EMPRESA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Abac Assessors
Empresa Familiar i Societats Holding: Protocol i successió a l’empresa. Serveis a l’empresa/empresari: Dret concursal, direcció lletrada i administració concursal. Gestió de situacions de crisi: Negociació, pla de viabilitat, ERO's. Personal i RRHH.
ACC1Ó
Agència de suport a la competitivitat de l’empresa catalana, en el foment de la innovació i la internacionalització empresarial i compta amb una xarxa de 35 oficines arreu del món. Recull més de 20 anys de trajectòria del CIDEM i del COPCA.
Activa - Auditoria i consultoria
Activa és coneixedora dels reptes que la competitivitat, la globalització i cojuntura econòmica imposen a les organitzacions, en els àmbits locals o si s’exposen a les forces dels mercats internacionals. Gestiona adequadament els riscos del negoci.
AD Hoc Business Consultants
Tansformem inversions en beneficis. Amb una visió de gran angular, assessorem i representem als nostres clients tant en inversions immobiliàries com en l’implantació i el desenvolupament d’activitats empresarials en els mercats emergents.
AFCA Assessorament
Serveis professionals d'assessorament econòmic, financer i control de gestió per a pimes. La nostra vocació és proporcionar als nostres clients serveis professionals d'administració, direcció financera i control de gestió d'un alt nivell.
AFP Estudis i Projectes
Empresa que es va constituir a Barcelona l'any 1983, conferint-li la especialitat d'assessoria i consultoria de cara a la petita i mitjana empresa, fonamentalment en les àrees fiscal, comptable, laboral i mercantil.
Agència Port de Llançà
L’objectiu del departament laboral de l’Assessoria Catatonia Laboral Fiscal és resoldre problemes del món laboral que afecten a l’empresa i als treballadors i donar informació del funcionament, normativa i planificació de l’entorn laboral a l’empresa.
Alfa Capital Assessors i Auditors
Firma andorrana de serveis professionals dedicada a la prestació de serveis d'auditoria financera i assessorament empresarial (econòmic, comptable i financer) a empreses, institucions i famílies. Present a Antea des de l'octubre de l'any 2009.
Alinea OnLine
Projecte creat el 2010 per professionals amb ampla experiència en el sector de les tecnologies d'informació i Internet. Ajuda a millorar les empreses, resolent les seves necessitats i planificant les futures. Aporta coneixement, experiència i eficiència.
Analistes i Sistemes Financers, S.L. - SISMEFI
Analistes i Sistemes Financerers, S.L. És una empresa que es dedica a ajudar a altres empreses en el tema d’investigació desenvolupament e innovació, mitjançant la tramitació d’ajudes i subvencions.
Argo
Empresa andorrana especialitzada en selecció de personal, formació empresarial, consultoria i qualitat. La web disposa d'apartat per cada una de les àrees en les que l'empresa intervé.
Artchimboldi
Artchimboldi és un recolçament creatiu per a empreses i particulars. Tenir perspectiva a l'hora de mirar un projecte o una idea inicial fa que nosaltres puguem ser l'ajut i la xispa que busqueu. Barcelona.
Asesoria Pellicer
Empresa creada l’any 1932 pel Sr. Emili Pellicer Saludes a Santa Coloma de Gramenet, on desenvolupa l’activitat. Tercera generació de professionals que han donat servei d’assessorament i gestió d’empreses en l’àmbit de la nostra àrea geogràfica.
Asesoria Sáinz de Baranda
Sainz de Baranda es un despatx integrat per Advocats, Economistes i altres professionals de reconegut prestigi. Assessorament i gestió, assistència, representació i defensa jurídica.
Assessoria AgènciaPallisera
AgènciaPallisera, fundada el 1928 i composada per professionals amb demostrada experiència en els àmbits fiscal, laboral, comptable, mercantil i assegurances. Figueres, Alt Empordà
Assessoria i Gestió
Bigas Assessoria i Gestió és una firma professional que des de 1939 ofereix els seus serveis d'assessorament i gestió.L'evolució constant ens ha portat a desenvolupar, des de serveis de gestoria administrativa fins a un assessorament multidisciplinar.
Balboa Asesores
Asesoria Integral de Empresas en las especialidades Contable Fiscal Laboral y Financiero, Gestoria Administrativa, Abogados, Correduria de Seguros Generales y Agencia de Seguros de Credito.
Bluemap Consulting Group
Bluemap Consulting Group és una consultora de Barcelona, que està especialitzada en estratègia de negoci, màrqueting i vendes. Ofereix serveis de màrqueting, màrqueting online, branding, comunicació i estratègia corporativa i gerencial.
Borralleras Consultoria Empresarial
Despatx professional pensat i dirigit a la gestió i l’assessorament empresarial, personalitzat i integral per a la petita i mitjana empresa, essent fundada l’any 1987. D'acord amb les necessitats modernes dels sectors econòmics.
Carné Assessoria
Assessoria laboral familiar dedicada a assessorar laboralment, que va fundar en Francisco Carné. Començà assessorant empreses del Baix Penedès al 1930. A l'any 1950, contracta un col·laborador, ampliant la plantilla en els successius anys…
Centelles-Estévez
Espai d’Centelles-Estévez. És una consultoria per a sector públic i empresarial especialitzada en: Organitzacio i gestió, comptabilitat i finances, mediambient i responsabilitat social i marketing. Serveis i dades.
Cid Assessoria Empresarial
Societat unipersonal de la que és titular Gustavo A. Cid Martí. Des de 1996 serveis d'assessorament i consultoria. Posem a la seva disposició la informació que més l'interessa a Internet, i nous serveis online, per a que hi accedeixi quan l'interessi.
Commark
Assessorament comercial i de màrqueting social media strategist, per a pimes i emprenedors. Professional, amb 27 anys d’experiència en direcció i gestió d’equips comercials i de marketing, acostumat al disseny i implementació de noves estratègies.
Compsa
El Centre de Comptes Balaguer, S.A., Compsa, neix l'any 1985 per servir serveis comptables. Es basa en l'ètica, proximitat al client i, sobretot, vinculació amb les noves tecnologies. Serveis comptables, fiscals, jurídics, laborals, d'assegurances, ...
ConsultCat
Consultoria que aporta solucions per millorar negocis existents en aspectes organitzatius, estratègics i de gestió de l’empresa. Marketing, comercial, producció, direcció de projectes, operacions, RRHH, Sistemes (IT) i finances/administració.
ConsultingBcn
Consultoria estratègica amb seus a Barcelona i Terrassa que dóna cobertura a les necessitats estratègiques, financeres, digitals i comercials de les pimes. Adaptem la consultoria estratègica a la vostra pime. Serveis a les empreses.
Consultoria en Turisme i Hostaleria
Formació i assesorament a empreses de turisme i hostaleria. Programes de gestió informàtica hotelera, Romeo. De Algemesí a La Ribera Alta. Estratègia competitiva i marketing. Anàlisi econòmic i financer. Anàlisi d’inversions. Motivació de personal.
Cr3a’t
Empresa que es basa en l’experiència, donant un sentit crític i de valor a la visió estratègica dels projectes. Solucions i acompanyament en l’execució de cada fase. Plans estratègics, conceptualització, identitat digital, gestió i plans.
Creació de Societats a Andorra
creació de societats i d'empreses a Andorra; registre de marques; estudis de viabilitat, de marquèting, de comercialització i de comunicació; gestió i organització d'empresa; projectes internet
DCdeCara
DCdeCara és una empresa de Vilafranca del Penedès i Barcelona, dedicada a l’assessorament des de 1975, quan Joaquim De Cara García fundava l’empresa. Gestors, advocats i economistes. especialitzacions, organigrama, butlletí i circulars.
DEP Consultoria Estratègica
Consultoria especialitzada en investigació i informació estratègica, sociològica i de mercat. Gestió d’informació, anàlisi de l'entorn econòmic, social, cultural i polític, assessorament per riscos, reduir incerteses i anticipar tendències futures.
Divisió S.I.G.O.
La pàgina web de Divisió Sigo, SL. Consultors de Barcelona. L'any 1.996 un grup de professionals, tècnics amb experiència des del 1.968, provinents del sector de l'enginyeria, la construcció pública i privada.
Enric Massó
Un expert local amb experiència internacional. L'Enric Massó és un expert de negoci amb més de 20 anys d'experiència gestionant projectes en diferents empreses, sector i països i que cerca nous reptes professionals... El seu curriculum.
EstraGes Assessors
Maximitzem el benefici de les empreses. El nostre mercat dins de l’assessoria estratègica i màrqueting, té com a finalitat que els nostres clients puguin tenir en tot moment una clara visió del risc econòmic, comercial i productiu perfectament acotat.
Faura-Casas, Auditors-Consultors
Auditoria i Consultoria Econòmico-Financera. Especialització en el Sector Públic. Ubicada al carrer Casp de Barcelona, amb varies delegacions. Faura-Casas és una organització amb més de vint anys d'experiència com a grup auditor i consultor.
Finques Armengol
Al Baix Penedès i al Garraf amb activitats de venda, lloguer, i promocions d’obra nova. Departament de gestoria amb 20 anys d'experiència al sector immobiliari. Compartim coneixements amb tots aquells que els puguin necessitar. Els serveis.
Forcada Consultors
Donem resposta a allò de l'entorn de la inversió o finançament de particulars i empreses. Serveis des d'una recomanació puntual i concreta fins a un assesorament continuat i integral. El valor afegit que proporcionem supera àmpliament el cost.
G&R Consultors
Gestió Integral Empresa. Serveis fiscals i comptables. Serveis Jurídics: Responsabilitat penal de les empreses. Administració co-munitat de propietaris o gestió patrimonial, i assegurances. La lliure empresa no pot justificar-se ser un bon negoci.
G.B. Consulting World
Empresa formada per un equip professional que proporciona solucions a empreses i professionals, mitjançant serveis d'assessorament i assistència integral. Enginyeria societària i tributària: assessorament i outsourcing administratiu-professional.
Gabinet Permar
Assessorament legal d'empreses i particulars. Hem fet d'assessoria i gestió laboral, i amb temps hem incorporat l'assessoria global, amb assegurances, fiscalitat, comptabilitat, gestoria, administració de finques i representació juridica-laboral.
GAG Gabinet d'Assessorament i Gestió
Gabinet d'Assessorament i Gestió, és una empresa de serveis que es dedica des de 1984 a l'assessorament de petites i mitjanes empreses. Un equip inter generacional que treballa al seu costat amb una filosofia: "fer-li fàcil allò complex".
GAP Assessors
Implicació, esperit d'equip, respecte, professionalitat i transparència. Elements per crear valor a la seva empresa. Un tracte personalitzat, ràpid i eficaç a qualsevol assumpte, per tal de poder donar solucions immediates a qualsevol activitat econòmica.
GD Consulting - Consultoria Exportació i internalització
Ajudem a les empreses a obrir nous mercats internacionals., som especialistes en exportació y assessorament per a empreses que volen exportar o invertir en mercats internacionals. Som un grup de professionals dedicats 100% als negocis.
GEF Girona
El Gabinet professional economistes i assessors és un gabinet professional d'economistes amb més de 10 anys d'experiència en la gestió de la Direcció Administrativa Financera en empreses de diferents sectors de les comarques gironines. Els serveis.
Gemap
Assessoria d'empreses, ubicada a les ciutats de Barcelona i Viladecans, amb 20 anys d'experiència operativa. Dedicada especialment a assessorar les petites i mitjanes empreses en les àrees de recursos humans i de gestió econòmica tributària.
Gestingral Grup
Assessoria i consultoria de servei integral. Suport a l’empresa per desenvolupar objectius. Assessorament, gestió i consultoria empresaria a empreses i particulars en àmbits: jurídic, d’assegurances, administració patrimonial i comunicació i màrqueting.
Gestió - Serveis immobiliaris i d’administració
Web de l’empresa vigatana Gestió, dedicada a diferents serveis immobiliaris i d’administració. Es tracta d’una empresa especialitzada en la direcció i administració d'empreses i en la gestió de patrimonis immobiliaris. Gestió patrimonial, venda i lloguer.
Gestio 2002 Asesoria d'empreses i assegurances
Serveis per al seu negoci - empresa. Laboral, fiscal, contable, assegurances … Des de les tasques administratives fins a les jurídiques, passant per la comptabilitat integral, les relacions laborals i la fiscalitat
Gestió Andorra
Organització nacional d'assessorament empresarial global. Compta amb professionals amb coneixements en normativa andorrana i internacional, que aplica en empreses. L’experiència ens permet oferir-li el tret diferencial en valor afegit al nostre treball.
GIC Consulting
Empresa constituïda en 1990, per tal de donar un servei i un tracte personalitzat al camp de l'assessorament empresarial. Els nostres clients són empreses de petita i mitjana dimensió, des del autònom, passant per societats civils, limitades i/o anònimes.
Gm Consultors
Despatx professional pluridisciplinari, des de 1997, centrat en l'assessorament, l'assistència i la gestió d'empreses. Consultoria empresarial, auditories economicofinanceres, planificació, investigació de màrqueting i gestió de la qualitat.
Grup Gestió
Pàgina d'aquesta asseguradera, serveis financers, gestió i comptabilitat responsabilitat civil, llar, comerç, assistència sanitaria, descensos, Pimes, etc. Demani pressupost sense cap mena de compromis i l'assessorarem. Lloret de Mar i Malgrat de Mar.
Gruponat
És una empresa d'emprenedors. Una incubadora de nous projectes basats en Internet. Una gestora de somnis. Som un combinat d'il·lusions, un raig d'experiència, una mica d'esperança, quantitat de treball, el que podem de coneixement i moltíssima energia.
Informa D&B
Informa D&B és l’empresa filial de CESCE, líder en el subministrament d'Informació Comercial, Financera, Sectorial i de Màrqueting d'empresas i per a empresaris, per augmentar el coneixement de clients i proveïdors i minimitzar el risc comercial.
Integralsa
Constituït als 60, el Grup Integral ofereix serveis de consultoria, projectes d’enginyeria i arquitectura, management construcció. Especialistes seniors en estructures, enginyeria d’instal·lacions, arquitectura, logística, planificació, costos, etc.
Interedi
Empresa editorial del Grup Enciclopèdia Catalana especialitzada en l'edició i processament de grans volums d'informació en format text, àudio vídeo. Conté informació i ressenyes d'alguns dels seus productes.
IXCE
Equip multidisciplinar focalitzat en la creació de projectes amb valor afegit. Exhaustiu seguiment de les etapes del projecte: conceptualització, creació de nous models de negoci en edificació, serveis i producte industrial anàlisis estudi de viabilitat.
Kreedit
Despatx situat a Sant Sadurní d’Anoia (Barcelona) i format per professionals amb una dilatada experiència en la gestió empresarial i financera, i en la negociació amb entitats financeres en temps de crisi. Per a petites i mitjanes empreses industrials.
Lavinia - Auditoria & Consultoria
Pàgina de Lavinia Auditoria Consultoria. Es tracta d'una de les 20 grans firmes d’auditoria i consultoria de tot l’Estat, membre del grup SC International. L'empresa té seus a Barcelona, València, Madrid i Logronyo.
Leaders Factory Formació
Leaders Factory es una empresa de consultoria en l'àmbit de la formació i el desenvolupament de habilitats directives. L'objectiu es transformar els directius y profesionals de primera línia. Està ubicada a Badalona.
Lleida Business Angels
Empresa privada promoguda i participada per inversors privats de les Terres de Lleida. Agrupa inversors privats queinverteixen capital per desenvolupar nous projectes empresarials. Aporta a l'emprenedor recolzament en la gestió de l'empresa.
Mar de comunicacion-s
Espai web de Mar de comunicacion-s, empresa ubicada al municipi d’Alcarràs (el Segrià-Lleida). Abans de tota altra cosa, protocol & comunicació. Comunicació interna, comunicació externa, protocol i relacions institucionals, relacions amb els mitjans.
Mayo Consultors
Pàgina de Mayo Consultors. Una firma tortosina especialitzada en l’assessoria, auditoria i consultoria d’empreses i particulars des de 1985. El despatx es forma pels socis professionals: Emili Mayo Marmaneu, Maria José Gas Riera i Maite Martí Tomàs.
Més Marge
A mesmarge.net ens dediquem a complementar i millorar la gestió de la seva petita o mitjana empresa i ho fem treballant amb vostè i amb les persones responsables del seu negoci en l'àrea comptable, econòmica o financera o d'administració en general.
Mipecom
Millorem de constantment els processos interns amb la finalitat de minimitzar el risc de possibles errors. La diferenciació rau en la manera en què responem als problemes. L’actitud transparent i directa i la orientació al client permet trobar solucions.
Núria Aymerich - Coaching professional
Núria Aymerich - Coaching personal, per empreses i per grups. El procés de coaching personal t'ajudarà a arribar a nivells molt més alts de plenitud en els diferents aspectes que conformen la teva vida: treball, salut, amor, oci, família, creixement pers.
Servigest
Pàgina de Servigest Girona, S.L. Empresa en l’àmbit de la tramitació de documents davant d’organismes públics. La nostra vocació és la de gestionar els interessos dels nostres clients amb els criteris de màxima professionalitat i agilitat.
Smart Management
Dissenyem i implementem experiències amb sentit, que ajuden al creixement del negoci, de l’equip, de l’organització o de l’individu. Posem al servei de la teva organització, responsable de RRHH, amb sòlida experiència en gestió de persones.
ST!Media&Tools
Pàgina de l’empresa ST!Media&Tools d’Andorra la Vella, al Principat d’Andorra. És la divisió del grup Segarraterés dedicada a la creativitat, planificació i producció de projectes en suports gràfics, multimèdia i audiovisuals. Informació general.
Strategic Communication Consulting
Incorpora a empreses i institucions coneixements estratègics per a l'obtenció dels objectius corporatius. L'ajuden en la presa de decisions, en l'elecció dels proveïdors de comunicació, en les accions a emprendre, i gestió de la comunicació estratègica.
tactic consulting
Tactic. Consultors en consolidació, planificació, presupuestació, control de gestió, cash management, reporting financer i quadres de comandament. Converteix les dades en informació i proporciona les eines necessàries als qui preneb decisions.
Tecno-med Enginyers
Tecno-med Enginyers és una empresa consultora que inicia la seva activitat en 1995 amb la missió d’assessorar a les empreses fabricants, distribuïdores, importadores de productes mèdic-sanitaris y centres sanitaris.
Teixidó Associats
Web de Teixidó Associats, assessoria jurídica, laboral, fiscal, contable i mercantil. Consulta i assessorament sobre direcció i gestió empresarial. Disposa d’oficines a les ciutats de Balaguer i Ponts, a La Noguera i a Tàrrega (Urgell). Àrees i serveis.
Va de Papers
Empresa de serveis administratius, de secretariat i de gestió integral per a pimes. Reuneix professionals de tots els àmbits amb la finalitat de donar cobertura a totes les necessitats de les empreses i donar resposta als problemes de gestió.
Valoritzacions Vilar Guillen
Empresa familiar, especialitzada en valorització de matèries primes secundàries, gestió i classificació integral de residus i serveis especialitzats. Malgrat ser empresa de recent creació, comptem amb capital humà de 70 anys d’experiència al sector.
Vàlua, Gabinet de Control de Gestió
Competititvitat empresarial, planificació estratègica, objectius, valor afegit, tecnologies de l’informació, capital intelectual, innovació, responsabilitat social de les empreses, marketing promocional, ratis de rendibilitat, satisfacció del client, etc.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT