ENTITATS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya
Pàgina oficial de l’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya. Inclou informació general de l’entitat , la seva actualitat, organització, membres, publicacions, memòries, enllaços, seu i contacte. Horari: Dilluns a dijous, 9-14 i 16-18 h.
Associació Catalana de Iuslaboraliste
Ceada el 1991 per professores de dret del treball de la Universitat Autònoma de Barcelona. Una associació de professionals del dret del treball, sense cap lucre. Té per finalitat la promoció de l’estudi del dret del treball i de les disciplines connexes.
Associació Catalana de Juristes Demòcrates
L'Associació Catalana de Juristes Demòcrates es forma de juristes i professionals del dret, en alguna de les seves expressions. Estudiants de Dret. Treballadors relacionats directament amb el dret o amb l'Administració de Justícia. Socis i sòcies.
Associació Catalana per a la Defensa dels Drets Humans
Creada l’any 1986, a iniciativa d’uns advocats i advocades que constituïen el nucli més actiu de la Comissió de Defensa dels Drets de la Persona, existent des del 1970 com a comissió interna del Col·legi d’Advocats de Barcelona. L’àmbit és Catalunya.
Associació Jurídica Primavera Valenciana
Associació jurídica constituida per advocats, procuradors i juristes compromesos amb la defensa dels drets fonamentals, la lluita contra la corrupció, les retallades en educació i sanitat, i la contínua vulneració dels drets i llibertats dels ciutadans.
Col·legi d'Advocats d'Andorra
Pàgina oficial del Col·legi d'Advocats d'Andorra. Volem que en aquesta seu virtual, endemés de conèixer la nostra història, puguis també conèixer i gaudir dels serveis que ofereix el Col·legi d'Advocats d'Andorra; activitats, jornades i actes.
Col·legi de Notaris de Catalunya
Les dades de l'entitat: Junta Directiva, jurats d'expropiació, tribunal arbitral de censos, el butlletí "La Notaria", arxiu històric, adreçes i links d'interès, activitats, conferències, actualitat, i dades diverses de l'entitat.
Col·legi Oficial de Detectius Privats de Catalunya
Pàgina oficial del Col·legi de Detectius Privats de Catalunya. Legislació, formació, publicacions, comunicacions, fòrums, directori, estatuts, comissions, serveis i informació diversa sobre la institució d'aquesta especialitat de la seguretat.
Congrés d'Advocacia Catalana
Organitzat pel Consell dels I·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya, per donar resposta a la antiquada normativa, promovent l'elaboració d'un Codi de l'Advocacia Catalana. Es celebra anualment.
Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya
Corporació de Dret Públic, que constitueix l'òrgan superior, representatiu i executiu dels col·legis dels procuradors dels tribunals a Catalunya; Barcelona, Girona, Lleida, Manresa, Mataró, Reus, Tarragona, Terrassa i Tortosa.
Consell dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya
Informació del consell, dels col·legis d'advocats de Catalunya, de normalització lingüística dels juristes catalans, de la mútua, dels joves advocats, comissions, torn d'ofici, directori de recursos jurídics i generals etc…
Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques Generalitat Valenciana
Web de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques de la Generalitat Valenciana. Organització, perfil del contractant, premsa, publicacions, normativa en tràmit, unitat d'Igualtat, clàusules sòl, …
Cristianisme i Justícia
Centre d'Estudis (La Fundació Lluís Espinal) Debat de qüestions frontereres de justícia, cultura, tercer i quart món, societat, migracions, etc. des de l'òptica de la fe cristiana. Fomenta la investigació i reflexió acadèmica interdisciplinària i difusió.
Dones Juristes
L’Associació Dones Juristes es creà a Barcelona l’any 1989. Avui té més de 25 anys de trajectòria a l’àmbit jurídic, en l’assessorament, l’anàlisi, l’estudi legislatiu, la formació i el debat entorn al gènere, essent un referent de la societat catalana.
Dret Públic
El codi de les administracions públiques a Internet. Drets i Llibertats i diferents tipus de dret; mercaltil, civil, penal, administratiu, lingüístic… Codi de Dret Públic a Internet, d'aplicació a Catalunya de lliure accés i fàcil consulta actualitzat.
Formació Advocacia Catalana
La formació que necessites a prop, sense desplaçaments ni horaris. La Comissió de Formació de l'Advocacia Catalana facilita formació inicial i contínua especialitzada en diferents àrees d’àmbit jurídic, des de qualsevol indret del territori català.
Fundació Noguera
Entitat cultural catalana, creada l’any 1976 a Barcelona pel notari Raimon Noguera Guzmán. Difusió del patrimoni històric documental català, especialment, els fons documentals de l’activitat notarial al llarg dels segles, un dels més rics d’Europa.
Grup de Recerca Dret Civil Català i Dret Privat Europeu
L’objectiu del grup és l’estudi de les diverses lleis que, en l’àmbit dels drets reals i el dret de successions, ha aprovat recentment el Parlament de Catalunya en l’exercici de la seva competència en matèria de dret civil, i la seva inserció a la UE.
Il·lustre Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Tarragona
El Col·legi de Procuradors de Tarragona comprén l'àmbit dels partits judicials de Tarragona, Valls i El Vendrell, i està format per col·legiats que conformen un col·lectiu veterà amb experiència, fins a joves col·legiats amb empenta innovadora.
Institut de Dret Privat Europeu i Comparat de la Universitat de Girona
Organitza tallers i seminaris amb especialistes i participa als treballs de grups internacionals de recerca per a l'estudi del Dret comparat, l'harmonització del Dret privat i relacions entre el desenvolupament de la llei i les cultures nacionals.
Institut de Dret Públic de Barcelona
L’Institut de Dret Públic de Barcelona és un centre universitari d'anàlisi i investigació especialitzat en diferents àmbits del dret públic, especialment dret constitucional i administratiu, així com en altres disciplines afines.
Institut de Drets Humans de Catalunya
Estudi, divulgació, ensenyament i promoció dels Drets Humans interdisciplinàriament. Organització interna, publicacions, formació, investigació, comissions, seminaris, cooperacions, manifestos, campanyes...
Juristes per la Llengua
Web de l’associació de juristes en defensa de la llengua pròpia. L’objectiu, normalitzar l’ús de la llengua catalana a la justícia. Aplega juristes que treballen de: jutges, advocats, procuradors, professors, notaris, secretaris judicials, funcionaris, …
Lliga Catalana dels Drets de l'Home Tomas Moro
Organització no Governamental de tipus federatiu que, després de més de 80 anys de lluita, posseeix 76 organitzacions afiliades o corresponsals presents a 70 països, i que en el seu historial consten més de 900 missions.
Lliga dels Drets dels Pobles de Catalunya
La Lliga dels Drets dels Pobles, nascuda l’any 1977, té per finalitat l’estudi, la difusió i la denúncia dels problemes dels pobles situats a l’àrea caracteritzada pel subdesenvolupament, i de la població immigrant.
Ministeri de Justícia d’Espanya
Web oficial del Ministeri de Justícia d’Espanya. El ministre, organigrama, funcions i estructura, organismes, adscrits. Portal de l'Administració de Justícia Organització de la Justícia Fiscalia General de l'Estat Consell General del Poder Judicial.
Mútua de Previsió Social dels Advocats de Catalunya
Institució molt antiga en la història del mutualisme català. Ha estat possible a través d’aquests anys per l’esforç de tots aquells que n’han format part i que ens han deixat com a herència una entitat mutualista de les més sòlides de Catalunya.
Observatori de Bioètica i Dret
Centre especial de recerca de l’UE. Investigació, prospecció i difusió de problemes ètics, legals i socials derivats de la biotecnologia i la biomedicina. El Grup d'investigació Bioètica i Dret, ofereix una forma de fer bioètica en una concepció flexi-ble
Observatori del Sistema Penal i els Drets Humans - OSPDH
Centre de Recerca, Estudi i Treball sobre el Sistema Penal i els Drets Humans, creat a l’any 2001 a la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona, com a resposta del treball i la inquietud d´un grup de professors universitaris i joves investigadors.
Reinserció i Serveis Penitenciaris - Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya
Reinserció i serveis penitenciaris. Mediació penal. Col·laboració institucional i social. Voluntariat en l'àmbit d'execució. Justícia juvenil. Mesures penals alternatives. Reinserció i treball penitenciari. Informació.
Societat Catalana de Dret Sanitari
Espai de la Societat Catalana de Dret Sanitari de l’Acadèmia Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears. Fer-se soci, notícies, agenda, activitats extraacadèmiques, beques i premis, borsa de treball, webs d'interès, i dades de contacte.
Societat Catalana d'Estudis Jurídics
La SCEJ, és una societat filial de l'Institut d'Estudis Catalans adscrita a la Secció de Filosofia i Ciències Socials. La finalitat de la Societat és el conreu de l'estudi i de la investigació del dret en general i d'una manera especial, del dret català.
Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya (TATC)
Òrgan de la Fundació Privada Catalana per a l'Arbitratge Tècnic (FPCAT), promogut pels col·legis professionals d’enginyers. El tribunal dóna preferència a les parts i té un estalvi de procediments i de costos judicials.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT