XARXESCIUTADANES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Ací cap tothom
Som una xarxa ciutadana formada per entitats alacantines que hem decidit manifestar-nos i pendre part activa en questions que afecten als col·lectiu de persones immigrants que conviuen a la ciutat d’Alacant. Contingut en valencià mínim.
aitonaetstu.cat
Pàgina web de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Aitona i altres col·laboradors. Llistat d’entitats, galeries de fotografies, ajuts i subencions, directori de documents, enllaços d’interès i telèfons d’interès. Agenda, notícies i butlletí.
Alaquas - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Alaquàs.
Alberic - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Alberic.
Aldaia - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Aldaia.
Aldaia Participa
Portal de participació ciutadana de l’Ajuntament d’Aldaia, municipi de lL’Horta Oest. Pots vindre a preguntar qualsevol cosa en la Casa de la Música. Agenda, documents, fòrums, xat, enquesta, associacions, festes de barri, i corresponsals juvenils.
Algemesi - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Algemesi.
Alginet - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Alginet.
Alicante - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Alacant.
Alicante Oeste - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Alacant Oest.
Alzira - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Alzira.
Amposta Xarxa Ciutadana
Amposta web site, Amposta a Internet. Ampostins. les pelicules, i links de terres germanes, ... Bloc col·laboratiu d'informació d'aquestes terres. Guia de carrers, coneixement i tota l'actualitat d'Amposta i comarca.
Amposta, Ciutat Digital - ciutatdigital.cat
Conjunt de serveis i eines com la signatura digital, allotjament web privat (Intranet) i públic (Internet) amb gestor de continguts, correu, missatgeria, gestió documental, imatges, notícies, ftp, ... per a tot Amposta.
Anoia - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a l’Anoia.
arenyautes
Xarxa ciutadana d’Arenys de Mar (Maresme). Blogs, galeries d’imatges, grups, amics i amigues, informació, continguts populars, el correu dels arenyautes, últims anuncis publicats, ... Som 421 arenyautes.
Arenys.cat
Portal informatiu i xarxa ciutadana d’Arenys de Mar i també d’Arenys de Munt (Maresme). Actualitat, agenda, Arenys digital, recursos, eines, xarxes i enllaços relacionats amb Arenys de Mar i Arenys de Munt.
Badaweb
Badaweb és el cercador de la ciutat de Badalona, a la comarca del Barcelonès. Inclou mes de 6.500 registres d'empresses, tallers, botigues, professionals. Serveis, guia comercial, agenda cultural, ensenyament, etc…
Bajo Vinalopó - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants al Baix Vinalopó.
Benifaió - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Benifaió.
Calvià - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Calvià.
Campins.org
El poble de Campins (Vallès Oriental) en xarxa. Qui formem part de la comunitat digital campins.org: Xarxa Telemàtica Campins la xarxa sense fils del poble ... per posar-se en contacte amb nosaltres deixa’ns un missatge.
Carcaixent - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, genda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars i cafeteries, restaurants, residències d'estudiants a Carcaixent.
Carlet - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Carlet.
Catalunya 2050
Catalunya 2050 és un assaig soci-econòmic coral expressat en format de relat de ciència-ficció - o de política-ficció per a ser més precís - i que encara està per escriure (!?). Tesi doctoral per part d’un personatge un tant misteriós.
Comunitat Virtual del Municipi de Cistella
Lloc web de la Comunitat Virtual del Municipi de Cistella, a l’Alt Empordà, promogut per alguns veïns. Altres pàgines del municipi, categories de temes, arxiu temporal, categories, … temes de debat i la participació ciutadana.
Cornell@net
Entitats i centres educatius, tenen ordinadors i accés a Internet per interrelacionar el fons de les biblioteques escolars de la ciutat i desenvolupar un nou model de gestió i associatiu de la ciutat.
Cornellà de Llobregat - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Cornellà de Llobregat.
Crevillent - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Crevillent.
Cullera.info
El portal de la Ribera Baixa de tot informàtica. Disseny web, e-comerç, hosting, allotjament, guia, descàrregues, buscadors, enllaços, notícies, guia de la comarca de la Ribera.
desdelamina.net
Projecte dinamitzador comunitari creat al 2003. Un canal de promoció de la vida al barri, on les entitats que hi treballen i la gent que hi viu participin en el seu desenvolupament. La finalitat va ser la de crear una xarxa ciutadana del barri de La Mina.
elCalellòmetre
Bloc de participació ciutadana 2.0 a l’abast dels calellencs i calellenques que volen fer de Calella una ciutat millor. No és un bloc de denúncia ni de queixa, que no s’associaran mai al calellòmetre. Tampoc és cap grup de pressió. Són la gent de Calella.
Elche - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Elx.
entitats.bdv.cat - Regidoria de Participació Ciutadana Barberà del Vallès
Espai virtual de comunicació d’entitats, persones i iniciatives socials ciutadanes. Categories i temes amb cercador i directori per tipus d’entitat. També podeu descarregar la Guia d'Entitats, en pdf., o recollir un exemplar a l'OAC de l'Ajuntament.
e-TIC Xarx@ntoni - Espai de Tecnologies de la Informació i la Comunicació
Centre de dinamització i formació en tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) de la Xarxa Comunitària de Sant Antoni, xarxa de cooperació creada al 2002 on hi col·laboren: entitats, serveis i veïns. Organitza tallers, jornades i cursos.
e-xarxa d’empreses
Promou l’ús d’Internet a les empreses de: Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar, Premià de Mar i Cabrils, com a mitjà d’accés a la informació i eina de gestió del coneixement. Empreses, borsa de treball, fòrum i anuncis.
Felanitx - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Felanitx.
Fem Alcarràs
Fem Alcarràs és una web feta Alcarràs per a la gent d'Alcarràs, al Segrià. Inclou les notícies locals, seccions, entrevistes, esports Alcarràs, entrevistes, membres de Fem Alcarràs, i els col·laboradors habituals. Temperatura Alcarràs.
Gelida.net Plataforma de Participació de Gelida
Pàgines d'informació mantingudes per plataformes i agrupacions de Gelida. És una plataforma de participació de Gelida. Amb fòrum, noticies, agrupacions, enllaços i molt més. Agrupacions, fòrum, notícies, enllaços, fotografies, adreces, situació, festes
GràciaNet
Xarxa Ciutadana de la Vila de Gràcia. És un projecte associatiu destinat a donar presència a Internet a tot el que fa referència a la Vila de Gràcia. Webs d'entitats o comerços, agenda d'actes, història de la vila, notícies, etc…
Horta Oest - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a l’Horta Oest.
Igualada - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Igualada.
Inca - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Inca.
L’Alcúdia - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a L’Alcúdia.
La Llacuna Online.cat
El poble a la xarxa. La comunitat virtual de La Llacuna. Fòrum i guia wiki. Som un grup de persones de La Llacuna interessades en les tecnologies de la informació i la comunicación. Fomenta activitats, actes, excursions, cooperació, etc.
La Sèquia.cat
Portal Web de les associacions de Manresa. Aquí hi trobaràs les associacions que estan integrades al portal de la Sèquia. Una porta oberta al món; Calendari d'activitats, taulell popular, cafeteria, associacions de Manresa i comarca.
La Xarxa de Sant Andreu
Blog La Xarxa de Sant Andreu de Palomar. El manifest col-lectiu síntetitza el que vol pel seu Sant Andreu. Agrupa interessats en la defensa i promoció d'un model social diferent i crític amb l'actual, potenciant un teixit associatiu crític i actiu.
L'Alcudia - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a L'Alcudia.
lallacunaonline.com - el poble a la xarxa
Portal del poble de La Llacuna, a l'Anoia. Està segmentat en diverses àrees. Té comunitat virtual, organitza concursos, directori de La Llacuna, transports, telèfons, entitats, gent gran, cultura, el castell, …
Les Corts.per la Independència 1
Espai d'expressió informal, sobre coses que passen al barri barceloní de Les Corts. Informació i agenda. Des del Racó de les Corts hem considerat convenient conèixer quines són les propostes i els objectius que faran evolucionar el nostre barri.
LesCorts.CC Xarxa Ciutadana de Les Corts
Xarxa ciutadana telemàtica creada l'any 2007 per joves vinculats al teixit associatiu. El mateix estiu alguns tenien la necessitat d'informar de les activitats que es realitzen per la Festa Major Jove. Els dèficits socials coberts a través de les TIC.
Llevant - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants al Llevant (Mallorca).
Llucmajor - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, genda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars i cafeteries, restaurants, residències d'estudiants a Llucmajor.
Localret
Espai de Localret. És el consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies format, en aquests moments, per 800 ajuntaments de tot el territori català. Publicacions, dades i actes.
Maçanet de la Selva Online
Maçanet de la Selva Online és el portal de Maçanet de la Selva, a la comarca de La Selva. La 1a web activa del poble, on hi podràs trobar desde notícies a foros de debat, fotografies, directori d’enllaços del municipi i molt més.
Manacor - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Manacor.
Manises - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Manises.
Marianao
Xarxa ciutadana del barri de Marianao, a Sant Boi de Llobregat. Portal del barri de Marianao, que vol ser el punt de trobada d’una xarxa ciutadana, un mitjà de comunicació de les persones, entitats i associacions del barri i, per extensió, de Sant Boi.
Marratxí - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Marratxí.
Medinyà en Xarxa
Bloc que vol donar a conèixer els fets més destacats de la vida de Medinyà, i dibuixar el sentiment de poble que els veïns portem arrelat. El temps, lloc i fets han modelat la nostra manera de ser, actuar i sentir. La gent conserva viu l'esperit de poble…
Migjorn - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Migjorn.
Mislata - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Mislata.
Palma de Mallorca - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Palma de Mallorca.
Participem.alaquas.net
Página web que conté un servei participatiu de l’ Ajuntament d’Alaquàs (Horta). Servei participatiu ciutadà, web i xarxa ciutadana. Serveis com email, foro, tabló d’anuncis, noticies d'Alaquàs, entitats i associacions, comerços, publicacions, ...
Paterna - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Paterna.
Picanya - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Picanya.
Piera - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Piera.
PinedaViva
Portal ciutadà de Pineda de Mar, a la comarca del Maresme. La guia viva de la ciutat, amb informacions del municipi i els serveis municipals, notícies i agenda, la veu del ciutadà, borsa de treball, plànol de pineda, fòrum, jocs, …
Pla de Mallorca - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants al Pla de Mallorca.
Pollença - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Pollença.
portal.lillet.cat
Espai del portal obert independent de La Pobla de Lillet, municipi de la comarca del Berguedà. Informació, notícies, wiki, serveis i fòrum rel·lacionats amb La Pobla de Lillet. Obrim l'Arxiu Històric Digital.
Quart de Poblet - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Quart de Poblet.
Raiger - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Raiger.
Ravalnet
Xarxa ciutadana del Raval. Cada vegada més es veuen les xarxes ciutadanes com l'horitzó apte per incorporar a escala global a milions de ciutadans i ciutadanes a la que s'està anomenant societat global de la informació. Una societat participativa…
Ribera Alta - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Ribera Alta.
riudebitlles.com
Riudebitlles és la web de la gent de Sant Pere de Riudebitlles. Comunitat digital de Sant Pere de Riudebitlles amb les webs del poble, serveis, directori, la història, àlbum d'imatges, fòrum, cerques, blog, tauler d'anuncis, i moltes coses més.
Sanet - SantAndreu.net
Benvinguts a aquest espai de Sant Andreu dins Internet. Portar Sant Andreu a internet per poder donar a coneixer a andreuencs i a foranis la nostra història, les nostres entitats, les nostres noticies,...
Sant Andreu de Llavaneres - llavaneres.tk
Web de Sant Andreu de Llavaneres, fotos, fòrum, enquestes, tv i ràdio. Sant Andreu de Llavaneres té un aspecte marcadament turístic i residencial. Al nord de la població hi ha l'antiga parròquia de Sant Andreu (segle XVI), envoltada de bosc.
Sant Feliu de Llobregat - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Sant Feliu de Llobregat.
Sant Feliu Online
Sant Feliu Online és un portal de Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat). Segueix l'enllaç i coneix els continguts d'aquesta nova etapa de Sant Feliu On Line de 2011 a 2015: TIC, emprenedoria i innovació: Oferta Formativa. Punt TIC Palau Falguera.
Santa Coloma Online
Santa Coloma Online, la web directori feta pel poble on hi podràs trobar les notícies d’actualitat, xats, fotografies, foros de debat, guia de comerç i industria. L’actualitat a Santa Coloma de Farners i les webs de Santa Coloma a Internet.
Santa Margarida de Montbui - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Santa Margarida de Montbui.
Santa Pola - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Santa Pola.
Sarral en Xarxa
Dieu la vostra, compartiu enllaços o esdeveniments, publiqueu vídeos i fotos sobre Sarral i la seva gent. El centre històric, cultural, social, patrimonial, actual i turístic sarralenc a Internet. Sarral, municipi de la comarca de la Conca de Barberà.
Serra de Tramuntana - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències a La Serra de Tramuntana.
Sidr@l - espai jove de tecnologies
Telecentre i ocupació. Punt d’accés públic a les noves tecnologies que l’Ajuntament de Mataró pels joves. Un espai de treball equipat amb 24 ordinadors on podreu navegar per Internet, fer consultes i conèixer les noves oportunitats de feina i formació.
Terrassa.net
Terrassa.net és el portal de la Ciutat de Terrassa promogut per l’Ajuntament d’aquesta capital del Vallès Occidental. Directori commercial, agenda d’esdeveniments, publicacions, serveis, enquestes i actualitat de la ciutat.
Tinet - Xarxa Ciutadana
1ª Xarxa Ciutadana a Catalunya i tot l'Estat, l'any 1995. Actualment serveix a més de deu mil usuaris a les comarques de Tarragona. Serveis. Organisme Autònom per a la Societat de la Informació OASI.
Torrefarrera Participa
Portal d'entitats i de participació ciutadana de l’Ajuntament de Torrefarrera (Segrià). Galeries de fotografies, enllaços d'interès, telèfons d'interès, ajuts i subvencions, directori de documents, fòrums, Llistat d’entitats del municipi.
Torrelles.net
Us proposem una visita per diferents aspectes de la història, de la societat i de la cultura del nostre poble, Torrelles de Llobregat, a més d'enllaços a altres llocs interesants del Baix Llobregat. El temps a Torrelles i dades per poder arribar-hi.
Torrent - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Torrent.
Tot Sant Feliu de Guíxols
Portal d’informació del municipi de Sant Feliu de Guíxols (El Baix Empordà). L'agenda d'actes, les associacions, els comerços, les indústrias i els professionals. Un mitjà informatiu i de comunicació de proximitat que ens representa i és un valor.
Tots Massamagrell
Plataforma que integra els blogs d’associacions i entitats de Massamagrell (L’Horta Nord). Articles que es publiquen als blogs de la plataforma, és un "blog de blogs" que fa partíceps als usuaris la realitat de Massamagrell, una ciutat en moviment.
totSalt
Portal Ciutada de la Vila de Salt. Totsalt es una web amb abundant informacio local de la Vila de salt. Directori, entitats, tranports I serveis.
Tremp.cat
Portal de participació ciutadana i entitats. El Pla de Barris de Tremp, el Pla de Dinamització Comarcal de l'Alt Pirineu i Aran, Leader 2007-2013, el Projecte Pilot Ribagorça Romànica, fitxes resum dels ajuts i el calendari de les properes sessions.
Vilanova del Camí - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Vilanova del Camí.
Web Stap - Sant Andreu de Palomar
Portal directori del Web Stap, la web de Sant Andreu de Palomar. Imatges d'Stap, història, comerç, entitats, superfícies comercials, indústria, festa major, menjar i beure, salut, Catalunya, Païssos Catalans, i altres coses …
Xarxa Ciutadana Arenys.org
Espai de la Xarxa Ciutadana d’Arenys de Mar, Arenys.org. És el mitjà de relació ciutadana a Arenys de Mar (Maresme). Informació del municipi i les comunitats, mediateca, comunitat sense fils, directori comercial, l’arxiu, etc.
Xarxa Ciutadana de la Bisbal d'Empordà
Xarxa Ciutadana de la Bisbal d'Empordà. Informació local actualitzada, les associacions i entitats cíviques, el correfoc, geganters, educació, comerç a la Bisbal, etc...
Xarxa Ciutadana de Llefià "Llefianet "
Pàgina de Llefianet, la Xarxa Ciutadana del barri de Llefià a Badalona. Web de Llefià Cultura, accés a l’Arxiu Històric de Llefià, mapa del radar urbanístic, i apartat de les entitats culturals, socials i esportives de Llefià. Directori.
Xarxa ciutadana de Nou Barris
Xarxa ciutadana del districte de Nou Barris de Barcelona. Potencia l’entrada dels ciutadans a la societat de la informació, participatiu. Iniciativa de l'associació Projectart, amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona-Districte Nou Barris i d’altres.
Xarxa Ciutadana de Sant Cugat del Vallès
La Xarxa Ciutadana Sant Cugat és un espai on-line per a promoure i afavorir la comunicació, la cooperació i l'intercanvi de serveis entre els ciutadans i els membres públics i privats (ONGs, institucions governamentals, empreses...) de la nostra comunitat
Xarxa Ciutadana Sant Feliu de Llobregat
Sant Feliu Ciutat. Portal Ciutadà de Sant Feliu del Llobregat, capital del Baix Llobregat, comarca de Catalunya. Entitats del municipi, agenda, notícies, enquestes, fòrum i dades diverses de l'actualitat.
XarxaPiera.cat
Xarxa Portal de les associacions de la Vila de Piera (Anoia). En breu, més portals actius amb tota la informació i recursos de la teva Vila!!
Xirivella - portaldetuciudad.com
Guia d’empreses, portal d’anuncis, agenda, oci i cultura, notícies, serveis, informació juvenil, cartellera de cinemes, RSS de notícies i agenda, incidències de trànsit, bars, cafeteries, restaurants i residències d'estudiants a Xirivella.
XPLAI Viladecans
Creada per la Fundació Ciutat de Viladecans. Promoció de l’ús de les TIC en l’àmbit de Viladecans facilitant formació, accés gratuit i pautes. Cursos preparatoris per a la realització de l'acreditació de competències en tecnologies de la informació.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT