ARTESANS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
ABco Colomar, fabrica de ceràmica artesana a Pollença, Mallorca
Empresa amb més de treinta anys d'experiència al sector de la ceràmica decorativa, a la botiga hi pot trobar tot el necesari per decorar la seva taula, desde plats a tasses per desdejuni, pasant per bols, safates, etcetera, amb vistosos colors i dibuixos.
Aguadé Ceràmica
Web d’aquest ceramista de Barcelona, que treballa en gres, porcellana, rajoles i objectes de complement. Plats, rajoles, jocs de cafè en ceràmica, treballs en gres català.
Antònia Palau Ceramista
Pàgina d’Antonieta Palau, artista ceramista d’Almacelles (Lleida), que forma un jardí mineral amb combinacions de minerals i òxits. L’Antònia, currículum, obra i informació de la tècnica emprada.
Antonia Roig - Rogenca Ceramistes
Pàgina web del col·lectiu Rogenca d’Ullastret, Ceramistes, encapçalat per la ceramista Antònia Roig, l’artista surgida de la força de la terra. Peça única, obra seriada, taller, botiga, ...
Art Fang
Ampli ventall de productes originals per crear ambients rústics i acollidors, sensacions agradables per a la llar. Mans artesanes donen forma als objectes que trobaràs en un espai diferent. Col·labora en erradicar la pobresa amb productes de comerç just.
Artesanies Iglesias
Art Iglesias és el taller artesanal de Solivella, que elabora peces en fang i alabastre. Les obres són esculpides en fang, i després amb un pols compost d’alabastre i elements especials, el motlle i es decora a mà.
Barbutina
Barbutina és un taller de ceràmica on es treballa l'ofici de forma artesanal. Tenim un llarg recorregut i experiència en l'ofici de la ceràmica, ja fa 10 anys que treballem la ceràmica per oferir al públic un treball de bona qualitat.
Bensu Ceràmiques
Web de Bensu Ceràmiques. Recopilem les principals col·leccions tradicionals de la ceràmica catalana en una galeria digital: Oficis, aliments, vegetals, religiosos, populars, vaixells, escuts, etc. Col·leccions, on estem, diccionari, espai web antic, …
Cal Pots, Ceràmica i Escultura
Llorenç Pla. Taller i Galeria de Ceràmica. Ceràmica i Escultura amb refractari. Gres salat. Rakú. Refractari i rakú. Escultura, plafons, safates i altres. Instal·lats a la Conca de Barberà; Galeria a Montblanc i taller a Forès.
Camil·la Pérez Salvà - Ceràmica
Currículum, obres, exposicions, galeria i la botiga de la Plaça de les Garrofes del Vendrell (Tarragona). Espai destinat a la comercialització de l’obra d'aquesta artista catalana, i a la divulgació de la ceràmica creativa contemporània.
Carles Vives, Ceramista
Pàgina web oficial del ceramista Carles Vives (Barcelona, 1957). Inclou abundant informació de l’artista ceràmic; la seva biografia, la seva obra, dades personals, la ceràmica d'autor, les seves últimes feines, i els seus guardons. Contacte personal.
Carxa Alcúdia
Figures de fang de Carme Garcia Cerda, per temes. Anam: Fira d'Alcudia primer cap de setmana de Octubre. Fira de Pollença,segon cap de setmana de Novembre. Plaça major de Palma tot el decembre. Fira del fang a Marratxi.
Castelló Disseny
Disseny en ceràmica, creació, òxids, decoració, accessoris, peces úniques. Imans de ceràmica esmaltada inspirats en motius de Gaudí, figures esmaltades d’acabat craquelat de la xemeneia de la Casa Milà i agulla de la Sagrada Família.
Ceràmica Artística Catalana, S.L.
Ceràmica Artística Catalana, S.L. Som una empresa artesana, dedicada a la fabricació i reproducció de ceràmica antiga (s.XVIII-XIX), ocupant la sèrie de pots de farmàcia un lloc destacat. Empresa, taller i productes.
Ceramica Baltà
Restauració, murals, decoració interior-exterior en ceràmica, Escultura i alt relleu. Diferents projectes realitzats de taller; projectes realitzats per a clients o per vendre en el nostre showroom-botiga. Els projectes estan classificats segons el tipus.
Ceràmica Collet
Fundada el 1874, empresa dedicada a la fabricació de pastes ceràmiques per a la indústria, l'artesania i les belles arts, i plastelines per modelar en les manualitats i l'educació. Productes de la Línia Ceràmica, Línia Manualitats i la Gamma Mosaic.
Ceràmica Cumella
Ceramica Cumella ceràmica gres façanes revestiments paviments arquitectura Granollers Barcelona. La nostra pàgina web, s'està couent. Torneu aviat!
Cerámica de les Benedictines Sant Benet de Montserrat
Pàgina de la botiga de cerámica d’artesania del Monestir de les Benedictines de Sant Benet de Montserrat, el·laborada per les mateixes benedictines. Catàleg de productes ceràmics i altres informacions d’interès.
Ceràmica Gat
Ceràmica gat és un taller totalment artesanal, ubicat a la vila de Verdú, que té una història de més de 25 anys. Al llarg d'aquest anys ha anat canviant adaptant-se als nous temps, però sense perdre la seva personalitat i característiques pròpies.
Ceràmica Ley
Pàgina de Ceràmica Ley, de Peratallada, Forallac (Girona). Tote les peces que s'exposen són úniques. L’especialitat són les escultures d'animals, malgrat això no deixen de banda els jerros i la figura humana. El taller, filosofia, i notícies.
Ceràmica Magma
Pàgina de Ceràmica Magma, ceramista de Catalunya. Mussols de ceràmica esmaltada i porcellana. Altres animals: gats, granotes, elefants i tortugues. Catàleg de productes en línia.
Ceràmica Planas Marquès
Artesants de l'argila empordanesa. Elabora tot tipus de peces decoratives per la llar (quadres, ampolles, plates, cendrers, testos, gerros ...), productes per la cuina i el bany, també tenen una gran varietat de vaixelles i complements per la taula.
Ceramica Popular J. Avante
Negoci familiar, que des de fa set generacions es dedica a la transformación del fang, des de Benissanet (Ribera d’Ebre). Preparen el fang amb argiles de gran qualitat, es torneja manualmente i es cou amb forn de llenya. Dades i productes.
Ceràmica Roca Caus
Taller de tradició, des de l'any 1700. Ha passat de pares a fills fins als nostres dies. Es troba ubicat al número 14 del carrer de Sant Miquel, dit també el carrer dels cantirers, a la vila de Verdú (Urgell). El visitant gaudirà en la ceràmica de Verdú.
Cerámica Roque
Empresa que va nàixer a Agost l’any 1964 i que va treballar la terrisseria tradicional, càntirs, etc. Ara fa una ceràmica imaginativa reproduint peces ibèriques i gregues. Treballa amb gres, preparant els seus esmalts amb cocció a 1200ºC.
Ceràmica Serra
Pàgina web oficial de Ceràmica Serra de Hospitalet de Llobregat (Barcelona). 100 anys de ceràmica i art a càrrec de la família Serra. Espais artístics, l’art i l’artesania, galeria d’art i dades diverses.
Ceràmiques Aparicio
Fabricació i venda de ceràmica decorativa per taula i decoració, des de la Cruïlles (Baix Empordà). Aparicio us ofereix una petita mostra dels seus productes ceràmics de taula, cuina i decoració.
Ceràmiques Aragall
Empresa creada l'any 1994, dedicada a la producció de ceràmica decorativa i especialitzada en la tècnica del reflex metàl·lic. La producció recull un ampli ventall de productes de decoració i l'interiorisme representatiu del disseny català.
Ceràmiques Casanova
Establiment de ceràmica d'Orpesa. Informació i fotografies del centre comercial a Orpesa (Castelló). 20 anys d’experiència, en els quals hem ofert la nostra capacitat de producció i desenvolupar qualsevol tipus de decorat per encàrrec.
Ceràmiques Casanova
Nosaltres som propietaris d'este xicotet comerç, des de l'any 1976, així que tenim una mica d'experiència en el món de la ceràmica. En la nostra tenda tenim una gran varietat de ceràmica que en les pàgines següents us mostrarem.
Ceràmiques Josep Mestres
Més de 200 anys de tradició a Quart. Especialitzats en la ceràmica de cuina, articles de jardí i utilitats per a la llar. Produïm artesanalment i tradicional: Cassoles, olles, càntirs, cassons, gerros, guardioles, … Bona relació qualitat preu!
Ceràmiques L'Albelló
L'Albelló compta amb la quarta generació de mestres terrissaires, transmetent de pares a fills un coneixement molt arrelat al poble de Pòrtol, a Mallorca. La Ceràmica com a expressió artística. Història, visita virtual al taller i botiga online.
Ceràmiques Mallorca
Ceràmiques Mallorca és una petita manufactura familiar situada a Felanitx / Mallorca, fundada l'any 1947. Des del principi i fins a l'actualitat, hem enfocat la nostra activitat en una producció purament artística.
Ceràmiques Marcó
La nostra història, més de 500 anys d'artesans. Des de l'any 1473, la nissaga ceramista dels Marcó del municipi de Quart (Girona) acreditada documentalment en els arxius de la Corona d'Aragó i a la confraria dels Ollers de Quart. Productes i regals.
Ceràmiques Maria Oliver
Taller de Llucmajor (Mallorca). Articles exclusius, peces d'artesania fetes a mà i úniques. Fetes en pastes d'alta temperatura, gres i refractari. Decoració: Esmalts i dissenys propis. Plats, safates, centres taula, peus de llum, canelobres i fruiters.
Col·lectiu d’Artesans de Cardedeu aupa!
Web del Col·lectiu d’Artesans de Cardedeu (Vallès Oriental), aupa! Ceràmica, il·lustració, papiroflèxia, tribols, fusta, trapecistes. botigues i fires on podeu trobar productes d’aupa!
Deporsil Porcellana
Empresa dedicada a la decoració d'articles de porcellana. Servei de taula, cuina, regal, souvenir, plats, promocions etc. L'empresa està dedicada a la decoració de porcel·lana amb una àmplia gamma d'articles decorats a mà i amb or i plata de llei.
El Be Negre ceràmica i artesania
Botiga al casc antic de Montblanc, tocanr la Plaça Major i pujant a l'Església de Santa Maria. La ceramista Montse Aiguadé amb àmplia trajectòria artística en exposicions col·lectives i individuals i fires professionals de ceràmica. Mostrar l’obra.
El Caganer - Terra i Mar Ceramistes i Pessebristes
El caganer el simpàtic personatge de la tradicció catalana, el més original. Figura obligada en els pessebres vuitcentistes, car la gent deia que amb la seva deposició femava la terra del pessebre per a l’any següent.
Elisenda Sala i Ponsa
Elisenda Sala i Ponsa (Barcelona, 1938) és ceramista formada a l’Escola Massana (1950-59). Fou deixebla de Josep Llorens i Artigas- becada per la Diputació de Barcelona per perfeccionar estudis ceràmics a la facultat Konstfackskolan d’Estocolm.
Enric Pacreu
Pàgina web d’Enric Pacreu. Representacions de terrissa catalana i disseny d’artesania en vidre. Catàleg, mestres, història i productes. La Bisbal d’Empordà. Dades de Rupit Disseny en vidre i moltes fotos.
Foc-Art Ceramistes
Taller artesà situat a Santa Maria de Palautordera. Catàleg de tots els productes: Gerros, quadres, escultures, murals, peces petites, peces a mida, … Si vol rebre informació o realitzar qualsevol consulta, deixi les seves dades i ens posarem en contacte.
Francisca Truyols Fàbregues
Taller ceràmic a Inca (Mallorca). Figures de fang, verges, sants, àngels, nins i nines que l'artista aferra a la placa. Una cop eixutes i cuites, les decora amb dissenys propis en referència a l’entorn, la llum i el color de l’illa; sols, estrelles, ...
Gorriz Artesans
Taller de ceràmica i escultura a Navata (Empordà), amb dades d'exposicions i fires on han participat, figures, escultures i encàrrecs. Dades diverses entorn l’Eudald: Imatges i creacions.
Jaume Satorras
Pàgina de la botiga taller de ceràmica artesanal de Jaume Satorras, al servei d’institucions i marques. 108 peces de ceràmica que l’artista elabora, des de Santes Creus, a la comarca de l’Alt Camp. Informació de l’obra.
Joan Panisello Chavarria
Artista ceramista, nascut a Jesús-Tortosa (Baix Ebre - Catalunya) l'any 1944, format artísticament a les Escoles d'Arts i Oficis de Tortosa i Tarragona. A fet cursos a l'Escola de Ceràmica de La Bisbal d'Empordà (Girona).
Jordi Balart Ceramista
Web d’aquest ceramista de Miravet (Ribera d'Ebre). Passejo per la vida i vaig obrint, a l’atzar, alguna de les meves finestres. Deixo que els colors i les textures et parlin amb el seu llenguatge. Descobriu una part mevas, currículum i galeria.
Josep Matés Porcel - Terriser
La necessitat de fer i desfer amb les mans. Sobretot atret pels materials menys manipulats com la fusta, el ferro o el fang, que arriba a les meves mans l'any 1992, i guanya sobre altres materials. Des d’aquell mes de setembre no n’he deixat de fer feina.
Judith Pellicer Ceràmica
Web d’aquesta ceramista, nascuda a la Vila de Gràcia. amb obra a diversos països: Mèxic, Japó (Tòquio), Itàlia (Bergamo). 0bra decorativa a col·leccions particulars a Catalunya. Exposicions, trajectòria, taller, romànic, joieria i ceràmica actual.
La Fábrica
Casa rural i taller ceràmic a Agost (Alacantí). Si et ve de gust relaxar-te, passejar, recórrer l’antiga via del tren en bici o jugar amb el fang aquest és el teu lloc. Els habitatges dels terrissaires del s. XIX habitades amb comoditats del s. XXI.
Llevall&Elies
Pàgina de l'empresa terrassenca Llevall&Elies, dedicada a la ceràmica per la decoració de la llar. Peces de ceràmica d'el·laboració artesanal per a la decoració de la llar. dissenyades per Jacint Comellas.
Lluís Mechó - Trencadís
Web d’aquest artista d’Onda (Plana Baixa). L’art trencadís de Lluís Mechó, dins el món de la ceràmica, vol ésser un homenatge a la nostra llarga tradició en aquest camp i a la personalitat del nostre més il·lustre creador: Antoni Gaudí.
Lluís Soler Llambrich
Rakú i escultures. Una bona part de les peces son fetes al torn, buscant un disseny estetic i practic: Bols gerros, jocs de te...Pero es en les peces escultoriques on hi ha el treball mes personal.
M de Mediterrània
Pàgina de M de Mediterrània. Realitzen treballs en ceràmica creativa, joieria en porcel·lana i plata, cursos de ceràmica, tècniques d'arteràpia, etc. També s’ofereix fer treballs per encàrrec, des de Sant Sadurní d’Anoia, a l’Alt Penedès.
Martí Bosch
Pàgina de Martí Bosch, ceramista de l’Alcora (Alcalatén - Castelló), que decora plats, safates i altres peces que modela al torn. Martí Bosch també és dissenyador gràfic, tant de rajoles com de logotips. Treballs i currículum.
Monti Mateu, ceramista
Pàgina web oficial de Monti Mateu, ceramista nascuda a la Ciutat de Barcelona. Actualment disposa de taller al Barri Antic de la Ciutat de Lleida. Comandes personalitzdes. Obres elaborades en alta temperatura. La pàgina es troba en construcció.
Monti Mateu. Taller de ceràmica a Lleida
Pàgina de la ceramista Monti Mateu i del seu taller de ceràmica situat a Lleida. Monti Mateu és una ceramista nascuda a la ciutat de Barcelona, actualment té el seu taller al barri antic de la ciutat de Lleida. Alta temperatura. Comandes personalitzades.
Montse Llanas. Ceramista
Web de Montse Llanas i Silvestre. Diploma i insígnia de Mestre Artesà 2008 en l’ofici de ceramista atorgat pel Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya en col.laboració amb Artesania Catalunya.
Montserrat Marfany
Espai artistic de la pintora i ceramista Montserrat Marfany. Hi trobareu una galeria fotogràfica de les pintures i ceràmiques d’aquesta artista catalana.
Montserrat Vega
Web de Montserrat Vega, artista que elabora peces úniques en el procés i en els acabats. És ceràmica d'autor que vol mostrar la pròpia manera d'entendre la ceràmica. El taller, la tècnica del Rakú i galeries de bols, pots, plats i gerros.
Natàlia Ferré
Ceramista d’àmplia experiència professional: Tot i que sempre m'he sentit atreta i he estat aprop d'altres disciplines artístiques, com el dibuix i la pintura. Currículum, taller, peces de bronze, punts de venda, galeria d'imatges, links, blog i contacte.
Natural Floor
Taller artesanal de rajoles hidràuliques. Fabricació i venda directa de sòl hidràulic. Mosaics de 20x20 de gran colorit bellesa i resistència fabricats amb les antigues tècniques. Aptes per a interior i exterior. Transportem a tot el territori.
Nines Maria Narbón
Nines miniatura de porcellana escala 1:12, per cases de nines i col·leccionistes. Les nines son d'autèntica porcellana, esmaltades al foc i muntades amb fil de metall especial que possibilita doblar-les per les articulacions i la cintura.
Núria Albà Alegret
Ceràmica amb rakú salat. Treball configurat per un seguit d'elements: Projectes, il·lusions, vida, amics, sentiments, duresa, facilitat, futur, temperatura, colors, focs, fangs, llenguatges, recerca, inquietut, poesia ...
Nuria Pié
Pàgina oficial de Nuria Pié, aquesta ceramista artesana de Barcelona. La seva botiga del carrer Caballero, l’activitat comercial i artística, pintura digital i les col·laboracions amb d’altres artistes de l’entorn ceràmic.
Pilar Cerdà
Web de Pilar Cerdà, escultora, ceramista, pintora i gravadora, nascuda a Menorca (Illes Balears). Exposicions individuals, col·lectives i permanents, certàmens i premis, obra pública, col·leccions, museus i institucions. Mostra de treballs.
Prioart
Web de Pedro del Río, artista ceramista ubicat al municipi de Poboleda (Priorat). Escultura en fang refractari cuit a 1160º amb engalbes de cendra de closca d'avellana. Taller de creació, obra i mapa del lloc.
Puigdemont - Ceràmica artesanal
Puigdemont som un obrador artesanal de ceràmica de la Bisbal d’Empordà. Som tres germanes, una tercera generació de terrissaires que creem i dissenyem les peces i decoracions. Les nostres propostes es basen en la investigació de nous pigments.
Puigdemont Ceràmica Artesanal
Pàgina de Puigdemont ceràmica artesanal. Ceràmica decorativa. Gràcies a la bondat de les nostres terres argiloses, que reben el nom de fang vermell i que són característiques de la ceràmica bisbalenca.
Redón - Ceràmica Artística
A través de la ceràmica gaudeixo descobrint i compartint emocions i d'altra banda trobo l'equilibri de la meva persona. El que m'agradaria aconseguir es fer-vos partícips d'aquestes sensacions. La tècnica amb la que més treballo és la fotoceràmica.
Rosa Barbé - Ceràmica Artística
Rosa Barbé i Jubert, de petita m'apassiono pel dibuix i la plàstica. Als 80 m'inicio a la ceràmica, muntant el meu propi obrador, fent peça utilitària, exposo arreu d'Espanya, França i Catalunya. Als 90 hem dedico a la docència per infants i adults.
Rosa Cortiella
Pàgina d’aquesta artista ceràmica, nascuda a Barcelona l’any 1965. Ceràmica artística, activitat comercial, comandes, i informació del seu taller-escola, ubicat al carrer Múrcia de Barcelona. Vida i obra de Rosa Cortiella.
Roser Oter
Galeria-Taller al Baix Penedès, a Santa Oliva. Espai acollidor en un paissatge de vinyes i ametllers. La masia, un antic corral del s. XVII acull l'obra d'aquesta ceramista. Peces fetes a mà i cuites amb esmalts propis, molts d'ells amb cendra..
Sanllehi - Ceràmica celta
Pàgina de l'empresa Sanllehi, i les seves representacions de ceràmica celta. És una firma ubicada a la Catalunya central, amb una àmplia experiència en el sector comercial, posa a la seva disposició el seu catàleg de Ceràmica Celta Puentecesures.
SFS Trencadís
Trencadís Sancho treballs amb troços de rajoles. Aquí trobareu una mostra de morals que realitzo a mà, amb trossos de rajoles. Els quadres es troben majoritàriament en venda. També es realitzen encàrrecs a mida.
Socarrats - Ceràmica Valenciana
Típica Ceràmica Valenciana. Socarrats ofereix quadres d’art medieval, art en estat pur, autèntiques peces úniques, fabricades a mà i amb al degut respecte a tots els processos de l’elaboración artesanal, típic de la ceràmica valenciana.
Taller de ceràmica Català Ripoll
Eels ceramistes Teresa Ripoll i Jordi Català. Obra d’ambdós i conjunta Català - Ripoll. XXV anys de ceràmica a la Conca de Barberà. Plafons, peça utilitària i decorativa, fang refractari, decoració amb engalbes òxids i esmalts en forn elèctric.
Taller de Ceràmica Sot
Empresa artesana de Barcelona, dedicada a fabricar articles de regal i decoració en cerámica. Línies: col·lecció de Gaudí i una línia preixent d’inspiracions modernistes pintades a mà. L’elaboració dels productes, contacte, catàleg i restauració.
Taller de ceràmica Volteil
Pàgina a Internet del Taller de ceràmica Volteil, a càrrec de Joaquim Pallarès. La web inclou informació del taller i dels productes que s’hi elaboren. També s’encarrega de realitzar cursos de ceràmica al municipi de Sant Vicenç de Montalt, a El Maresme.
Teresa Gironès
Web d’aquesta artista de la ceràmica del barri de Gràcia. La seva pàgina inclou les següents dades: L’artista, exposicions, individuals, exposicions col·lectives, obres en museus, llibres, premis, índex, procés tècnic, procés conceptual i reflexions.
Terra i Fusta
Terra i Fusta som una Escola / Taller de ceràmica, dibuix i pintura que pel camí de la tècnica i la creativitat us oferim aprendre aquests oficis. A Terra i Fusta, podeu donar via lliure a les vostres habilitats, imaginació i sensibilitat…
Vilà Clara Ceramistes
Fabricació i venda de ceràmica d'elaboració pròpia principalment decorativa per la llar -decoració i rajoles- , serveis de taula i peces d’autor. És de producció pròpia i originària de la Bisbal, per tant, feta amb argila vermella autòctona de la zona.
Zaida Alcúdia
Figures de fang de Zaida Campomar Garcia d’Alcúdia (Mallorca), clasificats per temes. Naixements, reis, ofrenes, grups, miniaturas, decoració, tendes i mercat, grups. Comandes online.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT