ESCOLES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Asimètric Taller-Escola d’Art
Informació de l’escola. És un taller-escola, on mitjançant grups reduïts, tant per a adults com per a joves i nens, ensenyem les tècniques de la ceràmica, l’escultura, el dibuix i la pintura. Mestra ceràmica: Rosa Cortiella.
Ceràmica Ramon Fort
Pàgina de l’Escola Taller de Ceràmica de Ramon Fort, nascut a Montblanc (Tarragona) el 1954. Està situat a Cal Pianxo, municipi de Llers (situat a 6 km de Figueres). Cursos, fotos, galeria i dades del mestre Ramon Fort.
Curs de Ceràmica a Vilafant
Curs de ceràmica per a desenvolupar la creativitat amb fang. Objectes: Planxes, xurros i modelat amb motlles. Decoració: Esgrafiat, esmaltat amb corda seca, sobrecoberta, coloració, neriage i pasta egípcia. Local Social Les Forques.
Escola de Ceràmica de la Bisbal
Escola de La Bisbal d’Empordà (Baix Empordà), fundada el 1972. Realitza cursos de ceràmica, escultura, fusta, vidre, restauració, dibuix, pintura i joieria. Cursos, activitats per a grups i centres d’ensenyament i moltes dades de l’escola.
Escola de Ceràmica Forma
L’escola privada de ceràmica més antiga de Barcelona (1970). Cursos de ceràmica, dibuix, pintura, d’escultura, de torn, ceràmica a distància i cursos de fusing (vidre fos). Única escola privada legalitzada i autoritzada per la Generalitat de Catalunya.
Escola Massana
L’Escola Massana, amb més de 70 anys, situada prop de les Rambles de Barcelona. La interdisciplinarietat, entre l'art i el disseny, en la formació integral és la característica de l'escola. Activitats, publicacions, biblioteca i secretaria.
Escola Superior de Disseny i d'Art Llotja
Web d’aquesta escola amb centres al carrer Ciutat de Balaguer de Barcelona, Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat), Avinyó (Bages) i Sant Andreu (Barcelona). Ensenyaments i cicles formatius, seus i informació.
Taller - Escola Ceràmica Ramon Fort
Pàgina de l’Escola Taller de Ceràmica de Ramon Fort, nascut a Montblanc (Tarragona) el 1954. Està situat a Cal Pianxo, municipi de Llers (situat a 6 km de Figueres). Cursos, fotos, galeria i dades del mestre Ramon Fort.
Taller d’Iniciació a la Restauració de la Terra Cuita i la Terrissa
Iniciació a la restauració de porcellana. Curs per donar a conèixer els diferents criteris i técniques de restauració/conservació i per aprendre a valorar l’estat real d’un objecte. Maig i juny de 2007.
Taller de Ceràmica - Museu del Càntir
Proposta formativa amb cursos regulars d'iniciació i perfeccionament de les tècniques més bàsiques de modelat, decoració i cocció de la ceràmica, per escolars i per adults. Cursos intensius d’estiu d'un mes de durada per a tothom.
Taller Obert Enric Orobitg
Taller obert que ofereix una innovadora proposta educativa interdisciplinar que permet que nois i noies, visquin el màgic món de la ceràmica, i puguin desenvolupar la creativitat. L’estada es pot complimentar amb una visita guiada pel recinte històric.
Taller-Escola de Modelat amb Fang Agnès Farré
Pàgina del Taller Escola de Modelatge amb Fang, Agnès Farré. Ceràmica artística, iniciació al torn i escultura. Cursets intensius, tot l’any. L’escola està situada al carrer Alegre de Dalt, 79 baixos de Barcelona.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT