VOLUNTARIAT


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
2011, Any Internacional dels Voluntaris - xarxanet.org
L’any 2011 serà, sens dubte, l’any del voluntariat, amb la celebració de l’Any Europeu del Voluntariat i de l’Any Internacional dels Voluntaris 01+10, amb què es vol commemorar el desè aniversari de l'Any Internacional dels Voluntaris de 2001.
Agrupació de Voluntaris a Emergències i Sinistres. AVES
Web d'AVES entitat que realitza serveis diversos com: El medi ambient, condicions climàtiques adverses, recerca de desapareguts, protecció civil, educació Infantil, etc. Actua en tot el relacionat amb emergències i sinistres, en la prevenció i predicció.
Associació d'Amics i Voluntaris del Centre d'Acollida d'Animals de Barcelona
L'Associació d'Amics i Voluntaris del Centre d'Acollida d'Animals de Barcelona té la finalitat de dignificar la vida dels animals abandonats recollits al CAAC, fomentar l'adopció, lluitar contra l'abandonament i denunciar el maltractament.
Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Sant Vicenç de Castellet
L'associació neix a per la inquietud d'un grup de joves de Sant Vicenç, veient la manca de coordinació i preparació dels voluntaris que acudien a col·laborar amb els serveis ordinaris d'emergències. Per la manca d'un grup municipal d’emergències al poble.
Associació de Voluntaris de Protecció Civil Montcada i Reixac
Web oficial. L'Associació de Voluntaris, organització de voluntaris i sense afany de lucre que col·labora amb la Protecció Civil Municipal. A Montcada i Reixac tenim un grup de dones i homes dedicació i entusiasme i formals, són exemple a seguir.
Associació Internacional del Voluntariat
Vine al oluntariat. ¡Millorem. el nostre . l'Associació Internacional de Voluntariat (AIV) que pretén difondre valors, sensibilitzar envers el Voluntariat Social i col·laborar amb els educadors en aquesta tasca tan important de formació en els valors.
Associació La Càbila de Ayódar
Aquest grup de voluntaris ja ha iniciat l'adopció d'una bassa a prop d'Ayódar (la Bassa de la Tejería). Aquest grup està format, a l'actualitat per set persones. La bassa adoptada pel grup es troba temporalment a un ramal del riu d'Ayódar.
Cocat Coordinadora d'Organitzadors de Camps de Treball Internacionals de Catalunya
La Cocat es dedica a coordinar els camps de treball internacionals. Un programa de voluntariat, eina de desenvolupament personal i social on participen els joves d’arreu del món. Formacions, trobades, difusió, i tallers formatius.
Consell de Bombers Voluntaris de la Generalitat de Catalunya
Web oficial. L’edició de l’InfoBombers, juvenils dels Bombers Voluntaris de la Generalitat de Catalunya. Trimestralment apareixen noves edicions on es poden seguir les activitats que porten a terme els juvenils als parcs de bombers voluntaris.
Consell del Voluntariat de Catalunya
Òrgan d'assessorament, consulta i participació d’entitats, col·lectius i experts en l'àmbit del voluntariat. En formen part entitats que actuïn en àmbits d'actuació voluntària (comunitari, social, cultural, de cooperació internacional i ambiental).
Coordinadora de Voluntariat d'Entitats Terrassenques COVET
La COVET, fundada l’any 2011, agrupa a entitats locals (Acció Gent Gran, Voluntaris Terrassa, AVAN, Oncolliga, ACAU, Creu Roja, Càritas...), amb la finalitat d'unir esforços, recursos i estratègies per tal de fomentar l'acció voluntària a Terrassa.
Ecoclubs
Xarxa internacional de voluntariat juvenil. 15.000 joves que participen per a transformar les seves comunitats en tot el món. També persones i institucións es mobilitzen, generant una xarxa que articula els esforços de qui volen viure millor.
Entitats i voluntariat de la Garrotxa
El Consorci d’Acció Social de la Garrotxa és un organisme públic format per l’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal de la Garrotxa que té l’encàrrec de gestionar els serveis socials a la comarca de la Garrotxa. Atenció a les persones i a la comunitat.
Equips de Suport per a Mataró
Aporta col·laboració qualificada en prevenció, coordinació, primera intervenció i suport als serveis especialitzats, en el correfocs i cercaviles amb foc, i en actes festius tradicionals, singulars i/o emblemàtics d’especial complexitat i/o risc.
Federació Catalana de Voluntariat Social
Organisme privat i plural que coordina i ofereix servei a les associacions de voluntariat social federades, essent dirigida i gestionada per voluntaris de les propies associacions. En l’actualitat som més de 300 associacions federades a tot Catalunya.
Federació d’Agrupacions de Defensa Forestal Penedès/Garraf
Informació sobre les ADF. Les Agrupacions de Defensa Forestal són associacions formades per propietaris forestals, ajuntaments, associacions de defensa de la natura i organitzacions professionals agràries.
Federació d'Associacions de Voluntariat de Protecció Civil de Catalunya
La FAVPCCat neix per voluntat de diverses organitzacions dedicades al voluntariat de protecció civil de constituir un òrgan capaç d'aglutinar-les totes per tal de defensar conjuntament uns objectius comuns. Pretén ser un punt de trobada i reflexió.
Finestrajove
Aquesta Finestrajove vol obrir diferents finestres per a tu en forma de cançons, presentacions, tests, etc. que t’ajudin a trobar respostes a les teves preguntes: En què penses quan estàs sol? De què t’agrada parlar amb els amics? Què et preocupa?...
Fundació Catalunya Voluntària
Entitat que fa foment del voluntariat mitjançant projectes socials, basats en cooperació, solidaritat i educació per la pau. A través dels projectes els participants adquireixen coneixements per a la seva formació i bones pràctiques de gestió i treball.
Fundació Catalunya Voluntària
Entitat que treballa per fomentar el voluntariat mitjançant projectes d’interès social, local o internacional, basats cooperació, solidaritat i educació per la pau. Amb els projectes els participants adquireixen coneixements vàlids per a la seva formació.
GIA - Grup d'Intervenció Immediata
El GIA som una associació sense ànim de lucre formada per 25 joves voluntaris vinculats a Avinyonet. El nostre objectiu és actuar en cas d'emergència per protegir les persones i el patrimoni natural, així com vetllar per la prevenció del risc.
Guanyem-hi tots!
Guanyem-hi tots! un servei de Voluntaris.cat. Gestionem els estocs d’empreses i materials cedits per a distribuir-los entre les entitats federades. Aconseguim allargar la vida útil de tot tipus de material i ajudem les entitats en acomplir els projectes.
LIC Serrallarga
Bloc d’aquest programa de llengua, integració i cohesió social lligat al pla educatiu d'entorn a Blanes (La Selva). Voluntaris per la llengua. Informació d’aquest aprenentage-servei i les seves sessions i/o trobades.
Mans i Temps
Projecte del voluntariat i iniciativa de l’Ajuntament del Districte de Sarrià-St. Gervasi, amb amb un seguit d’entitats que treballen en el sector del voluntariat, per tal d’enfortir els processos comunitaris i el teixit associatiu d’aquest territori.
Pla Nacional de l'Associacionisme i el Voluntariat (PNAV)
El PNAV és el full de ruta d'execució de polítiques de voluntariat de la Generalitat de Catalunya, als propers 4 anys i que integri propostes i mesures del teixit associatiu i de voluntariat per impulsar el seu creixement i incidència política i social.
Punt del Voluntariat de Mataró
Entenem el voluntariat com el conjunt de persones que, lliurement i solidària, i per voluntat pròpia i sense contraprestació econòmi-ca, decideixen dedicar el seu temps a exercir, amb altres persones, un compromís de transformació de la nostra societat.
Punt del Voluntariat de Santa Coloma de Gramenet
Espai del Punt del Voluntariat de Santa Coloma de Gramenet. Es tracta d’un projecte desenvolupat per les entitats de la ciutat i l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. La ciutat per tal de promocionar i aglutinar el voluntariat del municipi...
PuntVoluntariatSalt
Lloc web del punt de voluntariat de Salt. El punt de voluntariat neix amb la finalitat de fomentar la participació ciutadana, la cohesió social i la convivència. Junts podem construir una societat millor. Crides de voluntariat. El voluntariat a Catalunya.
Servei Català del Voluntariat
Espai d'intercanvi d'experiències entre les entitats que realitzen projectes de voluntariat, els ciutadans que desitgen informar-se o participar en les seves activitats, i les institucions públiques com a promotores de l'acció voluntària.
Torrent Solidària - Voluntariat Social de Torrent
Projecte intergeneracional de voluntariat, que l'any 1998, la Regidoria de Sanitat i Polítiques de Solidaritat de l'Ajuntament de Torrent, va posar en marxa. Vol afavorir la participació comunitària i afavorir la relació intergeneracional entre tots.
VA! VicAcció!
Web del voluntariat de Vic, promoció del voluntariat a la ciutat. Dona a conèixer l'oferta de voluntariat de la ciutat i facilitar la participació activa de qui vulgui col·laborar voluntàriament en activitats, programes i projectes que es duen a terme.
Voluntariat Ambiental a Catalunya
Portal de Voluntariat Ambiental. A Catalunya es fan multitud d’activitats de voluntariat per conservació del patrimoni natural i preservació del medi ambient, al territori i tot l'any. Si tens ganes de participar com a voluntari, tria la teva activitat.
Voluntariat de Protecció Civil de les Illes Balears
Consells d’autoprotecció, incendis i accidents, el temps, terratrèmols, accidents. Els voluntaris de protecció civil són aquelles persones que lliurement i desinteressadament formen part d’entitats públiques o privades.
Voluntariat de Suport a la Solitud
Entitat que acompanya al malalt en situacions de solitud dins l'hospital. Donar suport als familiars i persones properes al malalt i a la malalta. Potencia el seguiment posthospitalari de la persona malalta. Procurar la formació permanent dels voluntaris.
Voluntariat en família
Iniciativa de les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes del Col·legi Pare Manyanet (Les Corts), i del Col·legi Jesús, Maria i Josep (Sant Andreu), de Barcelona que promou que els membres de la família, actuant en equip, duguin a terme voluntariat.
Voluntariat per la Llengua
Posa en contacte persones que volen practicar el català amb persones que volen dedicar unes hores del seu temps a ajudar-les a practicar-lo. D’aquesta manera, qui aprèn practica i el voluntari s’acostuma a no canviar de llengua.
Voluntariat per la llengua - Generalitat de Catalunya
L'objectiu del programa és facilitar a totes les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo que el puguin practicar en un context real i relaxat. Persones catalanoparlant destinen temps a conversar amb altres persones.
Voluntariat per Valencià
Plana web del Voluntariat pel Valencià, la pàgina de totes i tots els que participem en aquest projecte, però també de totes aquelles persones que d’alguna manera esteu interessades o en voleu formar part.
Voluntaris - Andorra. Govern d'Andorra
Àrea del Voluntariat d’Andorra. La creació de l’àrea de voluntariat de la Secretaria d’Estat de Joventut i Esports neix assumint el reconeixement a la llarga trajectòria del voluntariat en el nostre país. Funcions de l’àrea del voluntariat.
Voluntaris 9N
Després del rebuig de les Corts espanyoles (un cop més) a acordar la celebració del referèndum del 9 de novembre, des de Solidaritat Catalana per la Independència pensem que ha arribat l’hora de la determinació i el coratge, de fer un pas endavant…
Voluntaris Ambientals per Gallecs VOLGA
Informació de VOLGA, Voluntaris Ambientals per Gallecs. Actuacions per promoure la defensa del territori, flora i fauna de Gallecs. Col·laboració amb entitats, amb l'Ajuntament, amb el Consorci de Gallecs i amb Obra Social La Caixa de Catalunya.
Voluntaris del Parc Natural del Delta de l’Ebre
Associació de voluntaris creada l’any 2001, per d'un grup de gent que havíem estat vinculats de de feia molts anys al Parc Natural del Delta de l'Ebre en tasques de col·laboració i aprenentatge en lo nostre entorn. Dades i activitats.
Voluntaris EuroGames Barcelona 2008
Blogger dels Voluntaris dels EuroGames 2008. T'informarem dia a dia de les activitats de voluntaris per a voluntaris. Amb la teva col·laboració els EuroGames 2008 seran realitat. Els jocs compten amb 5.000 participants i 30.000 visitants.
Voluntaris per al Futur
Voluntaris per al Futur és una entitat sense ànim de lucre, sorgida a Mataró arran de la participació en els Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona'92, mantenint l'esperit que van caracteritzar aquells Jocs. Activitats i agenda.
Voluntaris per la Llengua Andorra
Aquest bloc vol ser un punt de trobada de totes les persones voluntàries per la llengua. Un lloc per trobar-se, per quedar, per compartir experiències, opinions, inquietuds... Animeu-vos a participar-hi. I la teva experiència com a voluntari/ària ?
Voluntaris Terrassa
És una entitat de voluntariat cívic nascuda arran dels Jocs Olímpics de Barcelona’92, que colabora en unes 60 activitats anuals de caire cultural, esportiu i social realitzades a Terrassa, a la comarca del Vallés Occidental i arreu del nostre país.
Voluntaris.cat
Web de la Federació Catalana de Voluntariat Social. Informació per voluntaris, entitats i empreses. La FCVS treballa per promoure el voluntariat social i reconèixer la seva importància com a xarxa transformadora, agent promotor de canvis socials profunds.
Xarxa del Voluntariat del Principat d'Andorra
Pàgina del serveis de la Xarxa del Voluntariat d'Andorra. La xarxa està dedicada a fer tots els objectius i accions que permetin una millor promoció del voluntariat i de la tasca dels voluntaris i de les seves associacions al Principat d'Andorra.
Xarxanet - Xarxa Associativa i de Voluntariat de Catalunya
És la Xarxa Associativa i de Voluntariat de Catalunya. Un gran portal a internet en llengua catalana posat en marxa el 10 de juliol de 2003. Porta d'entrada al món de l'associacionisme, el voluntariat, el civisme i la solidaritat.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT