VOL


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Aerbrava - Escola de Pilots
Pàgina d’Aerbrava Escola de Pilots a Vilablareix, a la comarca del Gironès. Renovacions de llicencies, verificacions de competència, renovacions habilitacions de pilot privat i pilot comercial d'avió. La versió en català no és operativa.
Aeri Club Alt Camp
Espai oficial de l’Aeri Club Alt Camp. L’entitat disposa de circuit situat al municipi de Vallmoll. Pretés ser un punt de trobada dels socis i amics del Aeri club Alt Camp. El circuit, dades del trànsit, Vallmoll, i fotografies d’aquest seu aericlub.
Aeri Esparreguera
Blog informatiu de l’Aeri d’Esparreguera (Baix Llobregat). L’Aeri d’Esparreguera és el primer telefèric no turístic de Catalunya. Comunicacions, participació política, planificació, suport, incidències, tècnica mèdia, contacte, i enllaços d’interès.
Aeribalta.com
Aeribalta.com. Portalblog que pretén fer conèixer l'aventura d'una família vinculada a l'aviació, la família Ribalta, al llarc de tres generacions, per seguir la tradició, també vol difondre tot allò que té a veure amb el fantàstic món de l'aeronàutica.
Aeroclub de Menorca - Viquipèdia
Camp d’aviació esportiu de Menorca al km 2 de la Ctra de Maó a St Lluís. Consta d’una escola d'aviació com a eix fonamental de l’entitat. S’hi realitzen activitats com el Rally Aeri de caràcter anual, voltes aèries a Menorca, excursions aèries.
Aeroclub del Bages
Activitats a l’aire lliire. Podreu volar amb l’avió ultralleuger, i la gran novedad d’aprendre a volar amb el simulador d’última generació. Podreu preparar una bona graellada de carn i fer un "reset" de la rutina semanal. Versió en català no és operativa.
Aeroclub Gallecs R/C Vall del Tenes
Aquesta és la web de l'Aeroclub R/C Vall del Tenes. Aquí hi trobaràs informació sobre el nostre club. Esperem que t'agradi. L'Aeroclub R/C Vall del Tenes, nom que actualment rep l'antic "Aeroclub Gallecs", va ser fundat el dia 22 de gener de 1991.
Aeroclub Palafolls
Pàgina oficial de l'Aeroclub Palafolls (Maresme). Vine a Volar ! Escola, vols turístics, assegurances d’aeronaus, avions, motor M-160, consultes, galeria, descàrregas. Informació de l'entitat i de l'especialitat esportiva del vol.
Aeròdrom Albalat de la Ribera
Web de l’Aeròdrom d’Albalat de la Ribera per a avions lleugers. Vols per l'horta valenciana, pel riu Xúquer i platges de Cullera. El 1984 es construeix l’aeròdrom, dels primers d'Espanya. En l'actualitat ocupa 2000m² i alberga 41 avions lleugers.
Aeròdrom de Mont-Lluís La Quillane
Aeròdrom d'aviació civil situat al nord del poble de La Llaguna a la comarca del Capcir, als Pirineus Orientals, amb codi ICAO LFNQ. 1 pista d'herba de 700 m de longitud per 80 m d'ample per l'aterratge d'avionetes. Té 2 hangars i 1 club d'aviació.
Aeroesport
Escola de vol d'Ultralleugers a Moià - El Prat. Curs oficial de pilot d'ultralleugers. Cursos d'iniciació: Pilot per un dia. Vols de divulgació: Batejos aeris i vols de passeig. L’escola, cursos, aerodrom, instructors, i galeria d’imatges i vídeos.
Aerolink, Escola de Pilots d'Avió i Helicòpter
Aerolink, escola de pilots (avió i helicopter) i hosteses de vol. Aeroport de Sabadell (Vallès Occidental). Serveis aeris que ofereix: aerotaxi, fotografia, vols panoràmics i tota mena de treballs aeris, …
Aeroports i Vols

Aeroservice Viladair
Aeroservice Viladair neix de l’entusiasme per desenvolupar l’experiència com a professionals del món de l'aviació. És una empresa innovadora, flexible i jove, que s’adapta a les necessitats del client amb la màxima responsabilitat i serietat.
Airsport Viladamat
Airsport Viladamat neix el 1999, Giuseppe "Pino" Pennacchio, que amb la seva passió per l'aviació ultralleugera, va decidir donar-li vida amb l'objectiu de promocionar aquest esport. Hangaratge, servei de bar, servei de taller i escola de vol.
Alats Club Esportiu
Associació de pilots amb seu a L’Hospitalet de Llobregat. Desenvolupa l’activitat al camp de vol a Bellvei, amb passió per el vol amb ultralleugers i de vegades no tant ultralleugers... En cada jornada compartim les nostres experiències i anècdotes.
Albatros Escola de Vol
Descobreix Àger amb nosaltres. Vol biplaça en parapent o biplaça en ala delta amb un pilot experimentat, vol en avioneta ulm, navegant en kayak o canoa pels nostres pantans o en quad, amb un guia que t'ensenyarà els secrets de la vall.
Alioth Parapent Bages Club
Secció de parapent del Centre Excursionista Comarca de Bages - Manresa Barcelona. Els orígens de la secció de parapent cal buscar-los a la secció de muntanya. Fem, com a mínim, sortida internacional a l'any.
Alsnuvols
Escola de parapent i paramotor. Cursos i biplaces de parapent i paramotor. La nostra passió es el vol i si vols podem portar-te a volar o ensenyar-te a tocar els núvols per tu mateix.
Associació d'usuaris i amics de l'Aeri d'Esparreguera
Web de l’Associació d'usuaris i amics de l'Aeri d'Esparreguera (Baix Llobregat). Qui som, què fem, les nostres notícies i les activitats. Envia'ns la teva adreça de correu electrònic si vols rebre periòdicament els titulars de la nostra entitat.
Barcelona Helicòpters
Vols turístics en helicòpter. Vols turístics en helicòpter per els llocs més emblemàtics del Catalunya. Vol en helicòpter sobre Barcelona, Montserrat, la Costa Brava i qualsevol indret del territori gracies als vols en helicòpter personalitzats.
Berguedà Parapent Club
Pàgina del Berguedà Parapent Club, club situat al Centre de parapent del Berguedà espais, d'esports a la natura. Notícies, sortides, galeria i com fer-se soci del club. Aquí teniu el cartell de la festa de la revetlla de Sant Joan.
Blog Liga Catalana
Blog actualizat per als qui vulguin seguir l’evolució de la lliga catalana de parapente, perquè també hi ha competició anual de parapent. Vídeos de parapent i dels redactors. Jornada d'introducció a la competició i voladors redactors.
Botiga Entrenúvols
Compra qualsevol article relacionsat amb el parapent, vol lliure o muntanya: GPS, electrònica, veles, cadires, paracaigudes, roba, llibres, vídeos, DVD... i les millors marques: Gin Gliders, Garmin, Sup'Air...
Cathelicopters
Especialistes en vols panoràmics, únics a nivell nacional amb seu a una ciutat, ofereix un tour a Barcelona, el Skytour, volar amb un dels nostres helicòpters bimotors fites més importants de la ciutat. També adapta els vols (vol + activitat) a petició.
CatUAV
Empresa privada dedicada a la teledetecció amb aeronaus no tripulades (UAV). Disposa de tecnologia pròpia i sistemes eficaços i fiables en varietat d'aplicacions. Des de l'any 2003 ofereix solucions integrals i flexibles per a la tecnologia UAV.
Centre de Paracaigudisme Skydive Empuriabrava
Centre de paracaigudisme Costa Brava. És seu de competicions internacionals i de l'equip nacional Espanyol, anomenats Skyrats. Facilitats, condicions per saltar, cursos, preus, entrenaments, calendari i informació sobre arribar-hi i allotjar-se.
Club +7
El club + 7 és un grup d'amics amb una afició en comú, el vol, en parapent i paramotor. El nostre hàbitat és molt ampli, tota la Comunitat Valenciana, però ens centrem més a les comarques de la província d'Alacant.
Club Aeromodelisme Girona Provincial
Web del Club d'Aeromodelisme Girona Provincial. Un espai de contacte i comunicació, per els afeccionats a l'aeromodelisme. Història, activitats, instal·lacions, curs iniciació, etc. Per futures activitats, podeu consultar el calendari del club.
Club Aeronàutic Egara
Pàgina oficial del Club Aeronàutic Egara de Can Boada a la ciutat de Terrassa (Vallès Occidental). El seu camp de vol té unes mesures de 25m X 85 metres i és de gespa artificial. Horari: de 9 a 15 hores. La pàgina es troba en construcció.
Club Àger Vol Lliure
Club de parapent i paramotor. Cursos i biplaces de parapent i paramotor. Benvinguts a la web on hi trobaràs tota la informació per a poder volar a la Vall d'Àger. La Vall d'Àger, comarca de la Noguera (Catalunya).
Club d'Aeromodelisme ARC Sant Cugat
Portal on obtenir la informació necessària per a construir un avió o un helicòpter de ràdio control. Vol proporcionar un lloc on les persones més experimentades puguin exposar les seves opinions i aconsellar. Activitats, fotografies, el temps, ...
Club d'Aeromodelisme Ciutat de Reus
Constituït el dia 1 d'abril de 1998, el Club és el successor d'una enorgullida història del món de l'aviació lligada a les nostres comarques. L'any 1949 es va organitzar el primer concurs exposició d'aeromodelisme i a l'any 1951 les primeres competicions.
Club de Parapent Alaire
Pàgina del Club de Parapent "Alaire" de Tarragona. Activitats, zones, tècnica de vol, i llicències del socis. La llicència d’iniciació la poden tramitar aquelles persones que no hagin tingut llicència federativa anteriorment.
Club de Velers Ikarus
Web del Club de Velers Ikarus Santa Coloma de Gramenet. Disposa d'una molt bona zona de vola de vessant al Puig Castellar (Santa Coloma), on els diumenges es troben els aficionats i socis fent volar models. Versió en català mínima, algunes notícies.
Club de Vol a Vela d'Igualada-Ódena
Web d’aquest club de l’Anoia, on podreu conèixer el què és el vol a vela, i on estem ubicats. També informació de com arribar a ser pilot de planejadors, (llicència de Pilot de Vol a Vela) i com volar amb els planejadors del club.
Club de Vol Lliure Falcons de Bertí
Pàgina on trobaràs informació del nostre club i del parapent en general. Enllaços a d'altres adreces interessants de Catalunya i la resta del món. Bé doncs, sóm una colla de grillats que ens ha donat per anar a visitar els núvols i imitar els falcons.
Club Esportiu Aeromodelisme Siurana
Club fundat l’any 2000. Actualment té 50 socis, principalment de l’Alt Empordà. És un grup units per la passió per l’aviació, que trasllada al hobbie a través de l’aeromodelisme: models elèctrics i d’explosió, turbines, helicòpters, velers, ...
Club Esportiu SpainRocketry de Modelisme Espacial
Club esportiu de Lleida d'afeccionats a la construcció i llançament de models espacials a escala, on comparteixen experiències i tecnologia. Alguns membres del Club SpainRocketry i la seva activitat, están reconeguts internacionalment.
Club Modelisme Aeri Urgell
Amb seu a Mollerussa, es fundà a principis dels 90 pel foment i practica de l'aeromodelisme i radiocontrol. El club disposa de dues instal·lacions a la Serra, circuit de cotxes de radiocontrol tot terreny, i una pista de vol per a avions de radiocontrol.
Club Parapent Puig d’Afrou
Amb motiu de la celebració de la lliga catalana- campionat de catalunya els dies 29 i 30 d’abril i 1 de maig, des del club, aprofitem per donar a conèixer els serveis i equipaments de La Cellera de Ter així com el programa previst per aquests dies.
Club Sedis Aeromodelisme
Ubicat a La Seu d'Urgell, des de l’any 2000 el club compta amb una pista de gespa artificial de 150x12 m. És una pista experimental ja que es un sistema únic en el mon de l’aeromodelisme. Els terrenys són de propietat municipal.
Club Velers Collserola
Club fundat a l’any 1985. Poc temps després de la fundació, el club ja comptava amb un gran nombre de modelistes, fins arribar enguany a la xifra de 134 socis, i és el club més gran d'Europa que practica el vol silenciós per radiocontrol.
Club Vol Lliure Mallorca
Web del Club Vol Lliure Mallorca, dedicat a l'ala Delta. Ofereix informació sobre el vol lliure, esport aèri que es practica amb ala delta. Zones de vol, competició balear, cursos d'Ala Delta. Classificació de la Lliga Balear.
Crònica de l’Aviació de Sabadell - Les primeres dècades de l'aeronàutica sabadellenca
Principals esdeveniments que marquen l’esdevenir de l'aviació sabadellenca: Exposició d'Aerinàutica i Aviació (1910), aterratge d'emergència de Manel Colomer al Camp d'en Gorina, Creu Alta (1919) i inauguració de l'aeròdrom de Ca N'Oricac (1925).
El Pterodàctil del Pla d’Agulló
Centre d’activitats a la Vall d’Àger, una zona verge, ideal per a la pràctica d’esports d’aventura i activitats a la natura. Parapent, rutes BTT, 4x4, escalada, ponting, espeleologia, barranquisme, canoa i motora, senderisme, a cavall, astronomia, …
Entrenúvols Activitas aèries
Vine a volar a la Vall d'Àger. Escola de parapent a Àger. Cursos de tots els nivells, bateig de vol, activitats d'aventura... Vols en parapent biplaça, cursos de parapent. Vols fer realitat el teu somni? Vine a volar amb nosaltres!!
Escola de Vol La Serra
A l’Escola de Vol ULM La Serra Mollerussa, hi trobaràs tota la informació per a realitzar el que més t’agrada, volar. Des de 1990 estem a la vostra disposició amb vols de divulgació, cursos d’iniciació i cursos de pilotatge d’ultralleugers entre d’altres
espais, centre d'esports a la natura
Centre de parapent al Berguedà: Parapent, cursos, biplaces, equip, allotjament, restaurant, botiga i informació diversa de l’entorn i del parapent. Botiga,, club, restaurant, allotjament, centre btt, ubicació, meteo, ...
Estels Costa Daurada
Web del Club dels Estels Costa Daurada. És una associació dedicada a la difusió de l’art mil·lenari dels estels. Volem agrupar tothom qui tingui estel per fer trobades i promoció i d’activitats culturals i esportives relacionades amb el vol d’estels.
Estels Torn Kite Team
Club d’estels de tracció amb seu a l’Hospitalet de l’Infant. Nascut el 2004, practica diverses especialitats de tracció com kite surf, kite buggy o kite mountain. Les seves zones de vol habituals són a l’Hospitalet de l’Infant i al delta de l’Ebre.
F3B.cat
La categoria F3B és la Formula 1 de les categories d’aeromodels de vol a vela, és la categoria High-Tech sense límits tecnològics. El concursos són un gran desafiament, que demanen esforç i col·laboració d’equip.
F3B.cat - Blog
Blog, en català, sobre velers de radio control, modalitat F3B. Tambè sobre F3F i altres disciplines de velers RC pràcticades a Catalunya. El Club Aeromodelisme Barcelona va aconseguir la organització del Campionat del Món de coets per l’any 2008.
Falcons de Bertí
Club de parapent de Sant Feliu de Codines, club de vol lliure Falcons de Bertí. Aquí trobareu Informació sobre el nostre club, el vol lliure a Catalunya i a la resta del món. Informació, enllaços i mercat d'ocasió. Membres del Vallès i de tota Catalunya.
Família Gil - Flyer 2003
Construcció d’una rèplica del Wright 1903 Flyer a escala natural amb motiu de la commemoració del centenari del primer vol autopropulsat. Wright Brothers 1903 - Família Gil 2003. Presentació de la rèplica al mNACTEC de Barcelona.
Federació Aèria Catalana
Pàgina oficial de la Federació Aèria Catalana, dedicada a l'organització i promoció d'activitats aèries a Catalunya. Les modalitats de esports aeris que es poden practicar a Catalunya, que com veuràs son moltes i variades.
Federació Balear d'Esports Aeris
Et convidem a conèixer les modalitats d'esports aeris que es practiquen a les Illes Balears. Aquesta web proporciona una eina in-formativa eficaç per als federats, per als que hi vidran i per els aficionats en general de l'esport aeronàutic + informació.
Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya
Entitat privada, constituïda l’any 1997 rebent la qualificació d’entitat benèfica. Fundada per un grup de persones que tenien entusiasme per l’aviació i volien impulsar a Catalunya la conservació del patrimoni i la divulgació de l’aeronàutica.
Gratanúvols - Parapent biplaça
Pàgina dedicada al parapent biplaça. Volem a diferents llocs del país: Montseny, Àger, Organyà, Vilanova de Meià … Volem tot l’any, faci fred o calor. Pensa, però, que volem en zones de muntanya i que sempre ens haurem d'abrigar.
Heliand
Empresa d'helicòpters de capital andorrà pionera en serveis aeris amb aeronaus. La primera helisuperfície al Principat. Transport de materials a punts d’accés difícil, transport de personal, recerca de persones, trasllat de ferits, extinció d’incendis, …
Helipistas - Heliport d’Ullastrell
Pàgina de la companyia d’helicopters Helipistes, que opera a l’Heliport d’Ullastrell (Vallès Occidental). Flota d’helicopters, vols turístics, treballs aèris, informació audiovisual i informació de la seva escola de vol. Fotos de regates.
Jaume Soler i Perxés
Web personal d'en Jaume Soler i Perxés des de Figueres. És tècnic expert en sistemes de navegació aèria. Benvingut al país de la Tramuntana. Històries de l'Aeroport de Girona- Costa Brava, el temps meteorològic, aeronàutica i esports aèris.
Jump Europe
Serveis de paracaigudisme Jump Europe des d’Empuriabrava, Castelló d’Empúries (Girona). L’equip està format per ex campió mundial amb varis records de paracaigudisme assolits i amb un total de 19 anys i 12.000 salts d'experiencia.
L'Aeroteca
Espai web de L'Aeroteca, una ibreria aeronàutica ubicada a Barcelona (Gràcia). Novetats, com comprar online/enviaments, situació/horaris, activitats, col·leccionistes, catàlegs, visita virtual, història, simulador, cursos de simulació i links d’interès.
Laminar Air
Laminar Air és una escola de pilots de l'aeròdrom d'Igualada-Òdena on es fan cursos amb simuladors equipats amb la millor tecnologia, i cursets d’aviació per formar pilots de PPL, ULM y RPPL. Si t'apassiona el món de l'aviació, som la teva gent.
Lliga d’Ala Delta de Catalunya
Bloc oficial de la Lliga d’Ala Delta de Catalunya, la XXIV Lliga Campionat de Catalunya. Informació general d’aquest esport de vol, dades per poder volar, tant en ala delta com en parapent. Enllaços, cal·lendari, reglament, pilots, penjats i agraïments.
Paracat.org
La portal del parapent a Catalunya. Per estar al dia en el món del parapent! Vols volar? fer un curs? Les últimes novetats, informació de zones de vol? Competicions i tot això i més al portal paracat.org.
Paramotor Barcelona
Escola de de vol en paramotor de Barcelona. Dades. fotos, i vídeos. El paramotor és una modalitat que neix a finals dels 80. Es va adaptar un petit motor a la cadira d'un pilot de parapent, amb una hèlix per propulsar el pilot i enlairar-lo.
Parapent Emoció
Pàgina de Parapent Emoció. Escola de parapent, botiga online, parapent paramotor, cross, siv, venda de material, vols biplaça. Bateigs de vol, cursos de parapent i paramotor, excursions i lloguers de kaiacs, botiga a Àger i l’equip de professionals.
Parapent Montsant
Informació del Centre de Vol d’Arforja, inaugurat l’any 2016. Vols biplaça, Club a l’Aire, Restaurant La Nau, altres activitats, allotja-ments, mapes de la zona, accessos i información dels enlairaments i dels aterratges. Notícies i fotos. Traductor.
Parapent Pirenaic
Escola de parapent reconeguda per la Federació Aèria Catalana amb monitors titulats que realitza activitats a Organyà (Alt Urgell-Lleida). Ensenyament i promoció del parapent des de l'any 1987, any en què vàrem impartir els primers cursos de Catalunya.
Parapent Voltor
Vols en parapent a Àger, Sort i Montseny. Vols en parapent biplaça per iniciar-se en el món del parapent. Les possibles zones per a volar són Sort, Àger i el Montseny. Versions en català i anglès, no operatives.
RAC Reus
Grup de pilots i simpatitzants del Aeroclub de Reus amb la finalitat de compartir vols, informació aeronàutica, així como organitzar sortides en grup. Punt d'encontre dels pilots novells i veterans per aprendre i disfrutar volant.
Real Aero Club Barcelona-Sabadell Aeromodelisme
Club sabadellenc. Seccions: acrobàcia RC, automodelisme, coets, drons, helicòpters, maquetes RC, planadors i vol circular. Descàrrega’t l’aplicació de smartphone per dades meteorològiques de les instal·lacions en temps real.
Reial Aeri Club de Lleida
L'entitat esportiva més antiga de Lleida, el 2n aericlub de Catalunya (avui el més antic) i el 5è de l'Estat Espanyol. Començà a operar a l'aeròdrom privat de Josep Civit, al avui barri dels Magraners. Al 1929 fou traslladat a l'actual aeròdrom d'Alfés.
Reial Aeri Club de Lleida
El Reial Aeri Club de Lleida és una associació esportiva dedicada a la pràctica i la promoció de les activitats aeronàutiques a les terres de Lleida. Té la seu al carrer Lluís Companys de Lleida, i gestiona l'Aeròdrom d'Alfés, al Segrià, per concessió.
Skydive Empuriabrava
Centre de paracaigudistes que compta amb més de 50 empleats. Genera empreses: fabricants de paracaigudes, de material esportiu, roba tècnica, escoles esportives, manteniment de paracaigudes i avions, accessoris, agències de viatges…
Som pas dingú!
Web de la Plataforma Independent de Parapentistes Catalans "Som Pas Dingú ". Un grup d’aficionats al parapent, que pot servir de punt de trobada als aficionats acabats de titular que vulguin conèixer a nous pilots i nous llocs on volar-hi.
Vessant Parapent
Pàgina oficial de Vessant Parapent. És la secció de parapent del Club Excursionista Pirenaic de Barcelona. Benvinguda, calendari, fotografies, fòrum i enllaços. Anirem a fer inflades amb els "novatillos"… i a fer volades la resta. Animeu-vos!
Volem - Escola de Vol (parapent) del Berguedà
L’escola, serveis, zones i cursos. S’hi pot aprendre la mecànica bàsica de vol, utilitzar-la correctament. Realitzar de forma autònoma la sortida, el pla de vol i el plantejament d’aterratge a la zona d’escola on s’ha efectuat l’aprenentatge.
Volem! - Estació de Vol
Experts pilots. Tècnics titulats pel Ministeri d’Educació i ciència (diploma de técnics esportius en parapent i paramotor) i reconeguts per l’Escola Catalana de l’Esport, Real Federación aeronáutica Española i Federación Aérea Catalana. Català no opera.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT