FOTOS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
+q mil paraules
Totes les obres fotogràfiques d'aquest bloc són propietat de o. Rodbag, un fotògraf professional, mentre que els protegits per la Llei de Dret d'Autor (consolidada text RDLeg. 1/96). Queda expressament prohibida la reproducció, distribució i/o divulgació,
100 Imatges de Terrassa o més
Bloc de més de 100 Imatges de la ciutat de Terrassa, iniciativa sorgida a l’Escola Goya. Avingudes, carrers i places, centres educatius, entitats culturals, equipaments I entitats esportives, monuments ii museus, xarxa comercial de la ciutat de Terrassa.
800 imatges - ni10
Pàgina que conté una espectacular galeria internacional am 800 imatges impactans de totes les temàtiques que us podeu imaginar. 800 imatges - ni10.
Agafa el micro.cat
El Departament de Cultura posa en línia l’Agafa el micro.cat, primera edició d’aquest repertori de cançons en català. Ara, els 12 primers videoclips estan disponibles en línia al web de llengua catalana i molt aviat s’hi afegiran més videoclips.
Albatàrrec - festacatalunya.cat
Pàgina informativa d’Albatàrrec, del portal festacatalunya.cat, el portal festiu dels pobles i ciutats de Catalunya - Segrià - Albatàrrec. Fotos de poble. Gentilici: batarrencs.
Albelda - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi d’Albelda, amb un total de 5 imatges trobades. Albelda, comarca de la Llitera, a la Franja de Ponent (Aragó).
Àlbums de fotos de l'Ajuntament de Sant Esteve de Sesrovires
Nit de l'Esport, Carnaval, Cursa Sant Jordi, Diada, Festya Major, festes d’hivern, Jornades de la Dona, Sant Jordi, Tres Tombs, nevades, trobada entitats, Festival Complex Esportiu, Festival d'Art, Fira del comerç, fotos antigues, …
Almassora en Blanc i Negre
... Imatges de la vida del nostre poble... El Castell. La Murà. El Raval. El Millars. Biblioteca. El Sindicat. La Caixa Rural. La Panderola. La Estacioneta. El Carrer Major. Les Calderes. El carrer la Trinitat. La Campana Major... Una web meravellosa.
Alternatilla. Festival Multidisciplinar - Fotografia, música, cinema i escena
Març, abril i maig. Activitats complementàries, alternativa lúdica i cultural diferent per a l’oci. Seus: Bunyola, Eivissa, Inca, Lloseta, Manacor, Muro, Palma de Mallorca, Pollença, Porreres, Sa Pobla i Sant Antoni de Portmany.
Antigues Targetes Postals - Catalunya Nord/Fenolleda
Col·lecció de postals antigues de la Catalunya Nord, en especial de la comarca de la Fenolleda, però també de les altres comarques de la Catalunya Nord; Capcir, Cerdanya, Conflent, Rosselló i Vallespir. Imatges ampliables. Cercadors i directoris.
Aquella Badalona
Blog que vol ser un recull de fotografies que tinc disperses, de diferents procedències. Les han guardat durant uns quants anys amb la intenció de fer un arxiu de la Badalona en blanc i negre que s'està acabant del tot. Vol ser un aparador bàsic.
Arenys de Lledó - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi d’Arenys de Lledó, amb un total de 6 imatges trobades. Arenys de Lledó, comarca del Matarranya, a la Franja de Ponent (Aragó).
Arxiu Comarcal de la Garrotxa
L’ACGAX va crear-se l’any 1983 arran d’un conveni entre l’Ajuntament d’Olot i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La primera seu, a la planta baixa de l’antic Hospici, al centre de la ciutat, va ser inaugurada l’any 1987.
Arxiu Fotogràfic d’Esglésies Romàniques
Arxiu fotogràfic d’esglésies i construccions romàniques de Miquel Pahissa. Més de 25.000 imatges. Vol donar a conèixer l’art romànic, una part de l’extens patrimoni cultural d’Europa. Catedrals, ermites i construccions o vestigis medievals.
arxiuaeri.com
arxiuaeri.com és una pàgina de fotografies aèries antigues. Aquest arxiu disposa de més de 3.800 fotografies aèries dels anys 1987 fins als anys 1998. Sín imatges irrepetibles per gaudir-les.
Barcelona Antiga - Llocs, Costums i Tradicions
Fotos antigues, curiositats, llocs emblemàtics, tradicionals, costums i les aquelles histories o espais que encara mantenen, a pesar del pas del temps, el regust de la Barcelona típica, antiga i clàssica de tota la vida, llocs tal com eren i que perduren.
Barris Jueus o Calls de Tarragona i Comarques
Guia Cultural i turística amb les Fotografies de la fotògrafa LoLa Galicia del Barri Jueu o Call de Tarragona i Comarques, Reus, Valls, Tortosa, Falset, Sarral, l'Àleixar, Conesa, Montblac, Alcover i Santa Coloma de Queralt. Fotografies.
Bausen - des.enfo.cat
Catàleg d’imatges fotogràfiques d’aquests municipi de la comarca de la Val d’Aran. Imatges aèries i imatges d’alguns detalls i els llocs de més interès del poble de Bausen.
Bellmunt de Mesquí - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de Bellmunt de Mesquí, amb un total de 4 imatges trobades. Bellmunt de Mesquí, comarca del Matarranya, a la Franja de Ponent (Aragó).
Benavarri - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de Benavarri, amb un total de 38 imatges trobades. Benavarri, comarca de la Ribagorça, a la Franja de Ponent (Aragó).
Beniarrés en Imatges
Beniarrés en imatges, un repàs per la història a través de la fotografia. Recull d'imatges d'aquest poble del Comtat on es pot fer un viatge per la seua història, els seus costums, la seua gent i les seues tradicions repassant aquestes fotografies.
Beranui - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de Beranui, amb un total de 23 imatges trobades. Beranui, comarca de la Ribagorça, a la Franja de Ponent (Aragó).
Beseit - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de Beseit, amb un total de 12 imatges trobades. Beseit, comarca del Matarranya, a la Franja de Ponent (Aragó).
Bissaürri - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de Bissaürri, amb un total de 5 imatges trobades. Bissaürri, comarca de la Ribagorça, a la Franja de Ponent (Aragó).
Bonansa - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de Bonansa, amb un total de 9 imatges trobades. Bonansa, comarca de la Ribagorça, a la Franja de Ponent (Aragó).
Bordils Moita
Descobrint i construint el patrimoni local i europeu a través de la creació audiovisual. "Descobrint i construint el patrimoni local i europeu a través de la creació audiovisual. Un model de cooperació entre l'escola i el municipi per la cultura.
Cal Raccioné
Sóc el Xavi i espero que passeu una bona estona passejant pel meu blog on, majoritariament, podreu veure els resultats de la meva afició més forta, la fotografia, ja sigui per mostrar tot allò que faig, que m'agrada o simplement que vull mostrar...
Calaceit - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de Calaceit, amb un total de 15 imatges trobades. Calaceit, comarca del Matarranya, a la Franja de Ponent (Aragó).
Cameles/Camélas - Fotos antigues
Fotos antigues de Cameles, al Rosselló (Catalunya Nord). També inclou les dades bàsiques del municipi i mapa de situació. Del web Targetes Postals Antigues Catalunya Nord/Fenolleda, dedicat als editors i col·leccionistes de targetes postals.
Campionat Autonòmic d'Aquatló, Moncofa 2006 - fotogrames.cat
Photo Gallery del Campionat Autonòmic d'Aquatló de la Comunitat Valenciana, Moncofa 2006. Tots els drets de les imatges reservats. Copyright by fotogrames.cat - Joaquim-Vicent Guimerà i Rosso.
Camporrells - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de Camporrells, amb un total de 9 imatges trobades. Camporrells, comarca de la Llitera, a la Franja de Ponent (Aragó).
Cànohes - Fotos antigues
Fotos antigues de Canoes, al Rosselló (Catalunya Nord). També inclou les dades bàsiques del municipi i mapa de situació. Del web Targetes Postals Antigues Catalunya Nord/Fenolleda, dedicat als editors i col·leccionistes de targetes postals.
Carreró de Mont-roig de Tastavins (Foto)
És un poble petit, que ha tingut un passat en el qual les tropes carlines van cremar en cinc ocasions el poble, deixant 137 cases cremades l'any 1839, però ha treballat per a tirar endavant el poble que disposa ara d'unes 400 cases.
Castellonroi - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de Castellonroi, amb un total de 12 imatges trobades. Castellonroi, comarca de la Llitera, a la Franja de Ponent (Aragó).
Castigaleu - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de Castigaleu, amb un total de 8 imatges trobades. Castigaleu, comarca de la Ribagorça, a la Franja de Ponent (Aragó).
Castilló de Sos - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de Castilló de Sos, amb un total de 4 imatges trobades. Castilló de Sos, comarca de la Ribagorça, a la Franja de Ponent (Aragó).
CatalanMusicTube
CatalanMusicTube és una pàgina Facebook tipus You Tube, per a veure clips musicals, i per a veure què comparteix amb les amistats, envia-li una sol·licitud d'amistat. Gat Independent amb Catalanmusictube Cat.
Catalunya Fotos
Fotografia professional de tot Catalunya: Monuments i paisatges. Fotografies de Catalunya. i dels Països Catalans. En fer clic a qualsevol de les fotos, vostè descobrirà una altra pàgina amb més llocs de la mateixa regió. Encara hi ha mancances.
Cercador d'Imatges de La Garrotxa
Servei d'imatges patrimoni documental en imatge, cercador d’accés directe a les imatges que busqueu. Fons i col·leccions amb més de 300.000 imatges en 83 fons i col·leccions, exposicions, mostres de producció pròpia i aliena, publicacions, …
Ciavoga
Pàgina de John Mac Gregor, amb vídeos i imatges del món del piragüisme: turístic, descens, pista, rodeo, estil lliure "free", extremi creek. Noticiari, vídeos, llocs recomanats i arxiu del bloh. La vida sana ha de ser divertida, si no no vols entrenar.
Cistella de Llum
Blog de Francesc Vera de notes sobre la mirada i la fotografia. Destinat a divagar, partint d'una imatge, sobre la fotografia com a mitjà d'expressió. Sense menystenir la tècnica, amb les limitacions del format, tempta de reflexionar sobre la mirada.
CITA Centre d’Interpretació del Territori de L’Ametlla del Vallès
Recull més de 1400 fotografies de l'Ametlla que els vilatans del municipi han guardat al llarg de molts anys i que ara són patrimoni de tots. El CITA implica la rehabilitació d'un dels indrets amb més història del municipi: la masia de can Camp.
Clic Clac Fotografia
Treballs de fotografia de bodes i mes de gent de Balaguer i rodalies. A Clic Clac Fotografia, els hi oferim uns serveis professionals de la imatge. Fotografiem sentiments, que es convertiran en records.
Clicat - La galeria multimèdia de Catalunya
CliCat galeria multimèdia de tota Catalunya. Està construït per possibilitar una navegació agradable i interactiva. Les galeries estan confeccionades a partir d'un gestor corporatiu: el Banc iconogràfic i multimèdia de la Generalitat (BIG).
Costoja, amb l'església de Santa Maria - Panoramio
Costoja, amb l'església de Santa Maria, des de la carretera de Maçanet de Cabrenys PA00104009. Fotografia de Jordi Domènech. Aquesta foto ha estat seleccionada per a Google Earth. Comarca del Vallespir, Llenguadoc-Rosselló.
Cronovies
Objectiu doble s'ha assolit. Omplir les 366 dates del carrendari amb fotos de plaques de carrer, places, avingudes, parcs, ... que el seu nom fa referència a una data. I la segona incorporar totes les plaques existents a Catalunya amb el mateix criteri.
Discurs de Pau Casals davant l'ONU, Medalla de la Pau el 1971 (vídeo)
Pau Casals lluità constantment per la pau, la justícia i la llibertat. El 1971, en reconeixement a la seva actitud, el secretari general de les Nacions Unides, U-Thant, li lliurà la Medalla de la Pau. Discurs i posterior interpretació del cant dels ocells
El Campell - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de El Campell, amb un total de 6 imatges trobades. El Campell, comarca de la Llitera, a la Franja de Ponent (Aragó).
El cant dels ocells - Pau Casals
Vídeo d’interpretació de Pau Casals del cant dels ocells, considerada un símbol nacional de Catalunya, La versió més coneguda, de Pau Casals. La cançó explica la joia de la natura el dia del naixement del nen Jesús a l'estable de Betlem; és una nadala.
El fenomen de les sectes - Televisió de Catalunya
Vídeo de TV3. Explica, amb opinions professionals, que a Catalunya hi ha 88 grups sectaris, que tenen enganxades més de 53.000 persones. Els mecanismes fan enganxar-se a la gent a les organitzacions sectàries i perfil dels captats i dels adeptes.
El globus aerostàtic
Vídeo d’un globus aerostàtic, futur, funcionament, evolució, orígens, dades tècniques, … Al vídeo es pot visualitzar com inflen el globus i les parts d'un globus,vídeo que va acompanyat d'una explicació d'un pilot professional de globus aerostàtic.
El Manlleu d'ahir - El Manlleu d'avui
Informació gràfica amb comparatives fotogràfiques de l’Arxiu Gaja joiers, del Manlleu d’ahir i d’avui. Manlleu és un municipi de la comarca d’Osona. Panoràmiques, els rentats, la plaça, edificis, etc.
El món dels gossos de trineu
Vídeo del programa “El Medi Ambient” de TV3. Els trineus tirats per gossos s'han estès per tot el món, i la condició física dels animals no és important. Els primers gossos nòrdics que van tirar trineus eren descendents dels llops de les regions polars…
el Pont de Montanyana - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de el Pont de Montanyana, amb un total de 28 imatges trobades. El Pont de Montanyana, comarca de la Ribagorça, a la Franja de Ponent (Aragó).
El Torricó - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de El Torricó, amb un total de 6 imatges trobades. El Torricó, comarca de la Llitera, a la Franja de Ponent (Aragó).
Endevinalles Fotogràfiques
Les endevinalles que formen aquesta web és la proposta de treball dels assistents a la jornada de primària «La fotografia digital a l'aula», a partir de la proposta «Endevina endevinalla». 171 endevinalles, amb animació flash i text.
EnfoCAT
Portal de fotografies per temes. Fòrum, opinió, usuaris, valoracions, foto de la setmana i foto del mes. El teu portal de fotos. Els comentaris, opinions i fotografies de cada usuari són propietat d'ell mateix, i EnfoCAT.com no se'n fa responsable.
Església de Santa Maria de Calaceit - Panorama.cat
Fotografia immersiva davant l'Església de Santa Maria de Calaceit, el Matarranya. Panorama.cat és un directori de guies virtuals de Catalunya que aplica fotografia immersiva esfèrica de 360 per 180 º, donant sensació d'estar "immers" en l'escena.
Església la Sorollera
Foto de joseppanisello sobre l’Església la Sorollera. Aquesta foto ha estat seleccionada per a Google Earth. Més fotos de joseppanisello. Etiquetes d'aquesta foto. Estadístiques de la foto. Detalls de la foto. Comentaris.
Espai de la Fotografia
Servei del Centre Cultural d'Almussafes i exposició de tres fotògrafs valencians; José Vicent Cubells "Diario", Xavier Mollà "Circunstància privada" i Gabriel Cualladó. La pàgina és de l'any 1999.
Espaifotografic
Espaifotografic és una web de fotografia on tothom hi té lloc. Un espai per compartir i gaudir la nostra afició. Pots saber moltes informacions: Dades generals, qui som, o bé contactar amb nosaltres per a suggerir.
EsportFoto
Competicions recents, llista de competicions, futbol hoquei atletisme ciclisme tennis Natacio altres. Generalment totes les fotos es poden visualitzar a partir del dilluns que segueix a l’vent. Logo o cartell de la carrera o competició en les fotos.
Estartit-Torroella Segle XX
Arxiu fotogràfic de l'Estartit i Torroella de Montgrí del segle 20, recopilat i mantingut per Miquel Graells, amb les col·laboracions dels col.leccionistes Josep Fajol de Figueres i Narcís Oriol de Vilaür i la gent de Torroella i de L’Estartit del 1994.
Estopanyà - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de Estopanyà, amb un total de 12 imatges trobades. Estopanyà, comarca de la Ribagorça, a la Franja de Ponent (Aragó).
Estudis Télékito
Exposició dels fotos de Jeff Brower, a Montréal, Québec. en català. T'invito veure les fotos de Jeff Brower, fotògraf. El sol de Florida i el mar, postes de sol a Montreal. Les llums de Windsor, Ontario, …
F. Nogués Guizy - fotogrtafia/photography
Pàgina del fotògraf barceloní Fernando Nogués Guizy. Eivissa, Barcelona. Maquinària pesada: Pentax MZ-50 - Guy Parsons, Pentax MZ-50, … Text, fotografies, HTML i CSS - text, photographs, HTML and CSS: F. Nogués.
Faió - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de Faió, amb un total de 8 imatges trobades. Arenys de Lledó, comarca del Matarranya, a la Franja de Ponent (Aragó).
Foto Cataèria
Empresa dedicada a la fotografia aèria. Som una nova empresa de tres anys dedicada a la fotografia d’altura que fem servir un nou sistema de fotografia aèria de màxima qualitat d’imatge a un preu assequible. Més de 12 anys d'experiència.
Foto de Castellnou dels Aspres
Foto participant al grup: En un lloc a la Rosa dels Vents. Aquest castell medieval del s X a la zona de l'Aspre, domina un dels pobles més bonics de França, edificat per a consagrar el vescomtat de Vallespir com a capital militar i administrativa…
Foto.aerea.net : Fotografía i Filmació Aèria
La fotografia aèria li ofereix una perspectiva única de la seva localització, obtenint un punt de vista diferent al habitual, amb un resultat inigualable. Urbanitzacions, solars, xalets, naus, fàbriques, etc. Els objectius són diferents des de l'aire.
Fotografia de Cabrera
Fotografia d'una part de l'Illa de Cabrera des de el mar, on pot observar-se part d'un dels edificis de l'Illa. Cabrera és una petita illa de les Illes Balears. És la més gran dels illots de l'arxipèlag del mateix nom. Pertany a Palma, però està lluny.
Fotografia de Catalunya
Pàgina dedicada a la fotografia de la nostra petita/gran Catalunya. Comunitat Catalunya il·lustrada amb fotografies, les seves festes, les seves tradicions, pobles, ciutats, persones, fauna, natura... i molt més. Normes d'us i informació de la comunitat.
Fotografia de Natura a Mallorca
Col·lecció de Miquel Àngel Dora de paisatges, flora, fauna i foto-denúncia. Aquells que defensam la natura amb la fotografia tenim la gran sort de deixar només les nostres petjades, endur-nos només imatges i matar el temps. Arxiu i materials diversos.
Fotografia Filosòfica
Fotografia Filosòfica de l’IES Angeleta Ferrer i Sensat. És part de la Mostra de Fotofilosofia, amb uns 50 altres instituts de Catalunya. Si no pots entrar amb la contrassenya dita a classe, prova amb aquesta: angeleta2011. Altres IES participants.
Fotografia panoràmica de l’Ajuntament de Vall-de-roures - Panorama.cat
Fotografia panoràmica de 360 per 180 graus de la Pl. de l'Ajuntament de Vall-de-roures, al Matarranya. Panorama.cat és un directori de guies virtuals que aplica fotografia immersiva esfèrica de 360 per 180 º, donant sensació d'immersió en l'escena.
FotografiaRDH
FotografiaRDH és un blog ple tot de fotografies dedicades a les festes taurines de la Vall de Segó: Festes Quart Bou de Los Chospes, Festers, Festes de Benifairo de Les Valls, Comissió Bou Per Baix, 7 Septiembre Puçol, més fotografies.
Fotografies
Programa de TV3 presentat per Antoni Tortajada. La tecnologia digital ha fet que tots ens convertim en usuaris de la fotografia i això confirmat la disciplina, com la més democràtica de totes les arts. La sèrie vol navegar per aquesta nova realitat.
Fotografies de Les Borges del Camp
Passejant pel poble observo detalls, llocs, situacions, moments que m'agraden. He decidit capturar-los i guardar-los en aquest àlbum virtual. No és un lloc fet per lluir-me, ni per denunciar. És una mena de diari personal escrit amb imatges.
Fotografies de Ramon Comellas
Fotografies aptes per a publicitat. En aquest web podeu admirar una mostra de l'obra fotogràfica de Ramon Comellas en qualitat web. Si esteu interessats en alguna imatge, són disponibles en format professional. Poseu-vos en contacte amb mi.
Fotografies de Tàrbena
Pàgina web de Fotografies de Tàrbena (La Marina Baixa). Tàrbena rural, ametllers florits, aigua, colors de la tardor, flora, hivern, nova secció amb panoràmiques, i enllaços. Escriu-me, m'interessa la teva opinió …
Fotografies de Vallromanes
Qualsevol persona pot posar les seves fotos de Vallromanes aquí. Per a fer-ho només cal que faci clic sobre l'opció "Send to group" al menú que hi apareix a sobre de cada una de les seves fotografies que tingui publicades.
Fotogrames
Recopilació d'imatges digitals, treball al llarg d’anys amb la càmera fotogràfica: Arquitectura, història, costums i tradicions, macro-fotografia, retrats, esports, i activitats que són essència de la nostra història i cultura. Imatges amb Copyright.
Fotoinatura
Fotografia de natura i viatges d'Albert Cufí Bohigas. Info de material fotogràfic, de natura, meteorològia a Catalunya, i a la ciutat de Girona. Per uns instants deixeu-vos portar per la bellesa i la màgia que ens ofereixen la natura i la fotografia.
Fotoinmobiliaria
Anuncis amb foto d'habitatges en venda o lloguer i promocions d'obra nova. Catàleg, serveis i dades de l'empresa. Estàs buscant una propietat residencial en venda a Espanya? De quin tipus?
Fotolog de Maldà
Imatges de Maldà (Urgell). Després d'uns quants mesos tornem a actualitzar aquest fotolog amb una fotografia aèria de Maldà. En concret, aquesta pertany a la felicitació de Nadal de l'ajuntament de l'any passat.
Fotolog Vila-real
Imatges recents o antigues del poble, sense ordre ni concert, sense premeditació ni alevosia. Etiquetes per a categories. Si vols colaborar pots fer-ho mirant el que diu a la secció col·labora que trobaràs. Exclusivament del nostre poble.
fotonastic.com
La major col·lecció de fotos del Nàstic (unes 700). Classificació per temes: Campions, Dimas, Jeffren, Neeskens, Marc Crosas, Álvarez Izquierdo, Thiago, Ezquerro, Silvinho, sardanes, Ball de bastons, ... Registra't per pujar fotografies.
Fotoraid
Fotografies de pagament de cavalls i alguns altres temes. Especialment de campionats de raid, doma i horseball. Les fotografies mostrades a la pàgina han estat distorsionades per evitar-ne la reproducció il·legal.
Fotos al Natural
Sóc vei de Vv.de Castellón ó Castelló de la Ribera m’és igual, m’agrada la fotografia en general, i sóc aficionat a la colombicultura. Si voleu preguntar algo no dubteu en posar-vos en contacte al meu correu, faré el que puga. Arxiu i àlbum.
Fotos d’Almoines
Aquest blog surt amb la idea de recollir les fotografies i vídeos del poble d'Almoines i els seus veïns. En el cas que aparegues en alguna fotografia o vídeo i no desitges que estiga publicada n'hi ha prou amb escriure un correu i s'esborrarà.
Fotos d'Alacant
Fotos d'Alacant (Carles). Per a qualsevol aspecte relacionat amb les fotos no dubteu a escriure ací. Fotos d'Alacant, fotos d'Alacant, fotos d'Alacant, fotos d'Alacant, fotos d'Alacant, fotos d'Alacant, fotos d'Alacant, fotos d'Alacant, fotos d'Alacant …
Fotos de Barcelona.com
Pretèn fer una mica de història visual a travès de la colecció de fotografies. La intenció és col·locar-se en el punt a on el fotògraf va fer la foto molts anys enrere i poder comprovar així la evolució de la nostra ciutat, poblacions, carrers i ambients.
Fotos de Benavarri
Fotos de Benavarri. Catàleg de fotografies (amb 38 imatges trobades), relacionades amb el municipi de Benavarri, a la comarca del la Baixa Ribagorça. Carrer porxat a Benavarri. Serveis de l’Enciclopèdia Catalana.
Fotos de Cinctorres
Pàgina de fofografies de Cinctorres (Els Ports). L'indret és molt bonic, tranquil i agradable. Molt bona gent, bons serveis per al turisme rural, bons indrets per passejar i molt bon menjar. La pedra és un element constantment present al poble i comarca.
Fotos de Corbera del Castell
Servei del portal WorldPOI. Inclou 40 fotografies d’aquest municipi del Rosselló (Catalunya Nord). Des d’aquest portal també podreu cercar altres imatges, i es referència com a la millor guia d’arreu del món de les vistes des d’Internet!
Fotos de la Vall d'Aran
Pàgina que conté un directori de fotos de la Vall d'Aran. En aquesta web trobareu diferents albums de fotos dels llocs més característics de la Vall d'Aran. Imatges ordenades per: Popularitat (De mes a menhs Hits).
Fotos de La Vall de Cofrents
Riu Xúquer al seu pas per Cortes de Pallars, Vista de Cortes de Pallars des de la Mola, Mola de Cortes, Cortes de Pallars. Castell de Xirel, Cofrents, Cofrents. Carrer típic, Cofrents. Ajuntament, Cofrents. Església, Cofrents. Castell, Cofrents. Font, …
Fotos de L'Olleria
Pàgina que conté un directori i àlbum de fotografies del municipi de l’Olleria, a la comarca de la Vall d’Albaida. Carrers, edificis i les imatges de les festes patronals locals del municipi. Clicany a la foto, la podeu ampliar.
Fotos de Porreres
Pàgina d’àlbums de fotografies de Porreres realitzades per Otto Stepper. Conté 2511 fotos del municipi de Porreres, a l’Illa de Mallorca. Selecció d'àlbums, passar les diapositives. Podeu escollir pels diferents temes.
Fotos de Santa Eulàlia
Catàleg de fotografies de la capella romànica de Santa Eulàlia del municipi d’Arboçols, a la comarca del Conflent (la Catalunya Nord). Les imatges estàn recopil·lades per Miquel Pahissa al seu Arxiu Fotogràfic d’Esglèsies Romàniques.
Fotos de Soses - Fototeca.cat
Fotos relacionades amb Soses (comarca del Segrià), 14 imatges trobades amb document descriptiu. Fototeca.cat del Grup Enciclopèdia Catalana. Restes arqueològiques del poblat íber de Gebut, vista general del turó de Gebut, ...
Fotos del país
Fotos de gent de diferents països: El país dels espàrrecs, el país del vi i del cava, el país de la tramuntana... podeu crear el vostre país, amb les fotos de la gent del vostre poble, el vostre institut, la vostra colla de castellers. Té la peculiaritat.
Fotos del Pare
Web de fotos del pare, en Ramon Terès. El pare amb paisatge, jugant amb el gat Sting, migdiada, al taller de Sant Cristòfor (Montblanc), esmolant com Déu mana, fumant davant del paisatge i en un sender de muntanya del Matarranya.
Fotos del Racó d'Ademús
Ajuntament d'Ademús, Ademús, Esglèsia-Fortalesa de Castellfabib, Ademús Font Vella, Ademús Llavaner, La Pobla de Sant Miquel. Ermita, La Pobla de Sant Miquel, Vallanca. Esglèsia, Vallanca. Font, amb el jou i les fletxes, Cases Baixes…
Fotos des de la Segarra
Fotoblog des de la Segarra per arreu del món. Publico fotos que vagi fent o de l'arxiu per compartir-les amb vosaltres. Són fotos de la comarca o bé d'arreu que s'han publicat des de la Segarra. Els temes: paissatges, natura i l'entorn de la Segarra.
Fotos històriques de Llocnou d'En Fenollet
Fotos històriques de Llocnou d'En Fenollet (La Costera), publicades pel seu ajuntament. Inclou una seixantena de fotografies históriques extretes del llibre "Llocnou d'En Fenollet: geografia, història i patrimoni.
Fotospai.com
L’objetiu de Fotospai.com, és donar a conèixer mitjançant la fotografía, a la gent en general les activitats festives, culturals, socials, esportives…. Fotospai.es volca en el Carnaval de Vinaròs amb una revista de 108 pàgines i més de 2.000 imatges.
fotoswebs
Des de la fotografia a la imatge digital. Fotogaleriared blanc, negre, color, de la fotògrafa LoLa Galicia,el Call o Barri jueu de Tarragona, el de Reus, Tortosa, Montblanc,Sarral, Santa Coloma de Queralt.Expo-Sevilla 1992 remember.Marbella,D.O Tarragona
Fototeca.cat
Fototeca.cat és un arxiu gràfic amb un gran fons especialitzat en temàtica catalana i universal. La creació d'aquest espai web respon a la necessitat de donar un suport a continguts textuals. Grup Enciclipèdia Catalana.
Fragment d'Aguaviva
Video fet en mitja hhora, després de 3 hores imitja en cotxe i mitja hora de grua recollin el cotxe espatllat, i mitja hora de taxi fins barna. Això si, la música és tremenda, Panda Du Prince, de la superació de l’estrés, a la festa. Comentaris.
Freepik.com
Descàrrega 1.313.236 fotos i vectors gratis. Freepik t’ajuda a trobar fotos, il·lustracions i vectors gratis per a webs, banners, presentacions, revistes, publicitat. Els més nous, vectors més populars, imatges més populars, PSD més populars, …
Futbol americà - Picjoke
Un nou efecte fotogràfic cada dia! En aquest cas de l’esport del futbol americà. Pots visualitzar les fotografies. N-6970 · N-6472 · N-6398 · N-6367 · N-6317 · N-6204 · N-6143 · N-5305 · N-5191 · N-5080 · N-5011 · N-4995 · N-4943 · N-4761 · N-4552.
Galeria de fotos El Camí
Galeria de fotografies del projecte El Camí. Sistema de rutes per fer a peu, amb una guies locals i allotjaments de tota mena, que vertebren i cohesionen el territori, fomentant un turisme cultural, sostenible i desestacionalitzat.
Galeria Fotogràfica de Josep Maria Llauger
Sales de fotografia: macrofotografia, retrats i mascotes. També hi ha una sala amb una exposició d'infografia sota el títol: "Símbols i mites, una mirada electrònica". La fotografia ha aportat un nou llenguatge a la cultura del nostre segle.
Galeria Fotogràfica de Ricard Domènech
Pàgina del fotògraf Ricard Domènech, on hi trobareu fotografies de viatges, Festival de Jazz de Terrassa, fotomontatges i paisatges urbans. Des de 1981, m'he dedicat professionalment a la fotografia i actualment estic treballant en premsa local.
Galeria Fotogràfica Santiago Barroso
Galeria Fotogràfica amb un apartat dedicat a Dénia. Vaig començar la meua afició a la fotografia amb 15 anys, cap a l'any 1995. Des d'aleshores he anat acumulant tot un arxiu fotogràfic que, espere, seguirà creixent. Venda i cessió de fotografies.
Galeria fotos El Clos
Breu aportació fotografica, amb imatges de tematica variada de la casa rural El Clos, Conesa, Montblanc, Sta. Coloma . Welcome to my gallery. I hope you will enjoy it. Collection of pictures. rural cottages El Clos Conesa Tarragona Catalonian.
Gia - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de Gia, amb un total de 6 imatges trobades. Gia, comarca de la Ribagorça, a la Franja de Ponent (Aragó).
Gigafoto de la Via Catalana
Per documentar aquest fet històric, 800 fotògrafs i 800 ajudants van fotografiar la cadena per trams de 500 metres. Més de 200 voluntaris van col·laborar per unir les 107.038 fotografies de tots els trams utilitzant la tecnologia de Vicorob.
Gimàstica Rítmica - fotogrames.cat
Galeria d’imatges de gimàstica rítmica de fotogrames.cat. Tots els drets reservats. Copyright Joaquim-Vicent Guimerà i Rosso. Photo Gallery by fotogrames.cat at pbase.com. click on thumbnails for full image.
guinarda
Personal dedicada sobretot a la fotografia, a càrrec de l'obra d'aquest autora i fotògraf de Barcelona. A la pàgina també hi podreu trobar seccions d'opinió, llibres, animacions, dibuixos, etc.
Història Antiga - HistoTube.cat
Vídeos de HistoTube.cat sobre Història Antiga. HistoTube.cat és el primer portal de vídeos d'història i patrimoni en llengua catalana. Els autors som quatre historiadors que compartim afició per la història local i mantenim blocs sobre història.
Història Contemporània - HistoTube.cat
Vídeos de HistoTube.cat sobre Història Contemporània. HistoTube.cat és el primer portal de vídeos d'història i patrimoni en llengua catalana. Els autors som quatre historiadors que compartim afició per la història local i mantenim blocs sobre història.
Història de Catalunya - HistoTube.cat
Vídeos de HistoTube.cat sobre la Història de Catalunya. HistoTube.cat és el primer portal de vídeos d'història i patrimoni en llengua catalana. Els autors som historiadors que compartim afició per la història local i mantenim blocs sobre història.
Història de Catalunya (Dragui) - HistoTube.cat
Vídeo de HistoTube.cat sobre la Història de Catalunya. HistoTube.cat és el primer portal de vídeos d'història i patrimoni en llengua catalana. Els autors som historiadors que compartim afició per la història local i mantenim blocs sobre història.
Història Local - HistoTube.cat
Vídeos de HistoTube.cat sobre Història Local. HistoTube.cat és el primer portal de vídeos d'història i patrimoni en llengua catalana. Els autors del lloc, som quatre historiadors que compartim afició per la història local i mantenim blocs sobre història.
Història Medieval - HistoTube.cat
Vídeos de HistoTube.cat sobre Història Medieval. HistoTube.cat és el primer portal de vídeos d'història i patrimoni en llengua cata-lana. Els autors som quatre historiadors que compartim afició per la història local i mantenim blocs sobre història.
Història Moderna - HistoTube.cat
Vídeos de HistoTube.cat sobre Història Moderna. HistoTube.cat és el primer portal de vídeos d'història i patrimoni en llengua cata-lana. Els autors som quatre historiadors que compartim afició per la història local i mantenim blocs sobre història.
Huit Piletes
Fotografies, de Toni Bra, de l’entorn natural al voltant del paratge de la Serra de Mariola, a la comarca del Comtat (Alacant). El color i la lluminositat d’aquesta natura. Totes les fotografies són propietat de Toni Bra, l’autor del blog.
Illes Balears - HistoTube.cat
Vídeos de HistoTube.cat sobre les Illes Balears. HistoTube.cat és el primer portal de vídeos d'història i patrimoni en llengua catala-na. Els autors som quatre historiadors que compartim afició per la història local i mantenim blocs sobre història.
Imatge de la ciutat de Lleida
Tres paquets d'activitats (un per a cada cicle de primària) sobre la ciutat de Lleida: Edificis, monuments, entitats ciutadanes, transports i serveis, publicacions, personatges famosos… CEIP Santa Maria de Gardeny.
Imatges d’Aiguaviva
Fotos: Nadal, La Marató, bicicletada cultural, festa major, estat del bosc, camps de futbol, caminada estiu, festa dels templers, fi de curs, el polivalent, festa fi de curs, les nostres herbes, festa del Roser, jocs florals, i contenidors desbordats.
Imatges del Món - Manel Magrinyà
Pàgina d'Imatges del Món de Manel Magrinyà i Ros. Viatges, viajes, disseny, diseño, fotografia, reportatges; Namibia, Tirol, Cuba, Mèxic, Transiberia, Venècia, Singapur, Nova Zelanda, Cook islands, Victoria falls, …
Imatges i paraules
Imatges i paraules, és l'espai on es poden veure les meves fotografies a la xarxa Internet. Representen imatges i paraules. Em pregunto si les estrelles estan il·luminades perquè cadascú algun dia pugui trobar la seva. Fotos de Menorca.
Internet amb Seny (Vídeos CESICAT)
Benvinguda a Internet 2.0 del CESICAT. Internet 2.0 - Capítol 3 - Jocs en xarxa. Internet 2.0 - Capítol 2 - A les xarxes socials Internet 2.0 - Capítol 1 - Navegant per Internet, Internet 2.0 - Capítol 4 - Consells per a pares i educadors
Inventari Fotogràfic
Pàgina oficial de la fotogràfa Isabel Casellas: currículum, presentació de treballs i articles publicats. Vaig néixer a Berga (Barcelona) el 1970. Començo a estudiar fotografia a l'any 1993.
Jazz i Fotografia de Primera Mà
Blog amb cròniques i fotografies de concerts de Jazz a Catalunya, des de Vilafranca del Penedès. Una mirada al jazz, amb imatges i comentaris sobre concerts. Cròniques, galeria Pinterest i la revista del mateix nom “Jazz i Fotografia”.
Jordi Jové
Serveis fotogràfics. Filmació de diapositives impressió gran format per interior i exterior. Reproducció d'originals: llibres, radiografies, diapositives de vídeo. Presentacions en diapositives o CD. Retòc digital d'imatge. Duplicats de diapositives.
Jota de Cofrentes
Vídeo de la Jota de Cofrents, interpretada durant el Festival Canet 2010, a càrrec del grup de rondalla i danses els fallers, les jotes són cantades en castellà. Llicència de YouTube estándar. La duració del vídeo és de 2 minuts i 28 segons.
Julio Monfort i Francesc Miralles, catàleg de fotografies antigues de Vilafranca
Vídeo de tvvilafranca que conté una entrevista amb Julio Monfort i Francesc Miralles, que parlen a l’entorn del catàleg de fotografies antigues de Vilafranca, a l’Alt Mastrat que ells mateixos han elaborat en diferents formats, amb llibre inclós.
Kufuuza Photos
Pàgina dedicada a la fotografia esportiva. Les seves galeries inclouen, entre d’altres, la Mitja Marató de Cambrils, Duatló Popular de Vilaseca, Duatló per Equips del Prat, 3h resistència BTT - Decennals, Cursa de 10km de Montbrio del Camp.
L’Hospitalet de Llobregat - Imatges Retrospectives d’una Ciutat
Quadern de bitàcola, on comparteixo el resultat de les meves “investigacions”, es a dir, dels meus viatges per l’interior de les hemeroteques digitals, de les meves lectures a la mai extensa però fantàstica bibliografia sobre la nostra ciutat,
La Canyada de Beric - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de La Canyada de Beric, amb un total de 5 imatges trobades. La Canyada de Beric, comarca del Matarranya, a la Franja de Ponent (Aragó).
La Fototeca
A La Fototeca pots veure i publicar les teves fotografies. Entra i visita les gal·leries dels diferents temes proposats, i envia les teves fotos per que hi siguin publicades. I tot això totalment de franc.
La Freixneda - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de La Freixneda, amb un total de 10 imatges trobades. La Freixneda, comarca del Matarranya, a la Franja de Ponent (Aragó).
La Ginebrosa - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de La Ginebrosa, amb un total de 7 imatges trobades. La Ginebrosa, comarca del Matarranya, a la Franja de Ponent (Aragó).
La Sorollera - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de La Sorollera, amb un total de 6 imatges trobades. La Sorollera, comarca del Matarranya, a la Franja de Ponent (Aragó).
La Torre de Vilella - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de La Torre de Vilella, amb un total de 4 imatges trobades. La Torre de Vilella, comarca del Matarranya, a la Franja de Ponent (Aragó).
La Vall del Tormo - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de La Vall del Tormo , amb un total de 4 imatges trobades. La Vall del Tormo, comarca del Matarranya, a la Franja de Ponent (Aragó).
La via sepulcral de la plaça de la Vila de Madrid - HistoTube.cat
Vídeo de la via sepulcral de la plaça de la Vila de Madrid (Barcino). HistoTube.cat és el primer portal de vídeos d'història i patrimoni en llengua catalana. Els autors del lloc, som historiadors que tenim afició per la història local i mantenim blocs.
la vinya vermella
M'agrada viure entre vinyes, rodejada del maravellós paisatge que va canviant amb les estacions i fotografiar en tot moment els seus colors i gaudir de les seves olors, però també sento passió per localitzar el magnífic romànic catalá que aporta història.
L'apologia de l'anorèxia i la bulímia a Internet
Vídeo de TV3 emés l'espai de la denúncia de Els Matins amb els convidats Cristina Carretero (prevenció d'ACAB), i Àlex Fernández i Brösel (director general de l'Agència de Qualitat d'Internet). És una plaga que prolifera a la nostra societat.
L'Argolí dels Ferrers
Web de L'Argolí dels Ferrers. L'Argolí dels Ferrers presenta les seves reproduccions de fotografies, calendaris, litografies, mapes, gravats, pintures, o dibuixos, sobre paper de barba fet a mà. La nostra especialitat és la fotografia antiga.
Lasquarri - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de Lasquarri, amb un total de 9 imatges trobades. Lasquarri, comarca de la Ribagorça, a la Franja de Ponent (Aragó).
Les Nostres Imatges de Tarragona
En aquesta web podreu visitar un recull de fotografies de Tarragona, son fotografies fetes per gent de Tarragona, aficionats que en algun moment hem fet alguna fotografia de Tarragona, les seves festes, llocs d'interès, monuments, etc, en fi, aquelles ima
Les quatre columnes de Puig i Cadafalch - HistoTube.cat
Vídeo de HistoTube.cat sobre les quatre columnes de Puig i Cadafalch. HistoTube.cat és el primer portal de vídeos d'història i pa-trimoni en llengua catalana. Els autors som historiadors que compartim afició per la història local i mantenim blocs.
Lledó d'Algars - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de Lledó d'Algars, amb un total de 11 imatges trobades. Lledó d'Algars, comarca del Matarranya, a la Franja de Ponent (Aragó).
Lloret Benvist
Lloret Benvist és una finestra digital que exposa fotografies fetes de forma gratuïta i en espais públics del municipi de Lloret de Vistalegre (Mallorca). No hi ha interessos econòmics, ni en la captació de les imatges, ni en els autors de les imatges.
Lluís Llach :: Verges 2007 - fotosfotos.com
Les fotos d’en Lluís Llach. Verges, març 2007. Les fotos del concert, lliures de drets. El meu país és tan petit que quan el sol se'n va a dormir mai no està prou segur d'haver-lo vist. Diuen les velles sàvies que és per això que torna, ...
Llunalila Informació i Fotografia
Web on estar informat de noticies, estat del temps a Molins de Rei i veure fotos de l’autor de la web. El gènere utilitzat el fotoperiodisme. Idea de l’Andreu Giménez Gutiérrez “Aprendre és necessari per evolucionar, sempre estem aprenent”.
Maella - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de Maella, amb un total de 19 imatges trobades. Maella, comarca del Matarranya, a la Franja de Ponent (Aragó).
Màquines de Cine Nic
Pàgina de fotografies de models de màquines de Cine Nic. El Cine NIC és un projector de cinema infantil basat en el mètode d’animació de la imatge de la llanterna màgica que va ser molt popular entre els anys 1940 i 1970.
marco.cat
Pàgines amb moltes fotografies de l'autor, i links classificats per temes. Malgrat el títol d’aquest espai a priori sembli purament estilístic, neix de la idea que allò que passa és tant cruel (guerres, fam, misèria, cobdícia, mort...)
marco.cat
Fotografia digital i analògica per utilitzar lliurement sota llicència creative commons. fotografia & irrealitat & lliure. fotografia experimental lomogràfica. RetroDigImage, imatges creades amb càmares digitals en perill d'extinció.
Massalió - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de Massalió, amb un total de 10 imatges trobades. Massalió, comarca del Matarranya, a la Franja de Ponent (Aragó).
Matemàtiques i altres Sensibilitats
Matemàtiques relacionades amb la fotografia, pintura, poesia, cinema, material didàctic, humor, premsa ... Deixa constància de records relacionats amb unes quantes activitats efectuades per alumnes i professors de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Metamorfosis Andorranes - La mutació d’un país petit
Casa Bonet i Casa Beig d'Aixirivall, Plaça de Sant Julià de Lòria, antiga estació de servei a Sant Julià de Lòria, Aixovall sense el pont desaparagut a la riuada de 1982, campanar de l'església de Sant Julià de Lòria, placeta Monjó d'Andorra la Vella, ...
Monesma i Queixigar - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de Monesma i Queixigar, amb un total de 24 imatges trobades. Monesma i Queixigar, comarca de la Ribagorça, a la Franja de Ponent (Aragó).
Montanui - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de Montanui, amb un total de 30 imatges trobades. Montanui, comarca de la Ribagorça, a la Franja de Ponent (Aragó).
Montner - Fotos antigues
Fotos antigues de Montner, al Rosselló (Catalunya Nord). També inclou les dades bàsiques del municipi i mapa de situació. Del web Targetes Postals Antigues Catalunya Nord/Fenolleda, dedicat als editors i col·leccionistes de targetes postals.
Mont-roig de Tastavins - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de Mont-roig de Tastavins, amb un total de 6 imatges trobades. Mont-roig de Tastavins, comarca del Matarranya, a la Franja de Ponent (Aragó).
Mostra de fotofilosofia
Eines per a l’aprenentatge del filosofar. Per celebrar la Jornada Mundial de la Filosofia (UNESCO) convoca la Mostra de fotofilosofia. Vol enriquir el pensament filosòfic a secundària tot aprofitant la creativitat de l’alumnat i cercant noves formes …
Nadals Txebrats
Pàgina d’aquesta galeria d’imatges de la comarca del Matarranya. Les fotografies corresponen a la nevada, que va caure a la comarca durant les festes de Nadal de l’hivern de l’any 2005.
Nonasp - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de Nonasp, amb un total de 10 imatges trobades. Nonasp, comarca del Matarranya, a la Franja de Ponent (Aragó).
Ocells Exòtics a Catalunya
Galeria fotogràfica, llistat de Catalunya, articles i guies de camp. Aquest web està dissenyat per J.C. Fernández-Ordóñez. Exotic, bird, catalonia, ploceidae, estrildidae, estrilda, euplectes, ploceus, psittacidae, myiopsitta Exotic birds in Catalonia.
Olivella.cat
Pàgina personal d'Amadeu Olivella. A la web hi podreu trobar àlbums de fotografies dels meus viatges, excursions, flors, babys, seleccions i noves coleccions. Més de 951 pàgines i 41441 Fotografies.
Ossó de Sió en Imatges
Amb tot el meu carinyo intento mostrar imatges d´aquest poble desconegut de la provincia de Lleida on he pasat tants bons moments. Sóc un home de 41 anys. Visc a L´Hospitalet. La meva mare va neixer a Ossó i tenim una casa.
País Valencià - HistoTube.cat
Vídeos de HistoTube.cat sobre el País Valencià. HistoTube.cat és el primer portal de vídeos d'història i patrimoni en llengua catala-na. Els autors som quatre historiadors que compartim afició per la història local i mantenim blocs sobre història.
Paissatges Visuals
Paissatges Visuals és un portal de fotografies distorsionades. Podeu emprar les fotos no catalogades com a originals per a ús personal, no en feu ús comercial sense permís de l'autor.
PanoCat
Vol donar a conèixer el nostre país des d'un punt de vista diferent. Descobrir els racons més amagats com si hi fossis en persona. Panoràmiques de 360 graus i la tecnologia QuickTime Virtual Reality. Panorames per vegueries o per comarques.
Panorama de Belestar - Street view
Panorama de Bellestar, a la Fenolleda (Catalunya Nord). També panoràmiques dels carrers de les ciutats i llocs de tot el món, amb vistes virtuals dels carrers i llocs d’on li demaneu. El servei permet que pogueu mostrar o amagar panorames.
Panorama de Benaixeve - Street view
Panorama de Benaixeve, els Serrans (València). També panoràmiques dels carrers de les ciutats i llocs de tot el món, amb vistes virtuals dels carrers i dels llocs d’on li demaneu. El servei permet que pogueu mostrar o amagar panorames.
Panorama de Bulaternera - Street view
Panorama de Bulaternera, al Rosselló (Catalunya Nord). També panoràmiques dels carrers de les ciutats i llocs de tot el món, amb vistes virtuals dels carrers i dels llocs d’on li demaneu. El servei permet que pogueu mostrar o amagar panorames.
Panorama de Caramany - Street view
Panorama de Caramany, a la Fenolleda (Catalunya Nord). També panoràmiques dels carrers de les ciutats i llocs de tot el món, amb vistes virtuals dels carrers i llocs d’on li demaneu. El servei permet que pogueu mostrar o amagar panorames.
Panorama de El Barcarès - Street view
Panorama de El Barcarès, al Rosselló (Catalunya Nord). També panoràmiques dels carrers de les ciutats i llocs de tot el món, amb vistes virtuals dels carrers i dels llocs d’on li demaneu. El servei permet que pogueu mostrar o amagar panorames.
Panorama de La Iessa - Street view
Panorama de La Iessa, els Serrans (València). També inclou panoràmiques dels carrers de les ciutats i llocs de tot el món, amb vistes virtuals dels carrers i dels llocs d’on li demaneu. El servei permet que pogueu mostrar o amagar panorames.
Panorama de Òpol i Perellós - Street view
Panorama de Òpol i Perellós, al Rosselló (Catalunya Nord). També panoràmiques dels carrers de les ciutats i llocs de tot el món, amb vistes virtuals dels carrers i dels llocs d’on li demaneu. El servei permet que pogueu mostrar o amagar panorames.
Panorama de Paçà - Street view
Panorama de Paçà, al Rosselló (Catalunya Nord). També panoràmiques dels carrers de les ciutats i llocs de tot el món, amb vistes virtuals dels carrers i dels llocs d’on li demaneu. El servei permet que pogueu mostrar o amagar panorames.
Panorama de Planeses - Street view
Panorama de Planeses, a la Fenolleda (Catalunya Nord). També panoràmiques dels carrers de les ciutats i llocs de tot el món, amb vistes virtuals dels carrers i llocs d’on li demaneu. El servei permet que pogueu mostrar o amagar panorames.
Panorama de Rasigueres - Street view
Panorama de Rasigueres, a la Fenolleda (Catalunya Nord). També panoràmiques dels carrers de les ciutats i llocs de tot el món, amb vistes virtuals dels carrers i llocs d’on li demaneu. El servei permet que pogueu mostrar o amagar panorames.
Panorama de Toixa - Street view
Panorama de Toixa, els Serrans (València). També inclou panoràmiques dels carrers de les ciutats i llocs de tot el món, amb vistes virtuals dels carrers i dels llocs d’on li demaneu. El servei permet que pogueu mostrar o amagar panorames.
Panorama de Xelva - Street view
Panorama de Xelva, els Serrans (València). També inclou panoràmiques dels carrers de les ciutats i llocs de tot el món, amb vistes virtuals dels carrers i dels llocs d’on li demaneu. El servei permet que pogueu mostrar o amagar panorames.
Panorama del Castell de Xulilla - Street view
Panorama del Castell de Xulilla, els Serrans (València). També panoràmiques dels carrers de les ciutats i llocs de tot el món, amb vistes virtuals dels carrers i dels llocs d’on li demaneu. El servei permet que pogueu mostrar o amagar panorames.
Panorama Penya Cortada
Conté una visió fotogràfica panoràmica 360º del Pont del Barranc de la Cova del Gat o de l'anomenada Penya Cortada. Podreu voltejar la panoràmica des d’aquesta penya i descobrireu un meravellós paisatge natural muntanyós. No té cap text.
Panorama.cat
Catalunya en Realitat Virtual. Panorama.cat és el primer directori de guies virtuals del país, amb fotografies panoràmiques immersives de realitat virtual. Ofereix una informació d'una manera molt més intuitiva, directa i impactant.
Panoràmiques
Panoràmiques de muntanyes i sistemes muntanyosos realitzades per J. Rafael Alsina. Inclou panoràmiques de les muntanyes del Pirineu Aragones, la Val d’Aran, Ribagorça i Pallars, Andorra, Ariège, La Cerdanya, i el Pirineu Oriental.
Panoràmiques dels Pirineus
Fotografies 180º de vistes panoràmiques des de les muntanyes d’aquesta immensa i incomparable serralada dels Pirineus. Natura, muntanya, senderisme, alpinisme, travesses, pernoctacions, vivacs, ... Rutes amables, ferèstegues i exposades.
Panoràmiques Organyà
Panoràmiques d'Organyà i més encara. La segona versió del web us mostrarà una altra manera de veure fotografies i paissatges en un format no habitual: fotos panoràmiques, permet mostrar parts que en altres formats no tenen cabuda.
Papers Hospitalencs
Papers Hospitalencs sols preten ser un petit arxiu dels documents més grans que van arribant al bloc l’Hospitalet de Llobregat, Imatges Retrospectives d’una Ciutat. Recull un conjunt d’imatges de documents locals d’interès, des de l’any 1934.
Patrimoni 360º Projecte Panoràmiques
Patrimoni 360º Projecte Panoràmiques. És un blog creat per Josep Giribet, de fotografies panoràmiques del patrimoni català. Hi podreu trobar: anècdotes, dades tècniques i, sobretot, moltes bones fotografies …
Paüls - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de Paüls, amb un total de 14 imatges trobades. Paüls, comarca de la Ribagorça, a la Franja de Ponent (Aragó).
Pià - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de Pià, amb un total de 9 imatges trobades. Pià és un municipi de la comarca del Rosselló, a la Catalunya Nord (Estat francès).
Picjoke - Un nou efecte fotogràfic cada dia!
Les teves fotografies. Aquest és el motiu pel qual hem creat Picjoke, un sistema de Photoshop en línia. No hauràs d’estudiar durant mesos com funciona el programa ni aprendre a corregir color, les textures o els gradients. Efectes fotogràfics, collages.
Plaques de Carrer
A aquesta web hi trobareu una col.lecció de plaques de carrer dels pobles i ciutats de Catalunya i d'altres indrets del món. Està formada per fotografies que he fet als meus viatges i excursions i per fotografíes de diferents col.laboradors.
Platja del Miracle de Tarragona - Fotos Aèries
Pàgina amb diferents prespectives fotogràfiques de la Platja del Miracle de Tarragona. Galeries fotogràfiques per a cada angle de visió aeri de la platja. Conté 287 fotografies. Ministeri de Medi Ambient - Govern d’Espanya.
Play - List - Els millors 10 vídeos del moment
Els millors 10 vídeos musicals del moment amb visualització des de la pàgina. Inclou un petit apartat dedicat a la música pels qui els agrada la música moderna i actual. Podeu deixar comentaris o donar alguna idea de com podria ser l’apartat.
Postals Antigues de Catalunya Nord
Targetes postals antigues de Catalunya Nord. Un àlbum de targetes postals antigues de la Catalunya Nord. Relació de fotografies per comarques de la Catalunya Nord. També inclou temes diversos, enllaços i directoris web i cercadors.
Postals de Falset.com
Web que inclou una col·lecció de més de 160 postals de Falset (Priorat), des de el 1900 fins a l'actualitat. Nou apartat: Buscador de postals per vistes del poble! Escull una de les nostres seccions al menú.
Prehistòria - HistoTube.cat
Vídeos de HistoTube.cat sobre Prehistòria. HistoTube.cat és el primer portal de vídeos d'història i patrimoni en llengua catalana. Els autors del lloc, som quatre historiadors que compartim afició per la història local i mantenim blocs sobre història.
Qué passa a Bescanó?
Diferents fotografies locals d’aquest municipi de la comarca del Gironès. Racons de Bescanó, Salvem l'estació, Art al carrer, s'asseca la gespa, la gespa del camp de futbol, ocupant l'aparcament del Carrer de Dalt, …
Ràfels - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de Ràfels, amb un total de 6 imatges trobades. Ràfels, comarca del Matarranya, a la Franja de Ponent (Aragó).
Ramon Cugat - Fotografia de la Natura
Pàgina del fotògraf Ramon Cugat, dedicada a la fotografia de la natura. A part de la seva tasca de fotògraf, Ramon Cugat també imparteix cursos sobre el programa Lightroom. Actualment els cursos els dona a dues acadèmies de Barcelona.
Retrats Vilafranquins
Bloc que recull durant temps, imatges cedides per particulars, trobades a Internet o retallades d’algunes revistes antigues. Històries, redactades de forma més o menys encertada. Està nodrit d’imatges i d’anècdotes antigues i no tant antigues.
Rubíshow
Nova etapa de Rubíshow: Bloc sobre imatges de la ciutat de Rubí (Vallès Occidental/Barcelona/Catalunya). Participació oberta a tothom. Enllaços, etiquetes i arxiu. Inclou fotografies curioses de la ciutat de Rubí, de pintades, paisatges, …
Salt de la Portellada
Pàgina, amb fotografia en gran format, del Salt de la Portellada. La Portellada, a la comarca del Matarranya (Terol - Aragó).Fotografia de JM Andreu Vilar. Màquina Canon EOS-1D Mark III 1/3s f/11.0 at 20.0mm iso200 Filtro ND (x2+x4+x8).
Salt de la Portellada - Panoramio.com
Fotografia en gran format del Salt de la Portellada de fdtorrijos. Més fotos de fdtorrijos. Etiquetes d'aquesta foto. Estadístiques de la foto. Detalls de la foto. Comentaris. Aquesta foto ha estat seleccionada per a Google Earth.
Salt, la Vila
Web d'imatges de la Vila de Salt. La millor descripció és una imatge. El web testimonia l'activitat i el poble pels saltencs, i dóna la benvinguda a la Vila de Salt a forasters mostrant com som, què fem, què tenim i el que hi trobareu quan ens visiteu.
Salvador Saez - Botiga online de fotografia decorativa i d’autor
Botiga online de fotografia decorativa i d’autor de Salvador Saez. Les fotografies i el preu de les fotografies varia segons la mida d'impressió. Totes les fotografies són d'autor seleccionades de l'arxiu fotogràfic de Salvador Saez, realitzades.
Sanui i Alins - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de Sanui i Alins, amb un total de 15 imatges trobades. Sanui i Alins, comarca de la Llitera, a la Franja de Ponent (Aragó).
Saorra - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de Saorra, amb un total de 8 imatges trobades. Saorra és un municipi de la comarca del Conflent, a la Catalunya Nord (Estat francès).
Saünc - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de Saünc, amb un total de 11 imatges trobades. Saünc, comarca de la Ribagorça, a la Franja de Ponent (Aragó).
Seguidillas de Vallanca
Video de les Seguidilles de Vallanca, a la gala de Sona la Diputació de València, celebrada el dia 20 de novembre de 2010, al Teatre Principal de València. L’actuació és a càrrec del grup El Forcat de València. Llicencia de YouTube. 5.09 m.
Sèries en Català
Veure sèries completes en català. Acció, anime, aventura, ciència ficció, comèdia, drama, programes TV i molt més. Veure Polseres vermelles: En Jordi és un malalt de càncer d'Andorra que ha de venir a fer l'operació d'amputació de cama a Barcelona…
Servei d'Imatges de l'Arxiu Comarcal de la Garrotxa
Accediu a les millors fotografies històriques i actuals d'Olot i la Garrotxa des del Servei d'Imatges de l'Arxiu Comarcal de la Garrotxa. Documents que continguin les paraules continguin les paraules continguin les paraules Heu oblidat la contrasenya?
Sessué - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de Sessué, amb un total de 4 imatges trobades. Sessué, comarca de la Ribagorça, a la Franja de Ponent (Aragó).
Sopeira - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de Sopeira, amb un total de 22 imatges trobades. Sopeira, comarca de la Ribagorça, a la Franja de Ponent (Aragó).
Sparagaria
Web dedicada a la aventura i a la fotografia. Donem cabuda a esports d'aventura, viatges i fotografia de la Vila d'Esparreguera i de la resta del món, principalment de Catalunya. Les associacions dedicades a preservar la natura.
Tacte llatí
Projecte fotogràfic sobre el jazz llatí que intentaré mostrar i explicar a través d’aquesta web. Tacte llatí neix fa uns 10 anys amb les fotografies del Festival de jazz de Terrassa. És en el 2006 i 2007 quan creix i es materialitza.
Talteüll - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de Talteüll, amb un total de 14 imatges trobades. Talteüll és un municipi de la comarca del Rosselló, a la Catalunya Nord (Estat francès).
Tarraco (1a part) - HistoTube.cat
Vídeo de HistoTube.cat sobre l’antiga Tarraco (1a part). HistoTube.cat és el primer portal de vídeos d'història i patrimoni en llengua catalana. Els autors som quatre historiadors que compartim afició per la història local i mantenim blocs sobre història.
Tatuatges | Fotos i vectors gratis
Descàrrega gratuïta 18 fotos i vectors de tatuatges. Cercar fotos i vectors de tatuatges i descarrega un vector gratuït o foto de tatuatges pels teus dissenys gràfics o esbossos: vectors tribals tatuatges, tatuatges tribals, ulls, noia amb tatuatges, …
Taxi 10 Cervera
Sóc el Josep, espero que passeu una bona estona passejant per el meu blog, on veureu principalmen fotografies (la meva afició) del meu arxiu, per compartir-les amb vosaltres. Ademes dels enllaços als meus àlbums de fotos i a les pàgines web.
TeamFotoSport
Web d’aquesta empresa que es dedica a la fotografia esportiva i assisteix a competicions de diferents esports: Motocross, vela, enduro, neu, trial, ... Dades en castellà, i notícies en català.
Ted
Versió en català d’aquesta organització global no lucrativa dedicada a Idees Worth spreading. Va començar el 1984 als Estats Units com a conferència que reuneix Tecnologia, Entreteniment i Disseny. El seu abast s'ha tornat cada vegada més ampli.
Terra de Comes
Col·lecció de fotografies d'un país de Catalunya situat entre la Conca de Barberà, la Segarra i l'Urgell. Es caracteritza per l'abundància de comes. Una coma és una depressió més o menys pregona i planera en terreny de muntanya.
Tolba - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de Tolba, amb un total de 25 imatges trobades. Tolba, comarca de la Ribagorça, a la Franja de Ponent (Aragó).
Torrent de Cinca - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de Torrent de Cinca, amb un total de 13 imatges trobades. Torrent de Cinca, comarca del Baix Cinca, a la Franja de Ponent (Aragó).
TranslatedSongs
TranslatedSongs és la primera web del món que li ofereix les cançons dels seus artistes favorits amb la seva traducció, entre set idiomes, i un video amb l'interpretació de l'artista. Busqui una cançó, gaudeixi d'ella i comprengui el seu significat.
Treballs de fotografia al Pirineu
Treballs de fotografia al Pirineu d'esports, aventura i fotoperiodisme. fotografia d’interiors, fotografia publicitària, fotografia d’esports, fotografia de natura, etc.
Tren del País Càtar i de la Fenolleda
Vídeo de la visita de l'Associació d'Amics del Ferrocarril de Barcelona al Tren del País Càtar i de la Fenollera, realitzat el dia 10 de juliol de 2011. Té una duració de cinc minuts i quaranta.tres segons. Licencia de YouTube estándar.
Ulldecona & photography
Ulldecona, el montsià i comarques de l’Ebre; fotoblog d'arquitectura, natura, tradicions, panoràmiques, edicions i opinió. Apart de la informació el blog conté moltíssima informació fotogràfica de l’entorn natural d’Ulldecona.
Ultralocàlia - Imatges Ultralocals Monòver
Llistat d'Àlbums, últims fitxers i últims comentaris. Més vistos i Més valorats. Els meus favorits, cerca, La Torre de Monòver, festes locals, edificacions religioses i singulars del municipi…
Un passeig per Barcino - HistoTube.cat
Vídeo de HistoTube.cat sobre l’amyiga Barcino. HistoTube.cat és el primer portal de vídeos d'història i patrimoni en llengua catala-na. Els autors som quatre historiadors que compartim afició per la història local i mantenim blocs sobre història.
Una Mirada Diferent del Poblenou
Més de 1000 fotografies documentades i localitzades en el plànol del barri. La informació de les fotografies, obtinguda d'anuaris comercials, estudis i, sobretot, dels veïns, correspon a la història de l'edifici a la dels carrers que han canviat de nom.
Univers Quark
Recursos i propostes que provoquen curiositat i interès per aquesta apassionant ciencia de la imatge. Podem aprofitar qualsevol esdeveniment, biblioteques, centres cívics, espais de joves, etc. per acostar els misteris de l’Univers.
Valldellou - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de Valldellou, amb un total de 10 imatges trobades. Valldellou, comarca de la Llitera, a la Franja de Ponent (Aragó).
Valljunquera - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de Valljunquera, amb un total de 10 imatges trobades. Valljunquera, comarca del Matarranya, a la Franja de Ponent (Aragó).
Via Indice
Lider en software online para la fotografía digital, amb més de deu anys d'experiència. Ha desenvolupat webs per a diferents sectors i s'ha especialitzat en serveis de fotografia i gestors de continguts online. Revelat, àlbum i reportatges online.
Viatges i fotografia
Pàgina dedicada a la fotografia de viatges i a muntatges audiovisuals que permeten apropar-se a altres paisatges, altres cultures, altres mons...
Vídeo en suport a la manifestació per la llengua del 15 de desembre de 2012 a Castelló de la Plana
Isidor Marí (president de la Secció Filològica de l'IEC), Vicent Pitarch (Secció Filològica IEC), Gemma Lluch (professora de la UVEG) i Manuel Pérez Saldanya (Secció Filològica de l'IEC, professor de la UVEG i membre de l'AVL) donen el seu suport.
Videoclips.cat
Ranking dels millors videoclips de música en català. Videoclips.cat és un espai on englobem els videoclips catalans. La prioritat a videoclips escrits en català i en alguns també publiquem artistes catalans que realitzen música en altres idiomes.
Videoglífics
Videoglífics=vídeo+jeroglífics. Descobreix la dita popular que s'amaga als vídeos. A l'aniversari de la Biblioteca projecta els Videoglífics fets, jugarem a endevinar-los, sortejarem llibres, sortejarem DVDs de la 1a temporada dels Videoglífics.
Vídeos Burjassot
Vídeos Burjassot és un portal municipal dedicat al vídeos del municipi. Inclou molts vídeos de l’Ajuntament de Burjassot, els vídeos dels plens municipals del seu consistori i altres vídeos que podeu visionar de manera totalment lliure.
Videoteca de la #músicaenvalencià
Benvinguts a la web-videoteca de la Música en Valencià. Ací podràs gaudir dels videoclips i concerts directes dels artistes i grups del País Valencià que fan música en la nostra llengua en qualsevol estil musical. Informació i relació d’artistes i grups.
Viladraucat
Fotografies de Viladrau, naturalesa, paisatges, tradicions, festes. D'algú que gaudeix de la fotografia sense més pretensions que passar-ho bé. Hi ha dues maneres de difondre la llum:ser la llàntia que l'emet o el mirall que la refecteix.
Vilanova d'Éssera - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de Vilanova d'Éssera, amb un total de 13 imatges trobades. Vilanova d'Éssera, comarca de la Ribagorça, a la Franja de Ponent (Aragó).
Vilella de Cinca - Fototeca.cat
Espai del fons de la Fototeca del Grup Enciclopèdia Catalana. Fotos relacionades amb el municipi de Vilella de Cinca, amb un total de 12 imatges trobades. Vilella de Cinca, comarca del Baix Cinca, a la Franja de Ponent (Aragó).
Vinyes del Penedes
És un blog on s'hi localitzaran vinyes del Penedès i els seus indrets, en fotografíes i breu descripció del lloc. Es tracta de mostrar un dels més bonics paisatges que tenim al nostre país. Realitzat per la Maria Rosa Ferré, des de Vilafranca del Penedès.
Vistes360.com
Pàgina de fotografies panoràmiques de 360º (fotografies VR o immersives), la majoria de les comarques gironines. Pesen entre 2 i 4Mb perquè les presento a pantalla completa. És la millor manera de tenir la sensació d'"estar al lloc".
Voltants
Fotoblog del col·lectiu global Fotonauta i Barcelona Photobloggers. Inclou un blog de notícies. El pati de darrere, la teva habitació, l'oficina, la parada del bus... Aquests llocs tan propers i quotidians, representen el nostre imaginari més profund.
Web Fotográfica Marc Petit
Web destinada a compartir fotografies amb persones del meu entorn. Tota aquella persona que es senti ferida per la publicació d'alguna foto publicada aquí pot demanar la seva eliminació.
WorldPOI
Llocs d'interès de tot el món! Juntament amb nosaltres, vostè descobrirà els racons misteriosos i fascinants del món, conèixer gent interessant i va a una aventura nova i emocionant. Areacció del dia, recomanats, noves imatges i noves atraccions.
www.Xali.org
Benvinguts a la meva Galeria Fotogràfica dedicada als meus amics, que en són molts per sort, i que sempre estan amb mi, tant als moment difícils com els bons! 25.000 fotos. Xavier Aliaga.
xeracoonline.com
Xeraco Infovisual. Galeria d’Imatges. Pàgina que conte una completa galeria d’imatges de Xeraco, a la comarca de La Safor. Platja, muntanya, el terme, esports, monuments, la volta apeu, activitats i festes del municipi.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT