XARXESDIVERSES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Aquí Osona
Aquí trobaràs Osona. Escriptori web social cultural i municipal d’Osona; Plana de Vic, Vall del Ges, Lluçanes, Cabrerès, Sau i Montseny. Directori comercial, d’empreses i de municipis. Serveis, espectacles, fires i mercats, espai literari, …
Associació d'Ordinadors Enllaçats
Web de l’Associació d'Ordinadors Enllaçats, iniciativa sorgida a La Garrotxa. Informació general, àlbum de fotografies, calendari d’activitats, documentació, blogs, contingut, enquestes, enviaments recents, últims fòrums actius, etc.
Barcelona Indymedia
Independent media center. Xarxa de terminals gestionats per col·lectius oberts. Volen revelar la realitat de forma directa a la seva essència. Actua per als que treballen per a un món millor. Editorials, publicació oberta, galeria media i enllaços.
Belianes Punt TIC
Pàgina amb informació bàsica del Punt TIC de Belianes, municipi de la comarca de l’Urgell. Es tracta més d’un Punt TIC de tipus Biblioteca. Està situat a la Biblioteca Tirant lo Blanch de Belianes.
Canal Solidari-OneWorld
Portal d'informació, recursos i sensibilització sobre drets humans, desenvolupament sostenible, pau i solidaritat, que integra la xarxa OneWorld, amb més de 1.500 organitzacions adherides. Notícies, agenda, directori ONG, cursos formatius, …
Centelles PLC
Prova pilot de xarxa de banda ampla amb PLC a Centelles, Osona. Serà la primera xarxa amb equips de segona generació, això vol dir, amb una velocitat d’accés a dades cinc vegades més alta i capacitat de suportar serveis de veu d’alta qualitat.
Centre Telemàtic d'Alpicat
El Centre Telemàtic és un punt d’accés gratuït a les noves tecnologies, dotat d’equipament informàtic i ajuda personalitzada: ordinadors connectats en xarxa amb accés a Internet, impresores, programari, escàner, etc. És un lloc d’accés públic.
Cercavila - Cultura de Carrer
Espai de Cercavila.com, la xarxa feta nostra: Música, castellers, dimonis, cultura, teatre, oci, allotjament web i correu electrònic per a webs en valencià. Webs allotjades a cercavila.com.
Ciber@ula del Poblenou
Una associació de gent gran que compta amb el suport de la Fundació "la Caixa". Estem situats al cor del barri en un local petit que havia estat biblioteca de la mateixa Fundació. L’objectiu es la divulgació als socis de la tecnologies de l'informació.
CITA Pallar Jussà - Centre Integració Telecomunicacions Avançades
Centre d'Informació Integrada del Pirineu (Tremp). Lloguer d'espai, exposicions, congressos, Internet, serveis informàtics, fotocòpies, equipaments, assessorament, formació, finques en venda, base de dades empreses, servei autoempresa, ajuts, etc.
Collserola Banda Ampla
Projecte pilot perquè els teleserveis de comunicació a gran velocitat s’utilitzin a zones rurals poc poblades, on els operadors de telecomunicacions no estendran la fibra òptica, per les dificultats geogràfiques o per manca de rendibilitat econòmica.
Consensus
Eina tecnològica per facilitar i impulsar la informació i la participació ciutadana a Internet en el món local. És l'espai de participació a Internet dels governs locals de Catalunya. Estimular la realització d’experiències de participació ciutadana.
CP Quatre Camins Portal Punt Òmnia
Òmnia 4 Camins ofereix un espai per a facilitar l'accés a noves tecnologies i la formació en Centre Penitenciari CP Quatre Camins en el marc de les accions socials d'inserció de la fundació FIES. Descàrregues gratuïtes, notícies, creacions gràfiques, ar
Ebresfera
Xarxa social de les Terres de l'Ebre, als Països Catalans, que agrupa els blogs de les comarques del Montsià, el Baix Ebre, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta. Últims blocs afegits, notícies i llista de blocaires. Organitza diferents activitats.
Edualter
Xarxa de recursos en Educació per la Pau, el Desenvolupament i la Interculturalitat. Espai per compartir recursos per continuar endavant una educació cap a un món més just. Publicacions, documents i propostes pedagògiques, agenda i actualitat.
gòTIC
Fundat l’any 2006 per Ajuntament de Tàrrega. en el marc del projecte Òmnia de la Generalitat de Catalunya, a la ciutat de Tàrrega. Hem acostant als ciutadans i veïns de la comarca, com un instrument que ha facilitat la e-inclusió social i la relació.
Infoespai
Un projecte de construcció d’una xarxa autogestionada d’eines i mitjans per produir, col·lectivitzar i difondre la informació trans-formadora. Un node de comunicació i enfortiment de la xarxa difusa dels moviments socials.
Itaca - Porta per a una Nevegació Solidària
Portal solidari amb enllaços d'ecologisme, pacifisme, igualtat home/dona, pel repartiment just de les riqueses, nacionalisme, drets humans, etc. Us convido a navegar per aquesta pàgina, a participar i sobretot a prendre forces i inspiració per actuar.
Joves.net
Xarxa del servei d'informació juvenil i institucions pels joves. Iniciatives en pro de la integració social i professional de joves a través de la informació, preferentment de la Comunitat Valenciana. Promouen Regidories de Jovs. Ajuntaments Valencians.
Kampoos
Kampoos és la teva comunitat d'escalada. Eina on-line oberta per la publicació i consulta de ressenyes d'escalada. Inclou abundant informació de les zones, rutes, usuaris, notícies i material gratis. Presentació automàtica de zones d'escalada.
Maduixa
Xarxa formada pels usuaris de cable i televisió de Catalunya de poder generar la pressió i el clima necessari en el nostre proveïdor per intentar canviar allò que no funcionaba a CTC (que eren moltes coses) i, suggerir alternatives.
Marvel.cat - La Xàrxa Social Marvel en català
Xàrxa social per als amants dels còmics Marvel i tot el seu univers. Crea gratuitament el teu blog, penja fotos i participa en la xarxa. Des de Marvel.cat pretenem enllaçar diferents fonts d'informació dels còmics Marvel a través d'un entorn català.
Montblanc Digital
Portal de l’Ajuntament de Montblanc dedicat a aglutinar tots els serveis digitals d’interès per la Vila. Telecentre, formació TIC, xarxes telecos, recursos, blogs i societat info. Agenda, notícies enllaços municipals al serveis bàsics de l’ajuntament.
Oficina de l'Autònoma Interactiva Docent - OAID
Òrgan de la UAB responsable de coordinar, impulsar i desenvolupar l'aplicació de les tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC) en els sistemes metodològics docents de la comunitat educativa de la UAB.
Òmnia Les Arenes
Òmnia significa tot perquè volem una societat oberta. Un espai d'accés a les Tecnologies de la Informació i la Comunicació per evitar la fractura digital i possibilitar, amb la participació de tots, la construcció i millora de la pròpia comunitat.
Òmnia Marianao
Web de l’Òmnia Marianao de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat). Nous horaris i nous cursos que des de ja mateix podeu consultar a la secció horari. Ja estan obertes les inscripcions. No dubteu en venir a preguntar o escriure’ns per qualsevol cosa!
Pangea - Internet Ètic i Solidari
Pangea no és un proveïdor comercial d'Internet. Es tracta d'una ONG que té com objectiu facilitar la comunicació a col·lectius que treballen pel canvi, la justícia social, l'educació, la pau, el medi ambient, el desenvolupament, la cooperació, ...
PerfilCAT.com
Xarxa social feta a Catalunya i amb abast mundial. Neix com a resposta davant les censures de las que els catalanistes ha estat víctimes a les xarxas socials més conegudes, pel fet de manifestar-se catalanistes o independentistes.
Poble a Poble
Un directori on particulars i col·lectius sense ànim de lucre, poden difondre les seues activitats gratuïtament, i les empreses poden promocionar els seus productes o serveis per 15 € / any. Serveis i recursos locals de Poble a Poble.
Projecte Interxarxes
Projecte de Treball en xarxa al districte d’Horta-Guinardó. El projecte consisteix en l’establiment d’una xarxa de coordinació regular i estable, en l’àmbit del Districte, entre els diferents serveis de salut, educació i atenció social als infants.
Pun TIC
El portal PuntTIC.cat és l'espai virtual genèric de la xarxa. Aquest espai compleix una doble finalitat: Cap a la ciutadania i cap als dinamitzadors i dinamitzadores dels Punt TIC. Vol ser un espai d'intercanvi, d'aprenentatge, de debat i de reflexió.
Punt Òmnia Badia
A l’octubre tornem amb els cursos gratuïts del Punt Òmnia Casal Cívic Badia del Vallès de la Fundació Cívica Oreneta. Si vols iniciar-te amb el món de la informàtica o vols aprendre a enviar un correu electrònic a un amic, vine a apuntar-te al juliol.
Punt Òmnia de Riudoms
Creat el 2002, per iniciativa del Consell Comarcal del Baix Camp, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Riudoms i la Fundació Catalana de l'Esplai. Disposa de vuit ordinadors amb connexió a Internet, i es troba ubicat al segón pis de l'edifici de
Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló
Les activitats que fem al Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló? Pretenem "crear comunitat" a partir de les eines informàtiques, especialment internet. La nostra visió és que aquestes eines poden afavorir canvis personals i socials.
Punt Òmnia de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Pàgina del Punt Òmnia de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp). Aquesta Web està en fase de reconstrucció. En un breu espai de temps ja estarà novament operativa. Disculpin les molèsties.
Punt Òmnia del C. P. Ponent
El Punt Òmnia Ponent està ubicat al Centre Penitenciari de Ponent, Lleida. Els usuaris accedeixen al Punt de manera individual o grupal, segons vinguin amb grups establerts (com ara d'escola) o no. L'accés és de matí i tarda.
Punt Òmnia del CIJBellvitge
El bloc de l’Òmnia del CIJBellvitge. La Xarxa Omnia és un projecte social d’accés a les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació), que ha distribuït diversos Telecentres (Punts Òmnia) per tot el territori català. Òmnia significa tot ...
Punt Òmnia Esclat
Blog que pretén ser lloc de trobada i d’intercanvi pels que formeu part del punt o n'esteu interessats. Recordem que l'espai obre els divendres de 19:45 a 20:45 i el curs obert (de temàtica lliure però més dirigit) també els divendres però de 16h a 17h.
Punt Òmnia JIS Arrels
Punt Òmnia JIS Arrels del barri de La Torrassa de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). Inaugurem bloc al maig del 2008, però venim de lluny, i el nostre Punt ja té més de 10 anys al barri. Omnia és una paraula que en llatí significa tots i totes...
Punt Òmnia La Florida
Projecte preventiu i socioeducatiu, adreçat a infants, joves i adults que treballa amb les noves tecnologies, entenent-les com un mitjà de promoció de l’autonomia de les persones i un element afavoridor de la cohesió social a aquest barri hospitalenc.
Punt Òmnia La Segarra
Enguany, 14 pobles segarrencs han demanat cursos. De moment s'en fan a: Sant Antolí, Guissona, Biosca i Torà. Confirmats per aviat: Sedó, Ivorra, Massoteres, Talavera i Sanaüja. Els pobles segarrencs no es queden enrere en l'ús de les TIC.
Punt Òmnia La Torrassa
Punt amb més de 10 anys al barri. Òmnia la paraula que en llatí significa tots i totes... El nostre Punt -com la resta de 120 punts Òmnia distribuïts per tota Catalunya - ofereix accés públic i gratuït a Internet, i tallers de formació en les TIC.
Punt Òmnia Pubilla Cases
Pels que no tingueu ordinador a casa o voglueu pràcticar hi ha les hores d'accés lliure on podeu utiltizar ordinadors sempre que volgueu. Hem començat nous tallers per aprendre informàtica. Els seus nivells són inicials i mitjà. També tallers d'Interent.
Punt Òmnia Sanfeliu-Sant Idelfons
El Punt Òmnia Sanfeliu, del barri de Sanfeliu, a L’Hospitalet de Llobregat. El barri limita amb la ciutat de Cornellà i amb el seu barri de Sant Ildefons. Inaugurem el nostre bloc per oferir un espai d'expressió als barris de Sanfeliu i Sant Ildefons.
Punt Òmnia Sant Roc
Punt Òmnia Casal Cívic Badalona - Sant Roc. Servei obert a tothom d’accés a les noves tecnologies i informàtica amb el suport d’un professional dinamitzador. Pertany a la Xarxa Òmnia, programa promogut pel Departament de Benestar Social i Família.
Telecentre Sant Feliu Sasserra
Dades bàsiques del Telecentre Sant Feliu Sasserra (Bages). Horari d'obertura: dimarts, dijous i divendres de 7 a 9 del vespre (Planta superior Ajuntament). Té 8 ordinadors amb connexió ADSL, impresora A4 i A3, servei de còpies CD/DVD.
Torrent Solidària - Voluntariat Social de Torrent
Projecte intergeneracional de voluntariat, que l'any 1998, la Regidoria de Sanitat i Polítiques de Solidaritat de l'Ajuntament de Torrent, va posar en marxa. Vol afavorir la participació comunitària i afavorir la relació intergeneracional entre tots.
TotsSom.CAT
Portal de promoció del domini punt cat. El projecte del .cat sorgeix de la societat civil. Entre els patrons fundadors de la Fundació puntCAT, i pel seu suport a la candidatura per a l’obtenció del domini, cal destacar moltes altres institucions.
Ubundu - Fòrum Mundial de Xarxes de la Societat Civil
Ubundu és una antiga paraula africana per designar humanitat, compartir, tenir en compte i estar en harmonia amb tota la creació. Promou la cooperació entre individus, cultures i nacions. El secretari és Federico Mayor Zaragoza.
Xarxa Cristiana (Pais Valencià)
Blog amb objectiu de facilitar la comunicació entre els membres de la xarxa i els contactes. Hem pensat que és necessari generar un espai de debat, entre nosaltres i amb els que els interessa participar des d’altres àmbits. Contingut en valencià mínim.
Xarxa d’Innovació Pública (XIP)
La XIP s’articula en grans grups de treball: GOV, NET, COM, CAT, EDU i ORG. Cada grup té un ideari específic des d’on es desprenen els programes -relacionats amb la innovació en el sector públic- on actua i configura la seva visió global.
Xarxa de Telecentres de Tarragona
Al menú de la nostra plana podràs trobar tota la informació referent als nostres telecentres: on estan situats, cursos de formació, activitats, Dia d'Internet i els seus concursos de fotografia i gimcana d'Internet, la col·laboració ACTIC i contacte.
Xarxa Neutra de Santa Coloma de Gramenet
Es tracta d’una xarxa de telecomunicacions pública on els ciutadans, les empreses i l’administració comparteixen recursos amb l’objectiu de donar suport a iniciatives dinàmiques i emprenedores en l’àmbit ciutadà, educatiu, de negoci i d’oci.
Xarxa Solidària de Sant Feliu de Guíxols
Entitat amb finalitats solidàries. La xarxa treballa per aconseguir el finançament necessari per dur a terme els projectes proposats pels països amb els que treballem i per difondre la realitat d'aquests amb l'objectiu de sensibilitzar la població.
xarxa21.org
Portal de la Xarxa Associativa i de Voluntariat de les Illes Balears. Un gran portal a internet per a la ciutadania de les Balears. Suport per a dur associacions a internet, i suport a un projecte independent obert a tot tipus de moviments socials.
Xarxanet - Xarxa Associativa i de Voluntariat de Catalunya
És la Xarxa Associativa i de Voluntariat de Catalunya. Un gran portal a internet en llengua catalana posat en marxa el 10 de juliol de 2003. Porta d'entrada al món de l'associacionisme, el voluntariat, el civisme i la solidaritat.
Xarxanet@
ONG dedicada a proveir serveis telemàtics a persones i grups sense ànim de lucre que treballen per la pau, la justicia social, l'educació i el medi ambient. Integrada a IPANEX (Federació de nodes telemàtics), i a l'APC.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT