GIRONA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Astroempordà
Porta d’astronomia de caire local. Astronomia, fotografia i astrofotografia des de casa. Vol convertir-se en un portal dedicat a l’astronomia a nivell local, una base de dades de recursos i enllaços astronòmics, i sobretot aportar una mica a la docència.
Calonge Méteoweb
Dades actualitzades cada 10 minuts a l’estació de Calonge, 41º 51' 35" N - 03º 04' 40" E, alçada 16 m/snm. Temperatura, humi-tat, pressió, direcció, velocitat, pluja d’avui. Tota mena d’informació relacionada, dades gràfiques i col·laboracions.
Can Rius - Meteorologia de Darnius
Pàgina de meteorologia de Darnius i de l'Associació Meteorològica Tramuntana de l'Alt Empordà. Agenda, dades, dades gràfiques, enllaços, noticies, mapes A M T, satèl·lit cepció, Polars, Meteosat, ...
Canal de Metereologia Diari de Girona
Capitals de província el temps a Girona previsions per avui previsió pròxims dies llegenda mapes generals mapes europeus del diaridegirona.cat. Diari de Girona és un producte de Editorial Prensa Ibérica.
Dades Meteorològiques de Sant Gregori
Les dades següents han estat enregistrades amb una estació automàtica DAVIS Vantage Pro2 situada al carrer Montseny de Sant Gregori (Gironès). Resums de mes. Valors mitjans i extrems, resums diàri i gràfiques. Infomet.
Dades Metereològiques de La Vajol
Les dades metereològiques que es registren a la Vajol (Alt Empordà). Les dades corresponen a valors obtinguts dintre de la població. Les proves que s'han efectuat mostren una variació de més/menys un grau i mig respecte a les obtingudes dora d'ella.
El Temps a Bordils
Web de meteorologia de Bordils (Gironès). Informació de l’Estació meteorològica personal instal·lada al municipi de Bordils. Fotografies de la capçalera de Bernat Casero. Vegeu les fotografies del concurs Ferran Pou meteorologia.
El Temps a l'Escala
Previsió Meteorològica diària. Articles de meteorologia i clima a l'Escala, manual d'estil en les previsions meteorològiques, el clima de l'Escala, atles de núvols i meteors explicatiu i fotogràfic. Catalunya, terra d'observadors i previsió meteorológica.
El temps a Palamós
El temps a Palamós, una mirada palamosina al temps, als fenòmens meteorològics i a la natura en general. Previsió marítima i estat actual, estat de les platges, càmera web de Sant Antoni de Calonge, previsions, radars, roses dels vents, etc.
El temps a Puigcerdà
Canal de meteorologia a Puigcerdà. El temps a Puigcerdà amb servei a càrrec del Diari de Girona. Previsions per avui. Temperatures màximes i mínimes, les previsions per avui matí, tarda i nit. El temps que farà al llarg de tot el dia.
El Temps a Sant Hilari
Aquesta estacio meteorologica esta ubicada a Sant Hilari Sacalm i està a Internet des del 27 decembre de 2012. La web es propietat de l'Ajuntament de Sant Hilari i l'entitat Bojos pel Temps. L'informacio meteorològica està actualitzada cada 15 minuts.
Estació Meteorològica de Santa Coloma de Farners
Web de l’Estació Meteorològica de Santa Coloma de Farners. Condicions meteorològiques actuals a Santa Coloma de Farners, Girona. Actual: valors, gràfics i gràfiques 24h. Temperatura actual, de sensació, humitat, índex de xafogor, vent, …
Estació Meteorològica Verges
Web de l’Estació Meteorològica Municipal de Verges. Casa de la Cultura. Lat: 42° 03' 00" N Long: 3° 02' 59" E. Actualització. Valors actuals, màxims i mínins d’avui, temperatura exterior, baròmetre, vent, temperatura i gràfiques.
Estació Meteorològica Verges II
Pàgina de l’Estació Meteorològica Verges II. Meteorologia en temps real a Verges (Baix Empordà): temperatura, humitat, vent i pluja. Valors actuals, dades bàsiques i històric. Dades Astronòmiques amb les fases de la lluna.
La Masella Meteo
Servei meteorològic de l’Estació d’Esquí de La Masella, situada a la Baixa Cerdanya. El servei informa de la predicció pels propers dies, estat del cel, probabilitat de precipitació. Si vols més informació visita links meteorològics més generalistes.
La Meteo a Puigcerdà
Dades i diferents fenomens meteorològics captats a la Vila de Puigcerdà, a càrrec de Jordi Cerdanya. El dia s'ha anat tapant a mesura que passaven les hores, i per la tarda el cel estava molt amenaçador, a Puigcerdà no ha plogut, però si a ...
LaVajol.com
Estació meteorològica de La Vajol a una alçada de 543 metres. És una estació particular (Davis Vantage Pro Plus i Ultimeter 2100). Càmeres Axis 2120. Predicció, el poble, climograma, dades de l’estació i històric.
Medinyà - AccuWeather
Previsió del temps pel poble de Medinyà (Gironès-Catalunya) d’AccuWeather.com per a aquesta setmana. Aquest servidor global també li poporciona el seu pronòstic local de qualsevol poble o ciutat del món, introduint el seu codi postal.
Meteo a Vilafant
Pàgina de l'estació meteorològica de Vilafant, a la comarca de l’Alt Empordà. Ofereix dades actualitzades cada 10 minuts. Temperatures, pluges, humitat, pressió atmosfèrica ... QTH 31T x=0496241 y=4678626 UTM.
Meteo Bellcaire d'Empordà
Pàgina informativa de la metorologia de Bellcaire d'Empordà (Baix Empordà). Meteorologia, meteorologia actual a Bellcaire d'Empordà. Lat: N 42 ° 4 ' 43 '' ( 42.079 ° ) Lon: E 3 ° 5 ' 59 '' ( 3.100 ° ) Elevació: 35 m ( 114 ft).
Meteo Queixans
Dades de l'Estació Meteorològica a Queixans, poble del municipi de Fontanals de Cerdanya (Girona). L’estació té una altitut de 1.100 metres, i està situada a 4 Km. de Puigcerdà. Temperatura exterior mensual, humitat ambiental, etc.
Meteo Sant Climent
Dades meteorològiques mensuals del temps a Sant Climent de Llobregat i al Baix Llobregat. Enregistrades per aquesta estació situada a Costa Fustera. Disposa de ternòmetre, higrometre, psicòmetre, boròmetre, pluviòmetre, anemòmetre, …
Meteobanyoles
Meteobanyoles és el porta de meteorologia de Banyoles. Inclou les dades meteorològiques del municipi i de la comarca, recollides i elaborades per Enric i Gabriel Estragués. També hi ha informació sobre meteorologia en general.
Meteo-Bescanó
Informació del temps a Bescanó (Gironès). De moment la pàgina es troba en construcció. Però si voleu tafanejar una mica, cliqueu a les dades meteorologiques actualitzades cada 5 minuts. Valors Actuals a Bescanó.
Meteopalafrugell.net
Dades obtingudes de una estació meteorològica Davis Vantage Pro, situada a Palafrugell (Baix Empordà) Long. Est 3º 09' 35'' Lat. Nord 41º 54' 43''. Actualització de les dades cada 5 minuts. Webcams, gràfiques, dades històriques i previsions.
MeteoPirineu
Lloc web que té el propòsit d'estructurar i difondre les dades climàtiques que recopilen les estacions meteorològiques del Pirineu. Més enllà del funcional i de l'atractiu hem estat capaços de dotar aquest espai de dades que realment fossin profitoses.
Meteoplanoles
Estació Meteorològica situada a Can Bartomeu de Planoles (Ripollès) a 1156 m. 42º 19' 4" N, 2º 6' 20" E. Observador: Jordi Bober Perpinyà. Si tens fotos de fenòmens de la meteorologia o articles, pots enviar observacions o comentaris.
MeteoRibes
Ribes de Freser-Vall de Ribes-Ripollès-Girona. Ribes de Freser és una vila de la comarca del Ripollès. Està situada al cor de la Vall de Ribes, al Pirineu Oriental. Es troba al Nord de Ripoll i en la confluència dels rius Freser, Rigard i Segadell.
Meteorologia Alt Empordà
Canal del temps d’Emporda.info a Figueres, Banyoles Blanes Castelló d'Empúries Girona L'Escala Lloret de Mar Olot Palafrugell Palamós Puigcerdà Ripoll Roses Salt Sant Feliu de Guíxols. El temps, temperatures, previsions capitals de província.
meteosantfeliu.com -- El temps a Sant Feliu de Pallerols en temps real
Dades enregistrades en horari local. S'actualitzen cada 2 minuts 40s aproximadament. Temperatura, humitat, poressió Atm, vent int. Pluja, radiació solar, raig Uv, evapotranspiració, pluja, sensació de fred, índex de xafogor, alt. base núvols, sortida sol.
MeteoTossa
Finestra oberta al món de la meteorologia, pel tossenc Fran Hervías, geògraf i climatòleg. Previsió del temps, Meteosat, radar, webcam de Tossa, avisos, models mèteo, predicció marítima, webs i blogs de mèteo i altres serveis climàtics.
Pluriversal
En aquest web hi podreu trobar informació meteorològica en temps real de Girona, incloent l'última imatge del Meteosat, imatges de radar (SMC) i també una webcam i previsions del temps per a Girona i Catalunya. També inclou resums anuals.
Predicció per Agullana - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Agullana (Alt Empordà). Ciutat: Agullana. Altitud en metres en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Avinyonet de Puigventós - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Avinyonet de Puigventós (Alt Empordà). Ciutat: Avinyonet de Puigventós. Altitud en metres en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Bàscara - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Bàscara (Alt Empordà). Ciutat: Bàscara. Altitud en metres en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Biure - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Biure (Alt Empordà). Ciutat: Biure. Altitud en metres en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Borrassà - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Borrassà (Alt Empordà). Ciutat: Borrassà. Altitud en metres en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Cabanelles - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Cabanelles (Alt Empordà). Ciutat: Cabanelles. Altitud en metres en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Cabanes - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Cabanes (Alt Empordà). Ciutat: Cabanes. Altitud en metres en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Camós - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET) a Camós (Pla de l’Estany). Ciutat: Crespià. Altitud sobre nivell del mar. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Cantallops - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Cantallops (Alt Empordà). Ciutat: Cantallops. Altitud en metres en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Capmany - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Capmany (Alt Empordà). Ciutat: Capmany. Altitud en metres en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Colera - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Colera (Alt Empordà). Ciutat: Colera. Altitud en metres en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Crespià - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET) a Crespià (Pla de l’Estany). Ciutat: Crespià. Altitud sobre nivell del mar. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Espolla - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Espolla (Alt Empordà). Ciutat: Espolla. Altitud en metres en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Esponellà - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET) a Esponellà (Pla de l’Estany). Ciutat: Crespià. Altitud sobre nivell del mar. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Fogars de la Selva - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Fogars de la Selva (La Selva). Ciutat: Fogars de la Selva. Altitud en metes. Elaborat en hora local. Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Fontanilles - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Fontanilles (Baix Empordà). Ciutat/municipi: Fontanilles. Altitud. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Fortià - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Fortià (Alt Empordà). Ciutat: Fortià. Altitud en metres en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Garrigàs - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Garrigàs (Alt Empordà). Ciutat: Garrigàs. Altitud en metres en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Garriguella - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Garriguella (Alt Empordà). Ciutat: Garriguella. Altitud en metres en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Gombrèn - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Gombrèn (comarca del Ripollès). Ciutat: Gombrèn. Està elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Llers - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Llers (Alt Empordà). Ciutat: Llers. Altitud en metres en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Madremanya - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Madremanya (Gironès). Ciutat: Madremanya. Altitud sobre el nivell del mar. Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Masarac - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Masarac (Alt Empordà). Ciutat: Masarac. Altitud en metres en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Massanes - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Massanes (La Selva). Ciutat: Fogars de la Selva. Altitud en metes. Elaborat en hora local. Inclou prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Mollet de Peralada - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Mollet de Peralada (Alt Empordà). Ciutat: Mollet de Peralada. Altitud en metres en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Montagut i Oix - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Montagut i Oix (La Garrotxa). Ciutat: Montagut i Oix. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Navata - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Navata (Alt Empordà). Ciutat: Navata. Altitud en metres en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Peralada - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Peralada (Alt Empordà). Ciutat: Peralada. Altitud en metres en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Pont de Molins - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Pont de Molins (Alt Empordà). Ciutat: Pont de Molins. Altitud en metres en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Porqueres - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET) a Porqueres (Pla de l’Estany). Ciutat: Crespià. Altitud sobre nivell del mar. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Portbou - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Portbou (Alt Empordà). Ciutat: Portbou. Altitud en metres en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Regencós - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Regencós (Baix Empordà). Ciutat/municipi: Regencós. Altitud. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Riumors - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Riumors (Alt Empordà). Ciutat: Riumors. Altitud en metres en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Sant Andreu Salou - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Sant Andreu Salou (Gironès). Altitud sobre el nivell del mar. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Sant Climent Sescebes - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Sant Climent Sescebes (Alt Empordà). Ciutat: Sant Climent Sescebes. Altitud en metres en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis.
Predicció per Sant Miquel de Campmajor - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET) a Sant Miquel de Campmajor (Pla de l’Estany). Ciutat: Crespià. Altitud sobre nivell del mar en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Sant Mori - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Sant Mori (Alt Empordà). Ciutat: Sant Mori. Altitud en metres en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Santa Llogaia d’Àlguema - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Santa Llogaia d’Àlguema (Alt Empordà). Ciutat: Santa Llogaia d’Àlguema. Altitud. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Serinyà - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET) a Serinyà (Pla de l’Estany). Ciutat: Crespià. Altitud sobre nivell del mar. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Tortellà - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Tortellà (comarca de La Garrotxa). Ciutat: Tortellà. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Viladamat - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Viladamat (Alt Empordà). Ciutat: Viladamat. Altitud. Elaborat hora local … Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Viladasens - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Viladasens (Gironès). Ciutat: Viladasens. Altitud sobre el nivell del mar. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Vilamacolum - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Vilamacolum (Alt Empordà). Ciutat: Vilamacolum. Altitud en metres en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Vilaür - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Vilaür (Alt Empordà). Ciutat: Vilaür. Altitud en metres en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
queralbs.net
Estació meteorològica de Queralbs (Ripollès). Condicions actuals: Vent, pluja i tendència, pluviometria, vent tendència, màxima i mínima, informació detallada i dades climàtiques, méteo i webcam. Pàgina provisional. Disculpeu les molèsties.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT