FOTOGRAFS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Adrià Costa Rifà - Fotografia
Bloc de fotografia de l’Adrià Costa Rifà, fotògraf manlleuenc. Ha treballat més de tres anys de fotògraf al setmanari Osona Comarca i ara treballa al grup periodístic Nació Digital. Fotos de festes i fotografi del món que ens envolta.
Adrià P. Bonet - iBoda
Fotògraf artístic de casaments. Reportatges artístics de noces. Adrián P. Bonet, fotògraf professional i Ivonne Velázquez, realitzadora de vídeo professional. Fotoperiodisme artístic, de noces, fotos de casament, àlbum digital i vídeo professional.
Albert Aymà Aubeyzon - Fotògraf
Pàgina d’Albert Aymà-Aubeyzon, fotògraf professional. Informació de l’autor, i les seves exposicions; Natura viva 1, Natura viva 2, abstraccions, urbanites, Fira medieval de Súria, Israel i Palestina 1973, Israel-Palestina 2007 …
Albert Català Pascual
Albert català photo book. Afegeix Albert Català Pascual com a amistat. Envia-li un missatge a Albert Català Pascual. Mostra les amistats de Albert Català Pascual. Aquí hi ha algunes de les meves amistats.
Albert Marlí
Pàgina d’aquest fotògraf, especialitzat en l'àmbit de la publicitat i la moda, amb estudi a Barcelona. Contacte i book professional. Marlí amplia les seves possibilitats amb un avançat equip de fotografia digital d'alta resolució, amb retoc digital.
AndresMauriGallery
Pàgina galeria d’aquest fotògraf barceloní dedicat a la fotografia contemporànea, imatges artístiques, fotografia Queer i Flash Atack. Andres Mauri és un fotógraf barceloní. Algunes imatges d’aquesta web poden ferir la sensibilitat dels internàutes.
Andreu Olivé Fotògraf
Pàgina personal d’aquest fotoperiodista professional. Vaig començar en un cicle formatiu de grau superior en imatge i so, i vaig fer cursos d’especialització a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya. M’ha publicat fotos en molts diaris.
Àngel Marcuello
Portafoli d'aquest autor. plana personal. Soc un afecionat a la fotografía que viu a Barcelona. Durant aquets ultims anys, he pres fotos dels meus viatges i coses que m'han cridat l'atenció. Galeries fotogràfiques, llibre de visites i llista d'enllaços.
Antoni Coll Lázaro - Photography
Antoni Coll (1975), Tarragona. Fotògraf nallorqui, viu des de l’any 2008 a Tarragona. Fotògraf freelance especialitzat aquests últims anys en fotografia urbana. Un caçador d’emocions, que transmet en les fotografies, m’encanta captar i crear records.
Art Nu - Fotografia eròtica
Estudi fotogràfic especialitzat en la realització de fotografia eròtica de parelles, nois, noies o grups. A Art Nu fem un pas més enllà en la fotografia eròtica, fotografiem moments íntims. Fugim del nu d’estudi on preval l’estètica o la superficialitat.
bcn fotografia - Reportatges de Casament
A bcn fotografia fem reportatges de casament, tant de fotografia com de vídeo. El nostre objectiu és oferir treballs d'alta qualitat i immortalitzar aquell dia, aquells moments, aquelles sensacions... en imatges inoblidables. Treballs i tarifes.
Cal Tuta - Ramón Creus Fotògraf
Aquesta pàgina conté una galeria de fotos. Resenya sobre el poble d'Artés. Vila del Bages, que és capdavantera de vins famosos i de bons xampanys, que no s'ha adormissat pel pas dels anys i serva un esplendor de rosa vera.
Carles Caño Valls
Personal amb galeria d'imatges de l'autor i enllaços. Sóc aficionat a aquest món des de fa temps, però fins fa un any que no m'hi he posat de debò. Entre altres raons per les meves experiències traumàtiques amb les càmeres ZENIT reflex.
Carles Nualart - Fotografia
Benvinguts a la meva pàgina personal, dedicada a la fotografia, perquè en sóc afeccionat desde petit, encara que no m'hi he dedicat mai professionalment. Us ofereixo una mostra dels meus treballs, etc.
Carro Studi
Lluís Carro, fotògraf dedicat a la foto publicitària i producció audiovisual des de 1972. A finals dels anys 80 crea CarroStudi que li permet assumir qualsevol tipus de projectes. Fotografia analògica i equips de fotografia digital d'última generació.
Counx Cervantes Fotografia
Fotògrafa freelance de Barcelona, especialista en fotografia de reportatge corporatiu, institucional i social. També reportatge d’interiorisme i decoració. Catàleg especial de fotografies per la seva utilització en decoració d’interiors.
CVB-Orles de Claudi Valentí
Orles universitàries, bandes i reportatges d'actes de graduació de Cevebé Orles. Els nostres dissenys d'orles àmplia selecció d'orles realitzades en les darreres temporades. L'estudi de Claudi Valentí-Cevebé Orles està situat a la ciutat de Girona.
Daniel Albertos, Fotografia
Com a fotògraf, transmeto a través de l’art de la fotografia una manera d’entendre el que veig, en qualsevol dels serveis que ofereixo: casaments, retrat, publicitat, … La fotografia és la meva vocació i professionalitat i compromís marquen la feina.
David Datzira
Pàgina del fotògraf sabadellenc David Datzira. David Datzira ha realitzat varis cursos de fotografia i ha participat en diferents premis fotògrafics, aconseguint diferents premis i reconeixements a la seva obra. Treball i informació.
David Teruel Massot, Fotografia
Web amb algunes de les fotografies de David Teruel Massot. Totes les fotografies són propietat de David Teruel Massot. Fotos de nit i de dia de diferents indrets. Sant Andreu (Barcelona).
DBF David Botello Fotografia
Nascut a Torelló (Osona), fotògraf autodidacta, que va començar en la fotografia en premsa local, cobrint actes i events. La seva fotografia està orientada a la decoració, captant la crònica urbana, el paisatges, les ciutats, l'urbanisme i les persones.
Detalls Photos - Rafael Vilarrubias i Ros
Igualada 1905 - Banyoles 1953, és un dels grans fotoperiodistes del país. És de la generació Leica, s'incorporà a La Vanguardia als anys trenta. Les seves fotos són un document imprescindible de la reraguarda gironina a la guerra civil.
DFA design
Identitat corporativa: disseny offline, disseny de marca, publicitat, packaging, disseny editorial. Multimédia: web responsive, jocs, aplicacions, disseny multimèdia, maquetació, animacions. Audiovisuals, fotografia, programació d’efectes visuals…
Dolors Giménez Fotògraf
Pàgina de Dolors Giménez Fotògraf des de Badalona. Entenem la imatge en la seva globalitat com a llenguatge universal i font de comunicació. Dolors Giménez cada any organitza el Premi Miquel Figueras de Fotografia a Badalona.
Dolors Reig Fotos
Nascuda a les terres del pre-pirineu, Oliana, l'any 74, i resident actual de la city de Lleida capital. Enamorada de moltes coses, entre elles la fotografia, però novata del tot, sempre m'ha agradat treure la càmara i fer clic al moment menys esperat.
DomenechMilan
Fotografia en Blanc i Negre, Color e Solucion. Disponible informació sobre diferents serveis i productes relacionats amb la fotografia (formació, consultoria, calendaris, obres), adreces de contacte i opció de compra on-line.
El "mut Maceta" i Llàtzer
Espai web que conté fotografies dels anys 1920 als anys 1970, de Francesc Bonnín, popularment conegut a Felanitx com el "mut Maceta". Contrastades amb imatges actuals per Llàtzer Méndez, i recerca de personatges fotografiats antigament.
Elisabet Rusiñol
Elisabet Rusiñol es dedica a la fotografia artística i comercial des de la ciutat de Barcelona. Informació de diferents procediments fotogràfics: galeria d'objectes impossibles, estenopeica, identitat en lla relació, identidat constuïda.
Emile Ramis - Artista Pintor, Fotògraf
Artista pintor i fotògraf autodidacte cátala. Viu a la Catalunya Nord. Va començar a pintar les primeres pintures autodidactes en 1961 de tornada dels seus estudis escolars. Aïllat pel seu handicap, va combatre l'ociositat en expressar per llums i colors.
Emilio Ereza Photography
Pàgina del fotògraf Emilio Ereza. El servei està dedicat a la fotografia professional per a qualsevol ús: publicitat, editorial, revistes, llocs web, música, embalatges, etc. Enllaços útils, fotografia digital, trucs, càmeres i objectius.
Enric Curto
Treball de l'autor en blanc i negre i macrofotografia. Nascut a Barcelona l'any 1957, té estudis de biologia. Entra de manera autodidacta en la fotografia, especialitzant-me en macrofotografia, en publicacions d'àmbit científic i de divulgació.
EricFerrerPhoto
Eric Ferrer: No em considero un fotògraf professional entre d’altres perquè ni tinc coneixements avançats en la matèria ni em guanyo la vida amb la meva obra més enllà de les aportacions en creació de material gràfic per la Fundació Khanimambo.
estudi16
Fotògraf professional, estudi de fotografia especialitzat en producte, eCommerce, moda, joieria, web i imatge d'empresa, amb base a zona de Barcelona, Estudi16 és l’estudi de fotogràfic de Marc Sellarès, fotògraf professional amb formació acadèmica.
Eugeni Gay Marín
Pàgina del fotògraf Eugeni Gay Marín. Inclou el seus reportatges, fotos de viatges arreu del món, altres projectes, contacte i links. Eugeni Gay Marín també és llicenciat en biologia per la UAB i disposa d’estudis d’antropologia social i cultural.
Eugènia Fossas Batlle, Fotògrafa
Pàgina d’Eugènia Fossas Batlle, dedicada a la fotografia professional. Faig tota mena de fotografia; interiors, arquitectura, retrat, moda, publicitat, bodegó, artística, paisatge... Treballo a qualsevol punt de la geografia catalana.
Excentricitats d'un apassionat de la fotografia
Blog d'en Josep Molina. Experiència en el sector de la construcció, delineació, fusteria d’alumini i administració d’obres. Coneixements d’informàtica i disseny gràfic i reparació de computadores. Facilitat en front de l’ordinador i les noves tecnologies.
F. Nogués Guizy - fotogrtafia/photography
Pàgina del fotògraf barceloní Fernando Nogués Guizy. Eivissa, Barcelona. Maquinària pesada: Pentax MZ-50 - Guy Parsons, Pentax MZ-50, … Text, fotografies, HTML i CSS - text, photographs, HTML and CSS: F. Nogués.
Ferran Garcia - fotografies
Fotografies de naturalesa, paisatges, tradicions, festes,de tot una mica. D'algú que gaudeix de la fotografia sense més pretensions que passar-ho bé. Des de Viladrau (Osona-Montseny). Fotografies lluminoses sobre l’entorn: Natura, persones, el Montseny, …
Ferrer Mesià, Oriol
Web personal amb totalment grafista dedicada a la fotografia. La pàgina és de l'Oriol Ferrer Mesià. Fotos dels seus viatges pel món i per Catalunya, i algunes imatges tridimensionals. Visiteu l'aquari!.
Foto Asall
Bloc de Raül Sanxis de d’Algemesí. Un espai on la creació fotogràfica i la opinió personal van de la mà. Veu allò en que s'ha convertit, els esdeveniments que han influït en el curs de la seva vida, i el que ha pogut catalizar esdeveniments.
Foto d’Art info
Serveis fotogràfics especialitzats i personalitzat de Paula Vaquero Barnadas a tota empresa relacionada amb la ciència i la tecnologia: fotografia macro, fotografia micro, tècniques especials, disseny publicitari i presentacions multimèdia.
Foto Liso Estudi - lluiscarreras.net
Pàgina de Foto Liso, estudi de fotografia de Lluís Carreres a Berga (Berguedà). Presentació i informació general, galeria d’imatges, cursos de fotografia i enllaços al món de la fotografia.
Fotògraf de casament Xavier Torra
Pàgina d’aquest fotògraf de casament Xavier Torra a Figueres i Girona. Ha rebut diferents reconeixements i premis. Els seus reportatges de boda són excel·lents. Fa una feina molt documental i fotoperiodística i es desplaça a tot Catalunya.
Fotogràf Jesús Gafarot
La creació fotogràfica té un estil. El meu ve definit pel projecte que he de realitzar i l’integrar la llum i el color. Sóc Jesús Gafarot López, fotògraf d’afició i de professió. Nascut a Girona l’any 1970, vaig cursar estudis de fotografia professional.
Fotògraf Rqart
Lloc web del fotògraf català Ricard Quesada. A la web hi podreu veure el seu portfoli i trobar-hi informació sobre els seus treballs als barris de Barcelona, en especial al barri del Raval. Informació i fotografies.
Fotografia Agustí Compte
Espai web on es poden trobar mostres del treball del fotògraf gironí Agustí Compte. Especialment us he volgut mostrar una selecció de les fotografies d'alguns dels meus reportatges de viatges més actuals.
Fotografia Anguera
Pàgina del fotògraf Toni Anguera, nascut a Barcelona i resident a Gurb, a la comarca d’Osona. Informació dels serveis de fotografia, els treballs realitzats, venda fotografies, exposició 50 anys i l’estudi botiga de Vic.
Fotografia by Gerardinho - Fotografies del Món
Fotografia amateur d’en Gerard Sòria. Visita per diferents indrets del món sota la mirada d'un fotògraf amateur de Sant Cugat i descendent de brasilers. Des que ma mare em va posar una Nikon F-1 a les mans, la meva passió fotogràfica ha anat creixent.
Fotografía Jesús Chamorro
Espai web del fotògraf català Jesús Chamorro. Als 14 anys, Jesús Chamorro desperta la meva passió per la fotografia i els meus pares en regalen la meva primera camera reflex de pas universal... Treball i galeries,
Fotografia Marti Alavedra
Xavier Martí Alavedra neix a Barcelona el 1956, estudia fins a COU (1979). Continua la seva formació al CIFB on comença a fer de professor de fotografia l’any 1983, activitat que ha exercint amb altres labors professionals. Traductor automàtic.
Fotografies de Pep Torró
Pàgina experimental i d'assaig de contingut fotográfic, creada el 2001. Altres llocs on hi tenc fotos penjades de: Flickr, TallerFotoBloc i foto compartida. Manacor 23 d'abril, guerra l' especulació urbanística, arribada amb tren a Palma, …
Fotografies de Ramon Comellas
Fotografies aptes per a publicitat. En aquest web podeu admirar una mostra de l'obra fotogràfica de Ramon Comellas en qualitat web. Si esteu interessats en alguna imatge, són disponibles en format professional. Poseu-vos en contacte amb mi.
Fotos Roser Ortiz
Fotògrafa especialista en concerts, festes populars i culturals. He publicat fotos a Enderrock, Folc, el Punt, Avui, Directa i la Burxa. Ha col·laborat amb Ràbia Positiva, Marcel Casellas i la Principal de la Nit, Lluís Llach, Revolta 21, Brams, …
Francesc Boix i Campo - Viquipèdia
Francesc Boix (Poble-sec, Bcn, 1920-París, 1951) fou un fotògraf. Va passar a la història com el fotògraf de Mauthausen. El seu pare era sastre al Poble-sec i a la rebotiga hi tenia un estudi fotogràfic que despertà l'afició del Francesc amb catorze anys.
Francesc Català-Roca
Francesc Català Roca (Valls, Alt Camp 1922 - Barcelona 1998) fou un fotògraf, fill del també fotògraf Pere Català i Pic i germà de Pere Català i Roca. Biografia, obra i exposició. Fotografia de Catalunya, Miró Dalí, tauromaquia. Web no operativa.
Francesc Vera
Textos publicats, publicació de fotografies, exposicions col·lectives i individuals i obra a col·lecciions. Fotografies de diferents temàtiques: arquitectura modernista suecana, autoretrat, nocturnes, paisatges, souvenirs, urbanes, …
Frederic Wolf
Espai web de Frederic Wolf Photography, fotògraf resident a Cardedeu (Vallès Oriental). Frederic Wolf està especialitzat en el reportatge social com casaments, batejos, etc. Treball, fotografia d’estudi i fotos del Concurs de Salts Internacional.
Fruits and weddings
Fotografia documental de boda. Estudi de fotografia digital especialitzat en reportatges de boda al territori. Realitzem un tipus de fotografia documental fresca, captant l'essència del dia del casament i capturant els somriures, rialles i sentiments.
Fundació Valentí Claverol
Web de la Fundació Valentí Claverol. L’entitat conserva l'obra que Valentí Claverol i el seu pare Josep Claverol, pioner de la fotografia a Andorra van crear en les seves vides, en un fons de fotografies històriques d'Andorra. Seus a Andorra i Nova York.
Gabriel Ramon
Estudi de retrats en blanc i negre a Palma de Mallorca, creat al 1982. Hem feina a la fotografia d'arquitectura i a la reproducció d'obres d'art. Encara gaudeix del retrat en b&n tradicional emperò tenc una relació cordial amb la fotografia digital.
Helena Pielias
Pàgina d’Helena Pielias, artista i fotògrafa vallesana. Expos, obra gràfica, vídeo, foto, VJ, i amics. Si t'interessa comprar obra, organitzar una exposició, contractar-me com a VJ o consultar-me alguna altra cosa, posa't en contacte amb mi.
Igotz Ziarreta
Sóc natural de Meñaka (Bizkaia) però establert des de fa 10 anys a Barcelona. La meva vida es desenvolupa principalment entre Barcelona i Bilbao. M’agrada crear imatges a través de la fotografia; en la web podeu veure una mostra dels meus treballs.
Iolanda Astor
Pàgina de l’estudi de fotografia i disseny gràfic de Iolanda Astor. Postprocés digital i impressions en formats especials. Tots els drets reservats. Les imatges no poden ser utilitzades sense permís escrit de l'autora Iolanda Astor.
Isabel Casellas
La fotografia sempre ha estat la meva passió. Des de ben petita em va robar el cor i ara és un element indispensable a la meva vida. Una mostra dels meus treballs, galeries fotogràfiques, apunts, notícies... i altres cosetes que aniré afegint a poc a poc.
Jaume Cusidó Fotografia
Col·leccions de fotografies: Publicades al temps, Nova York, Illes Gregues i Japó. PDF Curs Bàsic de Fotografia amb Foto Periodiestes Kevlar + info. Pròxim curs bàsic de fotografia al Berguedà. PDF Cursos de Fotografia diversos…
Jaume Olivet
Pàgina personal de Jaume Olivet, especialment dedicada a la fotografia. Presentació, links, llibre de visites, arxiu fotogtàfic per dates i revistes. Fotografies de Terrassa en diferents activitats com ara: festes i festivals, música, cultura, i d’altres.
jep plana fotògraf
Fotografia general, publicitat, reportatges casaments, fotografia gastronomia, diseny, catàlegs, retoc digital, revelat online, fotografia d’autor, reproduccions, comunions, revelat online, cursos i seminaris.
Jesús Coll. Fotografia Creativa
Pàgina oficial de Jesús Coll, dedicat a la fotografia creativa. Inclou informació i la galeria d'aquest fotògraf català, on mostra els seus treballs en paisatge, retrat i eròtic. La versió en català de la pàgina no és operativa.
JM Nicolás
Pàgina del fotògrafs José Maria Nicolás fotografia. José Maria Nicolás és un fotògraf de Barcelona que es dedica a captar la realitat en diferents aspectes de la fotografia d’interiors, d’arquitectura, de viatges i de creació 360º.
Joan Buxó Briquets
Web de Joan Buxó, tècnic de manteniment elèctric de professió, i gran aficionat a la fotografia. L'any 1998 va elaborar la reproducció de les obres de l’escultor J.M. Brull i Pagès de Ripollet per l’edició del seu llibre 1907-1995. vers la síntesi. Obres.
Joan Domènech Milan
Pàfina oficial del fotògraf Joan Domènech Milan des de Cerdanyola del Vallès. Fotografia en blanc i negre, color i solucions d'imatge digital. Serveis, productes, adreces de contacte i opció de compra per la web en línia.
Joan Gamell
Pàgina de Joan Gamell. A la seva web hi podreu trobar el portfoli professional d'aquest fotògraf, organitzat per les diferents categories: Webs que he dissenyat, i el meu portfolio de fotografies professionals.
Joan Manel Puig - Fotografia
Web de Joan Manel Puig de Bellcaire d’Urgell (Lleida) sobre fotografia de natura. Ocells i aus de tot tipus. La meva disciplina fotogràfica va des de la passió per la natura passant especialment per les aus i els paisatges fins a la social.
Joan Maria Arenaza, Fotògraf
Arenaza fotògraf de moda i publicitat de Calella (Maresme). Fotografia comercial professional: Catàlegs de moda, passarel·la, packaging, editorials, premsa, publicitat, books, producte, e-commerce, reportatge, industrial, reproducció d'obres d'art, ...
Joan Matas
Pàgina personal dedicada a la fotografia submarina, amb una mostra de fotos fetes per l'autor. Joan Matas 1969 a Olesa de Montserrat (Barcelona), fa immersió des de l'any 1992, i disposa de diferents titulacions.
Joan Porredon Bernaus - Fotògraf
El fotògraf Joan Porredon neix a Cervera el 20 d'abril de l'any 1964. Als dotze anys, té molt clar que es vol dedicar al món de la imatge i comença a jugar amb una camera de súper 8mm. El 2005 coneix la tècnica d’acoblament d’imatges…
Joan Pujol Creus, fotògraf
Nascut el 1977 a Centelles i vaig estudiar imatge i so a barcelona. des de llavors he treballat de fotògraf en premsa comarcal i he publicat reportatges fotogràfics a revistes com el país semanal, el magazine de la vanguardia, "sonntagsblick magazine".
Joan Torrens, Photography
Vaig néixer a Barcelona l’any 1984. M’encanta tot allò relacionat amb les noves tecnologies, internet, ordinadors… però sobretot, el que més m’apassiona és la fotografia. Espero que les imatges d’aquest web us expliquin millor el que faig…
Joan Vicent Cantó
Pàgina del fotògraf Joan Vicent Cantó. Presentació i dades personals i professionals, de les fotografies, els reportatges i els retrats d'aquest fotògraf lleidatà. Portafoli de la seva obra, i documents diversos.
Joan Vidal Fotògraf
Web de Joan Vidal Fotògraf. Servei de fotògrafia en general des de Santanyí (Mallorca). Esper que passis un bon moment. Observa ... I si no et quedes indiferent, s’haurà complert el meu propòsit. Info, vídeos, galeries i contacte.
Jordi Aparicio, fotògraf
Pàgina de Jordi Aparicio, fotògraf de reportatges i estudi professional des d’Holtalric, ala comarca de La Selva. Trucan's, fem casaments, comunions i retrat infantil i familiar. Venda de fotos en línia, galeria, laboratoris en ínia i Gironatours360.
Jordi Blacafort
Pàgina del fotògraf barceloní Jordi Blacafort. Jordi Blacafort treballa sobretot en el camp de la fotografia del món de la moda. A la seva web ofereix un extens catàleg de les seves creacions publicitàries professionals.
Jordi Ferré - Fotògraf
Jordi Ferré - Fotògraf. La fotografia a Tossa. Pàgina web d’en Jordi Ferré, fotògraf, ubicat a Tossa de Mar (comarca de la Selva). Presentació de galeries digitals clips fotogràfics en diferents formats i tonalitats de colors.
Jordi Geli, Fotògraf
Web de Jordi Geli, fotògraf de La Bisbal d’Empordà (La Selva-Girona). Els seu treballs actuals: alimentació, interiorisme, producte, artbook, reportatge, contacte i laboratori online. Inclou algunes imatges cedides pel fotògraf Jordi Geli.
Jordi Mas Fotògraf
Jordi Mas (Lloret de Mar, 1965), escultura i fotografia. Tots els drets reservats. Les imatges no poden ser utilitzades sense el permís escrit de l'autor. Selecció de fotografies que Jordi Mas elaborà en motiu de l’exposició a la ciutat de Lleida.
Jordi Plana
Pàgina oficial de Jordi Plana, fotògraf i realitzador audiovisual de la ciutat de Berga, a la comarca del Berguedà. A la seva pàgina hi trobareu fotografies seves, els seus projectes, les seves exposicions, i dades diverses.
Jordi Puig
Web de una mostra dels treballs de Jordi Puig en els camps de l'editorial, l'arquitectura i la publicitat, a més d'un fons d'imatges d'arxiu. Fotografia editorial, arquitectura i arxiu d´imatges del Principat, Girona, la Costa Brava, Dalí i l'Empordà.
Jordi Serapio - Fotografia Natura de les illes Pitiüses
Web personal del fotògraf eivissenc Jordi Serapio, especialitzat amb temàtica ambiental i de natura. La reproducció de qualsevol imatge o contingut presentat en aquest espai no està permèsa sense la autorització expressa per escrit de l'autor.
Jordi Urioz
Galeries amb fotografies seves. Falset avui: l'actualitat d'aquesta població en imatges, i altres seccions dedicades al museu Guggenheim de Bilbao, reportatge de bodes, laboratori blanc i negre i reprodució digital.
Josep Barbero Fotògraf
Estudi de fotografia i empresa fundada l’any 1985 a Lleida. Especialitats en: Arquitectura, publicitat, naturalesa, indústria, bodegó, reportatge social, estudi book, interiorisme, fotografia d’esports, i mitjans de comunicació. Galeries de fotos.
Josep Clotas - Oceansub
Fotografies submarines de la Mediterrània i de mars tropicals. És il·legal la utilització o còpia d'aquestes imatges en qualsevol forma, per qualsevol mitjà i per a qualsevol propòsit sense el permís escrit del seu autor, Josep Clotas.
Josep Lorman Fotògraf
Fotògraf. Vaig heretar l'afició a la fotografia del meu pare, aprenent els processos fotografiar, revelar i positivar. La fotografia i jo anem junts des dels 12 anys. Ha arribat un punt que no sé sortir a caminar o viatjar sense una càmera fotogràfica…
Josep M. Roldan, Fotògraf
Fotògraf professional a Vilafranca del Penedès. Informació de la botiga i el laboratori i dels diferents tipus de fotografia: retrat, viatges, social, industrial, casaments, etc. També t’ofereix fer un àlbum, calendari o agenda amb les teves fotos.
Josep Maria Rosal d'Argullol
Manresa 1908 - Bogotá 1983. Fotògraf i productor/director de curts metratges documentals i cientifics. Produccions Rosal i Orquidea. Fotograf, cineasta, curts metratges científics i documentals.
Juli Bover fotografies
Espai a Internet dedicat a les fotografies de Juli Bover, fotògraf resident a Bagà, ala comarca del Berguedà. Ofereix informació general del fotògrafs, i catàleg de fotografies de Juli Bover per les diferents temàtiques.
Kike València
Fotògraf i tècnic de laboratori analògic i digital a l’UB, on imparteixo cursos universitaris. Reportatges i fotografies d'autor. Les imatges són bocins del temps i llum farcits de sensacions i orfes de moviment. Ací les meves imatges i els meus colors.
Lluís Garcia - Fotogràf Coraler
Blog oficial de Lluís, Fotogràf Coraler. Fotografia memòrial del cant coral. Memòria gràfica, llum per gaudir..! De la mà de Lluís Garcia. Catàleg d’àlbums de l’autor i informació diversa sobre la fotografia de corals.
Manel Armengol
Trenta anys dedicats a la fotografia. Del reportatge a la foto única, de la foto impresa a l'obra d'autor. Dels movimients socials i polítics de l'Espanya de la transició dels 70, als retrats d'herbes d'un camp de l'Empordà. Nascut el 1949 a Badalona.
manet
Pàgina web d'en Germà Zapata. Qui sóc, aficions i fotos, moltes fotos! Sant Cugat del Vallès. La web ha rebut uns quants canvis, pensant en renovar tant l'aspecte com l'organització, i enfocar-la ja plenament als àlbums de fotos.
Marc Guillen
Pàgina oficial de Marc Guillen. Portfolio d'aquest fotògraf barceloní. Marc Guillen treballa diferents aspectes de la fotografia: Arquitectura i interiorisme, reportatges d’espectacles, retrat, moda, i productes extres.
Marcel Font
Pàgina de fotografia de l’artista Marcel Font. A la seva web, hi trobareu la galeria de l'obra d'aquests fotògraf repartida per temàtiques: Fofos de detalls, reportatges, fotos de festa, retrat, foto personal i fotografies de nens.
Marta Garcia Cardellach
Fotògrafa d’arts escèniques. Al 2013 treballà com a tècnic d’imatge en el Centre Nacional del Patrimoni Fotogràfic de Santiago de Xile, especialitzada en digitalitzar fotografia. Al 2014 fotògrafa de la Fira de Circ de Catalunya Trapezi. Els projectes.
Marta Pujol
Fotògrafa i realitzadora vídeo (Barcelona). A la web hi ha fotografies, vídeos i notícies sobre projectes. També tarifes a la teva mesura i packs tancats per a les fotografies i vídeos que necessitis, per a sessions o per a esdeveniments personalitzats.
Marta Soler - Fotografia
Pàgina oficial de Marta Soler, dedicada a la seva fotografía. Marta Soler és graduada en fotografia i creació digital en el CITM, i amb un curs d’especialització en fotografia publicitària a l’Idep. Retrat, reportatge, publicitat, natura, ...
Miquel Fotògraf
Pàgina del fotògraf Miquel Montfort i Subirana. Galeria/serveis: Espectacles, esports, reportatges per administracions locals, premsa, viatges, fotografia aèria. Publicacions. Exposicions: Box, Güney Ekspresi (L'Exprés del sud), Un Poble en construcció.
Miquel Llonch
Pàgina del fotògrafs Miquel Llonch, resident a la ciutat de Terrassa (Vallès Occidental). Visualització del últims treballs realitzats, històries diverses, aplicacions decoratives, biografia, estudi, blog de l’autor, etc.
Miriam Girones | Photography
Estudi de Miriam, mare d’una nena la Kiona, i d’un nen en Liam. Des de que nèixen va fotografiar-los, per gravar cada instant, cada record, ja que el temps passava molt ràpid. Així va aficionar-se a la fotografia infantil i a la foto Newborn (nounats).
Montse Casas
Pàgina a Internet de Montse Casas, fotògrafa barcelonina, resident al barri Gòtic. A la seva web hi trobareu informació general de la seva obra, el seu currículum i galeries sobre arquitectura, retrats, publicitat, etc.
Narcis Madern
Pàgina d'en Narcis Madern, un aficionat fotògraf, dedicada a donar a conèixer les meves fotografies. Sou a: UdG » La Recerca » Estructures de recerca » Grups de recerca » Currículum investigador.
Narcís Munsó - Fotografia, poesia i natura
Aquesta pàgina web és un intent de conjuminar quatre de les meves aficions: La fotografia, la poesia, la natura i la docència. Intento a través de la fotografia i la poesia apropar-vos una mica a la natura. Blanes.
Nofre Fuster - Fotògraf
Pàgina del fotògraf mallorquí, natural de Pollença, Nofre Fuster. L’espai no té contingut fotogràfic. La llengua és la meitat de l’home l’altra meitat és el cor la resta no és sinó carn i sang. Mu’allaqa, fragment Zuhayr Ibn Abi Sulma (530-627 dC).
Nuri Busquets, Fotografia
Fotògraf professional amb estudi a Girona. A la fotografia de producte prestem especial atenció als detalls que fan la representació més realista del producte, des de la il·luminació fins als retocs finals. Fotògraf de casaments, events, arquitectura, …
Núria Batlle
Pàgina oficial de la fotògrafa Núria Batlle. Informació de l’obra i les seves exposicions realitzades: Mossaic, espais impossibles, identitats, nues, etc. Informació de l’autora, sales on exposa i contacte online.
Oriol Alamany & Eulàlia Vicens - Living Images
Informació de Oriol Alamany & Eulàlia Vicens. Oriol Alamany és un fotògraf especialitzat en imatges d'alta qüalitat sobre natura, viatges, antigues civilitzacions i arquitectura. Imatges vives, natura, animals, agència fotogràfica, reportatge, …
Oriol Ortiz - Fotografies
Fotobloc de fotografies per compartir amb tots vosaltres. No veiem les coses tal com són. Veiem les coses tal com som. Si voleu utilitzar alguna fotografia, demaneu autorització. Des de Rubí (Vallès Occidental).
Paco Martínez - Fotografia
Pàgina personal de fotografies de l'artista il·licità Paco Martínez Ibarra. Primer em vaig comprar una càmera digital compacta, la Canon Powershot A70, i després vaig trobar una fòrum on mostrar les meues fotografies ...
Passió per la fotografía
Espai web de Maria Rosa Ferré. Tots els drets son reservats. Es permet la citació de textes i les fotos d'aquest bloc si se'n fa constar la procedència. Per a qualsevol altre ús, sisplau, envia'm un email i segur que ens posarem d'acord. Moltes gràcies.
Patri Rodríguez
Blog bilingüe de Patri Rodríguez, fotògrafa, operadora i càmara de vídeo a Bellvitge, L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) l'any 1982. Treballa com a càmara de televisió i ENG (teatres, rudes de premsa, festes, entrevistes, etc.).
Pau Bertomeu
És fotògraf i és una empresa de fotografia, vídeo i disseny. Som un equip de joves fotògrafs professionals i dissenyadors que que treballem en el sector audiovisual amb tecnologia digital d’última generació, tant en foto com amb vídeo.
Pep Bonet - Fonart
Pàgina d’aquest fotògraf mallorquí. Des de 2001, Pep Bonet ha guanyat diversos guardons i premis reconeguts internacionalment. Durant els últims quatre anys, el seu treball s'ha centrat en Àfrica. Exposicions i compra.
Pep Bonet (Mallorca, 1974)
Web oficial d’aquest fotògraf mallorquí de talla internacional. Va estudiar fotografia el 1997 a Amsterdam. Des de llavors ha participat en diversos tallers i seminaris i exposicions arreu del món. Coleccions pròpies, i totes les dades a la web.
Pep Bonet Fotògraf
Portfolio de treball a Sierra Leona, Darfur, Congo, Etiopia, Zambia, Angola, bibliografia treball personal, llibres, documents i enllaços. Premi Infants del Món 2008, i finalista al 2008 Aftermath Project, guanyador del W. Eugene Smith Grant 2005.
Pep Escoda Fotoestudi
Web de Pep Escoda Fotoestudi. Informació del treball fotogràfic d’aquest artista tarragoní. Premis, arquitectura, interiorisme, retrat, publicacions, galeria, making off, links i contacte web. Versió en català no operativa.
Pep Minguez
Fotoblog amb fotografies de l'autor, natura i rural. Va néixer i viu a Vilassar de Dalt (Maresme). Durant molt anys el laboratori ha ocupat el seu temps, tenint el sistema de zones per al blanc i negre i positivant còpies en color i Cibachrome.
Pep Torro -fotos-
Pàgina d’aquest fotògraf aficionat mallorquí. Nom: Pep. Any: 1960. Estudis: cap. Ofici: Al DNI posa picapedrer amb foraster (albañil). Aficions: Fotografia, caminar per la serra, pescar des de la vorera amb canya, colcar a cavall, etc...
Pere
Pàgina personal de Pere, des d’Escaldes-Engordany. Fotos molt boniques dels meus viatges, excursions, meteorologia al Principat d'Andorra, estació de ràdio C31MY, interpretació dels somnis i biorritmes.
Pere Herms
Pàgina d’aquest profesional freelance de vídeo, cinema i fotografia. La web explica l'equip tècnic de què disposa i ofereix mos-tres de les seves produccions. Pere Herms Clapers, director, operador de càmera i professor és nascut a Avinyó l’any 1975.
Pere Tordera
Pàgina web de Pere Tordera Fotògraf i Indústria 18. Ofereix el servei com a fotògraf, plató i serveis fotogràfics des del seu estudi ubicat a la Ciutat de Vic. Aquesta pàgina es troba, actualment, en construcció. Proximament en funcionament.
Photo Artus - Fotografias de Miquel Angel Artús Illana
Nascut a Barcelona l'any 1958, va cursar estudis de fotografia a la Escola de Fotografia de Joaquim Muntaner de Barcelona, i va desenvolupar l’interés per tot lo referent a la natura en el mon de l’escoltisme. L’any 2010 ha retrobat ambdues aficions.
Picture Bcn
Fotografia decorativa a Barcelona. Picturitzem espais, decorem mirades. El denominador comú de Manel Sala, Ulls, i Joan Martínez, LinuxBcn, és l’explicar mitjançant la fotografia. Un, en l’àmbit del circ. L’altre, als concerts en directe de blues i jazz.
Quim Roser
Fotògraf professional des de 1993 va començar a treballar en la fotografia de premsa local al Nou Diari i al Diari de Girona, La Vanguardia, El Periódico de Catalunya i revistes del grup editorial Hachette Filipacchi. Fotografia de premsa i reportatge.
Quim Teixidor - Fotografies
Blog de fotografies del fotògraf Quim Teixidor des de l'Escala, l'Alt Empordà. Fotografies de terra, fotografies del cel, fotografies del mar, fotografies de fa temps, fotografies de flora, fotografies de llocs i de High Dynamic Range (HDR).
Rafael Rodríguez Puy
Experiència en l’ambit social, reportatjes i fotografia de catàleg. Els instants importats de la vida, la dels seus i detalls que passen desapercebuts, queden reflexats per sempre. La sensibilitat dçona a les seves fotografies un toc màgic i especial.
Rafel Bosch - fotògraf
Web del fotògraf gironí, on s'hi poden trobar els seus principals treballs i altres cabòries d'aquest autor. En aquest espai vull ensenyar per on va la meva trajectoria com a fotògraf. Dos apartats ben diferents que son: personal i laboral.
Ramon Juvany
Espai a Internet de Ramon Juvany Photo Blog, des de Cotlliure (Rosselló), a la Catalunya Nord. Fotografies de Cotlliure, de la natura a la Catalunya Nord, i fotografies més intimistes i personals de l'autor.
Ricard Domènech
Galeries d'imatges de viatges, concerts de jazz i rock, carnavals de terrassa, fotomontatges. Currículum, enllaços i dades de contacte. Des de 1981, m'he dedicat professionalment a la fotografia i actualment estic treballant en premsa local.
Ricard fotografies
Web de fotografies de Ricard, fotògraf de la Vall d’Albaida que mostra el seu treball. Página principal, monestir, ballarines, natura, reflexos, premis, pobles, festes, Montixelvo, tutorials, galeria i altres webs de fotografia d’interès.
Roger Masdeu
Dissenyador gràfic i fotògraf des de 1993, establert el 2008. Durant quinze anys cofundador de l'estudi Masdeu Giménez, estudi de serveis gràfics i editorials on ha treballat. Producció gràfica, en disseny web, gestió de preimpressió i impressó.
Rosa Castells Fotògrafa
Fotógrafa professional des de fa 30 anys, en seva empresa. La fotografia en el seu sentit més ampli, la constant il·lusió per un bon treball i la satisfacció del client. Retrats de personatges rellevants, i el sector editorial, industrial i publicitari.
Rosa Llaveria - Fotògrafa de Reus
Fotografia per a empresa, alimentació, objectes brillants i QTVR, d'Emili Argilaguet. Experiència de 35 anys de treball en la fotografia industrial publicitària, amb l’ultima tecnologia sorgida els últims anys en el camp de la captura digital.
Roser A. Morueta
Es un projecte que comença aquest any 2012 de la mà de Roser Arques Morueta, on a l'edat de 19 anys va començar els seus estudis superiors en fotografia a l'EADT i no ha deixat d'experimentar en diversos camps fotogràfics fins a l'actualitat.
Santi Closa - Fotògraf
Pàgina de Santi Closa, fotògraf de Manresa, a la comarca del Bages. A la web hi trobareu una petita mostra de les meves fotografies i un quants enllaços interessants del món de la fotografia i cercadors en català.
Santi Iglesias fotògraf
Fotografies d'aquest professional freelance de premsa, esport, música, estudis, books i casaments. És un fotògraf de llarga trajectòria. Amb una sòlida formació tècnica, compagina el seu treball fotogràfic amb el terreny més creatiu i artístic.
Sergi López Fotògraf
Pàgina del fotògraf Sergi López. Està dedicat a la fotografia d’autor i fotografia publicitària. Informació general del treball, àrea de clients, etc. Totes les carpetes de fotografies estan protegides amb una paraula clau.
Susana Balañá Fotògrafa
Des de fa 10 anys em dedico professionalment a la fotografia d'arquitectura principalment per tot l'ambit de Girona i el de Barcelona. També faig fotografía de mobles antics i de diseny, i fotografia artística. Vaig cursar els estudis a l’IEFC.
tactica
Disseny d’espais efímers, grafisme aplicat a l’espai, catàlegs, identitat corporativa, senyalètica, promocions, direcció d’art, multimèdia, packaging, fotografia, comunicació i events. Com ser dissenyador i sobreviure sense pàgina web.
Tere Balañà
Pàgina blog de la fotògrafa de Tere Balañà, amb espectaculars fotografies de diferents temes i algunes fotografies del seu municipi Les Borges del Camp, a la comarca del Baix Camp.
Tino Soriano
Pàgina d'aquest reporter de Banyoles, director artístic de l'estudi fotogràfic Fotomedic. Tino Soriano ha estat distinguit per nombrosos guardons i premis. Inclou el seu currículum professional i una mostra dels seus treballs gràfics.
Tit Fotògraf
En Tit és un fotògraf totalment autodidacte. Comença la seva singladura en la fotografia, als 22 anys amb seus primers treballs fotogràfics. El seu treball és considerat més comercial que artístic. Tanbé hi ha la galeria de fotografies artístiques.
Tomas Romero Sanchez: Foto, Imatge, més
Blog personal de Tomas Romero Sanchez, amb informació de les exposicions i reportatges fotogràfics, mantinguda des de Blanes. Fotografia, imatge, noticies, Catalunya, Girona, la Selva, Blanes, amics, cinema, curts, cultura, etc.
Tomeu l'Amo
Artista polifacètic. Fa 40 anys, que cada dia començo. Aprenent a dialogar amb els pigments, amb deixalles que perden el nom demanant l’última voluntat. Aprenent a mirar amb el meu ull de vidre. Unes 3.000 pintures, 650 estructures i 500 fotografies.
Tomeu Santandreu Borràs
Pàgina oficial de Tomeu Santandreu Borràs des de les Illes Balears. Aquest artista mallorquí, està dedicat a la fotografia professional sobre la natura: flora i fauna de Mallorca, treball, cultura, etc.
Toni Prim
Presentació dels serveis i treballs que ha realitzat aquest fotògraf de la ciutat de Lleida, nascut a la capital del Segrià al 1956. És afeccionat a la fotografia des dels 17 anys. Va ser director del certamen Fotomostra Iltirda durant 5 anys.
Toti Ferrer - Fotògraf
Web de Toti Ferrer, fotògraf des de la comarca de l’Alt Empordà. El centre de la meva visió és l’experiència de la meva vida compartida. Reportatge, fotografia industrial, publicacions i publicitat. Catàleg de fotografies de l’autor.
Valentí Sort - Fotografia
Tota mena de fotografia per a la indústria, publicitat i moda. Book i contactes. Em dedico professionalment a la fotografia des d'el 1981, en que començo a fer reportatge social. Al 1983, obro el meu primer establiment fotogràfic a Terrassa.
Vicens Tomàs
Galeria de reportatges, exposicions i esdeveniments recollides per aquest autor malgratenc. Fotografies de diferents països europeus i fotografies de Malgrat de Mar en diferents situacions: nevat, des de l’aire, arbreda, Pla de Grau, …
Xavi Llongueras Fotògraf
Serveis fotogràfics i la venda de fotografies d'arxiu. Temes: Arxiu fotogràfic, curses, reportatges, audiovisuals, publicades, calendaris, postals, exposicions, escalada, i viatges. Si te n'interessa alguna, la pots comprar directament a la web.
Xavi Moya Studio
Pàgina oficial de Xavi Moya Studio. Presentació dels reportatges fotogràfics realitzats per aquest fotògraf barceloní, amb estudi a Santa Perpétua de Mogoda. És un fotògraf freelance des de l’any 2002.
Xavi Olivé - Fotògraf
Sóc un fotògraf que disposa d'un estudi fotogràfic a Cerdanyola del Vallès (Barcelona) i que es dedica a l'art de fer fotos. Ja us podeu descarregar des del menú del bloc l’aplicació (App) per a mòbils Android d’aquest mateix bloc. Les meves fotografies.
Xavi Rué - Fotografia
Crec que la feina d'un fotògraf comença en ser un bon observador del seu entorn i cal tenir una bona tècnica, que ens permeti materialitzar la idea, fruit d'una bona observació. Entre els meus principis com a fotògraf estan la sezillesa i l'elegància.
Xavier Arnau
Estudi fotogràfic a Barcelona de fotografia per a publicitat, retrat o book. La meva experiència i creativitat, és a la teva disposició amb tots els serveis que t’oferim. M’acompanya un bon equip de professionals (estilisme,maquillatge, perruqueria…).
Xavier Graells Fotografia d'Arquitectura
Fotògraf d'Arquitectura. Professionals de la fotografia d’arquitectura i interiorisme des de 1999, entenen la seva feina com l’últim esglaó en la tasca de creació d’un arquitecte o professional del sector: ensenyar l’obra. La sinergia de dos móns.
Xavier Miserachs Ribalta (Barcelona 1937-1998)
Neix a Barcelona el 1937. Xavier va renéixer com a fotògraf, el dia en que va veure l’exposició “The Family of Man”. Va quedar-ne tan impressionat que va decidir canviar la direcció de la seva vida. Biografia, llibres, fotografíes i contacte.
Xavier Ripoll Soria, fotos
Xavier Ripoll Sòria. Exposició de fotografies de la natura i narracions pròpies. Éssers en lluita. Seres en lucha. Struggling people. El planeta fabril. El planeta fabril. Planet Manufacturing. Textures. Texturas. Tires còmiques (en Flash).
Xavier Sanfulgencio
Pàgina oficial de les fotografies de Xavier Sanfulgencio. És una fotograf del barri de Gràcia de Barcelona que realtza treballs editorials i d'espectacles. Galeries, clients, projectes, notícies i contacte.
Xevi Vilaregut
Web del fotògraf manlleuenc Xevi Vilaregut. Informació i exposició dels seus reportatges fotogràfics. Fotografia tècnica, retoc i restauració, automatització de processos, impressions en alta qualitat, i formació.
Xisco Montserrat
Espai web de Montserrat Fotògraf. El fotògraf mallorquí Xisco Montserrat, esposa la seva col·lecció de diferents temes dins l’àmbit de la fotografia. Fotografia artística, moda, publicitària, gastronomia, espais diferents, etc.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT