BARCELONA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Àgora International School Barcelona
Col·legi privat, sense subvencions, del grup educatiu Nace, situat a Sant Esteve Sesrovires. Innovació educativa i l’alt rendiment acadèmic i social, sense renunciar a l’atenció personalitzada. Planteja un ensenyament trilingüe, mixt i aconfessional.
Al nostre ritme
El dia a dia d'una família que fa escola a casa. Som una família que hem optat per a educar els nostres fills a casa. Som l’Albert i la Gemma, i tenim una filla de nou anys, la Berta, i un fill de cinc anys i mig, el Guillem. Us convidem a visitar la web.
Al Prat, Escolas + Sostenibles
Tots nivells. Informació experiències biodiversitat transversal secundària, territori, recursos didàctics. Tots el nivells: primària, hort, residus. Activitats: formació, participació, professorat, energia, consum, responsable, trobades, tansversal, ...
AMPA Sant Cristòfor
Tenim el nou web de l' AMPA Sant Cristòfor, on podreu trobar tot el que us pot interessar sobre l' associació de pares i mares del col.legi i de totes les novetats, notícies, ducument, menjador, acollida, galeries, i d'altres temes del vostre interès.
Apunt Centre de Reforç Escolar
El Centre de Reforç Escolar Apunt ofereix els seus serveis al municipi de Rubí (Vallès Occidental) des del 1997, i durant tot aquest temps hem ajudat un gran nombre de nens, joves i adults a superar amb èxit assignatures, cursos i proves d’accés.
Associació l’Arbreda, espai de creixement familiar
Des de Valldoreix, l’associació i els objectius: Promou la reflexió sobre processos d’aprenentatge dels infants des d’una perspectiva respectuosa no directiva, natural i lliure, entre mares i pares, o amb professionals o altres persones interessades.
Bloc del Cicle Superior del Pompeu Fabra Manlleu
Bloc dels alimnes de cinquè i sisè. Treballs i activitats. Des d’aquí podreu seguir en directe el concert de Nadal que fan els alumnes del Cicles Mitjà i Superior de l’escola Pompeu Fabra de Manlleu el 22 de desembre a 2/4 de 10 del matí.
CE Jacint Verdaguer
Web oficial del CE Jacint Verdaguer de Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès). L’escola edita, cada any, la revista Som amb els guanyadors dels Jocs Florals. Enguany en format digital. El centre, alumnes i professors.
CEE Ca n'Oriol
El centre atén alumnes amb necessitats educatives especials que no poden ser atesos dins del marc de l'escola ordinària. És una escola no confessional, que es defineix com pluralista, respectant la llibertat ideològica i religiosa de la comunitat.
CEE El Pontarró
Pàgina del CEE Mare de Déu del Pontarró de Martorell (Baix Llobregat). Història, el nostre projecte, professionals del centre, professionals externs, etapes educatives, àmbits específics, biblioteca, secretaria virtual, serveis, famílies, …
CEE Josep Sol
Centre públic d'educació especial que acull alumnes amb necessitats educatives especials, des dels 3 fins als 20 anys. La intervenció educativa es fonamenta en la programació individualitzada i guiatge en la construcció d'aprenentatges funcionals.
CEE L’Estel Can Bori
Centre d'Educació Especial ubicat a la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). Especialitats i horaris: Fisioterapeutes: Dimarts de 15 h. a 16'30h. Logopedes: Dimarts de 15 h. a 16'30 h. Música i Educació Física: Dimarts de 15 h. a 16'30 hores.
CEE Les Aigües
Actualment, i des de l'1 de setembre de 1990, Les Aigües és escola pública d'educació especial, depenent del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Des de l'any 1968 havia estat una escola privada (Sta. Bernardeta).
CEE Maregassa
Servei educatiu d’educació especial que forma part de l’Institut Municipal de Serveis Personals de l’Ajuntament de Badalona i que promou accions i projectes adreçats a la formació i inclusió laboral i social dels joves amb discapacitat de la ciutat.
CEE Montserrat Montero
Consorci del Centre d'Educació Especial Montserrat Montero. Escola, creada al 1978 i ubicada a Granollers, especialitzada en l’atenció d’alumnes amb discapacitat intel·lectual, d’edats compreses entre 3 i 20 anys de la comarca del Vallès Oriental.
CEE Nostra Senyora de la Esperanza
Centre d'Educació Especial privat, de titularitat de l'Associació Pro Disminuïts Psíquics de Sant Adrià (ASSA). El nombre d'alumnat oscil·la segons els cursos al voltant d’unes 40 persones majors de 12 anys de Sant Adrià i de poblacions veïnes.
CEIP Alexandre Galí
L'escola Alexandre Galí de Badalona disposa de amplies aules il·luminades i d’espais per a dur a terme les activitats educatives que es realitzen. Disposa de menjador escolar, cuina al propi centre i l'AMPA ofereix activitats escolars i tallers-esplais.
CEIP Alfons XIII
L’escola Alfons XIII és el centre més antic de la vila de Molins de Rei. Amb més de 80 anys d’història, són molts els molinencs i molinenques que han passat per les seves aules. Som una escola d’Educació Infantil i Primària, d’una sola línia.
CEIP Alpens
Pàgina de l'escola d'Alpens, a la comarca d’Osona. És un centre d'ensenyament infantil i primari. Presentació. Forma part de la ZER de l'Alt Lluçanès. En tota l'escola som 18 nens i nenes. La pàgina es troba en construcció.
CEIP Anton Busquets i Punset
Pàgina de l’Escola Anton Busquets i Punset de Calders (Moianès). Ara som uns 70 nens i nenes, i tenim de tot! Molt bona vista i estem a tocar del bosc, aules per a cada cosa: plàstica, música i biblioteca, espai per a educació física i un menjador.
CEIP Antoni Botey
Web del CEIP Antoni Botey de Badalona. Als anys 70 l'oferta d'escoles públiques en l'aleshores barri de Llefià es limitava a l'Escola Unitària Mixta del carrer Europa,en l'actualitat Escola d'Adults i al centre d'E.G.B.Cardenal Gomà,ara Feliu Vegués.
CEIP Antoni Gaudí
Centre d'ensenyament a Santa Margarida de Montbui. Trets d’identitat: Escola catalana, coeducativa, plural , democràtica i aconfessional, oberta a la participació, metodologia d' aprenentatge activa i constructivista. Noves tecnologies.
CEIP Antoni Grau Minguell
Pàgina del Centre d’Ensenyament Infantil i Primàri Antoni Grau Minguell de Sant Quintí de Mediona, a la comarca del l’Alt Penedès. El centre, activitats, notícies, agenda, colònies, alumnes, professors, pares, …
CEIP Bages
Web d’aquest centre docent públic de la ciutat de Manresa. Imparteix l'educació infantil i primària. Informacions del curs, calendari escolar, claustre de mestres, llibres de text, serveis. Educació infantil cicle inicial i cicle mitjà i cicle superior.
CEIP Barnola
Centre d'Educació Infantil i Primària d'Avinyó al Bages. El poble, l'escola, l'aula informàtica, el tema transversal i les auques. El CEIP Barnola inicià la seva activitat docent el dia 15 de setembre del 1974.
CEIP Bellpuig
Aquest és el bloc del CEIP Bellpuig de Sant Julià de Vilatorta (Osona). Amb aquest bloc intentarem fer participar a tots (escola, pares, mares i alumnes) en la vida de la web. Pertany a la ZER Els Munts. Activitats i dades.
CEIP Bisbat d'Egara
L’escola Bisbat d’Ègara és l’escola pública més antiga de la ciutat de Terrassa. Actualment estem en un període d’ampliació. Tenim 2 edificis, un per l’ educació Infantil i un segon edifici pels alumnes de primària que hem estrenat el curs 06/07.
CEIP Ca n'Alzamora
Centre que va entrar en funcionament el curs de 2005 - 2006, a l’espai adaptat de l’antic IES Bullidor, mentre es construïa el nou edifici ja estrenat. Educar en sintonia amb la societat actual, aules d’accés a Internet i pissarres digitals interactives.
CEIP Calvet d’Estrella
Calvet d'Estrella és un centre educatiu públic que va iniciar l’activitat docent l’any 1974. Orienta l’activitat en el marc d'una educació basada en la responsabilitat com a membre d'una comunitat, una formació intel·lectual rigorosa i l'esforç personal.
CEIP Camderrós
L’Escola Campderrós va començar a funcionar el curs 2008-2009, en aquell curs teníem alumnes des de P3 fins a P5. Actualment, l’escola té: 2 grups de P3, 3 grups de P4, i 2 grups des de P5 fins a 4t, uns 345 alumnes aproximadament. Blogs.
CEIP Camí del Cros
L’any 1981 va néixer la nostra escola, un lloc digne on poder treballar, experimentar, jugar, aprendre i créixer. L’any 1986 es va inaugurar l’actual edifici amb tot el que representa: un centre d’educació, creixement individual i de convivencia.
CEIP Camí del Mig
Pàgina web de l’escola públia Camí del Mig de Mataró. En aquest espai hi trobareu informació relacionada amb el centre i el seu entorn. Mapa de situació, vídeo visita, mireu que fem a la nostra escola, documents de l’escola, vincles i contacte.
CEIP Can Deu Sabadell
El CEIP Can Deu de Sabadell, és una escola pública, laica, democràtica i pluralista, dependent del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, que imparteix els nivells d’Educació Infantil (3, 4 i 5 anys) i Educació Primària (de 6 a 12 anys).
CEIP Can Palmer
Centre d'Educació Infantil i Primària, situat a Viladecans (Baix Llobregat). Informació general de l’escola, organització, etapes educatives, activitats, vlocs dels cicles educatius, documents del centre, AMPA, menjador i consell escolar.
CEIP Can Parera
El CEIP Can Parera de Montornès del Vallès (Vallès Oriental), atén les etapes educa-tives d'educació infantil (Parvulari) i la primària amb un total d'aproximadament 440 alumnes de diferents etapes.
CEIP Can Rull - Sabadell
Al CEIP Can Rull entenem l’educació un fet integral, que desenvolupa diferents aspectes de la personalitat del nen amb esperit crític, capacitat de discussió i de decisió. Que els alumnes esdevinguin persones responsables, solidàries i respectuoses.
CEIP Can Sorts
Aquesta web intenta ser una eina per donar a conèixer la feina que fan els nens de l'escola i les activitats que realitzen. Un espai que intentarem sigui una eina més al servei dels nens i nenes de l'escola.
CEIP Canovelles
Volem ser un espai obert; de tothom i per a tothom. On, junts, aprenguem. On les dificultats i la seva superació esdevinguin una oportunitat per créixer personalment, intel·lectual i afectiva. Cicles, dades, AMPA, …
CEIP Castell Ciuró
L’escola es va construir l'any 1975 a la zona alta de la vila de Molins de Rei, al peu de la Serra de Collserola, sota el Castell Ciuró. S'inaugurà l'any 1976 amb el nom de Ramón y Cajal. Trets d'identitat, història, professorat, i activitat general.
CEIP Castell d'Òdena
Pàgina d’aquest centre d'educació infantil i primària de titularitat de la Generalitat de Catalunya, situat a Òdena (Barcelona). Serveis i activitats pròpies del centre. Els diferents apartats de la web no són operatius.
CEIP Castellfollit del Boix
L'escola de Castellfollit del Boix és una escola rural de la ZER Bages. Acull infants des d'educació infantil fins al cicle inicial de l'educació primària (fins als 7 anys). Un cop acabem el cicle inicial, anem a l'escola de Maians per acabar la primària.
CEIP Castellfollit i Maians
A Castellfollit del Boix hi ha dues escoles: CEIP Coll de Gossem de Castellfollit del Boix, per l'alumnat d'educació infantil i cicle inicial i el CEIP de Maians, on van els nens-nes de cicle mitjà i cicle superior. També hi ha la llar d'infants pública.
CEIP Catalunya
Cursos disponibles, cicles formatius, sortides, activitats, revista escolar, etc. L'escola dona suport a les activitats de l'alumne (extraescolars, festa de l'escola, inversions en millora de l'escola, etc.)
CEIP Cérvola Blanca
Pàgina d’aquest centre d'ensenyament infantil i primari del municipi de Sant Martí de Tous, a la comarca de l’Anoia. Dades i informació general del centre educatiu, treballs de l'escola i informació del municipi de Sant Martí de Tous.
CEIP Cesc Aldea
Centre d'ensenyament infantil i primari de la ciutat de Terrassa. L'escola, activitats, AMPA, alumnes, història, biblioteca, enllaços, activitats, mestres, informacions, ubicació, galeria d'imatges, instal·lacions, metres i blocs de l’escola.
CEIP Cirera
Col·legi d’Educació Infantil i Primària, únic del barri de Cirera de Mataró. Es situa al Nord-Oest de la ciutat de Mataró i va sorgir l’any 1997 per la fusió de tres col·legis: Jaume Recoder, Thos i Codina i el Joanot Martorell, que va passar a ser IES.
CEIP Collbaix
Web oficial d’aquest centre docent públic de Sant Joan de Vilatorrada (Bages), on s’imparteix l'educació infantil i primària. Informacions del curs, calendari, activitats del centre, dinàmiques de l'escola, festes i apartat sobre l'AMPA.
CEIP Comtes de Lacambra
Web de l’Escola Comtes Lacambra de Vinyoles, poble que pertany a les Masies de Voltregà. Participa d'un ambient rural, amb un funcionament dins el marc de la ZER els Castells. Basats en la convivència i el treball de les noves tecnologies.
CEIP d’Avinyonet del Penedès
Blog del CEIP d’Avinyonet del Penedès, a l’Alt Penedès. Inici de sessió. Articles més recents. Llista de blocs. Categories. Calendari i les activitats del alumnes de l’escola: de coneixement, excursions, festes escolars, …
CEIP d'Argentona
Pàgina oficial del Centre d’Educació Infantil i Primària d'Argentona, situat en aquest municipi de l’interior de la comarca del Maresme. Inclou les dades postals i correu electrònic. En construcció. Podeu consultar http://ceipargentona.blogspot.com.es/.
CEIP de la Valldan
Centre públic de Berga. Actualment té nens de 3 fins a 11 anys, distribuïts en dues aules d'educació infantil i tres aules de primària, una per cicle. L’escola, el nom de les classes, claustre, organització, serveis, activitats, agenda i AMPA.
CEIP de Sant Andreu de la Barca
CEIP de Sant Andreu de la Barca pl. Anselm. Centre d'Educació Infantil i Primària, situat a Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat). Informació general de l’escola, organització, etapes, … Estem treballant en el desenvolupament de la nova web.
CEIP de VIlanova de Sau
Centre docent públic de segon cicle de l'educació infantil i l'educació primària. Pertany a la ZER Els Munts. Apartats sobre l'escola, el municipi, els ensenyaments, enllaços d'interès i notícies d'aquest curs. Creat pels alumnes de cicle superior.
CEIP de VIlanova de Sau - Bloc
Bloc d’activitats d’aquest centre docent públic d’educació infantil i l'educació primària. Pertany a la ZER Els Munts. Apartats sobre l'escola, el municipi i per a cada ensenyament. També enllaços d'interès i notícies de les sortides d'aquest curs.
CEIP del Pi
Pàgina del Col·legi CEIP del Pi de Dosrius a la comarca del Maresme. Informació de diferents àrees del centre educatiu. Galeries, històries, vincles i informacions del Barça ...
CEiP Dolors Almeda
Centre d'Educació Infantil i Primària, situat a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat). Informació general de l’escola, organització, etapes educatives, activitats El centre és públic, laic i pluralista, on fomentem els valors, normes i actituds.
CEIP d'Olvan
El CEIP d’Olvan és una escola rural, petita, amb pocs alumnes i on es troben diferents nivells a la mateixa aula. Com a escola rural està integrada en la ZER Baix Berguedà, amb el CEIP Sant Marc de Cal Bassacs i el CEIP Gira-Sol de Montmajor.
CEIP Dones d’Aigua
És un bloc que complementa el web del centre amb les imatges del dia a dia i les informacions d’actualitat. Deesses de boscos, rius, gorgs, arbres, aigües, fonts... han donat nom al Dones d’Aigua. Sant Iscle de Vallalta (Maresme).
CEIP Dr. Ferrer
Pàgina oficial d’aquest centre escolar de poble d’Artés (Bages). Porta el nom del metge Francesc Ferrer Soler Vicens, que va néixer a Artés l’any 1885. Informació general de l’escola, activitats l’AMPA, butlletí, novetats i enllaços.
CEIP Dr. Fleming
Pàgina d’aquest Centre d'Educació Infantil i Primària, situat a Viladecans (Baix Llobregat). Informació general de l’escola, organització, etapes educatives, activitats, premis, menjador, AMPA, els arbres i els blocs de l'escola, premis, etc.
CEIP Dr. Fortià Solà
Educació infantil i primària (de 3 a 12 anys). L'escola Doctor Fortià Solà és un centre d'educació infantil i primària de Torelló. És una de les tres escoles públiques de la localitat. Edifici d'infantil i el nou edifici de primària construït l'any 2008.
CEIP El Bruc
Web del Centre d’Educació Infantil i Primària de El Brull (Anoia). Informació del poble, l’escola, documents, sortides i festes, escola verda, comunitat educativa, serveis escolars i el projecte Bruc Lector, que intenta dinamitzar l'activitat lectora.
CEIP El Cim de Teià
Centre públic d'ensenyament. Educació infantil, cicle inicial, mig i superior. Som una escola catalana i transmetem la cultura catalana. L' Ensenyament és gratuït i els diners que aporten les famílies a principi de curs són per material fungible.
CEIP El Colomer
Bloc oficial del Centre d’Educació Infantil i de Primària El Colomer, del municipi de Bigues i Riells (Vallès Oriental). Dades de l’ecola, activitats dels alumnes, serveis, i informació del projecte del CEL que duu a terme.
CEIP El Rocal
Centre docent públic de Montesquiu (Osona), que imparteix el segon cicle d'educació infantil i l'educació primària. Apartats sobre el projecte educatiu, el calendari, les sortides, les instal·lacions i un racó per a l'alumnat i per al municipi.
CEIP El Solell
Web de l'escola El Solell de La Palma. Detallada desripció de l'escola i tots els estaments que hi formen part. (AMPA, alumnes, mestres, serveis, projectes, espais, imatges, etc.) Localització del centre en el mapa.
CEIP El Turó
Web del CEIP El Turó, escola pública situada al centre de Montcada i Reixac. Escola d'una línia, Escola verda, menjador, ludoteca matinal (8 a 9), activitats extraescolars (bàsquet, ceràmica, iniciació esportiva, ...), professorat i instal·lacions.
CEIP El Turó
Centre d'ensenyament infantil i primari a Masquefa (Anoia). Organització de l’escola, calendari del curs, normativa, festes, personal del centre, serveis i activitats. També llibres de text i quaderns d'estiu.
CEIP El Turonet
L'escola El Turonet és un centre públic de la Generalitat de Catalunya situat a la població de Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental). L’escola recull principalment alumnes del centre del poble, part del Mas Duran, Rosales, Poble-Sec i Castelltort.
CEIP Els Pins
Web de l'escola de Cabrianes (Sallent), que es diu Els Pins, i és de la Zona Escolar Rural Bages. Aquest curs som 28 alumnes i 4 mestres tutors, però també vénen d’altres mestres que compartim amb les altres escoles de la ZER.
CEIP Els Pins
Centre d'Educació Infantil i Primària, situat a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat). Informació general de l’escola, organització, etapes educatives, activitats, linia educativa del centre, professorat, consell escolar i carta de compromís.
CEIP Els Tres Pins
Pàgina de l’Escola Els Tres Pins de Vallromanes, a la comarca del Vallès Oriental. L'escola, el curs, mestres, alumnes, treballs realitzats, festes i sortides escolars. Informació dels llibres del curs.
CEIP Ernest Lluch d’Abrera
L’escola té com a objectiu prioritari la formació integral de la persona fonamentada en el desenvolupament de la seva capacitat de raonament i en l’educació en els valors i actituds de respecte, llibertat, solidaritat, cooperació, tolerància i integració.
CEIP Falguera
Centre d'Educació Infantil i Primària, situat a Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat). Informació general de l’escola, organització, etapes educatives, activitats, festes, història, instal·lacions, professorat, i els diferents blocs de l’escola.
CEIP Flama
Escola catalana, pluralista i democrática. Situada fora del casc urbà de Sant Fruitós de Bages. La gestió la fan alumnes, pares i mestres en equip. Diversitat de ritmes i de capacitats intel·lectuals, i oberts a totes les possibilitats econòmiques.
CEIP Folch i Torres
Web de l’Escola Folch i Torres de la ciutat de Badalona. Aquesta pàgina de l’escola neix amb el propòsit d’apropar al màxim la informació a la comunitat educativa, procurar un nou canal de participació i com a una eina educativa oberta a tothom.
CEIP Font de l'Anoia
Centre d'ensenyament infantil i primari del municipi de Sant Martí Sesgueioles (Anoia). Presentació de l'escola, informació de l’AMPA, treballs dels alumnes, enllaços i informació del poble de Sant Martí Sesgueioles.
CEIP Font del Roure
Col·legi d’Educació Infantil i Primària. Presentació del centre i del projecte de la nova escola. Recursos, activitats, serveis, notícies i enllaços. Masquefa (Anoia). Director: Salvador Panareda i Clopés.
CEIP Francesc Burniol
Web del CEIP Francesc Burniol d’Argentona. L'escola utilitza el català com a llengua vehicular i base d'aprenentatge. El castellà, 2a llengua i, quan finalitza la primària, els alumnes han d’utilitzar correctament ambdues llengües oralment o per escrit.
CEIP Francesc Macià
Pàgina del CEIP Francesc Macià, un centre educatiu públic d’infantil i primària, situat a Súria (Bages). Grups i classes, sortides i excursions, calendari escolar, menjador, racó verd, publicacions, música, cicles, jocs, l’AMPA, etc.
CEIP Francesc Macià d’Òrrius
Fins el curs 2004-2005 va pertànyer a l'Agrupació Rural Maresme-Vallès, juntament amb el CEIP Les Mimoses de Sta. Maria de Martorelles i el CEIP Els Tres Pins de Vallromanes. El curs 2005-2006 el Departament d'Educació va desfer l'Agrupació Rural.
CEIP Francesc Mata Sanghés
Escola de La Beguda Alta, un municipi que no té ajuntament i pertany a 3: Sant Llorenç d'Hortons, Sant Esteve Sesrovires i Masquefa de tres comarques: L'Alt Penedès, El Baix Llobregat i l'Anoia. L'escola, el poble, activitats. ZER Vinyes Verdes.
CEIP Galceran de Pinós
Centre d''ensenyament infantil i primari situat al municipi de Bagà, a la comarca del Berguedà. Informació general del centre: presentació, proposta de socialització dels llibres de text, activitats docents i extraescolars i l’AMPA.
CEIP Gassó i Vidal
Pàgina web de l’Escola Pública Gassó i Vidal de la ciutat de Ripollet (Vallès Occidental). Imparteix educació infantil i primària. Informació de l’AMPA, informacions del curs actual, menjador, personal del centre, viu la música a l’escola i enllaços.
CEIP Gerbert d'Orlhac
El CEIP Gerbert d'Orlhac és una escola nova. Començà a funcionar el 2002 a Nova Aula i aquest curs estrena edifici. Gerbert d'Orlhac era un físic que fa mil anys promovia la tolerància, l'europeïsme i la consolidació d'una societat humanista i de progrés.
CEIP Germanes Bertomeu
Web del CEIP Germanes Bertomeu de Mataró. El nom del col·legi ret homenatge a tres germanes: Pilar, Concepció i Cecília Bertomeu. Exerciren de mestres a la ciutat i deixaren rera seu una tasca important en el camp de l’ensenyament.
CEIP Ginesta
Centre d’Educació Infantil i Primària de Matadepera (Vallès Occidental). L’escola està al servei de l'educació dels infants de Matadepera, tenint l’objectiu fonamental del nen, el seu desenvolupament i el creixement integral de la personalitat.
CEIP Gira-sol - Bloc
Bloc de les activitats i informacions relacionades amb el Centre d’Educació Infantil i Primària Gira-sol de Montmajor, a la comarca del Berguedà. Utilitzem el bloc de l’escola per oferir-vos imatges i produccions dels alumnes.
CEIP Gira-sol de Montmajor
Escola situada a Montmajor, un petit però molt extens municipi del Berguedà. L'escola pertany a la ZER Baix Berguedà, juntament amb l'escola Sant Marc de Gironella i l'escola d'Olvan. Té diferents edificis: Llar d'Infants, gimnàs i un pati amb arbres.
CEIP Gironella
75 aniversari de l’escola. Les parets, aules i jardins n’han vist de tots colors: la dictadura d’en Primo de Rivera, la República, la Guerra Civil, la Dictadura i la Democràcia. Generacions de gironellencs/enques han passat per les nostres aules.
CEIP Gras Soler
Pàgina web del CEIP Gras Soler d’Esplugues de Llobregat, centre d'Educació Infantil i Primària d’aquesta ciutat del Baix Llobregat. L’escola Gras i Soler va ser inaugurada el juliol de 1975 essent alcalde d’Esplugues el senyor Josep Català Soler.
CEIP Guillem de Balsareny
Centre d’ensenyament infantil i primari públic que del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Balsareny. Al centre s'imparteix el segon cicle d’educació infantil: 3, 4 i 5 anys, i l’ensenyament primari fins a 12 anys.
CEIP Guillem de Mont-rodon - Sant Miquel
Escola pública catalana, oberta, democràtica, participativa i amb esperit de renovació. Presentació de l'escola, cicles, mestres i altres. Aquí podeu consultar el document de la programació general de centre per a les famílies d'aquest curs.
CEIP Ignasi Iglesia
Escola de Tordera (Maresme). Coneixem-nos una miqueta millor... Us convidem a endinsar-vos en la realitat educativa de la nostra escola. El poble, l'Escola, alumnes, mestres, projectes, educació infantil, cicles escolars i informació de l’escola.
CEIP Ignasi Iglesias
L'escola defineix llengua vehicular i base d'aprenentatge el català i el castellà com a segona llengua s'introdueix al cicle inicial. El propòsit és que, en finalitzar l'escolaritat, els alumnes tinguin un bon nivell de competència en les dues llengües.
CEIP J. Ramon Jiménez
Pàgina del CEIP J. Ramon Jiménez de la ciutat de Martorell (Baix Llobregat). És una escola d'educació infantil i primari. Dades generals, l’AMPA, instal·lacions, alumnes, projectes, calendari escolar, tauler d'anuncis, llibres i agenda.
CEIP J.J. Ràfols
Centre d'ensenyament infantil i primari de Torrelavit (Alt Penedès). El poble, l'escola i els alumnes. Només des d'un compromís comú podrem educar i formar els nostres alumnes, compartint l'engrescament i la responsabilitat un marc ric en estímuls.
CEIP Jacint Verdaguer de Castelldefels
Pàgina web oficial de l’Escola Jacint Verdaguer de Castelldefels, al Baix Llobregat. Informació general del centre, cites i validació. Cites de la pàgina: Perillosos són els grans homes dels quals hom no pot riure -Giovanni Guareschi-.
CEIP Jacint Verdaguer del Prat de Llobregat
Escola amb 2 línies i 2 classes per curs. S'imparteix en català i la introducció del castellà es realitza segons la normativa, a partir del Cicle Inicial. Els alumnes poden rebre classes de Religió Catòlica. La resta Coneixement del Medi Social.
CEIP Jaume Balmes
Pàgina oficial del CEIP Jaume Balmes. És un centre públic d'ensenyament infantil i primari de Sant Feliu de Codines (Vallès Oriental). Informació general de l’escola, activitats, setmana cultural i festes escolars diverses.
CEIP Joan Casas
Pàgina oficial del CEIP Joan Casas. El CEIP Joan Casas, és un centre d'ensenyament infantil i primari de Sant Antoni de Vilamajor (Vallès Oriental). Informació del poble, història, activitats i visita virtual a l’escola.
CEIP Joan de Palà
El CEIP Joan de Palà de la Coromina va ésser inaugurat l’any 1986 i estrenat pels nens el 19 de setembre del mateix any. L'estructura de la nostra escola és cíclica amb tres mestres tutores. El nostres centre forma part de la ZER El Cardener.
CEIP Joan Juncadella
Web del CEIP Joan Juncadella de Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat). Centre de doble línia (dos grups per cada nivell educatiu). Educació Infantil: pàrvuls de 3, 4 i 5 anys, educació primària, menjador escolar, servei d'acollida matí (de 7:30 a 9h).
CEIP Joan Maragall
Hereu de l'antiga escola rural, és actualment el centre d'ensenyament més gran de la comarca de l’Anoia, amb gairebé 600 alumnes. L'escola està situada al sud de Vilanova del Camí, al barri de Santa Llúcia. Visita, serveis i activitats escolars.
CEIP Joan Maragall
Escola va ser inaugurada pel President Francesc Macià, l’any 1932. El curs 2006/07 vam celebrar el nostre 75è aniversari. Durant tots aquests anys ha anat evolucionant i canviant la seva fesomia, adaptant-se a les noves necessitats educatives.
CEIP Joan Maragall
Centre d'Educació Infantil i Primària, situat a Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat). Informació general de l’escola, organització, etapes educatives, activitats, ideari, calendari escolar, professorat, AMPA, llibres de text, activitats i enllaços.
CEIP Joan Maragall Sabadell
Escola situada al barri de Can Puiggener de Sabadell. La barriada va ser fins el s XVII terres de conreu d'unes finques de Mas Canals. Els Canals van vendre les finques al sabadellenc Jaume Puiggener. Menú del mes, el nostre bloc i calendari escolar.
CEIP Joan XXIII
Escola de Balenyà (Osona). Per parlar de la història de l’escola ens hem de remuntar a principis del s. XX. Actualment una nova perspectiva de creixement, planteja el repte de la construcció d’un nou edifici escolar, que esperem disposar en breu.
CEIP Joaquim Abril
Web d’aquest centre docent públic de Sant Fost de Campsentelles (Vallès Oriental). L’escola imparteix el segon cicle d'educació infantil i l'educació primària. Apartats sobre l'escola, l'AMPA, fotografies d'alumnes i explicació d’activitats i festes.
CEIP Joncadella
Espai d’aquest centre docent públic de Sant Joan de Vilatorrada, d'educació infantil i primària. Informacions del curs, calendari, activitats del centre. Sant Joan de Vilatorrada , un poble de la comarca del Bages situat a la riba del riu Cardener.
CEIP Jorba
Pàgina d’aquest centre d'ensenyament infantil i primari del municipi del poble de Jorba, a la comarca de l’Anoia. Dades de l’escola i les seves activitats, història, espai dels alumnes, i informació de Jorba i del poble agregat de Sant Genís.
CEIP Jorba
Pàgina del centre d'ensenyament infantil i primari de Jorba, a la comarca de l’Anoia. Els alumnes, l'escola i el poble. Inclou la presentació de l’escola en tríptic i pel·lícula sobre el CEIP JORBA feta pels alumnes del cicle superior.
CEIP Josep Boada
Web d’aquest centre d'ensenyament infantil i primari, de Badalona. El C.E.I.P. Josep Boada és una escola aconfessional que respecta tots els pensaments, idees, religions i ètnies. La nostra actuació es fonamenta en un tracte personalitzat.
CEIP Josep Ferrà i Esteva
Centre d'ensenyament infantil i primari, ubicat a Olesa de Montserrat (Baix Llobregat). Organització, serveis, activitats i enllaços. L’escola és pluralista, no ha d'excloure ningú a causa de la seva procedència, religió, ideologia o nivell econòmic.
CEIP Josep Ferrà i Esteva - Blog
Blog revista del CEIP Josep Ferrà i Esteva dedicat a les notícies i activitats del Ferrà. El CEIP Josep Ferrà i Esteva es un centre escolar, ubicat a Olesa de Montserrat (Baix Llobregat). Sortides i excursions que realitzen els nens de l’escola.
CEIP Josep Gras
Web del Centre d’Ensenyament Infantil i Primari Josep Gras de Sant Llorenç Savall a la comarca del Vallès Occidental. Informació de l’Escola, normativa, l’AMPA, el temps, enllaços, alumnes, activitats, revista i records.
CEIP Josep Masclans
Pàgina del Col·legi Públic “Josep Masclans” de Vallbona d’Anoia, a la comarca de l’Anoia. Informació de l’escola, activitats, cartellera, dossier de pares, preinscripció i matriculació. Informació del poble de Vallbona d’Anoia.
CEIP Josep Monserrat
Centre a Mataró. Informació de l’escola, normativa d’escola, preinscricions, carta de compromís educatiu, llista de llibres, fulls informatius, curs actual, cicle inicial, cicle mitjà, cicle superior, educació infantil, recursos TIC, articles recents, …
CEIP Josep Pallerola i Roca
Centre docent públic de Sant Celoni, que imparteix el segon cicle d'educació infantil i l'educació primària. Apartats sobre l'escola, l'AMPA, el municipi, el projecte Comènius i la setmana cultural. Comptem amb una plantilla de 42 mestres.
CEIP Josep Tarradellas
Centre d'Educació Infantil i Primària, situat a El Prat de Llobregat (Baix Llobregat). Informació general de l’escola, organització, setmana cultural, activitats, setmana cultural, associació esportiva, biblioteca, AMPA i links d’interès.
CEIP Joventut
Centre docent públic que imparteix educació infantil i educació primària a Callús (Bages). Passeig fotogràfic per l'escola. Escola, espais educatius i serveis, aules, treballs, llibre del poble, expressió escrita, festes i el butlletí de l'escola.
CEIP L’Albiol
Pàgina web del CEIP L’Albiol de Sant Julià de Cerdanyola. És una escola petita i forma part de la ZER alt Berguedà. Fa alguns anys, l’escola va estar a punt de ser tancada per la manca de nens. Actualment l’escola està oberta i té uns 24 alumnes.
CEIP L’Alzinar
Pàgina del CEIP L’Alzinar. Ei, ei, ei! Què tal! Som de L'Alzinar, del Montseny i som de Campins, de tots bons amics. Ei, ei, ei! Què tal! Give me five, les mans. Els grans i petits plegats, tots junts fem camí. Pertany a la ZER Baix Montseny.
CEIP L’Areny
Web del CEIP L’Areny de Cornellà de Llobregat. Tota la informació actualitzada a la nova pàgina web de l'escola. La nostra línia educativa. Educació Infantil / Ed. Primària. Menjador, casal, acollida. Altres webs, jocs, entreteniments.
CEIP L’Olivera
Web del CEIP L’Olivera de Vallirana (Baix Llobregat). L’horari del menjador escolar durant la jornada intensiva de 13 a 15,30 h. No es poden recollir els/les alumnes fóra de l’horari a excepció de causes justificades com a la resta del curs.
CEIP La Font
Web d’aquest centre docent públic de la ciutat de Manresa, on s’imparteix l'educació infantil i primària. Informacions del curs, calendari escolar, apartat sobre el centre, els professors, els alumnes, l'AMPA, activitats, …
CEIP La Ginesta
Web del cCentre d'ensenyament infantil i primari situat al municipi de Vallirana (Baix Llobregat). Activitats educatives, el poble. la nostra escola, direcció del centre, comunitat educativa, blocs de les aules-bloc de la biblioteca, bloc d'activitats, …
CEIP La Jota
La nostra escola està situada a Badia del Vallès (Vallès Occidental), molt a prop de Cerdanyola, Barberà i Sabadell. Instal·lacions, funcionament intern, normes, menjador, serveis, festes, actibitats i els blocs dels diferents cicles de l’escola.
CEIP La Llàntia
Web del CEIP La Llàntia de Mataró. El bloc vol acostar a les famílies i alumnes per tal de fer més estreta la nostra relació. Així doncs, visitant el bloc podreu veure algunes de les activitats que fem a l’escola mitjançant fotografies i articles.
CEIP La Muñeira
Escola de Badia del Vallès. Vol desenvolupar la personalitat dels nens i nenes: En el respecte dels drets i llibertats, tolerància, responsabilitat, solidaritat i fomentant l’acceptació de la diversitat física, intel·lectual, cultural i de parla.
CEIP La Salut
Escola de Collbató. Una escola acollidora i oberta a tothom, on pretenem que els protagonistes siguin els nens i nenes. Les notícies del centre: celebracions internes, activitats obertes a les famílies, dates de preinscripció, dates de beques, etc.
CEIP La Salut
Web de l’escola de Collbató, municipi del Baix Llobregat. Us informem d’un seguit d’informacions importants a tenir en compte per l’inici de curs. Les persones que treballem a l’escola desitgem que tinguem un curs escolar plenament satisfactori.
CEIP La Sínia
Centre d’Ensenyament d’Infantil i Primària al barri del Pla del Remei de Vic. Informació de l’escola, cicles, alumnes i els blocs: Aula d’Acollida, El bloc d’educació infantil, bloc del cicle inicial, bloc del cicle mitjà i bloc del cicle superior.
CEIP Labandària
Web del CEIP Labandària de Sant Andreu de Llavaneres (Maresme). El centre educatiu, departaments i activitats. Labandària respon al terme llatí en que es coneixia la vall de Llavaneres, nom que evoca al passat i ens dóna identitat pel futur.
CEIP L'Albiol de Sant Julià de Cerdanyola
L’escola s’anomena CEIP L’Albiol. Una escola petita i part de la ZER Alt Berguedà. Fa uns anys, va estar a punt de ser tancada per la manca de nens. Actualment l’escola està oberta i té uns 24 alumnes. El CEIP L’Albiol no sempre ha estat una escola.
CEIP L'Alzina
Escola pública de Molins de Rei. Però això no vol dir que, sense perdre'ls de vista, no puguem donar-li una identitat pròpia, adaptada a les característiques i particularitats que serveixi per aconseguir una formació integral. Estem al c/ Puigcerdà, 56.
Ceip Lanaspa Giralt de Terrassa
Ens definim com a escolademocràtica, pluralista i participativa. Entenem l'educació com un procés integral on cal desenvolupar totes les dimensions de la persona, tan individuals com a grupals. Escola, notícies, alumnes, activitats i projecte.
CEIP l'Era de Dalt
Centre públic que imparteix l'educació infantil i primària. Es troba al Sud-Est del poble de Tona, al carrer Andreu Molera, en un extrem del poble, no massa lluny del centre i amb fàcil accés. Actualitat, enllaços, l'escola, fotos, AMPA, jocs i fòrum.
CEIP Les Flandes
L'escola pública situada al centre del nucli urbà de Piera, a la comarca de l’Anoia. Tauler d'anuncis, informacions del curs actual, enllaços, menjador, revistes del centre i informació de la grip A en l'àmbit educatiu.
CEIP Les Masies de Voltregà
Els nens i les nenes del CEIP Les Masies de Voltregà, hem estudiat la nostra escola i tots els espais que la formen. Aquest és el resultat del nostre treball. Passegeu-vos pels diferents espais del plànol i els podreu conèixer.
CEIP Les Pinediques
Pàgina del Centre d’Ensenyament Les Pinediques de Taradell. Aquesta escola està situada en una zona boscosa a les afores del municipi. Dades de l’escola, ensenyaments i la revista Les Pinediques.
CEIP L'Esqueix
Escola de Monistrol Calders (Bages), que escolaritza nens i nenes d'educació infantil i primària. Forma part de la ZER El Moia-nès. Una ZER és una agrupació d'escoles de pobles petits que comparteixen el projecte i els mestres especialistes.
CEIP L'Estany
Centre docent públic d'educació infantil i primària. Dades sobre el poble, l'escola i les activitats. Forma part del ZER el Moianès, amb les escoles de Calders, Castellcir, Collsuspina, l'Estany, Monistrol de Calders, Mura i Sant Quirze Safaja.
CEIP L'Estelada
Centre docent públic de Cànoves i Samalús (Vallès Oriental), que imparteix l'educació infantil i primària. Història del centre, activitats, documents, webcam, cicles, departaments d¡arees temàtiques, AMPA, alumnes i professors.
CEIP L'Estelada - Blog
Blog del Centre d’Ensenyament Infantil i Primari L'Estelada de Cànoves i Samalús (Vallès Oriental). Cursos, cicles, departaments, l’escola, FTP de l’Escola, missatges, esdeveniments i altres dades d’interès.
CEIP Lillet A. Güell
El centre manifesta una tasca educativa fonamentada en els drets humans. Pel conjunt dels mestres l' educació és pluralista, respectant les conviccions morals, i ideològiques dels alumnes. AMPA, serveis, mestres i alumnes. La Pobla de Lillet (Berguedà).
CEIP Lluís Piquer
Escola catalana pública, integradora i que té com a objectiu la formació de persones solidàries, tolerants, respectuoses i lliures. Està situada al casc antic de Parets del Vallès. Va ser fundada l'any 1928, és l'escola més antiga del poble.
CEIP Lola Anglada
L'escola de barri de Badalona. Aquest sector de la ciutat al qui la masia dóna nom, a l'igual que a la riera, formava part del barri de Pomar. Té com a objectius l'educació en els valors, el respecte, la solidaritat, la llibertat i la no discriminació.
CEIP Lola Anglada de Tiana
Pàgina del CEIP Lola Anglada de Tiana (Maresme). Inclou els blogs dels diferents cicles amb fotos i vídeos, inscripcions extraescolars, l’equip de mestres d’enguany, serveis, activitats, matriculació, AMPA, menjador i transport.
CEIP Marcel·lí Moragas
Centre d'Educació Infantil i Primària de Gavà (Baix Llobregat). Informació general de l’escola, organització, etapes educatives, activitats, serveis, documents, vídeos, blocs de l’escola. Aquest col·legi està situat a la urbanització de Can Tintoré.
CEIP Mare de Deu de Bellvitge
Escola Mare de Deu de Bellvitge. En aquestes pàgines teniu una petita mostra de qui som i què fem al llarg el curs escolar. Però per aprofundir en algun aspecte que us interessi més, apropeu-vos a l'escola i us informarem de forma més acurada …
CEIP Mare de Déu de Montserrat
Centre docent públic, situat a Súria (Bages), que imparteix el segon cicle de l'educació infantil i l'educació primària. El centre, les instal·lacions, l'AMPA, les festes i excursions, projectes i apartats específics per a cada ensenyament.
CEIP Mare de Déu de Montserrat
A Olesa al 1925 es plantejà necessitar un edifici escolar de nens i nenes. Les obres van durar 18 mesos, acabant l’any 1930, amb cost de 255.913,10 pessetes. Ha tingut molts noms: d’Escuela Nacional de niños y niñas, fins a Mare de Déu de Montserrat.
CEIP Mare de Déu de Montserrat Malgrat
Escola pública que ens regim pel següent ideari… Trets pedagògics del centre: Educació Infantil P3, P4 i P5. (3 a 6 anys), Educació Primària. (6 a 12 anys). Festes tradicionals: Castanyada, Nadal, Carnaval, Sant Jordi, setmana cultural, fi de curs, ...
CEIP Mare de Déu del Patrocini
Pàgina del CEIP Mare de Déu del Patrocini. Es un d'educació infantil i primària del municipi de Cardona (Bages). La seva web inclou completa informació del poble, de l’escola, de les persones que en formen part i de les activitats.
CEIP Mare de Déu del Remei
Centre de formació a Santa Maria de Palautordera molt a prop del Montseny, al Vallès Oriental. Presentació del poble, l'escola, activitats, cicles, mestres, administració, l'AMPA i el servei municipal psicopedagògic.
CEIP Margarida Xirgu
Web del CEIP Margarida Xirgu Badalona. L'escola té l’objectiu d’orientar els nens i nenes en l'aprenentatge de la convivència i la solidaritat, estimular els valors d'una societat democràtica i plural desenvolupant l'esperit crític i la responsabilitat.
CEIP Maria Borés
Centre d'ensenyament infantil i primari a La Pobla de Claramunt (Anoia). Informació sobre la pròpia escola, les activitats i els serveis.
CEIP Marinada
Centre que depèn del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Servei d’atenció a la infància i a la joventut. Inscripció a les activitats esportives extraescolars, els enllaços més interessants que hem trobat anant d'excursió.
CEIP Marta Mata
Educació infantil de segon cicle (P3 i P4). El CEIP Marta Mata encara no té història. Acaba de nèixer i la història l'anem escrivint cada dia. Torelló és un poble de 13.000 habitants al nord de l'Osona. Estem ubicats de manera provisional en mòduls.
CEIP Mestre Pla
L’escola es va inaugurar l’onze de Març del 2001 encara que com a escola ja ens vam posar en marxa al Setembre del 2000 en unes aules habilitades en un local de l’Ajuntament del carrer Alguer més unes aules cedides pel C.E.I.P. Sant Esteve.
CEIP Misericòrdia
Web del CEIP Misericòrdia de Canet de Mar (Maresme). És un centre d'ensenyament infantil i primari. Informació de l’escola, les seves activitats, l’AMPA, els alumnes, notícies del centre, el pas del temps, programa de festes i fotos de l'escola.
CEIP Montbou
Centre d'ensenyament infantil i primari a Santa Margalida de Montbui (Anoia). El CEIP prioritza un ensenyament formatiu, dinàmic i global de la persona. Presentació de l'escola, els nens, sortides, festes, l’AMPA, projectes i el poble.
CEIP Montmany
Revista-bloc de l’Escola CEIP Montmany de El Figueró i Montmany (Vallès Oriental). Informació actualitzada de les activitats del centre, sortides, activitats TIC, AMPA, festes, treballs en Powerpoint, etc. Guixos: el full informatiu de l'AMPA.
CEIP Montsagre
Pàgina oficial del Centre d’Educació Infantil i de Primària Montsagre, del municipi de Horta de Sant Joan (Terra Alta - Tarragona). L’escola d’Horta de Sant Joan pertany a la ZER Ports-Algars. Dades de l’escola, mestres i activitats.
CEIP Montserrat
Totes les dades del CEIP Montserrat. A Sant Salvador de Guardiola, com a molts altres pobles de Catalunya, abans de la Guerra Civil, ja hi havia una escola. El 1959 es construeix un edifici definitiu en els números 17 i 19 del carrer de Dalt.
CEIP Muntanyola
Nou bloc del CEIP Muntanyola, l’escola d’aquest municipi de la comarca d’Osona. Esperem que esdevingui una bona eina de comunicació per tots els que formem la comunitat educativa: alumnes, pares, mestres i personal del centre.
CEIP Mura
L'Escola de Mura forma part de la ZER El Moianès Ponent, formada per l’escola de Calders, Monistrol de Calders i Mura. Una ZER és una agrupació d'escoles de diversos pobles petits que comparteixen projecte i els mestres especialistes.
CEIP Nadal
Wel de l’Escola Nadal, Centre d'Educació Infantil i Primària, situat a Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat). Informació general de l’escola, organització, etapes educatives, activitats, blocs, AMPA, i altres informacions relacionades amb l'escola.
CEIP Palau
Innovadora escola que experimenta noves formes d'educar amb participació en la marxa de l'escola i expressió lliure d’opinions, oberta i respectuosa. Palau-solità i Plegamans. L’APA, estudis i serveis.
CEIP Pau Casals Montmeló
Centre públic d'ensenyament. Imparteix segon cicle d'educació infantil i primària a Montmeló (Vallès Oriental). Informació del Consell Escolar, calendari, horaris, equip de mestres, llibres de text, reglament de règim intern i accés a la intranet.
CEIP Pau Casals Rubí
El CEIP Pau Casals és el centre d'Educació Infantil i Primària més antic de Rubí (Vallès Occidental), data de l'any 1964. El barri on està situada l'escola és al centre de la ciutat, dins el nucli comercial i de serveis. L'escola, alumnes, fotos i curs.
CEIP Pau Casals Viladecans
La pàgina web i el seu contingut pretenen reflectir el dia a dia i les activitats de l'escola. Hi trobaràs fotos de les activitats i excursions, totes les novetats del centre i moltes coses més. El recinte escolar consta de 4 edificis voltats de pati.
CEIP Pau Picasso
L’escola Pau Picasso de Badalona, està situada al carrer Pintor Pau Picasso de Badalona. Està situada al barri de la Nova Lloreda, envoltada de zones comercials i de zones verdes. El CEIP Pau Picasso de Badalona, inicia el camí en això dels blocs…
CEIP Pedraforca
Centre d’Ensenyament Inicial i Primari Pedraforca de Saldes (Berguedà). Pertany al ZER Alt Berguedà. Som una escola rural de la comarca del Berguedà. Disposem de dues aules i distribuim els cursos en funció de la matrícula.
CEIP Pere Lliscart
Centre públic de la Generalitat de Catalunya. Va ser inaugurat el curs 1976-77, i l'edifici d'Educació Infantil el curs 1982-83. Fins aquell moment els nens i les nenes començaven l'escolaritat en el centre a 1r d'EGB i en el Parvulari Virgen de Núria.
CEIP Planas i Casals
L’Escola Planas i Casals es va inaugurar a Badalona el curs 1976-1977. El col·legi públic “Planas i Casals” era una de les tres escoles que es van construir a Can Ruti a la dècada dels 70. Aquesta era l’escola dels barris de Bufalà, Bonavista i Canyet.
CEIP Pompeu Fabra
Web de l'escola Pompeu Fabra del Pont de Vilomara (Bages). Informació del centre, projecte educatiu, activitats escolars, informació del municipi, festes escolars i altres activitats, vídeoceips, i novetats.
CEIP Pompeu Fabra
Centre d'ensenyament públic, que imparteix segon cicle d'educació infantil i primària. El claustre està format per 16 mestres, especialistes d'educació infantil i primària, educació especial, anglès, música i educació física. Vilanova del Camí.
CEIP Pompeu Fabra
Centre d'Educació Infantil i Primària, del Prat de Llobregat (Baix Llobregat). Informació general de l’escola, organització, etapes educatives, activitats Els alumnes de sisè participen en la Cantata Rudari del i els alumnes de cinquè fan una sortida.
CEIP Pompeu Fabra del Pont de Vilomara
L'escola pública Pompeu Fabra és considerada la millor escola del municipi del Pont de Vilomara i Rocafort (Bages). El seu origen es perd en la dictadura franquista, quan tenia l'original nom de Colegio Nacional Mixto Generalísimo Franco.
CEIP Pompeu Fabra Manlleu
L'escola ha crescut i ja som molta gent, això dèiem en el desè aniversari de l'escola i així ha estat. El creixement de l'escola en alumnes ha comportat també l'adequació d’espais i demana l’ampliació de l'escola. Revista Escletxa i blocs cicles.
CEIP Pompeu Fabra Vallirana
Escola pública de Vallirana, oberta a tothom i sense discriminació. Imparteix les etapes d’Educació Infantil (3 a 5 anys) i d’Educació Primària (6 a 12 anys). Depèn administrativament del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.
CEIP Pont Trencat
Pàgina del CEIP Pont Trencat de Santa Maria de Palautordera, al baix Montseny (Vallès Oriental-Barcelona). Informació general de l’escola, principis pedagògics, activitats i sortides. Pertany a la Zona Escolar Rural Baix Montseny.
CEIP Prat de la Manta
L'escola Prat de la Manta cubreix l'etapa d'Educació Infantil de 3 a 5 anys i l'Ensenyament Primari de 6 a 12. Adscrita als instituts del barri de Santa Eulàlia, on l'alumnat que acaba la primària hi té garantida la continuïtat d'ESO fins als 16 anys.
CEIP Prat de la Riba d’Esplugues
Escola situada al barri de Can Clota i s’hi pot accedir des dels barris de La Plana i de Can Vidalet. Escola d’una sola línia acollidora i familiar. Això permet crear un bon ambient de relació entre tota la comunitat educativa, alumnes, pares i mestres.
CEIP Princesa Làscaris
Pàgina del CEIP Princesa Làscaris de Casserres. Llibres de text, panellets a l’Escola. El curs 2006-2007, taller, concursos, matemàtiques per a la universitat, l’hort de l’escola, ...
CEIP Puig Drau
Pàgina del CEIP Puig Drau del poble de Montseny, Vallès Oriental, elaborada pels alumnes de 6è durant el curs. Informació general, coses de natura, dades del poble, activitats, l’escola i la ZER. Pertany a la ZER Baix Montseny.
CEIP Puig-Agut
Col·legi d'Educació Infantil i Primària Puig-Agut situat al nord del centre de Manlleu, al barri de l'Erm i al costat del Mercat Municipal i de l'església de Sant Pau. Història, cicles, espais de l'escola, organització, AMPA, etc.
CEIP Puigberenguer
Centre docent públic, en aquest barri de Manresa, que imparteix educació infantil i primària. Actualitat, història, imatges, localització, les festes, AMPA i enllaços. L'any 1982 va néixer l'escola Puigberenguer. Abans els nens anaven a Manresa.
CEIP Quatre Vents
Escola pública de Manlleu. Té la intenció d'orientar les seves accions educatives a preservar i promoure la cultura, la llengua, els costums i les tradicions de Catalunya. Tot i això, assegura un tracte no discriminatori de les dues llengües oficials.
CEIP Ramon Llull
Centre d'Educació Infantil i Primària, situat a El Prat de Llobregat (Baix Llobregat). Informació general de l’escola, organització, etapes educatives, activitats, contes, poesies, comentaris de pel·lícules, els alumnes i les alumnes de l’escola.
CEIP Ramón Muntaner de Bellvitge
Espai de trobada entre pares, mares, professors i alumnes. La finalitat: mantenir-vos informats de les activitats que s'organitzen, facilitar la comunicació entre famílies i mares amb l'AMPA i el Consell Escolar i donar a conéixer l’escola al barri.
CEIP Renaixença
Web oficial d’aquest centre docent públic de la ciutat de Manresa, on s’imparteix l'educació infantil i primària. Informacions del curs, calendari escolar, departaments, apartats sobre l'escola, activitats, mestres, alumnes, l'AMPA, etc.
CEIP Roc Blanc
Pàgina oficial d’aquests centre d’educació infantil i primària de Viladecavalls, al Vallès Occidental. Informació del centre, l’equip pedagògic, curs escolar, dades del menjador, activitats, blocs, instal·lacions del centre i enllaços.
CEIP Rocafonda
Som una escola pública de Mataró. Una escola catalana, una escola laica, una escola democràtica, una escola que treballa pel medi ambient: Tots els sectors de l’escola treballen per una educació vers el desenvolupament sostenible. Activitat.
CEIP Rosella de Viladecavalls
Pàgina de presentació de l'escola Rosella de Viladecavalls. Trobaràs: Informació general, activitats d'alumnes, mestres i pares. Treballs d'alumnes: història, geografia, ciències naturals relacionats amb el nostre poble.
CEIP Sagrada Família Caldes d’Estrac
Escola Caldes d’Estrac (Maresme). És un centre públic d'ensenyament, que imparteix l'educació infantil i primària en aquest municipi de la costa del Maresme. Informació general del centre, departaments, activitats, AMPA …
CEIP Salvador Espriu
Centre d'Educació Infantil i Primària, situat al barri de Falguera de Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat). L’escola, organització, cicles i etapes educatives, histporia, edifici, trets d’identitat, professorat, AMPA, activitats del centre, i serveis.
CEIP Sant Andreu de Llavaneres
Aquest blog del nostre centre, pretén ser l'aparador on els mestres i els alumnes mostrem als pares i mares, algunes de les activitats que portem a terme a l'escola. Ho volem fer de forma audiovisual perquè creiem que és més viscuda per tothom.
CEIP Sant Bernat
Web del Centre d’Edicació Infantil i Primària Sant Bernat d’Olesa de Montserrat (Baix Llobregat). Inclou els blocs del centre: el bloc d’infantil, bloc de cicle inicial, bloc cicle mitjà, bloc cicle superior, clics d’infantil, intranet i bloc de l’escola.
CEIP Sant Climent
Escola pública de Sant Climent de Llobregat (Baix Llobregat). El projecte de coeducació elaborat per l'escola ha estat seleccionat per la Generalitat dintre dels seus programes d'innovació educativa. Projectes, bloc i educació física a l’escola.
CEIP Sant Cristòfor
Centre d'Infantil i Primària. Els nens i nenes comencen a P-3 i quan acaben 6è. de primària van a l'Institut de Gavà, on poden estudiar ESO i batxiller. L'escola es troba situada en una àrea cèntrica de la població, propera a la zona comercial.
CEIP Sant Esteve
El CEIP Sant Esteve és un centre educatiu públic d’infantil i primària, situat al poble de Valls de Torroella (Sant Mateu de Bages). Informació, l’escola coeducativa, biblioteca-mediateca, i els actes de celebració del 25è aniversari.
CEIP Sant Eulàlia
Espai del Centre d’Educació Infantil i Primària Sant Eulàlia de Berga. Informació general de l’escola, informacions, innovacions, festes, sortides, menjador escolar, adreces d'interès, dades de l’AMPA, blocs i web d’interès.
CEIP Sant Ignasi
L'escola pública Sant Ignasi és un centre d'educació infantil i primària de Manresa, amb vocació d'escola de barri on hi ha representada la major part de la societat del nostre entorn. Som una escola catalana, laica, plural, democràtica i integradora.
CEIP Sant Jeroni
El CEIP Sant Jeroni és l'escola pública de Sant Pere de Riudebitlles, a la comarca de l’Alt Penedès, que acull als nens i a les nenes des dels 3 als 12 anys. Projectes, la nova escola, festes i sortides.
CEIP Sant Joan
Escola de Berga. Vol assolir una bona preparació a nivell humà i acadèmic que permeti a cadascú afrontar el seu projecte de vida. La millor preparació dels infants, per tal que esdevnguin ciutadans-nes resposables, compromesos i tolerants.
CEIP Sant Jordi
Escola pública badalonina d'una línia, encara que a 6è hi ha dos grups. La composició de la plantilla és de 13 mestres més un especialista de català, compartit amb una altra escola de Badalona, és a dir 14 mestres. Projectes, serveis i AMPA.
CEIP Sant Josep de Calassanç
Centre públic d'educació infantil de Súria (Bages). L'escola i el poble, equip de mestres, alumnes, Projecte Comènius, AMPA i el full informatiu. La nostra concepció d'escola passa per l'aplicació d'una acció educativa d'educació integral de l'alumne.
CEIP Sant Llorenç
Pàgina del CEIP Sant Llorenç, centre d’educació infantil i primària del municipi de Guardiola de Berguedà, a la comarca del Berguedà. Informació del centre, cursos, activitats, despatx, l’APA, fòrums i enllaços.
CEIP Sant Marc
L'Escola de Bassacs (Gironella). Activitats i informacions relacionades amb el CEIP Sant Marc de Bassacs. Hem creat un bloc destinat a publicar-hi informacions i activitats relacionades amb els nens i nenes de la nostra escola.
CEIP Sant Marc - Bloc
Nou bloc destinat a publicar-hi un munt d'informacions i activitats relacionades amb els nens i nenes d’aquesta escola. La nostra escola forma part de la ZER Baix Berguedà juntament amb el CEIP Olvan i el CEIP Gira-sol de Montmajor.
CEIP Sant Miquel
Ja tenim web! Aquesta és la nostra web. A la nostra escola, ja som 122 nens i nenes i 16 mestres, i aviat estrenarem centre nou i un bloc específic per a cada grup. Entreu i investigueu, seguiu atents a noves informacions.
CEIP Sant Miquel - Blog
Bloc de l’equip directiu del Centre d’Ensenyament Sant Miquel de Castellgalí (Bages). Tota la primària anem a Sant Benet de Bages. Recordatoris, reunions, festes i esdeveniments amb participació de l’escola.
CEIP Sant Pere
Web del CEIP Sant Pere, centre docent públic de Monistrol de Montserrat (Bages), d'educació infantil i primària. Diverses informacions sobre: Els alumnes, mestres, AMPA, vídeos de l'escola, recursos audiovisuals educatius i grups escolars.
CEIP Sant Quirze Safaja
Escola que forma part de la Zona Escolar Rural El Moianès, que la formen set escoles: Castellcir, l’Estany, Calders, Monistrol de Calders, Mura, Collsuspina i Sant Quirze Safaja. El 2005 va tornar a obrir de nou l'escola de Sant Quirze Safaja.
CEIP Sant Sadurní
Pàgina oficial del Centre d’Educació Infantil i de Primària Sant Sadurní de Montornès del Vallès (Vallès Oriental - Barcelona). La pàgina es troba en procés de construcció. Disculpeu les molèsties.
CEIP Sant Vicenç
Centre Públic d'Educació Infantil i Primària de Sant Vicenç de Castellet (Bages). Coses que fem a l'escola. El CEIP Sant Vicenç va obrir portes l'any 1975. L'any 1994, es va produir la fusió de les 2 escoles públiques de Sant Vicenç de Castellet.
CEIP Santa Maria d'Avià
Pàgina oficial de l’escola d’Avià, a la comarca del Berguedà. El centre es va inaugurar l’any 1977. Informació general del centre, el projecte educatiu, sortides i festes, activitats, menjador escolar, mestres, i l’estació meteorològica de l’escola.
CEIP Santa Maria d'Avià - Bloc
Bloc de l’escola. Els nens i nenes d’educació infantil i inicial estem observant el creixement dels pollets de la gallina pipina que ens han portat el Joan i el Ramon Canudas. Tenim la gallina i els pollets al galliner de l’escola. Els cuidem entre tots!
CEIP Santa Maria de Besora
Web de l’escola pública de Santa Maria de Besora (Osona). Instal·lacions actuals, festes durant l’any, activitats i l aparticipació al Programa Comènius, el Projecte d'Innovació llengües estrangeres i el Projecte Escoles Verdes.
CEIP Santa Maria de Cervelló
Web de l’escola i de l’AMPA de l’escola, campus i cursos online. A Cervelló, comarca del Baix Llobregat, a uns 25 km. de la ciutat de Barcelona. L’Ampa gestiona el menjador de l'escola, les activitats extraescolars i vinculen els pares amb l'escola.
CEIP Santiago Ramón y Cajal
Pàgina web de l’Escola Santiago Ramón y Cajal, CEIP ubicat a la ciutat de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). Inclou els blocs de l’escola: Cicles, English, festes, escola de música, aula d’acollida, serveis, festes de l’escola i la web antiga.
CEIP Sants Abdó i Senén
La nostra escola és un centre d'Educació Infantil i Primària. Està situada a la comarca de l'Alt Penedès al poble del Pla del Penedès. Tot i que la nostra escola és petita mica en mica l'estan ampliant ja que cada cop som més.
CEIP Serenavall
CEIP de Sant Andreu de Llavaneres de la xarxa pública del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya que va començar a funcionar el curs 1999-2000. Des del curs 2004-2005 som escola completa amb dues aules per nivell.
CEIP Serra de Coll-Bas
El CEIP Serra de Coll-Bas, és un centre d'ensenyament infantil i primari del municipi de Carme, ala comarca de l’Anoia. Presentació de l'escola i el municipi, activitats i AMPA. Estem renovant el web. Perdoneu les molèsties.
CEIP Serra de l'Obac
Web del Centre d’Educació Infantil i Primària Serra de l'Obac del barri Can Roca de la ciutat de Terrassa. La web es divideix en dues parts: la part d’educació infantil, i la part d’educació primària. Articles i comentaris, llista de blocs i activitats.
CEIP Serra de Picamill
Centre d'ensenyament infantil i primari, ubicat al poble de Vilada (Berguedà). Presentació de l’escola, claustre, organització, serveis, activitats, agenda, l’AMPA i enllaços a les altres escoles de la nostra ZER.
CEIP Serralavella
Escola pública d'infantil i primària d’Ullastrell (Vallès Occidental). Origen i breu història de l'escola. Principis educatius del centre. Història, professors, projecte, festes escolars, calendari i altres dades. Director: Juanjo López.
CEIP Serrat Voltor
Pàgina del Centre d’Edució Infantil i de Primària Serrat Voltor de Vallcebre. El CEIP Serrat Voltor rep el nom del cim més alt de la serra d’Ensija i és l’escola unitària pertanyent a la població de Vallcebre (Berguedà). Pertany a la ZER Alt Berguedà.
CEIP Sesmon d'Oló
CEIP Sesmon d'Oló, escola rural de Santa Maria d'Oló (Moianès) que pertany a la ZER Gavarresa, juntament amb el CEIP Els Roures, El CEIP Llevant i El CEIP Segismon d’Oló (Barcelona). La seva pàgina es troba en procés de construcció.
CEIP Sobirans
Pàgina del Centre d’Educació Infantil i Primària d’Arenys de Munt (Maresme) CEIP Sobirans. Informació general del centre escolar, cicles, postres de músic, bloc d’anglès, bloc de l’hort. El centre és una Escola Verda.
CEIP Tagamanent
Escola de La Garriga, amb 25 anys de trajectòria. Va començar amb 240 alumnes de 1r a 7è d’EGB i una plantilla de 7 profes-sors. Som una escola petita, d’una sola línia, que actualment compta amb una plantilla de 17 professors i uns 215 alumnes.
CEIP Taquígraf Garriga
El CEIP Taquígraf Garriga va ser innaugurat el 1976 com a ampliació de l'escola Mare de Déu de la Muntanya (un altre dels CEIPs públics del poble ), i no fou fins el 1979 que començà a funcionar de forma totalment autònoma. Dades i activitat.
CEIP Tomás Viñas
L'escola pública Tomàs Viñas de Mataró, del barri de Cerdanyola és un centre amb una tradició de trenta-cinc anys d'història. L'escola ha de ser un punt de trobada viu, participatiu i dinàmic, per construir tots plegats, el futur del nostre centre.
CEIP Torre Llauder
Web d’aquesta escola de Mataró. Torre Llauder es podria considerar la masia més emblemàtica de Mataró. Estava situada al Pla d’en Boet, just al davant del clos arqueològic (la vil·la romana era situada als horts de darrera de Can Llauder i can Tunyí).
CEIP Torre Roja
Centre d'ensenyament infantil i primari de Sant Pere de Vilamajor. El centre, projectes, activitats, informacions, l’AMPA i preins-cripcions. Durant els últims 25 anys ha crescut considerablement, passant d'una petita escola rural a una de dues línies.
CEIP Torreguitart
Web del CEIP Torreguitart de Sabadell. Edifici Infantil i Edifici Primària. Instal·lacions: Pati primària, aula música, aula informàtica, aula religió, ludoteca, aula audiovisuals, SUM, biblioteca, aules de primer a sisè, aula d'anglès, taller, …
CEIP Torres Amat
Centre d’ensenyament infantil primari, de Sallent (Bages), que dona servei educatiu als nens de 4 a 12 anys. Cicles, es-pecialitats i informació general de l’escola. Pàgines, articles arxivats, categories, cerca, …
CEIP Trentapasses
Centre de públic ubicat a Vilalba Sasserra (Vallès Oriental). S’hi imparteixen classes a alumnes d’infantil (3,4 i 5 anys) i primà-ria: Inicial 6-7 anys, mitjà 8-9 anys i superior 10-11 anys. Té 6 aules: 3 d’educació infantil i 3 d’educació primària.
CEIP Turó de Can Mates
Turó Can Mates és una escola pública que imparteix actualment Educació Infantil i Cicle Inicial d’Educació Primària. Els nostres trets d’identitat estan definits en el Projecte Educatiu del Centre (PEC) que podeu descarregar clicant sobre la imatge.
CEIP Verdaguer Santa Eugènia de Berga
Espai de l’Escola Jacint Verdaguer de Santa Eugènia de Berga (Osona). El CEIP Jacint Verdaguer és una escola publica, catalana, aconfessional, plural i mixta depenent del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.
CEIP Vic
Aquest és l'espai destinat a les imatges de les activitats i festes del Centre d’Ensenyament d’Infantil i Primària Vic Centre, nou centre escolar de la ciutat de Vic. Per poder veure les imatges cal fer un clic a àlbums i escollir el títol.
CEIP Vilademàger
CEIP situat a la Llacuna (Anoia). Es una escola cíclica, amb dues unitats d'educació Infantil i tres de primària, una per cicle. Aquest curs hi ha 71 alumnes. Forma part de la ZER Serra d'Ancosa. Presentació, activitats i treballs d’alumnes i professors.
CEIP Vilamagore
Escola pública d’Educació Infantil i Primària del poble de Sant Pere de Vilamajor. Alumnes. Proposta educativa. Orienta l’aprenentatge a aconseguir que els alumnes adquireixin els continguts i vegin la seva utilitat i la seva aplicació pràctica.
CEIP Vinya del Sastret
Pàgina web del CEIP Vinya del Sastret de Sant Esteve Sesrovires a la comarca del Baix Llobregat. La completa entrada en funcionament de la nova escola Vinya del Sastret amplia considerablement l’oferta educativa del poble de Sant Esteve.
Centre Cultural i Esportiu Xaloc
Centre educatiu privat concertat amb una oferta escolar que compren, educació infantil, primària, ESO, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i superior (de 0 a 20 anys). També impartim cursos de formació contínua i ocupacional.
Centre d’Estudis Secundaris Joan Maragall
Batxillerat, en humanitats, ciències socials, ciències de la natura i la salut. Cicles formatius grau mitjà: tècnic en gestió administrativa, tècnic en cures d’infermeria i tècnic en farmàcia. Informació del centre, propòsits actuació, oferta, història, …
Centre d'Estudis Joan XXIII
Centre Educatiu de l'Hospitalet de LLobregat. Dades de la Fundació Joan XXIII, l'oferta educativa, l'associació de Pares i Mares, les entitats lligades al centre i agenda. Centre propietat dels Jesuites. Ensenyament concertat.
Centre d'Estudis Mollet
Centre petit, presents al món educatiu de Mollet del Vallès des de l’any 1931, de forma ininterrompuda fins al dia d’avui. Hem dut a terme una permanent adaptació metodològica i tecnològica, per això hem educat fins a 3 generacions de la mateixa família.
Centre d'Estudis Sant Francesc
Mòduls Professionals Grau Mitjà: Comerç, Gestió Adm., Instal·lacions Electrotècniques. Superior: TSA de Sistemes Informàtics i d’Aplicacions Informàtiques, TS Gestió Comercial i Màrqueting, Telecomunicacions i Informàtica i Administració i Finances.
Centre d'Estudis Stucom
Pàgina Web del Centre d'Estudis Stucom, situat al centre de Batcelona. Batxillerats, Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, FP. Stucom Centre d' Estudis és una institució privada i laica, fundada al 1971.
CFA Jacint Verdaguer
Pàgina oficial del Centre de Formació d'Adults Jacint Verdaguer de la ciutat de Castelldefels, a la comarca del Baix Llobregat. L’espai inclou informació general del centre, enllaços d’interès, l’associació d’alumnes del CFA, i accessibilitat web.
Col.legi Sant Francesc d'Assís de Sabadell
Col·legi fundat a finals dels 40, quan dos frares franciscans van arribar al barri de Campoamor amb la intenció d’evangelitzar. A l’adonar-se que la població no estava escolaritzada, van instal·lar-se en un garatge i van començar a educar la població.
Col·legi Airina
Ubicat a Terrassa (Vallès Oc.). Forma part de la Institució Familiar d’Educació, grup educatiu que compta amb 13 escoles a Catalunya i Balears que apleguen més de 5.000 famílies i 700 professionals de l’educació que atenen uns 8.000 alumnes.
Col·legi Amor de Déu Sant Adrià de Besòs
Escola cristiana oberta a les persones la considerin adient per aconseguir el seu projecte personal bàsic i s’identifiquin amb la seva oferta. L’acció educativa es basa en l’amor, té l’estil llegat del Fundador i que es fa present en els centres.
Col·legi Anunciata
Web del Col·legi Anunciata de Cerdanyola del Vallès. L’escola promou la formació integral dels alumnes d’acord amb una concepció cristiana. l’Escola, l’aula tecnològica, projectes telemàtics, webs personals dels alumnes... 150 anys donant vida…
Col·legi Badalonès
L'any 1895 es crea el Col·legi Badalonès al carrer Sant Francesc d'Assís, 36. El seu fundador i primer director és el mestre Manel Piñol. El col·legi continua la tasca docent i noves generacions de nenes i nens, de nois i noies, segueixen educant-se.
Col·legi Balmes
Ubicat a Rubí (Vallès Occidental), és un centre educatiu privat concertat, d'una línia, que ofereix les tres etapes de l’educació obligatòria: Educació infantil (de 3 a 5 anys), primària (de 6 a 11), i secundària (d'11 a 16). Estudis, serveis i AMPA.
Col·legi Bertran
Pàgina del Col·legi Bertran de la ciutat de Sabadell. Inparteix educació infantil, educació primària, i educació secundària. L’escola està concertada amb el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Activitats del diferents cicles educatius.
Col·legi Claret Sabadell
El Claret es defineix com un col·legi plural, català i confessional, basat en els principis de l’humanisme cristià. Això no treu que siguem respectuosos amb la diversitat cultural i ideològica de cada persona. Informació general, cicles i activitat.
Col·legi Cultural
Escola privada badalonina. La finalitat del centre és contribuir a la formació integral de l'alumne en la dimensió social, d'acord amb principis de la cultura occidental, de l'humanisme cristià i amb el respecte als principis democràtics de convivència.
Col·legi Cultural Fluvià
Web del Col·legi Cultural Fluvià de la ciutat de Badalona. El Col·legi Cultural Fluvià comparteix titularitat, i funciona de forma pedagògica conjunta i amb el mateix projecte educatiu que el Col·legi Cultural. Els nostres blocs, alguns jocs i activitats.
Col·legi de la Mare de Déu de la Mercè
Religioses mercedaries col·legi d'educació primària i secundaria. Informació del centre, activitats, ensenyaments i notícies. El Col·legi Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu de Llobregat es va fundar l'any 1879 per l'Institut de Religioses Mercedàries.
Col·legi del Roser - Fundació Privada Puig i Cunyer
El Col·legi del Roser, fundació privada Puig i Cunyer, ofereix des de fa més de 100 anys una de les ofertes educatives més completes. Actualment complementa aquesta oferta amb servei de menjador, amb cuina pròpia i servei de residència.
Col·legi El Carme
Pàgina del Col·legi El Carme de Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès). Es tracta d’un centre privat concertat. Oferta educativa: Primer cicle d’educació infantil (a partir d’1 any), segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària.
Col·legi El Carme-Sant Elies
La pedagogia de les Escoles Vedruna gira al voltant d'un eix: la valoració de les persones i les relacions interpersonals en un clima familiar, senzill i proper, com a experiència educativa fonamental. Relació educativa que fomenta el respecte i l'afecte.
Col·legi El Casal
Centre docent privat concertat per la Generalitat de Catalunya on s'imparteixen tots els nivells de l'ensenyament obligatori: Parvulari (2n cicle d'educació infantil), educació primària, educació secundària obligatòria (ESO). El centre és d'una línia.
Col·legi El Casal de Castellar del Vallès - Jardí d’Infants El Casal
Llar d'infants, ensenyament Infantil, Primari i Secundari de Castellar del Vallès (Vallès Occidental). Conté la revista 'Full Obert' butlletí de la comunitat educativa i dades. Centre concertat per la Generalitat de Catalunya. Jardí d’Infants El Casal.
Col·legi Frangoal
Escola de Castelldefels ideològicament pluralista. Això significa respecte envers totes les ideologies i creences i intentar donar a l’alumnat les informacions tan objectivament com es pugui, perquè progressivament es formin els propis criteris.
Col·legi Fuster
El Col-legi Fuster és un centre concertat per la Generalitat de Catalunya a Santa Coloma de Gramenet. Educació infantil, educació primària, i ESO. Activitat general, fotos, el projecte educatiu resumit i Som-hi!, la revista escolar de la Fuster.
Col·legi Ginesta
Escola concertada d’Educació Infantil, Primària i Secundària, fundada a l’any 1986 per una cooperativa de mestres amb nom de Ciutat Meridiana. Per l’urbanització de la zona, l’escola va passar a pertànyer del municipi de Barcelona al de Montcada i Reixac.
Col·legi Immaculada Concepció
Entitat de la qual són titulars les Agustines Missioneres, es va fundar l’any 1906, és un centre escolar concertat i mixt. Aula d’audiovisuals, d’informàtica, de tecnologia, de música, laboratoris, biblioteca, gimnasos, sala d’actes, capella, etc.
Col·legi Immaculat Cor de Maria
Centre docent privat concertat que imparteix l'educació infantil i la primària. Escola confessional catòlica, adherida al Secretari-at de les Escoles Cristianes de Catalunya. Apartats sobre l'escola, les festes i la revista escolar «El racó del Vallès».
Col·legi Immaculat Cor de Maria
Escola confessional catòlica de Sant Feliu de Codines, concertat per la Generalitat de Catalunya, i adherida al Secretariat de les Escoles Cristianes de Catalunya. Ofereix un sentit cristià de la vida amb respecte i llibertat a la comunitat educativa.
Col·legi Jardí
Escola d'educació primària i ESO a Granollers. Els objectius de l'escola i les activitats més importants que portem a terme. Us convidem a visitar els diferents apartats. El Col·legi Jardí és una institució educativa fundada l'any 1946. Funcionament.
Col·legi Jesús Maria - Igualada
Més de 50 anys educant igualadins. Els petitons, els grans, la nostra cultura, tradicions i festes, la "Veu de l'Escola", Conexió directe amb la/el mestra/e per consultes de treballs i instal·lacions.
Col·legi Jesús Maria de Badalona
Pàgina del Col·legi Jesús Maria de Badalona, el Barcelonès. Les últimes novetats del col·legi Jesús Maria, informació de l’escola, que fem, instal·lacions de l'escola, i els serveis que ofereix generals. Nivells Escola: Infantil, Primària, i Secundària.
Col·legi Jesus Salvador
Col·legi situat a Sabadell. L'oferta educativa comprèn des de l'any fins als 16 anys. Té Llar d'infants, educació Infantil, primària i ESO. Creat l’any 1900, quant Sabadell era una industriosa vila d’uns 22.000 habitants segons consta a l’arxiu municipal…
Col·legi La Farga
Institució Familiar d'Educació és una societat civil creada amb la finalitat de promoure, dirigir i gestionar centres educatius. Ofereix una educació de qualitat que té en compte la persona en totes les seves dimensions.
Col·legi La Mercè
La Mercè és una escola privada concertada de Martorell (Baix Llobregat). Pertany a la congregació de les Religioses Mercedàries Missioneres de Barcelona. A l’any 1861 Lutgarda Mas i Mateu, la fundadora, posa en marxa la proposta educativa.
Col·legi La Presentació d'Arenys de Mar
Pàgina oficial del Col·legi La Presentació d'Arenys de Mar, a la comarca del Maresme. Es tracta d’un centre educatiu de concepte concepcionista, que està concertat per la Generalitat de Catalunya en educació d’infantil, primària, ESO i batxillerat.
Col·legi La Salle Montcada
Pàgina del Col·legi La Salle Montcada de Montcada i Reixac (Vallès Occidental). En els 325 anys de la història, la institució dels Germans de les Escoles Cristianes està arreu del món. Unes mil escoles de la Salle presents en vuitanta-dos països.
Col·legi La Vall
Ubicat a Bellaterra, Cerdanyola del Vallès. Forma part de la Institució Familiar d’Educació, grup educatiu que compta amb 13 escoles a Catalunya i Balears que apleguen més de 5.000 famílies i 700 professionals de l’educació i uns 8.000 alumnes.
Col·legi l'Estel Granollers
Centre Privat Concertat per la Generalitat de Catalunya. L’Estel és una escola que cerca l'excel·lència educativa i té d’objectiu la qualitat oferint el millor a l'alumnat, ses famílies i educadors. Projecte basat en uns pilars bàsics que el defineixen.
Col·legi Lestonnac Mollet del Vallès
L’escola Lestonnac de Mollet és una institució educativa que va ser fundada l’any 1917. Pertany a la Companyia de Maria, un orde religiós d’àmbit Universal, fundat l’any 1607 per Joana de Lestonnac, amb més de quatre-cents anys al servei de l’educació.
Col·legi Manent Rambla
Escola d’una sola línia creada fa 40 anys a Santa Coloma de Gramenet. Tracte familiar afavoridor de les relacions amb pares i alumnes. Realitzen sortides trimestrals (d’un dia o més) completades amb d’altres activitats. Infantil, primària i ESO.
Col·legi Mare de Déu de la Salut
Nova web del Col·legi Mare de Déu de la Salut de Badalona. L’escola ofereix educació infantil i primària en tots els seus cicles. Continuïtat, a Salesians i a l’Assumpció, de l’Educació Secundària Obligatòria (ESO). Serveis, nivells i informacions.
Col·legi Mare de Déu de l'Assumpció
Web del Col·legi Mare de Déu de l'Assumpció de Badalona. Es va fundar el 1972 i la seva história està lligada al barri del Congrés, ja que es construí per cobir les necessitats educatives del barri. Diversos serveis que complementen la tasca educativa.
Col·legi Mare de Déu de Lourdes
La Fundació Privada Madame Gényer té per finalitat l’ensenyament i les activitats culturals, educatives i formatives en general, amb l’Escola Mare de Déu de Lourdes de Mataró des de l’any 1906, per les Germanes de la Misericòrdia de Moissac.
Col·legi Mare de Déu del Carme - Pares Carmelites
El 1942 es va inaugurar el Col·legi. Hem fet 70 anys! Ha transcorregut un llarg itinerari des d'aquell dia. Les obres es van acabar gràcies a aportacions d'alguns industrials, persones i entitats de Terrassa. Escola, serveis, i internacionalització.
Col·legi Maria Auxiliadora de Terrassa
Escola d'Educació Catalana i Cristiana Infantil i Primària ubicada a Terrassa. Projecte educatiu infantil, primària i mòduls profesionals. Declaració de les Comunitats Educatives de les Escoles Cristianes de Catalunya.
Col·legi Maristes Champagnat
Pàgina oficial del Maristes de Catalunya a Badalona. L'escola, associacions, el fundador de l'obra, Marcel·lí Champagnat. Informació de l'història del Maristes a Badalona, creat l'any 1904, a principis de segle en plena febre industrial.
Col·legi Maristes Rubí
Pàgina web del Col·legi Germans Maristes de Rubí (Vallès Occidental). Informació de l’escola, etapes administració, pastoral, comunicats, associacions, la Fundació Champagnat, el Casal d’Estiu, viatges/intercanvis, activitats, o aula virtual.
Col·legi Maristes Sabadell
Web del Col·legi Maristes Sabadell. Educació Infantil, Primària i Secundària. Centre concertat per la Generalitat de Catalunya. El centre Maristes Sabadell es defineix confessionalment com a cristià. Aquest model s'articula en tres eixos, …
Col·legi Maristes Valldemia
Espai oficial del Col·legi Maristes Valldemia de Mataró. Informació general del centre: Serveis, etapes, esports, enllaços, noticies, l'escola, instal·lacions, organigrama, l'escola, associacions, serveis, etapes, esports, enllaços educatius, ...
Col·legi Martí
El Col·legi inicia l’existència, el 1958, a l’avinguda Jaume I de Terrassa. Hem celebrat 50 anys! Aquest primer edifici es va construir per portar a terme la il·lusió d’educar i formar els fills dels veïns del barri de Sant Pere, l’actual Sant Pere Nord.
Col·legi Mestral
Ubicat a Jorba (Anoia). Forma part de la Institució Familiar d’Educació, grup educatiu que compta amb 13 escoles a Catalunya i Balears que apleguen més de 5.000 famílies i 700 professionals de l’educació que atenen uns 8.000 alumnes.
Col·legi Montclar
Ubicat a Jorba (Anoia). Forma part de la Institució Familiar d’Educació, grup educatiu que compta amb 13 escoles a Catalunya i Balears que apleguen més de 5.000 famílies i 700 professionals de l’educació que atenen uns 8.000 alumnes.
Col·legi Montserrat
Centre privat i concertat, amb una personalitat pròpia, fundat fa més de 50 anys amb l’objectiu d’oferir una opció d’educació global, innovadora i arrelada a la població i a la cultura pròpia de la comunitat a la qual pertany, Cerdanyola del Vallès.
Col·legi Montserrat
Pàgina oficial del Col·legi Montserrat de la ciutat de Badalona (Barcelonès). Inclou el calendari, informació de l’escola, la revista Xivarri, feines, mestres, pares i mares. La web està completament mancada de continguts. En fase de construcció.
Col·legi Nen Jesús de Praga
Pàgina web del Col·legi Nen Jesús de Praga va ser fundat per Donya Júlia Minguell i Ferrer, l’any 1920, al carrer Jaume Solà, cantonada Museu, de la ciutat de Badalona. Imparteix educació infantil, primària i secundària. Dades i serveis.
Col·legi Nostra Senyora de Montserrat
Web del col.legi Nostra Senyora de Montserrat, centre concertat on s'imparteix Educació Infantil, Primària i Secundària Obligatòria. Estem al carrer Sant Gaietà 10 de Parets del Vallès, tocant al terme municipal de Lliçà de Vall, al Vallès Oriental.
Col·legi Pare Coll Vic
Pàgina del Col·legi Pare Coll Vic, centre educatiu de les dominiques de l'anunciata. Ensenyament d’educació infantil, primària i ESO. Hem celebrat la diada del Pare Coll, en l'any de l'inici de la seva Canonització. Activitat i links.
Col·legi Pare Enric d’Ossó
El Col"legi començà a funcionar l'any 1971 i educa i forma a nens i nenes, adolescents i joves al Barri de Bellvitge de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona). Pertany a la Fundació Escola Teresiana, entitat de la Companyia de Santa Teresa de Jesús.
Col·legi Pineda
Pineda, un centre docent concertat que comprèn totes les etapes educatives, des d'Educació infantil al Batxillerat. Situat a l'àrea metropolitana de Barcelona, en una zona moderna i cosmopolita a tocar la nova Plaça Europa, Gran Via L'Hospitalet.
Col·legi Públic Alcalde Marcet
Web del Col·legi Públic Alcalde Marcet de Sabadell. La biblioteca de l'Escola Alcalde Marcet. La biblioteca escolar va ser inaugurada el curs 2006-07, en el marc de la participació del centre en el projecte puntedu promogut pel Departament d'Educació.
Col·legi Pureza de María Sant Cugat
La Congregació Puresa de Maria neix a Palma de Mallorca el 1874, de l’experiència personal, familiar, pedagògica i religiosa d’Alberta Giménez Adrover. La seva tasca educativa es concreta en missió eclesial, respon a la necessitat social del moment.
Col·legi Ramon Pont
Centre docent situat a Terrassa al carrer Sant Tomàs, és un escola privada concertada, creada d'acord amb el dret reconegut del dret a l'educació. L’escola imparteix les etapes educatives d’educació infantil, primària i secundària obligatòria.
Col·legi Regina Carmeli Rubí
Primària, secundària i formació professional. La titularitat del Regina Carmeli és de l’Institut Germanes Carmelites de Sant Josep, una Congregació instituïda l’any 1900. Una de les primeres cases de la congregació fou la de Rubí, fundada el 1915.
Col·legi Residencia PIVE
Col.legi privat d'educació infantil, primària, ESO i batxillerat a Tona. Acull alumnes en règim d'internat, mitja-pensió o extern. Situació, 50 anys d’història, projecte escolar, instal·lacions i serveis, activitats extraescolars i galeria de vídeos.
Col·legi Sagrada Família de Sabadell
Col·legi a Sabadell, en un edifici modernista, ampliat amb un edifici inaugurat l'any 1995. En aquests edificis comunicats internament s'imparteix l'educació infantil i l'educació primària. L'ESO i el batxillerat estan en un edifici de nova construcció.
Col·legi Sagrada Família Gavà
Safa és un col·legi privat concertat de Gavà (Baix Llobregat). Imparteix Educació Infantil: dels 3 als 5 anys, Educació Primària: dels 6 als 11 anys, Educació Secundària Obligatòria: dels 12 als 15 anys, Batxillerat: dels 16 als 18 anys. Informació.
Col·legi Sagrat Cor - FEDAC Santa Coloma
Web del Col-legi Sagrat Cor - FEDAC Santa Coloma. Fundació Educativa Dominiques Anunciata Pare Coll, centre concertat per la Generalitat de Catalunya. Escola, educació infantil, c. inicial, c. mitjà, c. superior, ESO, pastoral, butlletins FEAC, …
Col·legi Sagrat Cor de Jesús
Intraweb del centre. Volem posar en marxa aquesta intraweb i necessitem de la vostra col·laboració i per això us animem a tenir-ne un primer contacte per valorar l'ús que li podem donar tenint en compte la realitat del centre.
Col·legi Sagrat Cor de Jesús
Col·legi privat concertat de Terrassa. Il·lusió i projectes nous, on la comunicació online té un sentit especial per al professorat del col·legi Sagrat Cor de Jesús. La web serveix per a què els pares i mares d’alumnes puguin veure coses dels seus fills.
Col·legi Sagrat Cor de Jesús Vic
Centre docent privat concertat que d’educació infantil, primària i secundària obligatòria. A l'edifici del Passeig de la Generalitat hi ha el menjador escolar, aula de psicomotricitat, aula de música, aula de reforç i pati amb diferents espais.
Col·legi Sagrat Cor Montcada
El Col·legi Sagrat Cor de Jesús, pertany a la Fundació Educativa Dominiques Anunciata Pare Coll (FEDAC), és un centre d’educació infantil i primària concertat que es defineix com a Escola Confessional Catòlica, mixta i catalana. Formació integral.
Col·legi Sagrats Cors Sant Hipòlit de Voltregà
Centre docent privat concertat que imparteix l'educació infantil, la primària i la secundària obligatòria a Sant Hipòlit de Voltregà (Osona). Informació del projecte, vídeo dels Sagrats Cors. Informació projecte nova ubicació Escola Sagrats Cors.
Col·legi SAMC
Pàgina del Col·legi Sant Antoni Maria Claret de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat). Educació infantil i primària. La web inclou informació del centre, cicles educatius, celebracions, activitats extraescolars, l’AMPA i enllaços d’interès.
Col·legi San Pedro
Web del Col·legi San Pedro de Gavà (Baix Llobregat). Oferta educativa: E. Infantil, E. Primària, E. Secundària. El Departament d’Ensenyament presenta un nou web, Família i Escola. Junts x l’Educació, adreçat específicament a les famílies…
Col·legi Sant Andreu
El centre educatiu Sant Andreu de Badalona es proposa, fonamentalment, col·laborar amb la família i la societat en el desenvolupament de la funció educativa del centre. Assumim responsablement la formació integral i harmònica de les persones.
Col·legi Sant Antoni de Pàdua
Pàgina de l’Escola Sant Antoni de Pàdua, els Salesians Mataró. És in centre cristià de servei a l'interès públic. Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria, i batxillerat. Una educació al servei de l'ésser humà integral.
Col·legi Sant Bonaventura
El col·legi Sant Bonaventura es troba en un enclau que el fa particularment únic, al peu d'un turó des del qual té vistes al mar i a la muntanya. És el més gran en superfície de Vilanova i la Geltrú, i es troba també entre els més grans de Catalunya.
Col·legi Sant Ferran
Informació del centre concertat sobre el caràcter propi. Formació de qualitat, de caràcter global i integrador, basat en una organització de continguts progressiva i flexible, i amb enfocament funcional madurador a diferents ritmes d’aprenentatge.
Col·legi Sant Gabriel
Centre d'ensenyament privat de Viladecans, creat i dirigit per la Congregació cristiana Germans de Sant Grabriel. Revista, objectius, organigrama, serveis, oferta, organització, actualitat, agenda i enllaços.
Col·legi Sant Gabriel Barcelona
Centre d'ensenyament privat, creat i dirigit per la Congregació Religiosa Germans de Sant Gabriel. És un centre concertat per la Generalitat de Catalunya. El col·legi Sant Gabriel està situat a Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes 1196.
Col·legi Sant Gabriel de Viladecans
Centre d’ensenyament privat situat a Viladecans (Baix Llobregat), de la Congregació Germans Gabrielistes. Escola cristiana, model d’educació integral descrit projecte curricular. Proposta educativa, història, instal·lacions, pastoral FEAC i serveis.
Col·legi Sant Genís i Santa Agnès
Pàgina web del centre que conté informació general de l'escola i fotografies de les activitats que s'hi porten a terme. Informacions, cicles, AMPA, projectes i professors.
Col·legi Sant Josep
El col·legi Sant Josep es va fundar el 1968. La Congregació de Germanes Franciscanes dels Sagrats Cors ja estava present a Mataró des de feia gairebé un segle. El 1889 Madre Carmen va arribar a la ciutat i va fundar el Col·legi "Sagrat Cor de Jesús".
Col·legi Sant Josep Sant Sadurní d’Anoia
Centre privat concertat i confessional cristià obert a tothom que faci opció per aquest estil educatiu. Oferta educativa: Primer cicle d’educació infantil (a partir de 18 mesos), segon cicle d’educació infantil, educació primària, ESO, i batxillerat.
Col·legi Sant Josep Vilafranca
L’objectiu fonamental és impulsar la millora en el treball i incrementar la qualitat de l’educació a l’alumnat. Aquestes orientacions generals són d’aplicació a la pràctica educativa, en aspectes didacticopedagògics, a les diferents etapes del centre.
Col·legi Sant Lluís de Pla i Amell-Bosch
Centre concertat d'ideologia cristiana, d'acord amb la lectura que de l'evangeli varen fer els beats Josep Manyanet i les exigències de la pedagogia d'avui. Educació física, AMPA, recursos, estructura, claustre i instal·lacions. Begues.
Col·legi Sant Miquel Arcàngel
Web del Col·legi Sant Miquel Arcàngel de Molins de Rei (Baix Llobregat). Informació de l’escola: Comunitat educativa, secretaria, preinscripció, pastoral, projecte educatiu, etapes i programes especials. L'any 1995 inagurà l’edifici destinat a l'ESO.
Col·legi Sant Miquel dels Sants
Entitat docent amb cent cinquanta anys d'història. Una escola cristiana, competent, democràtica i catalana de la Fundació privada del mateix nom. Una escola ubicada a Vic, en dos edificis, on s'imparteix des de l'educació infantil fins al batxillerat.
Col·legi Sant Ramon de Penyafort
Pàgina del Col·legi Sant Ramon de Penyafort de Vilafranca del Penedès. Intranet-escola, intranet-casa, eleven aula, menjador, qui som i a on som, informacions generals, contactes, webs manyanetianes, educació en família i adreces d'interès.
Col·legi Sant Vicenç
El caràcter propi del centre, part del projecte educatiu, és el document que estableix el tipus d’educació i serveis que la nostra esco-la brinda a la societat, alhora que fixa les grans línies de la seva pedagogia i del seu model de gestió organitzativa.
Col·legi Santa Teresa de Jesús
Centre religiós privat concertat que imparteix estudis d'infantil, primària i secundària a Vilanova i La Geltrú. L’escola, d'acord amb els principis educatius del seu fundador, Sant Enric d'Ossó, porta a terme l'educació com un procés de maduració.
Col·legi Santa Teresa de Jesús Terrassa
Escola Concertada per la Generalitat de Catalunya de les Carmelites Missioneres de Terrassa. Educació Infantil i primària, continuïtat, ESO Mare de Déu del Carme, 25 anys d'escola. Escoles de la congregació a Catalunya. Altres centres de la congregació.
Col·legi Santíssima Trinitat
Web del Col·legi Santíssima Trinitat d’Artigues, a ciutat de Badalona. Intranet de les trinitàries d'Artigues. Accés a Pedagogia Interactiva, Pastoral i totes les dades. Fem iniciació a la pregària i a la reflexió, els dimarts o dijous segons el curs…
Col·legi Seimar
Web d’aquest centre privat concertat, situat a ciutat de Santa Coloma de Gramenet, la comarca del Barcelonès. Inclou informació general del col-legi, la situació, les instal-lacions, el seu caràcter propi, activitats, serveis, fotografies de l’escola, …
Col·legi Servator
Pàgina d'aquest col·legi de Sabadell d'educació Infantil, primària i secundària amb 30 anys desenvolupant els valors de les persones. Informació de les diferents etapes educatives, activitats, AMPA, links d'educació i web d'alumnes.
Col·legi Singuerlín
Fundat a Santa Coloma de Gramenet l’any 1967, l’escola té com a eix vertebrador el fet d’incidir en la formació intel-lectual, humana i espiritual dels alumnes. Informació de l’escola, l’equip de professionals, cicles, el musical, AMPA, i actualitat.
Col·legi Vedruna del Vall Terrassa
És un centre concertat amb el Departament d´Educació de la Generalitat de Catalunya, que imparteix les etapes educatives d’educació infantil, educació primària, educació secundària i batxillerat (no concertat). Situat al centre de Terrassa.
Col·legi Verge de les Neus
Centre privat concertat per la Generalitat, al barri de Fondo de Santa Coloma de Gramenet. Es defineix com escola plural de pedagogia activa que té l’objectiu primordial d'educar en valors democràtics. Educació infantil, primària, i secundària.
Col·legi Verge del Carme Santa Coloma
L’any 1966, obria l’Escuela-Academia Virgen del Carmen al c/ Camprodon, 22-24, als locals de lloguer, que es van posar a disposició per a fer realitat l’escola. La zona necessitava escolaritzar la nombrosa població infantil que arribava a Santa Coloma.
Col·legi Viaró
Parvulari, primaria, secundària i baxillerat. A Sant Cugat. 150.000 metres quadrats d'instal·lacions esportives i jardí. El col·legi a casa. Educació de qualitat. Obra corporativa de l'Opus Dei.
Col·legi Virolai Molins de Rei
Pàgina del Col·legi Virolai Molins de Rei (Baix Llobregat) i de la Fundació Privada Mare de Déu de Montserrat. Informació general: La Fundació, l’Escola, l’organització, l’AMPA, les etapes infantil, primària, ESO, batxillerat, serveis, revista i contacte.
Col·legi Yglesias
Web del Col·legi Yglesias de Canet de Mar. L'escola, activitats, AMPA i alumnes. L'edifici fou construït en la primera dècada del s. XX, promogut per Leonor Yglesias. Inaugurat l'any 1911, durant molts anys va ser regida pels Germans Maristes.
Cor de Maria Sant Celoni
Pàgina del Cor de Maria Sant Celoni, el Col·legi Cor de Maria d'aquest municipi vallesà. Les escoles Cor de Maria sorgeixen com a resposta a les necessitats del poble. Per això, amb esperit de col·laboració i servei a la societat i a l'Església.
Creixent en familia
Aprendre a casa. El blog pretén ser un arxiu de tot allò que aprenem i compartim en familia i de com, entre tots, anem creixent com a persones. A Cal Tranquil (Sant Martí de Tous) som una familia de quatre humans i 12 animals, que aprenem plegats.
Descobrim el món - Fent escola a casa
Som el Pau i la Montse, i tenim tres fills Jan, Lila i Berta. Dia a dia, descobrim tot el que ens envolta plegats fent escola a casa. Aquest blog és un petit diari de com i que ens anem trobant en la nostra travessia per la vida i com ho anem solucionant.
Diari del CEIP Jorba
Bloc d’activitats del CEIP Jorba. És un centre d'ensenyament infantil i primari de Jorba, a la comarca de l’Anoia. Activitats realitzades, calendari escolar, i la pel·lícula sobre el CEIP Jorba, feta pels alumnes del cicle superior.
Educem
Centres d’ensenyament privat-concertat. Les seves diferents propostes d’ensenyament que abarquen des de l’ensenyament reglat, als ensenyaments i formació no reglada. Pretén ser un centre capdavanter tecnològicament, potenciant les capacitats.
EEI Barromina
Web amb informació d’aquest centre d’educació especial del municipi de Viladecavalls, al Vallès Occidental. Dades postals i de contacte amb l’escola. La pàgina es troba en procés de construcció.
EEI de Can Trias
Web amb informació d’aquest centre d’educació especial situat al barri de Can Trias del municipi de Viladecavalls, al Vallès Occidental. Dades postals i de contacte amb l’escola. La pàgina es troba en procés de construcció.
EEI El Cuc
Pàgina web oficial de l’Escola d’Educació Infantil El Cuc de Vacarisses, municipi de la comarca del Vallès Occidental. Dades postals i correu electrònic d’aques centre educatiu. La pàgina encara es troba en procés de construcció.
EEI El Patufet
Espai a Internet destinat a l’EEI El Patufet, centre d’educació preescolar a Guardiola de Berguedà, a la comarca del Berguedà. Dades de contacte amb el centre. La pàgina es troba en procés de construcció.
Eescola La Popa
Escola de Castellcir amb nens i nenes de 3 a 12 anys, organitzats per cicles. Mentre esperen la construcció de la nova escola, els alumnes d'educació infantil i cicle inicial estan situats en mòduls. Activitats i bloc. Pertany a la ZER Moianès Ponent.
Escola 25 de Setembre
Pàgina web de l’Escola 25 de Setembre, centre educatiu d’educació infantil i primària, ubicat al Grup Vint-i-cinc de Setembre de Rubí (Vallès Occidental). La revista del 25 de setembre, amb tots els números publicats en format Adobe Acrobat.
Escola Abat Marcet
El 26 de febrer va tenir lloc un acte que commemoravem que justament el febrer de 1961 es van inaugurar tres escoles a Terrassa, l’escola Germans Amat, l’escola Ramón y Cajal i la nostra, l’escola Abat Marcet. Va coincidir en un 25 de febrer...
Escola Abat Oliba
Web d’aquest centre públic de Sant Hipòlit Voltregà (Osona), però que rep alumnes de tot el Voltreganès. És una escola catalana, plural i participativa. L'escolarització s'inicia als 3 anys i finalitza en acabar la primària. Projecte en els que participa.
Escola Abat Oliba de Cornellà
La Escola Abat Oliba es troba al barri Riera de Cornellà de Llobregat. El centre disposa de la major part de l'edifici que comparteix amb l'escola d'adults "Abat Oliba" i l'escola bressol municipal "Edelweiss". Espais i/o equipaments,
Escola Agnès
Centre d'educació infantil i primària de Sitges. Educació infantil, parvulari, i l’educació primària. L’escola és des de la seva creació plurilingüe, ja que acull nens i nenes de diferents nacionalitats i per tant compta amb una gran riquesa lingüística.
Escola Agnès Armengol
Ens definim com a escola catalana, plural i fonamentada en les realitats socials, culturals, històriques... de Catalunya com a punt de partida d'altres realitats més àmplies i diverses. Tenim present que el centre sigui una escola en el nostre projecte.
Escola Agustí Bartra
Escola de Terrassa (Cementiri Vell). Porta el nom del poeta Agustí Bartra mort el 1982. Fou inaugurada el setembre del 1982 per la seva vídua, Anna Murià. Actualment és un centre modern i funcional. El més important de l’escola són les persones …
Escola Alexandre Galí
Espai de l’Escola Alexandre Galí de Cornellà de Llobregat... més que una escola. En l’apartat de 50 aniversari us hem posat un enllaç per saber les últimes novetats de les activitats que es portaran a terme. El claustre, sortides i el Consell Escolar.
Escola Amadeu Vives
Tal i com avui el coneixem, va nèixer l'any 1995 arran de la fusió dels centres: el Col·legi Públic Amadeu Vives i el Col·legi Públic Les Termes. Aquell any, el President de la Generalitat, Jordi Pujol, va oficialitzar l'acte d'inauguració del centre.
Escola Amat Verdú
Centre d'Educació Infantil i Primària, situat a Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat). Informació general de l’escola, organització, etapes educatives, activitats, professorat, AMPA, fotos i notícies, Talk to me in English at Amat Verdú School.
Escola Andersen
Escola de Terrassa. Família-Escola, història, circulars, ideari, normativa de convivència, vestuari, instal·lacions, biblioteca. Blocs: Educació infantil, P.3, P.4, P.5, c. Inicial, 1r, 2n, c. mitjà, 3r, 4t, c. superior, 5è, 6è, ESO, 1r, 2n, 3r, i 4t.
Escola Andersen Terrassa
informació general escola andersen. L’escola, història, ideari, normativa de convivència, vestuari, instal·lacions, biblioteca, organització escolar. L’escola va ser fundada l’any 1960 al Carrer Prat de la Riba de Terrassa.
Escola Andreu Castells
La nostra escola porta el nom d’un important ciutadà de Sabadell. Andreu Castells va néixer a Sabadell l’any 1918. Va ser un historiador, especialitzat en art, i també un pintor. Va ser un gran animador de la vida cultural i artística de la nostra ciutat…
Escola Àngel Guimerà - Pallejà
L'escola està situada en un entorn privilegiat, envoltada de vegetació abundant i pins. Fundada l'any 1975, fa més de trenta anys, a les a seves instal·lacions s'han anat acondicionant aper a què estiguin en iles millors condicions per a ser utilitzades.
Escola Àngela Bransuela
Web del CEIP Àngela Bransuela de Mataró. Oferteix una educació que estimula les capacitats. Competències i habilitats de l’alumnat, potenciant la seva autonomia i enprenedoria. També pretén desenvolupar les seves capacitats artístiques.
Escola Angeleta Ferrer
Escola d'una línia de 210 alumnes, situada al barri Centre de Mataró (ciutat de costa de més de 120.000, a 35 km de Barcelona). L’objectiu és educar i formar els alumnes com a persones assertives, participatives i amb un bon nivell cultural.
Escola Anoia
Escola de secundària que té com a objectiu la formació de nois i noies lliures, responsables i preparats per afrontar el futur. Conjuntament amb les famílies treballem per aconseguir la formació global, a nivell intel·lectual i humà, dels nois i noies.
Escola Anselm Clavé
Web de l’Escola Anselm Clavé, amb 90 anys al servei de l'educació a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat). Mestres, història, actualitat, calendari, consell escolar, galeria fotogràfica, documents centre, instal·lacions, activitats extraescolars, …
Escola Anselm Clavé
Web de l’Escola Pública Anselm Clavé de Ripollet. Té tres edificis: Edifici de Primària, Edifici de Serveis, i Edifici de Parvulari. Informacions, calendari, projecte educatiu, innovació, festes de l'escola, sortides, colònies, cicles, vídeos de l'escola.
Escola Antoni Gaudí
Centre educatiu ubicat a Santa Coloma de Gramenet. Es dedefineix com una escola pública, democràtica, oberta i participativa dins el marc de la coeducació, que respecta totes les comfessions. L’escola s'adreça a nens i nenes de 3 anys fins a 12 anys.
Escola Antoni Gaudí de Castelldefels
Escola del barri de Bellamar Castelldefels, construida al 2002. Instal·lacions: Biblioteca, aula música i àudio-visuals, aula informàtica, aula arts plàstiques, aula anglès, aules desdoblament i reforç, tutories, polisportiu, aula psicomotricitat, ...
Escola Antoni Gaudí de Cornellà
Pàgina web de l’Escola Antoni Gaudí de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat). Centre públic d’educació infantil i primària. Cicles, galeria de fotografies, intranet del centre, el projecte filosofia, el seus equipaments, i notícies de l’escola.
Escola Antoni Ubach i Soler
Escola d'Educació Infantil i Primària que consta, entre d’altres, de dades pedagògiques i organitzatives. La nostra escola té com a llengua d’aprenentatge el català i com a segona llengua, el castellà. La llengua estrangera que s'imparteix és l'anglès.
Escola Antonio Machado
Pels mestres de l’Escola Antonio Machado de Mataró, educar és fer créixer ens els alumnes els valors per entendre l’entorn, solidaris i tolerants, capaços de construir un món millor. Treball en equip, respecte als companys, oberts a noves idees, ..
Escola Anunciata
L’escola Anunciata està ubicada a Gironella, un poble de la comarca del Berguedà. A part de la formació integral dels alumnes, l’escola ha procurat sempre la formació de pares i per això s’han organitzat moltes confèrencies, xerrades i cursets.
Escola Artur Martorell
Escola laica, democràtica, plural, catalana, i verda situada a Badalona. La tasca educativa del centre és en un marc de coeducació treballa per eliminar les discriminacions i la superació de mites, tabús i diferenciació de rols entre la dona i l'home.
Escola Assís
Col·legi privat de la Congregació de les Germanes Caputxines. Informació general, activitat escolar i associacions. Un espai virtual de comunicació de les activitats que es realitzen al cicle d'Educació Infantil de l'Escola Assís de Premià de Mar.
Escola Aurora
Web de l’Escola Aurora, centre públic d’educació infantil i primària, situat a Santa Eulàlia de Puig-oriol, Lluçà. Pertany al ZER Alt Lluçanès amb l’Escola Aurora, l’Escola Gafarró, l’Escola Heurom, l’Escola La Forja. Enllaços educatius i facebook.
Escola Aurora Sant Boi de Lluçanès
Centre docent públic de Sant Boi de Lluçanès (Osona), que imparteix el segon cicle d'educació infantil i l'educació primària. Pàgines del centre, agendes, cerques, documents, formularis, fòrums, llibres i lectures.
Escola Ausiàs March
L'Escola Pública Ausiàs es crea l'any 1979, quan l'aument de la natalitat va fer necessari un augment ràpid de places escolars. Va començar amb dues línies d'EGB (6-14 anys) per convertir-se en una sola línia d'Educació Infantil i Primària (3-12 anys).
Escola Ausiàs March Sta Coloma
Web de l’escola. Activitat, Aula d'Acollida, educació especial, infantil, dofins de P3, els pingüins de P5, les girafes de P4, educació primària, cicle inicial, cicle mitjà, cicle superior, natació escolar, projecte interdisciplinar, espai familia i AMPA.
Escola Azorin
Web de l’Escola Azorin, escola cooperativa d’educació situada a Santa Eulàlia, ciutat de L'Hospitalet del Llobregat (Barcelonès). El sistema intenta institucionalitzar les vivències d’uns professionals dedicats a l’ensenyament. Activitat i projecte.
Escola Badalona Port
Nova escola de Badalona creada el curs 2010-11. 1 P3, 1 P4, 2 P5 i 1r de primària. L'escola, de moment, està contruïda en mòduls molt ben acondicionats pel fred (radiadors) i la calor (aire acondicionat). Hi ha molta lluminositat i és molt acollidora ...
Escola Balaguer
Web de l’Escola Balaguer de l’Hospitalet Nord (Barcelonès). Consta de Llar d’infants, educació infantil, educació primària i ESO. Serveis, secretaria, calendari, horari, contacte, directori del centre, informació de l'AMPA, etc.
Escola Baldiri Reixac
Escola badalonina que, en un inici, es van muntar als barracons "Gran Sol" fins que va rebre el nom de Baldiri Reixac, en record del pedagog català. Creada pel 1r ajuntament democràtic de Badalona, a l'any 1981, al barri de San Joan de Llefià.
Escola Baldomer Solà
Escola de la ciutat de Badalona, de doble línia que acull nens i nenes dels 3 als 12 anys. Tenim com a objectiu el desenvolupament integral de l'alumnat tenint en compte les seves característiques individuals. L'experiència pedagògica de l'escola.
Escola Balmes
Centre concertat per la Generalitat de Catalunya, situat a Mataró. Activitats, AMPA d’aquest centre, el curs actual, horaris, menús del menjador, ex-alumnes, dades de contacte, normes de convivència internes, Intranet del centre i àlbum de fotos.
Escola Banús
Escola d'educació infantil i primària creada l'any 1978 a Santa Coloma de Gramenet. Dues idees clau conformen el projecte educatiu: Volser una escola oberta a les famílies i la millora progressiva de la qualitat de l'ensenyament. Activitat del centre.
Escola Barrufet
Centre d'educació infantil i primària, situat a Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat). Informació general de l’escola, organització, etapes educatives, activitats. Les i els alumnes hem participat a la jornada educativa. Aquí teniu una petita mostra.
Escola Beethoven
Centre d’Educació Infantil i Primària, ubicat al barri del Fondo de Santa Coloma de Gramenet. L’Escola Beethoven és una escola d’una línia tret del curs de P3 que aquest any incorpora una segona classe. Bloc de l'Aula d'Acollida de l'Escola.
Escola Bellaterra
Centre d'Educació Infantil i Primària públic al campus de la UAB, conegut com "l'Escoleta". Dues línies, nens i nenes des dels 3 anys fins als 12. Pertany a la xarxa d'escoles Unesco i a la xarxa d'escoles 0-12. USEE d’infants amb necessitats auditives.
Escola Benviure
Escola d'Educació Infantil i Primària, situat a Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat). Informació general de l’escola, organització, etapes educatives, activitats, situació i instal·lacions, trets d'identitat, equip humà, AMPA, secretaria i documents.
Escola Bernat Metge
Educació Infantil Educació Primària. L'objectiu bàsic de la nostra escola és oferir un ensenyament de qualitat i adaptat a les necessitats del nostres nens i nenes. Creem habits d'estudi, treball i responsabilitat. The English Blog I blocs de l’escola.
Escola Bernat Metge
Web de l’Escola Bernat Metge del Prat de Llobregat (Barcelona). Educació infantil, cicle Inicial, cicle mitjà, cicle superior, educació musical, educació especial, religió catòlica, anglès, biblioteca, educació física, experimen, taller d'informàtica, …
Escola Bertí
Web de l’Escola Bertí. L'Escola Bertí està situada al poble de l'Ametlla del Vallès -comarca del Vallès Oriental i està a dintre del seu nucli urbà. És la continuadora de l'antiga Escola Verge de Montserrat i va ser l'única del poble fins a l'any1996/97.
Escola Betània
L'Escola Betània, centre concertat pel Departament d'Ensenyament i imparteix les etapes d'Educació Infantil (2-5 anys) i d'Educació Primària (6-11 anys). El model educatiu de l0escola és d'una clara inspiració cristiana. A Cornellà de Llobregat.
Escola Betúlia
Entitat privada dedicada a l’ensenyament. Està ubicada, i integrada, al barri del Progrés de la ciutat de Badalona. L’escola imparteix ensenyaments en educació Infantil, Primària i Secundària. És un centre concertat amb la Generalitat de Catalunya.
Escola Boix
Web de l’Escola Boix, centre públic de ciutat de Badalona. Imparteix educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria. L'escola, els alumnes, els mestres, la vida al cole, història del nostre cole, … La pàgina està en construcció.
Escola Bonavista
L'escola funciona des del segon trimestre del curs 1978-1979. El primer edifici es construí en terrenys que l'Ajuntament va adquirir en aquesta zona i rep el nom del carrer on està situada. El segon edifici va entrar en funcionament al curs 1982-1983.
Escola Brianxa
Pàgina de l’Escola Brianxa, l’Escola Brianxa, ofereix ensenyament pel cicle infantil, primària i secundària, des del municipi de Tordera (Maresme). Directori d’enllaços d’educació per temes i matèries.
Escola Bufalà
Situada al barri de Bufalà de Badalona, Hereta el nom de l'antiga casa pairal Can Bufalà. Al s XVI era anomenada Can Seriol de la Riera, tenia unes majestuoses palmeres al davant i finestrals gòtics, tres d'ells es conserven al museu de Badalona.
Escola Busquets i Punset
Blog de l’Escola Busquets i Punset de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). Hi trobareu un recull de les activitats que es fan a l'escola. Cliqueu al vostre any de naixement per veure el blog del vostre curs. Gràcies per visitar-nos! Blogs de l’escola.
Escola Cal Músic
Blog de l'escola on aproximar-se a l’activitat, projectes, festes, sortides... dels alumnes en el dia a dia a l'escola. Vol ser un espai actiu i de participació de la comunitat educativa. Cal Músic es troba a la Rambla Pompeu Fabra de Mollet del Vallès.
Escola Can Besora - Comunitat d'Aprenentatge
Escola constituïda com a comunitat d'aprenentatge. Investigacions i estudis mostren que l'aprenentatge no es produeix només a través de la relació mestre-alumne. En es nens i nenes, família, escola, barri... es produeix l’aprenentatge de qualitat...
Escola Can Besora - Comunitat d'Aprenentatge (bloc)
Centre educatiu públic establert com a comunitat d'aprenentatge. Nens-nes, família, escola, barri... es produeix aprenentatge de qualitat. Ofereix una educació oberta a la societat basada en els valors de la civilitat, creativitat i autonomia personal.
Escola Can Llobet
Escola pública, laica i aconfessional, plural en la qual ningú és discriminat per cap raó. Es fomenta especialment el respecte i la tolerància i la cooperació entre iguals. Biblioteca, aula de: acollida, plàstica, música i dansa, gimnàs, ludoteca, …
Escola Can Roca
Bloc de l’Escola Can Roca de Castelldefels (Baix Llobregat). L’escola, el dia a dia, i els blocs del centre. L'acollida matinal és un servei que ofereix l'escola a través de l'empresa Scolarest. Durant aquest temps els nens i nenes esmorzen i juguen.
Escola Can Salvi
Centre d'Educació Infantil i Primària, situat a Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat). Informació de l’escola, organització, etapes educatives, activitats, organització, blocs, AMPA, consell escolar. Qualsevol dubte o consulta, estem en contacte.
Escola Can Serra
Educació infantil i primària. Laboratori, biblioteca, aula audiovisual, informàtica, ordinador i Internet a l’aula, de música, de fisioteràpia, pavelló esportiu, pistes poliesportives, teatre, aula anglès, ascensor. Sense barreres arquitectòniques.
Escola Can Vidalet
Web de l’Escola Can Vidalet del barri de Can Vidalet d’Esplugues de Llobregat. Centre d'ensenyament infantil i primari. Presentació, notícies, blocs de l’escola, enllaços, informacions del centre, projecte educatiu, preus i activitats i festes escolars.
Escola Canigó
Centre escolar de Vilanova i La Geltrú. L'escola, oferta educativa, organització i serveis. El Ceip Canigó de Vilanova i la Geltrú va ser inaugurat l'any 1976 com a Colegio Nacional Mixto Carrero Blanco, l’any 1989 va passar a er anomenat Canigó.
Escola Canigó
Centre educatiu de titularitat privada que ofereix els ensenyaments en educació infantil, 2n cicle, educació privada, educació secundària, obligatòria. L'escola neix com a cooperativa l'any 1981, en dos edificis; al carrer Bruc i al carrer Alps.
Escola Canigó Sant Just Desvern
Fundada l’any 1973. L'any 1975 es construia l'edifici ubicat al carrer Sant Ferran i un any més tard s'iniciaren les obres d'ampliació de l'edifici del carrer Canigó. Funcionament del menjador, activitats extraescolars, AMPA, i Consell Escolar de centre.
Escola Carles Buïgas
Centre d'Educació Infantil i Primària de doble línia que acull infants de 3 a 12 anys. Biblioteca, aula psicomotricitat, aules d'educació especial, d'anglès, de plàstica, aula de música, menjador, cuina i gimnàs. Activitats extraescolars de l'AMPA.
Escola Casals Gràcia
L'escola està ubicada a l'edifici de l'antiga escola Nostra senyora de Gràcia de Manlleu, construcció que va ser ampliada l'any 1990 amb les instal.lacions que ara ocupen els estudiants d'ESO. Equipaments, estudis, claustre i altres dades.
Escola Cascavell
Escola pública, laica, pluralista i integradora, ubicada a Sant Adrià. Com a persones implicades en l’educació vol guiar i acompanyar als nens i les nenes en el seu creixement com a persones responsables, respectuoses, autònomes i solidàries.
Escola Casting
Casting neix l'any 2009, com a mitjà d'esbarjo i oci amb una vocació professional que permeti la vessant educativa i formadora. Dirigida per Laura Martínez, professional de la dansa amb una extensa trajectòria com a ballarina, professora i educadora.
Escola Catalunya
Escola oberta, que escolta i que té en compte on som i la realitat que toca viure. És una escola laica. L'escola ha de donar elements per entendre el nostre context cultural i social d'una manera àmplia i amb tota la seva diversitat i complexitat.
Escola Catalunya Sant Adrià
Escola que depèn del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Escola d’una línia que s’està convertint en dues línies donat que és l’única escola del municipi susceptible de poder créixer. L’escola és respectuosa amb tot tipus d’ideologia.
Escola CEIP La Roureda
Escola La Roureda de Sant Esteve Sesrovires, inaugurada el 1987. Fins aquell curs, l'anomenada "Escuela Graduada Mixta”, havia estat l'edifici de la plaça de la Vila, l'actual Llar d'infants. L’edifici construït l'any 1931 té característiques de l'època.
Escola Cervetó
Centre educatiu de Granollers, Escola Cervetó. Ensenyament dels nivells d'Educació Infantil, Educació Primària i Secundària, Batxillerat i Cou. L'Escola neix l'any 1968 al carrer Sant Roc i és el resultat d'una iniciativa de Concepció Brecha i Querol.
Escola Charles Darwin
Blog de l’Escola Charles Darwin de El Prat de Llobregat (Barcelona). Activitats. La setmana cultural de Sant Jordi, els alunm@s de 5è van explicar als companys i companyes del Cicle Inicial els invents que han fet sobre el tema dels circuits elèctrics...
Escola Charlie Rivel de L'Hospitalet
Prepara els alumnes en la primera estada educativa d’infantil i primària amb vivències, aprenentatges, actituds, activitats i extraescolars, per tal que puguin desenvolupar en la seva vida les capacitats, actituts personals i grupals intrínseques.
Escola Charlie Rivel de L'Hospitalet - Intraweb
La Intraweb és una intranet orientada al món educatiu basada en el Zikula. Els usos de la Intraweb són: Web pública del centre, eina de comunicació interpersonal i comunitària, instrument pedagògic, eina de suport a aspectes de la gestió del centre.
Escola Cifuentes
Web d’aquesta Escola de Sabadell. Enguany participem al pla de consum de fruites a l'escola. El pla consisteix a distribuir gratuïtament fruita i verdura fresca als escolars de 2n cicle d'educació d'educació infantil i primària (de 3 a 12 anys).
Escola Circell
Web d’aquesta escola penedessenca. La història de la primera escola de Moja (Olèrdola) comença a inicis del segle XX. Calendari i horaris, equipaments, projectes del centre, sortides, festes a l'escola, serveis escolars, escola-família, Circell Verd, …
Escola Ciutat d'Alba
L'escola Ciutat d'Alba neix com escola pública, garantint la composició social de les famílies i de l'alumnat del centre, diversitat econòmica, social, cultural, de religió,... Un enriquiment de la vida del centre basada en el respecte i en la tolerància.
Escola Col·legis Nous
CEIP Col·legis Nous, centre d’ensenyament públic de Mollet del Vallés. Acull alumnes d’educació Infantil 3, 4 i 5 anys, i de 1r a 6è d’educació primària. És una escola de doble línia. L'escola, passeig virtual, projecte educatiu i organigrama del centre.
Escola Collserola
El Collserola té un projecte educatiu que evoluciona i s'adapta als temps, expressant la voluntat de la comunitat educativa. Acollim els nivells d'Educació Infantil i Primària des de 3 anys fins a 12 anys. Som una escola arrelada al barri i a la ciutat.
Escola Collserola
Centre d'Infantil i Primària que acull infants de 3 a 12 anys. La filosofia es recolza en un model en el que la implicació de les parts de la comunitat educativa (alumnes, famílies i escola) ha esdevingut fonamental en el projecte d’aprenentatge.
Escola Colònia Güell
Pàgina de l’Escola de la Colònia Güell, situada al terme municipald e Santa Coloma de Cervelló, al Baix Llobregat. Ens retrobem al setembre amb les piles carregades i plens de projectes. Informació, benvinguda al curs i llistat de llibres curs.
Escola Cor de Maria
Les Missioneres i les Fundacions Cor de Maria promovem les escoles Cor de Maria, el caràcter propi de les quals respon al nostre compromís cristià segons l'esperit del nostre fundador, el Dr. Joaquim Masmitjà. El caràcter propi de les escoles.
Escola Cossetània
Pàgina de l’Escola Cossetània. L’Escola Cossetània és una centre d'ensenyament infantil i primàri de Vilanova i La Geltrú. Informació del centre, situació, els blocs de les classes. L’AMPA, biblioteca, llibres de text i documents.
Escola Crespinell
Escola d'educació especial ubicada a Terrassa centre. El seu equip està format per dinou professionals qualificats: Pedagogs, psicòlegs, psicopedagogs, mestres d'educació especial, fisioterapeutes i logopedes, en constant procés de formació.
Escola Creu Alta
Centre de Secundària adscrit a l’Institut Vallès. El projecte educatiu és obert a la ciutat, amb l'objectiu de vetllar pel desenvolupament integral dels alumnes; educant per la convivència en un marc de tolerància i respecte cap a la persona i l’entorn.
Escola Cristòfor Mestre
Centre d'ensenyament públic fundat a Vilafranca del Penedès, l'any 1982, on s'imparteix estudis d'infantil i primària. La cooperació, el respecte, la integració, la laïcitat, la catalanitat i l'adaptació als canvis, els valors que defineixen l’escola.
Escola Cultura Pràctica
Ens definim pel què som capaços de fer i per tot allò que podem aconseguir i que ens fa únics; des d'aquesta convicció iniciem cada dia la nostra tasca educativa. Les figures claus de la comunitat són: Alumnes, mestres, pares i mares i el personal.
Escola d’Educació Especial Can Vila
A Mollet, l’any 1969, després d’aprovar-se els estatuts del patronat municipal pro-subnormals, s’inicià la construcció de l’escola Àngel de la Guarda. El 1979 canvià Àngel de la Guarda per Can Vila, i, al 1980, s’inicià el Taller Ocupacional Alborada.
Escola d'Adults Premià de Mar
Som una escola de formació permanent d'adults que depèn del departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya. Ofereix ensenyaments diversos. Català i castellà per a estrangers, formació bàsica, graduat en educació secundària, …
Escola Daina Isard
Cooperatiba d’ensenyament creada l’any 1969 un grup important de famílies d’Olesa de Montserrat i la seva comarca. Van pensar en la possibilitat de crear un centre educatiu que respongués a les necessitats del moment. Les activitats pedagògiques.
Escola Daina Isard Cooperativa d’Ensenyament
Centre educatiu creat l'any 1969 un grup de famílies d´Olesa de Montserrat i la seva comarca. Ara la Cooperativa Daina Isard compta amb 533 famílies del Baix Llobregat i Barcelona. Uns 700 alumnes de tres a divuit anys.
Escola de Can Llong
Escola de Sabadell de recent posada en funcionament, vam començar el curs 2005-2006. El nivell més alt del centre actualment és el de 2n d'Educació Primària. L'escola consta de dos edificis, d'E. Infantil i d'E. Primària units per dependències comunes.
Escola de Collsuspina
Pàgina de l'Escola de Collsuspina, de la comarca del Moianès, però fins 2015 de la comarca d’Osona. El 2006 va obrir les seves portes l'escola de Collsuspina, amb alumnes d'educació infantil i primer i segon de primària. Pertany a la ZER Moianès Ponent.
Escola de Primària Virolai
Pàgina de l’Escola de Primària Virolai, de Puigdàlber (Alt Penedès). Inclou informació, sortides, administració, sortides, l’AMPA, el poble, etc. Pàgina en contrucció, disculpeu les molèsties …
Escola de Rellinars
Escola amb 2 grups de petits amb 16 nens i nenes cada un, d'edats entre 3 a 5 anys barrejats. El grup dels mitjans som 20 nens i nenes que fem de 1r a 3r de primària. el grup dels grans són 23 nens i nenes que fan de 4rt a 6è de primària.
Escola Del Bosc Barberà
Ubicada a Barberà del Vallès, l'Escola del Bosc entén l'educació com un procés integral. Preten formar els nens i nenes intel·lectual, física i moralment. Els trets d'identitat que es defineixen, les seves activitats, serveis, AMPA, i informació diversa.
Escola del Carme Sabadell
Benvinguts al lloc web de l'Escola del Carme de Sabadell, Vallès Occidental. Hi trobareu àmplia informació del projecte educatiu, activitats i organització de l'escola. L’escola, serveis, blogs, documents, curs, fotos, notícies, vincles d'interès, ...
Escola del Mar
Centre d'educació infantil, primària de Vilassar de Mar (Maresme). Característiques, entorn, activitats i programes. L'Escola del Mar, el centre d'estudi, el cibercançoner, suport pedagògic. Un mar de cançons.
Escola Delta
Centre d'infantil i primàri concertat per la Generalitat de Catalunya. Al barri de Sant Pere de Terrassa. Ofereix serveis des de l'any 1976 a nens i nenes de Terrassa. Escola plural, informa de manera objectiva facilitant la formació de criteris propis.
Escola Delta-l'Espiga
Escola d’educació especial concertada, ubicada a Vilafranca del Penedès. Aten a nens i nenes de la comarca de l’Alt Penedès que presenten necessitats educatives especials greus i permanents i en uns casos no poden ser atesos a l’escola ordinària.
Escola Divina Providència Mataró
Pàgina de l’Escola Divina Providència de Mataró, Maresme. És una escola privada-religiosa i concertada amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Nivells, serveis, identitat, el gegant, espais de l’escola, etc.
Escola Dolors Piera
Escola situada a Vilafranca del Penedès. Centre obert, participatiu, cohesionador, innovador, solidàri, creatiu i arrelat al país. Escola amb voluntat de servei, i a on aprendre a fer-se gran i créixer aprenent, en un ambient familiar i acollidor.
Escola Dr. Estalella i Graells
Centre públic d’ensenyament situat a Vilafranca del Penedès. Segon cicle d'educació infantil (3-6 anys) i educació primària (6-12 anys). Actes del Consell Escolar, documents importants, espais, localització, mestres i P.A.S. Pla d’Autonomia de Centre.
Escola Dr. Samaranch i Fina
El municipi de Santa Margarida i Els Monjos havia arribat a tenir tres centres escolars, un a Cal Rubió, un a La Ràpita i un altre a Els Monjos. La construcció de la nova escola va ser una necessitat, fruit de l'augment continuat de població del municipi.
Escola Edgar
Pàgina de l'Escola Edgar. Ofereix el cicle formatiu de grau mitjà de la branca sanitària: Tècnic en cures d'infermeria. Escola de formació professional concertada i homologada pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
Escola Edumar
Neix el 1974 com a cooperativa de pares, al Pg. Marítim de Castelldefels. El 1976 entra en el Col·lectiu d’Escoles Per l’Escola Pública Catalana. El CEPEPC era un col·lectiu d’escoles catalanes de pedagogia activa, sense lucre i participació democràtica.
Escola El Calderí
Comunitat d’aprenentatge. Escola de titularitat pública que imparteix educació infantil (3-6 anys) i primària (6-12 anys). Va obrir el setembre de 2006 i actualment només s'està impartint educació infantil. Calendari escolar, activitat i informació.
Escola El Carme Vedruna Manlleu
La nostra escola és present a Manlleu des de l'any 1856 quan s'obrien les primeres aules d'ensenyament femení. L'escola Vedruna és hereva d'una iniciativa educativa de l’educadora Joaquima de Vedruna i de Mas. El projecte és a 23 països.
Escola El Castellot
Pàgina oficial de l'Escola El Castellot. És un centre d'ensenyament infantil i primari, situat a Castellví de la Marca (Alt Penedès). Presentació del centre i les activitats del alumnes, notícies, cicles educatius, menjador, AMPA, i revista.
Escola El Cim
Ensenyament continu integral de l’individu, que amb la família i l’entorn els nens i les nenes, nois i noies, creixen d’una manera harmònica i il·lusionada en la realitat i els temps que els toca viure. Les tres etapes d’ensenyaments reglats obligatoris.
Escola El Cim Terrassa
L’assoliment dels objectius es basa en: diversificar estratègies didàctiques i metodològiques, coordinar professorat, desenvolupar capacitats individuals i les competències bàsiques, atenció a la diversitat, aplicació de diferents estratègies d’avaluació.
Escola El Dofí
Bloc de l'Escola pública El Dofí de Premià de Mar, nascuda el 1970 per la voluntant d´uns pares i mestres que volien per als seus fills i filles una escola catalana, pública, gratuïta i democràtica. Va començar com a una Societat Regular Col.lectiva.
Escola El Margalló
Centre d'ensenyament infantil i primàri ubicat a Vilanova i La Geltrú. L'escola acull infants de 3 a 12 anys d'infantil, primària, i alumnes amb necessitats educatives especials. És una escola inclusiva i per a tothom. Informació del centre.
Escola El Martinet
Escola pública d'educació infantil i primària ubicada al barri d'Almeda de la ciutat de Cornellà de Llobregat, inaugurada el 2008. Informació de l’escola, organització, etapes educatives, activitats, projecte, agenda escolar, normativa i consell escolar.
Escola El Montcau
Centre d'ensenyament infantil i primari de l'Ordal (Alt Penedès). Presentació i activitats. Som una escola on tots ens coneixem i ens agrupem per cicles. Cada curs acostumem a realitzar unes sortides educatives relacionades amb el currículum.
Escola El Pi
Pàgina d’aquest centre d'ensenyament infantil i primari de Sant Pere de Ribes al Garraf. Informació general del centre, història, cicles, instal·lacions i equip docent. Pàgina feta pels alumnes de quart de primària de les festes de la comarca.
Escola El Puig
Cooperativa de pares i mares, fundada l'any 1970 a Esparreguera, per a oferir un ensenyament de qualitat. Definida com a catalana, plural i laica, deslligada de qualsevol organització política o religiosa. El model educatiu és considerat innovador.
Escola El Roure
Pàgina web de l’Escola El Roure de Pontons a l’Alt Penedès. Calendari i horari, enllaços interessants, espais, festes escolars, informacions d'escola, localització, mestres, projectes, sortides, trets d'identitat, serveis escolars, beques i ajuts.
Escola El Roure Gros
Nova pàgina del CEIP El Roure Gros. El Roure Gros és un centre d’educació infantil i primària de Santa Eulàlia de Riuprimer, a la comarca de l’Osona. Informació de les sortides escolars. Visiteu també la pàgina web de ciència.
Escola El Sol i La Lluna
L'Escola El Sol i La Lluna (Can Bassetes) neix el curs 2007-2008 per l'augment de la població de Castellar del Vallès. Ara es la sisena escola pública del poble. Durant tres cursos ha estat de forma provisional al pati de l'escola St. Esteve en "mòduls".
Escola El Turó
Centre dedicat a l’Educació Infantil i Primària de la ciutat de Mataró, Maresme. Inclou informació general del centre educatiu, la Fundació Eduard Trens i Berenguer, consell escolar equip docent, pas, ampa, ideari, palbum i blog de l’escola.
Escola el Vallès
Centre Públic d’Educació Infantil i Primària ubicat a Terrassa. Sepèn del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. A l'escola fem projectes i activitats. Si voleu descobrir-les, navegeu una mica per la nostra web. Endavant i gaudiu!
Escola El Vapor
El Vapor és una escola pública de dues línies, situada al centre de la localitat de Terrassa. Tenim alumnes d'edats compreses entre els 3 i els 12 anys i a partir d'aquesta edat poden optar a l'institut Montserrat Roig, proper al nostre centre escolar.
Escola El Viver
Web d’aquesta escola pública El Viver, que es troba al carrer de la Font s/n, al barri de Can Sant Joan de Montcada i Reixac. Ensenyaments: Educació infantil, cicle inicial, cicle mitjà, cicle superior, informàtica, Pla Estratègic, Riscos Laborals, …
Escola Elisa Badia
L'escola Elisa Badia (educació Infantil i Primària) es troba a la Ronda de l'Est s/n a Barberà del Vallès, gairebé tocant amb la parada de tren (Rodalies de Catalunya de Renfe) de Barberà del Vallès. Trets d'identitat que la defineixen com a escola.
Escola Els Convents
Escola Els Convents de Martorell (Baix Llobregat). La primera pedra es va posar el 1935. Les obres queden interrompudes “falta de mitjans” durant la guerra civil. La inauguració oficial va ser el 1943 com a "Grupo Escolar Generalísimo Franco".
Escola Els Costerets
Centre d'ensenyament infantil i primari de Sant Pere de Ribes, al Garraf. Presentació de l’escola, documents, activitats, festes, serveis, AMPA, organització, activitats, blocs de l'Escola, i treballs dels alumnes.
Escola Els Pins Castelldefels
Bloc de l’Escola Els Pins Castelldefels (Baix Llobregat). Inclou informació general del centre, bolcs de l’escola, agenda, Escola de Pares, galeria fotogràfica, lligues de pati preinscripció, festes, cicles escolars, videos, biblioteca, xmestres, …
Escola Els Pins de Moja
Pàgina web de l'Escola Els Pins de Moja, poble que pertany al municipi d’Olèrdola. L'escola Els Pins de Moja ha estat tancada pel Departament d'Ensenyament. Aquesta escola ha funcionat durant 6 anys en barracons des del seu inici en el 2006.
Escola Els Roures
Centre docent públic que imparteix l'educació infantil i l'educació primària de Sant Feliu Sasserra, municipi de la comarca del Bages. Apartats sobre el centre, el poble, les activitats que s’hi fan i les festes.
Escola Elvira Cuyàs
Escola Elvira Cuyàs de Montcada i Reixac. L'escola comença a funcionar el setembre de 1978 com a "Colegio Nacional Mixto Elvira Cuyàs". Educació Infantil: (P3, P4 i P5) dels 3 als 5 anys. Educació Primària: (1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è) dels 6 als 12 anys.
Escola Emili Carles-Tolrà
Espai de l’Escola Emili Carles-Tolrà de Castellar del Vallès (Vallès Occidental). Aquest curs escolar 2012-13 l'alumnat de l'Emili està format per 182 nens i nenes des de 3r a 6è de primària. Professorat i personal de l'escola, l’escola i activitats.
Escola Enric Tatché
Pàgina web de l’Escola Pública Enric Tatché i Pol de Ripollet (Vallès Occidental). L'escola Enric Tatché està localitzada al terme municipal de Ripollet, i està situada al barri de Sant Andreu. El centre acull nens de tota la zona del seu llindar.
Escola Enxaneta
Escola pública laica pluralista siituada a Terrassa. Com a escolas pública catalana és de titularitat del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. S’enten com un servei públic d’educació a l’alumnat, les famílies i la comunitat en general.
Escola Escaladei
Centre concertat d'infantil, primària i ESO d'una línia, ubicat a Cerdanyola del Vallès. Només té un grup-classe per cada nivell. És una institució educativa independent que es defineix com a catalana, laica i plural. Ensenyaments, serveis i activitat.
Escola Escorial Vic
La pedagogia de les Escoles Vedruna és una pedagogia amb estil propi que gira al voltat d'un eix: la valoració de les persones i les relacions interpersonals en un clima familiar, senzill i proper, com a experiència educativa fonamental. Coneix l’escola.
Escola Espronceda
Pàgina de L'Escola Espronceda de Sabadell. Aquesta escola està dotada de numeroses instal·lacions adaptades a les necessitats dels alumnes. Durant el curs escolar proper pujarem fotografies dels diferents indrets ja que hi han modificacions.
Escola Estel
Pàgina de l’Escola Estel de Sant Pere de Riudebitlles (Alt Penedès - Barcelona). Centre docent privat i laic per a infants de 0 a 12 anys. L’art d’aprendre en una petita escola. Estem ensenyant a aprendre, des de 1966. Dades de l’escola.
Escola Estel
És una escola laica i catalana ubicada a la ciutat de Sabadell. Tracte personalitzat, educació en valors, anglès des de P3, aprenentatge complementat amb TICS. Fomenta els valors humanístics i la sensibilitat social, artística i ecològica.
Escola Estel d’Esparraguera
L'escola té les arrels entre 1867 a 1876, en els quals el Sr. Celdoni Crusells (l’alcalde) edificà una gran casa al carrer dels arbres per a establir-hi, l’escola. Al 1871, s’obri el col.legi per a nenes “Immaculada Concepció” a càrrec de les religioses.
Escola Esteve Barrachina
Centre públic d'educació infantil i primària. L'Ajuntament de Sitges proporciona realitzar activitats per la mobilitat segura, de natació i vela (en el currículum d'educació física), i d'activitats de suport educatiu. Per tant es potencia la participació.
Escola Fabra
Centre d'ensenyament infantil i primari del municipi d’Alella (el Maresme). Inclou informació general de l'escola, el consell escolar, projectes, activitats, cicles educatius, treballs dels alumnes, fotos, notícies, preinscripció i dades de l’AMPA.
Escola Falguera
Al 1971 hi havia, a Sant Feliu de Llobregat, 600 nens desescolaritzats. Neix el projecte de construir escoles noves i l'ajuntament cedeix terrenys al barri Falguera. Història, instal·lacions, funcionament, AMPA, professorat, festes, especialitats, …
Escola Fàtima
Escola pública de 1300 m², ubicada a Granollers. Un dels aspectes més remarcables de l’Escola Fàtima és el seu tarannà familiar. Professorat, calendari, Beca Maria Gaja, Biblioweb, monogràfic: Els bolets, enllaços, jocs, activitats i Jornada Esportiva.
Escola Fàtima
Centre Municipal d’Educació Especial fundat l’any 1961 per un grup de pares i mares de Terrassa que tenien fills amb necessitats educatives especials. Es compleixen 50 anys de la fundació i és un referent en el seu àmbit. De 3 fins als 20 anys.
Escola Federico García Lorca
Escola cíclica en procés d'una línia al barri de Lourdes de Mollet del Vallès (Vallès Oriental), a prop de l'estació de tren de Parets del Vallès. L'Educació Infantil es compon de: P-3, P-4 i P-5 . El cicle d'Ed. Primària estan separats per nivells.
Escola Feliu i Vegués
Escola molt arrelada al barri de Llefià de Badalona. Desenvolupament integral de l'alumnat tenint en compte les característiques individuals per a preparar-lo per la seva integració social, mitjançant una educació pluralista, solidària i no competitiva.
Escola Ferran Agulló
Bloc de l’Escola Ferran Agulló de Molins de Rei (Baix Llobregat). Aquest espai el destinem a informar-vos del dia a dia del Centre. Podreu trobar informació dels últims esdeveniments, així com informació d’actes i circulars que us enviem.
Escola Ferran de Sagarra
L'escola va començar a funcionar l'any 1968, sent aleshores dos centres paral-les, de nens i nenes. És una de les escoles més antigues de Santa Coloma de Gramenet. Té doble línia, dues classes per nivell i amb alumnes dels 3 als 12 anys.
Escola Ferran i Clua de Valldoreix
L’Escola Ferran i Clua és un centre públic d'ensenyament. Imparteix segon cicle d'educació infantil i primària en aquesta EMD del municipi de Sant Cugat del Vallès. Portes obertes, calendari curs, normativa general, autoritzacions, les TAC a l'escola, …
Escola Ferrer i Guàrdia
Escola pública de 1100 m², ubicada a la zona sud de Granollers, al barri Sota el Camí Ral, entre els carrers Roger de Flor i Roger de Llúria. 11 aules, aula d'informàtica, menjador, biblioteca. El concurs literari que Els amics de la UNESCO de Barcelona.
Escola Floresta
Es troba al barri de Can Déu a Sabadell, sector nord de la ciutat. Just al costat de l'escola hi ha el Bosc i la Masia de Can Déu. Des de les aules tenen una vista privilegiada del pic de La Mola, el més alt del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt.
Escola Folch i Torres
Web de l’Escola Folch i Torres d’Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat). L'escola Folch i Torres es va fundar l'any 1980, just quan feia 100 anys que havia nascut l'escriptor que li va donar nom. Blocs, alumnes, AMPA, serveis i activitat escolar.
Escola Font de l'Alba
Web de l’Escola Font de l'Alba de Terrassa. Informació genera, Ed. Infantil, recomanacions, professorat, calendari del curs, altres persones que hi treballen, quaderns de treball, blogs de Font de l'Alba i webs del Departament.
Escola Font Freda
L’escola Font Freda va inaugur-se l’any 1975, dins del pla especial de construccions escolars vinculat a la Llei General d'Educació de l'any 1970, del ministre Villar Palasí. L’edifici de l’antic parvulari és avui la seu de l’Escola Bressol Font Freda.
Escola Font-rúbia
És l'escola pública del municipi de Font-rubí (Alt Penedès). La nostra escola, equipaments i serveis. Activitats i esports en aquest centre escolar. Cursos. Grups, el carnaval a l'escola. L'escola la formem 16 mestres i 134 alumnes.
Escola França
La nostra escola no és el col·legi públic més antic de Terrassa, però ja té molts anys. Després de les riuades del 25 de setembre de 1962, el govern francès va voler ajudar a la ciutat de Terrassa i va construir l’escola que va ser inaugurada el 1966.
Escola Francesc Escursell
Web de l’Escola Pública Francesc Escursell i Bartalot de Ripollet (Vallès Occidental). Escola: Presentació, consell escolar, instal"lacions, secretaria. Mestres, personal, equip directiu, serveis externs de l’AMPA, activitats, sortides i colònies.
Escola Francesc Platón i Sartí
Web d’aquesta escola d’Esparraguera, Baix Llobregat. A l'escola pretenem que l'escola sigui una experiència gratificant, la màxima participació de tots els membres de la Comunitat Educativa: Pares i mares, alumnes, mestres i personal no docent.
Escola Fray Luís de León
Web de l'Escola Fray Luis de León, un centre d'Educació Infantil i Primària situat al barri del Riu Sud de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès). Informació general d’aquest centre educatiu: Espais i instal-lacions, cicles, festes, menjador i AMPA.
Escola Frederic Mistral
Educació Infantil i Primària (3-12 anys). Escola aprop de la plaça Europa de la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat. Calendari d'Escola, horaris de secretaria i visita, menu menjador, butlletí del mes, i + Informació del programa de fruita a l'escola.
Escola Gafarró de Santa Eulàlia de Puigoriol
Som els nens del CEIP Gafarró de Santa Eulàlia de Puig-oriol (Lluçà). Us enviem unes fotos per a què ens conegueu, l'any que ve a la trobada en veurem "en directe"a la trobada. Com podeu veure aquest any som quinze nens i nenes en tota l'escola.
Escola Galileo Galilei
Escola Galileo Galilei de El Prat de Llobregat (Barcelona). L'escola ofereix serveis que ajuden a a conciliar la vida laboral i familiar i a complementar la formació dels nostres alumnes. Informació general i ajuts i beques que poden demanar les famílies.
Escola Garbí Pere Vergés Badalona
L'Escola pren el nom del seu fundador Pere Vergés i Farrés, mestre de professió i creador de l’Escola del Mar de Barcelona, fundada l’any 1922 a Badalona. El 1968, després de la seva adaptació i remodelació, s’inaugura com a Institució Pere Vergés.
Escola Garigot
L'escola Garigot està situada al municipi de Castelldefels (Barcelona), és un centre d'educació Infantil i Primària pertanyent a la xarxa pública de la Generalitat de Catalunya. Inclou informacions generals del centre, activitat i nivells educatius.
Escola Gaudí de Sabadell
Escola situada al barri de Ca n'Oriac, a la zona nord de Sabadell. Més de 40 anys funcionant i s'ha adaptat als nous temps i necessitats. Biblioteca, aula de música, audiovisuals, aula d'informàtica, aula d'anglès, ludoteca, teatre, pista esportiva, …
Escola Gem
L’Escola Gem és un centre concertat per la Generalitat de Catalunya que acull gairebé un miler d'alumnes repartits entre les etapes d'Educació Infantil, primària, secundària i batxillerat. L’Escola Esportiva consisteix en la formació íntegra del alumne.
Escola Germans Amat i Targa
Pàgina web de l’Escola Germans Amat i Targa de Viladecans (Baix Llobregat). Som una escola pública creada al 1982, situada en un lloc privilegiat: al peu d’un bosc i davant el parc de Can Ginestar. Informació general, activitat i el projecte educatiu.
Escola Gilpe Curs Sisè
Us he enviat un correu a tots on us adjunto les feines d'estiu de català, castellà i matemàtiques. Les de llengua anglesa us les enviaré més tard. Heu de fer-les tots aquells que us he dit i, la resta, hauríeu de fer-les també per arribar a la secundària.
Escola Ginesta
Centre d'ensenyament infantil i primari de Vilanova i La Geltrú. Situació, història, projecte educatiu, instal·lacions i serveis, festes i AMPA. L'escola Ginesta va ser la segona escola de Vilanova i la Geltrú després de l’Escoal Pompeu Fabra.
Escola Gitanjali
El 2 de novembre de 1962 obria les portes per primera vegada l'Escola Gitanjali. El passat octubre vam fer una festa per celebrar els 50 anys. Les fundadores van explicar com van anar els primers anys d'escola. L’escola, serveis, aprenentatge i AMPA.
Escola Goya
Escola constituïda a Terrassa l’any 1.966 per iniciativa de Teodora Niño i Ignacio Selva, a fi d’oferir a la societat una educació de qualitat basada en la cultura del respecte, la llibertat, l'esforç i els valors familiars. Nivells educatius.
Escola Granullarius
Escola pública de 3300 m², de la ciutat de Granollers. Ajuda, agendes, formularis, fòrums, tauler de notes, Jclic, documents, i notícies. Disposa de 17 aules, aula d'informàtica, gimnàs, sala d'audiovisuals, biblioteca, laboratori, i patis exteriors.
Escola Guerau de Peguera
Escola de Torrelles de Foix (Alt Penedès). La nostra escola es caracteritza per afavorir l’arrelament al medi, en relació a l’entorn físic, social i cultural. Volem educar persones plenament integrades a la societat democràtica de la qual en formen part.
Escola Hamelin Alella
Centre d’ensenyament, a Alella (Maresme), on s’imparteixen l’Educació Infantil de 0 a 6 anys i l’Educació Primària de 6 a 12 anys. El Grup Sas és un conjunt d’escoles que tenen la fita de fer la formació de l’alumne en diferents vessants educatius.
Escola Heurom de Perafita
La Zona Escolar Rural Alt Lluçanès vam quedar finalistes dels Premis Olímpia que organitza la Diputació de Barcelona. L'entrega de premis es va fer a Calaf. Hi va assistir el mestre de gimnàstica Lluís Coll que és el que va presentar el nostre projecte.
Escola Isaac Peral
Escola pública catalana, arrelada al barri a la ciutat (Terrassa) i a l'entorn inspirada en valors democràtics de la llibertat, la justícia, la convivència i la solidaritat. Educació integral, en en l'aspecte individual o emocional, atenció personalitzada
Escola Isidre Martí
Escola del barri centre d’Esplugues, amb un entorn social i cultural mitjà. Nivells educatius impartits: Educació Infantil i Educació Primària, dues unitats per curs. El centre es defineix en la seva línia d'actuació a partir dels principis vertebradors.
Escola Ítaca
Bloc de l’Escola Ítaca de la ciutat de Badalona, el Barcelonès. L’espai es una mostra de les activitats escolars que realitzen els alumnes d’aquest centre badaloní d’educació infantil i primària, Calendari, articles recents, blogroll, classes, …
Escola Ítaca
Escola Ítaca situada al barri de la Collada de Vilanova i la Geltrú. Comunitat educativa formada per un equip de mestres tutors, mestres especialistes, psicopedagog, conserge, administratiu, monitoratge, cuineres, feineres, alumnes i les famílies.
Escola Ítaca
Centre d'ensenyament infantil i primàri. Ens definim com una comunitat educativa formada per un equip de professionals, pels nostres alumnes i les seves famílies. Informació del centre. La escola està ubicada a Vilanova i La Geltrú.
Escola J. Baltà Elias
Escola pública de Vilafranca. Ensenyaments: 2n cicle d'educació infantil (3-6 anys) i educació primària (6-12 anys). Si voleu saber més, teniu informacions generals de l'escola que trobareu al bloc. Si us queden dubtes, poseu-vos en contacte.
Escola Jacint Verdaguer
Pàgina oficial de l’Escola Jacint Verdaguer, centre d'ensenyament infantil i primari, situat a La Granada del Penedès (Alt Penedès). Presentació, classes i activitats. En aquesta escola els cursos comencen a P-3 i acaben a 6è.
Escola Jacme March
Escola d’Educació infantil i primària, inagurada l’any 1973, de dues línies, de titularitat pública, depenent del Departament d’Educació, que està situada en el sector Oest de Gavà, en el nucli d’una barriada que ha sofert una gran expansió urbanística.
Escola Jaume Balmes
Escola pública del poble de Castellbell i el Vilar, a la comarca del Bages. Imparteix educació infantil, cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior. Informació general de l’escola, cicles, l’AMPA, documents i les activitats escolars.
Escola Jaume Balmes - Sant Martí Sarroca
Informació sobre el funcionament, estudis que impartim, serveis que oferim, instal·lacions de què disposem, professionals que treballem, festes escolars, etc. Us animem a que feu un tomb per la pàgina i que pel correu electrònic ens feu saber l’opinió.
Escola Jaume Balmes El Prat de Llobregat
És un centre d'acció educativa preferent. Som una escola d'una línia amb especialistes de Música, Anglès, Educació Especial i Educació Física i altres. Informació general del centre i l'equip de mestres.
Escola Jaume Salvatella
Som una Escola Pública d’Educació Infantil i Primària, de doble línia, situada al barri de Singuerlin de Santa Coloma de Gramenet. Escola catalana, coeducativa, plural, democràtica i aconfessional. Informació i blocs de l’escola, activitat i serveis.
Escola Jaume Viladoms
Escola Bressol de Sabadell, centre educatiu d’educació Infantil, educació primària, educació secundària i batxillerats, formació professional i formació per empreses, cicles formatius, i formació contínua per adults. Programa Qualifica’t.
Escola Joan Abelló
Pàgina del Col·legi Públic Joan Abelló de Mollet del Vallès (Vallès Oriental). El centre educatiu porta el nom del pintor molletà, reconegut arreu del món, del qual tenim dos obres de gran valor artístic. Dades de l’escola i serveis.
Escola Joan Blanquer
El cinquè centre d'educació infantil i primària de la vila, l'escola Joan Blanquer, es va posar en marxa al curs 2003-2004. En els seus inicis, els primers infants matriculats es van ubicar provisionalment a les escoles Emili Carles-Tolrà i Sant Esteve.
Escola Joan Coret
Pàgina web de l’Escola Joan Coret de Badalona. Educació Infantil de 3 a 5 anys i educació primària de 6 a 12 anys. Comptem amb dos grups per a cadascun dels nivells d'edat. Les activitats organitzades per l'Associació de Pares i Mares d'Alumnes.
Escola Joan Llongueras
Centre públic d'educació infantil i primària. L'escola rep del nom del músic Joan Llongueres i Badia (Barcelona, 1880-1953) fou un músic, pedagog de la música i poeta català. Ubicada a l’extrem Nord del barri de Sant Crist de la ciutat de Badalona.
Escola Joan Maragall
L’any 1960 s’estrenà a l’edifici del carrer d’Anna M Ravell, projectat per l’arquitecte, Cèsar Martinell; també arquitecte de la fàbrica del licor Calisay. Els primers alumnes foren un grup de nois, un de noies i un d’orientació marítima format per nois.
Escola Joan Maragall
Escola Joan Maragall al Prat de Llobregat (Baix Llobregat). L'escola intenta millorar i actualitzar-se sempre. Comprem un domini d'internet. Activitat centre, activitat de cicle infantil, cicle inicial, cicle mitjà, cicle superior, famílies participen, …
Escola Joan Maragall de Rubí
Web de la Escola Joan Maragall de Rubí, municipi de la comarca del Vallès Occidental. L’escola pres consciència dels canvis radicals que es produeixen en la nostra societat i plantejar-se com ha de ser una escola d’avui. Activitat i informació.
Escola Joan Maragall L’Hospitalet
Escola pública d’infantil i primària (3 a 12 anys) amb 3 aules d’Infantil, de P3 a P5 i 6 aules de Primària de 1r a 6è. Té una línia i manté un tracte personalitzat amb l’alumnat i les famílies. Escola laica, catalana, plural, integradora i sostenible.
Escola Joan Maragall La Llagosta
Als 60 la Llagosta va créixer molt i l'escola pública era insuficient. Al 1974, l'ajuntament construí l’escola (8 unitats). Obria com a Carrero Blanco, el curs següent, va passar a tenir 2 línies (16 unitats), va arribar a ser de 3 línies (23 unitats).
Escola Joan Maragall La Llagosta - Bloc
Blocs de l’Escola: Projecte d'Anglès, els nens i nenes de P3, els nens i nenes de P4, els nens i nenes de P5, els nens i nenes de 1r, els nens i nenes de 2n, els nens i nenes de 3r, els nens i nenes de 4t. els nens i nenes de 5è, els nens i nenes de 6è, …
Escola Joan Marquès Casals
Web de l’Escola Joan Marquès Casals de Terrassa. L'escola vol contribuir al desenvolupament integral de les capacitats de cadascun dels seus alumnes, i considera els mestres -al costat dels pares- gestors fonamentals de la seva educació.
Escola Joan Miró
La web de l'escola vol ser un lloc on trobar tot tipus d'informació sobre el que fa referència al centre, guardar i trobar alguns dels moments viscuts i treballs fets, fer que els alumnes participin en activitats lúdiques, d'opinió. També trobem enllaços.
Escola Joan Montllor
Cada nen és únic, i cada dia apren coses i que creix com a persona responsable. Fem teatre a primària i representem obres d'una bona qualitat. Els alumnes aprenen, disfruten i usen la llengua catalana en situacions funcionals i plaenteres.
Escola Joan Salvat Papasseit Mollet
Educació infantil, cicle inicial, mitjà, superior diccionari bàrbar, l’escola, clàustre, educació infantil, cicle inicial, cicle mitjà, cicle superior, consell escolar, menjador, secretaria, acollida, principis pedagògics, PEC i educació inclusiva.
Escola Joan Salvat-Papasseit
Bloc d’Escola Joan Salvat-Papasseit, escola pública catalana, apolítica i aconfesional, situada a Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès). A la seva web hi trobareu un recull del dia a dia de l’escola, i hi podreu dir la vostra. Aula d’acollida.
Escola Joan Sanpera i Torras
Treball per projectes, una metodologia que exemplifica els plantejaments exposats en relació amb l’adquisició de les competències bàsiques. El 4 de setembre de 1840 va néixer en Joan Sanperai Torras al barri de Lledoner, aleshores de Corró d’Avall.
Escola Joan Solans
Escola pública de 1300 m² situada a la ciutat de Granollers (Vallès Occidental). Disposa d’11 aules, aula d'informàtica, menjador, biblioteca, pati, i pista poliesportiva. L’Escola Joan Solans té un canal a YouTube, on es poden veure els seus videos.
Escola Joan XXIII
Escola ubicada al barri de Les Arenes i començà el seu funcionament el 1965. Les Arenes és un barri nascut al s XX a l’extrem oriental del districte 6, al nord-est de la ciutat de Terrassa, arran l’ampli llit fluvial de la riera que dóna nom al barri.
Escola Joaquim Blume
Pàgina web de l’Escola Joaquim Blume de la ciutat de Sabadell. Informació de l’escola, alumnes, activitats escolars, extraescolars especialitats: Anglès, E.E., educació física, i música. festes, biblioteca, menjador, i centres de secundària adscrits.
Escola Joaquima de Vedruna Terrassa
Fundada al maig de 1956 com un servei de caràcter social a la ciutat de Terrassa. Educació Infantil de 3 a 5 anys concertada, educació primària de 6 a 11 anys concertada, educació secundària de 12 a 16 anys concertada. Cicles formatius.
Escola José Echegaray
Pàgina de l’Escola José Echegaray de Martorell (Baix Llobregat). Inclou direrent informacions: Educació infantil, cicle inicial, cicle mitjà, cicle superior, especialitats, claustre, secretaria, Consell Escolar, calendari, menú, Martorell i Echegaray.
Escola Josep Andreu Charlie Rivel
Centre d'ensenyament infantil i primari de Cubelles, a la comarca del Garraf. Professorat, equipaments, activitats extraescolars, altres serveis del centre, projecte educatiu i dades dels projectes d’innovació educativa.
Escola Josep Carner
Des de 1985 aten alumnes d’educació infantil i primària al Barri de la Salut Badalona. Educa en la tolerància, el respecte i la interculturalitat. Potencia el treball cooperatiu; la reflexió; l’atenció; la imaginació; la creativitat; el treball científic.
Escola Josep Guinovart
Centre escolar de Castelldefels. Formem un equip de mestres amb il·lusió, interès i dedicació per l'educació. Creiem que la comunicació, la coordinació, l’organització i la coherència entre nosaltres són necessaris per aconseguir els objectius.
Escola Josep Janés
L'Escola Josep Janés és un centre públic que depèn del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Està plenament integrada en l'entorn natural, social i cultural que l'envolta. Educa en i per a la igualtat i és escola inclusiva i per a tothom.
Escola Josep M. Ginesta
Espai on compartir la vida de l'escola: Festes, sortides, projectes, creacions dels nens i nenes, els moments especials que es volen recordar...Volem que sigui també un espai on puguem estar al cas de les novetats, a nivell pedagògic o del dia a dia.
Escola Josep Manuel Peramàs
Web de l’ Escola Josep Manuel Peramàs de Mataró. Informació general, projecte educatiu, pla d’entorn, biblioteca, serveis i els 4 blocs de cada etapa educativa: Educació Infantil, Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior, Bloc d'Esports Peramàs.
Escola Josep Maria Madorell
Escola creada l’any 1971 com a grup escolar annex de l’Escola Alfons XIII de Molins de Rei. Volia respondre a la demanda d’escolarització. El primer nom Col·legi Ferran Agulló, agafava el nom del carrer on es feren les primeres dependències.
Escola Josep Orriols i Roca
Aquest és el nou blog dinàmic de l’Escola Josep Orriols i Roca de Moià, a la nova comarca del Moianès (Barcelona). Es tracta d’un centre d'educació infantil i primària. Informacions del centre, del curs, calendari, activitats del centre.
Escola Josep Ventalló
Centre d’educació infantil i primària de Terrassa. Blocs, fotos i l’escola. En col·laboració amb la UAB, participa en un projecte Europeu Comenius. En aquest projecte es dóna importància a la música per ajudar a l'aprenentatge de la llengua estrangera.
Escola Joviat
Escola a Manresa i també a la Seu d’Urgell. Educació infantil i primària, ESO, anglès, esports, escoles d’hostatgeria i turisme, residència d’estudiants, serveis, formació i formació continuada. L'Escola Joviat va néixer el 1960.
Escola Juan Ramón Jiménez
Situada al Poblenou de la Salut de Sabadell. Objectius dels Plans d’Autonomia de centre: Millora dels resultats educatius i la cohesió social del sistema educatiu. Acció educativa fonamentada en l’adquisició progressiva dels àmbits del coneixement.
Escola Juan Salamero
S’inaugurà l’any 1975 a la part nord de Gavà, a la falda de la muntanya amb gran desnivell, al barri de Les Farreres. Constava inicialment de 8 aules, gimnàs, cuina, menjador i biblioteca. L’any 1979 és va iniciar la construcció d’un edifici annex.
Escola Jungfrau
L’escola Jungfrau, escola pública que imparteix etapes d’educació infantil i primària, ubicada al barri Coll i Pujol, de la ciutat de Badalona, límit dels barris de Dalt la Vila i Centre. Laica, catalana, activa, participativa, atenció a la diversitat, ..
Escola La Fassina
L'escola de Sant Joan de Mediona. Breu descripció del funcionament del nostre centre, fotografies de les instal·lacions, cicles, mestres...etc. Mostra dels treballs realitzats pels nens i nenes de l'escola, sortides, festes, fotografies, ...
Escola La Floresta
Centre públic de dues línies d’Educació Infantil i Primària de Sant Cugat del Vallès. Ofereix l’escolarització als alumnes de 3 a 12 anys amb una metodologia activa i globalitzadora per potenciar totes les seves capacitats i habilitats dels nens i nenes.
Escola La Forja d’Alpens
Agendes, cerques, continguts, formularis, fòrums, Jclic, llibres i lectures, pàgines, quaderns virtuals, tauler, usuaris, prestatgeria, revist@ll, calendari, ... Ens traslladem a ZER Alt Lluçanès. Web de la ZER, conté informació de les 4 escoles.
Escola La Ginesta de Castelldefels
Ensenyament Infantil - Primària - Secundària Obligatòria - Batxillerat. AMPA, extrescolar, serveis, festes i treballs dels alumnes del centre. Atenció individualitzada, que potenciï en el nen el desenvolupament d'hàbits adequats de treball i la capacitat.
Escola la Immaculada
Col·legi concertat La Immaculada de les Germanes Dominiques de l'Anunciata de Castellar del Vallès. Escola confessional catòlica, mixta, catalana, oberta, que està al servei d'una societat pluralista en constant evolució. Centre d'una sola línia.
Escola La Immaculada Sabadell
El 1957, festa de la Immaculada, va començar una nova tasca evangelitzadora al sector sud de Sabadell, concretament al barri perifèric de la Creu de Barberà. El curs 1996-97 l'escola ja va incorporar l'etapa d'Educació Secundària Obligatòria.
Escola La Lió
El que és aquest escola de Premià de Mar, fou una fàbrica tèxtil fundada l'any 1898, tal i com diu el rètol de la façana. La fàbrica va tenir dues etapes diferents: Can Puiggròs i La Lió. Entre el 1928 i 1929 es tancà la fàbrica per conflictes laborals.
Escola La Marina
Pàgina web de l’Escola La Marina. El nom de l’escola ve d’una de les zones geogràfiques en que estava dividida la ciutat de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès): La Marina. El color blau del mar és present en el centre. Webs de les aules.
Escola La Monjoia
La nostra escola es diu La Monjoia (curiós, oi?) perquè pren el nom d'un turó que hi ha als afores del poble de Sant Bartomeu del Grau, dins de la comarca de l’Osona. Presentació del centre, revista, AMPA i projectes.
Escola La Nostra Llar
Escola La Nostra Llar de Sabadell. La nostra escola compta amb molts anys d'història. Els seus orígens estan en el que s'anomena Lecciones Vall, cap als anys 30, i que tenia la seu al carrer de Riego. Posteriorment va tenir altres ubicacions…
Escola La Nova Electra
Centre escola ubicat a Terrassa. Activitat general, cicles i informació. Aquest curs 2012-13 l’escola participarà del Pla de Consum de Fruites a les Escoles promocionat pel Departament d'Argricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.
Escola La Pau
Bloc revista La Pau Vilanova i la Geltrú, escola catalana, laica i adherida a l’Agrupació Escolar Catalana. Educació infantil i primària. Arrelada i oberta a l’entorn, participa en la cultura i tradicions populars. http://www.escolalapau.cat no operativa.
Escola La Pau
El Centre d'ensenyament infantil i primari de Sant Sadurní d'Anoia. Imparteix l'educació infantil i la primària. Localitació, activitats, recursos, AMPA, mestres, les colònies i blocs dels diferents departaments i apartats de l’escola.
Escola la Popa
Escola amb nens i nenes de 3 a 12 anys, organitzats per cicles. L'Escola va creixent i ja no hi cabem, mentre esperem la construcció de la nova escola, els alumnes d'educació infantil i cicle inicial estan als mòduls a un altre indret del poble a 500 m.
Escola La Roda
Escola terrassenca. Es proposa que l'escola sigui l’espai de comunicació personal i de creació cultural que vagi molt més enllà de l’instrucció, un espai on iniciar-se en la conquesta de la llibertat i en l'aprenentatge de la solidaritat i el respecte.
Escola la Salut de Sabadell
Educa persones íntegres amb sentit cristià de la vida, que desenvolupin totes les capacitats personals, intel·lectuals i socials, i que forgin una voluntat que els faciliti assolir els objectius que lliurament es proposin. Obert a tot tipus de famílies.
Escola La Sardana
Pàgina d’aquesta Escola de Badia del Vallès. Informació general, cicles educatius, educació infantil, les notícies de La Sardana, i comentaris recents. Visiteu el bloc de l'Escola La Sardana, un espai obert pels pares, alumnes, monitores i mestres.
Escola La Seda de Barcelona
Web de l’Escola La Seda de Barcelona, situada a El Prat de Llobregat (Baix Llobregat). Informació general, blogs de l’escola, blogs assignatures, blogs alumnes, blogs de deures i enllaços. El contingut en català de la seva web és mínim.
Escola La Sèquia
Escola pública de doble línia a Manresa. Cursos amb 3 línies (P, 1r, 3r). Plantilla de més de 35 professionals de l’educació, 1 secretària, 1 conserge i 3 cuineres. Gimnàs, aula psicomotricitat, d’acollida, de música, d’educació especial i d’audiovisuals.
Escola La Serreta
Nova escola pública, la segona del municipi d’Alella. Comença l’activitat el curs 2010/2011 amb infants de 3 a 7 anys per anar creixent amb ells, curs a curs, fins arribar a ser una escola d’Educació Infantil i Primària de doble línia: dels 3 als 12 anys.
Escola la Sínia
Escola situada a l’Avinguda dels Països Catalans de Vic (Osona). Enten l’escola com a nucli radial d’una xarxa local i de barri que desenvolupa un treball comunitari per atendre la diversitat i retroalimentar-se per aconseguir la implicació dels alumnes.
Escola La Sínia Molins de Rei
L’escola La Sínia té una història molt recent. Va iniciar la seva activitat el setembre de 2004 en dos mòduls prefabricats, amb dos grups de P3, quatre docents i un projecte educatiu molt incipient que es mou recolzat sobre quatre fonaments.
Escola La Trama
Web de l’Escola La Trama de Sabadell, Vallès Occidental. Els nens i nenes no estan aquí principalment per nosaltres. Som nosaltres els que estem aquí principalment per ells. I no obstant ens arriben amb un do, el do d'experimentar el possible.
Escola L'Aragai
Centre d'ensenyament infantil i primari que està situat a Vilanova i La Geltrú. Situació, característiques, projectes, activitats, 25è aniversari i cicles. Disposem de 26 mestres i nombre màxim de cada grup és de 25 alumnes a cada classe.
Escola L'Arjau
Centre d'ensenyament de Vilanova i La Geltrú que imparteix educació infantil i primària. A cada cicle hi trobareu un bloc on podreu dir la vostra i veure coses que fem. Full informatiu, projecte educatiu, departaments, notícies, història i fotos.
Escola Las Seguidillas
El Projecte Educatiu de Centre vol aconseguir: L’educació integral dels nens i nenes amb l’atenció individualitzada que dóna resposta a la diversitat i la tolerància, la responsabilitat, el pluralisme, i la coeducació com a aspectes fonamentals.
Escola l'Eramprunyà
L'Escola l'Eramprunyà és un centre educatiu amb llarg període d’existència. El centre va construir-se al curs 1975 i va ser el 4t públic a la ciutat de Gavà. El nom del centre ve del castell de l'Eramprunyà situat a la carretera que puja de Gavà a Begues.
Escola Les Arenes
L’escola forma part de la xarxa d’escoles públiques de la Generalitat de Catalunya a Terrassa. Va començar el curs 2005-2006. Actualment ja és un centre complet d’educació Infantil i Primària amb nens i nenes des dels 3 fins als 12 anys.
Escola Les Fontetes
Web de l’Escola Les Fontetes, escola oberta de Cerdanyola del Vallès. És un centre d'educació infantil i primària de titularitat pública que acull a infants des dels 3 fins als 12 anys d’edat. Normes de convivència a l’aula, i blogs dels cicles educatius.
Escola Les Fonts
L'escola Les Fonts de Gelida és una escola nova que va començar a funcionar el curs 2005-2006, en mòduls, i que va estrenar edifici el curs 2006-2007. L’escola és al barri de La Fanga, al poble de Gelida, comarca de l'Alt Penedés i província de Barcelona.
Escola Les Fonts d’Argentona
Benvinguts a la nostra escola. Aquí trobareu un recull del dia a dia del centre. Biblioteca, comunicats, festes, general, AMPA, i menjador. S’ha obert la convocatòria per sol·licitar beques del Consell Comarcal del Maresme, per a menjador escolar.
Escola Les Palmeres
Activitats i enllaços. Blocs de l’escola: Escola verda 25è Aniversari, música, … Fem un programa de ràdio amb diferents seccions on hi participen els nens i nenes de l'escola. Al projecte Ensenya'm la llengua hi ha novetats a sortides i mira què fem.
Escola les Planes
Estrenada el curs 1982-1983, les escoles d’aleshores no donaven abast, la població escolar de la Llagosta crexia molt. Calculant a grosso modo, per les nostres aules, comptant els alumnes actuals que són uns 450, han passat més de 1700 alumnes.
Escola Les Vinyes
Escola Sant Cugat Sesgarrigues, situada en un marc excepcional, voltada de vinyes, natura i de zona esportiva. Compta amb aules i espais pensats per respondre i atendre les necessitats educatives de l’infant. Els nens i nenes hi cursen la primària.
Escola l'Esqueix - Blog
L'Esqueix escolaritza nens i nenes d'Educació Infantil i Primària. Forma part de la ZER El Moianès Ponent amb les escoles de Calders i Mura. Una ZER és una agrupació d'escoles de diversos pobles petits que comparteixen el mateix projecte educatiu.
Escola Lestonnac Badalona
Escola acollidora. Sant Roc és un barri de Badalona, que va construir-se a l’any 1962, i ocupat, fonamentalment, per gent vinguda d'altres zones marginals de Barcelona, i que van ser reubicats aquí. Té un percentatge molt alt de persones d'ètnia gitana.
Escola Llebetx
Web d’aquest centre d'ensenyament infantil i primari de Vilanova i La Geltrú. L'Escola inicià l’activitat l'any 1968, inspirant-se en els principis de la pedagogia activa i d'escola catalana. Procés d'integració pels nens i nenes de parla castellana.
Escola Lledoner - Comunitat d’Aprenentatge
Es tracta d'una escola pública de Granollers, de nova creació d'educació infantil i primària de dues línies, des dels 3 anys fins als 12 anys. Actualment ofereix aules de P3 i P4 i anirà creixent any rere any. Escola amb un projecte pedagògic singular.
Escola Llevant
Espai del CEIP Llevant, és un centre docent públic d’Oristà (Osona), que imparteix l'educació infantil i primària. Pertany a la ZER Gavarresa juntament amb el CEIP Els Roures, i el CEIP Sesmón d’Oló. Espai en construcció.
Escola Llibertat
Escola Llibertat Badalona. La informació de l'escola l'estem traspassant als blocs. Consulteu la llista de blocs i entreu a veure el que treballem. Aneu a la motxilla per trobar activitats de les àrees. També hi trobareu jocs, trencaclosques, per pintar…
Escola Llissach
Escola Llissach Santpedor. Oferta educativa: Educació Infantil (concertat per la Generalitat de Catalunya), Educació Primària (concertat per la Generalitat de Catalunya), 1r ESO, 2n ESO (concertat per la Generalitat de Catalunya), i 3r ESO (privada).
Escola Llorens Artigas
Web de l’Escola Llorens Artigas de Badalona. Organització, Instal·lacions, serveis complementarism compromís educatiu. Activitats: Sortides, horaris psicomotricitat i educació física, activitats extraescolars, festes escolars, pla de consum de fruita, …
Escola Lluçanès
Nova pàgina de l'Escola Lluçanès de Prats de Lluçanès (Lluçanès). Centre docent públic a Prats de Lluçanès, imparteix el segon cicle de l'educació infantil i l'educació primària. L’escola, alumnes, activitats, festes i sortides i informació sobre Prats.
Escola Lluís Millet - 40è Aniversari
L’escola fa 40 anys recordant la feina feta, educativa, de reivindicacions, lluites socials i millores per a la gent de les Oliveres, Sta Coloma. L’escola va convertir-se en l’eix vertebrador del barri, el cor bategava a favor de les seves persones.
Escola Lluís Millet El Masnou
Entorn virtual de l'Escola Lluís Millet del Masnou (Maresme). A l’espai podreu trobar diverses informacions del vostre interès. Cal ingressar per accedir als menús. Hem obert tutories i l'agenda. Treballem per obrir ben aviat la resta de calaixos.
Escola Lluís Millet Santa Coloma
Pàgina de l’Escola Lluís Millet de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès). L’escola està situada al barri de Les Oliveres de Santa Coloma de Gramenet. Hi trobareu una petita mostra de com és el centre i de les activitats que es portem a terme.
Escola Lluís Vives
Pàgina web de l’Escola Lluís Vives de Castelldefels, a la comarca del Baix Llobregat. Informació general, matrícules, festes i tradicions, enllaços wen, l’AMPA, eines Lluís Vivesi, blocs dels cicles de l’escola, i els seus serveis.
Escola Lola Anglada
Pàgina de l’Escola Lola Anglada de Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). Carta de compromís, menú del menjador, calendari, Lola Anglada: La seva obra poderosa memòria. Proposa una exposició sobre Lola Anglada al Museu d’Història de Catalunya.
Escola Lola Anglada
Web de l’Escola Lola Anglada de Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental). Un grup de mestres d’escoles de Sant Quirze, elaboren un llibre digital de Sant Quirze. Nom pel qual és coneguda: La dibuixant i narradora infantil Dolors Anglada i Sarriera.
Escola Lola Anglada Esplugues
Centre d'Educació Infantil i Primària, situat a Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat). Informació general de l’escola, organització, etapes educatives, activitats, exposició virtual de mones, web d'educació física i Blog de música de l'escola.
Escola Lola Anglada Tiana
L’Escola Lola Anglada, és una escola, situada a Tiana (Maresme), on es treballa per la motivació, els aprenentatges enriquidors, l’enfrontament a nous reptes i, especialment, per desenvolupar una actitud positiva vers a la vida i als aprenentatges.
Escola l'Oreig
Escola en plena natura a Pallejà (Baix Llobregat). L’any 1975i les il·lusions del projecte es comença a fer realitat. El temps va passar i l’escola ha crescut. L’any 2000 l’escola tenia 25 anys ! Serveis, situació, personal, alumnes, validacions, …
Escola Mar Nova Premià de Mar
Nova escola que acull nens i nenes fins a 1r, l’any vinent ofertarà fins a 2n. Si voleu informació de la nostra metodologia i de com són els mòduls per dins, fem jornades de portes obertes per escoltar el projecte educatiu i veure els mòduls.
Escola Mare de Déu de la Muntanya
Escola situada al bell mig d’Esparreguera, d’accés fàcil i propera a la majoria de barris de la població. Fou inaugurada l’any 1931 pel president de la Generalitat Francesc Macià. Va ser una escola que va néixer amb tota la il·lusió d’aquella època...
Escola Mare de Déu de Montserrat
L'Escola Mare de Déu de Montserrat de Castellbisbal (el Vallès Occidental), ha estat definida en el mapa escolar de Catalunya com un una escola pública, pluralista i catalana, on s'imparteixen els ensenyaments d'Educació Infantil i d'Educació Primària.
Escola Mare de Déu de Montserrat - Castellví de Rosanes
Nova web de l'escola! L'escola Mare de Déu de Montserrat de Castellví de Rosanes i noves instal·lacions. Us convidem a passejar pels blogs de les classes on els nens i les nenes de l’escola han començat a publicar-hi les seves notícies del dia a dia.
Escola Mare de Déu de Montserrat Premià de Mar
Escola Infantil i Primària del Departament d’Educació de la Generalitat Catalunya. Informació general, projecte educatiu, organització, alumnes i aula d’acollida. Activitats: L'any de... Setmana Cultural, Biblioteca, piscina i sortides.
Escola Mare de Déu del Carme
Escola Mare de Déu del Carme del Prat de Llobregat (Baix Llobregat). L’escola pertany a la congregació de les Germanes Carmelites Missioneres, que comparteixen les línies del seu caràcter propi i que defineix la proposta educativa de cadascuna.
Escola Margalló de Castelldefels
Pàgina web de l’Escola Margalló de Castelldefels, a la comarca del Baix Llobregat. Els diferents sectors que conformen la nostra comunitat educativa hem de fer pinya actualment més que mai; ens hem de recolzar i animar mútuament…
Escola Maria Anna Mogas
Escola de Granollers. És el resultat de la lliure iniciativa de la societat i de l’impuls d’una comunitat educativa que ofereix una educació cristiana als fills de les famílies de l’entorn, que comparteixen el seu model educatiu i volen donar-li suport.
Escola Marià Galí Guix
Escola de Terrassa. Potencia la inclusió de noves tecnologies al procés d’ensenyament i aprenentatge amb tres ordinadors per aula, sessions d’informàtica a tots nivells, utilització de kits d’internet a l’aula i pissarra digital a cicle mitjà i superior.
Escola Marià Manent
Degut al creixement del poble, l'escola Santa Anna-Marià Manent va anar engrandint-se per poder encabir tots els infants que ho necessitaven. Història, professorat, Consell Escolar, instal·lacions, AMPA, ... Premià de Dalt.
Escola Maria Ossó
Escola d’educació infantil i primària de 2 línies. Imparteix de P3 fins a 6è de primària. Vol que la convivència en la diversitat respecti ideologies democràtiques treballant els principis de sociabilitat, autonomia personal i el respecte al medi ambient.
Escola Marianao
Centre d'Educació Infantil i Primària, situat a Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat). Informació general de l’escola, organització, etapes educatives, activitats. Període de matriculació: del 4 al 8 de juny. Llistes alumnes d'admesos: 18 de maig.
Escola Maristes Champagnat
Pàgina web de l’Escola Maristes Champagnat de Badalona. Etapes, història, el col·legi, pastoral i seccions. Es fa judo com a activitat extraescolar principal. Full d’inscripció.
Escola Màrius Torres
Pàgina de l’Escola Màrius Torres de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). Dades de l’escola, activitats i contacte. Actualitzarem el web amb les noves informacions i us posarem al corrent amb tot el que necessiteu saber per a començar el nou curs.
Escola Marta Mata
Informació no oficial de l’Escola Marta Mata de Barberà del Vallès (Vallès Occidental-Barcelona). Participa activament a la vida associativa i cultural de Barberà del Vallès. La seva web “http://www.escolamartamata.cat” no és operativa.
Escola Mas Boadella
Escola de Sabadell, ubicada al barri de Can Llong, que va començar l'any 2007-2008. Hi podreu trobar informació sobre el nostre projecte educatiu, la nostra manera de fer les coses, i les activitas. Consell escolar de l'escola i lectures recomanades.
Escola Mas i Perera
Va entrar en funcionament el curs 1980/81 amb dos-cents alumnes i en situació provisional. En els següents cursos s’ampliar i estructurà. Segon cicle d'educació infantil (3-6 anys) i educació primària (6-12 anys). Història, plantejament institucional ...
Escola Mas Rampinyo
Moments és el blog de l’Escola Mas Rampinyo, situada en aquest barri de Montcada i Reixac (el Vallès Occidental). En aquest blog hi podràs trobar fotografies de les activitats de cada classe. També el menú del mes i les celebracions de l'escola.
Escola Matilde Orduña
Escola d’Esplugues, que promou la cultura i tradicions catalanes. Imparteix educació per la Pau i la Democràcia. Treballa l’ecologia. Fomenta la creativitat i el desenvolupament personal en música i plàstica. Educa els alumnes en la seva diversitat.
Escola Mediterrània
Web de l’Escola Mediterrània del barri de la Mina, a la ciutat de Sant Adrià del Besòs. És un cCentre públic d'ensenyament, que imparteix educació infantil i primària. Escola pública de dues línies a infantil i primària. Escola participativa i plural.
Escola Mediterrània Cornellà
Centre públic d'Ensenyament Infantil i Primari. Es troba ubicat l'escola Mediterrània és un edifici que es va acabar de construir l'any 1986 i va ésser estrenat per l'Escola Pau Casals fruit de la fusió de dues Escoles: Pau Casals i Encarnació.
Escola Menéndez Pidal
El CEIP Menéndez Pidal es va inaugurar el 1970, de forma precipitada a conseqüència de l'expansió constructiva de la llei d'Educació. Els alumnes, PEC, instal·lacions, serveis, links, història del centre, les festes escolar, AMPA, organització i jocs.
Escola Mercè Rodoreda
Web del centre públic Escola Mercè Rodoreda de la ciutat de Martorell (Baix Llobregat). Blocs del Cicle Superior, Cicle Mitjà, Cicle Inicial, Educació Infantil, i Música. L’escola es va estrenar el curs 2004-06, primer a través del mòduls…
Escola Mercè Rodoreda Badalona
Web de l’Escola Mercè Rodoreda de Badalona. Des de la web us donem a conèixer la nostra escola. Us animem a que visiteu també el nostre blog on trobareu una relació actualitzada de les activitats que es fan en el nostre centre. Bloc de l'escola.
Escola Mercè Rodoreda Sta Coloma
Lloc web oficial de l’Escola Mercè Rodoreda Santa Coloma de Gramenet. Horari escolar, calendari curs, equip docent/equip d'escola, equipaments, serveis, cartellera verda, parvulari, C. inicial, C. mitjà, C. superior, Aula d'acollida, Biblioteca, festes, …
Escola Mestres Montaña
Centre d’educació infantil i primària de dues línies, des dels 3 i fins als 12 anys. Entrà en funcionament el curs 1985-1986. El projecte educatiu es defineix com: escola catalana, activa, plural i democràtica, oberta a la integració i a la diversitat.
Escola Miguel de Unamuno
Bloc de l’Escola Miguel de Unamuno. Estem a la ciutat de Santa Coloma de Gramenet, situats al barri del Raval, tocant a Badalona i Sant Adrià del Besòs. El centre intenta aconseguir una unificació de criteris metodològics. Blocs de l’escola.
Escola Miguel Hernández
Centre públic d'ensenyament ubicat a Badalona. Es centre imparteix l'educació infantil i Entre els reptes que ens ocupen en un món globalitzat és perfeccionar els nostres sistemes d'ensenyament per tal de desenvolupar noves generacions d'infants.
Escola Milagros Consarnau
Escola pública, catalana, plenament integrada en lentorn natural, social i cultural que lenvolta. Eduquem en i per a la igualtat, fomentem valors democratics: solidaritat, respecte als altres, actitud de diàleg i no violència, participació i cooperació.
Escola Miquel Carreras
Pàgina del Col·legi Públic Miquel Carreras. Informació sobre aquesta escola de Sabadell. Localització, dades, butlletí, mostres de treballs dels alumnes, jocs florals, recursos per als aprenentatges, projectes, notícies.
Escola Miquel Martí i Pol
Espai web oficial de l’Escola Pública Miquel Martí i Pol del municipi de Barberà del Vallès (Vallès Occidental-Barcelona), la Blava, és una escola oberta al món amb una mirada atenta. L’escola, els seus ambients, escola verda, festes i trobades, etc.
Escola Miquel Martí i Pol Viladecans
Escola Miquel Martí i Pol de Viladecans, al Baix Llobregat. Impartim educació: Cicle inicial, Cicle mitjà, Cicle superior, Educació infantil. Informacions de l’escola: Dades, llibres, serveis, blocs de l’escola, activitats extraescolars, les classes, …
Escola Miquel Utrillo
Centre públic d'educació infantil i primària de Sitges (Barcelona). Ensenyaments: Educació infantil, parvulari, i educació primària, Nivells: De P-3 a 6è primària. Línies: dos grups classe per a cada nivell i amb tres classes de 6è el curs 2009-10.
Escola Mitja Costa
Web de l’Escola Mitja Costa, d’ensenyament infantil i primària, situat a Montcada i Reixac (Vallès Occidental). Inclou diferents dades: Calendari, menú-menjador, agendes, avisos-quotes, act. extraescolars, serveis, llibres de text, jocs, teatre, k&P, ...
Escola Monsenyor Gibert
Pàgina oficial de l’Escola Monsenyor Gibert de Sant Fruitós de Bages (Bages). És un centre d’ensenyament infantil primari que dona servei educatiu als nens de 4 a 12 anys. Cicles, especialitats i informació general de l’escola.
Escola Montagut
Fundada el 1965, té com a finalitat fonamental la formació integral dels alumnes orientada cap a l’autorealització i la incorporació activa en la societat. La fita és aconseguir les condicions i la preparació òptimes per afrontar els estudis superiors.
Escola Montbui
Escola pública que imparteix educació infantil (3-6 anys) i primària (6-12 anys). Calendari escolar. L'Ajuntament publica als mitjans de comunicació local el període, l'horari i el lloc de preinscripció i matriculació dels centres docents públics.
Escola Montcau de Gelida
Tot sobre l’escola, recursos, mates, famílies, Gelida, … Entenem l'escola com un centre de convivència i de formació on alumnes, mestres i pares, treballem conjuntament. Educació integral; intel·lectual, física, afectiva, artística i creativa.
Escola Montessori
L'eix vertebrador del projecte educatiu és l'alumne i llur capacitat interior de construir-se a si mateix, el respecte a la pròpia realització personal, i l'ensenyament de l'autodisciplina, la perseverança i l'esforç com a fonamentals de l'èxit personal.
Escola Montessori
Escola aconfessional i respectuosa en les creences. Opció de la Religió Catòlica, d’acord amb la normativa. Celebra les festes tradicionals com part de la cultura catalana i com motiu d’aprenentatge, aprofitant per treballar aspectes extracurriculars.
Escola Montigalà
Escola petita de Badalona, d'una línia, i nova creació (l'escola tot just va començar al 2009). Educació Infantil i Educació Primaria, tot i que actualment només hi han 6 classes (aquest any hem obert la classe de tercer) des de P3 fins a 3r de Primària.
Escola Montpedrós
Éscola pública oberta a nens i nenes, sense cap discriminació per raó de llengua, religió, raça, sexe o condició social. És aconfessional i respectuosa de les diverses creences i concepcions filosòfiques del món i de la vida. Visió pluralista.
Escola Montseny
Web de l'Escola Montseny de Mollet del Vallès, de doble línia, que acull alumnes des de P3 a 6è de primària. Aprenentatge en llengua catalana des d'educació infantil fins a sisè. L'aprenentatge de l’anglès s'introdueix a P4 i la llengua castellana a 1r.
Escola Montseny
Escola de l’Ateneu fundada l’any 1924. En passar a la Generalitat d’abans de la guerra, l’edifici -l’actual Escola Montserrat- passà a ser de titularitat estatal. A 1967 es reprèn l’activitat escolar, formant un Patronat dins l’estructura de l’Ateneu.
Escola Montserrat
Web de l'Escola Montserrat, una escola pública del municipi d’Esparraguera (el Baix Llobregat). És un centre d’una línia que ofereix les etapes d’Educació Infantil (3-6 anys) i d’Educació Primària (6-12 anys). Actualment l’escola té 242 alumnes.
Escola Montserrat Premià de Mar
Web de l'Escola Montserrat de Premià de Mar, centre públic d’educació infantil i primària a Premià de Mar. L’equip de mestres aposta per la renovació pedagògica. Amb el compromís de continuar un model d’escola catalana, integradora, laica i de qualitat.
Escola Montserrat Solà
La web permet conèixer la història, el projecte pedagògic, saber qui era Montserrat Solà, consultar l'agenda d'activitats, estar al corrent de notícies, saber què hi ha avui per dinar, veure i aportar fotos, consultar documents de l'escola i l'AMPA, ...
Escola Mossèn Cinto de Folgueroles'
Bloc de l’escola Mossèn Cinto de Folgueroles (Osona). Treballs dels alumnes, activitats del centre, sortides, colònies, experiències, celebracions. Les famílies hi poden participar expressant les opinions i comentaris, és, per tant, un projecte con-junt.
Escola Mossèn Cinto Verdaguer Rubí
Web de l’Escola Mossèn Cinto Verdaguer de Rubí (Vallès Occidental). Informació i activitat. No es poden portar mòbils, jocs electrònics, joguines que comportin perill, ni llaminadures. Tampoc d’administren fruits secs a menors de 6 anys.
Escola Mowgli
La Fundació Escola Mowgli d’Igualada neix l'any 1962 en la tasca de fer una escola activa, catalana i cristiana. Aquests eixos bàsics, adaptats en els dies que estem, són els que encara marquen l’escola. Escola d'ideologia cristiana dirigida per laics.
Escola Municipal La Sínia
Escola Municipal La Sínia de Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental). Cursos escolars, sala de mestres, Ampa. Vés al contingut principal de l’Escola Municipal La Sínia; Secretaria, normativa, espai AMPA, Plataforma AMPAs Cerdanyola, ...
Escola Municipal la Sínia
Escola d'Educació Infantil i Primària de titularitat municipal, a Cerdanyola del Vallès, des de 1982. Doble línia; Dos grups per cada nivell desde P3 fins a 6è. Centre públic amb plantilla estable i quota de despeses escolars. Atenció a la diversitat.
Escola Municipal la Sínia - Bloc
Espai bloc del CEIP Escola Municipal La Sínia de Cerdanyola del Vallès, en el qual s’informa de les activitats realitzades al centre pels seus alumnes. La Sínia és un centre públic de titularitat de l’ajuntament, amb plantilla estable de professorat.
Escola Municipal Salvador Llobet
Escola d’Educació Infantil i Primària de titularitat municipal de l’Ajuntament de Granollers. Té amb 2 línies, de 3 a 12 anys, i està situada al barri dels Instituts. 21 aules, aula informàtica, laboratori, biblioteca, gimnàs, sala d'actes i poliesportiu.
Escola Muntanyans
Escola pública d’una línia, a Sant Marçal, un dels 12 nuclis del municipi de Castellet i la Gornal. Alunnes de: La Gornal, Les Casetes, Rocallisa, Els Rosers Valldemar, Castellet, La Creu, Clariana, Trenca Roques, Torrelletes, Les Masuques i Sant Marçal.
Escola Nª Sra. del Mar-Garcia Lorca
Pàgina web de l’Escola Nostra Senyora del Mar - Garcia Lorca de El Prat de Llobregat (Barcelona). Només conté les dades de contacte postal i de contacte electrònic. La resta de la seva pàgina es troba en un procés de construcció.
Escola Nicolás Longarón
Escola pública que imparteix l’educació infantil i de primària, ubicada al barri de l’estació de França a la ciutat de Mollet del Vallès (Vallès Oriental). Escola que treballa i promociona la llengua i els continguts socioculturals, laica, activa, …
Escola Ntra. Sra. de Montserrat
Escola de Rubí de Primària i Secundària. L’any 1919 el Dr Guardiet, aleshores Rector de la Parròquia, va posar a funcionar l'Escola Parroquial Ntra. Sra. de Montserrat, al local de les Teresianes. Primer era destinada a l'ensenyament primari de noies.
Escola Onze de Setembre
L'escola opta per un ensenyament exigent i actiu, basat en l'observació i l'experimentació, fomentant l'esforç, la iniciativa i el treball personal i en equip. Estableix lligams entre la teoria i la pràctica. Els aprenentatges es basen en la comprensió.
Escola Pablo Picasso
Web de l’Escola Pablo Picasso de Barberà del Vallès (Vallès Occidental). La nostra escola per fora... ... i també per dintre. Cicles, festes, sotides, AMPA, menjador i links interesants de centres educatius de Barberà del Vallès i recursos educatius.
Escola Paidos
Pàgina de l’Escola Paidos. Dades, ganxons, notícies, activitats, la nostra història, ensenyaments que oferim, club esportiu, i els articles publicats a cada secció. Ens trobareu a Sant Fruitós de Bages, a la Carretera de Manresa a Berga.
Escola Països Catalans
L'Escola Països Catalans és un centre creat al curs 80-81. El trasllat a aquest nou edifici fou en el curs 98-99. L'escola està ubicada al nucli urbà de Lliçà d'Amunt. És un centre de dues línies que imparteix els cursos de P3 fins a 6è de primària.
Escola Pallaresa
L’alumnat comença l’aprenentatge de l’anglès a 1r. Al cicle superior de primària, s’imparteix en anglès part del currículum de ciències. El pas primària-secundària es prepara amb coordinacions entre tutors de 6è, tutors de 1r d’ESO i els psicopedagogs.
Escola Parroquial Casal dels Àngels
Promoguda des de l'any 1958 per la Parròquia de Sant Isidre Llaurador, la institució titular, sorgí dins la tradició de les escoles parroquials. D'aleshores, ha gaudit de la confiança de famílies que li han encomanat l'educació dels seus fills i filles.
Escola Parroquial Sant Feliu
El Col.legi Parroquial Sant Feliu és un centre concertat, ubicat a Cabrera de Mar (Maresme). Bloc de l'Escola, Escola Multilingüe Escola Verda Educació Musical Departament d'Orientació UNESCO AMPA Antics Alumnes Infocolònies, contacte, …
Escola Pasífae
Centre públic de nova creació que s’ha iniciat el curs 2008-2009. Actualment estem en mòduls al c/ Mare Isabel Ventosa, s/n. Aquest curs 2012-2013 l’escola disposa de dues línies de P4 i dues de P5, així com una línia des de 1r fins a 4t. Activitat.
Escola Patronat Ribas
Escola d’educació infantil, primària i ESO. Construida entre els anys 1912 i 1915 per l'arquitecte Emili Sala i Cortés en un terreny de 18.350 m² d'una sola planta de 2.917 m², dos patis interiors de 680 m² i porteria 80m². Comença l'activitat el 1916.
Escola Patufet Sant Jordi
Escola catalana amb llarga història que vetlla per la qualitat pedagògica i la participació del membres en el devenir i en el de l'entorn. Vol ser una comunitat educativa constructiva on els sabers de tothom tinguin cabuda i ens nodreixin evolucionant.
Escola Pau Boada
L'escola pública Pau Boada s'inaugurà el 23 d'abril de l'any 1979. Sorgeix de la necessitat de donar resposta a la demanda d'escolaritat provocada pel creixement de la població vilafranquina. Reb el nom del pintor vilafranquí Pau Boada i Mercader.
Escola Pau Casals
Web oficial del Centre d’Educació Infantil i Primària Pau Casals del municipi de Vacarisses (Vallès Occidental). Informació del centre, revista escolar, alumnes, calendari serveis i l’Associació de Mares i Pares del Centre.
Escola Pau Casals
L’escola, situada al barri de la Florida de L'Hospitalet de Llobregat, és un centre públic que depèn de la Generalitat de Catalunya on s'imparteix l'ensenyament dels 3 fins als 12 anys. És una escola aconfessional, coeducativa, democràtica i catalana.
Escola Pau Casals
Centre d'ensenyament infantil i primari de Sant Llorenç d'Hortons (Alt Penedès). Presentació i butlletí electrònic del programa Escoles Verdes. L’Escola Pau Casals de Sant Llorenç d'Hortons, està constituït per un edifici i les aules de l'antiga escoleta.
Escola Pau Casals Sabadell
Centre d'ensenyament infantil i primari de doble línia inaugurat el 1974-75 a Sabadell. L'edifici consta de 2 mòduls: Gimnàs i vestidors i l'edifici escolar amb tres pisos i 18 aules. Presentació, calendari, alumnes, professors i AMPA.
Escola Pau Sans
Web de l’Escola Pau Sans de L'Hospitalet de Llobregat. Servei d'acollida matinal amb o sense esmorzar, menjador amb suport de monitors especialitzats, biblioteca amb servei de préstec gratuït i animació a la lectura. Activitats extraescolars de l'AMPA.
Escola Pau Vila
Escola pública d'infantil i primària. 15 aules, aula música, d'informàtica, d'idiomes, menjador, biblioteca, pati i poliesportiu. Està situada a Granollers, a dalt d'un turó, lliure de contaminació, envoltada d'arbres i en un ambient ecològic privilegiat.
Escola Pau Vila d'Esparreguera
Blog oficial de l’Escola pública Pau Vila d'Esparreguera (el Baix Llobregat). Inclou una presentació multimèdia del centre escolar. L’Escola Pau Vila impartei educació infantil i educació primària. Arxius, seguidors i dades personals.
Escola Pau Vila El Papiol
Centre escolar de El Papiol (Baix Llobregat). Disposa d'un edifici amb aquests serveis: laboratori, biblioteca, aula de música i idioma, aula d'informàtica, menjador, assessorament psicopedagògic, instal·lacions esportives, tallers i activitats.
Escola Pau Vila Sant Feliu de Llobregat
CEIP situat a Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat). Informació de l’escola, organització, etapes educatives, activitats. Centre docent públic d'educació infantil i primària. El col·legi, revista, les classes, els alumnes, AMPA, carnaval i menjador.
Escola Pau Vila Terrassa
Centre format per 458 alumnes i 38 mestres, ubicat en un barri perifèric de la zona sud de Terrassa, en un medi sociocultural i econòmic baix. Des del curs 2001-2002 porta a terme un treball de col·laboració amb una escola de Bolívia.
Escola Pep Ventura L’Hospitalet
Pàgina web de l’Escola Pep Ventura L’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). Dades de l’escola, secretaria, agenda, personal del centre, cicle mitjà, cicle superior, fotos d'escola, jocs i activitats, informació general del centre.
Escola Pere Calders
Web d’aquesta escola pública de Polinyà (Vallès Occidental). situada entre les poblacions de Santa Perpètua de Mogoda, Sentmenat, Palau Solità i Plegamans i Sabadell. L’Escola, projecte i webs d’alumnes de Cicle Superior.
Escola Pere de Tera
L'escola Pere de Tera va ser creada pel primer Ajuntament democràtic de Badalona, dins dels tres primers anys de mandat municipal. Va ser inaugurada a l'any 1981, al barri de Llefià, amb un total de 16 unitats, les característiques generals de l’escola.
Escola Pere Viver
Web de l’Escola Pere Viver de la ciutat de Terrassa, Vallès Occidental. Inclou informació de l’escola, recull informatiu del curs, blocs de l’escola, llibres de text del curs actual, projectes pilot 2.0 i els cicles: Infantil, inicial, mitjà i superior.
Escola Pereanton
Escola pública d’infantil i primària d’una línia, situada al centre històric, a la zona peatonal pròxima a l’eix cultural de Granollers, en un edifici modernista catalogat. Es basa en un projecte musical que ajuda al desenvolupament global de la persona.
Escola Petit Món Felisa Bastida
Respostes tals com què entenem per educar, valors que assumim i transmetem als alumnes, com ho fem, quin és el resultat final que pretenem obtenir amb la nostra tasca d’educadors... en definitiva, que ens defineix com a escola. Info general.
Escola Pi d'en Xandri
L’escola va ser inaugurada el 2003 però compta amb més de trenta anys d’història educativa i de servei dedicat a la comunitat. Està situada a la zona denominada l’Eixample Sud de Sant Cugat. Es basa en la responsabilitat, participació i desenvolupament.
Escola Pia Calella
L'any 1816 s'installen a Calella els escolapis. Al 1819 es funda la comunitat i el Sr Domènec de caralt cedeix a l’Escola Pia la seva casa Marcó i la finca adjacent i s’inicien les classes. Al curs 2007-08 l'Escola Pia es fa càrrec de l'escola Lestonnac.
Escola Pia de Granollers
L'any 1933 s'instal·la a Granollers els escolapis a l'antic col·legi Sant Josep. Als primers anys l'escola creix, fins que un incendi l'any 1936 en la Guerra Civil, fou destruïda. Acabada la guerra, el 1939, es torna a obrir l'escola en un nou edifici.
Escola Pia de Terrassa
Pàgina de l’Escola Pia de la ciutat de Terrassa. Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, i SEFED. Missió i valors, Escola Pia de Catalunya , Visió, VI Assemblea, Orquestres, F.E.A.C., T.I.C.. activitats extraescolars, venda d'equipament escolar.
Escola Pia de Terrassa
Projecte Educatiu General; educació infantil, educació primària, educació secundària, obligatòria, batxillerats, pastoral dep. escola-treball, cicles formatius de grau superior, activitats extraescolars, serveis, instal·lacions i els premis Calassanç.
Escola Pia de Vilanova i la Geltrú
L’Escola Pia Catalunya és una institució al servei de la societat, inspirada en l’esperit de l’evangeli, oberta a tothom i arrelada al país. Eduquem infants i joves per ajudar-los a créixer com a persones lliures i autònomes que puguin viure en comunitat.
Escola Pia Moià
Escola Pia de Moià, Moianès. Informació deneral de l'escola, la seva llar d'infants, les etapes d’educació infantil, d’educació primària, festes i celebracions, enfilalls educatius, english, … L’horari de secretaria: dilluns a divendres de 2/4 de 9 a 2h.
Escola Pia Sabadell
Escola Pia Sabadell imparteix ensenyaments d'Eduació Infantil, Primària, Primària Musical, E.S.O., Batxillerats i P.G.S. Escola Concertada. Activiats extraescolars: Esplai Can Colapi, Casal Pare Sallarès, Club Esportiu, Escola de Música, etc ...
Escola Pia Santa Anna de Mataró
Web de l’Escola Pia Santa Anna, els Escolapis de Mataró. Realitza formació en elsàmbits de l’educació infantil, primària, ESO, batxillerat, FP, extraescolars, Casal d’Esiu, menjador. Plataforma Educamos, associacions, circulars, ...
Escola Pia Sitges
Educació infantil, 2n cicle (3-6 anys), educació primària (6-12 anys, concertat per la Generalitat). Educació Secundària Obligatòria (12-16 anys, concertada), batxillerat (16-18 anys) modalitats ciències i tecnologia i de ciències socials i humanitats.
Escola Pilarin Bayés
A Sant Quirze del Vallès. El Projecte Educatiu de Centre (PEC) és el document marc en el qual es defineix el tipus d’ensenyament que volem dur a terme, i explicita les directrius i aspiracions comunes partint de les característiques pròpies de l’entorn.
Escola Pins del Vallès
Pàgina de l’Escola Pins del Vallès de Sant Cugat del Vallès. Inclou una completa informació corporativa de l’escola, la seva organització, instal·lacions, el seu projecte educatiu, la seva història, dades de l’AMPA, i les seves activitats.
Escola Pla de les Vinyes
L'escola va iniciar les classes el mes de setembre de 2006. L'any 2008 les obres s'han enllestit, i l'escola anirà ocupant progressivament els cursos que pugen, de manera que pel curs 2013/14 tinguem coberta tota l'Educació Primària.
Escola Pla del Puig
L'escola Pla del Puig és un centre educatiu públic d’infantil i primària, situat al sector del Puig, una nova zona de creixement i expansió urbanística de Sant Fruitós de Bages (Bages). Enguany ja som 120 alumnes i 9 mestres.
Escola Polinyà - Escola lliure i activa
L’escola està concebuda com un grup fet per tothom. Des de la mirada de vivència col·lectiva de l’escola i reconeixent el seu lloc dins de l’estructura del món i del que volem fer, el nostre projecte educatiu es fonamenta en els seus eixos fonamentals.
Escola Pompeu Fabra
Lloc de l’Escola Pompeu Fabra, situada a la ciutat de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). Dades, situació del centre, educació infantil, educació primària, educació física, anglès, AMPA, calendari, revistes, menjador. Web, Canal Youtube i Twitter.
Escola Pompeu Fabra
Escola de Vilanova i La Geltrú. És una centre d'ensenyament infantil i primàri. Informació del centre. Va ser el primer centre públic construït i dissenyat a Vilanova i la Geltrú durant la Segona República. Projecte, serveis, AMPA, calendari i mestres.
Escola Pompeu Fabra Sant Adrià
La Pompeu Fabra és una escola pública d’Educació Infantil i Primària. Arrelada a la nostra ciutat i oberta, per tant, als canvis que la societat genera. L'educació com a fita per aconseguir que esdevinguin persones autònomes, responsables i respectuoses.
Escola Ponent Granollers
Escola pública de 2500 m², situada a Granollers. Compta amb 365 alumnes d’Infantil i primària amb edats de 3 a 12 anys. Disposa d’11 aules, aula d'informàtica, de música, de plàstica, sala audiovisual, laboratori, menjador, biblioteca, poliesportiu, ...
Escola Pont de la Cadena, Molins de Rei
El CEIP Pont de la Cadena és un centre públic del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Centre d'ensenyament infantil i primari. Presentació, història, ideari, equipaments i serveis, professors, alumnes, activitats, i AMPA.
Escola Pont de l'Arcada
Escola que es defineix com una Escola Rural. En el nostre Projecte Educatiu així s'especifica i així s'organitza i funciona el centre. Això vol dir que som una escola pública i de poble. Coses nostres, projectes, espais, el poble, …
Escola Povill
Centre concertat per la Generalitat de Catalunya a Olesa de Montserrat. Centre Educació Infantil i cicle inicial i centre cicle mitjà, superior i ESO. L’escola, serveis, activitats… L'any 1932 passà a mans de Joan Povill i Adserà.
Escola President Salvans
Web de l’Escola President Salvans de la ciutat de Terrassa. Blocs de l’escola, equip i instal·lacions. La puntualitat és imprescindible pel bon funcionament del centre i per respecte als altres. Quan acaba la música s’ha de tancar la porta.
Escola Primavera
Escola Primavera de Santa Coloma de Gramenet. Fa arribar les normes generals de l'escola, el quadre pedagògic, l'horari d'entrevistes amb els mestres, l'horari de secretaria i el calendari de reunions de classe, pel bon funcionament de l'escola.
Escola Princesa Sofia
Escola d'Educació Infantil i Primària, situada a Mollet del Vallès. Acull alumnes des de 3 fins a 12 anys. L'objectiu que l’escola vol aconseguir és la formació integral de l’alumne amb l'adquisició de coneixements i el desenvolupament de valors bàsics.
Escola Progrés
Web de l’Escola Progrés de Badalona. L'objectiu de l'escola és fomentar en els nens i nenes una actitud curiosa, crítica i investigadora que ha de ser la base dels seus aprenentatges. El desenvolupament de la intel·ligència emocional és molt rellevant…
Escola Pública Andersen
L'escola es troba situada als afores de la ciutat de Vic, al Nord Oest. En una zona despoblada, rodejada de camps de conreu i instal·lacions esportives. Informació de l’escola, claustre, alumnes, biblioteca, activitats i projecte educatiu.
Escola Pública els Pinetons Ripollet
Educació Infantil i Primária en aquest centre de Ripollet (Vallès Occidental). Volem ser una escola pública, que acull i atén a les persones que compartiran i conviuran en un espai, un entorn, un temps de vida, de creixement i d’aprenentatges.
Escola Pública Enric Casassas
L'any 1897 l'Ajuntament de Sabadell inicià la construcció del primer edifici destinat a l’escola pública. L'arquitecte encarregat va ser en Juli Batllevell. L'interior de l'edifici s'ha remodelat fins a la seva reconstrucció total realitzada l'any 1981.
Escola Pública Maria-Mercè Marçal
El més important és conèixer i respectar en tot moment les necessitats dels nostres infants i així sabrem com potenciar les seves capacitats. Entre tots, família i mestres, ho aconseguirem amb compromís, treball, sentit comú, paciència, carinyo, …
Escola Pública Ponent
Centre públic de nova creació, situat al barri del Roc Blanc de ciutat de Terrassa. Va iniciar l’activitat el curs 2004-05 amb dues aules de P-3. Ha ampliat l'escola fins a ser un centre complet de dues línies d'Educació Infantil i Primària (3-12 anys).
Escola Puig i Gairalt
Centre públic del Departament d'Educació de la Generalitat, amb tres nivells d’Infantil i sis de Primària amb cursos per cada nivell. Cursos amb tutor i especialistes de música, educació física, anglès, plàstica, informàtica, educació especial, reforç.
Escola Puigventós
Escola d’Olesa de Montserrat (Baix Llobregat). Història, situació i contacte, instal·lacions, projecte, pla de l’esport a l’escola, consum fruita, organització, calendari escolar, equip pedagògic, consell escolar, preinscripció i matrícula, famílies, ...
Escola Purificació Salas Xandri
Web de l’Escola Purificació Salas Xandri de Sant Quirze del Vallés (Vallés Occidental). Càmara web, canal TB online, serveis, cicles educatius, festes de l’escola, colònies i viatge de fi de curs, Moodle de l’escola, jocs, bústies, i consell escolar.
Escola Rafael Alberti
Pàgina web de l’Escola Rafael Alberti de la ciutat de Badalona. Ofereix educació infantil, educació primària. Notícies, l’escola, informació, horaris, calendari, biblioteca, practiquem, menjador, l’AMPA, Moodle i llistat de recursos educatius.
Escola Rafael Casanova
Web de l’Escola Rafael Casanova de Badalona. Podem trobar dues zones diferenciades: La zona d’Educació infantil, zona d’educació primària. Aquest curs l’equip que formem part de l’escola Rafael Casanova. El preu del servei de menjador és de 6,15€.
Escola Ramon Fuster
Centre concertat d'Educació Infantil, Primària i ESO, amb alumnat de 3 a 16 anys. Comparteix amb la Fundació Collserola i la resta de les escoles l'Ideari i el Projecte Educatiu: Pluralisme, laïcitat, catalanitat, valors universals i la iniciativa social.
Escola Ramon i Cajal
Web de l’Escola Ramon i Cajal de la ciutat de Terrassa (el Vallès Occidental). Inclou informació general de l’escola, la biblioteca, LIC, blocs de l’escola, art i creativitat, famílies i escola i recursos digitals per ensenyar aprendre i treballar.
Escola Ramon Llull de Rubí
Una escola amb tradició a Rubi, ubicada en un edifici emblemàtic de l’arquitecte sr. Francesc Mitjans. Catalana i de qualitat, que defensa l’equitat, la igualtat i la cohesió social. Educació Infantil (P·3,P·4 i P·5) i Primària (1r a 6è). Els principis.
Escola Reixac
Blog de l’Escola Reixac, situada en aquest barri de Montcada i Reixac. Activitats diverses, Consell d'alumnes, festes, informacions, Nadal, taller de teatre, blog de cicle infantil, cicle inicial, cicle mitjà, cicle superior, 5è, 6è i Aula d'acollida.
Escola Renaixença
L'escola de Sant Pere Sacarrera que pertany al Zer Serra d’Ancosa. Ubicació i equipaments, organització i projecte educatiu, equip directiu, mestres, alumnes, A.M.P.A. i activitats: Colònies, sortides i festes, projectes, ...
Escola Ribatallada
L'Escola Ribatallada de Sabadell fundada l'any 1978 i inicià la seva activitat als baixos de la casa Grau, a la plaça del Gas, al barri del centre de la ciutat. L'edifici es va fer petit i el curs 1985-86 l'escola es va traslladar al barri de la Creu Alta
Escola Riera Alta
Centre públic, de nova creació, que depèn del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Va començar amb 1r d’E.I. el 2009-10, en un lloc provisional. El 25 d’octubre es va traslladar al nou edifici d’E.I i enguany comença la primària.
Escola Rivo Rubeo
Rivo Rubeo, referent a riu vermell, antic topònim de Rubí, s'adoptat com a nom a l'escola, malgrat que la Riera de Rubí es troba a uns 1000 m. de l'emplaçament, s'ha escollit el topònim, ja que la Riera es un element central del que ha estat i és Rubí.
Escola Rocaprevera Torelló
Educació infantil, primària i secundària. Escola d'iniciativa lliure que compta amb el suport de l'administració i que ha estat durant 120 anys molt lligada a la història sociocultural del poble, El compromís social i educatiu el tret més característic.
Escola Roser Capdevila
Pàgina web oficial del CEIP Roser Capdevila de Polinyà (comarca del Vallès Occidental). Informació general de l'escola, cicles educatius, professorat i alumnat, treball i activitats, funcionalitats i serveis escolars.
Escola Roser Capdevila Polinyà
Pàgina web de l'Escola Roser Capdevila de Polinyà. L'Escola Roser Capdevila és una escola pública, catalana, arrelada i compromesa amb l’entorn, tant natural com social; es defineix com un centre on la coeducació és l’eix fonamental.
Escola Roser Capdevila Terrassa
L’escola començà al curs 2006-2007, amb 12 nens i nenes, i 2 mestres, i com que no teniem edifici propi, vam ocupar una classe de l’escola veïna. El curs següent ja vàrem tenir més grups i més mestres. A més vam estrenar l’edifici de l’escola nova.
Escola Rosselló Pòrcel
Escola creada l’any 1983. Va ser el resultat de la voluntat d’un grup de ciutadans que volien per Santa Coloma una escola pública on la llengua vehicular d’aprenentatge fos el català, en aquell moment no n’hi havia cap. Dades i blocs de l’escola.
Escola Rossend Montané
L’escola té una història una mica especial i sobretot llarga. El primer quart de segle XX canvià en diverses ocasions d’ubicació. Cap els anys 30 era una de les escoles pioneres en l’aplicació de les tècniques de Freinet als nens i nenes de llavors.
Escola Sagrada Família
El projecte d’escola inclusiva pretén educar persones afectiva i emocionalment saludables (amb autoestima, empatia, respecte, tolerància i habilitats socials per resoldre conflictes). Compromeses per desenvolupar-se amb èxit en l’entorn i millorar-lo.
Escola Sagrada Família Cornellà de Llobregat
Webs de l’Escola Sagrada Família Cornellà de Llobregat. Els nostres Centres Educatius volen seguir donant avui resposta a la mateixa necessitat que va urgir a la nostra Mare Fundadora, a dedicar-se a l'Educació Cristiana de nens i joves.
Escola Sagrada Família La Llagosta
Web oficial. Una escola per a tothom ens referim a una escola inclusiva, que no exclou ningú. Una escola on poden aprendre junts amb alumnes diferents. Junts, fan possible que existeixi una riquesa cultural on els valors i l'empatia ens fan ser iguals.
Escola Sagrada Família Viladecans
Centre d'Educació Infantil, Primària i Secundària, situat a la ciutat de Viladecans (Baix Llobregat). Inclou informació general de l’escola, l’organització, les seves etapes educatives, llibres i material, activitats escolars, blocs i wikis dels cursos.
Escola Sagrat Cor de Jesús
Centre cristià d'interès públic. Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria, una educació al servei de l'ésser humà integral. Projecte amb el català com a llengua vehicular. Pla d'acollida. Perquè tothom hi tingui lloc...
Escola Sagrat Cor de Jesús de Monistrol de Montserrat
És un centre educatiu de l’Escola de les Germanes Dominiques. Educació infantil 0-3 anys. Educació infantil 3-6 anys. Educació primària i ESO. Adscrit al Col·legi Mare de Déu del Roser de Sant Vicenç de Castellet instal·lacions de què disposa l'escola.
Escola Sagrat Cor de Jesús de Súria
Centre docent privat de les dominiques de l'Anunciata que imparteix l'educació infantil i la primària, en aquest municipi del Bages. Dades de l'escola, AMPA, novetats, activitats, serveis, mestres i apartats per als diferents nivells educatius.
Escola Sagrats Cors de Torelló
Web de l’Escola Sagrats Cors, 50 anys fent escola a Torelló. És una escola privada religiosa concertada que imparteix des d'ensenyament infantil fins a l'ESO. La història de les germanes dels Sagrats Cors a Torelló comença l’any 1939.
Escola Sala i Badrinas
Nova ubicació de l'escola. Hem fet el trasllat de tot l'equipament. Ja tenim fet el mural realitzat per Zinos (jove artista de la nostra ciutat), així com decorats els exteriors dels mòduls. Falten petites tasques d'obra que s'acabaran durant aquest mes.
Escola Salarich
El CEIP Doctor Joaquim Salarich és un centre d'educació infantil i primària, que imparteix classes des de P-3 fins a 6è de primària. L'escola disposa de grans espais oberts amb unes instal·lacions àmplies i assolellades al barri Santferm de Vic.
Escola Saltells
Web d’aquest Centre d'Educació Infantil i Primària de titularitat pública que acull infants de 3 a 12 anys. Escola de doble línia, és a dir, que té dos grups per cada nivell desde P3 fins a 6è. Blocs dels cicles superior, mitjà, inicial, i infantil.
Escola Salvador Espriu
Escola Pública Salvador Espriu de Granollers. Fem servir Internet 2.0, som una escola 2.0. A les classes tenim almenys un ordinador i en algunes hi ha projectors i pissarres digitals, també tenim dues aules d'informàtica i portàtils amb Internet.
Escola Salvador Espriu
Web de l’Escola Salvador Espriu de la ciutat de Badalona. L'Escola Salvador Espriu es va inagurar l’any 1988. Va ser el resultat de la unió de dos centres docents del barri de la Morera: l'Àngelus, i el Ricard Coll. Activitats, estudis i serveis.
Escola Salvador Lluch
La història de l’escola comença el 1928. En Salvador Lluch, terratinent afincat a Gavà, dóna al municipi els terrenys per a construir les escoles públiques noves. De fet l'escola es construeix per enderrocar les escoles de la Plaça, que eren insuficients.
Escola Salvador Vinyals
Pàgina de l’Escola Salvador Vinyals de Terrassa. L’escola és pública i catalana. Educa en el pluralisme i els valors democràtics, preten fomentar la solidaritat i el respecte als altres. Utilitzen el català com a llengua de comunicació externa i interna.
Escola Samuntada
Hi havia una vegada un jardí ple de coneixements i vivències, on nens i nenes, vivien cada dia mil aventures. Al costat de la Torre de l'Aigua de Sabadell, al barri de la Creu Alta, hi ha un petit racó de natura on nens i nenes aprenen gaudint.
Escola Sant Cristòfol
Pàgina de l’Escola Sant Cristòfol de Premià de Mar. Premià de Mar és un municipi de la comarca del Maresme. Se situa al litoral de la comarca, entre el Masnou i Vilassar de Mar, a vint quilòmetres al nord de la ciutat de Barcelona. Informació educativa.
Escola Sant Domènech La Ràpita
És una escola de La Ràpita (Penedès), fundada el 1931 i reformada el 1987. A l'Escola s'imparteix Educació Infantil i Primària, de 3 a 12 anys. Sortides, treballs, projectes, revista escolar i publicacions, festes, organització i l’AMPA.
Escola Sant Esteve
Espai web de l'Escola Sant Esteve de Castellar del Vallès (Barcelona). Té l’objectiu de formar integralment els alumnes, per això, conjuntament amb els aspectes acadèmics, desenvolupen activitats orientades a facilitar una bona formació humana.
Escola Sant Francesc
Formació professional de grau mitjà i superior. La titularitat del centre recau en l'Associació Amics de l'Escola de Mestratge Industrial Sant Francesc de Berga. Va començar al 1969 al Convent de Sant Francesc, amb 6 alumnes i 7 professors.
Escola Sant Gervasi
St Gervasi Mollet és, sobretot, un col·lectiu de professors educadors que viu i dóna forma al projecte educatiu del qual n’és corresponsable. Des de 1970, fundació de la institució, millorem els nostres recursos didàctics. Batxillerat no concertat.
Escola Sant Jaume
L'Escola Sant Jaume de la FEP és hereva d'una tradició pedagògica i d’implicació en l’entorn social de la ciutat de l’Hospitalet, en general, i als barris de Collblanc i la Torrassa. Neix a l'any 1943 amb l'escola parroquial de N. S. dels Desemparats.
Escola Sant Joan de la Creu
Informació no oficial de l’Escola Concertada Sant Joan de la Creu de Ripollet. Inici de matrícules per als cursos de català, notícies, preinscripcions als centres escolars, jornada esplai i municipi jornades de portes obertes als centres escolars.
Escola Sant Jordi
Escola situada al poble de Sant Pau d'Ordal, envoltada de vinyes i de pins, paissatge típic del Penedès. Aquest entorn tan natural fa que els que estem en l’escola gaudim d'una tranquil·litat i harmonia que ens ajuda a tirar endavant tots els propòsits.
Escola Sant Jordi
Centre públic d'educació a la capital del Garraf, Vilanova i La Geltrú. Imparteix segon cicle d'educació infantil i primària. Ens definim com una escola pública, laica, inclusiva i catalana, i creiem possible un projecte integrador de persones i cultures.
Escola Sant Jordi
Pàgina d’aquest Centre d’Educació Infantil i Primària Sant Jordi de Mollet del Vallès (Vallès Oriental). Intranet, visita virtual, portes obertes, pàgines d'alumnes, fulls informatius, revista "una mica de tot", localització del centre, i llibres de text.
Escola Sant Josep - El Pi
A L'Hospitalet de Llobregat. A l projecte educatiu de l'escola la defineix com una escola catalana, plural, arrelada al barri de Sant Josep, aconfesional, participativa i renovadora, on l'objectiu és el desenvolupament de les possibilitats de l'alumnat.
Escola Sant Julià
Web de l’Escola Sant Julià de Sabadell. Activitats i festes, blogs, informacions, l’escola per dins, llibres, menjador, projectes I sortides. Aquest curs l'horari d'atenció als pares de qualsevol mestre/a o classe serà els dijous de 12,30 a 13,30 hores.
Escola Sant Just
Escola pública, plural, activa i participativa, ubicada a Santa Coloma de Gramenet. Vol aconseguir el desenvolupament integral dels seus alumnes, tant a nivell curricular com emocional. Treball per desenvolupar al màxim les competències bàsiques.
Escola Sant Llorenç del Munt
Pàgina de l’Escola Sant Llorenç del Munt, ubicada al barri de Sant Llorenç de la ciutat de Terrassa (Vallès Occidental). Informacions generals, dades de l’escola, educació infantil, c. Inicial, c. Mitjà, c. Superior, música, anglès i informació de l’AMPA.
Escola Sant Martí
Centre d'educació infantil i primària del Departament d'Educació a Torrelles de Llobregat. L'escola, com arribar-hi, projecte educatiu, comunitat educativa, documents, projectes, hort, cicles, especialitats, festes, serveis, acollida, menjador, …
Escola Sant Martí
Centre d'Educació Infantil i Primària de titularitat pública que acull infants de 3 a 12 anys, ubicat a Cerdanyola del Vallès. Una línia, una classe per cada nivell des de P3 d'Educació Infantil fins a 6è d'Educació Primària amb ambient familiar.
Escola Sant Miquel
Centre d'Educació Infantil i Primària, situat a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat). Informació general de l’escola, organització, etapes educatives, activitats, distribució de l'equip educatiu, serveis i acollida. Respecte a totes les confessions.
Escola Sant Nicolau
Sant Nicolau és un centre educatiu creat l’any 1955. Fou fundat a iniciativa de l’Agrupació Pedagògica amb un ideari i caràcter propis, i té l’arrel en el grup de fundadors que es van proposar crear una escola catalana de coeducació, oberta i pluralista.
Escola Sant Vicenç
Pàgina del C.E.I.P. Sant Vicenç de Sant Vicenç de Castellet. Qui som, conèixer qui en formem part, on som, què fem, i una mica de tot. En aquesta pàgina trobaràs algunes de les coses que fem a l'escola.
Escola Sant Vicenç
L'Escola Sant Vicenç de Mollet del Vallès, treballa en la línia d'oferir un marc educatiu que ajudi l'alumnat en el seu creixement personal, en la seva relació social, en l'adquisició de coneixements i en el desenvolupament de les seves capacitats.
Escola Santa Anna de Premià de Dalt
Centre públic depenent del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Escolaritzem alumnes de 3 a 12 anys. El nostre principal objectiu és el ple desenvolupament personal de cada alumne.
Escola Santa Caterina
Pàgina de l’Escola Santa Caterina de Siena de les Dominiques de l'ensenyament. L’escola està situada al casc antic, a la Plaça de la Catedral de Vic. Informació, equip de mestres, cicles, l’esquitx, serveis escolars, AMPA, exalumnes i enllaços.
Escola Santa Clara
L'Escola Santa Clara, fundada l'any 1962, essent de caràcter privat del Club Natació Sabadell, entitat que la va gestar, fins la resolució del la Generalitat de Catalunya de 10 de febrer de 1993, en què l'escola passava a ésser de caràcter concertat.
Escola Santa Coloma
Espai web de l’Escola Santa Coloma, centre públic d’educació de Santa Coloma de Gramenet. Notícies, Ampa i blocs de l’escola: Bloc de les aules de P3, bloc de les aules de P4, bloc de les aules de P5, bloc de les aules de primer, bloc del menjador, …
Escola Santa Eulàlia
Té com a finalitat incloure l’acció educativa en el contex sociocultural del poble de Les Roquetes, del terme municipal de Sant Pere de Ribes (El Garraf), i desenvolupar al màxim les capacitats dels alumnes. Informació general, escolar i activitats.
Escola Santa Isabel
Centre d'ensenyament privat concertat. Imparteix els nivells d'Educació Infantil i Primària, amb dues línies. La titularitat pertany a l'Institut de Religioses Franciscanes Missioneres de la Immaculada Concepció a partir d'una inspiració Franciscana.
Escola Schola
Web de l'Escola Schola de Rubí. L'accés a gran part de la web està restringit a la comunitat educativa del centre: Pares, mares i alumnes. Per accedir-hi heu de registrar-vos. Un cop hagueu introduït les vostres dades, des de l'escola es verifica.
Escola Serena Vall
Web de l'Escola Serena Vall de Sant Andreu de Llavaneres (Maresme), centre de la xarxa pública del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya que va començar el curs 1999-2000. L'actual edifici data de l'any 2005 i està al mig de la natura.
Escola Serra de Marina
Web de l’ Escola Serra de Marina de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès). Entre tots construim l'educació i la formació dels vostres fills i filles: dels homes i dones del nostre futur. Cada estació, cada moment, la natura és present en nosaltres.
Escola Serraparera
Centre d'Educació Infantil i Primària públic, ubicat a Cerdanyola del Vallès. 2 línies per a nens i nenes dels 3 anys fins als 12. Fomenta valors democràtics i integradors, aposta per la innovació, l'atenció individualitzada i col·laboració amb l'entorn.
Escola Sol Ixent
Espai web de l’Escola Sol Ixent de Mataró. L’Escola Sol Ixent ofereix servei de formació en els següents nivells educatius: Llar d’infants, Jardí d’infants, Educació Infantil i Primària, Educació secundària obligatòria. Servei menjador cuina pròpia.
Escola Subirats
Centre d'ensenyament infantil i primari a Lavern, Subirats, a la comarca de l’Alt Penedès. Presentació, sortides i colònies, AMPA, fotos i treballs dels alumnes. Una escola petita on tots ens coneixem i som un centre cíclic, ja que ens agrupem per cicles.
Escola Súnion d'Eso i Batxillerats
Escola concertada d'ensenyament secundari i de Batxillerats. Fou fundada l' any 1974 per Pep Costa-Pau (1939-1986). La població escolar de Súnion està formada per set-cents vint alumnes i cinquanta educadors i està ubicada a Barcelona.
Escola Suris
L’Escola Suris va ser creada l’any 1982 a Cornellà de Llobregat. El centre s’ha adaptat a les noves necessitats del sistema educatiu creant, entre d'altres espais, dues aules d’informàtica. Informació i serveis, cicles, àrees, i festes escolars.
Escola Tanit
És en un edifici de l'any 1959 en el qual s'han fet vàries obres. La més recent l’any 2001 amb motiu de la fusió de les escoles Pins i Pirineus. D'aquesta fusió sorgeix la nova escola Tanit. Blocs de l’escola: Cicle Inicial al Tanit, English Tanit, …
Escola Taula Rodona
L’escola Taula Rodona és un projecte pedagògic ja consolidat que el proper curs tindrà escolaritzats, per primer cop en l’història, alumnat des de P-3 fins a sisè de Primària. L’escola és oberta a les noves tecnologies (TAC), activa i motivadora.
Escola Tecnos
Pàgina web de escola privada concertada Tecnos, ubicada a la ciutat de Terrassa. Dades de l’escola, ideari, història, professorat, horari visites infantil i primària, informació i horari, calendari escolar, butlletes, calaix de sastre, extraescolars, etc.
Escola Teresa Altet
Escola que es va posar en funcionament fa més de 30 anys. El nom fa honor a la gran mestra Teresa Altet Roig, professora que es dedicà a l'ensenyament. Està situada al c/ Mallorca i és una de les escoles amb un més estudiants de Rubí.
Escola Teresa Claramunt
Escola de Sabadell que va començar el curs escolar 1998-1999, fusió dels antics centres del barri de Gràcia: CEIP Riu-Sec i CEIP Narcisa Freixas. Deu el nom a la Teresa Claramunt i Creus (1862-1931). Dona treballadora del ram tèxtil del barri…
Escola Terra Nostra
Escola pública del Departament d’Ensenyament on es cursa nivells d’infantil i primària. Escola cíclica, a les aules hi conviuen dos cursos. L’organització de l´escola, permet que es treballin determinades àrees en agrupaments reduïts d’alumnes.
Escola Thau Sant Cugat
Escola fundada l’any 2008. Es considera hereva dels pedagogs renovadors de l’escola activa, a la vegada amatent a les teories educatives renovadores actuals que contemplen el coneixement com el resultat de la interacció entre l’alumne i la realitat.
Escola Tiana de la Riba
Web de l’Escola Pública Tiana de la Riba de la ciutat de Ripollet. Calendari de matriculació d'educació infantil, primària i secundària obligatorìa, i de preinscripció, notes premsa, línia del temps, blocs, setmana cultural, intranet, Tv, ràdio i vídeo, …
Escola Torre Balldovina
Bloc de l’Escola Torre Balldovina de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès). Inclou informació de l’AMPA, castanyada, cicle inicial, cicle mitjà, cicle superior, consell escolar, educació infantil, escola, festes escolars, Gaudí, coses de cicle mitjà, …
Escola Torre Balldovina - Bloc
Aquest any ha sigut el primer cop que hem dut a terme el concurs de lectura en veu alta a sisè. A cada classe es van presentar de manera voluntària els participants i després de practicar la lectura i realitzar diferents dinàmiques vam escollir.
Escola Torre Barona
Com a equip docent prenem el principi de curs amb renovades energies i ganes de retrobar-nos amb l’alumnat. L'escola és la comunitat en que la col·laboració de tothom és necessària per treure'n profit d’allò que planifiquem i duem a terme.
Escola Torre de la Llebre
Pàgina de l’Escola Torre de la Llebre del municipi de Rubí (Vallès Occidental). Informació de l’escola, ensenyaments, activitats i serveis. Aquesta pàgina web per tasques de manteniment està tancada. Torna passats uns minuts. Gràcies !
Escola Torre de la Miranda
Escola pública catalana oberta a la comunitat educativa i aquest barri de Cornellà. Entenem l'educació com un procés global i interactiu per a desenvolupar les habilitats i les aptituds dels nens i les nenes des dels primers anys d’escola.
Escola Torredemer
L’objectiu principal és formar persones responsables i lliures afavorint el desenvolupament integral de la personalitat, i desenvolupar actituds positives. Notícies, escola, curs, AMPA, juguem i tafanegem, Matadepera, i àlbum de fotos.
Escola Túrbula
Centre privat concertat. Imaparteix ensenyaments des d'infantil fins a batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i superior. 50è Aniversari de l’Escola Túrbula, un projecte engegat pel Rafael García Villanueva en un local de Gran Via de Sant Adrià.
Escola Turó de Guiera
Centre educatiu públic de Cerdanyola del Vallès d’educació Infantil i Primària. Sensibilitzada vers les aspectes referents al medi ambient i treballa per tal de conscienciar tota la comunitat educativa. Ha estat acreditada com a escola verda.
Escola Utmar
Llar d'Infants, Educació Infantil, Primària. Més de 40 anys educant i formant persones, sabem que la societat canvia i això repercuteix en els nens. A la familiar escola ens adaptem a les noves necessitats i apostem per una educació integral de qualitat.
Escola Vaixell Burriac
L’Escola Pública Vaixell Burriac de Vilassar de Mar està situada al carrer de l’Arquitecte Eduard Ferrés, en la zona del Pla de Sant Joan del Mar. L’Escola es fundà l’any 1985 i estava ubicada provisionalment (9 anys) en mòduls al carrer de Colom.
Escola Vall del Ges
El lloc web vol ser espai de trobada pels alumnes, pares i mestres. On compartir les activitats i donar a conèixer qui som i què fem. Volem que el web sigui una eina més de comunicació amb les famílies, una eina de planificació pels mestres i per tothom.
Escola Valldaura
Bloc de l’Escola Valldaura de Manresa. Secció és de caire informatiu. Aquí podreu trobar informacions importants com: circulars, recordatoris de sortides, ... Els blocs de P3, P5, P4, de l’ Escola Valldaura, Educació Infantil i primer 1r, …
Escola Vedruna Artés
Centre docent privat concertat que imparteix el segon cicle d'educació infantil, l'educació primària i l'educació secundària obligatòria. sobre l'escola, els alumnes, els mestre, l'AMPA, la revista escolar, agenda i novetats.
Escola Vedruna de Cardona
El Col·legi Mare de Déu del Carme és una escola centenària; els seus inicis corresponen a l'any 1831 formant part de la Institu-ció Vedruna, la qual ha marcat el caràcter propi i un estil educatiu que ha orientat la seva trajectòria en el pas dels anys.
Escola Vedruna Malgrat
Pàgina web de l’escola Vedruna de Malgrat de Mar. Des de Aquest espai virtual volem donar a conèixer qui som i què fem. Aquesta web té la intenció de ser una eina útil per a tots aquells que formeu part de la Comunitat Educativa. Projecte Educatiu.
Escola Vedruna Manresa
Centre docent privat concertat. Imparteix el 2n cicle de l'educació infnatil i educació primària. Serveis del centre i caràcter propi de l'ideari. La Salle és l'escola adscrita al nostre centre educatiu. Etapa d'Educació Secundària i el Batxillerat.
Escola Vedruna Sallent
La presència Vedruna a Sallent es remonta a l'any 1886. Ara bé, l'actual edifici va ésser reinaugurat el 1968. Fem panellets, torrem castanyes, i fem dances tradicionals d'allò més, i per Nadal aquí hi podreu veure el millor pessebre vivent del Bages.
Escola Vedruna Tona
Centre privat concertat. Imparteix ensenyament infantil i primari des de l’any 1874 a Tona (Osona). Fomenta l'educació integral ajudant l'alumne/a perquè: aprengui a ser, a fer, aprengui a conviure. Escola participativa, activa i personalitzadora.
Escola Vedruna Tordera
Xarxa educativa Vedruna, Xarxa de 37 escoles diverses, que abracen centres de Llars d’Infants, Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat. Moltes d’aquestes etapes estan integrades en una mateixa escola.
Escola Vedruna Vilafranca del Penedès
La pedagogia de les Escoles Vedruna gira al voltant d'un eix: la valoració de les persones i relacions interpersonals en un clima familiar i proper, com a experiència educativa fonamental. Foment el respecte i l'afecte entre educands i educadors.
Escola Ventós Mir
Som l’Escola Ventós Mir de Badalona. Som una opció intel·ligent a l'educació dels vostres fills/es. Sabem que tan important és explicar i ensenyar, com escoltar i observar. El que aprens ho recordes millor si se t'ha ensenyat en un ambient positiu…
Escola Vicente Alexandre
Web de l’Escola Vicente Alexandre de Martorell (Baix Llobregat). Trets d'identitat, espais, projecte de reutilització de llibres, l'APA, treballs Sant Jordi, activitats extraescolars, serveis, menjador, activitats del Patronat, guia del curs, …
Escola Vista Alegre
L’escola dels barris de Vista Alegre i Molins, sent l’escola de Mataró que encapçala el nord de la nostra ciutat amb unes vistes sobre la mar mediterrània. Tres aules d’infantil, sis de primària, una aula d’educació especial i aula d’acollida.
Escola Volerany
Escola de Vilanova i La Geltrú d'ensenyament infantil i primàri. Som una escola en creixement, formada per un equip de mestres il·lusionats i compromesos amb uns objectius educatius. Serveis, AMPA, calendari i activitats.
Escola Wagner
Aquest és el bloc de l'Escola Wagner de Santa Coloma de Gramenet, a la comarca del Barcelonès. Informacions referides al treball de tota la comunitat educativa. Si voleu consultar notícies, esdeveniments, anècdotes, veure fotografies, treballs, etc.
Escola Waldorf-Steiner El Til·ler
L’escola Waldorf-Steiner el Til·ler està situada a Bellaterra i l’objectiu és l’educació dels infants i joves seguint els principis de la pedagogia Waldorf. El seu recorregut històric es va iniciar el 1999. Pedagogia fonamentada en el respecte a l’infant.
Escola Xaloc
Escola d'educació especial Xaloc Sabadell. Centre privat i concertat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, el titular és l’Associació Escola d’Educació Especial Xaloc, formada pels familiars dels alumnes i els seus professionals.
Escola Xarau
Centre d'Infantil i Primària públic, situat a Cerdanyola del Vallès. Acull nens i nenes des dels 3 anys fins als 12. L’escola acull les persones de forma individual i on els fills i filles són els protagonistes i cadascun d’ells és únic i especial.
Escola xarXa
Pàgina oficial de l’Escola xarXa de Berga (Berguedà). Si ens voleu conèixer millor, podeu passar per l'escola, qualsevol dia de la setmana, de dilluns a divendres, de 2/4 de 9 del matí a 7 de la tarda, telefonant prèviament per concertar la visita.
Escolàpies d’Olesa de Montserrat
Escolàpies d’Olesa de Montserrat, Ntra. Sra. de Montserrat centre concertat per la Generalitat de Catalunya. Una institució, nascuda a Catalunya l’any 1829, dedicada a l’educació de la infància i de la joventut, gràcies a la intuïció de Paula Montal.
Escolàpies Sant Josep de Calassanç - Sabadell
Escolàpies Sabadell. Educació infantil, primaria i secundaria, ESO. Escola concertada. Les Escolàpies foren fundades per Paula Montal, nascuda a Arenys de Mar en 1799, on viu la discriminació educativa que patia la dona en aquella època.
Escola-Viver Castell de Sant Foix
Centre a Santa Maria de Martorelles, dependent de l'IMEB. Procura la integració sociolaboral de l'alumnat a través de la preparació per el món laboral. Etapes educatives, itineraris pedagògics, activitats complementàries, instal·lacions i serveis.
Escoles Arrels - Escoles Privades - Badalona
Escoles Arrels són Escoles Privades Concertades de Badalona i Sant Adrià, d'Educació infantil, Primària, ESO i Batxillerat. Web de les diferents escoles segons nivells d'educació: Betsaida, Blanquerna, Esperança, i Timbals.
Escoles Arrels Sant Adrià
Escoles Arrels són Escoles Privades Concertades de Badalona i Sant Adrià, d'Educació infantil, Primària, ESO i Batxillerat. Web de les diferents escoles segons nivells d'educació: Betsaida, Blanquerna, Esperança, i Timbals.
Escoles de l’Ateneu Igualadí
Un dels elements més vius i sensibles de l’Entitat Ateneu Igualadí, doncs. al llarg de la seva història s’han fet ressò dels ideals pedagògics més progressistes i innovadors del moment. Concertat amb la Generalitat.
Escoles Freta - Educació Maresme
Als 60 Na Ma Lluïsa Abadia, "la Marisa", va fundar l'acadèmia Centre d'Estudis Freta, a un local de l'actual plaça de les Tereses de Mataró. S'hi impartien classes de francès i anglès entre d'altres, va anar creixent fins traslladar-se al carrer Amàlia.
Escoles Maria Ward - Badalona
La Institució Titular de l’escola és la Congregació de Jesús, fundada per Mary Ward l’any 1609. Trets fonamentals del model educatiu: Total disponibilitat i aptitud per a tota bona obra. Aquest és el lema central del model educatiu de Maria Ward.
Escoles Minguella
Centre d'Educació Infantil, Educació Primària, i Educació Secundària Obligatòria Fundat per Na Joaquima Minguella Pruñunosa l'any 1940 a Badalona. La concepció d'escola com a complement de la família fa que cerqui una relació escola - família.
Escoles Montcau-La Mola i Els Pinetons
L'escola que desitgem per als nostres fills. La nostra escola està situada a Matadepera, en un lloc privilegiat on s'aprèn a estimar la natura. Actualitat, calendari, dades del centre, serveis, festes i certamen literari.
Escoles Vedruna Catalunya
Escoles a Terrassa, Barcelona, Arbúcies, Artés, Balaguer, Bellpuig, Berga, Cardona, Sabadell, Vic, Espluga de Francolí, Girona, Manlleu, Manresa, Mollerussa, Palafrugell, Palamós, Puigcerdà, Ripoll, Sallent, Sant Boi de Llobregat, Sant Sadurní d’Anoia…
Escoles Verdes Catalunya Central
Programa de la Generalitat de Catalunya per donar suport als centres educatius de Catalunya en l'àmbit de la sostenibilitat ambiental. Compartim experiencies a nivell d'alumnat i professorat entre centres educatius. Inclou relats, fotografies i vídeos.
Escoles Verdes Vallès Oriental i Maresme
Programa de la Generalitat de Catalunya per donar suport als centres educatius de Catalunya en l'àmbit de la sostenibilitat ambiental. Compartim experiencies a nivell d'alumnat i professorat entre centres educatius. Inclou relats, fotografies i vídeos.
FEDAC-Ripollet
Escola Concertada Mare de Déu del Roser, FEDAC-Ripollet. Les Germanes Dominiques de l’Anunciata van arribar a Ripollet al s XIX. En aquest segle a moltes viles es van fundar acadèmies i col"legis particulars, i a Ripollet, aleshores vila, no fou menys.
Fem Escola Valldaura
Bloc Fem Escola Valldaura, un bloc relatiu i alternatiu, de la nova escola al barri de Valldaura de Manresa. L'escola va començar el curs 2009-2010. Hores d'ara te 3 cursos P3,P4 i P5. Provisionalment ubicada al carrer Ausiàs March/Dos de Maig.
Filles de la Caritat
Congregació de Religioses Vicencianes. Links a altres espais relacionats amb la Família Vicenciana arreu del món. Presència de Les Filles de la Caritat en la província canònica de Barcelona. Centres a Barcelona, Tortosa, Terrassa, Reus, i Mataró.
Finestra Oberta
Són els fulls educatius de l’Escola de l'Estany (Moianès). Educar és una tasca privilegiada, difícil, però. Tenim la responsabilitat de fer dels nostres infants adults sans, responsables, crítics i lliures en una societat de presses i consumisme.
Full Obert Electrònic
Versió electrònica del Full obert, la revista del Col·legi El Casal de Castellar del Vallès. Comarca del Vallès Occidental. Per anar directament a una secció de la revista: Prem els títols del menú del marc inferior, …
Fundació Joan XXIII
Jesuïtes Bellvitge. L'esperit de la Fundació és el d'una entitat sense lucre i amb forta vocació de servei públic. El projecte troba suport en les arrels cristianes i està avalat per una història de més de 30 anys de compromís amb les persones i l'entorn.
Gresol
Espai que, per mitjà de les seccions, us vol oferir una informació puntual i detallada de tota la programació i activitats que defineixen la vida quotidiana de l’Escola Gresol de la ciutat de Terrassa (Vallès Occidental). Escola i els ensenyaments.
ie Sant Jordi Escola Cooperativa
Escola Cooperativa docent privada i concertada pel Departament d'’Educació de la Generalitat de Catalunya en totes les etapes educatives: Educació infantil (de 3 a 6 anys) educació primària (de 6 a 12) i educació secundària (de 12 a 16 anys).
IES Alba del Vallès
Intranet de l’Institut d’Educació Secundària Alba del Vallès de Sant Fost de Campcentelles, al Vallès Oriental. Inparteix ensenyament de batxillerat tecnològic, ciències de la naturalesa i de la salut, humanitas i ciències socials.
IES ALexandre Satorras
L’institut Alexandre Satorras té uns 900 alumnes, 78 professors i 5 membres del personal d’administració i serveis. S’hi imparteixen els tres tipus de batxillerat: l’artístic, el científic- tecnològic i l’humanístic, amb un total de nou grups.
IES Alexandre Satorras de Mataró
La pàgina web de l'IES Alexandre Satorras de Mataró. A part d'una pàgina amb informació de l'institut, una font de recursos educatius. Informació general de l'Institut, estudis, departaments, professorat, localització de l'escola, etc.
IES Antoni Cumella
Centre públic de Granollers, no confessional, català i integrador. Des del 1968, en què es va inaugurar l'actual edifici, ha tingut com a objectiu principal l’educació integral dels seus alumnes, tant des del punt de vista acadèmic com humà.
IES Antoni Pous i Argila
Pàgina web de l'IES Antoni Pous i Argila. El centre es configura com un sistema educatiu format pel professorat, l'alumnat, el personal d'administració, serveis i un conjunt de recursos didàctics i materials. Estudis que s'imparteixen.
IES Arraona
L'IES Arraona és un centre d' Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat de Sabadell. Realitza les especialitats de ciències de la naturalesa i la salut, ciències socials i humanitats, i tecnològic. Hi treballen 50 professionals i uns 500 alumnes.
IES Baix a Mar
Educació de l’Ensenyament Secundari Obligatori. A la web de l'AMPA hi ha informacions sobre les extraescolars que s’estan portant a terme al centre. L’adreça del centre és provisional, la ubicació definitiva serà al C/ Àncora, 29 de Vilanova i la Geltrú.
IES Bellvitge
Únic centre docent de l'Hospitalet del Llobregat , tant públic com privat, on s'imparteixen les quatre modalitats de Batxillerat i els estudis d'ESO. En aquesta web trobareu informació sobre el centre i algunes de les activitats que realitzen els alumnes.
IES Cal Gravat
Web de l’IES Cal Gravat de Manresa. Els alumnes són els encarregats de realitzar la revista de l'institut “Cal Grà”. Compten amb la col·laboració de l'AMPA i del professorat. Últimes notícies, full Informatiu curs, activitats, categories de cursos, …
IES Celestí Bellera
Pàgina oficial de l'IES Celestí Bellera de Granollers, comunitat d'innovació i aprenentatge. Centre del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Dades, estudis d'ESO, batxillerats, associació esportiva, …
IES d’Alella
Web de l’Institut d’educació secundària d’Alella, municipi del Maresme interior. Dades del centre, estudis i tutories. Inclou informació del calendari escolar, la secretaria de l’escola, agendes, continguts diversos, llibres i lectures, pàgines, tauler, …
IES de Pallejà
Pàgina de l’Institut de Pallejà. Equip directiu, coordinadors/es. Àrees: llengua catalana i llengua castellana, socials, experimentals, tecnologia, matemàtiques, socials, expressió, estrangeres, psicopedagogia, ... Dades i l’AMPA.
IES de Viladecavalls
Els blocs de l’IES de Viladecavalls. És un Institut d'Ensenyament Secundari situat a la població de Viladecavalls, al Vallès Occidental. És l’únic centre d’educació secundària del municipi. Informació general i activitats.
IES El Cairat - Esparraguera
Web de l’Institut d’Educació Secundària El Cairat d’Esparraguera, municipi de la comarca del Baix Llobregat. Notícies del lloc, adreça i contacte, categories de cursos, calendari, menú principal, galeria de fotografies, visita virtual en 3D al Cairat, …
IES El Calamot
L'Institut El Calamot és un centre públic d'ensenyament secundari obligatori i postobligatori que imparteix l'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de grau mitjà i superior. El centre va començar com a Secció de Formació Professional el curs 1986-87.
IES El Castell
Pàgina web de l’Institut d’Educació Secundària IES El Castell d’Esparraguera, municipi de la comarca del Baix Llobregat. Blogs de l’escola, ràdio, secretaria, utilitats professorat, secretaria, curs, calendari, utilitats i club excursionista propi.
IES El Foix
Institut d'Educació Secundària que rep alumnes dels municipis de Castellet i la Gornal, Castellví de la Marca i Santa Margarida i els Monjos. Educació Secundària Obligatòria (ESO) i batxillerat de socials i humanístic, científic, i tecnològic.
IES El Foix - Bloc
Blog oficial de l'IES El Foix Institut ensenyament secundari El Foix, de Santa Margarida i els Monjos, a la comarca de l'Alt Penedès. Dades generals, blogs, professors, alumnes, tutors, departaments, i altres dades d'interès.
IES El Sui
Centre docent públic de Cardedeu que imparteix l'educació secundària obligatòria i batxillerat. Instal·lacions, localització del centre, departaments, ensenyaments i activitats: revista, taller de teatre, sortides, festes, viatges i intercanvis escolars.
IES Estany de la Ricarda
Pàgina de l'Institut del Prat de Llobregat. Hi podeu trobar informacions d'actualitat de l'IES, d’activitats, fotogtrafies, presentacions, història, localització, nivells educatius, comunitat educativa, i la intraweb de l’IES Estany de la Ricarda.
IES Federica Montseny
Web de l’IES Federica Montseny de Badia del Vallès (Vallès Occidental). Informació general dades de Federica Montseny, l’intranet de l’escola i aplicacions i enllaços d’interès. Federica Montseny, primera dona ministre a la historia d’Espanya.
IES Gerbert d’Aurillac
Institut d’Ensenyament Secundari que dóna servei educatiu als joves de 13 a 18 anys a Sant Fruitós de Bages (Bages). L'IES Gerbert d'Aurillac es va crear el curs 1994 - 1995. El mes de març de 2001 s'inagurà l'edifici que és la seva seu actual.
IES Guillem de Berguedà
L'IES es troba a l'entrada centre de Berga (C-1411). El centre des de 1975 ha anat creixent. El nom fa referència a un trobador que va deixar constància de les seves gestes per tota la comarca. Compta amb 64 professors i més de 700 alumnes.
IES J.V. Foix
Pàgina oficial de l'IES J.V. Foix. És una institut ubicat a Rubí, al Vallès Occidental. A continuació podeu veure com és el nostre institut, els nostres alumnes i professors, informació del centre, departaments, apunts de tecnologia frigorífica, etc.
IES Jaume Mimó
Pàgina oficial de l'IES Jaume Mimó. L'IES Jaume Mimó està situat a Cerdanyola del Vallès, comarca del Vallès Occidental. S'hi iimparteixen; l'ESO, batxillerats (inclòs el d'arts) i cicles formatius de grau mitjà i superior. Departaments i produccions.
IES Joan Miró
Institut amb una experiència de 30 anys com a centre docent d’educació secundària i batxillerat. Equips docents formats pel professorat de les matèries fan seguiment de l’alumnat a nivell acadèmic i personal, coordinat pel tutor/a de grup.
IES Joan Ramon Benaprès - Bloc
Espai web, i espai wiki de l’IES Joan Ramon Benaprès de Sitges, a la comarca del Garraf. Alumnat, serveis, departaments, novetats del centre educatiu i els projectes de l’aula-centre d’acollida d’aquest centre d’ensenyament superior.
IES Joanot Martorell d’Esplugues
Web del centre. L’educació integral de l'alumnat és fonament de la tasca educativa. En el centre té un paper primordial les tutories (vegeu Pla d'Acció Tutorial), d'entre les quals es dóna una importància especial a les dels quatre cursos de l'ESO.
IES Josep Mestres i Busquets
L’Institut d’Educació Secundària Josep Mestres i Busquets és un centre públic situat a la ciutat de Viladecans, al Baix Llobregat. Informació general, imatges calendari, intraweb, notícies, i dades de contacte amb l’IES Josep Mestres i Busquets.
IES La Roca
Centre docent públic que imparteix l'educació secundària obligatòria i el batxillerat. Apartats sobre l'escola (localització, direcció, departaments, serveis, correu electrònic), AMPA i ensenyaments. És a La Roca del Vallès (Vallès Oriental).
IES La Vall del Tenes
Ensenyament públic de qualitat des de l’any 1980 a Santa Eulàlia de Ronçana (Vallès Oriental). Característiques de l’escola, projectes, horaris, oferta educativa, enllaços d'interès, general. menjador, el blog, àlbums de fotos, videoteca, …
IES Leonardo da Vinci Sant Cugat
Pàgina de l'IES Leonardo da Vinci Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental). Som una comunitat formada per 70 professors i professores, 700 alumnes, els seus pares i mares, i tot el personal del centre. Professors i alumnes de l'IES Leonardo da Vinci.
IES Les Marines Castelldefels
Centre públic d'ensenyament secundari obligatori i postobligatori creat l'any 1982, com a extensió de l'institut de Gavà. L'any 1983 passà a ser centre autònom i primer centre de BUP de Castelldefels. Fou traslladat a l'actual emplaçament el 1986.
IES Les Marines Castelldefels - Intranet
Centre públic d'ensenyament secundari obligatori i postobligatori creat l'any 1982, com a extensió de l'institut de Gavà. L'any 1983 passà a ser centre autònom i primer centre de BUP de Castelldefels. Fou traslladat a l'actual emplaçament el 1986.
IES Llavaneres
Pàgina de l’Institut d’Educació Secundària de Llavaneres de Sant Andreu de Llavaneres (Maresme). Va ser creat l’any 1965. Pàgines del diferents departaments de l’institut, fòrum, activitats, consell escolart, activitats, etc.
IES Lliçà
Pàgina de l’Institut Lliçà. És un centre docent públic de Lliçà d'Amunt (Vallès Oriental), que imparteix l'educació secundària obligatòria i el batxillerat. Història del centre, situació, instal·lacions, estudis i calendari escolar. Web alumnes.
IES Llobregat
Web de l'IES Llobregat de Sallent (Barcelona). Eso, batxillerat i cicles formatius. L'IES Llobregat és un centre educatiu públic al servei de la societat que es defineix com a un centre pluralista, renovador, de qualitat, laic, democràtic i català.
IES Lluís de Peguera
Centre docent públic de Manresa que imparteix l'educació secundària obligatòria, batxillerat i cicles formatius. Entorn virtual de l'institut, informació, projecte educatiu, professorat, proves de cursos, AMPA, àlbums de fotos, secretaria, grups …
IES Lluís Domenech i Montaner - Canet de Mar
Pàgina oficial de l'IES Lluís Domenech i Montaner de Canet de Mar (Maresme). És un institut d'ESO del Maresme. Presentació general del centre, activitats, i nivells d'estudi. El funcionament de la web és deficient.
IES Maria de Bell-lloc
L'IES Maria de Bell-lloc de Bigues i Riells, és un centre públic d'Educació Secundària del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, creat el 2003. Actualment ofereix els ensenyaments d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat.
IES Maria de Bell-lloc de Bigues i Riells
L'IES Maria de Bell-lloc de Bigues i Riells (Vallès Oriental), és un centre públic d'Educació Secundària del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, creat el 2003. Informació general de l’institut i serveis que ofereix.
IES Marta Mata
Bloc de l’Institut d’Ensenyament Secundari Marta Mata, de Montornès del Vallès, municipi de la comarca del Vallès Oriental. Informació general de l’institut, departaments i les activitats que s’hi realitzen.
IES Mig-Món
L' Institut d’Ensenyament Secundari Mig-món es troba situat al barri de Salipota de Súria (Bages). Va ser construit l'any 1980, i a hores d'ara compta amb prop de 450 alumnes i uns 45 professors. Dades del centre i dels seus departaments.
IES Miquel Bosch i Jover
Web de l'Institut d'Estudis Secundaris de la Vila d'Artés. L'IES Miquel Bosch i Jover és un centre públic d'ensenyament secun-dari al servei dels alumnes de cinc municipis del Bages: Artés, Avinyó, Santa Maria d'Oló, Calders i Monistrol de Calders.
IES Palau Ausit
Pàgina oficial de l'IES Palau Ausit de Ripollet (Vallès Occidental). En aquest institut s'hi imparteix: ESO, batxillerat i diversos cicles formatius de grau mitjà i superior. L'IES Palau Ausit va rebre el segon Premi Siemens.
IES Pere Fontdevila
IES de Gironella a la comarca del Berguedà. Els alumnes provenen del municipi i de les seves antigues colònies tèxtils: Bassacs, Viladomiu Vell, Viladomiu Nou i l'Ametlla de Monegal, també d'Olvan i la Colònia Rosal i de La Plana.
IES Pius Font i Quer
Centre que neix l'any 1978, per la demanda d'alumnat que hi havia a la comarca, que ultrapassava el Lluís de Peguera, l'únic institut de la ciutat. Ha esdevingut un dels centres educatius més emblemàtics de Manresa. Projecte Educatiu propi.
IES Pla de les Moreres de Vilanova del Camí
L'institut va començar el 1989 en l'immoble del CEIP Pompeu Fabra. L'IES, que ara té poc més de 500 alumnes, està situat al barri de Santa Llúcia un complex de 5.000 m² amb pistes esportives, sala d'actes, gimnàs, bar i 29 aules amb llum natural.
IES Pla d'en Boet
L'Institut Pla d'en Boet de Mataró és un institut d'ensenyament secundari amb tres línies d'ESO i dues modalitats de batxillerat. L'equip docent del Centre, està format per 41 professores i professors i en el curs 2011-2012 hi ha: 3 grups de primer d'ESO.
IES Polinyà
Web de l’Institut d’Educació Secundària de Polinyà (Vallès Occidental). L'ensenyament secundari obligatori a Polinyà, començà amb la construcció d'aules prefabricades al 1996. L’AMPA, hitòria, iformació del centre, departaments, activitats i FP.
IES Puig-reig
Pàgina oficial de l'Institut d'Educació Secundària de Puig-reig, a la comarca del Berguedà. Informació i organització del centre, activitats que es desenvolupen a l'escola, departaments i administració.
IES Quercus
Pàgina web oficial de l'IES Quercus de Sant Joan de Vilatorrada (Bages). Informació general del centre, estudis, projectes, secretaria online, notícies, blogs, calaix de sastre, actualitat, enquestes i enllaços.
IES Sant Ramon
L’Institut d’Educació Secundària Sant Ramon és un centre públic de Cardona (Bages), que ofereix estudis d’ESO i batxillerat en les modalitats de tecnologia, humanitats i ciències socials i ciències de la naturalesa i de la salut.
IES Sentmenat
Centre educatiu públic on s’imparteixen els ensenyaments secundaris obligatoris i ensenyaments secundaris post-obligatoris (batxillerat). Ens trobem a Sentmenat, a la comarca del Vallès Occidental. Des del setembre de 2006, tenim nou institut.
IES Taradell
Pàgina oficial d'aquest Intitut d’Educació Secundària de la comarca de l'Osona. L'organigrama de l'IES Taradell, l'equip directiu, tutories, organització, caps de departament, tutories, professorat, alumnes, sortides i AMPA.
IES Thos i Codina
IES Thos i Codina de Mataró. Centre educatiu públic. Imparteixen Eso, batxillerat, formació professional, curs pont, ... La pàgina és una eina on trobar la informació de l’institut: estudis, sortides, calendaris, llibres de text, materials didàctics, etc.
IES Tona
Conté informació de l'Institut de Tona, a l'Osona. Equip directiu, tutories, organització, direcció, caps de departament, tutories, professorat, alumnes, sortides, AMPA, treballs, descàrregues, normatives i altres dades d'interès.
IES Torre Roja
Al Parc de la Torre Roja, a Viladecans. Espai privilegiat que permet la relació alumnes - medi natural. Modernes instal·lacions: Laboratoris, aules d'informàtica i tallers especialitzats. Participem en activitats culturals i ocupacional de l'entorn.
IES Vall d’Arús
L'Institut d'Ensenyament Secundari Vall d'Arús és un centre públic d'ensenyament. Depèn del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Té matriculats uns 500 alumnes i hi treballen 60 professors, 2 subalterns i 2 administratius.
IES Vallès
Institut públic d'ESO i batxillerat de Sabadell. Centre de secundària creat el curs 85-86 per experimentar la Reforma Educativa i desenvolupar recerca i d'innovació educativa. El projecte educatiu té l’objectiu de formar integralment l'alumnat.
IES Vescomtat de Cabrera
Centre públic que va iniciar-se el curs 1995-1996 coincidint amb la Reforma Educativa. 4 línies d'ESO i 2 de Batxillerat (Ciències de la naturalesa i de la salut, de Tecnologia, i d'Humanitats i Ciències socials). Té més de 500 alumnes.
IES Vic
Aquesta és la web oficial de l'IES Vic. Som un Institut d'Ensenyament Secundari de Vic a l'Osona (antic IES Jaume Callís). Formació i aprenentatge professional, ESO i batxillerat. És l'institució educativa pública més gran d’Osona.
IES Voltrera
Institut d’Ensenyament Secundari d’Abrera. Projecte educatiu de formació integral a tots els joves, tant en aspectes humans com culturals, tècnics i científics, que els permetin continuar estudis posteriors o incorporar-se amb èxit al món laboral.
IES-SEP Castellarnau
Web de l’Institut d’Ensenyament Secundari SEP Castellarnau de Sabadell. Llengua i diversitat, suport al docent, edificació i obra civil, electricitat i electrònica, sistemes de telecomunicacions i informàtics, vehicles autopropulsats, sanitat, ...
IES-SEP Lacetània
El Lacetània és un centre públic d’educació secundària fundat l’any 1968 a Manresa amb el nom de Escuela de Maestria Industrial. ESO, batxillerat i de cicles formatius de grau mitjà i superior. Té uns 1200 alumnes i més de 100 professors-res.
INS Gallecs
Pàgina oficial de l’Institut d’Educació Secundària Gallecs de Mollet del Vallès (Vallès Oriental). El centre docent públic que imparteix l'educació secundària obligatòria, el batxillerat i cicles formatius. Dades del centre, equipaments i ensenyaments.
INS Josep Puig i Cadafalch
Espai web de l’Institut d’Educació Secundària Josep Puig i Cadafalch de la ciutat de Mataró. Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior. Projectes, tutories, recursos, AMPA, tríptics, preinscripció als cicles formatius. Esdeveniments propers.
INS L'Estatut Rubí
L'INS L'Estatut de Rubí. ESO, batxillerats i cicles formatius d'informàtica. Centre educatiu públic, plural, obert a tots els alumnes de qualsevol procedència social, religiosa i ètnica, que treballa per educar en la tolerància, la convivència i la pau.
Institució Cultural Laiètania
Escola badalonina democràtica i respectuosa amb les lleis. Des de l'any 1962, en què va obrir les portes, han estat milers els alumnes que s'han format en les seves aules. Actualment, estan integrats en el món laboral, ocupant càrrecs d'importància.
Institut Bernat el Ferrer
Web de l’Institut Bernat el Ferrer Molins de Rei. Informació ESO, batxillerat, formació professional, proves accés CFGS, programa Qualifica't, i estudis. Vídeo de la cloenda del 3r torn del Campus Ítaca de Castellbisbal, Corbera, Molins de Rei i Torrelles
Institut Creu de Saba
El segon centre de secundària d'Olesa de Montserrat està situat a l'Avinguda Francesc Macià, 193, al costat de l'escola bressol TaiTom. Començà a funcionar el curs 2007/2008, i el primer curs només es va ocupar la meitat del centre.
Institut Cubelles
Pàgina de l’Institut Cubelles, centre d’ensenyament de secundària d’aquest municipi del Garraf. Inclou informació, ensenyaments, projecte educatiu, activitats, bloc, contacte, orientació, fotografies, … Blocs dels departaments i bloc d’esports.
Institut Damià Campeny
Pàgina de l'institut d'educació secundària Damià Campeny de Mataró. El nostre centre; Visita virtual, mapa, estructura del centre, equip directiu, tutories, coordinacions, equips docents, hores de visita, serveis, criteris d'avaluació, departaments, ...
Institut de Begues
Pàgina espai web del primer centre públic de secundària del municipi de Begues, a la comarca del Baix Llobregat. Calendari escolar Institut de Begues, AMPA, situació, activitat, cursos, documents, història de l’Institut i enllaços a altres webs.
Institut de Begues
Benvinguts a l'espai web del primer centre públic de secundària de Begues, al Baix Llobregat. Inclou informació general, situació, activitat, cursos, documents, l’AMPA, història del centre, enllaços i els blogs temàtics d’aquest institut.
Institut de l'Alt Foix
Punt de trobada entre alumnes, famílies, professorat, personal d’administració i serveis i ajuntaments, on hi hagi informacions del nostre institut i de cada matèria impartida, que poden ser útils als alumnes i a les seves famílies.
Institut de Mollet del Vallès
Pàgina del l'Institut d'Educació Secundària - SEP de Mollet del Vallès (Vallès Oriental). Conté diferents informacions; articles web, professors, premsa local, com connectar a Internet, enllaços, serveis a secretaria, l'APA estudis i serveis.
Institut d'Ensenyament Secundari de Bruguers
Institut d'Educació Secundària, situat a Gavà (Baix Llobregat). Inaugurat al 1968, es va construir en uns terrenys de la masia de Can Tintorer en una zona envoltada de camps. Informació general de l’escola, organització, etapes educatives, activitats, …
Institut Escola Ramona Calvet I Picas
Escola Ramona Calvet l'escola pública del poble de Castellterçol ,estem a l'altiplà del Moianès i a la comarca del Vallès Oriental. la nostra metodologia de treball procura veure la formació dels nostres alumnes d'una manera integral.
Institut Ferran Casablancas
Pàgina de l’Institut Ferran Casablancas de la ciutat de Sabadell. Hi trobareu les dades del centre, les activitats, anuncis, bloc de notícies, calendari escolar, biblioteca, estaments, estudis, instal·lacions, IOC, normativa, revista, i l'aula virtual.
Institut Francesc Macià de Cornellà
Pàgina web de l’Institut Francesc Macià, el centre degà de Cornellà. L’Institut Francesc Macià va obrir les portes el 1966. Llavors era una extensió de l’Institut Jaume Balmes de Barcelona, però amb el temps va anar agafant personalitat pròpia.
Institut Frederic Mompou
Institut d'Ensenyament Secundari ESO. Al setembre del 1978, arrel d'uns acords en ensenyament de l'Estat amb la Generalitat, a Catalunya es crea una vintena de centres nous. Un d'aquests nous centres es va crear a Sant Vicenç dels Horts…
Institut Guillem Catà
Pàgina web d'aquest centre d'ensenyament secundari de Manresa (Bages). Activitats de l'escola i dades diverses i enllaços. Oferta d'estudis; ESO, nou batxillerat 2008, cicles formatius, FIAP. El centre té servei de perruqueria.
Institut Josep Lluís Sert
Aquesta és la web de l'Institut de Josep Lluís Sert de Castelldefels (Barcelona). Aquí trobaràs la informació necessària per conèixer el nostre centre i les activitats que s'hi desenvolupen. Informació, sortides, departaments, projectes i activitats.
Institut La Mallola
Web de l’Institut La Mallola d’Esplugues de Llobregat. Apps La Mallola, Entorn virtual d'aprenentatge Weeras, activitats d'aprenentatge, competències bàsiques, webs del professorat, formació del professorat, treballs de recerca, treballs , …
Institut Lluís de Requesens
Portal de l'Institut Lluís de Requesens de Molins de Rei (Baix Llobregat). L’Institut va començar a partir de setembre de 1971, com un centre de batxillerat. Informació del curs actual, l’institut, història, oferta formativa i activitat general.
Institut Manuel Vázquez Montalbán
Antic IES Sant Adrià del Besòs. Centre públic que imparteix primer cicle d'ESO i batxillerat a Sant Adrià del Besòs. Pel proper curs comença a fer el tercer curs d'ESO i primer del LOGSE. Sant Adrià, història del centre, l'edifici, serveis i activitats.
Institut Marina
Abans de 1984, els nois i noies de la Llagosta que volien estudiar BUP o FP havien d’anar a Montcada o Mollet. El curs 1991-92 van iniciar el segon grau de FP d’Administratiu i Electrònica. El curs 1993-94 inicià el COU, impartínt tota la secundària.
Institut Matadepera
L'IES Matadepera és un Institut d'Ensenyament Secundari situat a la població de Matadepera (Vallès Occidental) i és l'únic centre públic de la població de secundària. Informació de l’escola, el poble, i les activitats que desenvolupen.
Institut Miquel Martí i Pol, Cornellà de Llobregat
L'Institut Miquel Martí i Pol des de fa més de vint anys en l'educació del jovent de Cornellà i el Baix Llobregat. Primer centre de formació professional, imparteix ESO, batxillerat i cicles formatius d'electricitat i electrònica, fusta i moble i sanitat.
Institut Olorda
Web de l’Institut Olorda, que està situat a Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat). Informació general de l’escola, organització, esport escolar, activitats, departaments, aula digital, àlbum de fotos, batxillerat, programacions i criteris d'avaluació.
Institut Pla Marcell
Web de l’Institut Pla Marcell de Cardedeu (Vallès Oriental). Localització, AMPA, calendari, horaris i llistes, llibres i material curs, projectes de treball cooperatiu, pàgines web dels professors, escola de pares, trets diferencials, Consell Escolar, ...
Institut Pompeu Fabra
L'Institut Pompeu Fabra és un Institut d'Ensenyament Secundari de Martorell on s''imparteix l'Educació Secundària Obligatòria i el Batxillerat. El nostre centre ofereix totes les modalitats de batxillerat en horari diürn, així com en horari nocturn.
Institut Premià de Mar
Institut d'ensenyament secundari públic a Premià de Mar, El Maresme. Formació específica en ESO, batxillerat, i cicles formatius de grau mitjà i superior. També es fa el CAS, curs de formació específic per a l’accés als cicles de grau superior.
Institut Salvador Dalí
Web de l’Institut Salvador Dalí del Prat de Llobregat (Barcelona). Sou nous al "Dalí Virtual? Seguiu aquestes instruccions que va fer el Jorge S., només és cosa de 2 minuts. La llista de llibres per al nou curs, categories de cursos i notícies del lloc.
Institut Severo Ochoa
Web de l’Institut Severo Ochoa, Centre d'Educació Secundària, situat a Esplugues de Llobregat, al Baix Llobregat. Inclou informació general de l’escola, organització, etapes educatives, activitats, Bureau Veritas, blogs del centre i revista escolar.
International School of Barcelona
Fonaments per a l’excel·lència. International School of Barcelona és un centre que ofereix una perspectiva internacional per l’aprenentatge dels vostres fills des de la infància. El vostre fill rebrà un ensenyament integral des dels 2 fins als 18 anys.
Kumon: educació per a tota la vida
A Kumon, l’alumne és el veritable protagonista i l’objectiu principal és que aconsegueixi aprendre a estudiar d’una manera autodi-dacta. El que oferim és molt més que unes classes particulars. Kumon és un mètode d’aprenentatge a llarg termini.
La Peixera Digital
Bloc realitzat pels alumnes de l'IES Pere Fontdevila de Gironella, ala comarca del Berguedà. La pàgina inclou notícies, articles, enquestes, reportatges, passatemps...i més. Indormacions, fotografies i vídeos.
La Salle Berga
Escola concertada de dues línies d'ESO. Cristiana, oberta i integrada des del 1909 a Berga i a Catalunya. Per a La Salle Berga els pares formen part del procés educatiu. El Col·legi va ser fundat per l'industrial berguedà Lluís Rosal l'any 1909.
La Salle Manlleu
Centre de secundària obligatòria, batxillerats i cicles formatius. Tots els sectors de la comunitat educativa: Alumnes, pares, antics alumnes, professors i germans. L’escola forma part de la xarxa de La Salle Catalunya que agrupa a 24 centres.
La Salle Manresa
Educació infantil, primària, secundària i batxillerat. Centre concertat amb la Generalitat de Catalunya, adscrit Vedruna Manresa. Informació del centre. Durant els dies lectius del curs escolar els alumnes poden quedar-se a dinar a l'escola.
La Salle Premià
A La Salle Premià de Mar (Maresme), oferim les següents etapes educatives: Educació infantil: 2n Cicle Parvulari (3-6 anys). Educació Primària: Comprèn sis cursos acadèmics i atén als nens i nenes dels 6 als 12 anys. Educació Secundària.
La Salle Sant Celoni
Centre docent privat concertat de Sant Celoni. Apartats sobre l'escola, documentació, imatges, calendari, nivells acadèmics, imatges, publicacions, full informatiu, blocs dels diferents cicles de l’escola i enllaços diversos.
L'Avet Roig
Pàgina d’aquest centre docent privat, de Sant Celoni, que imparteix l'educació infantil, la primària i la secundària obligatòria. Apartats sobre la història del centre, l'estructura, notícies, sortides, fotografies i la revista escolar "La cabana".
lES Santa Eulàlia l'Hospitalet L'Ainigma de les Clàssiques
Blog fruit de l’experiència i suggeriments d’alumnes. El teu interès et fa avançar. El món màgic del món antic. Descobriràs que l’ésser humà no ha canviat tant. Les passions, inquietuds, afeccions, grandeses i misèries. Tant lluny i a tant a prop.
Liceo Egara
Web del Liceo Egara de Terrassa, ubicat a la zona de Sant Llorenç. Centre d’educació infantil, primària, ESO. El centre, qui som, història, organigrama, oferta educativa, PEC, normativa, nivells, llar d'infants, infantil, primària, secundària, l’AMPA, ...
Llar d’Infants l’Estel
Escola municipal de l’Ajuntament de Gironella que té cura de la seva gestió. Acull nens/es de 4 mesos a 3 anys a Gironella i caminants a 3 anys a Cal Bassacs. Oferim la possibilitat de relacionar-se amb infants de la seva edat i amb adults.
Lligams
Bloc de coordinació de primària i secundària del CEIP Sant Eulàlia Berga. El bloc està destinat a les activitats, que es duen a terme al centre, per treballar la multiculturalitat. Hi hem posat dos apartats: Un per l’AMPA i un altre per l’escola.
Lumen
L’escola Lumen és un centre privat concertat que acull nivells de l’Educació Infantil i l’Educació Primària. Oferim una sola línia completa de 3 nivells per a l’Educació Infantil, que corresponen al P-3, P-4 i P-5; i 6 nivells per a l’Educació Primària.
Lycée Français Bon Soleil
Pàgina del Lycée Français de Gavà (Baix Llobregat) Bon Soleil. Es tracta d’una Escola francesa, en règim de mitja pensió. Informació general del centre, calendari i escola esportiva. El servei web és en francès, amb mínimes notícies en català i castellà.
Manyanet Molins de Rei
Col·legi Sant Miquel Arcàngel Manyanet Molins, concertat per la Generalitat de Catalunya. Pertany a la Congregació dels Fills de la Sagrada Família, fundada per Sant Josep Manyanet l'any 1864 a Tremp. Té 8 col·legis a Espanya, 7 d’ells a Catalunya.
MDC Escoles Verdes
Escola Mare de Déu del Carme del Prat de Llobregat, adherida al programa Escoles Verdes de la Generalitat de Catalunya. El programa té dos objectius: Ajudar els centres en l’ambientalització; és a dir, incorporar la dimensió ambiental en la gestió.
Món Interior Centre Desenvolupament Personal
Centre de creixement personal i auto-coneixement. Localitzat a Gavà (Barcelona) la nostra publicitat és la gent que ens visita, ambient entranyable, les nostres principals activitats són: Cursos per aprendre : Reiki, massatge ayurvédic, tarot psicológ
Pedagogium Cos
Pàgina de l'Escola Pedagogium Cos de Sant Boi de Llobregat. Presentació de l'escola, secretaria, la nostra biblioteca, la sala de professors. l'aula d'informàtica, laboratoris, els profesors, les activitats extraescolars, etc.
PEESC - Pla Educatiu d'Entorn de Sant Cosme
Pla Educatiu d'Entorn de Sant Cosme, barri del El Prat de Llobregat. Escoles del barri adherides, en aquest pla d’actuació conjunt destinat a millorar la cohesió social i assegurar l’èxit escolar, primers objectius del programa.
Petit Estel - La Nova
Fundada a Terrassa el 1967 al c/ Sant Llorenç, sorgí com escola infantil. Els primers 11 anys fou parvulari i posteriorment va ampliar els serveis i instal·lacions per oferir educació integral per a alumnes d’un a divuit anys de caràcter privat-concertat.
S.I. Torrelles
Biblioteca del centre, calendari del curs actual, calendari sortides i xerrades del primer trimestre, càrrecs de coordinacions, càrrecs directius, carta de compromís educatiu, el Consell Escolar, departaments, dossier d’inici de curs i optatives del curs.
S.I. Torrelles
Secció d'Institut de Torrelles de Llobregat, situada a la planta superior de l'escola Can Coll, al Carrer Ernest Lluch, 4 de Torrelles de Llobregat (Baix Llobregat). AMPA, calendari del curs, Consell Escolar, contacte, feines d'estiu i proves setembre.
SAFA Gavà
Pàgina oficial del Col·legi Sagrada Família. És un centre d'educació Infantil, primària, ESO i batxillerat, que està ubicat al municipi de Gavà (Baix Llobregat). Hi trobareu una completa informació de l'escola.
Sagrats Cors de Sant Hipòlit de Voltregà
Web d’aquest centre docent privat que imparteix el 2n cicle d'educació infantil i primària. Apartat sobre el municipi, les instal·lacions del centre, les activitats, el professorat, informàtica, sortides, jocs i enllaços relacionats.
Salesians Badalona
Col·legi catòlic i el que participa en la vida del centre admet el seu missatge d’una manera respectuosa i clara. D’altra banda, el compromís amb la fe de bona part dels membres de la comunitat educativa és una crida a viure els valors de l’Evangeli.
Salesians Sabadell
Col·legi Salesians Sabadell. L'escola és un centre docent salesià concertat. Té les etapa d'Educació Infantil de 3 a 6 anys, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria. Disposa de dues classes per curs, des d'Infantil 3 anys fins a 4t d'ESO.
Salesians Sant Vicenç dels Horts
Des de l’any 1969, Salesians Sant Vicenç dels Horts es dedica a la formació de joves del Baix Llobregat. És una escola cristiana, amb els principis i els valors de l’Evangeli, que orienta el model educatiu, seguint la inspiració de Sant Joan Bosco.
Salesians Terrassa
Centre educatiu privat on s'imparteix educació primària i secundària. L’any 1957 el salesià Dom Ròmul Piñol, amb el seu germà Cèsar Piñol i la mare Teresa Aresté, es van instal·lar, a La Maurina, un barri que s’estava formant a les afores de Terrassa...
Salvem l'Escola Pasífae
Tota la ruta es pot seguir en directe al facebook Salvem la Pasífae i al Twitter @sospasifae, on rebreu noticies de la posició de la ruta i previsions d'arribada, ja que els horaris són orientatius. Els ciclistes i/o acompanyants poden sumar-se a la ruta.
Secció d'Institut Cervelló
Web de la Secció d'Institut Cervelló. Informació d’activitats, tallers, sortides i altres de l’escola. Notícies, fotografies, videos, tot allò relacionat amb la vida escolar. Visiteu també virtus360 per estar informats del seguiment acadèmic dels fills.
SES Serra de Noet
El centre, durant el curs 06/07, estava format per dos mòduls prefabricats i un edifici d'obra. Actualment té 4 mòduls i l'edifici d'obra. El proper curs en tindrà 5. A l'edifici d'obra hi ha aula d'informàtica, sala de professors, oficines i consergeria.
SI Badalona
Expressa opinions del treball que fan a classe, experiències en noves tecnologies, comprovar que a classe ens ho podem passar bé aprenent i que Internet serveix per molt més que per jugar. Lloc per saber el que s'està fent al SES i donar l’opinió.
Somnis
Bloc de l’Institut Premià de Mar. “Somnis t'estan esperant" afirma una mítica cançó de Sopa de Cabra. Aquests somnis comencen amb cada gest, amb cada intenció, amb cada cosa que aprenem a l'institut. Aconseguir-los depèn de cada un de nosaltres…
The British School of Barcelona
La millor educació per a un gran futur. El centre educatiu està situat a Castelldefels, Baix Llobregat. És en un ambient d'aprenentatge feliç on tots els estudiants i els professors són entusiastes de la seva feina i orgullosos de les seves consecucions.
Tic-tac
Un espai virtual de comunicació de les activitats que es realitzen al cicle d'Educació Infantil de l'Escola Assís de Premià de Mar. L’escola Assís va ser fundada per la Congregació de Germanes Caputxines de la Mare del Divi Pastor l’any 1888.
Titiris jocs educatius
Titiris és un portal dedicat a estimular als petits a traves de jocs, contes i cançons clàssiques. Educa al nen en temes com educació vial, formes geometriques, colors, dies de la setmana, i molts més. Pots veure contes i animacions!
Totmola
Totmola és el blog del cicle superior del CEIP Pont de l’Arcada d’Olesa de Bonesvall, a la comarca de l’Alt Penedès. Coses nostres, la nostra llista de blogs, amics i d’altres coses d’interès. Membres de l'equip Totmola.
USEE Catalunya
Continuem a través del bloc, on trobem un seguit d’activitats de reforç pels alumnes. La idea és que sigui una eina útil pel dia a dia a l'escola tant per a alumnes, pares i mestres! Us engresquem a visitar-lo i aprofitar al màxim les seves possibilitats.
USEE SES Badalona
Bloc de la Unitat del SES Badalona. Per tercer any consecutiu, els alumnes de l'UEE de la SI Badalona han guanyat el primer premi del concurs que es celebra al nostre barri "Disfressa el teu boniato". Fem moltes coses interessants que podreu seguir.
Vedruna Berga
L’escola compte actualment amb uns 420 alumnes que s’agrupen en l’estructura de llar d’infants, educació infantil i educació primària, i l’ESO a l’escola la Salle, pròxima a l’escola. L’escola Vedruna de Berga va ser fundada l’any 1958.
Xell - Xarxa d’Educació Lliure
La Xell és l’associació a favor del respecte envers les necessitats vitals de la infància. Creu que educar no significa instruir, ni sols ensenyar, és cuidar i acompanyar els processos de vida dels infants, les seves famílies i els nostres propis.
ZER Les Graus
Pàgina de la Zona Escolar Rural Les Graus de l’Alt Penedès. La Zer està formada per les escoles de Font-rubí amb 80 alumnes i de Vilobí del Penedès amb 56. Treballs dels alumnes, colònies i informacions de les seves escoles.
ZER Vent d'Avall
Zona d'ensenyament rural. Presentació, sortides i festes. Agrupa els nens quatre escoles situades en diferents municipis del Nord de la comarca de l’Anoia: Prats de Rei, Castellfollit de Riubregós, Copons, i de Sant Martí de Sesgueioles.
ZER Vinyes Verdes
Zona escolar rural que compren els centres: CEIP M.D.Montserrat de Castellví de Rosanes i el CEIP F. Mata de la Beguda Alta. Fòrum i dades del ZER. Esperem que aquest any ens pugui ser d'alguna utilitat.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT