COMICS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
9D - La Novena Dimensió
Espai de la tercera etapa d’aquest veterà fanzine electrònic, el primer en català a Internet, creat a l’illa de Mallorca. Hi trobareu rol, fantasia, ciència-ficció, i jocs d'ordinador, entre molts d'altres temes tridimensionals.
Andrea, la noia down
Cómic de suport a l’Associació Síndrome de Down. Còmic Andrea, la noia down. S’apropa l’arribada de la edició digital de comic21, així podreu anar amb els vostres ipats, ipush, ifons … llegint aquest monumental còmic. Contingut edició digital al web.
Animelliure.net - Manga i anime en català
La finalitat d'aquesta Web és la de promoure la difusió de l'anime i el manga en català. Aquí podràs xerrar als nostres fòrums, veure animes i mangues no importats al nostre país i estar informat sobre les novetats a la xarxa.
Animesque.cat
Notícies de manga, anime i el Japó en català! Reportatges, especials, notícies ... A mitjans dels 80, i especialment als noranta, el manga i l’anime van tenir la seva època daurada al Japó. Catalunya va viure paral·lelament part del boom …
Bola de Drac
Aquí hi podreu trobar de tot. Des de Vídeos, sons i cançons, + de 100 imatges, informació, coses del futur, resums, gifs animats, links, club de fans, etc, tot sobre bola de drac... Així i tot, la web l'aniré renovant i li aniré afegint coses...!
Cavall Fort, Revista per a nois i noies
Cavall Fort, revista infantil i juvenil en català, presenta en línia els continguts principals de la revista i espais oberts als internàutes. El desembre de 1961 naixia la revista Cavall Fort. Des de llavors, Cavall Fort ha fet un llarg camí, …
Combustible Fanzine
Fanzine en A5 en escala de grisos. Podeu enviar-hi el material que volgueu, de forma ben lliure i sense censura i igualment no ha d’èsser d’una sola fulla. Còmics, textes acompanyats d’il·lustracions, fotografies, fotomontatges, el que us doni la gana.
ComiCat
Bloc sobre còmics en català realitzat per un grup de blocaires amants del còmic. Volen compartir i difondre l’afició i potenciar, especialment, els còmics en català i donar ressò a l'activitat que les terres de parla catalana.
Cucs i Cuques
Aquesta és una sèrie protagonitzada pel Cuc i la Cuca, que surt cada mes a la revista infantil Tretzevents. Els personatges els podreu trobar també immersos en la voràgine de les tires de Granotes i Cuques, que surten al diari Avui.
Despertaferro
Adaptació per iPad del còmic del dibuixant Lloretenc Jou Ramírez. No oblideu consultar l'ajuda, on veureu les opcions de navegació per l'aplicació. El còmic és un episodi amb base històrica narrat amb rigor per tal que els joves lectors gaudeixin.
Déu Vos Guard!
DVG. Còmics Jan, Kadingir, PDP, blocs, calendari, vinyetes, còmic: Manga, Bola de Drac i una mica de tot i més. Una bona pàgina.
Dr. Slump
Pàgina de del Doctor Slump és el nom d'un manga (còmic japonès) dibuixat per l'arxi-cèlebre dibuixant japonès Akira Toriyama, dibuixant de Bola de Drac. Col·lecció d'imatges. Les lletres de les cançons(en japonès). Enllaços relacionats.
El Web Negre
Bon humor de tots colors a càrrec d’aquest nombrós col·lectiu dedicats al còmic. L’humor a la premsa d’avui, als Països Catalans, a la Penísula Ibèrica i a tot el món. Fira de ninots, clog d’humor català, arxiu, col·lecció, etc.
Japanzone.Cat
Web fonamental pels amants del còmic japonès. L’actualitat, seccions, reportatges, cultura japonesa, ... Manicòmics a Manlleu, X, la sèrie, Fullmetal Alchemist, Ghibli al dia: Cuentos de Terramar, Agenda, què fem? tallers i Nit Manga, última hora …
L’Avi
Blog de còmic. Aixecar-se, dutxar-se, esmorzar, llegir la premsa, apanyar la casa, comprar, treballar, dinar, treballar, gaudir del net, fer-la petar amb la nena, o amb companys i amics, preparar el sopar, gaudir de la parella, llegir, dormir…
la pagineta
Quadern de la Colla Paginaires; els seus "protas" són la Lia, en Liu ,el Becolorit, en Mobiu, altres personatges de ficció; en Jep fa de coordinador; aquest bloc-quadern s´ usa per a informar-vos de tot alló que cal saber bàsicament dels barris de Girona.
LBM Bola de Drac
Dragon Ball Online. La Llegenda de les Boles Màgiques. Submergeix-te en l'apassionant món de Dragon Ball i les aventures de Son Goku, Vegeta, Son Gohan, Piccolo, Freezer i tots els altres personatges.
massanassa by dani
massanassa by dani, és una divertida tira d’historieta gràfica. Una aventura que comença en la sortida del tren de l'estació de França de Barcelona, arribada a Vàlencia, Massanassa, la paella booníssima …
Max
Narració de ficció amb hipertextos. En un vell taller desendreçat d'un escultor. Una mà està gratant una superfície de pòrtland amb l'ajuda d'una espàtula. Comença a entreveure's la forma d'un rostre humà.
Mecanoscrit - El Tractor Català
Ciència ficció, fantasia i terror. La finalitat és difondre la cultura mitjançant compartir legalment enllaços de descàrrega de fitxers. Enllaços tipus P2P per tal de que puguis disposar de còpies de seguretat dels teus originals. Pel·lícules i sèries.
Norma Còmics l'Univers del Còmic
Pàgina de Norma Còmics i l'Associació d'Amics i Víctimes del Còmic (AAVC) des de Palma de Mallorca (Balears). Informació de les activitats organitzades, arxius recents, categories i moltes portades de còmics.
Núria y los veintisiete [Pepònio]
Humor des de Santa Coloma de Gramenet. Acudits gràfics d’Antoni Jaumandreu ‘Pepònio’. A ‘Núria y los 27' el dibuixant ofereix la seva visió d’actualitat social i política. El seu humor suau, ingenu, sense estridències i a vegades un xic surrealista…
Ooso Còmics
Crònica del Saló de Còmic de Barcelona. Nervis al entrar en el pabelló 2 del recinte firal de Monjuic. Amb el plànol de l'organització hem trobat el nostre petit i humil espai (si ho comparem amb la resta). Està al fons del pabelló 2 i en una cantonada...
Patufets
Espai del blog Patufets, creat per Joan Navarro. Hi podreu trovar diverses imatges de la historieta en català, papers, llibres, fotos i cromos, tebeos i manies. El bloc registra unes 100 entrades cada mes.
Per Tutatis!
Còmic i subcultura. Bloc temàtic sobre art seqüencial i cultura friqui. Abans Comic Fill-in. Còmic, cinema, música, opinió. Notícies, categories, enllaços, els últims 40 canvis.
Picanyol i Ot el Bruixot
Pàgina web del dbuixant Picanyol i d’Ot el Bruixot. Moià (Moianès-Bages). Durant els anys seixanta i setanta del segle passat, l'agència de còmics de Barcelona, S.I. Artistics, va donar l'oportunitat a mols joves dibuixants de travessar fronteres.
Revista Xiulit
El teu còmic en valencià. En Xiulit #21 parlem d’Enjogassa’t, la primera aplicació interactiva de la Diputació de València per a aprendre valencià jugant i divertint-se. Invoca l'Arrancalèxic, el Bufaaccents i el Tombaerrors, explora les seues illes.
Secundaris
Secundaris és un dels blogs de referència en català, que agrupa a aquest col·lectiu d’artistes del còmic. Dades de 1000 Caps: el llibre de 158 pàgines plenes dels caparrins, caparrots, capgrossos i caparrassos de Joan M.
Spiderman.cat
Spiderman.cat, és la pàgina en català de l’home aranya, aquest heroi del còmic i del cinema de ciència ficció nordamericá. Spider-Man és publicat a Espanya per Panini Comics. Marvel és propietària de Spider-Man. Vídeos per encàrrec.
Supercatalà
Supercatalà, diari d'un català indignat que lluita contra les injusticies socials actuals. retallades, corrupció, etc. Transforma la indignació en acció positiva. Corrupció i impunitat. Del llibre d’Olga Resina Pelfort, Sergio Pérez Moya i Alèxia Amat.
Supercatalà Blog
Supercatalà, diari d'un català indignat que lluita contra les injusticies socials actuals. retallades, corrupció, etc. Transforma la indignació en acció positiva. Corrupció i impunitat. Del llibre d’Olga Resina Pelfort, Sergio Pérez Moya i Alèxia Amat.
Tintín en català
Web en català sobre el personatge de còmics Tintín i el seu creador Hergé i l'Associació Tintin a Catalunya amb seu a Castellcir (Moianès). Les finalitats de TintinCat són la divulgació i l’estudi de l’obra d'Hergé.
Webcòmics.cat
Webcòmics.cat és una pàgina web composta de diverses tires d’humor gràfic, vinyetes i còmics en línia dels autors, dibuijants de còmic, que hi participen. Els continguts de la pàgina es renoven habitualment força sovint. Fòrum de Webcòmics.cat.
Xofi i els seus amics
Espai on podeu mirar els còmics que he protagonitzat amb els meus amics. Uns són consells d’hàbits per portar una alimentació sana i equilibrada, altres fan referència a la importància d’un determinat aliment. De Menja B iniciativa de l’AMPA Virolai.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT