ALTRES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Antoni Cumella i Serret
Web oficial d’Antoni Cumella (Granollers, 1913-1985). Fou terrisser d'anomenada mundial. Rebé la Creu de Sant Jordi (Generalitat de Catalunya 1981), medalla d'or del Foment de les Arts i el Disseny. Fou nomenat fill predilecte de Granollers.
Associació Catalana de Ceràmica
L’ACdC és una entitat que té com a objectiu principal reunir i relacionar persones i entitats interessades en: fomentar l’estudi i di-vulgació de la ceràmica d'interès històric o tradicional, amb preferència les produccions d'èpoques medieval i moderna.
Associació Ceramistes de Catalunya - ACC
Espai de promoció i divulgació de la ceràmica actual, tant artística com comercial. S'ofereix una mostra permanent de ceràmica d'autor, exposicions de ceramistes nacionals i estrangers, informació d'artistes, tallers, museus, tecnologia, etc.
Associació Ceramistes del Vallès
L’Associació va néixer l’any 1999 a Sabadell, quan diferents ceramistes amb taller a la comarca van decidir unir esforços per treballar conjuntament en la promoció del nostre ofici. Els objectius bàsics que des d’un principi es va fixar l’ACV.
Associació de Ceramistes del Vallès
Som l'Associació de Ceramistes del Vallès. Relació de ceramistas del Vallès associats i dades de la Fira de la Ceràmica de Sabadell, que es celebra durant el mes d'octubre. Dades diverses.
Biennal de Ceràmica d’Esplugues Angelina Alós
Pàgina de la XV. Biennal de Ceràmica d’Esplugues Angelina Alós, que es celebrarà a l’octubre de l’any 2007 a Esplugues de Llobegat (Baix Llobregat). Bases del concurs, fitxa d'inscripció i guanyadors de la Biennal 2006.
Biennal Internacional de Ceràmica de Marrattxí - bigma
L'objectiu de la Biennal és fomentar la creació de ceràmica tant artística com tradicional i donar-hi suport. Bases del concurs, notícies, participants i dades del Museu del Fang de Marratxí, seu de la Biennal i el fons del museu.
Caganers de Caldes
Enviament de caganers. Agraïm la bona rebuda que han tingut els nostres productes i informem que a totes aquelles persones interessades que ho hagin pogut aconseguir els nostres caganers els hi oferim el servei d’entrega a domicili.
Ceràmica Arquitectònica Modernista a Catalunya
Història, tècniques, ceramistes, dibuixants/ decoradors, arquitectes, fabricants, imatges. Fonts i Informació addicional: Bibliografia, links, llibreria de temes modernistes i cultivadors de les arts decoratives en el modernisme català.
Ceràmica Oriental Antiga: Recreació
Ceràmica antiga i occidental d'ara. Aquella que transmet esquematisme, síntesi, essència de forma, força i espontaneitat. Fefa Viejo, Maqui Gallego i Josep Marín. El que sembla una creació no és sino l'acte de donar forma.
CreacioCeramica
Pàgina descriptiva de la creació ceràmica dels artistes Núria Albà i Lluís Soler. El taller, galeria i més informació dels dos artistes. La tècnica del raku salat. Biografies i mostres d’objectes diversos.
Diccionari de Ceràmica
S’està transformant en enciclopèdia, ja que explica les paraules i també mètodes de treball, cobrint qualsevol referència de la ceràmica, des de pastar l’argila a fer forats en rajoles. Directori de termes ceramístics, estils, tècniques, materials, etc.
El Raval de l'Art
Projecte artístic, en una finca rústica als peus del Port de Besseit, en un marc natural incomparable. Escultura ceràmica, pintura, grafisme, ceràmica de peça única i disseny de joies. Dades del artistes Rainer G. Schumacher i Teresa-Marta Batalla.
Enfanga’t
Enfanga’t amb els Ceramistes de Girona. Jornades Enfanga't anuals. Calendari i programació d'activitats a les Jornades Enfanga't de cada any. Portal de difusió de art ceràmic i de la professió del ceramista, a càrrec de l’Associació Ceramistes de Girona.
Festa del Càntir d’Argentona
Celebrada des del 1951, el dia de Sant Domènec, 4 d'agost. Actes: La renovació del "vot de poble" per part de l'alcalde, benedicció de les aigües de la font de St Domènec, benedicció i venda del "càntir de l'any", jocs a l'entorn de l'aigua i el càntir.
Fira de la Ceràmica a Santa Caterina
L'Associació Santa Caterina organitza la Fira de la Ceràmica a Santa Caterina que té lloc els 10, 11 i 12 de maig a l'Av/ Francesc Cambó (davant Mercat Sta Caterina). Esdeveniment és gratuït i es fa al carrer des de les 10 matí fins les 8 del vespre.
Fira de la Terrissa de La Galera
Pàgina de la Fira de la Terrissa de La Galera (Montsià). Tradicionalment la Galera sempre ha estat vinculada a l'ofici de terrissaire. Exposició i venda de terrissa tradicional i ceràmica. Dies: del 28/04 al 01/05/2007. Associació de Terrissaires.
Fira de la Terrissa de La Galera
Web d’aquesta fira de La Galera, a la comarca del Montsià. Del 28/04 al 01/05. Tradicionalment la Galera sempre ha estat vinculada a l'ofici de terrissaire. Programa d’actes. Organitza: Associació de Terrissaires.
Fira del Fang de Marratxí
Els artesans del sector ceramista hi exhibiran els seus treballs, fets amb tècniques que han passat de generació en generació. I hi tindran un especial protagonisme els productors locals, els quals han fet d'aquest municipi la denominada Terra del Fang.
Fira Internacional de Ceràmica i Terrissa d’Argentona
Dies 3, 4, 5 i 6 d'agost de 2008. Programa, activitats fixes, fira, exposicions, tallers i demostracions. 90 artesans de la ceràmica i institucions exposen i venen la seva obra, en la manifestació més gran de la cultura del fang al nostre país.
Fira Mercat de la Terrissa Catalana
Bloc oficial d’aquesta fira que es fa al mes de desembre. Cartell i programa de la XX Fira de la Terrissa Catalana de Quart (Gironès). Tríptic amb la programació de la fira i els actes que s'organitzen. La matèria prima és sempre el fang.
Fira Terrisa de Quart
Fira mercat de la terrisa catalana de Quart. 8, 9 i 10 de desembre. En Pere Cabarrocas Sitjes, alcalde de Quart, fa una síntesi del món de la ceràmica i del que representa aquesta Fira Mercat al poble. Activitats i dites. Fires i Festes.
Galeria Natràlia Ferré
La galeria d’art Natàlia Ferré és un espai d’art on podreu trobar l’obra de Natàlia Ferré i exposicions temporals d’altres artistes emergents i consolidats que treballen en diferents disciplines com l’escultura, la ceràmica i la joia d’autor. A Montblanc.
Gremi de Rajolers de Catalunya
Pàgina oficial del Gremi de Rajolers de Catalunya. Inclou informació de l’entitat i dels seus agremiats, productes que s’ofereixen, situació de la seu, contacte, i el Codi Tècnic d'Edificació i Materials Ceràmics.
Joan Alart Campmajó - El darrer terrissaire
Joan Alart Campmajó. Va néixer a Rialp un 20 d'agost de 1883 i va morir a Rialp a primers de juny de l'any 1963. Va aprendre l'ofici del seu pare, que ja era terrissaire. algunes de les peces fabricades per en Joan Alart Campmajó.
Jordi Rovira - Ceràmica i Bonsai
Web de Jordi Rovira dedicada a la ceràmica, les plantes i els bonsais. Es ceràmica la nova fornada, segona de l'any, dividida entre l'èxit i el fracàs,... La meitat d'avantera amb bona acumulació de cendres foses amb bons i variats colors, clar...
La ceràmica de Ribesalbes i Onda
Monogràfic de la ceràmica de Ribesalbes i Onda, en ambdós pobles molt important per a la seua economia. Evolució de la ceràmica fins a l'actualitat. Comparació entre la ceràmica d'Onda i Ribesalbes: els tipus de dibuixos, els pasos que segueixen.
Lluís Bru i Salelles 1868-1952
Mosaïcista, nascut a Ondara (País Valencià) en 1868. El seu avi i el seu pare eren pintors, Lluís Brú va desenvolupar des de nen les habilitats artístiques. Es va traslladar a Barcelona quan encara era un nen.
Maria Narbón - Nines en Miniatura
Nines de porcellana de creació propia i edició limitada de escala 1-12 i 1-24 per cases de nines i coleccionistes. Les nines son d'autèntica porcellana, esmaltades al foc i muntades per doblar les articulacions i la cintura.
Rajoles Pujol i Bausis
Pàgina de l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat, informativa de les Rajoles Pujol i Bausis. Fotografies, característiques de les peces i punts de venda de les rajoles. Col·lecció de rajoles Pujol i Bausis.
Talaveras de Puebla Ceràmica colonial mexicana. S. XVII- XXI
Amb motiu de l'exposició el Museu de Ceràmica, la Secretaría de Cultura del Estado de Puebla i el Consulado General de México a Barcelona organitzen unes conferències a la Biblioteca del Museu de Ceràmica de Barcelona i una visita guiada.
Terra ars fang i vidre
Taller artesà, de ceràmica i vidreres artístiques. La producció és limitada, ja que l'ofici es treballa de forma artesanal. Abarca des de peces úniques a seriades, per ús utilitari o decoració, també personalitzen peces a gust del client. Encàrrecs.
Terrània - Festival Internacional de Ceràmica
Terrània és un festibal internacional, fruit del treball conjunt entre l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Montblanc i els Ceramistes de Montblanc i la Conca de Barberà. Dies 28, 29 i 30 de setembre de 2007 a l'antiga església de Sant Francesc.
Terrissa Catalana de La Bisbal
En aquest lloc web trobareu diferents fabricants de terrissa popular i de terrissa decorada, de la Bisbal d'Empordà. ... imatges de productes fabricats per aquests ceramistes de la Bisbal, podreu consultar la història de la terrissa catalana.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT