ALTRES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
#ComparteixLleida
Estan presents a la xarxa i a Instagram especialment a la Festa Major i Dia Mundial d'Internet. les fotos penjades a la xarxa per Instagram, amb el hashtag #comparteixlleida es recullen en una pàgina web creada per l'Ajuntament de Lleida.
1dels50mil.cat
Concurs de vídeos de la Fundació puntCAT per als 50mil dominis .cat. Fes un vídeo que parli del teu .cat i participa. Promocionem el teu domini i optar a interessants premis. Dona a conèixer les webs .cat premiant els millors vídeos amb premis.
7 Punt 7
Revista independent feta per fotògrafs, des del col·lectiu de fotògrafs Ruido Photo, per a difondre projectes documentals independents, fets per professionals de qualsevol lloc del món. Espai de debat sobre el paper de la fotografia documental.
Afomet VIP’s
La pàgina-blog Afomet VIP’s és un espai creat i dedicat als aficionats a la fotografia meteorològica. Hi ha un total de divuit fotògrafs aficionats col·laboradors que mostren el seu treball. Per contectar amb el grup, envieu correu a en Jaume Deu.
Àlbum Hofmann Digital - elteualbumdefotos.com
Àlbum Digital Hofmann Codi: 210559 La nova forma d'imprimir les teves fotos digitals! Descàrrega gratuïta del programa. Amb el programa compondràs de forma fàcil i ràpida el teu àlbum digital fent servir les teves fotografies o qualsevol imatge.
Àlex Carmona - Fotos de Concerts
Em dic Àlex Carmona. Vaig néixer el 5 d'octubre de fa 25 anys a Barcelona, al barri de Sants, actualment visc a l'Eixample. Des de Juliol de 2007, vaig de poble en poble, de ciutat en ciutat, de bolo en bolo... buscant la fotografia perfecta. Qui sap?
amm
És una galeria d'art de Agramunt (Urgell). També ofereix altres productes com: Produccions i serveis de vídeo, disseny grafic, multimedia, pagines web, fotografia, disseny ambiental, ambientació temàtica, i conceptualització gràfica.
Arxiu d’imatges José Palanques
Fototeca Palanques de fotos històriques de Benicarló (Baix Maestrat). Les fotografies són propietat de la Fundació Caixa Benicarló. Els materials es poden reutilitzar respectant la llei vigent, com la citació, l'ús privat o il.lustració de l'ensenyament.
Arxiu Fotogràfic Alcoletge
L’Arxiu fotogràfic d’Alcoletge es creà amb la intenció d’ajudar a crear la història gràfica del municipi. Es fa donant publicitat a les fotografies privades dels veïns per tal que tothom les pugui consultar al Centre d’ Interpretació de la Guerra Civil.
Arxiu Fotogràfic d’Esglèsies Romàniques
Més de 25.000 imatges, per conèixer l’art romànic. Part de l’extens patrimoni cultural que hi ha és per tot Europa, des de catedrals fins a humils ermites o vestigis medievals. Alsàcia, Catalunya, Txèquia, Alemanya, Espanya, Itàlia, Portugal i Suècia.
Arxiu Fotogràfic de Barcelona
L’Arxiu Fotogràfic de Barcelona, creat el 1931 com una secció de l’Arxiu Històric de la Ciutat, és actualment un centre del Sistema Municipal d’Arxius de l’Ajuntament de Barcelona. Conserva més de dos milions i mig de fotografies des de 1839.
Arxiu Fotogràfic de Flora El Jardí de la Miliana
Arxiu fotogràfic digitalitzat de Salvador Cardero, que fa un recull 2.000 espècies de plantes, de Catalunya i la Península Ibérica. Cada espècie es representa amb un nombre d'imatges que recull una seqüència dels canvis estacionals.
Arxiu Fotogràfic de Granollers
Arxiu d'imatges. L'AMGr és obert a la donació i al dipòsit de fons documentals d'interès històric o cultural provinents de persones, famílies, entitats, associacions, empreses i comerços. Conservació i a la difusió del patrimoni documental de la ciutat.
Arxiu fotogràfic de l'Arxiu Històric de Sabadell
L’Arxiu Històric de Sabadell té gran quantitat de fons i col·leccions fotogràfiques, des de finals del s XIX fins a l’actualitat, que recullen tot d’esdeveniments a la comunitat: festes religioses, actes polítics, culturals, activitats quotidianes, etc.
Arxiu Fotogràfic de Sant Vicenç de Castellet
Web que elabora gent que viu o treballa a Sant Vicenç de Castellet (Bages). En Miquel Vila i Villamayor, barber del poble, va ser el primer que va investigar sobre la història del poble. La seva família ens ha permès l'accés a tot el seu arxiu documental.
Arxiu fotogràfic de Santa Margarida i els Monjos
Pàgina oficial de l’Arxiu fotogràfic de Santa Margarida i els Monjos de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos (l’Alt Penedès). Arxiu històric, icones del municipi, memorial democràtic -CIARGA- Castell de Penyafort, balls folklòrics locals, …
Arxiu Fotogràfic del Museu Marítim de Barcelona
Integrat a l'Area de Gestió de Col·leccions i Coneixement. La tasca de l'arxiu és conservar, preservar, documentar, estudiar i difondre la fotografia de mar al museu especializat en cultura marítima. Els inicis van en paral·lel a la trajectòria del MMB.
Arxiu Fotogràfic Ramon Manent
Especialitzat en art, història i geografia, l’Arxiu Fotogràfic Ramon Manent, és el referent d’imatges d’art de Catalunya, compost per més 300.000 fotografies, realitzades pel mateix autor de forma personal i creativa. Rigorosament documentades.
Arxiu General i Fotogràfic de la Diputació de València
L'Arxiu de la Diputació de València està format fonamentalment per la documentació emanada de l'activitat corporativa des de la seua creació en 1812. Els arxius conserven un patrimoni únic i irreemplaçable. Els orígens de l'Arxiu General i Fotogràfic.
Arxiu Multimèdia de l'AHPN
Conté l'Arxiu Històric del Poblenou, entitat sense lucre. Hi ha l’arxiu fotogràfic en procés de digitalització i amb noves entrades periòdiques. Cada imatge està identificada amb un número, curt text descriptiu i any, si és aproximat entre claudàtors.
Arxius Fotogràfics de Catalunya
Primera edició electrònica de l’Inventari d’Arxius Fotogràfics de Catalunya que inclou diversa informació relativa a arxius fotogràfics del país. Un camí que permet, poder donar a conèixer una molt àmplia visió del patrimoni fotogràfic de Catalunya.
Associació Centre Museu de la Fotografia
Centre de recerca, informació i difusió de la Fotografia. La finalitat principal de l’associació és promoure i impulsar la creació d’un Centre Museu de la Fotografia a Catalunya. Mascarell parla de la creació d'un futur Centre Nacional de la Fotografia.
Associació Cultural Sacais
Entitat creada l’any 2009 vinculada al món de la imatge i als projectes socials. Projectes experimentals amb llenguatge visual innovador o que dona a conèixer realitats invisibles, desconegudes, pel gran públic. Propostes pedagògiques i tallers.
Aula d'Art Photo
Web de fotografia de l’Aula d’Art Municipal de Sant Hilari Sacalm. Presenta fotografies del col·lectiu: La força i l'art d'en Martí, El goril·la de l'Oscar Rojas en tres fases, Gat i gos de l'Estel Carreras, Dimarts divertit, La marieta de la Marta, …
Barcelona Centre d'Imatge - Escola de Fotografía
Centre docent Barcelona Centre d'Imatge, escola de fotografía. Tots els cursos son fonamentalment pràctics, amb les explicacions teòriques adients per a dur-los a terme. Per a tota mena de càmeres, de pel·lícula o digitals.
Barcelona Photobloggers
Projecte en procés que promou treballs de fotògrafs sobre la ciutat. Una ciutat que s’ha forjat amb molt d’esforç, una imatge estereotipada, que no sempre s’ajusta a les seves realitats. Recull les fotografies recents dels fotoblogs membres.
barcelonaskyline.com - Panoràmiques diàries de la ciutat de Barcelona
Realitzem fotografies panoràmiques de la ciutat diàriament. Pots conèixer més coses de la història rera la càmera, i sobre els motius que ens han fet posar en marxa aquest particular arxiu del cel.
Base de Dades Ultrafox
Departament de Sistemes Documentals. Base de dades relacional per la gestió d'arxius fotogràfics digitalitzats. Visiteu el primer recull d’informació dels arxius fotogràfics existents al nostre país.
Biennal de Fotografia Xavier Miserachs
Es celebra a Palafrugell i té com a objectiu la promoció i difusió de la fotografia documental, entesa com a fotografia útil i respectuosa amb la realitat. Una eina necessària per a conèixer, sentir i reflexionar sobre les diferents visions.
Blanc Fosc
Blog d’un fotógraf i dissenyador gràfic professional des de Montaverner (Vall d'Albaida), especialment dedicat a la fotografia antiga i en blanc i negre en general. Inclou fotografies d’antany, algun vídeo, transmisors i enllaços a altres llocs web.
Castelló de Rugat, Imatges d'un poble
Fons d'imatges i tota clase de papers antics vinculats al nostre poble de Castelló de Rugat. La finalitat és recopilar tota la informació. T'oferim el digitalitzar les teues fotos i publicar-les per al bloc per a gaudir de la màgia del passat.
Centre d’Estudis de la Imatge i la Fotografia, CEIF
El CEIF, neix a l’any 1979 pel desig d’un grup de joves interesats per les tècniques de la fotografia. El primer laboratori fou a l’antiga cabina dels projectors de cinema del casal. Ai 1987 l’Ajuntament de Vilassar de Dalt ens destinà un espai.
Centre de Fotografia Documental de Barcelona
Entitat nascuda el 2003, esdevenint un referent per a la fotografia documental a Barcelona i per a la recuperació de la memòria col·lectiva. Professionals de la imatge propers a la premsa, amb un sentit creatiu i crític enfront la realitat.
consciencia.cat
Portal creat per Collbató Decideix, Mirem d’aportar el nostre gra de sorra. per agrupar tots els vídeos que puguem, una mena de "Youtube de les consultes i la independència". La finalitat ajudar a decidir-se als que dubten i motivar més.
Dailymotion
Dels principals llocs per compartir vídeos. Més de 114 milions de visitants únics mensuals i 1,2 milions de visites al món vídeos. Continguts d’usuaris, creadors de continguts independents i socis de primera qualitat. Ofereix 32 versions localitzades.
des.enfo.cat
Portal d’arxius fotogràfics per temes. Aniversari, Aragó, arequipa, argentina, arquitectura, Banyoles, Barcelona, Barceloneta, Bausen, Bologna, Camprodón, Carcassonne, carrer castell, Catalunya, catedral, finestra, França, Garrotxa, Girona …
Descàrrega Directa
Directori de descàrrega de vídeos, sèries, pel·lícules, documentals i més en línia. Els millors vídeos del mes i del dia, nous vídeos, els vídeos que s’estàn veient en aquest moment, vídeos per temes, ... No conté cap tipus de fitxer, només enllaços.
El Daguerre de Sants
Projecte històric i social que porta a terme l’Associació Cultural Fotoconnexió, que té com a objectius promoure l’estudi, la investigació, la conservació i la difusió de la fotografia i l’audiovisual en tots els aspectes, principalment en àmbit català.
El Nostre Arxiu Fotogràfic
Nou canal de difusió. El portal té l’objectiu de divulgar i difondre el patrimoni fotogràfic històric i contemporani nacional i internacional, i esdevenir una finestra a la riquesa, qualitat i diversitat de la cultura fotogràfica, potenciant-ne l'afecció.
Elements
Exposició global convocada per Internet que es va veure al centre comercial Maremagnum l’any 2008. El disseny de l'espai, la distribució i la impressió de les fotografies ha estat realitzada amb software desenvolupat específicament per a l'exposició.
Els Sons Visibles
Exposició fotogràfica itinerant dins el projecte Música a l'abast. Vol fomentar la igualtat d'oportunitats en les arts i reconèixer el potencial creatiu de les persones. Infants i adults amb diversitat funcional participen en activitats musicals.
EnfoCAT
Portal de fotografies per temes. Fòrum, opinió, usuaris, valoracions, foto de la setmana i foto del mes. El teu portal de fotos. Els comentaris, opinions i fotografies de cada usuari són propietat d'ell mateix, i EnfoCAT.com no se'n fa responsable.
Escola de Cuina i Fotografia
A Barcelona Escola de Cuinetes e Imatgecreativa, uneixen dues passions per crear l’escola. Un lloc on vol contagiar aquesta passió. Aprendreu a gaudir de la cuina i la fotografia. intercambiant vosaltres experiències de manera asequible per tothom.
Establiments Emblemàtics de Barcelona
Projecte interactiu que utilitza les noves tecnologies per promocionar els establiments emblemàtics de la ciutat de Barcelona. Una tradició comercial que ha ha perdurat, per la bellesa d'aquests establiments, valor històric, arquitectònic i comercial.
Establiments Emblemàtics de Figueres
Establiments emblemàtics de Figueres com mai a’han vist abans. Projecte desenvolupat pel FICC: Fons d'Imatges del Comerç de Catalunya. Els objectius: la recuperació gràfica i documental d'aquests comerços, i la seva projecció a la xarxa internet.
Fatbottom - llibreria gràfica
Espai a Barcelona fet de fòrmica, paper de paret hiperrealista i mobles trobats. Llibres amb portada a la vista, penjant de les parets. Busquem, estudiem i triem el que més agrada i incrementem l'stock. Còmics i llibres gràfics de l'”art-per-vendre”.
Fent Camí
Pàgina de Josep M. dedicada a la muntanya i la fotografia. Fotografia, de paisatges i contemporània. Muntanya, paisatges, conèixer el territori. La tecnologia, opinar, ... aquest bloc és un pupurri de tot això. Fotos, estrades i les webs que visito.
Festimatge - Festival de la Imatge de Calella
Fotografia, cinema i cinema 9.5. Del 2 al 24 d'abril: exposicions, tallers, Trofeu Internacional Torretes, projeccions ... Unes activitats al voltant de la fotografia i el cinema. Festimatge de tots. Catàleg del Festimage, i activitats sobre la imatge.
FICC Fons d’Imatges del Comerç de Catalunya
Una mostra virtual de la tradició comercial que ha ha perdurat, per la bellesa d'aquests establiments, valor històric, arquitectònic i comercial. Inici, cercador de projectes, notícies, exposicions, museu, promocions, Canal FICC i les dades de contacte.
FineArt Igualada - Ateneu Igualadí
Del 26 de febrer al 20 de març. FineArt és un esdeveniment de fotografia que compta amb obres de fotògrafs de tot l’estat espanyol. Les seves exposicions es reparteixen per les diverses sales de mostres fotogràfiques efímeres. Activitats paral·leles.
Foto - Montseny
El Museu Etnològic del Montseny i la Secció Fotogràfica Centre d'Arbúcies organitzen el Foto-Montseny, una trobada que es fa amb la voluntat de crear un punt de trobada per als amants de la fotografia de natura, en tots els seus registres. Arbúcies.
FotoArtReus
FotoArtReus neix de la llarga tradició fotogràfica de la ciutat de Reus. Una plataforma pensada per acollir els tres salons internacionals de fotografia que porten el nom de Reus i Catalunya arreu del món: Fotosport, el més veterà, Europa i GaudiRfoto.
FotoCat
Blog de fotografia en català. Després d’un llarg temps sense escriure absolutament res, retorno al món “blokaire”. A partir d’ara intentaré ser mes constant. La manera d’organitzar fotos. Programes per ajudar en catalogar les nostres fotografies.
Fotoespai Barcelona Centre d'Imatge
Escola de fotografia, curs general, foto creativa i comercial, seminaris i monogràfics. També intensius i en cap de setmana. Tots els cursos son fonamentalment pràctics, amb les explicacions teòriques adients per a dur-los a terme.
Fotografia a Catalunya
Portal que recull el patrimoni fotogràfic català. El Departament de Cultura porta la plataforma en línia que recull de forma conjunta la cultura fotogràfica a Catalunya. Divulga i difon el patrimoni fotogràfic històric i contemporani a tots els nivells.
Fotografia de Concerts
Bloc d’Adrià Costa Rifà, fotògraf de Manlleu (Osona). Està dedicat a la seva activitat professional la fotografia de concerts de música. El bloc és un directori de fotografies dels concerts que ha fotografiat, ordenat per l’autor o el grup musical.
Fotografia de natura
Recursos i tècniques fotografia natura. Macrofotografia. El material que formarà el nostre equip de macrofotografia dependrà de les possibilitats econòmiques a partir de l'equip que es proposa.
Fotografia Matemàtica
Mira el món des d'una altra perspectiva. Instruccions, algunes noticies i benvinguda. Podreu observar que hi ha una barra amb les entrades a les parts que composen la web. L’altre apartat correspon a la introducció sobre fotografies matematiques.
Fotogrames
Recopilació d'imatges digitals, treball al llarg d’anys amb la càmera fotogràfica: Arquitectura, història, costums i tradicions, macro-fotografia, retrats, esports, i activitats que són essència de la nostra història i cultura. Imatges amb Copyright.
Fotonotícies.cat
Fotonoticies és una pàgina en català de reportatges de fotoperiodisme, estrenada a l’any 2010. Inclou juntament amb cada fotografia la informació de l’esdeveniment de la que en forma part. Les fotografies són propietat i estan protegides.
Fototossa
Fotos Tossa de Mar en HDR. Fotografies espectaculars de Tossa de Mar i els voltants. Preses amb una càmara Olympus e-520 i objetiu Zuiko 14-42mm o 14-54mm. S'ha realitzat un postprocessat HDR per donar major contrast i rang de llums.
Fundació Comunicació Gràfica
Entitat privada que té per finalitat l'arxivament, la catalogació i la conservació del llegat gràfic i visual del país. Aquest patrimoni formarà part de l'Àrea del Disseny Gràfic i la Comunicació Visual del futur Centre del Disseny a Barcelona.
Grau oficial en fotografia i creació digital | CITM
El CITM (Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia) centre adscrit a la Universitat Politècnica de Catalunya. Amb el grau de fotografia i creació digital de la UPC podràs dominar les tècniques de la imatge i del llenguatge visual a la perfecció.
Història de la fotografia - Viquipèdia
La Història de la fotografia és la branca de la historiografia que es basa en l'estudi de l'extensió artística de la fotografia al llarg de tota la història de la humanitat i la seva posterior classificació i interpretació.
Històries Fotogràfiques
Lloc de Blanca Giribet, documentalista de fotografia. Blanca Giribet col·labora amb el projecte El Daguerre de Sants, que s’inicià ara fa uns dos anys, amb una recerca històrica i documental que es donarà a conèixer a través d’una exposició fotogràfica.
Igloo Studios
Web d’Igloo Studios, empresa manresana dedicada a la fotografia la il·lustració, i el disseny web. Estudi fotogràfic, bodes, comunions, batetjos, books de moda, reportatges, il·lustració, disseny web. Sarah & Pere.
Imatgesfera
Blog de notícies referents al món de la imatge. “M’ho van explicar i ho vaig oblidar; ho vaig veure i ho vaig entendre; ho vaig fer i ho vaig aprendre.” (Confuci). Inclou: Notícies, pàgines web i llistat de blocs, i categories. Imatge i història.
Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya
Associació Cultural fundada l'any 1972. Promou i divulga la fotografia. Escola de Fotografia, Departament de Documentació i les activitats culturals relacionats amb la fotografia a través del Departament d'Activitats Culturals. Dades.
Ivideo
Pàgina de l'empresa gironina Ivideo. Volem oferir-vos un ample ventall de possibilitats en el camp de la imatge el video reportatge professional, la creació de DVD i la fotografia de consum. Botiga a Girona.
La Capsa de la Llum
Escola per aprendre fotografia i gaudir-ne. A La Capsa de Llum volem posar al vostre abast la possibilitat d’iniciar-vos en l’art de la fotografia, i d’ampliar coneixements pels que disposeu d’experiència en aquest món. Fotografia, cursos i tallers.
la crisi dels 40
la crisi dels 40 O la global? Un blog on es tracten de tot un xic, sobretot temes relacionats amb la nostra terra, fotografía, notícies, … Etiquetes, entrades més populars, arxius del blog i enllaços d’interès. Des de la comarca del Bages.
La Primavera Fotogràfica
La biennal Primavera Fotogràfica, certamen de promoció i difusió de la fotografia organitzat pel Departament de Cultura de la Generalitat, se celebrarà del proper 15 d’abril al 31 de maig. 184 exposicions distribuïdes en 40 municipis de Catalunya.
Lean Cinema
Pàgina de Vicenç Sallés que mostra el mòbil com a vídeo-càmera. Lean Cinema és un recull de recursos per la creació de vídeos amb el mòbil. Hi trobareu diversos articles segons els nivells de dificultat, alguns tallers i també cursets de cinema.
L'Eivissa d'abans
Imatges antigues d'Eivissa. En aquests darrers cent anys i sobretot en els últims trenta, Eivissa, la seva fesonomia, la seva personalitat, la seva cultura, han sofert un canvi immens. La pàgina deixa constància d’una Eivissa que ja no existeix.
Lepifotogràfic
Concurs Fotogràfic del Museu de les Papallones de Catalunya, per apropar al coneixement per les papallones i insectes. A les primeres edicions hi participaren més de dues-centes fotografies. Però avui es molt més fàcil obtenir imatges.
Lluís Romero - Makinoblog
Tecnologia digital i de la imatge a càrrec de Lluís Romero. Sobre el sistema NX. Samsung va sorprendre molta gent anunciant el nou concepte de càmera EVIL (Electronic Viewfinder with Interchangeable Lens) amb un sensor de tamany APS-C.
Looking for - bloc de fotografia
Bloc que pretén ser un recull sobre fotografia, autors que m'agraden, exposicions que m'emocionen. Una mirada atenta i una observació constant del que m'agrada, el que trobo curiós i allò que em queda per descobrir. Si voleu, passeu de tant en tant.
Marató Fotogràfica de Torrelavit
Web de la Marató Fotogràfica de Torrelavit. Des de la pàgina es poden veure totes les fotografies de la marató a la galeria d'aquesta web. També es pot visitar l'exposició al Casal de Cultura de Torrelavit (fins al 30 de novembre).
Memorial Agustí Torrents i Barrachina
III Concurs Internacional de fotografia digital de muntanya. El Grup Vi Daurat i esports Balmat, amb col·laboració de l'Agrupació Excursionista de Catalunya i Club Excursionista de Gràcia convoquen el premi a Sant Boi (Baix Llobregat).
Meteorologia en fotografies
Les teves fotografies meteorològiques. Envieu les fotos juntament amb la descripció, on s’ha fet, quan s’ha fet, com s’ha fet, anècdotes… Això sí, les fotos per anar bé haurien de ser d’uns 800 píxels per la seva banda més gran i d’uns 200 Kb.
Mostra d'Audiovisuals i Fotografia de Muntanya
Web de la Mostra d'Audiovisuals i Fotografia de Muntanya en la seva 14ª edició. Enguany ha estat dura, molt i molt, el fatídic diumenge del 27 de febrer el recordarem per sempre, el nostre company i amic Jordi ens deixà en un accident de trànsit…
Observatori Fotogràfic del Paisatge de les Illes Balears
Plataforma informativa sobre l’evolució del paisatge balear a través de la fotografia i diisciplines visuals. Web gestionada pel grup de recerca en Patrimoni audiovisual, Mass-media i il·lustració UIB, projecte I+D. Activitats, recerques i projectes.
Olvaneja
Olvaneja és un concurs de fotografía slow per a la creació de postals. Dades, bases i fotos. És una iniciativa de l'Ajuntament d'Olvan i Pausa Associació Cultural, amb el suport de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya.
OlympoVision3D
OlympoVision3D vídeos. Directori temes: Entreteniment, música, humor, concept cars, publicitat, màrketing, oportunitats de negocio, Treball, pàginas web interesants, entreteniment, ... Vídeos penjats, vídeos destacats, i llistes de reproducció, humor, ...
Paisatge i Natura - Jordi Lluís Pi / Fotografia de Natura
Jordi Lluis Pi Calzada. Barcelona 1950. La muntanya i la natura han sigut per mi l'eix vertebrador de la meva existència. Des de jove, integrat en centres excursionistes i en el món de la muntanya, i posteriorment m’he dedicat també a la mineralogía.
Palau de la Virreina
Pàgina oficial del Palau de la Virreina Centre de la imatge, a les Ramles de Barcelona. Informació, activitats, exposicions, laboratori, activitats, arxiu, publicacions, espais i premsa. Dies de tancament: 1 de gener, 1 de maig, 25 i 26 de desembre.
Pandora Fotografia Documental
Pàgina de Pandora Fotografia Documental. Pandora és una agència creada per diferents fotògrafs documentalistes, per crear desenvolupar i difondre projectes audiovisuals col·lectius. Informació i projectes.
Parèntesis Grup
Vídeo, fotografia, sonorització i il·luminació d’espectacles, organització d’esdeveniments, imatge corporativa per a empreses i particulars des del revelat de fotografies fins l’enregistrament de vídeo i DVD. Organització d’esdeveniments.
Pasdoble Villargordo
Vídeo del Pasdoble Villargordo del Cabriel de Miguel Gadea, interpretat per l'Associació Musical Santa Cecília d'Ador el 26 de maig de 1990, sota la direcció de Josep Botella, amb motiu de la celebració del Primer Centenari de la Banda.
Passat Industrial
Fotografies de Frank Gómez. El projecte comprén una sèrie de fotografies realitzades a partir de l’any 1985 a Terrassa, encara que la major part és posterior a l’any 1999, i estés a altres àrees de Catalunya. El Projecte, exposicions i Frank Gómez.
Periodistes Gràfics
El blog de la Comissió del Col·legi de Periodistes de Catalunya dedicada a aquells que parlem amb imatges. Ja s'ha obert el periode d'inscripció per a una nova edició del curs de Photoshop per a fotògrafs professionals al Col·legi de Periodistes.
Perpinyà - Visa Pour l'Image
Festival de Fotoreportatge, cada principi de setembre, d'ençà 1989, converteix Perpinyà en el testimoni de la seva època. Esdeveniment cultural i mediàtic durant 15 dies de setembre. Les imatges retroben llur vocació.
Photobanc
Realitza inventaris, organitza i digitalitza arxius fotogràfics públics i privats. Serveis fotogràfics i d'escanneig. Servei de la foto del dia, tan actualitat com efemèrides que, pot esser captada gratuitament (baixa resolucio) per els navigadors.
Photography Links - Xavier Ribas
Completíssima pàgina del fotògraf Xavier Ribasa, completament dedicada als enllaços de fotografia et donem la benvinguda. La pàgina forma part de la pàgina del fotògraf Xavier Ribas.
Pocallum
Projecte fotogràfic creat l'any 2010 per els fotògrafs Manel "Ulls" i Joan "Lunuxbcn". L'objectiu és oferir treballs originals i frescos. Sempre partint de la originalitat i d'un nou punt de vista dins el món de les arts escèniques, el món musical, etc.
Portal Audiovisual dels Països Catalans
Fundació Videoteca dels Països Catalans promou el coneixement de la realitat social i cultural dels països de llengua catalana, reforçant la memòria col·lectiva i la identitat nacional, com a plataforma de difusió de la nostra cultura arreu del món.
Premis Clic de Fotografia Vila de Molins de Rei
Web dels Premis Clic de Fotografia Vila de Molins de Rei. III Edició del Premis Clic de Fotografia, Vila de Molins de Rei. Bases del Concurs. Els premiats es donaràn a conèixer durant les festes de la Candelera al proper mes de febrer. Bases.
Ral·li Fotogràfic Granollers es revela
S’inicia el 1998, des de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers, per a donar a conèixer llocs de la ciutat que destaquen pel seu interès, i que sovint són desconeguts per la població i, alhora, potenciar la pràctica activa de la fotografia.
revelatdigital.net
Espai del servei revelatdigital.net. Pàgina amb informació del revelat digital de fotografies, amb procesat d'alta qualitat. Enviaments a tot Catalunya. Àlbum digital revelat químicament. Venda de material online.
Safaris Urbans
Blog de recorreguts fotogràfics per Barcelona i el món. 2 Colors: La força del vent. Pa. Chewbacca. Cilindre. CMT. Pont. Petita Leia. Punt de llum. Popa. Tigre. Espiral. 2 colors: Punta, Grua, Piano, Avatar, Mural, 600, Ball, Cantonada, Temps, …
Saló Fotogràfic Ciutat de Segorbe
Tema lliure i tema comarcal (arquitectura, paisatge, personatges, festes, etc. de les Comarques de l'Alt Palància i Alt Millars). Premis: 1r 900 euros, 2n 600 euros i 3r 450 euros. Termini de sol·licitud. Fundació Bancaixa.
Scan Tarragona, International Festival of Photography
Esdeveniment internacional creat l'any 2008 per la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Tarragona. Projecte dirigit per la Fundació Forvm per la Fotografia. Un festival obert i de vocació internacional, que aplega iniciatives de moltes procedències.
Sense Mirar
Sense Mirar és el blog personal del fotògraf Toni Tugues dedicat als seus treballs en fotografia de foto protesta, que reflexiona sobre diversos comportaments socials. Totes les fotografies d’aquest blog són propiedad del seu autor Toni Tugues.
Servei de Gestió Documental, Arxius i Publicacions
El CRDI de l'Ajuntament de Girona, és l'arxiu que té com a objectiu conèixer, protegir, fomentar, difondre i divulgar a la ciutadania el patrimoni documental en imatges de la ciutat de Girona. Es creà el 1997. Els fons i col·leccions que custòdia.
Sonimagfoto
Sonimagfoto tornarà del 30 de setembre al 4 d'octubre de 2009 amb més novetats en imatge professional i de consum. 400 marques i de múltiples activitats formatives. La fotografia amb més de 20 exposicions.
Stein Girona
Les teves fotografies digitals en un llibre, objectes personalitzats, Podràs personalitzar infinitat de productes amb les teves imatges. Descarrega't el nostre programa gratuït per col·locar les teves imatges de la forma més senzilla.
Taller de Fotografia de Sarrià
Utilització de la càmera digital, descàrrega i visualitza fotos i fes-hi retocs per millorar-les al Centre Cívic Sarrià. Dimecres d'11.30 h a 13.00 h, (inscripció prèvia, 74.85 €). El seu blog http://www.fotoreflexdigital.blogspot.com/ deixa de funcionar.
Telenoika
Fundada l'any 2000, neix com a col·lectiu de persones interessades en l’experimentació audiovisual i amb voluntat de compartir coneixements i donar a conèixer les noves tecnologies i audiovisuals. A disposició de curiosos, companys, i la comunitat.
Una serp per a cada paisatge
Vídeo de Televisió de Catalunya sobre les serps catalanes. Catalunya és país de sol i de serps, i la prova n'és que hi ha onze espècies de serps, totes autòctones, que viuen aquí, i s'estenen des de la terra baixa fins als cims més alts dels Pirineus.
Univers Quark
Recursos i propostes que provoquen curiositat i interès per aquesta apassionant ciencia de la imatge. Podem aprofitar qualsevol esdeveniment, biblioteques, centres cívics, espais de joves, etc. per acostar els misteris de l’Univers.
UPIFC Sindicat de la Imatge
Organització amb entitat jurídica pròpia, actua en l'àmbit territorial de Catalunya agrupant als qui treballen per compte d’altre o per compte propi com a tècnics i professionals de la imatge, dels mitjans de comunicació i de la indústria audiovisual.
Viatjo.cat
Viatges i turisme per Daniel Jové, un periodista barceloní apassionat pels viatges i la fotografia. Aquest bloc té molt d’aquestes dues coses: viatges i fotografia. Escapades arreu del món, noticies del turisme i els viatgers i treballs interessants.
Vídeo Produccions Vern
Fundada per Josep Ma. Domingo i Lluís Ramban, que ja realitzava fotografies de Sant Just a principis dels seixanta. Enregistrament de la crònica local en vídeo i en fotografia. Bossa documental d'actes, festes, actuacions, representacions, sortides, …
Vilassar Virtual
Vilassar de Dalt es una població de la comarca del Maresme, a la provincia de Barcelona. Podeu fer un recorregut virtual a traves dels carrers i llocs més emblemàtics de la vila mitjançant imatges panoràmiques esfèriques.
Virtual Tour
Virtual Tour neix de la mà de Robert Garrido darrera la voluntat d´innovar en aquesta nou llenguatge creatiu . Sense deixar de banda la seva visió fotogràfica i estètica dels espais i objectes. Comencem amb un projecte de donar a conèixer Catalunya.
Visualkultur.cat
Web, de la Institució de les Lletres Catalanes, per l'exposició de l'Institut Ramon Llull, el centre KRTU, i el Museum für Angewandte Kunst Frankfurt, a la Fira del Llibre de Frankfurt 2007, on la cultura catalana fou convidada d'honor.
Wiki Loves Monuments Europa
Concurs de fotografia d’abast europeu amb l’objectiu de fotografiar i donar a conèixer tots els monuments del patrimoni cultural d’Europa. L’any passat es va iniciar als Països Baixos i, a causa de l’èxit assolit, enguany s’estén per Europa.
Wikimedia Commons
Dipòsit multimèdia. Una mediateca de 11.677.834 fitxers reutilitzables lliurement, on tothom hi pot contribuir amb imatges pròpies. Allò més destacat. Contingut per tema, per ubicació, per tipus, per autor, per llicència, per font, …
Xavier Miserachs Ribalta (Barcelona 1937-1998)
Neix a Barcelona el 1937. Xavier va renéixer com a fotògraf, el dia en que va veure l’exposició “The Family of Man”. Va quedar-ne tan impressionat que va decidir canviar la direcció de la seva vida. Biografia, llibres, fotografíes i contacte.
You Tube
Fundat l’any 2005, és el primer directori de vídeos a Internet. L’any 2011 el portal obre la seva versió en català. Per a que us aparegui el servei en català directament, només cal que tingueu configurat el vostre navegador en la nostra llengua,

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT