FISCAL


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
1+1...Consultoria de Gestió
Gestió activa, comptabilitat, fiscal i laboral + direcció financera + anàlisi costos, comunitats de propietaris: Gestió integral, seguiment rigurós d'incidencies. Suma el treball d’assessor i de gestor creant una figura que acompanyi i ajudi a treballar.
Accés Consultors
La nostra empresa ve desenvolupant la seva activitat al Vendrell en el sector de l’assessorament integral a empreses, particulars, autònoms i emprenedors ja sigui en matèria fiscal-comptable i laboral, així com en l’àmbit jurídic, des de l’any 1993.
Acofesa
Acofesa, assessoria fiscal, comptable i laboral, administrativa. L’Administració de la petita i mitjana empresa, societats anònimes, societats limitades, professionals i empresaris individuals. Esl nostres serveis, els nostres clients i informació.
Agència Port de Llançà
L’objectiu del departament laboral de l’Assessoria Catatonia Laboral Fiscal és resoldre problemes del món laboral que afecten a l’empresa i als treballadors i donar informació del funcionament, normativa i planificació de l’entorn laboral a l’empresa.
Agència Roca & Forcada
Corredoria d'assegurances, agents financers, assessoria tributària, fiscal, comptabilitat, gestoria administrativa. Roca & Forcada, despatx professional de Palafolls, de l’assessorarament fiscal, mercantil, laboral, comptable, financer i assegurances.
Ageya
Experts professionals al servei de la gestió, l'assessorament i l'administració d'empreses. Gestió fiscal, laboral, comptable, jurídica gestió mercantil i gestió immobiliària. Assessoria financera, declaracions de renda, assegurances, i mòduls.
AGIL- Assessorament-Assegurances-Gestió i Informació Logística.
Web de l’AGIL-Assessorament-Assegurances-Gestió i Informació Logística, empresa situada a Prats de Lluçanès (Barcelona). Informació de l’empresa que ofereix servei comptable, assegurances, laboral, fiscal i altres serveis segons demanda.
Anna Maria Madrid
Assessoria fiscal, comptable, laboral, mercantil i jurídica, a on trobarà l’assessorament i gestió de totes les àrees de la seva empresa i/o negoci, amb una total professionalitat, seriositat i amb seguiment personalitzat adaptat a les seves necessitats.
Asetec Assessoria - Sempere, Rico i Tortosa
Empresa de serveis d’assessorament fiscal, comptable, laboral, jurídic i mercanti. Estem a Castalla (Alacant). Informacions diverses de l’empresa; novetats legislatives, notícies i calendaris del contribuient de tot tipus.
Aspime
assessoria fiscal, laboral i comptable. Oficines de farmacia i arquitectes. Renda i Patrimoni. Inspecció hisenda i Seguretat Social. Iva, lloguers locals.
Assessoria AgènciaPallisera
AgènciaPallisera, fundada el 1928 i composada per professionals amb demostrada experiència en els àmbits fiscal, laboral, comptable, mercantil i assegurances. Figueres, Alt Empordà
Assessoria Bescanó
L’assessoria compta amb la col·laboració d’uns professionals amb un àmplia experiència en l’assessorament a particulars i a la pime. Estem per assessorar-vos en serveis de caire lavoral, fiscal, comptable, mercantil i en contractació d’assegurances.
Assessoria Cano
Economistes i advocats amb 25 anys assessorant empreses i particulars en les àrees Fiscal, Laboral i Jurídica. A la nostra seu al mateix centre de Barcelona, serveis professionals d'assessorament fiscal, laboral, jurídic-mercantil i financer-comptable.
Assessoria Codina
Al servei, principalment, d'empreses de les comarques gironines. Orientada a assessorar els clients en els camps fiscal, comptable, laboral, jurídic i d'auditoria comptable. Abastem bona part de les comarques de Barcelona i Tarragona.
Assessoria d'Empreses Ribas-Àlvarez
Fundada el 1975, està composada per professionals titulats amb demostrada experiència en l'àmbit fiscal, laboral, mercantil i comptable,... i compta amb corredoria d'assegurançes i serveis complementaris. Centres a Girona, Salt, Olot i Ripoll.
Assessoria Font
Assessoria fiscal. Assessoria Font és una Sociedad Limitada i empresa constituida el any 1994 a Vidreres (La Selva). L’empresa practica dins del CNAE activitats de contabilitat. La seva pàgina web “http://www.assesoriafont.com/” no és operativa.
Assessoria i Gestió Montcada
Assessoria i Gestió és una empresa amb més de 23 anys d'experiència, de les primeres assessories creades a Montcada i Reixac. Assessoria especialitzada en tràmits administratius, comptables, laborals, fiscals i jurídics, a més de financers.
Assessoria Noguera-Puig
Pàgina web oficial de l’Assessoria Noguera-Puig, assessoria laboral i fiscal ubicada a la ciutat de Cervera (La Segarra). La seva pàgina es troba en procés de construcció. Disculpeu les molèsties
Assessoria Nova Gestió
Nova Gestió és un gabinet d'assessors de Sant Boi de Llobregat (Barcelona) que ofereix serveis d'assessoria fiscal, laboral, comptable, financera, mercantil i jurídica, compra de societats constituïdes, assegurances i LOPD.
Assessoria Parellada
Assessoria Parellada es dedica des de l'any 1990 a l'assessorament, seguiment i supervisió d'activitats empresarials i d’obligacions dels particulars. Serveis gestionats pels departaments: fiscal, comptable, mercantil, laboral, d'assegurances i de gestió.
Assessors Financers Castellar
Es tracta d’un equip de professionals experts en la gestió integral d'empreses de diferents sectors i en l’assessorament global per a empreses, autònoms i particulars. Estan especialitzats en les àrees fiscal, financera, laboral, comptable i jurídica.
Assessors Lasges
Laboral, fiscal, renta, ... El nostre servei tecnic manté un equip de persones cualificades i amb experiència per tal de resoldre totes les seves incidències. Mataró.
Asteplade
Assessoria d’Alberic (València), que desenvolupa l’activitat des de 1980. En aquests moments en procés d'expansió donat el continu esforç per satisfer les necessitats del sector. La prestació de serveis que ofereix té una planificació establerta.
Autoescola Olivella
Autoescola i gestoria present a la ciutat de Vilafranca des de 1930, sempre al teu costat. L’èxit radica en l’equip humà, tant de gestoria com d’autoescola. Tots al teu servei. El mètode. Vilafranca del Penedès i Sant Pere de Riudebitlles.
Aymerich & Associats sccl
Assesoria fiscal, comptable. Ens desplaçem a la seva empresa per realitzar un assesorament mes personalitzat. Solucions necessàries per arribar a un cost fiscal adequat a les expectatives de l'empresa.
BAC Bufet de Asessoria i Consultoria
BAC Bufet de Asessoria i Consultoria, S.L. és un bufet especialitzat ubicat a la ciutat de Terrassa. Assesorament i consultoria jurídica, laboral i fiscal. Informació i serveis que ofereix.
Balué - Justo Advocats
Assessoria empresarial, fiscal, comptable, laboral i jurídica. És un bufet dedicat a l'assessorament jurídic, empresarial, fiscal i comptable des de l'any 1.990. El bufet està establert a la ciutat de Lleida.
Barnadas Assessors
Pàgina web de Barnadas Assessors, despatx del Vendrell (Baix Penedès), dedicat a l’assessorament i gestió. Barnadas Assessors ofereix els serveis de gestoria, serveis dins l’àrea fiscal, serveis en l’àrea comptable i tota mena d’assegurances.
Besalú Gestió | Assessoria Fiscal i Agència d'Assegurances
Empresa de serveis dedicada a l’assessorament integral d’empreses i particulars des dels anys 70. L’objectiu és aconseguir la tranquil·litat dels clients, mitjançant un assessorament personalitzat, un tracte directe i el respecte al marc legal.
Bruguera & Closa Assessors
Assessoria fiscal, comptables, mercantil i laboral, situada a L'Ametlla del Vallès. Oferim una gamma complerta de serveis que van desde l´assessorament fiscal i empresarial, passant per la gestió patrimonial i la comptabilitat fins l´auditoria comptable.
C.E. Consulting Empresarial
C.E. Consulting Empresarial Sabadell és una assessoria gestoria d’empresas que afageix al servei tradicional de la gestoria un alt valor amb serveis d’assessoria fiscal, assessoria contable, assessoria laboral, assessoria jurídica i d’empresa.
Calculadora IRPF - Gestió Andorra
Calculadora IRPF Andorra. Calculi la seva declaració sobre la renta en base la llei de l'impost sobre la renda de les persones físiques. Per Gestió Andorra, experts en assessorament. Gestió Andorra li ofereixi tot tipus d'assessorament empresarial.
Carrió Consultors
Despatx d'assessorament professional en la gestió fiscal, comptable, laboral i jurídica, amb un compromís total amb el client. Seus a Pedreguer i a Gata de Gorgos. L’objectiu ha estat sempre el de prestar un servei integral d'assessorament al client.
Cegecop
Empresa de Vilanova i la Geltrú que presta serveis d’assessorament i gestió a petites i mitjanes empreses, així com a empresaris individuals i persones físiques en els àmbits societari, jurídic, fiscal i comptable, laboral, immobiliari i d’estrangeria.
Centre de Gestions s’Abanell
Centri de Gestions S’Abanell, és un despatx professional creat en 1.995 i dedicat a l’assessorament i gestió fiscal, comptable, jurídic-laboral, assegurances i administració de finques. Portem més de vint anys per solucionar tots els teus problemes.
Comtem
Assesoria i gestoria fiscal, comptable, laboral.. des de 1959 assessorant a empreses i particulars. Un equip especialitzat format per: assessors fiscals, advocat, economista, graduat social, empresista i experts comptables.
DAS - Assessorament i Servei
Assessoria Fiscal. Assessoria Laboral. Pensions. Assegurances. Comptable. Constitució Societats. Registre Mercantil. Administració finques. Registre Propietat. Urbanisme. Serveis jurídics. Altres Serveis.
Dau 4 Assessorament i Gestió
Administració de finques. assessoria jurídica, laboral, fiscal, comptable, assegurances, consulta d'advocada, professionals col·legiats. La pàgina està actualment en construcció. Estem esforçant-nos per a permetre-li accedir als nostres serveis.
DMS Advocats - Consulting Balears
Servei que agrupa en un sol despatx tot un equip de professionals amb una gran experiència i especialitzats en les diferents àrees de la gestió empresarial i les jurídiques. El millor assessorament i gestió dels tràmits. Oficines a Palma, Sóller i Calvià
Dos Punts
Web d’aquesta gestoria fiscal, laboral i jurídica ubicada a Olesa de Montserrat (Barcelona). Assessoria fiscal-laboral a empreses i autònoms, perit judicial immobiliàri, taxacions, assegurances, comunitats, altres tramitacions administratives.
DP Grup - Assessoria Gestoria Corredoria a la Bisbal d'Empordà
Firma amb més de 25 anys d'experiència en l'assessoria legal, econòmica i financera a la Bisbal d'Empordà, Girona. Oferim un assessorament i tracte personalitzat en l'assesorament jurídic, fiscal, laboral, comptable i financer, a part d’altres.
Ebla Gestió Documental
A Ebla som especialistes en la gestió integrada de la documentació administrativa, amb independència del seu suport (paper o digital), que generen o reben les organitzacions com a conseqüència de la seva activitat diària.
EGI Esparaguera Gestió Integral
Pàgina web de l’empresa Esparaguera Gestió Integral, assessories i gestions, especialitzada en àrees d’assessoria fiscal, laboral, jurídica, i administrativa en general. Totes les gestions es realitzen amb la confidencialitat que mereixen els clients.
Estudi Ballaró
Despatx professional fundat en el 1951 per Francesc Ballaró Quintana, orientat i consolidat com assessoria professional integral d’empreses i particulars en el camp Laboral, Fiscal i Immobiliari. Estudi Ballaró és una empresa integrant del grup BC2.
EuroAudit Auditors
Auditoria i consultoria a Barcelona. Som una empresa de serveis en l'àmbit de l'auditoria i la consultoria situada a Barcelona. La nostra experiència comprèn més de 25 anys de serveis dins l'àmbit de l'auditoria i la consultoria.
euro-comptables
Professionals de l’assessorament, amb més de 25 anys d’experiència al servei de l’empresa. Els serveis es desenvolupen dins de les diferents àrees empresarials: Inversions, fabricació, comptabilitat (Nou Pla General Comptable en català), Fiscal, …
Font J. Roig Tanyà Associats
Pàgina d’aquesta gestoria de Vic, especialitzada en tramitacions fiscals i comptables. Dades dels serveis. El nostre horari: De dilluns a dijous: de 2/4 de 9 a 1 i de 3 a 7 Divendres de 2/4 de 9 a 3 ½ hora gratuïta al parquing del passeig.
G.I.C. Assessors
Assessoria laboral des de 1987, ofereix serveis de gestoria i assessoria fiscal, laboral mercantil i comptable a tota mena d’empreses i professionals de Badalona, Barcelona, Sant Adrià del Besòs, i Santa Coloma de Gramenet.
Gabinete A.Luis i Associats - Gestoria Luis
Pàgina d'aquesta gestoria administrativa de Mataró (Maresme). Ofereix assessorament fiscal, comptable, mercantil, laboral i juridic a empreses i particulars. Correduria d'assegurances i tramitació de documentació de vehicles.
GAP Assessors
Implicació, esperit d'equip, respecte, professionalitat i transparència. Elements per crear valor a la seva empresa. Un tracte personalitzat, ràpid i eficaç a qualsevol assumpte, per tal de poder donar solucions immediates a qualsevol activitat econòmica.
Garbi Assessors
Assessoria fiscal, laboral, comptable, financera, assegurances, assessorament tresoriera i finançament a Llançà (Alt Empordà). Prové d'una cultura de prestació de serveis en matèria de gestoria i assegurances que s'inicia a principis dels anys 70.
Gestoria Administrativa Munell
Web de la Gestoria Administrativa Munell. És una assessoria i gestoria administrativa, laboral, fiscal i d'assegurances, amb seu a Ripoll, des de l’any 1930. Informació de l’empresa, els seus departaments professionals i serveis.
Gestoria Alfic
Ens dediquem a gestions laborals, fiscals, comptables, jurídiques, assegurances i immobiliària. Gestoria Alfic va començar la seva activitat l’any 1980. El seu objectiu ha estat des del seu inici prestar assessorament i gestió.
Gestoria Arenys
La nostra condició de Gestoria Administrativa Col·legiada i la nostra dilatada experiència, ens permet oferir-vos l’assessorament integral, l’acompliment i el tràmit de les vostres obligacions envers l’administració, trobant en cada moment la resposta.
Gestoria Babià
Espai d’aquesta gestoria fiscal, comptable, laboral i mercantil. Oficines a Castellbell i el Vilar i a Monistrol de Monserrat (Bages). Compta amb col·laboradors: advocats, enginyers, tècnics en protecció de dades, en estrangeria, en riscos laborals, etc.
Gestoria Beltran
Pàgina d'aquesta gestoria administrativa, fiscal-comptable, assegurances, divisió nàutica, jurídica-laboral. Som la garantia de confiança i professionalitat. Borsa immobiliària. Les nostres oficines estan ubicades a Mataró (Barcelona).
Gestoria Bernils
Pàgina d'aquesta gestoria especialitzada en assessoraments fiscals, laboral, mercantil, comtabilitats, societats, patrimonis, rendes, etc. La societat està ubicada a Lloret de Mar (Selva), a la província de Girona.
Gestoria Brull
Pàgina de la Gestoria Brull S.L. La Gestoria Brull funciona des de l’any 1959, i està ubicada a Sant Just Desvern (Baix Llobregat). Gestoria administrativa, assessoria fiscal - laboral, assegurances, … L’horari és de 9'00 a 13'30h i de 16'00 a 20'00h.
Gestoria Mas
Despatx fundat l'any 1927 a Solsona, i dedicat a l'assessorament laboral, comptable, fiscal, financer, administració de finques, gestoria i assegurances. Des de la seva fundació l’objectiu sempre ha estat la professionalitat i el servei al client.
Gestoria Oliva
Pàgina de la Gestoria Oliva de Roses (Alt Empordà), antiga Gestoria Riera, fundada el 1948. Ofereix assessorament fiscal-laboral; Assegurances, centre de gestions ampordanès, creació d'empreses, plans de viabilitat, i assesoraments diversos.
Gestoria Rivero
Empresa a Sant Andreu des de 1967. Àmplia experiència donant suport als nostres clients, amb un ampli ventall de serveis, per portar-ho a terme, comptem amb professionals amb una àmplia formació. També a Santa Coloma de Gramenet.
Gestoria Solé
Serveis integrals d'assessoria i gestió des de Vilafranca del Penedès. Oferix serveis fiscal i comptable, laboral, jurídic, vehicles i transports, tràmits diversos, assegurances diverses, gestió i assessorament immobiliari.
Grup Gestió
Pàgina d'aquesta asseguradera, serveis financers, gestió i comptabilitat responsabilitat civil, llar, comerç, assistència sanitaria, descensos, Pimes, etc. Demani pressupost sense cap mena de compromis i l'assessorarem. Lloret de Mar i Malgrat de Mar.
Grup Gestió
Grup Gestió. Assessoria d'empresses. Comptable, fiscal, laboral, mercantil i assessorament i suport jurídic. Posem la seva comptabilitat al dia. Serveis de quota fixe. Informi's sense cap compromís. Lloret de Mar i Malgrat de Mar.
Guies Comptables - Serveis de Comptabilitat a Andorra
Guies Comptables som una firma jove, al servei d’empresaris i empreses, nascuda amb vocació de satisfer les necessitats de cada empresa de manera individual i personalitzada. Compta amb professionals amb més de deu anys d’experiència.
Guiteras Assesors
Pàgina d'aquesta assesoria fundada per Isidre Guiteras l'any 1968 al despatx del carrer Múrcia de Barcelona. Actualment té delegacions a Barcelona i Granollers. Serveis, butlletí, contacte, Afinity, accés privat, …
Gypesa
Pàgina de Gypesa. Gypesa és una empresa de Mollet del Vallès, al Vallès Oriental. Està dedicada a oferir serveis d’assessorament empresarial, fiscal, comptable, laboral i jurídic. Empresa, assessoria, assegurances i apartat d’enginyeria.
Josep Font I Bussoms
Assessor fiscal tributari. Avalat per 30 anys d'experiència i professionalitat dedicats a l'assessorament integral de particulars i empreses. Hem assistit a canvis en la legislació estatal, autonòmica i municipal en fiscal, laboral i comptable...
Lautriv
Especialistes en assessoria fiscal, laboral, jurídica, tributària i comtable. Lautriv neix per la conjunció d’un grup de professionals de diferents àmbits jurídics, econòmics i laborals. Vol oferir als clients una gestió integral dels seus negocis.
Llavaneres Assessoria i Gestió
Pàgina de Llavaneres assessoria i gestió, empresa de Sant Andreu de Llavaneres (Maresme). Assessoria i gestió, fiscal, legal, laboral, comptable, assegurances, gestió financera, assessoria informàtica, propietat industrial, etc.
Lleal i Tulsà Associats
Lleal i Tulsà Associats presta serveis d'assessorament a empreses i particulars des de l'any 1982, en que va començar la seva activitat professional a Girona. Fiscal, laboral, comptable, jurídic i gestió administrativa.
MC & A Gestoria Assegurances
Web de MC & A Gestoria Assegurances, és una empresa osonenca, de Vic, dedicada a l’assesorament fiscal i financer i comptable. Papers de trànsit, corredoria d'assegurances, creació i gestió de Pimes, i gestió laboral i de seguretat.
Mèdia Assessors
Web de Mèdia Assessors, empresa de Sant Francesc Xavier (Formentera). Especialitats: Assessorament legal, fiscal, laboral i comptable. Estudis econòmics i de mercat. Assegurances. Administració de finques i activitats immobiliaries.
MGE - Mitjans de Gestió Empresarial
Empresa de serveis d’assessorament fiscal, comptable, laboral i financer, que va néixer a l’any 1994 i que des d’aquella data la vocació professional s’ha centrat amb l’oferiment integral de tots aquells serveis que els nostres clients ens han demanat.
Naga Grup
Equip de professionals especialitzats en donar serveis a les empreses: Mercantil, comptable, fiscalitat, auditoria, RRHH, informáti-ca, ... Assesorem en gestió i l'optimització dels recursos oferint coneixements en administració i direcció d'empreses.
navés assessors
Assessorament i gestió fiscal, laboral, comptable. Més de 100 empreses ens avalen. Volem que vostè sapigui com està la seva empresa. També assessorament, tancaments trimestral i anual. Oficines a Tàrrega, Lleida i Bellvís. Assegurances.
Norma 3 On Line
Assessoria fiscal, comptable, laboral i jurídica creada al 1975. Integrada per persones qualificades: diplomats en ciències econòmiques i empresarials, llicenciats en dret i periodisme, tècnics comptabilitat i fiscalitat i tèncics audiovisuals.
Nou Suport
Assessoria comptable, fiscal i laboral, creada el 1988. Servei d’assessorament integral en l’àmbit empresarial i privat amb vocació de servei. La organització cobreix les necessitats que es puguin plantejar a la seva empresa amb serveis desenvolupats.
Obis, Gestió i Assessorament
L’objectiu és aconseguir un servei de qualitat, adaptat a les noves tecnologies que permet estalviar temps i desplaçaments, sense perdre el tracte personal amb el client. Innovació tecnològica, formació al personal i tracte personalitzat al client, eixos.
Peritaxa - Valoracions i taxacions.
Peritaxa es crea l'any 1988, com a primera societat andorrana dedicada a la realització de valoracions i taxacions en diversos sectors. La finalitat és oferir els serveis amb la màxima qualitat, i responent sempre a les expectatives dels nostres clients.
Procer
Procer, assessoria fiscal i comptable, empresa amb seu a Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental), dedicada a assessorar fiscal i comptable. Consultoria d'empreses, subvencions R+D+i, fundacions i entitats sense lucre, formació. Contabilitat bàsica.
Quesada Assessors
Atresorem un ampli coneixement en l’assessorament a petites i mitjanes empreses. Disposem de professionals amb àmplia i dilatada experiència en els àmbits d‘actuació de l’assessoria, com les àrees fiscal, laboral, mercantil i de gestió comptable.
SAF Nova Gestió
Assessoria d’empreses i serveis immobiliaris. L’assessoria té la seva seu a la ciutat de Reus. Serveis: Assessoria fiscal, mercantil, laboral, assegurances, financera, jurídica, subvencions, compra venda, llogues i administració de finques en general.
Segú Associats
Els principals objectius de servei son mantenir una voluntat clara i decidida per analitzar quina es la millor decisió per el nostre client, per mantenir el dia a dia de les seves obligacions tributaries i laborals. Un equip jove però experimentat.
Serveis Administratius Penedès
Pàgina de l’empresa Serveis Administratius Penedès de Santa Fe del Penedès (Alt Penedès). Serveis d’assessorament fiscal, comptable i administratiu. Serveis a empreses, informàtica, administratiu, fiscal-comptable i enllaços.
Serveis Empresarials Comas Costa
Informació bàsica de Serveis Empresarials Comas Costa. És empresa dedicada a l'assessoria laboral, fiscal, comptable i servei d'assegurances. La seu de l'empresa està situada a Mataró, al Maresme.
Tax Assessoria i Gestió
Auditoria, corredoria d'assegurances. Gestió fiscal, laboral, legal i comptable a tota Espanya. Serveis, història i franquícies. 62 oficines associades repartides per tota Espanya i sempre amb la màxima qualitat de servei garantitzada.
Ts Gestió
Ts Gestió es una empresa vallesana, formada per un equip de professionals especialitzats en l'assessorament del comerç i de les pimes. També tota mena d'assessorament fiscal, laboral i comptable. Des de Sabadell.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT