ASSOCIACIONS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
AESS Estudiants - Astronomia
Secció d'Astronomia de l'AESS-Estudiants («Aerospace and Electronic Systems Society»), que organitza actes relacionats amb l'Astronomia, l'Astrofísica i la Cosmologia dins del Campus Nord de la Universitat Politècnica de Catalunya.
Agrupació Astronòmica de Castelldefels
Activitats, notícies i a les imatges que es generen per les observacions o els actes. Amb una història que comença a ser llarga, tot va començar amb un curs sobre astronomia el 1987. En construcció (gairebé totes les pàgines estan en castellà).
Agrupació Astronòmica de Manresa
Web 2.0 de l'AAM. Ofereix contacte proper amb l'astronomia pel públic en general i pels socis, presentant i destacant esdeveniments interessants de caire astronòmic i actes organitzats al voltant de la ciència. Continguts restringits als socis...
Agrupació Astronòmica de Manresa - No oficial
Primera pàgina d’aquesta associació d’aficionats a l'astronomia a Manresa, la capital del Bages. Posa a la vostra disposició programes, recursos, fotografies i articles de divulgació general de l’astronomia.
Agrupació Astronòmica de Sabadell
Entitat vallesana. És l'associació d'aficionats a l'astronomia més gran d'Espanya. Fundada el 14 d'abril de 1960. Des de 1993 ocupa les actuals instal·lacions, amb més de 500 m. quadrats de superfície dedicats exclusivament a l'astronomia.
Agrupació Astronòmica Desvern
Entitat fundada l’any 1987 refundada el 1997. Estudia i fa observacions i activitats astronòmiques pel públic. Organitza activitats al públic en les efemèrides astronòmiques. Disposa d'un telescopi de 100x1000, i equip de fotografia astronòmica.
Agrupació Astronòmica d'Osona
L’Agrupació va néixer a l’any 1986, quan ens visitava el cometa Halley. Amb motiu de l’efemèride ’astrònom i meteoròleg vigatà Mn. Manuel Serinanell, proposava un cicle conferències. Activitats que organitza obertes al públic en general.
Agrupació d'Afeccionats a l'Astronomia de Girona - AAAGi
Pàgina de l’Agrupació d'Afeccionats a l'Astronomia de Girona - AAAGi. Associació de Llagostera i Palafrugell. Membres, notícies, activitats, enllaços, fotos i xat. Notícies fresques (per RSS). Darrers temes al foro de l'agrupació.
Agrupació d'Astronomia d'Alella
Pàgina oficial de l'Agrupació d'Astronomia d'Alella, a la comarca del Maresme. Aquí hi trobaràs informació de les nostres activitats al poble i a la comarca. Que hem fet, que farem, observar, fotografies, informació diversa i enllaços.
Associació Astronòmica Aldebaran
Web oficial d'aquesta associació astronòmica. Aquí hi podeu trobar informació sobre els diferents planetes del nostre sistema solar. Com ara un simulador on podreu observar els diferents planetes que hi ha i com aquests giren al voltant del sol.
Associació Astronòmica de la Garrotxa
Web de l'Associació Astronòmica de la Garrotxa. Vol apropar el món de l’astronòmia als ciutadans de la Garrotxa, difondre els coneixements de l’astronomia i al mateix temps, dona informació de les activitats que l’associació va desenvolupant.
Associació Astronòmica Marina Alta (AAMA)
Entitat cultural de Dènia. Entre les activitats més destacades que desenvolupem cal assenyalar les jornades d’observació obertes al públic, les de l’associació, campanyes i notícies. Activitats, fotografies, fòrums.
Associació Astronòmica Valldoreix-Sant Cugat
L'Associació Astronòmica Sant Cugat-Valldoreix AASCV, una entitat privada sense lucre, que reuneix els afeccionats a l'astronomia i a la que poden pertànyer els que s'hi sentin atrets. Apropa el món de les ciències de l'espai als amants de l'astronomia.
Associació d'Amics de l'Astronomia de Tria-Rubí
Web de l’Associació d'Amics de l'Astronomia de Tria-Rubí. Dedicada a la divulgació de l'astronomia i ciències afins. Fotografies de la Caminada Nocturna de Rubí, l’exposició Fotografies de la Caminada Nocturna de Rubí es pot visitar al desembre.
Aster, Agrupació Astronòmica de Barcelona
Associació amb seu a Barcelona, fundada l'any 1948, que reuneix els afeccionats a l'astronomia, astrofísica i ciències afins d'arreu de Catalunya. Cursos, programes d'observació, enllaços d'interés.
Astrobanyoles - Agrupació d'Astromia i Ciència del Pla de l'Estany
Agrupació d'Astromia i Ciència del Pla de l'Estany. És una entitat sense ànim de lucre, que té com a finalitat la difusió de l'astronomia i la ciència en tots els seus àmbits. Ex secció d'astronomia i ciència del Centre Excursionista de Banyoles.
Astrònoms d'Algemesí
Agrupació d'aficionats a l'astronomia situada en aquest municipi de la Ribera Alta (València). Les activitats programades a la Seu Social tenen lloc a la Casa de la Joventut, C/ Escoles nº 5 d'Algemesí . Memòries i monogràfics.
AstroPardines, camines pel Cel de Pardines
La Dinamització Cultural Digital al servei de l’Observació Celeste: Nous tallers d’observació celeste, estel·lar infantil i fotografia nocturna, a més del racó de realitat augmentada. Sessions d'observació celeste. Experiències per a compartir.
Cel Fosc, Associació contra la Contaminació Lumínica
Vol influir en la societat per tal de millorar l'enllumenat públic i privat. Il·luminar millor, respectant el medi ambient, estalviant recursos naturals, augmentant seguretat i vetllar pel bon ús dels nostres impostos malbaratats en males il·luminacions.
Centre d'Astronomia Amateur de Tarragona
Centre d'aficionats a l'astronomia de Tarragona que fan sortides de cap de setmana, per tal de facilitar el contacte entre els aficionats. També temes de la ciència relacionats amb l'astronomia, de forma molt amena i senzilla.
Cosmos, Grup d'Astronomia de Mataró
Format per un grup de gent afeccionada a aquesta ciència, constituits en associació. Es dedica a l'observació dels objectes que hi ha al cel que ens envolta, i a l'estudi i comprenssió dels fenòmens i successos que es produeixen a l'univers dins l'àmbit.
Departament d’Astronomia i Metereologia de la Universitat de Barcelona
El DAM està integrat dins la Facultat de Física de la Universitat de Barcelona. Els seus membres hi desenvolupen la major part de l'activitat docent. El departament imparteix també un programa de 3er cicle Departament d'Astronomia i Meteorologia.
Fundació Observatori Esteve Duran FOED
Centre creat a l’entorn de l’observatori. Es dedica a satisfer la investigació científica, la divulgació i l'ensenyament de l'Astronomia. L'Observatori, investigació, àrees de recerca, formació, divulgació, accés i dades de l'associació.
GAIA
Pàgina del Grup d'Astronomia de l'I.E.S. Alcarràs (Segrià). Informació del Sistema Solar, constel·lacions, cel profund, contaminació llumínica, etc. En aquesta pàgina anirem explicant que hem aportat nosaltres en aquest any de l’astronomia.
Grup d’Astronomia de Tiana
Fundada l'any 1984, potencia l'astronomia i la meteorologia. L'any 1987 inaugura la seu social i al 1988 posa en marxa la secció de meteorologia, a càrrec de Josep Escaramís. Cursos d'iniciació a l'astronomia, observacions públiques i conferències.
Grup d'Astronomia de Tiana - No Oficial
Associació dedicada a la difusió de l’astronomia, fundada l'any 1985 a Tiana (Maresme). Activitats observacionals i activitats divulgatives, heliografia, observacions, fotografies i observacions públiques.
Grup d'Estudis Astronòmics
Activitats del GEA i centres associats: programes d'observació, investigació, resultats, instruccions, colaboracions, divulgació, llistes de correu, recursos per a estudiosos i docents, activitats programades.
Institut d'Estudis Espacials de Catalunya
Centre de recerca i estudi de la tecnologia espacial. Presentació, estructura, personal, notícies, línies de recerca, màsters, seminaris, conferències, cursos, visitants. Seus a Barcelona i Bellaterra. Fundació Catalana per la Recerca.
La Rambla
De GAMA grup d’investigació interdisciplinar del Departament d’Astronomia i Meteorologia de l’UB. Fenòmens meteorològics, riscs naturals, canvi climàtic i previsió hidrometeorològica. Anàlisis d’impacte social, percepció i comunicació de riscos naturals.
Meridià Zero - Grup de Ciències
Web del grup de ciències (i menjotades) Meridià Zero des de l'Alt Millars (Vastelló). Astronomia, astronàutica i derivats a Castelló i Conca. Astrofotografia, bitàcora, notícies, activitats, efemèrides, previsió meteorològica, àlbum, senderisme, …
nostranau - Una mirada diària als astres
Compendi d'astronomia i exploració del programa emès pel K3/33, en forma de programa de televisió de 150 episodis, DVD i aquesta web. Descriu la Terra, la Lluna, el Sol, els planetes, les estrelles, galàxies…
Projecte Galileo
Pàgina educativa d’aquest projecte, com a recurs de l'ensenyament. L’interès de la NASA pel planeta Júpiter i els seus principals satèl·lits. Conté una galeria d'imatges i vídeos, arxius sonors, vocabulari i bibliografia.
SETI@home Catalunya
Experiment per a la Recerca d'Inteligència Extraterrestre (SETI). Presentació del projecte, novetats, estadístiques, com col·laborar i estat del sistema. Tothom pot contribuir al projecte, tant sols cal obtenir un programa que s'instal·la a l'ordinador.
Societat Astronòmica de Figueres
Societat fundada el 1992. Teníem experiència com a observadors, motivà la decisió de crear una entitat cultural, amb la finalitat de promoure i divulgar el coneixement de l’astronomia i les ciències afins. Activitats de divulgació obertes al públic.
Societat Astronòmica de Lleida
Bloc de la Societat Astronòmica de Lleida (SALL). Ens incorporem a la banda del ciberespai per oferir la possibilitat de conèixer i assabentar-se de les nostres activitats, i també de notícies i esdeveniments rellevants en el camp de l'astronomia.
Xarxa d'Investigació sobre Bòlids i Meteorits
Compta amb la col·laboració d'astrònoms afeccionats en aquesta iniciativa capdavantera per difondre la ciència promovent la participació activa. Presentació, objectius, estructura, línies d'investigació i integrants del grup. IEEC, UV, UJI.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT