catamarà, en els nivells d'iniciació i de perfeccionament, a partir dels huit anys d'edat.
Club de Vela Badalona
Escola de vela, regates, travesses i entrenaments. Seccions: creuer, ràdiocontrol, J80, Match Race. Notícies esportives borsa de tripulants. La totalitat de l’oferta del club s'orienta a la navegació en velers. Activitats que organitza el CV Badalona.
Club de Vela Blanes
Fundat al 1943, i convertit en un dels punts nàutic i turístic més important de la Costa Brava. Es troba situat al extrem NE de la platja de Blanes, a llevant de la roca de Sa Palomera. Port esportiu dins del Port Pesquer.
Club de Vela El Vendrell
Facebook oficial del Club de Vela El Vendrell, entit esportiva vendrellenca, dedicada a la vela i a d’altres activitats marítimes. El club compta amb una escola de formació de joves i l’apartat de lleure i de competició en campionats i tornetjos.
Club de Vela Platja Llarga
Pàgina oficial del Club de Vela Platja Llarga de Tarragona. Informació diversa de l’entitat i de l’Escola de Vela, en totes les seves especilitats nàutiques, campionats, regates per equips, i dades diverses.
Club Natació Badalona
Fundat l'any 1929 i 2000 socis, és la segona entitat més gran de la ciutat i referent de l'associacionisme badaloní. Natació, Waterpolo, Vela -Patí de Vela i planxes de Windsurf i el Triatló. A Badalona és "El Club".
Club Nàutic Cabrera de Mar
El CNCM neix el 1966, de practicants de la vela i activitats de pesca, amb l’objectiu de crear una societat dedicada a la pràctica d’activitats nàutic esportives. La inauguració va ser el 24 de juny de 1966, i sota la presidència del sr. Jaume Sala Arnó.
Club Nàutic de Coma-Ruga
Entitat privada creada el 1970. Foment i pràctica d’esports nàutics, principalment la vela, afiliat a la Federació Catalana de Vela. Organitza les regates Gemma Salces d’optimist i Winers de Làser. Port Esportiu Coma-ruga, El Vendrell (Tarragona).
Club Nàutic Pineda de Mar
Cada any, al marge de la vela, el club posa en marxa activitats familiars destinades a tots els socis. L'esport de la vela és la nostra passió. Des del CN Pineda de Mar volem oferir-los l'oportunitat d'apropar-vos a la mar i introduir-vos en aquest esport
Club Nàutic Port d’Aro
Constituït l’any 1984, tot i que la inquietud des de fa temps que les activitats nàutiques són normals pels fundadors del club. Des de 1979 agrupava a persones amb idea de mar. Regates, vela lleugera, pesca, natació, motonàutica i submarinisme.
Club Nàutic Portocolom
Web del Club Nàutic Portocolom, amb secció de vela (lleugera, creuer i llatina)i secció de pesca. Meteorologia i instal·lacions. Portocolom és el nucli costaner del municipi de Felanitx, anomenat pels felanitxers "Port de Felanitx". Mallorca.
Club Nàutic Vilanova
Web del Club Nàutic Vilanova i la Fundació Nàutic Vilanova, a Vilanova i la Geltrú. Vela, pesca, submarinisme, regates, concursos socials, ... L’escola esportiva agrupa a totes les escoles que el club ofereix als seus usuaris per la pràctica esportiva.
Club Vela Calella - Port-Bó
Pàgina Web Oficial del Club Vela Calella de Palafrugell. El nostre Club va ser fundat l'any 1947 per en Frank Keerl, en Rafa Jiménez i en Josep Mª Juanola amb la idea bàsica de fomentar la vela i organitzar regates. Escola de vela, navegació i dades.
Club Vela Canet de Mar
Entitat fundada a finals dels anys seixanta amb la finalitat de promoure a Canet l'afició pel mar i els esports nàutics, en especial la vela. Organitza cursets, regates de vela lleugera i activitats socioculturals. Escola de Vela, imatges, el temps, …
Club Vela Mataró
Disposa d’unes instal·lacions adaptades per al desenvolupament de les activitats. El local social i oficines es troven a la part alta del port, que és el lloc de trovada per a l’inici de les activitats. Espai de varada d’embarcacions de vella lleugera.
Club Vela Palamós
Pàgina oficial del Club Vela Palamós. Informació del club, dades, activitats i dades de la Christmas Race'08, events socials, escola esportiva, vincles nàutics, … organitza , per finals de juliol, el primer Optirally Sant Feliu - Platja d'Aro - Palamós.
Cursosdevela.cat
A Port de Badalona, Moll de Ribera, Club de Vela Badalona s’hi concentra el gruix de l’activitat. El director esportiu i instructor de vela lleugera i de creuer, és l’Albert Cunill Perea. Actualment és el director tècnic esportiu del Club de Vela Badalona
El Patí Català
Història del Patí, particularitats del patí, navegar sense timó, pesca al curri en patí, catamarà vs. Patí, multicascs de fusta i informació marítima (actual i previsió). Quant al contingut ha estat pràcticament el mateix des dels inicis.
Escola de Vela Fluvià - La Gola
Pàgina de l’escola de vela, catamarà, windsurf, etc. Fluvià - La Gola de Sant Pere Pescador (Alt Empordà-Girona). Informació de l’escola, l’entorn, les activitats, grups, lloguer de material, instal·lacions, fotografies, ...
Escola de Vela i Kayak Sant Pol - Costa Brava
L’Escola de Vela i Kayak Sant Pol compleix enguany la 20a temporada dels seus serveis ininterromputs. Des de 1996, milers de persones han passat per l’Escola per disfrutar i aprendre la navegació a vela, windsurf, catamarà, kayak o paddle surf.
Escola del Vent
La brisa del mar. L’aigua salada. Noves experiències. La teva vida no torna a ser igual quan descobreixes el poder i magnetisme d’un medi que et permet practicar esport, gaudir i créixer com a persona. Apropa les bones vibracions que genera el mar.
Escola del Vent
Escola oberta a tothom per ensenyar als alumnes a navegar i gaudir del mar (vela, windsurf, caiac, paddle surf, surf, ...), i mostrar quelcom desconegut a preu raonable. És un espai on qualsevol persona pot aprendre i practicar els esports aquàtics.
Escola del Vent
Escola del Vent és una escola de navegació en velers, oberta a tothom, situada a Badalona. Té la missió d’ensenyar als alumnes a navegar i a gaudir de la tranquil·litat que ofereix el mar, i, alhora, de mostrar-los quelcom desconegut a un preu raonable.
Escola Nacional de Vela Calanova
Pàgina de l’Escola Nacional de Vela Calanova, patrocinada per la Conselleria de Presidència i esport de les Illes Balears. Activitats, cursos i modalitats, ubicació i serveis que ofereix als associats.
Escola Nàutica Badalona and Sports
Escola Nàutica a Badalona, que imparteix cursos nàutics per a obtenir les titulacions nàutiques oficials: patró de navegació bàsica (PNB), patró d’embarcacions de recreo (PER), patró de iot (PY) i capità de iot (CY). Versió en català no operativa.
Federació Andorrana de Vela
Pàgina oficial de la Federació Andorrana de Vela. Notícies del món de la vela, el Gran Premi d’Andorra GranValira, el Optimist (El vaixell dels regatistes fins a 15 anys) i el Laser (El vaixell dels regatistes olímpics). Patrocinadors.
Federació Catalana de Vela
Nova web oficial de la Federació Catalana de Vela. No et pots perdre l'oportunitat de navegar amb nosaltres! Notícies i dades de la federació, novetats, Col·legi de Jutges, clubs, links, escola de vela, regates, rànquings, creuers, …
Força 3 - Escola de Vela
El Casal del Mar és un ambient preparat on els nens i nenes aprenen a navegar i a relacionar-se amb l’entorn marí de manera autònoma i natural. Les activitats principals són la Vela lleugera i el Windsurf amb l’acompanyament
Fundació Navegació Oceànica Barcelona
Web de la Fundació Navegació Oceànica Barcelona. Difussió del nom de Barcelona arreu del món, fomentant el coneixement de la cultura del mar, i promovent la indústria, el desenvolupament de la investigació i el sector nàutic en general.
GEN Roses
Espai del GEN Roses, Grup d'Esports Nàutics Roses. Seccions de vela lleugera, creuer, windsurf, RC, Rem, motonàutica, submarinisme i Escola de Vela. Les instal·lacions estan situades al Port Esportiu de Roses (Empordà).
La Mar d'Amics
Associació per a la defensa de la navegació tradicional i recuperació del patrimoni marítim. Calendari d'activitats, webcam Port Palamós, concurs fotogràfic, 100 anys Costa Brava, l'Elvira de Palamós, paraules de mar, notícies, butlletí i biblioteca.
Llagut Santa Espina
El Santa Espina és una embarcació de vela llatina provinent de Banyuls de la Marenda (en francès, Banyuls sur Mer) (Catalunya Nord) i que pertany a la família del sardinal. Fou construïda pel mestre d'aixa Bonaventura Colomines el 1928.
MarObert - Navega i conviu en veler
Empresa de lloguer de velers amb base a L'Escala i Sant Feliu de Guíxols , plaça a plaça i barco complet, Rutes: Balears , Còrcega i Grècia. Deixa't portar al ritme de la natura, del sol, el mar, el vent, estrelles nosaltres fem la resta...
Meltemi. Escola de Navegació a Vela
És una escola de navegació a vela a Port del Garraf (Sitges). Des de sortides d'un dia a viatge pel Mediterrani. Navegació amb instruments tradicionals. Volem transmetre la nostra passió pels velers, pel mar i per l’aventura.
Reial Club Marítim de Barcelona - RCMB
És un dels club més antics del país, fundat al s. XIX. Ha guanyat més de 1000 medalles en competicions nacionals, i 200 en internacionals. El Marítim va guanyar la 1a medalla olímpica per Espanya l’any 1932. Rem, vela, pesca, creuers, i escoles.
Roses Yachts - Lloguer de Velers
Lloguer de velers amb o sense patró. Gaudeix d'un xarter nàutic de qualitat. Port base: port esportiu de Roses. Trïi la millor forma de passar les seves vacances, cap de setmana o escapada i visqui una experiència fantàstica.
Temps de Vela
Temps de Vela som un empresa de lloguer de velers amb patró localitzada a Palamós (Costa Brava), a la comarca del Baix Empordà. Formació des de nivell zero, perfeccionament, iniciació a regates, classes particulars, participació a regates d’altura.
Temps de Vela
Temps de Vela som un empresa de lloguer de velers amb patró localitzada a Palamós (Costa Brava), a la comarca del Baix Empordà. Formació des de nivell zero, perfeccionament, iniciació a regates, classes particulars, participació a regates d’altura.
VadeVela
Lloguer de vaixells i velers, sortides a vela, charter per la Costa Brava. Gaudeix del veler amb família o amics. Aniversaris, celebracions, incentius d'empresa, comiats... Ofertes especials “Regal a la parella” per regalar a la persona que vulguis.
Velers.cat
Portal de la vela en català al servei del món de la vela. Tot el que un vol saber sobre el món de la vela. L’objectiu és informar als amants de la vela i establir un punt de trobada on poder intercanviar opinions, idees, experiències, etc.
Vida Marinera. Lloguer de velers
Lloguer de velers a la Costa Brava amb patró. Sortides de mig dia de un dia, caps de setmana i setmana. Velers de 13 metres que ofereix tot el confort d'un custom i amb la tranquilitat de navegar amb un patró profesional i de la zona.
Wind Fornells
Centre de vela i windsurf. És l'escola més popular de windsurf i vela lleugera de Menorca. Wind Fornells és una empresa familiar que ofereix formació i cursos de windsurf i vela lleugera sigui quin sigui el teu nivell. La nostra passió pel mar i la vela.
Windsurfcat.com
Circuit català de Funboard de la Federació Catalana de Vela engloba el col·lectiu de navegants de Freestyle, Ones, Súper X i Slàlom. Informació actualitzada de la classe (calendari, anuncis i instruccions de regates) i del windsurf en general. Slàlom.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT