BARCELONA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
CanetMeteoInfo
El temps a Canet de Mar (Maresme). Valors informatius, així com molts dels que trobareu per Internet, que no han de ser utilitzats per pendre decisions importants donada la varibilitat continua i inesperada del temps. Estació Méteo CMI a Canet de Mar.
Dades Meteolrològiques de l’Ametlla del Vallès
Dades Meteolrològiques de l’Ametlla del Vallès (Vallès Oriental). Les dades següents han estat enregistrades a Can Joanet, a sota del Puiggraciós, a uns 650 m d'altitud, amb una estació automàtica Davis. Coordenades: 41,7ºN, 2,2ºE.
Dades meteorològiques de Palau-solità i Plegamans
Estadistiques i dades enregistrades des de principis de gener del 2002, fins a l’actualitat, amb una estació automàtica Davis, situada a Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental). Per a més informació contacteu-nos.
Dades meteorològiques de Tavèrnoles
Estació Davis situada a Tavèrnoles (Osona), propietat del Consorci de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona integrat per la Diputació de Barcelona i els Ajuntaments de Tavèrnoles, Vilanova de Sau, Folgueroles i Sant Julià de Vilatorta.
E.M. Campins - Can Guilla
Web de l’Estació Meteorològica Can Guilla de Campins, municipi enclavat al Montseny, en la comarca del Vallès Oriental. Base dels núvols, risc d’incendi, humitat, baròmetre, pluja, temperatures. Gràfiques i records climàtics.
El Bloc del temps a Vallirana - Meteovallirana.net
La borrasca que ha pujat desdel sud de la península ha portat pluja a totes les comarques de Tarragona i ha fregat el sud de les de Lleida i Barcelona. Precisament el Baix Llobregat ha estat el límit de nord de les precipitacions importants.
El Blog del Temps
Blog del temps del meteoròleg Diego Lázaro. Temperatura de l'aigua a la Platja de la Barcelonesa, dades del barri de Sants (Barcelona), Jornades de Meteorologia Eduard Fontserè, imatges del canvi climàtic, temperatures i fenòmens atmosfèrics.
El Temps a La Pobla de Lillet
Dades i Gràfiques meteorològiques de La Pobla de Lillet. Estació meteorològica d'Albert Fajula Catllà. Les hores d'aquest lloc web es mostren en Temps Universal Coordinat (UTC), això es fa per a evitar inconsistències en els dies de canvi d'hora.
El Temps a l'Escola Camp Joliu del Penedès
Dades meteorològiques mensuals recollides a l'Escola Camp Joliu del Penedès, situada a l'Arboç. Gràfiques i estadístiques de les dades. Dades procedents d'una estació automàtica Davis Escola Camp Joliu de l'Arboç (Baix Penedès).
El Temps a Mataró
Pàgina d’Informació del temps a Mataró des de Can Quirze, elaborada per Ramon Estrany (EA3BIC). Dades mitjançant una estació automàtica "Davis" situada a les afores de la ciutat (41º 33' 13" N - 2º 27' 41" E) i a 80 metres del nivell del mar.
El temps a Santa Coloma de Gramenet - eltemps24.cat
Pàgina amb dades sobre la previsió del temps per a la ciutat de Santa Coloma de Gramenet, Província de Barcelona. El temps avui, el temps actual, el temps demà, el temps despús-demà, previsió del temps. Consulta les altres seccions eltemps24.cat.
El Temps a Santa Eulalia de Riuprimer
Dades actuals a Santa Eulalia de Riuprimer (Osona). Imatges Meteosat, dades diàries, dades mensuals. Estació situada en una teulada, a 11 m sobre el sòl. Gràfica temperatura i de pressió atmosfèrica últims tres dies. Fotos de Santa Eulàlia de Riuprimer.
El temps a Seva
Aquesta és una web d'aficionat que mostra les dades obtingudes amb una estació meteorològica automàtica situada al municipi de Seva, Osona. És una estació Vantage Pro2 de la marca Davis. Està situada a 670 metres sobre el nivell del mar.
El Temps Canal Taronja Berguedà
Benvinguts al blog de l'espai del temps del Canal Taronja Berguedà. Complement de l'espai diari que s'emet després de l'Informatiu de Ràdio Berga: 20:10h. Inclou informació de les estacions de la comarca i/o properes.
El Temps Manresa
Pàgina el temps a Manresa d’aquesta estació meteorològica situada a la capital del Bages. Tempratures, radar, Rosa dels vents, activitat solar, riscs d’incendi, mapa de llamps, avisos, predicció, ... Podeu enviar fotos, queixes, vídeos, suggeriments, …
Estació Meteorològica de Manresa
Web de l’Estació Meteorològica de Manresa, del seu observador Xavier Atxer. Fotos i vídeos de l’estació i de fenòmens del temps, situació, predicció, orígens, dades, saviesa popolar, refranys del temps, el temps Catalunya i dades de contacte.
Estació Meteorològica de Sant Andreu de Palomar
Estació meteorològica automàtica Sant Andreu, dades en temps real. L'estat del temps actualitzat cada 15 min. Condicions meteorològiques. Condicions detallades. Taules diaries. Maxims i minims. Dades astronòmiques.
Estació Meteorológica El Masnou
Pàgina de l'Estació Meteorológica El Masnou (Maresme). Webcam del Masnou. Temperatures màximes i mínimes, condicions atmosfèriques, dades astronòmiques i altres informacions online de l'estació.
Estació Pluviométrica de l'Escola Pia de Moià
Situada al Bages dins el terme del Moianès. Resum Meteorològic de l'any anterior (1997). L'Estació té una latitud 41º 48' 53¨ N, longitud 2º 5' 44¨ E i una altitud 741 m. Estació amb segell Meteoclimatic de qualitat destacada.
Històric Meteorològic de Sant Pere de Riudebitlles
Dades meteorològiques històriques que han estat enregistrades mitjançant una estació automàtica Davis, situada a Sant Pere de Riudebilltes (Alt Penedès). Coordenades geogràfiques de l’estació: 41º27'47"N, 1º42'25"E, 245 m altitud.
Info Terrassa Méteo
Situació actual, gràfiques, satèl·lits, calculadores, vincles, l'estació meteorològica, resum climàtic de l’any, Meteoclimatic. temperatura, vent, pluviòmetre, pressió baromètrica, humitat relativa, temps universal, atles de núvols, ...
LaFloresta.cat
Estació meteorològica professional Davis Vantage Pro2, considerada la millor segons els afeccionats a la meteo. El model del LaFloresta.cat és el 6152 de Davis. El conjunt de sensors integrat recull dades meteorològiques i l’envia a la consola central.
Les Corts - Meteorologia i Astronomia
Recopilació del que ha passat, del que passa i del que passarà en els àmbits de la meteorologia i del l'astronomia. Estem fent una revista de meteorologia i astronomia, si voleu participar hi ha més informació a la revista d'aquest mateix bloc.
Llamp Sant Fost Mèteo
Aficionada a la meteorologia i la fotografia. Enamorada de Sant Fost. M'apassionen els animals i la natura. La vida sana i la tranquilitat. Conté multitud de dades i una gran quantitat de fotografies, webcams i vincles interesants.
Manel Cascante Torrella
Dades d’aquest observatori meteorològic, situat a la part alta de la vila de Bagà a 865 m. sobre el nivell del mar. L’estació que es va crear al 1994 era en principi manual i es va convertir en automàtica al 1999 amb una Davis Weather Monitor II.
Meteo Antoni Moià
Estació Meteorològica de Moià. Estació Davis Vantage VUE. S'actualitzen cada 10 minuts, les 24 hores del dia. Pronòstics: avui, ahir, aquest mes, aquest any, rècords, rècords mensuals, gràfics, instruments. Meteo Antoni Moià a Twitter i Facebook.
Meteo Barcelona.com
Estació online El Maduixer situada a la falda del Tibidabo, a la serra de Collserola, a 280 mts. Webcams de Catalunya, Sat24, Satèl·lit, Radar Catalunya, usòbares actuals i radar península. Temps actual a Espanya, Portugal i Andorra.
Meteo Berga
Meteo Berga, ofereix les dades meteorològiques i webcam fixa de la ciutat de Berga. Aquesta estació funciona en horari universal (UTC). Per tant a l'hivern cal sumar-hi 1 hora i a l'estiu 2 per obtenir l'horari oficial.
Meteo Can Carbonell
La meteorologia de Can Carbonell, a les teves mans! Can Carbonell és una masia del terme de Sant Just Desvern situada al marge dret gairebé a la capçalera de la riera de Pahissa o Vall de Sant Just. Els models meteorològics més fiables i coneguts.
Meteo Garraf
Voleu saber quin temps farà a Paris? o potser a Tortosa? marxeu aquest cap de setmana a Sevilla i no sabeu si plourà o no? Feu les vostre preguntes aquí! Només cal que feu les preguntes a la zona de comentaris. Aparells meteorolìgics i llibres.
Meteo l'Estany
Meteo l'Estany és un servei meteorològic que informa dels valors actuals al municipi de L'Estany, a la comarca del Moianès (des de l'any 2015). Màximes i mínimes d'avui, descàrrega de dades, històrics de l'estació, sumari general d’informació.
Meteo Llinars del Vallès
Pàgina de informació meteorològica del municipi de Llinars del Vallès (Vallès Oriental). Meteorologia, dades actuals, dades històriques, llibre de visites. També ofereix dades de l’estació Llinars - Can Borrell.
Meteo Maduixer
Meteo Maduixer informació meteorològica: Condicions actuals a El Maduixer, al barri de Vallcarca de Barcelona, Catalunya condicions actuals a El Maduixer. Infomació del temps a Catalunya, dades actuals, històrics de l'estació, i descàrrega de dades.
Meteo Manlleu
Portal meteorològic de la ciutat de Manlleu, a l’Osona a càrrec de Pep Sanglas. Les dades s’actualitzen automàticament amb el programa virtual Weather Station. Previsió elaborada amb el programari WXSIM de Saratoga-Weather.
Meteo Sant Fruitos de Bages
Blog del Meteo Sant Fruitos de Bages (Bages). Ofereix informació meteorològica facilitada de manera molt gràfica i visual de diferents aspectes del municipi de Sant Fruitos de Bages. Vents, núvols, temperatures, humitat, etc.
Meteo Vilamagore
Dades estació meteorològica situada a Sant Pere de Vilamajor (Vallès Oriental), a 315 m d’altura. Dades obtingudes d'una estació Oregon Scientific WMR928NX. Actualització de les dades cada 15 minuts. GPS: 41º 41' 00'' N 2º 23' 16'' E.
Meteobadalona
Dades de l'observatori actualitzades cada 5 minuts, resums de climogrames. Aquesta estació automàtica envía les dades de temperatura, humetat, presió, precipitació, força i direcció del vent a l’ordinador. Procesats pel Virtual Weather Station.
MeteoBadia
Dades meteorològiques sobre aquest municipi i de la península. Dades actuals, càmeres on-line, temps a la peninsula i balears, mapes d'isobares, de precipitacions, de predicció, .. Radars: Catalunya, península i balears. Predicció Badia del Vallès.
MeteoBarberà
Observatori no professional, situat a la localitat de Barberà del Vallès (Vallès Occidental). Dades meteorològiques de l'observatori de Barberà. David Anglès, observador meteorologic de l'Associacio Catalana d´Observadors Meteorologics.
Meteobarcelona
Avui el dia se'ns ha presentat una mica menys acertiu del que pronosticaven els models meteorològics. De cara als propers dies continuarà la tònica de temps estable, possible canvi de temps al cap de setmana, que sembla que es va confirmant.
Meteobcn - Gràcia
Totes les dades meteorològiques del barri de Gràcia, Barcelona, a les teves mans! Estacions veïnes de la zona satèl.lit Meteosat actual, radar de llamps: Càlcul de la temperatura de xafogor/sensació i càlcul de la cota de neu. Arxiu del bloc.
MeteoBdn
L’observatori entrà en funcionament al 2004, tenint dades diàries sense interrupció des del 2007 (anteriorment s'havien pres mesures de temperatura i pluviometria). L'observatori Badalona - Centre, situat al sud-oest del Barri del Centre de Badalona.
MeteoCentelles
Pàgina personal d’en Toni Argemí amb informació del temps a la comarca d’Osona i del temps a tota Catalunya. Inclou la previsio per a demà i un avanç predictiu pels propers dies. Visualitza el meu perfil complet, seguidors i arxius anteriors.
MéteoCerdanyola
Observatori meteorològic manual de l'AEMET, creat lany 2005, a la masia de Can Coll, al parc natural de Collserola a i dues més a Cerdanyola. Dades actuals. Estació meteorològica automàtica Davis Instrumets. Webcam del cel del Vallès.
MeteoClub.com
Portal MeteoClub.com, noticiari del temps i el clima. Seccions, serveis, classificats, borsa de treball, ... El MeteoClub.com, és propietat de SCG Aquitània SL i ha entrat en xarxa el juliol de 2005. Forma part del grup de mitjans Nació Digital.
Meteocollbató
Dades on-line actualitzades cada 10 minuts. Precipitació últimes 24 hores. no us perdeu la previsió meteoròlogica per la zona de Collbató, actualitzada cada dia a les 19:00 hores minut amunt, minut avall. Collbató-casc antic, Collbató-pla del castell.
MeteoFals
El poble de Fals es troba situat al centre geogràfic de Catalunya, a una alçada de 400 m. sobre el nivell del mar. Pertany al municipi de Fonollosa i el Bages. Dades meteorològiques a Fals. Situació N 41:44:35 - E 01:42:46 - 400 msm.
MeteoLH
El món de la meteorologia. Imatges satèl·lit, seguiment climàtic, climatologia a L’Hospitalet de Llobregat per mesos, radiosondatge i meteograma de Barcelona, models i meteogrames, instrumental de l’observatori, i alguns enllaços interesants.
Meteollobregat
Tota la informació meteorològica de Catalunya la podeu seguir des de Meteollobregat, amb especial interès pels municipis de la comarca del Baix Llobregat. Cròniques, fotografies, enllaços relacionats amb la meteorologia i blogs recomanats.
Meteomar
Previsions per a la comarca. Dades meteorològiques d'avui i els dos propers dies, amb text i mapa de símbols. A càrrec del Servei de Meteorologia del Consell Comarcal del Maresme. Estacions comarcals i imatges satel·lit.
MeteoMataró
Pàgina que proporciona dades enregistrades amb una estació Davis, ubicada al barri de Vista Alegre de Mataró (Maresme). Coordenades geogràfiques - 41º 33'12'' N, 02º 26' 53" E, a 105 m sobre el nivell del mar.
MeteoMoià
Des de 2006 funciona l'estació meteorològica automàtica Oregon WMR 928 NX. Compta amb el certificat de qualitat de Meteoclimàtic. MeteoMoià forma part de la xarxa Wunderground.com. Dades de l'estació meteorològica de Moià enmagatzemades.
Meteomolins - El temps de Molins de Rei
Per saber l'estat actual del temps a Molins de Rei al Baix Llobregat. Temperatura, humitat, vent, uv, etc. També registres històrics. Les temperatures en hores de màxima radiació experimenten un desviament que pot ser fins a 5,2ºC, demanem disculpes...
MeteoMontalt.net - El temps en directe a Sant Vicenç de Montalt
Les nostres webcams en directe Les nostres webcams en directe a Sant Vicenç de Montalt a Altres webcams de Sant Vicenç de Montalt i proximitats. Evolució gràfica de les últimes 24 hores. Webcams des de el cim del menejador.
Meteopallejà
Estació meteorològica al centre de Pallejà, Vallès Occidental. Agrair-vos la fidelitat al llarg d'aquest temps. Us encomano a desar a preferits l'enllaç i a comunicar-me el vostre mail a fi efecte de poder-vos comunicar així que estigui tot arreglat.
MeteoPremià - L'estat del temps a Premià de Mar
Espai web on hi trobaràs la informació meteorològica de Premià de Mar, Òrrius, Vallgorguina i d'altres indrets. No et perdis detall del temps que fa a la nostra vila i a d'altres punts propers del Maresme i Vallès Oriental. Estacions automàtiques online.
MeteoRipollet
Permet consultar el registre de dades meteorològiques de Ripollet, obtenir informació de l’estat actual del temps o previsió futura, accedir a continguts de meteorologia, sol"licitar informes meteorològics o descobrir idees per aprendre meteorologia.
MeteoRoda
Des de 1999 Meteo Roda a Internet. Climatologia, arxius climatològics, Riu Ter, fotografia, notícies, enllaços, utilitats, i webcams d’Osona en directe: Finestra Savassona-Guilleries i finestra Cabrerés-Collsacabra.
Meteosag
Pàgina del Meteosag, el servidor del temps al barri de La Sagrera de Barcelona. Informació meteorològica local i general en alguns aspectes. Hi podreu veure el estat de les platges a Barcelona i líndex ultraviolat a Catalunya.
MeteoSalvador
MeteoSalvador Arenys de Mar (Maresme). Càmara dades actuals dades setmanals històric previsió detector llams fotografies situació l'estació enllaços adreces d'interés risc d’incendis MeteoClimatic, Arenys de Mar. MeteoSalvador d’Arenys de Mar.
MeteoVic
Espai de MeteoVic, un blog de Jordi Pamplona, pels aficionats a la meteorologia a Vic. CAM i temperatures de Vic, evolució temperatures, pluja, vent, previsió, radar català, serveis, allaus, neu, webs meteorològiques i models climàtics.
Meteoviladecans
Benvinguts a Meteoviladecans, el blog de la meteorologia i climatologia actual de Viladecans (Baix Llobregat) i més… El temps a les quatre demarcacions catalanes, webcam Viladecans, blogs d’interès meteorològic, seguidors i arxius del blog.
meteovilatorta.cat - Observatori Meteorològic Sant Julià de Vilatorta
És l’observatori meteorològic més antic de Catalunya. Tota la informació meteorològica de la població. Us convidem a conèixer el nostre observatori actual així com l’observatori històric i les notícies relacionades amb el món de la meteorologia.
Monistrol de Calders - AccuWeather
Previsió del temps per Monistrol de Calders (Moianès-Barcelona) d’AccuWeather.com per a aquesta setmana. Aquest servidor global també li poporciona el seu pronòstic local de qualsevol poble o ciutat del món, introduint el seu codi postal.
Observatori Meteorològic Cúmul
Dades i gràfiques de l'observatori de Barcelona Guinardó actualitzades mensualment. Mapes del temps, imatges del meteosat, dades climatològiques, adreces de meteorologia i informació meteorológica en general.
Pàgines de meteo
Dedicat a la meteorologia. dades metorològiques enregistrades a la masia de Can Coll de Cerdanyola del Vallès. En primer lloc advertir que la divisió de l'any està feta per desenes, és a dir, cada més te tres parts. Arxiu per temàtiques.
Predicció per Campins - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Campins (Vallès Oriental). Ciutat: Campins (Baix Montseny). Altitud. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Castellcir - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Castellcir (Moianès). Ciutat: Castellcir. Altitud. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Granera - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Granera (Mpoanès). Ciutat: Granera. Espai elaborat en hora local ... Inclou les prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per L'Espunyola - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a L'Espunyola (Berguedà). Ciutat: L'Espunyola. Altitud sobre el nivell del mar. Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Sant Antoni de Vilamajor - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Sant Antoni de Vilamajor (Vallès Oriental). Ciutat: Sant Antoni de Vilamajor. Altitud. Elaborat hora local ... Prediccions per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Sant Martí d'Albars - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Sant Martí d'Albars (Lluçanès). Ciutat: Sant Martí d'Albars. Altitud en metres. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Sobremunt - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Sobremunt (el Lluçanès). Ciutat: Sobremunt. Altitud en metres. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Vilalba Sassera - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Vilalba Sassera (Vallès Oriental). Ciutat: Vilalba Sassera. Altitud. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Quin Temps fa?
Quin temps fa? Blog de meteorologia i climatologia creat per Gabriel Salvà des de Sant Joan Despí, al Baix Llobregat. Fa molts anys que m'agrada la meteorologia i la climatologia. Una experiència em va marcar per sempre, en el meu cas una nevada.
Taradell - Eudald Carrera
Web personal d'Eudald Carrera ubicada a la població de Taradell. Disposa d'un històric d'imatges des del 15 d'agost del 2008. També proporciona dades a temps real de les condicions meteorològiques de la població i webcams.
Temps Actual a Mollet del Vallès
Temps actual a Mollet del Vallès, Vallès Oriental. Dades meteorològiques de Mollet del Vallès des de la Font de la Plaça Prat de la Riba i Menhir, pluja d'avui (Dada actualitzada cada 10 m). Tots el horaris que apareixen fan referència al horari solar.
Temps al Temps
Temps al Temps és un blog de Nuriyoko des de Vilanova del Camí (Anoia), dedicat al temps. Informació metorològica amb mapes i gràfiques, xarxes socials, addites al temps, imatge satèl·lit, radar, temes, arxius del blog, altres blogs del temps i links.
TempsCanet
Estació situada a Canet de Mar, al carrer Verge del Roser a una alçada 40 m. sobre el nivell del mar. Dades meteorològiques, rutes, imatges, links, col·laboradors, i webcam de Canet de Mar. Animacions fotogràfiques del cel a Canet de Mar.
tempsCAT - Artés - Sallent - Sant Quirze
Meterologia als municipis d’Artés i Sallent (Bages) i Sant Quirze del Vallés (Vallés Occidental). Dades meterològiques actuals, mensuals i anuals de les estacions. Les millors fotos fetes al terme municipal de Sallent amb la meterologia com a finalitat.
Tempsllavaneres
Tempsllavaneres és la pàgina web que proporciona informació meteorològica de Sant Andreu de Llavaneres, municipi de la comarca del Maresme. Les dades tenen una actualització cada 10 minuts. Evolució gràfica de les darreres 72 hores.
Tempsmollet.com Online - Temps actual
Condicions Actuals de l'estació meteorològica situada al Municipi de Mollet del Vallès, més concretament al barri Santa Rosa, davant la Plaça de Josep Solà, conegut com a "Cal Campaner". Això s’ensorra pel cost actual del manteniment d’aquesta web...
Turomet
Turomet, el temps a Montcada. Les dades bàsiques del temps a Montcada i Reixac (Vallès Occidental), des de la central meteorologica del Centre d’Educació Infantil i Primària El Turó, escola pública situada al centre de Montcada i Reixac.
Weather Underground: Barcelona, El temps
Sistema internacional d'estat del temps en web en català. Previsió a 5 dies for Barcelona. Cerqueu el temps per a qualsevol ciutat, estat, codi postal o país. Previsió ampliada. Històric i almanac. Astronomia. L'estat del temps a diferents municipis.
Wunderground, El Temps a Barcelona
Servidor nordamericà amb dades meteorològiques de Barcelona; Temperatura, humitat, punt de rosada, vent, pressió, condicions climàtiques.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT