VOLEIBOL


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
A.E. Boet Mataró
Club poliesportiu, especialment dedicat al bàsquet a Mataró. Seccions: Bàsquet, escola de bàsquet, futbol i voleibol. Busquem nens i nenes nascuts entre el 1994 i el 2000 per a les categories inferiors del Club (pre-infantil, mini, pre-mini i escola).
A.E. IES Montserrat
Web de l’Associació Esportiva de l’IES Montserrat del Districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona. Futbol: Senior masculi a territorial, senior femení a 2A i futbol sala. Equips federats al CEEB de futbol sala, bàsquet, voleibol i curses d’orientació.
Associació Esportiva de Molins de Rei
El voleibol és la secció principal de l’entitat. Notícies de la secció de volei. El web forma part de: Xarxa d'entitats - Ajuntament de Molins de Rei. Som al carrer Sant Antoni M.Claret, 1 de Molins de Rei (Baix Llobregat). Galeries, document i enllaços.
Associació Volei Platja Calella
L'Associació Volei Platja Calella (AVPC) és una associació esportiva sense lucre formada per esportistes aficionats/des al volei platja, amb l'intenció de organitzar i difondre events per a la pràctica d'aquesta modalitat esportiva, a nivell local.
Balafia Volei
Pàgina web oficial del Club Voleibol Balàfia, club esportiu del barri del mateix nom de la ciutat de Lleida. Es tracta d’una entitat esportiva dedicada a la pràctica de l’esport i en concret del voleibol. Estem actualizant les dades d’aquesta temporada!
C E Camp Escolar de Lleida
Associació creada per les APAS dels instituts de batxillerat Màrius Torres, Joan Oró i Samuel Gili i Gaia a l’any 1988. El CECELL va passar per diferents etapes i diferents modalitats esportives, desprès es va quedar només amb el voleibol.
Club Alpicat Vòlei Associació
Club esportiu d'Alpicat dedicat al voleibol. El naixement del club es va produir després d’organitzar l’activitat de voleibol a través de la demanda de 15 noies i d’una associació a l'any 2005. La cloenda de temporada de volei al carrer, l’Alpibolei.
Club de Voleibol AVAP
Club de Voleibol de la Agrupació Vista-Alegre i Parròquia (Girona), va ser fundat l'any 1972, essent a l'actualitat un dels clubs de voleibol més antics de Catalunya. 7 equips formen l'actual composició de l'entitat.
Club de Voleibol de Barcelona CVB Barça
Web Oficial del Club Voleibol Barcelona Barça. Té l'orígen en la secció de volei de l'Espanyol. Des de 2003 el FC Barcelona patrocina l'equip. Pavelló de L’Illa Diagonal pels més joves i les instalacions del INEFC pels grans. Butlletí, partits, seccions.
Club de Voleibol Oliva
En nom de tots els que formen part del Club Voleibol Oliva, us convidem a la presentació del club per a la temporada. Equips i competició. Tota la informació sobre les plantilles de volei pista i les seues competicións. Volei Pista. Classes d'hivern.
Club Esportiu Eduvolei Ametlla
Club de Voleibol de L‘Ametlla del Vallès, Vallès Oriental. Va néixer el 2009 amb 40 famílies per un club de vólei o la filosofia: educar joves a través de l’esport preferit. L'objectiu: la metodologia d'entrenament basada en el rendiment i la disciplina.
Club Esportiu Voleibol L'Hospitalet
El Club Esportiu Voleibol L’Hospitalet fou creat l’any 2011 per fer resurgir aquest esport a l’Hospitalet, a on ja ha estat important en el pasat. La resposta fou molt positiva i ha anat a millor. Web bilingüe, però el contingut en català és mínim.
Club Esportiu Voleibol Torredembarra
Blog del Club Esportiu Voleibol Torredembarra amb dades del Voleibol a Torredembarra. El nostre esport, el nostre projecte, la nostra casa. Si vols participar en el 10è aniversari del club, no et perdis la cita! Estem oberts a qualsevol proposta!
Club Natació Sabadell
Històric club, fundat l’any 1916. 25.000 socis. Entitat, instal·lacions, formació i seccions de: Natació, waterpolo, atletisme, bàsquet, esquaix, frontó, fulbet, futbol sala, natació, petanca, tennis, tennis taula, triatló i voleibol.
Club Volei Agrupació Vista Alegre i Parròquia Girona
Web oficial del Club Voleibol AVAP Girona, fundat el 1973. més de 40 anys d'ininterrompuda presència al voleibol català. La lliga aglutina tots els equips de la Ciutat de Girona i competeix en una lliga amb normes adaptades per a un aprenentatge.
Club Volei Alella
Facebook oficial del Club Volei Alella, municipi del Maresme. Penso en fer-ho bé, penso en que m´esforçaré al màxim, penso que no m’agradaria quedar ultims, penso en que si siguès per ... Veure més. President: Cristian, secretari: Sergi, tresorer: Oriol.
Club Volei Monjos
Pàgina web del Club Volei Monjos del municipi de Santa Margarida i els Monjos (Alt Penedès). El club, galeria d'imatges, col·laboradors, contacte, reglament règim intern, servei de fisioteràpia, els nostres equips, calendari de la temporada, ...
Club Vòlei Papis
El CV Papis té uns estatuts que han estat dipositats al lloc on es dipositen els estatuts dels clubs esportius de Catalunya. I un segell diu que tot està en ordre. Aquests estatuts diuen que al front del club, dirigint-lo hi ha una junta directiva …
Club Volei Platja Ponent
El Club Volei Platja Ponent, VPP fa possible practicar volei platja a la ciutat de Lleida. Del 6 al 17 de juliol, de 9 a 13 h. al les pistes de sorra de l’Inefc Lleida i al Complex del Camp Escolar. Entrenament per a la competició. Horaris d’entrenament.
Club Volei Premià de Dalt
Pàgina del Club Volei Premià de Dalt (Maresme). L’entitat, creada l’any 1993, participa activament en la pràctica del volei tant en pista, com en la modalitat de volei platja. Pel juliol organitza el Campus Eport Experience al seu poliesportiu.
Club Volei Santa Maria Premià de Mar
Club de voleibol de Premià de Mar. Equips femenins: Sènior i Juvenil A i B. Aquí podràs trobar tota la informació sobre l'equip de voleibol tant de l'equip Juvenil femení com el de sènior femení o el cadet femení.
Club Volei Tiana
Facebook oficial del Club Volei Tiana, entitat esportiva en aquesta població de la comarca del Maresme. És una entitat privada que té com a objetiu el funament, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva sense lucre.
Club Volei Torelló
El Club Volei Torelló és el primer club de voleibol de la Vall del Ges, que té com a objectiu posar a l'abast de tothom la pràctica del voleibol. La demanda d'aquest esport ha estat bàsicament de fèmines, obrint l’activitat a les noies.
Club Volei Torrefarrera
Pàgina del Club Volei Torrefarrera, entiat d’aques municipi de la comarca del Segrià. L’entitat disposa d’equips femenins en categoria juvenil i sènior. Si vols jugar a volei, no tinguis vergonya. Posat en contacter amb nosaltres. Escriu-nos un correu.
Club Voleibol Arenys
El Club Voleibol Arenys es funda l’any 1992 és l’any de l’esport per excel·lència a Catalunya. Van trobar un grup de jugadores que practicaven a l’escola i que volien jugar contra equips més forts i federats. Així neix el que serà el Club Voleibol Arenys.
Club Voleibol Artà
El CV Artà es fundà l'any 1973. Es jugava al pati del Centre Social. Es començà amb un equip juvenil masculíi que competia federat. Es passà a jugar a la pista de tennis del poliesportiu a l'any 1979. El 1983 va desaparèixer l'equip i va tornar el 1985.
Club Voleibol AVAP Girona
Associació esportiva de Girona, fundada l’any 1972. Fomenta la pràctica del voleibol, no tan sols competitiva, sinó també lúdica. Pràctica esportiva i trobades dels seus components i alguns familiars (els més joves). Compta amb uns 100 socis.
Club Voleibol Barberà
Pàgina oficial del Club Voleibol Barberà de Barberà del Vallès, entitat dedicada a la pràctica del volei en aquest municipi del Vallès Occidental. Informació general, notícies, resultats, partits, classificacions, fòrum, fotografies i enllaços.
Club Voleibol Bunyola
Club volei de Bunyola (Mallorca). Equips, informació, foro, fotos i contacte amb els diferents estaments de l'entitat. Per conèixer el moment de la creació del club, ens hem de remuntar a l’octubre de 1982 a la localitat de Bunyola.
Club Voleibol Ciutadella
Pàgina web oficial del Club Voleibol Ciutadella. El club menorquí és una de les entitats més importants del volei balear. Hi ha informació del club, història, equips, resultats actualitzats, notícies i enllaços esportius i del volei en particular.
Club Voleibol Encamp
Facebook del Club Voleibol Encamp. Juga a la Federació Catalana de Voleibol. Els nostres companys d'equip Da Silva-Salvador es preparen pel Madison Beach Volley Tour-Ct d’Espany de Volei Playa. La millor de les sorts. des del nostre petit país.
Club Voleibol Esplugues
Portal del Club Voleibol Esplugues. Equip femení a 1a de la la lliga FEV. Resultats de la setmana i classificacions per consultar els partits del cap de setmana, així com un breu resum i les classificacions. Totes les dades del club.
Club Voleibol Figueres - Bloc
Web oficial. El lloc el farcirem de vídeos, documents de text, dibuixos i fotos, i tota mena de documents que us poguin ajudar en l'aprenentatge del voleibol, així com curiositats i entrevistes amb jugadors pels que simplement s'estimen el volei.
Club Voleibol Gavà
Pàgina oficial del CVGavà, que actualment compta amb 8 equips en categories aleví, infantil, cadet, juvenil i sènior. Gaudeix dels nostres articles d'interès al blog, estigues al dia dels equips del club, i connecta amb les xarxes socials on publiquem.
Club Voleibol Igualada
El Pintures Planell - Igualada Vòlei Club és una entitat fundada al 1990, que pretén difondre el volei a Igualada i comarca. El club compta amb 5 equips: el sènior masculí, el sènior femení, el sènior masculí B, el juvenil femení A i juvenil femení B.
Club Voleibol Joves Caldes - Bloc
Pàgina oficial del Club Voleibol Joves Caldes de Caldes de Malavella, a la comarca de la Selva. Es tracta d’un equip femení de volei. Informació general, resultat, notícies i repàs als 5 anys del Club Volei Joves Caldes.
Club Voleibol La Torre de Claramunt
Amants del volei, amants de l'esport. La Torre de Claramunt Vòlei Club fou creat l’any 2012 per amics amb ganes de gaudir d’aquest esport. Des d’aquell moment el club ha anat creixent de manera constant. Actual temporada el club compta amb 5 equips.
Club Voleibol Llars Mundet
L'equip de Voleibol Mundet, es va fundar a la temporada 1961-62 amb el primer equip femení a categoria escolar. Durant la seva historia ha aconseguit grans triomfs a nivell autonòmic o nacional. La web “http://www.voleimundet.com” ja no és operativa.
Club Voleibol Lloret de Mar
Facebook del Club Voleibol Lloret. Associació cultural i recreativa Esports Natura de Lloret de Mar (La Selva). Està dedicada a la pràctica de l’esport i en concret del voleibol. La web oficial a la IRL http://www.clubvoleilloret.com, no és operativa.
Club Voleibol Martorell
Pàgina no oficial del Club Voleibol Martorell. El club ofereix als seus usuaris i socis la posibilitat de fer esport, practicant la modalitat del voleibol. A l’entitat es practica el voleibol per grups d'edat, des categories inferiors fins a la senior.
Club Voleibol Mataró
El CV Mataró neix amb l’objectiu d’integrar tot el vòlei de la ciutat i impulsar a un esport en creixement. Els colors d’aquest nou projecte, els de la ciutat de Mataró, el blau marí i el vermell. L'entitat participarà en les competicions federades.
Club Voleibol Olot
Web oficial del Club Voleibol Olot (Garrotxa). Inclou informació general, noticies, cròniques, horaris, videos, informació del Tocavòlei i del Memorial Jordi Mora, VPM i Torneig Vòlei Platja. Horaris temporada, classificacions i calendaris d’equips.
Club Voleibol Porreres
Informació d’aquest equip de la segona divisió masculina de l’illa de Mallorca. La plantilla, la competició, fotografies i apartat pels col·laboradors del club.
Club Voleibol Pòrtol
El Club Voleibol Pòrtol és un club mallorquí fundat l’any 1993. L’equip masculí va pujar en la temporada 1997/98 a la Primera Divisió Nacional i en la següent temporada (1998/1999) aconseguia l’ascens a la Lliga FEV. Renúncia a la superlliga 2011-12.
Club Voleibol Prat
Web del Vikings Volei Prat. Escola de Voleibol, esport saludable, piràmide alimentària, activitats diàries, higiene i mals hàbits, estiraments, l'escola, sessions, promocions, notícies, junta directiva, cos tècnic, competicions federades i tornejos.
Club Voleibol Roquetes
Web dedicada al club voleibol Roquetes, entitat dedicada a la pràctica d’aquest esport a les terres de l’Ebre des de l’any 1990. A la pàgina hi trobareu els resultats, horaris d’entrenaments, classificacions i cròniques dels partits.
Club Voleibol Rubí
Web del Club Voleibol Rubí, que disputa els seus partits al pavelló municipal de Can Roses. El 1995, un grup de pares amb la idea de que les seves filles practiquesin el volei, van fundar el CVl Rubí. La web és en castellà amb continguts en català.
Club Voleibol Salou
Club fundat l’any 1998. El curs 1994-1995 l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Salou ja va iniciar les escoles esportives ofertant el voleibol. Fites importants: L’ascens del sénior femení a 1a Catalana, i l'ascens l'equip sénior masculí a 1a Nacional.
Club Voleibol Sant Adrià
El CV Sant Adrià és una associació adscrita a la secretaria general de l’esport i a la federació catalana de voleibol, creada a l’any 2009. El principal objectiu del club és la formació de noies i nois en els valors de l’esport mitjançant el voleibol.
Club Voleibol Sant Boi
Nova web del Club Voleibol Sant Boi. L’objectiu del lloc: informar al soci, jugadors i jugadores del club i al públic en general de les novetats del CV Sant Boi, i constituir-se en eina de contacte entre els que compartim aquesta gran passió: el Voleibol.
Club Voleibol Sant Cugat
L'any 1988 a Sarrià, Barcelona, es fundà el CV Sarrià consolidant-se en equips femenins. Al 1992 amb els Jocs de Barcelona, la seu del club va anar al nou pavelló de Valldoreix i passà a anomenar-se CV Sant Cugat a. Disposa de 10 equips.
Club Voleibol Sant Just
El Voleibol Sant Just va néixer el gener del 92 amb la idea d'arribar a la gent del carrer i presentar el voleibol com un mitjà per a millorar les qualitats personals i socials a un poble. La tasca principal del club és, però, ensenyar a jugar a voteibol.
Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau
Equip de la super lliga de volei masculina. L’any 1977, al Col·legi Públic Sant Pere i Sant Pau de Tarragona es començava amb el voleibol. Al 1980, l’infantil masculí assoleix el sots-campionat de Catalunya i fou l’embrió del CV Sant Pere i Sant Pau.
Club Voleibol Santa Coloma
Club fundat a l’any 1983 per Francesc Sánchez i Xavier Hurtado. Equips masculins i femenins en totes les categories. Durant 3 temporades, 1986-1989, l’equip femení va estar a la màxima categoria del voleibol i va aconseguir la Copa d’Europa.
Club Voleibol Viladecans
Blog del CV Viladecans. Inclou informació dels equips del club, les notícies, els resultats i classificacions. Juguen al Poliesportiu del Centre i al Pavelló Montserratina. Quatre jugadores del club estan a l’entrenament de les seleccions a Viladecans.
Club Voleibol Vilafranca
El Club Voleibol Vilafranca és una entitat esportiva fundada al 2009 per a promocionar la pràctica del voleibol a Vilafranca i comarca. El club ha experimentat un creixement exponencial i actualment el formem més de 120 persones repartides en 11 equips.
Cub Volei Xàtiva
Web oficial del club. Els vuit equips, escola, història, personal, fotos, xat, fòrum i actualitat del club esportiu de la Costera. Les últimes notícies del nostre club aparegudes en premsa. Les fotos més vistes de la galeria de fotografíes del CV Xàtiva.
El Vao - Voleibol Amateur d'Ontinyent
El Voleibol Amateur d'Ontinyent va néixer al 2003, com a evolució natural i repte personal de les moltes persones vinculades a la Lliga Comarcal de Voleibol d'Ontinyent que l'han vist crèixer durant els més de catorze anys anteriors.
Federació Andorrana de Voleibol
Informació del Voleibol al principat d’Andorra. Competició i activitats i el palmarès i l’historial de la selecció andorrana masculina sénior. Casal de l'Esport d’Andorra La Vella (Principat d'Andorra).
Federació Catalana de Voleibol
Pàgina oficial de la Federació Catalana de Voleibol. Informació general de l'entitat, activitats, competicions, resultats, club i entitats dedicades al volei, classificacions de competicions, promoció i tecnificació, descàrregues i llista de correu.
Federació Catalana de Voleibol - Botiga Online FCV
Federació Catalana de Voleibol. La web serveix pels horaris i calendaris d’equips inscrits a la Federació Catalana de Voleibol i servirà en defecte del que no publiqui aquest blog “horarisvoleibol”. Descàrregues/horaris, resultats i clasificacions, …
Getvolley!
Vòlei Platja a ciutat de Barcelona. Amb domicili fiscal a Barcelona. Les seves escoles de formació es situen físicament en les instal·lacions de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya, a Montjuïc i, des de 2012, al municipi de Montgat.
Markus Voleibol Web
Pàgina on hi podeu trobareu informació de l'equip de volei sènior B del Club Natació Sabadell. Una recopilació de temes i links relacionats amb el món del volei. Beachvolley, reglament i història d'aquest esport olímpic.
Samarucs València
Grup d’Esplai Esportiu de gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals, els quals podem practicar l’esport en un entorn tolerant i no-discriminatiu. També estem oberts a tot el que vulgui fer esport amb nosaltres; Natació, Voleibol, Muntanyisme i Tennis.
Secció Voleibol - Handbol Bordils
Secció Voleibol-Handbol Bordils, Gironès. Dades del voleibol. Classificació i resultats Els nostres equips, calendari voleibol, millor club Girona, Fedaració Catalana de Voleibol. A l’any 1961, neix el club que porto al cor, blanc i verd són els colors.
UATossa
Els orígens de la UAT, els trobem formant un club, agregat a l'UDT l'any 1981, per la cobertura de un club. L'escissió de la unió atlètica com a associació esportiva independent va donar pas a la actual associació. La història de l’UAT comença el 1983.
Volei 6 Manresa
Pàgina oficial del Club Volei 6 Manresa (Bages) compost de dos equips. Inclou informació general del club, la competició, competicions de volei platja, fotos, esponsors, jocs, links, i llibre de visites. La pàgina no està actualitzada.
Vòlei Catalunya | l'esport fa amics
Veu de l'Associació Amics del Vòlei. Grup d'amics que volem promoure el vòlei a l'aire lliure accesible per a tothom. Competicions: Rei/Reina de la Platja de Vilanova, Torneig Ciutat de Vilanova, Torneig Setmana Santa, Vòlei xLa Marató de TV3, …
Vòlei Club Cellera
Pàgina del Vòlei Club Cellera, entitat esportiva dedicada al voleibol des de La Cellera de Ter, a la comarca de La Selva. Informació general, junta, equips, enllaços de vòlei, documentació, competicions, i supervolei.
Volei Platja Prat
Pàgina del Club Voleibol Prat, dedicat al volei platja. El Club Voleibol Prat és una entitat esportiva dedicada a fomentar la pràctica del voleibol al Prat, com a vehicle per al treball en equip. La web oficial http://www.voleiprat.com, no és operativa.
Volei Sant Esteve
Volei Sant Esteve. És el Twitter oficial del Club Volei Sant Esteve Sesrovires, municipi del Baix Llobregat. Inclou informació general del club. L’entrenament de la selecció infantil de VoleiCatalà de la jugadora del Volei Sant Esteve, Berta Caralt.
Volei Sorra Ciutat d’Igualada
Al Parc Valldaura (Rda. Fàtima) d’Igualada. Dies 10, 11 i 12 juliol. Categories: elit, sènior obert, sènior costellada, juvenil, infantil, cadet. Modalitats: 4x4 i 2x2 (elit, obert i costellada). Totes les categories s'ofereixen en masculí, femení i mixte
Vòlei Vilanova
Secció de Voleibol del Club Esportiu Vilanova i la Geltrú. Consta de 4 equips sèniors i dos equips de promoció femenina. Estem elaborant un projecte per què els equips sèniors ascendeixin de categoria i el primer equip masculí a 1a nacional.
Voleibol - Club Natació Sabadell
Pàgina de Marc Talló, un jugador del club, amb informació de l'equip sènior "B" de Voleibol del Club Natació Sabadell, el millor equip de volei de Catalunya i un dels millors d'Espanya: Jugadors, campionat i altres dades.
Voleibol Algaida
El voleibol a Algaida (Mallorca), no està tan arraïgat com el futbol, però hi ha nines i nins ara mateix que els agrada molt. Aquesta temporada totes les categories han pujat de categoria, amb molta alegria de la gran afició que tenim en aquests esport.
Voleu Platja - Triesport Canet
Triesport Canet, neix fa tres anys organitzant el Torneig Volei Platja Canet 4×4, esdeveniment dintre del calendari estiuenc dels torneigs de vòlei platja populars, i de referència a Canet. Fa dos anys, vam crear la variant de Vòlei Platja Canet.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT