ALTRES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Adreces Jurídiques - CICAC
Complet directori d'adreces del Consell de Col·legis d'Advocats de Catalunya. Publicacions oficials, legislació i jurisprudència, Col·legis d'Advocats, adreces d'organismes d'interès, col·loquis, conferències, revistes jurídiques, ...
Alfons López Tena
Alfons López Tena (Sagunt 1957), llicenciat en Dret per la Universitat de València i notari des de 1983, és diputat del Parlament de Catalunya per Solidaritat per la Independència. Ha estat vocal del Consell General del Poder Judicial espanyol.
Antoni Fiter i Rossell
Antoni Fiter (Ordino, Andorra, 1706 mort desconeguda) era doctor en dret i advocat andorrà. Nascut a la Casa Fiter-Riba, abans Rossell, d'Ordino, fou veguer episcopal d'Andorra durant el s XVIII. Publicà el Manual Digest, lleis i costums andorrans.
Armand de Fluvià i Escorsa
Nascut a Barcelona, el 1931, fill d'Armand de Fluvià i Vendrell, músic i de Maria Escorsa i Benages, nét de l'escriptor Pius de Fluvià. Membre del Col·legi d'Advocats de Barcelona. Ha escrit llibres d’homosexualitat, genealogia i heràldica.
Associació Juristes Dones d’Alzira
Blog de l’associació. Actes del dia de no violència a les dones, commemora el dia internacional de no més violència, concentracions contra la violència masclista, etc. Víctimes mortals de l’any, Facebook i entrades populars, butlletins i arxiu.
Biblioteca de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Granollers
La Biblioteca del Col·legi d'Advocats de Granollers , és un centre documental global, format per les següents biblioteques: la biblioteca de Granollers, Mollet del Vallès, la dels Jutjats de Granollers.
Cataweb, llengua i dret
Recursos relacionats amb la llengua catalana i el dret. Flaixos d'actualitat, notícies i novetats sobre la llengua catalana. Notícies d'actualitat, relacionades amb el català i el dret. Full informatiu e-Justícia.
Càtedra UNESCO sobre Pau i Drets Humans
La Càtedra té la finalitat de promoure reflexions, estudis i activitats entorn a la cultura de pau, el desarmament, la prevenció de conflictes i el foment de la pau i dels drets humans. Beques d'investigació, de tesi doctoral i estudis de postgrau.
Ciutat de la Justicia - Ciutat de la Justicia de Barcelona i L'Hospitalet de Llobregat
Projecte emblemàtic de millora de l’Administració de justícia de Barcelona i L’Hospitalet. Concentra les unitats d’una mateixa jurisdicció i es millora el màxim possible l’apropament dels espais judicials als ciutadans. Dades i serveis.
Codi Ètic de les Associacions de Barcelona
El Codi ètic de les associacions de Barcelona és un instrument d'assessorament, conducta i autoregulació, que recull totes les premisses necessàries per a que les associacions que treballen dins d'un marge de valors cívics hi estiguin reflectides.
Comissió de Normalització Lingüística del CCAC
Consell pioner a Catalunya i a l'Estat espanyol a integrar formularis jurídics a Internet. La web inclou, formularis i materials de suport a la normalització lingüística dels advocats de Catalunya i dels PPCC
Declaració Universal de Drets Lingüístics
Aprovada a Barcelona l'any 1996. El Comité de Seguiment vetlla pel document en el seu camí cap a la UNESCO. En els fonaments de la Declaració hi ha el principi bàsic de la igualtat de tots els pobles i totes les llengües, que tenen els mateixos drets.
Declaració Universal dels Drets Humans
Història, exposició les Nacions Unides i els Drets Humans, enllaços, calendari de drets humans. El Grup d' Educadors d'Aministia Internacional-Catalunya informa dels 25 anys d'Acció Urgent. Butlletí, agenda, bibliografia i glossari.
Departament de Ciència Política i Dret Públic UAB
El web dona informació sobre el perfil professional, docent i de recerca dels membres del departament, i activitats que s’hi desenvolupen. Àrees de coneixement: Ciència Política i de l’Administració, Dret Constitucional, Dret Penal i Filosofia del Dret.
Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya
Compta amb competències pròpies en l’administració de justícia, dret i entitat jurídiques, reinserció i serveis penitenciaris a Catalunya. Serveis, formació, recerca i documentació. Oficina d'atenció al ciutadà.
Departament de Justícia. Generalitat de Catalunya
Justícia juvenil; mesures penals alternatives, serveis penitenciaris, entitats jurídiques, adopcions, atenció a l' infància; formació i investigació, dret català. Serveis professionals, serveis al ciutadà, seccions temàtiques, notícies, legislació.
Dret Civil de Catalunya
Grup de recerca de la Universitat de Barcelona. Les seves línees són: Dret civil català, dret civil estatal i dret civil europeu. Ma-nual de dret civil català. Informació sobre dret civil català, dret civil estatal i dret civil europeu.
Dret Públic
El codi de les administracions públiques a Internet. Drets i Llibertats i diferents tipus de dret; mercaltil, civil, penal, administratiu, lingüístic… Codi de Dret Públic a Internet, d'aplicació a Catalunya de lliure accés i fàcil consulta actualitzat.
Drets Humans de Mallorca
Drets Humans de Mallorca constituïda l’any 1973 té com a finalitat que els 30 articles de la Declaració DDHH i els posteriors manifests, complements i ordenacions, siguin realitat viva per a tots els ciutadans i ciutadanes de la comunitat de Mallorca.
Drets Humans per Josep Maria Yago
Pàgina personal amb informacions i adreces sobre Drets Humans, ONG's, SOS Racisme, campanyes, i música. Sóc ciutadà de Tarragona. Diplomat en Treball Social. Visiteu el meu blog: http://aixihopenso.blogspot.com/
El Dret Humà a la Pau - Declaració Universal dels Drets Humans
El Dret Humà a la Pau de la Declaració Universal dels Drets Humans. La pau duradora és una premissa i un requisit per a l’exercici de tots els drets i deures humans. No la pau del silenci, dels homes i les dones silencioses, silenciades.
El Lligall
Revista jurídica trismestral del Col·legi d’Advocats de Granollers, que surt des de l'any 1996. S'ha anat enriquint amb apartats i dissenys i s'ha incorporat el color a les pàgines. A partir de 2001, també s'edita en format electrònic. Apartats.
El Traductor Jurídic - Grup d'Investigació en Traducció Jurídica
Web del Grup d'Investigació en Traducció Jurídica. El Grup d'Investigació en Traducció Jurídica és un grup format per professors universitaris i professionals de la traducció jurídica. Universitat Jaume I. Departament de Traducció i Comunicació.
Els Centres Penitenciaris a Catalunya
Pàgina del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya amb informació dels 13 centres penitenciaris a Catalunya. Des de la presó Model, inaugurada l’any 1904, al Centre Penitenciari Brians 2 (estrenat l’any 2007).
Els Drets de la Gent Gran
El Govern de la Generalitat de Catalunya va acordar el 8 d'octubre de 2003 establir i promoure l'aplicació de la Carta dels Drets i Deures de la Gent Gran de Catalunya, aprovada pel Consell de la Gent Gran de Catalunya el 22 de setembre de 2003.
Els Drets de l'Infant
Portal completament dedicat als Drets de l'Infant. Si t’intereses en conèixer els drets dels infants I vols implicar-te en la seva promoció i sensibilització estàs en el lloc adeqüat. Clica en el cub del teu perfil: Infants o professionals i famílies.
Els Drets de l'Infant. Un compromís de grans i petits. Cervelló 2004
Pla educatiu per potenciar els Drets de l'Infant de Cervelló. Ajuntament, CEIP Santa Maria de Cervelló, AMPA del CEIP Santa Maria de Cervelló, Esplai El Raconet, Creu Roja Cervelló, Diputació de Barcelona, Fundació Catalana de l'Esplai.
Facultat de Dret UdG
Aquest web no es limita, però, a servir de tauler d’anuncis amb informació hipertextual. És, juntament amb el vostre correu electrònic, un recurs d’aprenentatge complementari de la docència tradicional. Estudis, facultat, estudiants i serveis.
Federació Catalana d'ONG pels Drets Humans
La FCONGDH es va crear l’any 1994. Aplega una trentena d’associacions de Catalunya que treballen per a la defensa i promoció dels drets humans. Drets humans universals, indivisibles i interdependents “Declaració Universal dels Drets Humans”.
Ferran Viader i Gustà
Ferran Viader i Gustà (Parets d'Empordà, 1916 - Girona, 2006) fou llicenciat en dret, erudit genealogista, heraldista i historiador vocacional. Estudià la seva genealogia familiar i acabà confeccionant un corpus de les comarques gironines.
Festival de Cinema de Drets Humans
La celebració del Festival de Cine de Drets Humans de Santa Coloma de Gramenet és els 13, 14 i 15 de desembre a la sala de cinema de la Biblioteca Singuerlín (Pl. Sagrada Família). Organitza l'associació Acción amb col-laboració de l'Ajuntament.
Fòrum SD
Pàgina oficial del fòrum de síndics, síndiques, defensors i defensores locals de Catalunya (Fòrum SD). Entitat d’Igualtat de drets humans amb seu a Mataró (Maresme). Web en manteniment. Disculpeu les molèsties.
Grup d'Educadors d'Amnistia Internacional de Catalunya.
Pàgina amb informació sobre els drets humans en general i específicament sobre els temes que tracta l'organització: pena de mort, tortura, presos de consciència. Amb diferents recursos (material didàctic, bibliografia, filmografia...).
Homenatge a Manuel Lera i Gassó
Homenatge a Manuel Lera i Gassó. Va nàixer a Moixent al 1918, de professió fiscal, amb una progressió que podia haver-lo dirigit a qualsevol lloc, però sempre va mantindre les seues arrels a Moixent, on conreava la terra.
IDP. Revista d'Internet, Dret i Política
Publicació electrònica impulsada pels Estudis de Dret i Política de la UOC. Pretén ser una plataforma de reflexió i discussió sobre el contingut i abast dels canvis que les tecnologies de la informació i la comunicació, sobretot Internet.
Josep Ma Puig Salellas (Girona 1924 - Barcelona 2007)
Web de la memòria de l'il·lustre jurista català Josep Maria Puig Salellas, que va morir, als 83 anys a Barcelona, el 26 de maig de 2007. Articles i col·laboracions de premsa. Fou degà del Col·legi de Notaris de Catalunya del 1976 al 1980. Biografia.
Joves Advocats de Catalunya
Web oficial. La JAC es constitueix per defensar els interessos, així com estudiar i fer propostes de temes que preocupen al nostre collectiu com, per exemple, el Torn d’Ofici, la nostra imatge de cara als ciutadans i la formació, entre d’altres.
Joves Advocats de Catalunya - Blog
Bloc de l’activitat de l'Associació Joves Advocats de Catalunya. La JAC, és una entitat que va néixer el dia 15 de juny de 1.997 i està formada per tots els advocats que pertanyen als Grups d’Advocats Joves (GAJ) de tot Catalunya.
Justícia i Pau
Justícia i Pau és una entitat cristiana que actúa a Catalunya des de l'any 1968 i que té per finalitat la promoció i defensa dels drets humans, la justícia social, la pau i el desarmament, la solidaritat i el respecte al medi ambient.
Manual Digest
El llibre Manual Digest, escrit el 1748 per Antoni Fiter i Rossell, és la compilació de la història, el govern i els usos i costums d'Andorra. S'anomena "la Bíblia andorrana". Hi ha transcrit els arxius històrics andorrans, des de l’antiguitat.
Modest Puig i Bellera
Modest Puig (Balaguer, 1858-1900) va ésser un advocat que estudià Dret a la UB i l'any 1889 ocupà el càrrec de secretari-bibliotecari del Col·legi d'Advocats de Balaguer. L'any 1882 va promoure la constitució de la Joventut Catòlica de Balaguer.
Norma Civil
Projecte de l'Àrea de Dret Civil de la UdG amb el Departament de Justícia de la Generalitat. Legislació civil catalana i estatal, jurisprudència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, cercar, recursos, organització, ...
Nosaltres També!
Tots els nens i nenes teniu dret a tenir un nom i una família, a viure en una casa, anar a l'escola, atenció quan esteu malalts, jugar, a ser estimats, dir la vostra opinió. Es tracta dels Drets dels Infants que van ser declarats l’any 1989 per l’O.N.U.
Pàgina Jurídica
Directori web amb tota la informació referida al dret català i espanyol a Internet. Legislació, jurisprudència, publicacions, etc. Índex de pàgines web sobre Dret espanyol i hispanoamericà.
Projecte Norma Civil
Pàgina jurídica del Projecte Norma Civil a Internet. Està realitxada per l'Àrea de Dret Civil de la Universitat de Girona. Fonaments, constitució, estatut d'autonomia de Catalunya, legislació civil estatal, etc.
Revista de Llengua i Dret
Des de 1983, és una publicació semestral d'estudi i informació sobre el llenguatge administratiu i jurídic, el règim jurídic de l'ús de les llengües i la planificació lingüística. Sumaris, monografics, criteris i subscripció.
Secretaria de Reinserció i serveis penitenciaris
Organisme del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. Gestiona i dirigeix la política penitenciària treballant per la rehabilitació i la reinserció social dels interns. Mesures penals i reinserció, justícia juvenil i reinsersió.
Taula Catalana per la Pau i els Drets Humans a Colòmbia
L'objectiu principal de la taula és la promoció i protecció dels drets humans a Colòmbia i el suport a un procés de pau negociat, tot tenint com a marc de referència les recomanacions de les Nacions Unides i d'altres organismes internacionals.
Terminologia Jurídica
Portal de Termcat creat per a la difusió de la feina que duu a terme amb el Comitè Terminològic de Dret. Programa “En català, també és de llei”, conjunt d’accions impulsades pel Departament de Cultura, per incrementar l’ús del català en l’àmbit judicial.
Tribunal de Comptes d’Andorra
El Tribunal de Comptes, vinculat orgànicament al Consell General, és un òrgan tècnic independent que fiscalitza la despesa pública i que, a més de verificar la transparència de la gestió econòmica, financera i comptable de l’administració pública.
Usatges de Barcelona
En llatí: Usatici Barchinonae. Foren una recopilació dels Usatges que formaven el dret consuetudinari barceloní; amb les noves recopilacions s'hi recolliren normes jurídiques que acabren formant la base del Dret consuetudinari català.
vLex
Pàgina per investigar i conèixer més a fons les interaccions entre el dret i les tecnologies de la informació. Tota la informació jurídica. Un únic sistema de cerca. La versió en català no és operativa.
vLex
Portal que conté tota la informació jurídica, en un únic sistema de cerca per categories. 16.695 clients 27.179.112 documents 93 editorials 13 idiomes 126 països. Accedeix a vLex de la forma que més et convingui des de 0€ al mes.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT