XARXESSENSEFILS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Anoia.Guifi.net
Projecte d'implantació i de gestió d'una Xarxa Lliure a la zona de l'Anoia, basada principalment en la tecnologia sense fils (wireless). Forma part d'una experiència que va començar a Osona, anomenada guifi.net. Llista de correu.
Arbúcies sense Fils
Aquesta xarxa sense fils d'ADSL ens permet gaudir a les veïnes i veïns del nucli urbà d'Arbúcies d'un accés de connexió a Internet a alta velocitat. Les empreses que poden oferir-vos l'equipament , …
Àrea de Tecnologies - WiFiUB
Servei corporatiu d'accés sense fils a la xarxa de la Universitat de Barcelona. Es sistema complementari a la xarxa informàtica cablejada orientat a la “navegació Web”. Els usuaris són membres de l’UB i d’institucions del projecte Eduroam.
BadalonaWireless
Xarxa de telecomunicacions lliure, oberta, de banda ample i neutral, amb prestacions d’alt nivell i a baix cost. Garanteix l’accés universal a la societat de la informació i la incorporació de serveis de valor afegit. El contingut en català és mínim.
BanyolesWireless.net
Pàgina del projecte amb molta informació de connexions sense fils, jornades, tertúlies i kedades del seus membres a tota la zona del Pla de l’Estany.
Bergedà Sense Fils
Pàgina web de la xarxa Berguedà Sense Fils. Notícies, enllaços, fòrum, autoedició d’articles … Banda ampla a tot el Bergueda i l'avantprojecte del Berguedà Sense Fils.
Canet Sense Fils Wireless
Pàgina de Canet Sense Fils Wireless. Informació sobre la xarxa ciutadana sense fils de Canet de Mar (Maresme): Blogs i coses d’interès, membres i documents tècnics sobre xarxes wi-fi.
celRas
Manera de connectar-se a Internet que utilitza les darreres tecnologies sense fils per oferir-te una alternativa de connexió a Internet amb la qual no necessitaràs tenir línia telefònica. Fulletó informatiu a Tordera. Fulletó informatiu de Sant Celoni.
ComEsFa?org - Allibera els teus coneixements!
Grup de voluntaris d’Osona, aplegats al voltant d'aquest projecte de divulgació i gestió del coneixement a través de mecanismes de gestió de la informació. Projectes de programari lliure.
Exo.cat - Expansió de la Xarxa Oberta
L’associació per a l’expansió de la xarxa oberta (exo), aglutina a comunitats, entitats i persones amb l’objectiu de realitzar una xarxa de telecomunicacions oberta, lliure i neutral i transmetre el coneixement i la tecnologia a la població en general.
Fundació guifi.net
La Fundació Privada per a la Xarxa Oberta, Lliure i Neutral guifi.net es constituí el 2008. És Premi Nacional de Telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya. Premi al projecte associatiu per ser un projecte pioner en les noves formes de participació.
GraciaSenseFils.net
GraciaSenseFils.net és la comunitat de la Vila de Gràcia, sense fils, a la gran xarxa mundial, que funciona des de primers de l’any 2005. Poc a poc… fent xarxa nanos! comptes de correu, notícies i esdeveniments.
Grup de Xarxes Sense Fils (WNG)
Format l'any 1988, realitza tasques de consultoria, formació i investigació en diferents àmbits de les comunicacions mòbils, xarxes sense fils, protocols de comunicació i adaptació de continguts. Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).
Gualba SenseFils
Gualba SenseFils és un projecte en constant evolució. Informa sobre el grau d'avanç del projecte. L’objectiu d'aquest projecte és la construcció d'una xarxa que doni cobertura al poble de Gualba, i que proporcioni serveis als usuaris des del poble.
Guifi Sants
Projecte que té l’objectiu portar als veïns del barri de Sants, accés a la xarxa sense fils guifi.net. Grup format per voluntaris, l'objectiu és oferir una solució alternativa a les telecomunicacions, controlades per les multinacionals de telefonia.
guifi.net
Fent xarxa oberta de debó! Comunitat dedicada al programari lliure i a les xarxes sense fils. Campanya per demanar la connexió i creació de proxys en centres docents i universitats a la xarxa. Projectes, document i fòrum de converses.
guifibages
Realitza el suport tècnic a la xarxa, incloent en el seu manteniment i millora. Aporta el coneixement per permetre als usuaris connectar-se. Difón a nivell comarcal l'existència de la xarxa, buscant la col·laboració d'entitats i administracions.
guifibages - Web antiga
La web es conserva per qüestions històriques. L'estat actual de la xarxa es pot seguir al nou web. Guifibages, iniciat durant l'any 2005, pretén acostar als ciutadans de Manresa i el Bages el coneixement necessari per les xarxes sense fils…
GuifiRaval.net
Intenta implementar el projecte de xarxa oberta al barri del Raval i funcionar com a catalitzador de la xarxa a la comunidad. Es troba en procés de desenvolupament i en la cerca de possibilidades d’acció a Barcelona. El contingut en català és mínim.
Hortons sense Fils
Pàgina web d’Hortons sense Fils, propietat de l'associació Hortons sense Fils (http://www.hortonssensefils.net/) del municipi de Sant Llorenç d'Hortons (a l’Alt Penedès-Catalunya). La seva pàgina web es troba en procés de construcció.
Hortons Sense Fils - Hortons Wireless
Xarxa sense fils, segons l’estàndard 802.11g, al nucli principal del municipi de Sant Llorenç d’Hortons (Alt Penedès). Com que l’ADSL no hi arriba han portat la connexió des de la Beguda Alta, nucli del mateix municipi, amb un enllaç wi-fi de 3 km.
HospitaletWireless.org
Associació oberta a tothom, formada per un grup de gent amb interessos comuns; L’informàtica, software lliure, xarxes, Internet, ... i un projecte comú; la creació d’una xarxa lliure, oberta, neutra, amb tecnología Wifi. El contingut en català és mínim.
Informàtica i Wireless
Empresa de serveis informàtics i assessoria especialitzada en comunicacions sense fils, xarxes i sistemes d’emmagatzemament digital que proporciona solucions tecnològiques a tots els nivells, des de particulars a empreses i institucions públiques.
Innova Local
Projecte empresarial resultant de la unió de col·lectius i empreses, relacionats amb el món de les telecomunicacions, el programari lliure i les comunitats sense fils. Ofereix connexió wi-fi a usuaris de petits municipis i d'altres àrees rurals.
Llicència Comuns Sense Fils
Document recopilat per Guifi.net, la xarxa global sense fils nascuda a Gurb (Osona), en el que es recullen els termes i condicions per fer xarxa oberta, per tal de poder-s’hi acollir que ho desitgi. Sobre la xarxa oberta, seguretat, continguts, …
Lluçanès | guifi.net
El node de guifi.net a la zona del Lluçanès. Estadístiques de la zona, disponibilitat dades despeses mapa xarxes nodes pendent/revisar serveis cua d'usuaris. Nodes llistats al Lluçanès i estat dels nodes i els enllaços existents.
Manlleuconnecta
La xarxa ciutadana sense fils manlleuconnecta és un servei que ofereix l'Ajuntament per connectar-se a Internet, conegut com a WLAN, que utilitza tecnologies sense fils pre-wimax per connectar ordinadors a distància mitjançant ones de ràdio.
Masquefa sense fils
Masquefa Sense Fils. Pàgina de Masquefa sense fils. El sense fils a Masquefa (Anoia). Properament estarem amb vosaltres. Mentretant podeu mirtar el nou portal d'actualitat i entitats de Masquefa: aMasquefa.com
Mataró Sensefils
Pàgina oficial de Mataró Sensefils. És un projecte que té com a objectiu crear una xarxa d'usuaris a Mataró (El Maresme). Mataró Sensefils és d'àmbit ciutadà i sense ànim de lucre. Informació de la xarxa.
Mollet Wireless - Comunitat Wireless de Mollet del Vallès
Molletwireless és un projecte col·lectiu, social i popular que té com a finalitat anar establint enllaços sense-fils (wireless) i arribar a formar una gran xarxa inal·làmbrica autogestionada. Les utilitats seràn obertes i gratuïtes.
Montcada Wireless
Agrupació d'usuaris que té com interès les comunicacions informàtiques i l'objectiu de muntar una xarxa sense fils a l'àrea metropolitana de Montcada i Reixac, així com la connexió wireless amb comunitats veïnes; La Llagosta, Mollet, Ripollet, ...
OlotWireless
Wireless o SenseFils d'Olot i la Garrotxa. Informació de la Xarxa, mapes, punts d'accés, hardware, software, conexions, usuaris i tot el que cal per accedir a la xarxa. Així mateix, desde aquestes pàgines intentarem respondre als dubtes que tingueu.
Pinedasensefils.cat
Pàgina de la comunitat sense fils de Pineda de Mar (Maresme). Inclou informació del projecte i espectatives, notícies i dades tecniques d’intal·lació de xarxes sense fils. Cobertura a les creus. Registra't per participar a la web!
Poblenou Sense Fils
Projecte que té com objectiu posar a disposició dels veïns i veïnes del barri del Poblenou de Barcelona, accés a la Xarxa sense Fils guifi.net. Poblenou Sense Fils és el grup de treball de guifi.net al Poblenou. L'any 2010 es posa el primer node…
Prats de Lluçanès | guifi.net
Pàgina del punt de Prats de Lluçanès, a la comarca de l'Osona, de la xarxa guifi.net. Mapa ampliable, informació de la zona i llistat de tots els nodes del municipi. La pàgina ofereix informació de zona.
Sant Bartomeu del Grau | guifi.net
Estadístiques de la zona, disponibilitat dades despeses mapa xarxes nodes pendent/revisar serveis cua d'usuaris. Nodes llistats a Sant Bartomeu del Grau. Estat dels nodes i els enllaços Sant Bartomeu del Grau. Entre el Lluçanès i la Plana de Vic.
Sant Gregori Sense Fils
Xarxa sense fils d'ADSL que permet gaudir als veïns del nucli urbà de Sant Gregori (Ciutat de Girona) d'accés a Internet d'alta velocitat amb connexió vint-i-quatre hores i a uns preus molt assequibles.
Sant Jaume d'Enveja | guifi.net
Informació del node de Sant Jaume d'Enveja (Montsià), del la xarxa guifi.net, una xarxa telemàtica oberta. Nodes llistats a Sant Jaume d'Enveja: Els Muntells, Entitat Municipal Descentralitzada i Sant Jaume Ajuntament.
Sant Pere Wireless
Web del Sant Pere Wireless és la xarxa inalàmbrica de Sant Pere Pescador, una petita població costanera situada al mig del Golf de Roses entre les poblacions de l'Escala i Castelló d’Empúries. Requeriments, dubtes, utilitats i dades de Sant Pere.
Sant Pol Wireless
Guia per a connectar-vos a la xarxa Sant Pol Wireless, notícies, fòrum, fotos, dades de Sant Pol de Mar i mapa de nodes. La nostra seu social es troba al bar Ca l'Hugas.
Sense fils Arenys
Informació tècnica d'accés i servei sense fils d’Arenys.org. La proposta d’Internet a la fresca!, notícies, i info de Xarxa i Llibertat!, II Jornada a l’entorn les comunitats digitals, les xarxes sensefils i el programari lliure.
Sobremunt | guifi.net
El node de guifi.net a la zona deestadístiques de la zona del municipi de Sobremunt. Disponibilitat dades despeses mapa xarxes nodes pendent/revisar serveis cua d'usuaris. Nodes llistats a Sobremunt. Estat dels nodes i dels seus enllaços.
Tarragona Wifi
L'aplicació web ens informa d'espais WIFI de tota la província de Tarragona. Gràcies a aquesta aplicació podrem trobar, amb una petita ressenya descriptiva i la localització sobre el mapa, punts d'accés per accedir a la xarxa Internet i conectar.
Térmens Wireless
Xarxa sense fils del municipi. El montatge dels nous usuaris s'està fent amb routers Cisco Linksys enlloc de les tarjes Conceptronic que vam estar utilitzant durant tant de temps. Notícies, fòrum, articles i enllaços.
Tordera Wireless
Comunitat d'usuaris de xarxes sense fils de Tordera. De moment no està legalment constituïda. El grup de persones dedica una part del seu temps lliure a muntar una xarxa de nodes interconnectats d'accés lliure i gratuït.
Torrelles TV
Canal de TV a Torrelles de Llobregat. Funciona amb Internet, a través de comunicació en sistema Wireless. Explicació de com funciona la tecnologia i àrea a la que es dona servei.
Wifi a la fresca - Vila-seca
Es una idea que apropa la gent a les noves tecnologies, montant una xarxa wifi al aire lliure. També es un punt de reunió a persones que ja treballen amb les noves tecnologies, i es, una excusa per reunir-se i xerrar a la fresca.
WiFi Formentera
Xarxa implantada pel Consell Insular de Formentera, per a oferir connexió a Internet inalambrica a l’Illa de Formentera. Els formenterencs poden connectar-se a la Wifi des de qualsevol ubicació de la Illa de Formentera amb cobertura.
Wifi Penedès - la xarxa sense fil del Penedès
Empresa de telecomunicacions, que neix de l’experiència de les xarxes sense fils al Penedès. Des del 2006 assessora, munta i manté xarxes sense fils. A més de 20 municipis i ampliant la seva cobertura a les comarques de l’Alt i Baix Penedès i Garraf.
Wifi STA
El Servei de Telecomunicacions d'Andorra - STA, ofereix a la web tota la informació sobre utilització i connexió de la seva xarxa sense fils. Vídeo de demostració i punts d’accés WiFi al Principat d’Andorra.
Wifibaleares
Operadora de telecomunicacions balear. Instal·la banda ampla sense fil a terrassa, façana, exterior del domicili o lloc de treball, amb orientació als nodes repetidors de les illes. Opcions professionals: Tarifa plana 1.000 minuts a fixos nacionals.
WLAN
Una WLAN (de l'anglès wireless local area network o xarxa d'àrea local sense fils ), és un sistema de comunicació de dades sense fils flexible, molt utilitzat com a alternativa a les xarxes d'àrea local cablejades o com a extensió d'aquestes. Continguts.
Xarxa inalàmbrica - Universitat de València
La UV ofereix als seus usuaris (PDI, alumnes i PAS), com també a usuaris d'institucions associades al projecte EDUROAM, un servei d'accés sense fils a la xarxa en les seues diverses dependències.
Xarxa sense fils e-montmelo
Presentació del projecte i condicions generals del servei. Nodes, el perquè de la Wi-Fi i què és una Wi-Fi?. Ajuntament de Montmeló.
Xarxa Telemàtica Campins
La xarxa sense fils del poble. L'any 2002 ens varem posar a fer proves amb la tecnologia sense fils. L'idea era tirar endavant el projecte Xarxa Campins. El web, va ser un punt de trobada pels veïns interessats en formar la comunitat d'usuaris.
XarxaSES
Xarxa sense fils de Sant Esteve Sesrovires nascuda de la necessitat per fer arribar la Societat de la Informació a tots els indrets del municipi, intentant connectar a l'administració oberta i a Internet el màxim nombre possible de ciutadans/es.
XSF-COOP
La xarxa sense fils cooperativa (XSF-COOP) és un projecte nascut l'any 2005 a Barcelona per oferir a persones individuals i a entitats un accés a Internet cooperatiu i una xarxa sense fils d'accés lliure. Connexió de banda ampla sense fils per a socis.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT