ALACANT


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Almoradí: meteoNiX
Estadístiques de l'estació d’Almoradí, comarca del Baix Segura. Altitud, posició geogràfica, característiques. Dades de l'any en curs (actualitzades fins l'últim mes). Evolució mensual de la temperatura (ºC) i de de la precipitació acumulada (mm).
Castalla: meteoNiX
Dades de referència de l'estació meteorològica de Castalla a l'Alcoià. Altitud: 675 m. Posició geogràfica, 0º40'15''W - 38°35'48''N. Característiques. Dades de l'any en curs. Últimes dades anuals. Temperatura actual. Humitat relativa. meteoNiX.
El temps a Villena - Diari de Girona
Informació del temps a Villena, a la comarca de l’Alt Vinalopó. Previsions per al municipi: previsions per avui, previsió per els pròxims dies, llegenda, mapes generals, mapes europeus, vincles amb el temps a les capitals de província.
El temps a Villena - emporda.info
Informació del temps a Villena, a la comarca de l’Alt Vinalopó. Previsions per al municipi: previsions per avui, previsió per els pròxims dies, llegenda, mapes generals, mapes europeus, vincles amb el temps a les capitals de província.
El Temps a Xaló
Aquestes dades són enregistrades mitjançant una estació meteorològica WS 3600 actualitzats cada 5 minuts. Les dades son alimentades a la xarxa de localització de radioaficionats APRS i a Wunderground.com cada 5 minuts.
eltemps.tk
La pàgina del Temps de Web Benillup. Tota la informació meteorològica: Imatges meteosat, previsions pròxims dies, mapes isobàrics, models de previsió de pluges, l'oratge actual, radar meteorològic, webcams, i molt més
Informació Meteorològica a Pedreguer
Dades meteorològiques des de una estació automatica de registre al Pegreguer (Marina Alta). Gràfiques i fenòmens meteorologics. Condicions meteorològiques. Predicció Davis, fases de la lluna, última pluja, …
L’Oratge a Elda: meteoNiX
Pàgina de meteoNiX. Estadístiques d’Elda. Dades de referència de l'estació meteorològica a 395 Altitud (metres). Últimes dades mensuals. Evolució mensual de la temperatura i evolució mensual de la precipitació acumulada (mm).
L’Oratge a Novelda: meteoNiX
Pàgina de meteoNiX d’informació meteorològica l'estació de Novelda (Vinalopó Mitjà). Dades del municipi de Novelda i la seua comarca: Altitud (metres): 241. Posició geogràfica: 0º45'56''W - 38°23'09''N …
L’Oratge a Pinós: meteoNiX
Pàgina de meteoNiX, d’estadístiques climàtiques i atmosfèriques del Pinós, a la comarca del Vinalopó Mitjà. Altitud (metres): 574 Posició geogràfica: 1º02'32''W - 38°24'12''N. Informació de diferents aspectes de l'oratge.
Meteo Castalla
Espai de Meteo Castalla, l’estació meteorològica del municipi de Castalla, a la comarca de l’Alcoià. Dades actuals d’aquesta estació meteorològica. També ha ha enllaços interessants, previsions de l’oratge i arxiu del bloc.
MeteoAlcoi.net - El temps en directe a Alcoi
Dades en temps real gràcies a la central meteorológica d'ACIF Alcoi. Les webcams en directe en Banyeres de Mariola Altres webcams d'Alcoi i proximitats Evolució gràfica de les últimes 24 hores Webcams desde el cim del menejador.
MeteoBanyeres
Espai d’aquesta estació meteorològica de l’Institut d’Educació Secundària Professor Manuel Broseta de Banyeres de Mariola, a la comarca de l’Alcoià. Lat: 38° 43' 29" N Longitud: 0° 39' 56" W. Situada a 729 metres sobre nivell del mar.
Onil: meteoNIX
Dades de referència de l'estació meteorològica d’Onil de meteoNIX. Posició geogràfica: 0º40'28''W - 38°37'45''N, altitut: 722 m. Estadístiques. Resum. Valors normals de l'últim dia disponible. Dades de l'any en curs.
Oratge a Xàbia
Pàgina de dades meteorològiques on-line 24 hores, creada i mantinguda per Toni Bolufer Ribes. Estació de Xàbia (Alacant-Marina Alta). Estació Davis Vantage Pro 2. El contingut en valencià és mínim i es limita a alguns apartats de la web,
Pluviometria Any 2008 Alcoleja
Presentació de l'aigua caiguda durant l'any 2008 a la població d'Alcoleja, província d'Alacant. Presa de dades Miquel Mollà Picó. Pluges, conclusions i agraiments. Els mesos que més ha plogut: Octubre, maig, novembre, juny i setembre.
Predicció per Adsubia - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a l’Atzúvia (La Marina Alta - Alacant). Ciutat: Atzúvia, alti-tud sobre el nivell del mar. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis.
Predicció per Agres - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Agres (El Comtat). Ciutat: Agres. Altitud en metres. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Alcoleja - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Alcoleja (El Comtat). Ciutat: Alcoleja. Altitud en metres. Elaborat hora local. Inclou les prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Almudaina - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Almudaina (El Comtat). Ciutat: Almudaina. Altitud en metres. Elaborat hora local. Inclou les prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Balones - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Balones (El Comtat). Ciutat: Balones. Altitud en metres. Elaborat hora local. Inclou les prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Benasau - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Benasau (El Comtat). Ciutat: Benasau. Altitud en metres. Elaborat hora local. Inclou les prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Benferri - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Benferri (Baix Segura). Ciutat: Benferri. Altitud. Hora local. Inclou prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Beniarrés - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Beniarrés (El Comtat). Ciutat: Beniarrés. Altitud en metres. Elaborat hora local. Inclou les prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Benidoleig - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Benidoleig (La Marina Alta). Ciutat: Benidoleig, altitud sobre el nivell del mar. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis.
Predicció per Benidorm - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Benidorm (Marina Baixa). Ciutat: Benidorm (alti-tud m.) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Benifato - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Benifato (Marina Baixa). Ciutat: Benifato (alti-tud m.) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Benigembla - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), a Benigembla (La Marina Alta). Ciutat: Benigembla, altitud sobre el nivell del mar. Elaborat hora local. Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Benilloba - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Benilloba (El Comtat). Ciutat: Benilloba. Altitud en metres. Elaborat hora local. Inclou les prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Benimantell - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Benimantell (Marina Baixa). Ciutat: Benimantell (alti-tud m.) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Benimassot - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Benimassot (El Comtat). Ciutat: Benimassot. Altitud en metres. Elaborat hora local. Inclou les prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Benimeli - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), a Benimeli (La Marina Alta - Alacant). Ciutat: Benimeli, altitud sobre el nivell del mar. Elaborat hora local. Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Benissa - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), a Benissa (La Marina Alta - Alacant). Ciutat: Benissa, altitud sobre el nivell del mar. Elaborat hora local. Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Bigastro - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Bigastro (Baix Segura). Ciutat: Bigastro. Altitud. Hora local. Inclou prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Bolulla - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Bolulla (Marina Baixa). Ciutat: Bolulla (alti-tud m.) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Busot - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Busot (Alacantí). Ciutat: Busot (altitud en metres). Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Callosa d'en Sarrià - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Callosa d'en Sarrià (Marina Baixa). Ciutat: Callosa d'en Sarrià (alti-tud m.) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Calp - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), a Calp (La Marina Alta - Alacant). Ciutat: Calp, altitud sobre el nivell del mar. Elaborat hora local. Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Castell de Castells - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), a Castell de Castells (Marina Alta). Ciutat: Castell de Castells, altitud. Elaborat hora local. Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Castell de Guadalest - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Castell de Guadalest (Marina Baixa). Ciutat: Castell de Guadalest (alti-tud m.) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Cocentaina - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Cocentaina (El Comtat). Ciutat: Cocentaina. Altitud en metres. Elaborat hora local. Inclou les prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Confrides - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Confrides (Marina Baixa). Ciutat: Confrides (alti-tud m.) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per El Fondó de les Neus - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a El Fondó de les Neus (Vinalopó Mitjà). Ciutat: El Fondó de les Neus. Altitud. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Elda - Aemet - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Elda (Vinalopó Mitjà). Ciutat: Elda. Altitud. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Els Montesinos - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Els Montesinos (Baix Segura). Ciutat: Els Montesinos. Altitud. Hora local. Inclou prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Famorca - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Famorca (El Comtat). Ciutat: Famorca. Altitud en metres. Elaborat hora local. Inclou les prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Formentera del Segura - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Formentera del Segura (Baix Segura). Ciutat: Formentera del Segura. Altitud. Hora local. Inclou prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Gata de Gorgos - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), a Gata de Gorgos (Marina Alta). Ciutat: Gata de Gorgos, altitud sobre el nivell del mar. Elaborat hora local. Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Gorga - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Gorga (El Comtat). Ciutat: Gorga. Altitud en metres. Elaborat hora local. Inclou les prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Guardamar del Segura - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Guardamar del Segura (Baix Segura). Ciutat: Guardamar del Segura. Altitud. Hora local. Inclou prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per L’Alfàs del Pi - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a L’Alfàs del Pi (Marina Baixa). Ciutat: L’Alfàs del Pi (alti-tud m.) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per La Granja de Rocamora - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a La Granja de Rocamora (Baix Segura). Ciutat: La Granja de Rocamora. Altitud. Hora local. Inclou prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per La Nucia - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a La Nucia (Marina Baixa). Ciutat: La Nucia (alti-tud m.) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per La Torre de les Maçanes - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a La Torre de les Maçanes (Alacantí). La Torre de les Maçanes (altitud en metres). Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per La Vall d’Alcalà - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), a La Vall d’Alcalà (Marina Alta). Ciutat: Vall d’Alcalà, alti-tud sobre el nivell del mar. Elaborat hora local. Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per La Vall d’Ebo - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), a La Vall d’Ebo (Marina Alta). Ciutat: Vall d’Ebo, altitud sobre el nivell del mar. Elaborat hora local. Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per La Vall de Gallinera - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), a La Vall de Gallinera (Marina Alta). Ciutat: Vall de Gallinera, altitud sobre el nivell del mar. Elaborat hora local. Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis.
Predicció per La Vall de Laguar - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), a Vall de Laguar (Marina Alta). Ciutat: Vall de Laguar, altitud sobre el nivell del mar. Elaborat hora local. Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per L'Alqueria d'Asnar - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a L'Alqueria d'Asnar (Comtat). Ciutat: L'Alqueria d'Asnar. Altitud en metres. Elaborat hora local. Inclou les prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Llíber - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), a Llíber (La Marina Alta - Alacant). Ciutat: Llíber, altitud sobre el nivell del mar. Elaborat hora local. Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Millena - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Millena (El Comtat). Ciutat: Millena. Altitud en metres. Elaborat hora local. Inclou les prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Monòver - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Monòver (Vinalopó Mitjà). Ciutat: Monòver. Altitud. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Murla - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), a Murla (La Marina Alta - Alacant). Ciutat: Murla, altitud sobre el nivell del mar. Elaborat hora local. Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Mutxamel - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Mutxamel (Alacantí). Ciutat: Mutxamel (altitud en metres). Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Novelda - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Novelda (Vinalopó Mitjà). Ciutat: Novelda. Altitud. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Ondara - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), a Ondara (La Marina Alta - Alacant). Ciutat: Ondara, altitud sobre el nivell del mar. Elaborat hora local. Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Orba - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), a Orba (La Marina Alta - Alacant). Ciutat: Orba, altitud sobre el nivell del mar. Elaborat hora local. Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Orxeta - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Orxeta (Marina Baixa). Ciutat: Orxeta (alti-tud m.) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Parcent - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), a Parcent (La Marina Alta - Alacant). Ciutat: Parcent, alti-tud sobre el nivell del mar. Elaborat hora local. Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Pego - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), a Pego (La Marina Alta - Alacant). Ciutat: Pego, altitud sobre el nivell del mar. Elaborat hora local. Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Ràfols d’Almunia - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), a Ràfols d’Almunia (Marina Alta). Ciutat: Ràfols d’Almunia, altitud sobre el nivell del mar. Elaborat hora local. Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Sagra - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), a Sagra (La Marina Alta - Alacant). Ciutat: Sagra, altitud sobre el nivell del mar. Elaborat hora local. Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Sanet i Els Negrals - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), a Sanet i Els Negrals (Marina Alta). Ciutat: Sanet i Els Negrals, altitud s. nivell del mar. Elaborat hora local. Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Sant Joan d'Alacant - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Sant Joan d'Alacant (Alacantí). Sant Joan d'Alacant (altitud en metres). Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Sant Vicent del Raspeig - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Sant Vicent del Raspeig (Alacantí). Sant Vicent del Raspeig (altitud en metres). Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Senija - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), a Senija (La Marina Alta - Alacant). Ciutat: Senija, altitud sobre el nivell del mar. Elaborat hora local. Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Teulada - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), a Teulada (La Marina Alta - Alacant). Ciutat: Teulada, altitud sobre el nivell del mar. Elaborat hora local. Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Tollos - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Tollos (El Comtat). Ciutat: Tollos. Altitud en metres. Elaborat hora local. Inclou les prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Tormos - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), a Tormos (La Marina Alta - Alacant). Ciutat: Tormos, alti-tud sobre el nivell del mar. Elaborat hora local. Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Xixona - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Xixona (Alacantí). Ciutat: Xixona (altitud en metres). Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Santa Pola. Cap de l'Aljub - meteoNiX.com
Dades de referència de l'estació meteorològica de Santa Pola - Cap de l'Aljub del servei meteoNiX.com. Coordenades de l’estació: 38º11'35''N - 00º33'21''W. Estadístiques. Evolució diària de la temperatura i de la precipitació acumulada (mm).

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT