WINDSURF


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Ampuria's Surf Shop
Surf Shop en línea o visita el centre d'Empuriabrava, Badia de Roses. Obert tots els dies. L’últim material de windsurf i kiteboard, roba de platja, moda, sabates, roba de nens i accessoris. Tot des d'Arnette a Volcom. Marques líders.
Base Nàutica Municipal - Barcelona
Base Nàutica és una instal·lación municipal de Barcelona que té com a objectiu fonamental la cultura de platja i els esports nàutics. Vela, patró de navegació i patró d’esbarjo. Platja Mar Bella.
Capgirell
Capgirell Beach-Room-Windsurf Pals. Centres situats a la Costa Brava. A Pals material windsurf. A Begur roba surfera per adults i nens. A Palafrugell: Roba de disseny i accessoris. Consulta material nou o segona mà, reparacions, pàrquing hivern, …
Club Mar i Vent Canet
El web del nostre club dedicat al món del pati de vela. Inclou informació de la memòria de l’ampliació del Club i el seu estudi econòmic: podreu descarregar la informació. El notre horari des del 2/6/2014 és de dimarts a diumenge i de 11 a 19 hores.
Club Natació Badalona
Fundat l'any 1929 i 2000 socis, és la segona entitat més gran de la ciutat i referent de l'associacionisme badaloní. Natació, Waterpolo, Vela -Patí de Vela i planxes de Windsurf i el Triatló. A Badalona és "El Club".
Club Nàutic Vic Sau
Pàgina oficial del Club Nàutic Vic Sau. Intal·lacions situades al Pantà de Sau, al terme de Vilanova de Sau. Activitats: Esquí Nàutic: Exhibició i espectacle, esquí nàutic, windsurf, windsurfing, pesca, excursions. Nivell d'aigua al Pantà de Sau.
Club Vela Mataró
Disposa d’unes instal·lacions adaptades per al desenvolupament de les activitats. El local social i oficines es troven a la part alta del port, que és el lloc de trovada per a l’inici de les activitats. Espai de varada d’embarcacions de vella lleugera.
Club Windsurfing Port de la Selva
El Club té l’objectiu la pràctica de les modalitats esportives de windsurf, kayak i triatló. Centre de tecnificació de funboard. El Club Windsurfing Port de la Selva fa cursos, clinics, regatas de windsurf a La Costa Brava, Girona. Triatlons sprint.
Club Windsurfing Roses
Espai del Windsurfing Roses. Hi trobareu tota la informació sobre les nostres activitats: Localització, escola, activitats programades i altres activitats. Situat a la platja de la punta (la perola), prop el port esportiu.
Cursos de Windsurf - Escola del Vent
En aquesta modalitat es navega sobre ones, gaudint la navegació tot sol. Té molts avantatges, com el fàcil transport i accés al mar, i la navegació atractiva el converteix en un dels esports més populars. A Badalona hi ha molta afició per aquest esport.
Cursos de Winsurf i Catamarà
Organitzats per l’Ajuntament d’Eivissa i dirigits pels Monitors del Club Nàutic d’Eivissa. Inscripcions al Club Nàutic d’Eivissa. Nou i complet curs d’ iniciació on l’alumne adquirirá els coneixements i habilitats bàsiques per navegar en Kaiac de Mar.
Da Surfones
Pàgina oficial de Da Surfones. És un grup de música surf de Badalona, al costat del mar i de Barcelona. Fem el fanzine "Surf Sòlid", també fem samarretes Llobarro, però sobretot fem surf al Titus de Badalona.
El Patí Català
Història del Patí, particularitats del patí, navegar sense timó, pesca al curri en patí, catamarà vs. Patí, multicascs de fusta i informació marítima (actual i previsió). Quant al contingut ha estat pràcticament el mateix des dels inicis.
Escola Catalana de Surf
L’Escola Catalana de surf va néixer a l’any 2003 amb la finalitat de promoure del surf i l’esport, a totes aquelles persones amb iniciativa i ganes d’aprendre. comptem amb dues escoles, una a Montgat i l’altre a Calafell.
Escola de Surf Gregal
Escola de surf al Maresme (Cabrera de Mar). Classes de surf per totes les edats. Ensenyem a fer surf des del 2011. Aprèn a surfejar amb nosaltres! Per surfejar has de portar un banyador i la teva tovallola, nosaltres posem la planxa de surf i el neoprè!
Escola de Vela Fluvià - La Gola
Pàgina de l’escola de vela, catamarà, windsurf, etc. Fluvià - La Gola de Sant Pere Pescador (Alt Empordà-Girona). Informació de l’escola, l’entorn, les activitats, grups, lloguer de material, instal·lacions, fotografies, ...
Escoles de windsurf. Portaltour.net
Portaltour.net. Recursos turístics de les Pitiüses. Escoles de windsurf. Ciutat d'Eivissa, Sant Josep: Escòla de Windsurf i Vela, Club Delfín, Cala Codolar. Sant Antoni; Centre urbà, Caló des Moro. Santa Eulària; Es Canar-Punta Arabí, S'Argamassa, …
Escot L'Escala
Escot-L'Escala es dedica a la venda de material de windsurf desde l'estiu de 1991. Més de quinze anys d'experiència. Tots els articles que surten a la web, estan en stock a la botiga. L'stock s’actualitza constantment. Botiga i Team Escot.
Funtastic! Escola d'Esports Nàutics
Escola d'esports nàutics a l'Escala, especialitzada en vacances actives i d'aventura al mar. Windsurf, vela, catamarà, esquí, submarinisme i kayak. Cursets i lloguer vaixells vela lleugera i catamarans. Iniciació i perfeccionament.
Llista de CatalunyaWindsurf.com
Llista de distribució del portal CatalunyaWindsurf.com. Aquesta llista articula una comunitat de windsurfistes. El seu radi d'acció abasta tot el litoral mediterrani de parla catalana: com a centre neuràlgic, el litoral barceloní. Subscriu-te!
OfertesWB
Anuncis d'ofertes, intercanvi, compra-venda. CatalunyaWindsurf.com. Fòrum Mercat de 2a mà d’articles per a la pràctica del windsuf a la zona de Barcelona. Anuncis d'ofertes, intercanvi, compra-venda. WindsurfBarceloneta.com (42 membres).
Ona Surf Shop
Pàgina d’Ona Surf Shop, Ona Surf Skate Snow. Botifa de Surf I els seus complements. Productes: Roba, calçat, bosess, complements, i la botiga Bob & Lola’Shop. Les dues botigues estan situades a Figueres.
Patí Català de Calafell
L'Associació Patí Català Calafell el crea, el 2010, uns calafellencs amants del patí català i les tradicions marineres. Objectius esportius i culturals, són pràctica de l’esport del patí català i recuperar tradicions marineres de la platja de Calafell.
Patí de vela - Viquipèdia
El patí de vela o patí català és una embarcació de vela que es caracteritza per no tenir orsa, timó, botavara, ni sabres a la vela. Neix entre els anys 1920 i 1925 a les platges de la Barceloneta i Badalona.
Projecte Ravalsurf
Pàgina del Projecte Ravalsurf. Notícies d’aquest projectes socio-esportiu al barri del Raval de Barcelona. Con col·laborar? Activitats, sortides a la platja, reciclatge, ràdio, vídeo i surfistes membres.
Radicalsurfex
Som l'escola de kitesurf mes antiga i amb més experiència en funcionament al Delta de l'Ebre i la província de Tarragona des de 2002 Una pionera a Catalunya practicant kitesurf des de 1999. Som un centre afiliat a la Federació Catalana de vela.
Surf & Sail Menorca - Water Sports Centre
Surf and Sail Menorca neix l'any 1978 a la tranquil·la illa de Menorca. Des de llavors cada any ampliem les activitats i millorem les instal·lacions per als clients. Podem oferim windsurf, vela, caiacs, barques de lloguer i altres activitats lúdiques.
SurfCatalunya.com
SurfCatalunya.com neix l'11 de Setembre del 2006, per donar un nou punt de vista e impuls al surf català. Els objectius són fomentar i promoure el surf, el bodyboard i longboard a les terres catalanes. El seu inici és remunta a la web SurfBarceloneta.tk.
Volcano al detall
El volcano és una maniobra complicada, has de saltar enrera però posant el pes davant. Els meus primers passos van ser fent el "big mac", és una maniobra que havia estat de moda fa anys, … per Màrius Solà E-79.
W_i_n_d_s_u_r_f
Pàgina dedicada i especialitzada en el windsur. Últimes notícies de la PWA, links, spots, artícles, botigues, centres de windsurf, naish, productes. Impressionants fotos a tot color de Windsurf.
WAP Windsurfistes Associats de Premià
Portal de la WAP, Windsurfistes Associats de Premià, amb les últimes notícies, fòrums de venda de material de segona mà, i altres continguts d'interès.
Wind Fornells
Centre de vela i windsurf. És l'escola més popular de windsurf i vela lleugera de Menorca. Wind Fornells és una empresa familiar que ofereix formació i cursos de windsurf i vela lleugera sigui quin sigui el teu nivell. La nostra passió pel mar i la vela.
Windiscovery
Escola i botiga de windsurf/Catamarà, windsurfing ... Escola de windsurf i catamarà, lloguer de planxes, viatjes de windsurf - windsurfaris, testcenter, botiga: ofertas de material des de Llançà - Port de la Selva.
Windsurf - Club Nàutic Bétulo
Pàgina de la secció de windsurf del Club Nàutic Bétulo de Badalona. Informació d’activitats, cursos i campionats de windsurf i funboard que el club organitza. Patí a vela, optimist, etc,. Rem amb llagut. Submarinisme. Caiac. Motonàutica. Escola de vela.
Windsurf - Escola de Vela i Kayak Sant Pol - Costa Brava
L’Escola situada a la badia de Sant Pol-S’Agaró, lloc ideal per practicar el windsurf, pel seu règim de vents, i per la seguretat d’una badia profunda. Taules modernes per la pràctica del windsurf amb volums des de 220 l. pels aprenents fins a 180 l.
Windsurfcat.com
Circuit català de Funboard de la Federació Catalana de Vela engloba el col·lectiu de navegants de Freestyle, Ones, Súper X i Slàlom. Informació actualitzada de la classe (calendari, anuncis i instruccions de regates) i del windsurf en general. Slàlom.
Windsurfing Center Dénia
La platja de les Deveses, també coneguda com la Chimenea, està considerada com un dels dels llocs més apropiats per a la pràctica del planxa de vela a la Comunitat Valenciana.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT