AUTORS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
4 Rius de Tinta
Espai web de 4 Rius de Tinta. El col·lectiu 4 Rius de Tinta el formen més d'una vintena de persones, entre les quals hi ha dibuixants professionals i dibuixants amateurs que tenen una cosa en comú: la seva passió pel còmic. Dibuixants i còmics.
Aleix Saló
Pàgina personal d’Aleix Saló, ninotaire conegut pels seus llibres “Simiocracia” i “Españistán” (inclou el vídeo). Presenta els seus espais socials a Internet: Blog, facebook, Twitter, i You Tube. El contingut en català d’aquests espais és mínim.
Andreu Ledoux
Catalunya Independent. Sàtira, humor, galeries d’imatges i gags relacionats l'independència, o no independència del país. Zapatero i cia, Aznar i cia, llengua, correu gratuït, que falta molt? tria el teu...@ni10 …
Arnal Ballester
Web d’Arnal Ballester (Barcelona, 1955), mestre que ha desenvolupat la major part del seu treball en el món del llibre, com a il·lustrador i com a portadista. Premi Nacional d'Il·lustració 2008. Professor de l’Escola Massana. Dades i obra gràfica.
Carles Ballesteros
Blog oficial del dibuixant de còmic català Carles Ballesteros. Mostrari d’alguns del seuc treball: Còmic pel Tretzevents, il·lustració per Xile, Dia Internacional de la Catalunya Exterior, i mostra d’altres de les seves il·lustracions diverses.
Carles Ponsí
Benvingut al meu blog, aquí podràs trobar des del més rastrero autobombo així com il·lustracions inèdites, esbóssos, projectes i diferents treballs. No et tallis, expressa la teva opinió, tot és ben rebut! Gràcies per la visita!
Còmic d'en Rustu
Crítiques, informació, creació pròpia, traduccions de còmics originals, imatges i enllaços. Els superherois són personatges de ficció, amb poders sobrehumans, dedicats a protegir l'integritat de les persones. Superman va ser el primer l'any 1938.
ComiCat
Bloc sobre còmics en català fet per un grup de blocaires amants del còmic. Vol compartir i difondre l’afició i potenciar els còmics en català (producció pròpia i traducció d'obres), i donar ressò a l'activitat desenvolupada en terres de parla catalana.
Coses de l'Utrescu - Xavier Sala
Patufets que em passen per davant. Xavier Sala Pujolar és nascut a Cabanes (Alt Empordà), a l’any 1970. Actualment treballa com a professor d'informàtica a l’IES Cendrassos de la ciutat de Figueres.
El Tentacle
Un webcòmic d’Àlex S. Roca. El Tentacle va néixer a l’any 1997. Va ser quan vaig descobrir el món de l’IRC quan vaig haver de posar-me un nom. I aquest va ser Tentacle. Sempre he estat un apassionat dels videojocs i de les aventures gràfiques.
Ermengol
Pàgina oficial de l’il·lustrador i dibuixant Ermengol. Ermengol va nèixer a Cordova (Argentina), l’any 1958. Actualment resideix a Catalunya i fa vinyetes per El Periódico de Catalunya, El Triangle, El Jueves i Cavall Fort, entre d’altres.
Galeria d'Art Virtual David Monrós
Galeria d'aquest artista. Art mediterrani actual des de l'illa de Menorca. Entri i navegui pel mare nostrum a través de la pintura. David Monrós neix a Avinyó (Barcelona), actualment viu, des de 1982, a l'illa de Menorca (Balears).
Gerard Armengol
Blog oficial de l’il·lustrador Gerard Armengol (Palma de Mallorca, 1981). Gerard Armengol ha il·lustrat moltes portades de llibres. Mostra del seu treball gràfic i dissenys i enllaços amics.
Guspirallampec
Plana Oficial de Guspirallampec. Tires còmiques, acudits i altres històries en vinyetes de Guspirallampec. Sempre dins la categoria de la psicopalla o palla mental. Entreu i gaudiu-ne. A la xarxa des de l'11 de juliol del 2006.
Jan
Els Còmics d’en Jan. Estic a punt de canviar de feina, però prometo actualitzar el més aviat possible. Ah, i les ressenyes de còmic en còmic (ECEC) ja passen pel 7è capítol i les seguirem veient des d’aquí. En un Núvol d’Aire.
Jaume Salvà i Lara
Va néixer a Llucmajor (Illes Balears) l'any 1972 i es va traslladar a Palma (Illes Balears) l'any 1997. Licenciat en Història de l'art per la UIB l'any 1995. És professor d'ensenyament secundari a l'IES Ramon Llull de Palma.
José Peñarroya Peñarroya
José Peñarroya Peñarroya (Forcall, Els Ports, 1910 - Barcelona, 1975) va ser un guionista i dibuixant de còmics, creador de cèlebres personatges com Don Pío, Gordito Relleno i Don Berrinche. En la guerra civil espanyola va combatre a l'exèrcit republicà.
Marc Brocal
Les vacances d'en Martí ha estat galardonat amb el Premi Junceda 2015 de Còmic, premi concedit per l'APIC, que any rere any vol reconèixer i recompensar la tasca dels il.lustradors i il.lustradores de casa nostra. Aquí podeu trobar tota la informació.
Max - Francesc Capdevila
Francesc Capdevila (Barcelona, 1956). És autor d’historietes i il·lustrador. Els seus còmics es publiquen habitualment a diversos països europeus i americans. Ha publica divuit àlbums de còmics, pels que ha rebut diversos premis.
Pep Boatella
Pàgina de Pep Boatella il·lustrador i dissenyador gràfic. Formació, treballs. Tots els drets reservats. Cap part d’aquesta pàgina web pot ser reproduïda sense permís del seu autor. Forma part de l’APIC.
Puigbert
Blog de l’artista Lluís Puigbert. Dibuixos, comics, vinyetes, mestres i col·legues, arxiu del bloc. Dissenyador gràfic i il·lustrador. Figueres, 1968. Va estudiar disseny gràfic a l'Escola Superior de Disseny i d'Art Llotja, de Barcelona.
Quel
Blog de l’artista Quel, il·lustrador i caricaturista especialitzat Quel. Hi trobareu el catàleg de caricatures de l’autor, humor, gràfic, caricaturistes, altres enllaços interessants, núvol de categories i posts més vistos.
Quim Bou
Blog de Quim Bou artista de Cornellà del Terri, Pla de l'Estany. Benvingut al meu bloc, dedicat a la meva feina d'autor de còmics i il·lustrador, amb pinzellades d'excursionisme i d'altres coses... Si vols, pots visitar també la meva web.
Ralf Konig
Als anys 1990 o 1991, van començar a aparèixer unes històries de còmics molt divertides a les pàgines d'el Víbora. Aquestes eren les històries que escriu el Ralf König, que retraten el món homosexual alemany (bé, gai, concretament).
Ran - L’Últim que Tanqui
L’Últim que Tanqui és el blog del dibuixant de còmic Ran. Es composa de les vinyetes que acompanya Ran en l’edició de El 9 Nou del Vallès Oriental. Mostra de diferents gràfics d’aquest creador artístic.
Sergi Padró
Un glop de blog és l’espai a Internet del dibuixant-coreògraf tiet i padrí Sergi Padró. Hi trobareu gran part de les seves vinyetes i infinitat d’imayges i gràfics de còmics, comentats, d’arreu del món.
Tomeu Pinya
Pàgina oficial de Tomeu Pinya. Tomeu Pinya, nascut en una Illa de la mediterrània, està llicenciat en comunicació audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra el 2006. Activitats i premis, galeria, còmic, etc.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT