ALTRES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Absolutgest
Empresa de consultoria per a la internacionalització, especialitzada en l'àrea del Carib. Oficines a Palafrugell (Espanya) i a Santo Domingo (República Dominicana). Serveis de consultoria i nexe d'ajuda i connexió entre les parts intervinents.
Active People
Coaching personal i empresarial. Són uns serveis de coaching adreçats a tant a les persones com a les empreses. També serveis de coaching per a persones amb discapacitat. ActivePeople és un Centre Especial de Treball.
Adscia - Assessorament de Serveis Comercials i Assegurances
Empresa fundada el 1940, dedicada al sector de la propietat industrial. Proporciona els serveis d’assessorament sobre marques i patents, realització d’expedients de patents, models d’utilitat, dissenys industrials i marques i tramita noms comercials.
Agència Catalana de Protecció de Dades
Té, respecte del seu àmbit d’actuació, les competències de registre, control, inspecció, sanció i resolució, i també l’adopció de propostes i instruccions.
Artchimboldi
Artchimboldi és un recolçament creatiu per a empreses i particulars. Tenir perspectiva a l'hora de mirar un projecte o una idea inicial fa que nosaltres puguem ser l'ajut i la xispa que busqueu. Barcelona.
Assesoria Municipalista
Neix a l'any 1998, fruit de l'experiència en l'administració de la gent que en forma part, adquirida en diferents ajuntaments de les comarques gironines, amb la ferma voluntat de donar un servei eficaç als ciutadans.
Assessora'm: Proteccio de dades - LOPD
Som un equip de consultors especialitzats en el compliment de la problemàtica de la aplicació a les empreses de la Llei orgànica de protecció de dades personals (LOPD), tant pels seus aspectes jurídics, com a la problemàtica tecnològica.
Assessoria & Serveis
Serveis oferts per professionals diplomats en relacions laborals i postgrau. Serveis administratius burocràtics, comptables, creació d'empreses institució i aministració, seguridad social, treball, assessoria, ... Pimes i particulars.
Assessoria Vigué
Assessoria Vigué es va constituir l'any 1988, com a transformació d'una activitat individual fundada per Josep Vigué. En l'actualitat estem ampliant les nostres instal·lacions ubicades a Sant Hipòlit de Voltregà. Assegurances i assessoria laboral.
Associació Catalana d'Empreses Consultores, ACEC
L'ACEC és l'Associació que reuneix les millors consultories catalanes oferint assessorament amb criteris professionals, objectius i independents. Va se constituïda l’any 1993.
Associació Ressona
Col·lectiu de comunicació fundat a Terrassa l’any 2009. Un equip jove, però estem preparats. Tenim la formació adecuada i volem aportar el nostre gra de sorra i el nostre punt de vista en el món de la solidaritat. Promociona la teva ong als mitjants.
Auditoria de Sistemes de Prevenció de Riscos Laborals . Gefa Preven
Servei d'Auditoria del Sistema de Prevenció de les empreses, acreditat per a tot el territori nacional. Consultoría técnica en Prevenció (adequació de màquines al RD 1215/97, Plans d'Emergencia, DPCE, implantació SGP...)
Avalis Catalunya SGR
Avals amb entitats financeres: El client pot acudir a Avalis o la seva entitat financera per demanar la garantia. En el cas que vagi a la seva entitat financera, aquesta es posarà en contacte amb nosaltres i s'iniciaran els tràmits per a l'operació.
B&B Gestión Activa
L’ajudem a que vosté es dediqui plenament a potenciar el seu negoci. Portem la contabilitat, confecció de nòmines, preparació d’impostos i tràmits de la seva empresa amb les administracions. La versió en català no és ben operativa.
Baus Associats
A Sant Sadurní d'Anoia, assessorament comptable, fiscal, laboral, jurídic, administració de finques i assegurances de tot tipus a particulars i a petites-mitjanes empreses. L’objectiu és la satisfacció del client, amb els resultats obtinguts a la feina.
Busquet Estudi Jurídic
Empresa especialitzada en serveis professionals, establerta l’any 1974. Recursos i serveis, per a satisfer les necessitats en l’àmbit econòmic, fiscal, laboral i jurídic. Actualment té més de 40 professionals: economistes, advocats i graduats socials.
Canela Public Relations
Canela és una agència independent de relacions públiques, amb oficines a Barcelona i Madrid. Desenvolupament de campanyes de relacions públiques de qualitat, aportant el nostre toc distintiu. Equip, referències, clients, …
Carrió Consultors
Despatx d'assessorament professional en la gestió fiscal, comptable, laboral i jurídica, amb un compromís total amb el client. Seus a Pedreguer i a Gata de Gorgos. L’objectiu ha estat sempre el de prestar un servei integral d'assessorament al client.
Centre Gestió Salou
Centre Gestió Salou és una assessoria d'empreses que va iniciar l’activitat professional a l’any 1988, que comptava amb experiència prèvia dels seus dos fundadors que durant anys havien desenvolupat assessorament d'empreses a d’altres despatxos.
Century Auditores - Adwars Consulting
Empresa de formació que treballa des del 1962, en el que el soci fundador, amb professionals de la gran empresa privada i d'entitats públiques, va començar a satisfer la demanda de formació que detectava en les seves relacions amb les empreses.
Civis
Consultora nascuda l'any 2003 fruit d'un projecte amb voluntat de desenvolupar-se en l'entorn de les polítiques públiques, prestant col·laboració als agents implicats en el desenvolupament de la democràcia participativa i la nova cultura de la governança.
Cobertis
L’any 2.011 comença a operar la corredoria Cobertis, empresa que neix de la unió les corredories: Grup Batlle, Puente e Hijos, Mayordomo Assegurances, Cobo Cisa i Q-assegurances. Oficines a Barcelona, Badalona, Manresa i Mataró.
Codam Consultoria
Consultor especialitzada en la millora de la productivitat i la competitivitat de les empreses. Fabricació en sèrie, procesos, desenvolupament i gestió de projectes per empreses de logística i empreses de serveis.
Coestecnic
Plans d'autoprotecció, execucions d'obres i peritatges. Costecnic (Colaboraciones y Estudios Técnicos) és una enginyeria dedicada al món de les execucions d'obra, i la realització d'informes per a plans d'autoprotecció i perits. Serveis tècnics.
Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya
Institució creada el 1880, corporació centenària sorgida per defensar interessos col·lectius dels gestors administratius i vetllar per l’ètica i la dignitat professional i pel respecte dels drets i interessos dels destinatàries de la seva actuació.
ConsultingBcn
Consultoria estratègica amb seus a Barcelona i Terrassa que dóna cobertura a les necessitats estratègiques, financeres, digitals i comercials de les pimes. Adaptem la consultoria estratègica a la vostra pime. Serveis a les empreses.
Consultoría Industrial Itemsa
A Itemsa millorem la competitivitat: productivitat, qualitat i flexibilitat del client, reduint substancialment el cost dels seus processos clau de negoci, especialment la producció. Optimitzant la utilització dels recursos de què disposen en cada moment.
Cumlaude Tech - Assessorament Tecnològic Independent
Les noves tecnologies cada vegada són més avançades i complexes amb l'objectiu de dotar-nos d'eines competitives que millorin els nostres productes/serveis i optimitzin els recursos. L'assessorament tecnològic ha passat a ser indispensable al món.
dades.cat
Empresa vallesana dedicada als censos d'empreses (vol saber quines poden ser els seus clients?). Valoració d'empreses. Millora i disseny de serveis i productes. Vol fidelitzar els seus clients i guanyar-ne de nous millorant el què fa actualment.
Daexa.net
Daexa.net és una xarxa de professionals que ofereixen els seus serveis des d'aquesta pàgina web. Entre ells hi ha advocats, assessors fiscals, consultors d'empresa, etc...Obert a noves afiliacions.
desideDatum - We make data driven organizations
Consultoria tecnològica en el camp de l’obertura de les dades i de les organitzacions, ajudant-les a complir els seus objectius de transparència i fomentant la participació ciutadana. Open Data Govern Obert Transparència Smart City. Principals clients.
dimensalia
La dimensió, clau de futur. Estem millorant la nostra pàgina web. Per a qualsevol consulta envieu-nos un mail o bé truqueu-nos al telèfon. Uneix-te a dimensalia, empresa, enllaços d’interès, mapa web, solucions, clients, espai inversor, contactar, …
Direcció Externa i Comunicació
Direcció de Marketing a temps parcial per a la PIME. Serveis de direcció de marketing a termps parcial per a la PIME a Catalunya. Facilitem l'accés de la PIME al marketing professionalitzat. Informació, programa, avantatges, …
Divisió S.I.G.O.
La pàgina web de Divisió Sigo, SL. Consultors de Barcelona. L'any 1.996 un grup de professionals, tècnics amb experiència des del 1.968, provinents del sector de l'enginyeria, la construcció pública i privada.
DMS Advocats - Consulting Balears
Servei que agrupa en un sol despatx tot un equip de professionals amb una gran experiència i especialitzats en les diferents àrees de la gestió empresarial i les jurídiques. El millor assessorament i gestió dels tràmits. Oficines a Palma, Sóller i Calvià
E-format, Formació i Consultoria
Cursos o formació especialitzada per a empresa, treballador, autònom, o a l’atur, cursos de forma bonificada, subvencionada i de forma privada. Realitzem cursos presencials a les nostres instal·lacions, In Company i en format e-learning, etc.
Encís
Cooperativa mixta de treball i consum. Genera espais vitals on les persones trobin els elements per créixer, des de la llibertat de gaudir de les possibilitats d'elecció. Destió de serveis, assessorament i consultoria, disseny, construcció d'equipaments.
Enginesa
Grup Enginesa-Peritaxa, vinculat a l’enginyeria, arquitectura i consultoria des de 1982, sempre amb esperit innovador amb l’objectiu de, a través del tracte proper, satisfer a tots els nostres clients i oferir una capacitat de resposta decidida.
Enginyeria Rivas
Pàgina de l'Enginyeria Rivas. Projectes, legalitzacions, consultoria. És una empresa amb vocació internacional i s'adapta a les necessitats del seus clients, entant al capdavant del desenvolupament tècnic.
Enginyeria Solé
Enginyeria Solé és una empresa dedicada a projectes, legalitzacions d'activitats i vehicles, certificacions i visats, llicències mediambientals, patents i marques. Pàgines web i catàlegs. Situada a Agramunt (Urgell).
Enginytech - Enginyeria d'Instal·lacions
Som una enginyeria especialitzada en projectes d'instal·lacions. Realitzem projectes d'activitats per a l'obtenció del permís municipal d'obertura de negoci o indústria. Els nostres professionals son enginyers amb un elevat nivell tècnic.
Envit
Iniciativa de sociòlegs, que al llarg d’anys de trajectòria han adquirit un bagatge amb múltiples referències. Equip ampli de col·laboradors: ambientòlegs, enginyers, biòlegs, economistes, etc. Junts sumen la seva experiència per l’equip.
Estela Carbonell & Associats
Empresa especialitzada en consultoria i asesorament en Comerç Internacional i Negociacions Internacionals, Outsourcing i Global Sourcing, reducció de costos en la gestió de compra de la logísitica internacional, optimizació del Supply Chain.
euro-comptables, s.l.
Professionals de l’assessorament, amb més de 25 anys d’experiència al servei de l’empresa. Els serveis es desenvolupen dins de les diferents àrees empresarials: Inversions, fabricació, comptabilitat (Nou Pla General Comptable en català), Fiscal, …
europainnova
europainnova és una empresa especialitzada en oferir serveis a empreses i organismes en l'àmbit de la innovació i la tecnologia, interessats en optimitzar el seu procés d'innovaciói en l'obtenció del finançament adequat per als seus projectes d'R+D+i.
Eventium Consulting
Consultoria i assessoria comercial per a palaus de congressos, convention bureau, etc. És una companyia de serveis pionera, altament qualificada i especialitzada, el soci fundador té experiència de més de 15 anys en el sector.
Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya
La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya agrupa, representa i lidera el cooperativisme de treball. La creació de llocs de treball a les cooperatives a Catalunya manté la tendència a l'alça i augmenta gairebé un 3% el tercer trimestre de 2013.
FeedBackGround
FBG és una consultoria especialitzada en l'organització de processos, gestió del capital intelectual i gestió del conoixement. Què entén FBG per equip de treball? N'hi ha prou en ser llicenciat per formar part de l'equip FBG?
Félix Rivera e hijos
Agents d'aduanes, magatzemistes, transitoris i estibadors al port de Palamós. La seva línia d’atracament de 384 mts permet operar una gran varietat de vaixells i de càrregues amb la rapidesa i eficàcia que requereix el tràfic especialitzat.
Gabinet Assessors Montblanc
Grup de professionals compost per advocats, graduats socials, assessors fiscals i comptables, gestors administratius, agents de la propietat immobiliària i mediadors. Despatxos a Reus, Montblanc i Santa Coloma de Queralt. Serveis i utilitats.
Gabinet Clavera
Servei integral, especialitzat i professionalitzat adreçat a les petites i mitjanes empreses. Es parteix de la base que les empreses, qualsevol que sigui el seu tamany, tenen idèntiques necessitats, complexes i variades, a les que han de fer front.
Gabinet d'Assessors Antoni Pérez
Web del Gabinet d'Assessors Antoni Pérez. Assessoris i gestions, gabinet d'assessors, assessoria comptable i fiscal jurídica, herències, successions, donacions, laboral, financera, administració de finques, assegurances, gestions de tràfic, ...
GAP Assessors
Implicació, esperit d'equip, respecte, professionalitat i transparència. Elements per crear valor a la seva empresa. Un tracte personalitzat, ràpid i eficaç a qualsevol assumpte, per tal de poder donar solucions immediates a qualsevol activitat econòmica.
GD Consulting
Consultoria d'exportació a Llatino-Amèrica i Àsia. Un servei integral als clients amb necessitats d'assessorament o desitjos d'expansió o internacionalització ràpida i eficaç. Qualsevol servei és analitzat i coordinat des de una perspectiva global.
Gestim Assessors
Gestim Assessors a l’Alt Urgell (Lleida). Pisos en venda i lloguer a la Seu d’Urgell i Andorra. Assessors immobiliaris, financers, asseguradors. Venda i lloguer, obra nova, segona mà, administracions, assegurances, finançament i contacte.
Gestoria Campdepadros
L'any 1958 Joan Campdepadrós i Nogué, gestor administratiu, va fundar la gestoria a Montblanc. El que començà com una petita gestoria i agència d’assegurances, després de 50 anys, s’ha convertit en una moderna empresa de serveis jurídics.
Gestoria Piqué Riba
Altes inicials empreses, obertures centres de treball, inscripcions i altes de treballadors, contractes i pròrrogues, gestiò de nomines, impost renda i patrimoni de les persones físiques, impost valor afegit, impost sobre societats, pagament lloguers…
Gestoria Rivero
Empresa a Sant Andreu des de 1967. Àmplia experiència donant suport als nostres clients, amb un ampli ventall de serveis, per portar-ho a terme, comptem amb professionals amb una àmplia formació. També a Santa Coloma de Gramenet.
Gironès - Nadal
Empresa de La Jonquera, dedicada al sector de duanes, amb 20 anys d'experiència. Tramits d'importació i exportació, transit de mercaderies, gestió integral del vostre comerç exterior, cobertura integral, ajudes comunitàries, …
GlobalWay Consulting
Consultoria amb clara vocació internacional i la finalitat de donar un assessorament global als clients. Formada per uns professionals de diferents branques del món de l'empresa, principalment del dret. Àrees i enllaços d’interès general.
GPF Consultoria i Formació - Gestió Programes de Formació, SL
Empresa dedicada a la Consultoria, principalment la relacionada amb els temes d'igualtat d'oportunitats i la responsabilitat social i la formació per catàleg i a mida en tots els formats: presencial, e-learning i blended.
Grup Agese Serveis Professionals
Portal del Grup Agese Serveis Professionals. Informació sobre, nous productes, resultats, notícies interessants. El lloc on trobarà informació, i l'ajuda i l'assessorament adequat per a cada necessitat i circumstància. L'Alcúdia (Ribera Alta).
Grup Palet
Consolidada consultoria amb més de 60 anys d´història, que ofereix un servei integral i multidisciplinar en les àrees d’assessoria, assegurances, consultoria i patrimonial. Guia el procés de transformació competitiva de les organitzacions empresarials.
Grup Seidor
Conjunt d'organitzacions creades per oferir solucions integrals a problemes empresarials aprofitant les sinèrgies del grup en les tecnologies de l'informació. Oficines: A Coruña, Barcelona, Bilbao, Madrid, Sevilla, València, Vic i Santiago de Chile.
Grup Simon Assessors
Més de 50 anys assessorant. Grup Simon Assessors és una empresa dedicada a l’assessorament i gestió d’empreses i particulars , amb oficines a Girona ciutat, Cassà de la Selva, Caldes de Malavella, Sant Feliu de Guíxols, Palafrugell i l’Escala.
Grup Vandellòs
Servei d’assessorament integral del Grup Vandellòs, referent en l'assessorament d'empreses de les comarques del Penedès i del Camp de Tarragona. Focalitzada en donar servei a empreses, professionals i autònoms, i administracions públiques.
Inspecció de Trebal i Seguretat Social
Web de la Inspecció de Trebal i Seguretat Social del Ministeri del Treball del Govern d’Espanya. La Inspecció de Treball i Seguretat Social (ITSS), és un organisme dependent de la Subsecretaria de Treball i Immigració.
Institut Cerdà
L’Institut Cerdà ofereix serveis de consultoría en àmbits relacionats amb temes emergents i reptes estratègics de futur des de el rigor i la objectivitat que li permeten la seva posició d’independència desenvolupant projectes e iniciatives innovarores …
Inter-Car
Inter-Car és una de les poques empreses autoritzada administrativament a la tramitació de les baixes electròniques dels vehicles fora d'ús per part de la DGT i Centre Gestor de Vehicles fora d'ús, de la comarca de la Garrotxa i província de Girona.
Intervalor Andorra Consulting Group
Web corporativa d'Intervalor Andorra, Consulting Group. Posa't en contacte amb nosaltres, o, envia'ns els teus dubtes. Utilitza el formulari de contacte per enviar-nos la vostra consulta, si penseu en contractar els nostres serveis ompliu el formulari.
Juncosas i Cañizares
Protecció de Dades. Empresa del Baic Llobregat, dedicada a adaptar les empreses a la llei de protecció de dades. Amb formació a l’Escola de Prevenció i Seguretat Integral de l’Universitat Autònoma de Barcelona.
Kreanta - Cultura. Coneixement, Comunicació
Empresa que opera a Barcelona, en projectes desenvolupats en l’àmbit de la planificació, direcció i gestió estratègica. Som una empresa que treballa en xarxa amb professionals especialistes en els nostres àmbits.
L’Ametlla Assegurances i Inversions
L'Ametlla Assegurances i Inversions dona servei de qualitat i proximitat en matèria d'assegurances i inversions. Primera agència d'assegurances amb seu a l'Ametlla del Vallès, agents de Catalana Occident i dels grans grups asseguradors del paí¬s.
Lambert Castelló
Espai destinat a la pàgina web de Lambert Castelló, S.L., gestoria i assegurances del municipi de Corbera (Ribera Baixa). Assessoria Lambert la pàgina es troba en construcció.
LinCa Educación Global
Empresa creada al 2010 per professionals espanyols relacionats amb el món de l’educació. Vol construir un víncle sòlid entre Xina i els països hispans, apostant per propostes sostenibles des de la perspectiva social, ecològica, econòmica i cultural.
Llado Grup Consultor
Llado Grup Consultor el formen un grup de societats especialitzades cadascuna d'elles en una area de l'assessorament i consultoria empresarial. Ens hem especialitzat en l’assessorament empresarial en els seus diferents àmbits.
Mañach Gestió - Perfumeries Mañach
Web de Mañach Gestió i Perfumeries Mañach de Santa Susanna, al Maresme. Es una empresa familiar dedicada a la gestió de diferents projectes. Perfumeries Mañach va desaparèixer com a empresa en actiu l’any 2013. Si voleu poseu-vos en contacte.
Mediación-Plus
Despatx professional de mediació, dirigit per Ana Mª Buch Borrell, Mediadora Familiar en el Registre de Mediadors del Centre de Dret Privat de la Generalitat de Catalunya. Ofereix la possibilitat de resoldres conflictes, a través del procés de mediació.
Més Marge
A mesmarge.net ens dediquem a complementar i millorar la gestió de la seva petita o mitjana empresa i ho fem treballant amb vostè i amb les persones responsables del seu negoci en l'àrea comptable, econòmica o financera o d'administració en general.
Mir & Gràcia
Pàgina de l’empresa Mir & Gràcia, ubicada a Rubí (Vallès Occidental). Mir & Gràcia realitza diversos serveis en diferents àmbits: Assesoria jurídica, assessoria fiscal-comptable, assessoria laboral, gestió Inmobiliària, i assegurances.
Neòpolis
Neòpolis és una consultoria sociopolítica gironina d’àmbit català especialitzada en l’anàlisi de nous escenaris socials. Amb una àmplia experiència en l’aplicació de metodologies participatives i el desenvolupament de plans de dimensió social.
Paisatge.net
Sostenibilitat en el medi natural i urbà. Informació i serveis a la petita i mitjana empresa d'àmbit comarcal. Valorització de residus de la construcció. Promoció i distribució d'energies renovables. En construcció.
Pego Gestió
Una nova forma de gestió. Assegurances; vehicles, llar, comunitats ... Preu econòmic i qualitat. Presupost sense compromís. Administrador de finques col·legiat; Servei profesional per a comunitats. Local per fer les reunions de propietaris sense cost.
Peix & Co
Comunicació en femení. Agència especialitzada en dissenyar estratègies de comunicació externa i interna a partir de “cites” prèvies de dones autores. Càpsules, col·lecció, paraules a mida, llibres Peix&Blog, testimonis, capsularium, conferències, ...
Principalia Consultoria de Telecomunicacions
Empresa situada al Vallès amb vocació de servei al client. Ens fem càrreg del seu compte de telefonia. Aconseguim reduir la seva factura i proposem millores en servei i nous productes de gestió, desenvolupament i control.
Qualita
Consultora Partner Gold Oracle, ofereix serveis IT per a la implantació de JD Edwards, Sales Cloud, Business Intelligence... per Pymes.
R&A Interactius
Una empresa necessita presentar els seus productes de forma àgil, divertida i fàcil per als seus clients. Formats disponibles que podem oferir-li. Necessita anar a una fira? Necessita crear una promoció dels seus productes? Tenim gran experiència.
R. Volart Pons
Oficina de Propietat Industrial. Registre de Patents i Marques en tots els païssos del món. La nostra firma va ser fundada al 1915, i gaudeix d’un reconegut prestigi en el seu sector en matèria de propietat industrial i intelectual.
Serra Mayans
Pàgina de Serra Mayans. És una empresa nascuda a Formentera, que es dedica a oferir sesveis d’empresa d’assessorament, immobiliària, fiscal i laboral. Compta amb oficines a Mallorca, Eivissa i Formentera. Serveis i seccions.
Serrat Auditors
Serrat Auditors és un firma creada a l’any 1982. L’àmbit d’actuació és Catalunya, però també presta els seus serveis professionals a altres empreses d’Espanya, resta d’Europa, Amèrica i Àsia. L’empresa, filosofia i serveis que ofereix.
Serveis Professionals d’Auritoria i Consultoria SPAC
SPAC és una consultoria en recursos humans orientada a la millora dels resultats de les persones en cadascuna de les seves empreses clients. Han treballat en més de 250 empreses de diferents sectors, dimensions i països.
SF Abogados Barcelona - Dret penal i econòmic
SF Abogados Barcelona. Advocats a Barcelona. SF Abogados és un despatx d’advocats establert a Barcelona i a Shanghái (Xina), que està especialitzat en dret mercantil, penal, de treball, fiscal i comptable, immobiliàri, de familia i extranjeria.
Sineria
Sineria és una empresa de consultoria amb presència a Espanya i Itàlia, especialitzada en la realització de projectes en àmbits que s’han convertit en imprescindibles per a mantenir la competitivitat de les empreses públiques i privades com ara: Planific
SÒCOL - Tecnologia social
Empresa consultoria política i social i recerca aplicada. Iniciativa d’uns professors, investigadors, consultors i emprenedors amb el suport de l’UAB. Polítiques públiques, projectes urbans, estratègia i organització, tecnologia i innovació social.
Solbegues
Assessoria legal i econòmica a particulars i empreses. Gestió de Comunitat de Propietaris. Immobiliaria (compravenda i lloguer). Assegurances (agents Allianz). Solbegues vol oferir-te un assessorament integral, proper, personalitzat i eficaç.
Som Lloret
Web de la Secció de Promoció Econòmica. El servei d’ocupació municipal de Lloret de Mar (la Selva). Aglutina els principals serveis que ofereix la Secció de Promoció Econòmica per tal que estiguin a l'abast de tothom, tant de persones com d'empreses.
System Institut - Consultoria i Formació Empresarial
System Institut és una empresa que opera dins del sector de la consultoria i formació empresarial. La nostra competència central, respecte a la consultoria clàssica, és l’aplicació de la millora global a través de la Teoria de les limitacions. Oferim,
Tarin Puig
Assessoria, assegurances, administració de finques compra-venda-lloguers. Si voleu canviar d’assegurança o contractar-ne una de nova, no dubteu en consultar-nos. Som corredors d’assegurances col·legiats i us proposarem l’assegurança millor.
Teaming.info
Portal en català dedicat al teaming. El teaming és una iniciativa solidària per a reunir microdonacions. Porta a la idea de treball en equip, al camp de la solidaritat. Els assalariats realitzen un donació a un projecte concret, en el qual treballen.
Torrent i Dedeu Consultors
Acompanyem les famílies empresàries amb voluntat de generar confiança, motivació i compromís per garantir-ne l’èxit. Les empreses familiars clients ens consideren propers. Centre a Barcelona, i seus a Granollers, Tarragona, Vic i Collbató.
Vectors - projectes, legalitzacons i plans d'autoprotecció
Vectors, enginyeria que s'ocupa de diferents aspectes de la gestió tècnica de l'empresa (projectes i legalitzacions). Especialitats: Pla d'autoprotecció, llicència d'activitats municipals, llicència d'activitats ambientals, instal·lacions reglamentades.
Vilanova Assessors
Despatx jurídic que ofereix un servei integral a empresaris, individuals i col·lectius, i a particulars. Àrees d’assessorament administratiu, laboral, fiscal i comptable. Un servei complert i personalitzat en mans d’un equip de professionals qualificats.
Vilomara & Associats
Empresa de Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona). Consulting Empresarial Vilomara & Associats es dedica als serveis: Assessorament fiscal, comptable, laboral i jurídic, assegurances, serveis immobiliaris, administració de finques i gestió d’obres i patrimoni.
Wizin Solutions
Serveis a empreses: els recursos humans a les seves mans. Línees de negoci dedicades a les persones, l'espai empresarial i la cultura organitzativa, els pilars bàsics per a tota empresa. Aprofiti la promoció per aconseguir un Feedback 360º gratis.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT