GRUPS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
9 Barris Imatge
Conjunt de personetes que cobreixen amb les seves càmeres (fotogràfiques i de vídeo) el que passa al barri. Fotografies que són un reflex de les activitats i actes que es celebren al barri de Prosperitat, a Nou barris, Barcelona i a tota la resta del món.
9visionsAND
Són 9 companys de fotografia, de l'escola d'art del Comú d'Andorra la Vella que s'han agermanat per donar una visió diferent dins el món de la fotografia. Punts de vista diferents sobre aquest art i exposició periòdica dels seus treballs.
Acció Fotogràfica Ripollet
Associació, nascuda el 2009, d'un grup d’amants de la fotografia, amb l'objectiu de divulgar aquesta afició a Ripollet i crear un fons pel poble. Fan d'aquest interès una activitat lúdica i d'aprenentatge a través de l'intercanvi d'experiències.
AFCA Associació Fotogràfica Canalina d'Aficionats
Pàgina web de l’AFCA Associació Fotogràfica Canalina d'Aficionats, entitat cultural dedicada a la fotografia del municipi de Canals, comarca de la Costera. Informació dels cursos, tallers i multitud d’activitats que organitza i realitza l’entitat.
afifoto · aficionats a la fotografia
Espai independent que naix amb el recolçament de les associacions fotogràfiques de la Federació Valenciana de Fotografia, però que dona la possibilitat a qualsevol associació fotogràfica i fotògraf, de tindre el seu propi lloc a Internet.
Afoboi - Associació Fotogràfica de Sant Boi de Llobregat
Pàgina de l’Afoboi, l’Associació Fotogràfica de Sant Boi de Llobregat, al Baix Llobregat. Inclou informació de l’entitat, les activitats desenvolupades, dels seus membres, agenda, notícies i contacte amb l’entitat.
AFOCER - Agrupació Foto Cine Cerdanyola Ripollet
Els objectius són l'ensenyament, promoció, difusió i conservació de la fotografia. Per aconseguir-ho organitzem periòdicament cursets, seminaris i tallers de les diverses tècniques fotogràfiques.
AFONIB, Associació de Fotògrafs de Natura de les Illes Balears
Fotògrafs i filmadors de natura de les Illes. Aficionats i professionals de flora-fauna terrestres, fotografia i filmació submarina, paisatges, macrofotografia, fotografia aèria, fotografia de muntanya, viatges naturalístics, fotografia de denúncia, ...
AFOTOV
Amics de la Fotografia de Vallromanes. Etiquetes comentaris: Amics de la Fotografia de Vallromanes, concursos de fotografia, Festa Major Sant Miquel, premis de fotografia, Vallromanes. Ral·li fotogràfic i el Concurs de Fotografia Premi Sant Miquel.
Agrupació Fotogràfica Cambrils
Associació cultural, fundada l’any 1972 a Cambrils. Treballa a nivell general en la recerca, recull i recuperació d'imatges fotogràfiques antigues o modernes tant en la vessant documental sobre Cambrils, com en treball fotogràfic d'autor. 30 membres.
Agrupació Fotogràfica Cine Club Bahia
Agrupació fotogràfica de Palamós des de 1970. Presenta una exposició fotogràfica col·lectiva a la sala polivalent La Gorga, al carrer Ave Maria, 3. Del 23 d’octubre al 28 de novembre de 2010. Dimarts a dissabte 18 a 20h. Diumenges i festius 12 a 14h.
Agrupació Fotògrafica d’Algaida
En la nostra web s'hi poden trobar fotografies antigues i actuals de Pina, Randa i Algaida, que són els tres nuclis de població que formen el Municipi d'Algaida. Algunes fotografies van acompanyades de text explicatiu. Web està en creixement.
Agrupació Fotogràfica d'Arenys
Espai a internet de l’Agrupació Fotogràfica d'Arenys de Mar (Maresme). Web de l' AFA, dades de l’entitat amb informació de la contrarellotge de fotografia digital, fotografia digital, i informació i lliurament de VI Lliga Social de Fotografia de l'AFA.
Agrupació Fotogràfica d'Arenys de Mar
L’AFA és una entitat sense lucre que, com diu els estatuts, té l’objectiu primer de promoure, difondre i fomentar la fotografia. Organització de cursos, tallers, exposicions, la lliga social, sortides/passejades fotogràfiques a l’abast dels associats.
Agrupació Fotogràfica de Catalunya
Pàgina oficial de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya. És una institució dedicada a la fotografia al nostre país. Va ser fundada a Barcelona l’any 1923. Butlletí, concursos, notícies, temes obligats, exposicions, opinió del soci, enllaços, museu…
Agrupació Fotogràfica de Salt
Entitat dedicada a promoure la fotografia entre afeccionats, organitza i participa en activitats que fomenten l'exercitació i la difusió de la fotografia en tots els seus camps. Presentació, butlletí, fotos en cartells de la vila, fotografies dels socis.
Agrupació Fotogràfica de Tarragona
Benvinguts al portal de la agrupació fotogràfica de Tarragona. Informació de la fotografia, l’entitat, i les activitats que organitza; Concursos, actes i cursos de fotografía bàsica, fotografía avanzada, i tècniques fotogràfiques amb Photoshop.
Agrupació Fotogràfica de Torelló
L'Agrupació Fotogràfica de Torelló es va constituir el 1974, però els seus orígens són anteriors. Va organitzar un concurs fotogràfic que va agafar àmbit estatal, el concurs Castell de Torelló. A més també se'n fan de diapositives.
Agrupació Fotogràfica de Torelló - Bloc
L'Agrupació Fotogràfica de Torelló es va constituir com associació el 1974, primera acta de l'entitat, però els orígens són anteriors. L'AF de Torelló posa en marxa el projecte anomenat FotoClips, és a dir, audiovisuals de creació de 5 minuts de durada.
Agrupació Fotogràfica de Viladecans
L'any 1961, es fundà l'Agrupació Fotogràfica de Viladecans, la qual va passar a formar part del patronat de cultura i esports, a fi de poder disposar de local i tenir-ne accés a subvencions. Concurs "Ciutat de Viladecans". Acta tema lliure, Viladecans.
Agrupació Fotogràfica d'Esparreguera
Espai web de l’Agrupació Fotogràfica d'Esparreguera, el Baix Llobregat. Activitat general. Com sabiem al curs passat ens haviem de moure, així que hem deixat el local del carrer de Baix i hem tornat al pis del carrer Hospital 39. Us hi esperem a tots!
Agrupació Fotogràfica Diafragma Vilafranca
Web de l’Agrupació Fotogràfica Diafragma Vilafranca del Penedès. És una agrupació fotogràfica oberta a tothom, en que pots gaudir de sessions de models, concursos i rallys fotogràfics ... Apuntat! Secció del Casal Societat la Principal de Vilafranca.
Agrupació Fotogràfica d'Igualada
Web de l'Agrupació Fotogràfica d'Igualada, dedicada a la fotografia, cursos de fotografía, exposicions i activitats socials. Organitzadora del concurso Ibèric, Trofeu Pell y concurs social de fotografíes. També de la matinal fotogràfica Enfoc.
Agrupació Fotogràfica Gavà
Entitat fundada l'any 1951. L'Agrupació Fotogràfica fa durant l'any varies sortides fotogràfiques. Els anys 1969 a 1982 fou l'etapa més activa i de més renom de l'AFG. Diversos associats von obtenir nombrosos premis nacionals i internacionals…
Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Sant Feliu de Guíxols
Web d'aquesta associació d'entitats de les comarques gironines dedicades a la fotografia sorgida a Sant Feliu de Guíxols. L’entitat ha celebrat els 40 anys vol dir que darrera seu té una llarga trajectòria, amb la qual s’ha definit plenament. Activitat.
Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Sant Feliu de Guíxols - No oficial
Web no oficial d'aquest grup d'entitats de les comarques gironines dedicades a la fotografia sorgida a Sant Feliu de Guíxols. Té delegacions a Arbúcies, Banyoles, Blanes, Contrallum, Enfoc, Olot, Salt, Palamós i Sant Feliu de Guíxols.
Agrupació Fotogràfica Ontinyent
L'AFO va ser constituïda a l’any 1983. Les instal·lacions de què disposa consten d'un local de seu social, amb 2 instal·lacions, i equips per a ús dels seus socis i alumnes. Informació general, noticies i activitats, galeria, Flickr, contacte i Facebook.
Agrupació Fotogràfica Prat
Web de l’Agrupació Fotogràfica Prat, entitat sorgida l’any 1980 quand Manuel Mayench crea el “Club de clientes Maytor 2006”. La nova junta directiva organitza grups de treball per a l’organizació dels actes a celebrar l’any 2009, del 25è aniversari.
Agrupació Fotogràfica Prat - Bloc
Associació cultural fundada l’any 1984 al Prat de Llobregat (Baix Llobregat). L’objectiu principal és divulgar i fomentar l'art fotogràfic principalment a través d'exposicions i cursos, col·laborant així en el creixement intel·lectual de les persones.
Agrupació Fotogràfica Sant Joan Baptista de Sant Adrià de Besòs
L'Agrupació neix l'any 1949 de les inquietuds d’uns amics amants de la fotografia i veïns del barri de Sant Joan Baptista de Sant Adrià de Besòs. El 1981 a Manresa amb 23 entitats més creen l'Assemblea Constituent de la Federació Catalana de Fotografia.
Agrupació Fotogràfica Tallers d'Arts i Oficis de Berga
Pàgina de l’Agrupació Fotogràfica Tallers d'Arts i Oficis de Berga, la secció fotogràfica d’aquesta entitat. Informació general, concursos, tallers, exposicions, calendari cíclic, Sicília, web socis, i fotos mensuals.
Agrupación Fotogràfica de Montcada i Reixac
L’AFOTMiR, neix al 1987 unint treball i esforç de fotògrafs aficionats de Montcada. Els objectius que l’entitat des de l’inici: la promoció, difusió, ensenyament i conservació de la fotografia. La versió en català, principal de la web, no és operativa.
Agupació Fotogràfica Sant Just
Entitat fundada l’any 2011 a Sant Just (Baix Llobregat). Agrupa aficionats a la fotografia. Estudia, promociona, desenvolupa i potencia la fotografia, per la seva rellevància històrica i científica, per tractar-se d'un fet cultural i un document social.
Amics de la Foto de Lleida
Amics de la Foto de Lleida, es un grup d'amics aficionats a la fotografia. Pretenem gaudir d'aquesta afició, i organitzem activitats relacionades amb la fotografia. Ens trobem els dissabtes tarda a la botiga Sirera. Totes les activitats són gratuïtes.
Amics de la Fotografia de la Vall de Llemena
Pàgina d’aquesta associació d’aficionats a la fotografia del municipi de Sant Gregori i els pobles de la Vall del Llémena. Informació de les activitats. La web no està del tot operativa.
Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí
Associació que ,ara fa deu anys de la fundació. El nostre objectiu, és promocionar i potenciar la fotografia a través de tot un seguit d’activitats que en molt casos l’abast no només és limita a la nostra població sinó a la resta del territori.
Amics de la Fotografia de Vallromanes
Activa entitat vallesana: Concurs de Fotografia, exposicions, ral·li fotogràfic Vallromanes, exposició de fotografia al Casal, concurs de fotografia Sant Miquel, passejada fotogràfica Vallromanes i Serralada Litoral.
Amics de la Fotografia de Vilanova d'Escornalbou
Pàgina i lloc de trobada per a tots els aficionats a fer fotos, que ens agrada mirar fotos i que també tenim voluntat d'aprendre dels altres. És un lloc on penjar les nostres obres perque tot-hom les pugi admirar i també crititicar-les constructivament.
Aprofot - Associació Provincial de Fotògrafs Professionals de la Província de Tarragona
Pàgina oficial de l’Associació Provincial de Fotògrafs Professionals de la Província de Tarragona. És el lloc de referència per als professionals de les contrades tarragonines i un punt d'informació per als associats.
Associació Catalana de Fotografia i Imatge Digital
La finalitat d’aquesta associació és la difusió i promoció de la fotografia com a mitjà d’expressió artística, així com fomentar i recolçar la creativitat, per a millorar tècnica i poder compartir coneixements entre els seus associats.
Associació Cinematogràfica i Audiovisual Tramuntana
Web de l'ACAT. Pretén ser una associació de creació, difusió i promoció de cinema i del món audiovisual en general. Joves de Figueres i de la província de Girona amb inquietuds audiovisuals formem el grup. Festival Festicurts Figueres.
Associació Cultural Fotoconnexió
L’objectius promoure l’estudi, investigació, conservació i difusió de la fotografia i l’audiovisual en tots els seus aspectes, principalment en àmbit català. Fotoconnexió és una associació cultural sense ànim de lucre creada a Barcelona el 2011.
Associació Cultural FotoFilm Navàs
Entitat creada a Navàs (Bages) l’any 1978 amb l'objectiu d'associar als seus cineastes amateurs. Participació i organització en concursos de fotografia i cinema. El 1980 va presentar uns curts rodats pels seus socis. Història, membres i fotos.
Associació de Fotografia Digital de Barcelona
Asociació de fotógrafs creada al 2004. El punt de trobada virtual de l'associació es el fòrum de fotografia, que prengué forma al mon real. Malgrat ser de recent constitució, agrupa un bon nombre de afeccionats i professionls de gran experiència.
Associació de Fotografia Jaume Oller
Pàgina de l’Associació de Fotografia Jaume Oller de Granollers. Imatges de les flors del prunus. L’ambientillo de la nostra Associació Fotogràfica Jaume Oller. El lliurament de Premis al Palau, i les activitats regulars de l’entitat.
Associació de Fotógrafs Professionals de Girona, (AFPG)
Pàgina oficial de l’Associació de Fotógrafs Professionals de Girona, l’AFPG. Informació dels associats professionals de la demarcació de Girona, sistema de cerca i petició de nous associats online.
Associació Foto i Vídeo Santa Perpètua AFOVISP
Lloc oficial de l’Associació Foto i Vídeo Santa Perpètua, AFOVISP. És una entitat de Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental) de dicada a aquest art. Organització de tallers, exposicions, projeccions, i sortides fotogràfiques a l’entorn.
Associació Fotogràfica Bocairent
Web de d’aquesta entitat. L'AFB neix a principis de març del 2009, però la seva creació, és fruit de la il·lusió i el treball d'un grup de persones que comparteixen una afició per la fotografia. Història, activitats, notícies, contacte i foro del Flick.
Associació Fotogràfica Canalina d'Aficionats - AFCA
AFCA, Associació Fotogràfica Canalina d'Aficionats va ser fundada al juliol de l'any 1988 per un grup de gent que es va coneixer a un curset de fotografia. Vol difondre la fotografia mitjançant les activitats que realitza.
Associació Fotogràfica de Cerdanya
Entitat creada a través dels tallers de fotografia que s'han fet al Museu Cerdà. L’associació està federada a la Federació Catalana de Fotografia. Vol reunir als professionals i amateurs. Sortides fotogràfiques, excursions, concursos, exposicions, etc.
Associació Fotogràfica de Cunit
Web de l’AFCunit. Foment i difusió de la fotografia en els aspectes artístics, científics, culturals i educatius, organització de cursos, conferències, projeccions, exposicions, concursos, excursions, pràctiques de laboratori i investigació de la tècnica.
Associació Fotogràfica de Gràcia (AFG)
Entitat que divulga i cataloga l'obra fotogràfica del Caputxí Robert de la Riba. Organitza cursos i tallers de fotografia. història, les vivències i activitats del nostre col·lectiu, els Amics d'en Robert de la Riba, format per exalumnes de Pompeia.
Associació Fotogràfica de l'Ametlla del Vallès (AFA)
Entitat que promou la fotografia i tot un seguit d'activitats relacionades. Galeria de fotografies fetes pels integrants de l'associació. galeries de fotografies podreu veure el treball fotogràfic realitzat i promogut des de l'Associació.
Associació Fotogràfica de Moja
Pàgina de l’AFM, l’Associació Fotogràfica de Moja. Moja és una entitat de població del municipi d’Olèrdola, a la comarca de l’Alt Penedès. Inclou informació d’actualitat de les activitats realitzades, fòrum, galeria, entrevistes i dades de contacte.
Associació Fotogràfica de Vallirana
Grup de persones, unides aficionades a la fotografia amb desig de fer partícips a tothom que l’interessi el món fotogràfic i que, al mateix temps, estigui interessat a fomentar i divulgar l’art de la fotografia, en totes les seves besants i varietats.
Associació Fotogràfica Flash Gelida
Web de Flash Gelida, aquest espai està dedicat al mon de la fotografia, desitgem que us agradi i que us pugui ser de utilitat. Estem oberts a qualsevol col-laboració, comentari o aportació de la vostra banda. Informació i Butlletí. 14 anys.
Associació Fotogràfica i Cinematogràfica AFIC Blanes
L' Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica AFIC de Blanes, és una entitat dedicada al món de la fotografia que ha complert 50 anys de vida. Fotografia color, blanc negre, nikon, canon, quillat, foc, concursos El portal de la foto a Blanes.
Associació Fotogràfica La Safor
L'Associació Fotogràfica La Safor és una associació sense ànim de lucre ubicada a la ciutat de Gandia. Desenvolupem una interesantíssima activitat interna i realitzem moltes activitats per tots els aficionats de la ciutat i la resta de la comarca.
Associació Fotògrafs Professionals Comarques de Lleida
Aquest web és un directori de fotògrafs amb un ampli bagatge professional. Podeu fer la recerca per especialitats, per comarques, per l' index alfabètic, o altres criteris. L'entitat que es va fundar l'any 1977 a la capital del Segrià.
Associació Gironina de Fotografia AGFA
L’AGFA es va formar d’una colla d’exalumnes de l’escola de fotografia Multi Fotos, amb la intenció de poder continuar practicant, ampliant coneixements i compartir l’afició a la fotografia. Ens trobem al local de l’associació, carrer Sant Isidre 53.
Associació Gironina d'Entitats Fotogràfiques (AGEF)
Associació nascuda d'una colla d'amics amants de la fotografia, que pertanyen a agrupacions fotogràfiques de l'àrea de Girona. El seu principal objectiu és organitzar activitats conjuntes. El 1997 es constitueix oficialment l’associació.
Associació Montphoto
Concurs Internacional de Fotografia de Natura, una interessant exposició amb les imatges premiades en el certamen internacional MontPhoto a l'abast de qualsevol entitat que la demani. Fotografies reproduïdes en alta qualitat i emmarcades (50x50).
Barcelona Photobloggers
Blog de Barcelona Photobloggers, col·lectiu de fotobloguers de Barcelona (i rodalies). Arxiu, fotblogueant, fòrums, botiga, contacte, informació de l’actualitat de la fotografia, entrades, fotoblogs i ciutats de fotoblogs. El col·lectiu neix l’any 2006.
Càmera Club Sabadell
Pàgina oficial del Càmera Club Sabadell, entitat dedicada a la promoció de la fotografia des d’aquesta ciutat vallesana. Trobades els dilluns i dijous de 19 a 21h al local. El president de l’entitat és Enric Invers Truqué. Web en construcció. Proximament.
Centre de la Imatge de la Diputacio de Girona Inspai
El Centre de la Imatge de la Diputació de Girona és un servei públic especialitzat i constitueix un dels pocs equipaments específics dedicats a la recollida, tractament, conservació, difusió, formació, creació i promoció de la imatge.
Centre Excursionista de Catalunya - Club Alpí Català
Club de Barcelona. Seccions: Centre Acadèmic d'Escalada, muntanya, esquí alpí (CE Catalunya), nòrdic, càmping (CC Catalunya), equip de recerques espeleològiques, geografia i ciències, fotografia, història i art, cinema i vídeo i barrancs. Serveis.
Cine Club Bahia
Web del Cine Club Bahia, agrupació fotogràfica des de l’any 1972. És una agrupació local d'aficionats a la fotografia i el cinema de Palamós i de la comarca del Baix Empordà. Presentació de l’entitat, les seves activitats i contacte.
Clik!
Grup de fotografia de l'Ateneu del Clot. Porta a terme un cop al mes, la presentació de fotografies per a comentar-les entre tots. Les fotografies passan a formar part d’un fons, per a properes exposicions fotogràfiques. Ens reunim tots els divendres.
Club Excursionista Fotogràfic Constantí
Pàgina web del Club Excursionista Fotogràfic Constantí, entitat dedicada a l’excursionisme i a la fotografia des d’aquest municipi de la comarca del Tarragonès. Presenta les bases del Concurs Fotogràfic Vila de Constantí. Fitxa d’inscripció.
Col·lectiu Fotogràfic Margalló
El Col·lectiu Fotogràfic Margalló va ser fundat l'any 1998 a Sant Pere de Ribes (Garraf). Informació de les activitat que organitza, calendari. Organitza les trobades Internacionals d'Agrupacions Fotogràfiques a Sant Pere de Ribes.
Col·lectiu Fotoitaca
Procurem trobar el nostre espai per no deixar d’aprendre, cada dia més, amb els nostres coneixements i els dels altres companys que ens visiten. La saviesa i l’experiència de tots ells ens fan gaudir d’uns moments entranyables.
Col·lectiu Hidroquinona
Hidroquinona, col·lectiu de fotografia. Grup d'apassionats per la fotografia que es va formar cap a l'any 1996. La idea va sorgir d'alguns dels alumnes de cursos de fotografia que es desenvolupaven al centre cívic de Sant Narcís (Girona).
El Club de la Foto
Pàgina d'aquesta associació de Barcelona amb informació del punt d'encontre, fotografies d'alguns membres i activitats en què participen. Associació sociocultural que pretén impulsar la creació fotogràfica al districte d'Horta-Guinardó de Barcelona.
Enfoca Entitat fotogràfica de Calafell i comarca
Som una entitat sense anìm de lucre, creada per dinamitzar tot el món al voltant de la fotografia de Calafell i la seva comarca. Notícies i activitats de l’entitat. També podeu seguir les nostres activitats al nostre grup de flickr.
Espai de Fotografia Francesc Català-Roca
Informació sobre les activitats i serveis (laboratoris de revelat i positivat, biblioteca, les webs més interessants sobre fotografia i fins i l'obra del gran mestre. T'esperem a l'Espai ben aviat. El domicili social està situat al carrer Diputació (Bcn).
Espaifotografic
Espaifotografic és una web de fotografia on tothom hi té lloc. Un espai per compartir i gaudir la nostra afició. Pots saber moltes informacions: Dades generals, qui som, o bé contactar amb nosaltres per a suggerir.
Federació Catalana de Fotografia
La Federació Catalana de Fotografia, va néixer l’any 1982. La Federació intenta ser el mitjà d'agermanament i de connexió de tots els que tenen com afecció la fotografia a Catalunya. Exposicions, concursos, galeries, associacions directori fotogràfic.
FFS Foto Flash Sacalm
Grup d'aficionats a la fotografia que organitzen sortides, xerrades, tallers, exposicions i sessions fotogràfiques de les modalitats de fotoperiodisme, fotografia nocturna, modelatge, bodegons, etc. Mensualment participem a la Fotolliga.
FICC Fons d’Imatges del Comerç de Catalunya
Una mostra virtual de la tradició comercial que ha ha perdurat, per la bellesa d'aquests establiments, valor històric, arquitectònic i comercial. Inici, cercador de projectes, notícies, exposicions, museu, promocions, Canal FICC i les dades de contacte.
Foto Art Manresa
Pàgina oficial del Foto Art Manresa, entitat fundada l’any 1976. Disposa de la Sala d'exposicions de FotoArt situada al Casal de Les Escodines de Manresa. Tota l’activitat del grup. La web oficial redirecciona a l’adreça facebook de l’entitat.
Foto Art Manresa
Foto Art Manresa es remunta a una altra organització que tingué l’activitat entre el 1950 i el 1970. Era el Foto Club Manresa, que actuava com a secció del Centre Excursionista de la Comarca de Bages. Dades, agenda, exposicions, concursos i cursos.
Foto Club Centre Cultural Alaior
Web del Foto Club Centre Cultural Alaior. Concurs fotogràfic del Centre Cultural, Un dia amb Paco Elvira, sortides, concursos, sortida nocturna, Flickr i enllaços. Tornam a posar en marxa les sortides fotogràfiques del Foto Club d'Alaior.
Foto Club f/llum
Web del Foto Club f/llum de Ferreries (Menorca). La seu disposa de laboratori de revelat, flashos d’estudi, portafons, ordinador, projector diapositives, marcs exposicions, curs fotografia en vídeo, revistes, … Web en castellà i continguts en català.
Foto Club Guilleries
Foto Club Guilleries de Sant Hilari Sacalm. És la secció fotogràfica d'Excèntrica. La tardor no ve, però el Foto Club Guilleries i la Secció Fotogràfica Centre d'Arbúcies s'han posat d'acord per portar-la al Saló de Tardor que s'ha inaugurat a Can Rovira.
Foto Club La Llagosta
Agrupació fotogràfica d’aquest municipi vallesà. Durant l’any porta a terme el concurs nacional de fotografia de la Festa Major, concurs de fotografia del Dia de la dona, participació a la fira de Sant Ponç o col·labora amb d’altres entitats del poble.
Foto Club Sallent
Entitat que realitza activitats, amb una tradició arrelada de fa mes de 50 anys. Divulga la fotografia artística, documental, i ac-tuar com a arxiu memorístic de Sallent, en la festes del poble, carnestoltes, Enramades, Festa Major, etc.
Foto-Cine Mataró de la UEC
Grup dedicat a la fotografia i el cinema amateur. Activitat a l´entorn de l’ensenyament, convocatòria de salons estatals i internacionals, tallers experimentals i exposicions: Concurs Continuat Anual de Fotografia des de l’any 1970 ininterrompudament.
Fotoclub Cercle Artístic Ciutadella
Espai web del Fotoclub Cercle Artístic Ciutadella, de Ciutadella, Menorca (Illes Balears). Inclou informació general de l’entitat, notícies, junta, galeries, concursos, fòrum, enllaços vinculats i informació de la marató fotogràfica que organitza.
Fotoclub Terrassa
Associació fotogràfica de Terrassa: cursos, seminaris, tallers, sortides, conferències, audiovisuals, llibres i revistes de fotografia i laboratori fotogràfic. Estem a la nostra seu els divendres de 20:00 a 22:00, i els dies que tenim activitats.
Foto-Film Calella
Entitat cultural, fundada l'any 1966 provinent de la secció local de la UEC. Promoció, divulgació i popularització de la imatge a través de tots els camins; fotografia, el cinema, el vídeo... i oberta al futur per aplicar totes les noves tecnologies.
Fotògrafs per la Pau
Blog de Fotògrafs per la Pau. Fotògrafs per la Pau és una ong integrada per professionals de la fotografia, compromesos amb la cultura de la Pau. Recentment hem rebut el premi Liberpress France d’associacions. Imatges d’aquest premi.
FotositGES - Secció Fotogràfica del G.E.S.
Web del G.E.S., la secció fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans. El Fotositges, l’agrupació fotogràfica del grup d'estudis sitgetans, premis que han recaigut en bona part a membres de la nostra agrupació, concursos i tutorials.
Fotospai Vinaròs
Grup d’aficionats a la fotografia, que començà comentant fotos dels carnestoltes de Vinaròs, tenien més de 3000 fotos. D’ací neix Fotospai, espai fotogràfic. Dona a conèixer a través de la fotografia, activitats festives, culturals, socials i esportives.
Fundació Foto Colectania
Entidad privada centenària, creada a Barcelona l’any 2002. Difusió de la fotografía i coleccionisme a través d’exposicions, activitats (coloquis, seminaris, viatges, …) i l’edició de catàlegs. Colecció d’obres d’autors espanyols i portuguesos des de 1950.
GIF Associació Cultural Grup d'imatge i Fotografia
Web de l’Associació Cultural Grup d’Imatge i Fotografia de Blanes GIF. Els fins de l’associació són promocionar i difondre la cultura, aprofitant les disciplines artístiques, especialment la fotografia i les imatges en moviment, promovent-ne l’ús popular.
Gramenet Imatge Solidària
Associació formada per fotògrafs i ciutadans de Santa Coloma de Gramenet que partint de la fotografia per la sensibilització, preten sensibilitzar als ciutadans en els valors humanístics de la imatge, incitar a la reflexió sobre les injustícies del món.
Grup de Fotografia Castelldefels
El GFC es una asociació cultural, sense ànim de lucre, que va ser creada a finals de l’any 1988 per un grup d’aficionats locals als que els unia una mateixa fi, i una mateixa afició: la fotografía. La versió en català de la web, no és operativa.
Grup de Fotografia La Finestra
Associació cultural que es va formar l'any 1999 al barri Les Planes de Sant Joan Despí (Baix Llobregat). Dins de l'entitat hi han persones de totes les edats i ens agrada molt la fotografia. Exposicions, concursos, material ocasió, notícies, ...
Grup Foto Roquetes
Els components del Grup Foto Roquetes entrades etiquetades Totes les entrades Enllaços d'interès pàgines interessants Activitats amb el Grup Foto Roquetes i vincles amb les xarxes socials. Xicle de xerrades de consciència crítica,
Grup Fotografia d'Argentona
Nou lloc d’aquest associació que organitza activitats relacionades amb el món de la fotografia. Una colla d’argentonins i argentoni-nes que ens hem animat a tirar endavant aquest grup. Activitats relacionades amb la fotografia i intercanvi d’experiències.
Grup Fotogràfic Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa
Els Amics de les Arts i Joventuts Musicals ha acollit col·lectius sota l'epígraf de grup fotogràfic de l'entitat. L'any 2016, la secció de fotografia inicia etapa, considerant la fotografia eficaç constructor de continguts documentals i de valor artístic.
Grup Fotogràfic Arenys de Munt
Web del Grup Fotogràfic Arenys de Munt, al Maresme. En aquesta pàgina hi ha totes les activitats que fan: exposicions, concurs de Sant Martí, la lliga, sortides, el curset i vincles a altres pàgines, un cercador i humor.
Grup Fotogràfic Argent
Blog del Grup Fotogràfic Argent de Premià de Mar, Maresme. El grup va néixer el 1999 per aplegar als aficionats premianencs a la fotografia en una entitat que els ajudés a desenvolupar aquesta afició. Formació tècnica i local cedit per l’ajuntament.
Grup Fotogràfic de Puig-reig
Àlbum fotogràfic del grup, de fotografies sobre el poble de Puig-reig (Berguedà). Els seus racons, les seves festes i la seva gent. Tothom pot afegir-hi les seves fotos i comentaris.
Grup Fotogràfic El Gra
Dedicats al foment i coneixement de la fotografia. Cursets fotografia bàsica, avançada, foto digital. Revela en el laboratori. Estudi de foto. Cursets d'introducció i perfeccionament a la fotografia, noves tècniques fotogràfiques i digitals, etc. Rubí.
Grup Fotogràfic Manlleu - GFM
Grup format l’any 1982, per compartir experiències tot un grup d'amics aficionats a la fotografia. Entregues de fotografies, exposicions, concursos, conferències, demostracions de tècniques, sortides per fer fotos, audiovisuals, etc.
Grup Fotogràfic Niepce de Saint Victor
Web del Grup Fotogràfic Niepce de Saint Victor. El grup fotogràfic Niepce de Saint Victor va nèixer amb la voluntad de fotografiar els diferents espais del barri de Sant Andreu de Barcelona. Actualitat del grup i informació del barri.
Grup Fotogràfic Roda
Espai a Internet del Grup Fotogràfic Roda, agrupació cultural formada per aficionats a la fotografia del municipi de Roda de Ter o d’altres municipis de la comarca d’Osona. Informació de l’actualitat, membres, exposicions, tutorials, i activitats.
Grup Iluro Foto
Pàgina del Grup Iluro Foto. L’entitat està composta per un bon grup d'apassionats pel món de la fotografia de Mataró (Maresme). El grup organitza tota mena d'activitats relacionades amb el món de la fotografia.
Grup Iluro Foto
Associació cultural fundada el 2005. Som un grup de gent que, apassionats pel món de la fotografia, ens vam constituir com a tals cap a finals del 99, per tal de poder organitzar i participar conjuntament d'activitats relacionades amb la nostra afició.
Grup Photosagrera
Un punt de trobada dels aficionats a la fotografia. Promou activitats dirigides als aficionats la fotografia i per persones que vulguin iniciar-se, impulsant tallers, xerrades, cicles d'exposicions, en col·laboració amb entitats del barri de la Sagrera.
Kevlar Fotoperiodistes
Associació creada al 2003 a Bosnia-Herzegovina per un grup de fotoperiodistes units en posar la fotografia i al periodisme al costat de causes oblidades, i promoure i establir diàleg per construir, des de la fotografia, una societat més justa i solidària.
La Poma de Ponent
La Poma de Ponent és un WebBlog sobre fotografia i Mac desde les Terres de Ponent. ScreenCast, imatges personals i fotògraf de la setmana …
Objectiu Natura, Associacio de Fotògrafs de Natura
Aquesta associació, neix d'un grup de fotógrafs i amics amb les mateixes inquietuds i objectius. L'interès per la fotografia i per la naturalesa. Realitzar, organitzar i/o promoure activitats relacionades amb la fotografia de la natura. Activitats.
Olot Fotografia
Entitat cultural que organitza tallers, cursos, activitats, seminaris, conferències o sortides relacionats amb la fotografia, i centra els interessos en la fotografia. L’actuació més visible de l’associació ha estat i és la mostra Olot fotografía.
Photobloggers de Menorca
Web dels Photobloggers de Menorca. Fa un any es va crear el fórum de fotobloggers de Menorca, un autèntic punt de trobada per a tots, on compartir tant els nostres coneixements com les nostres dubtes, anècdotes o simplement fotos.
Secció de Fotografia de l’Ateneu Popular Calonge
Secció de Fotografia de l’Ateneu Popular Calonge. Inclou informació del Concurs de Fotografia Pere Caner: veredicte, galeria, guanyadors del concurs. Bases Concurs de Fotografia de la Festa Major de Fals i bases del Concurs ClickAbrera.
Secció de Fotografia del Centre Excursionista de Banyoles
El CEB, disposat a afegir a la seva tasca natural aficions complementàries, des del començament del seu funcionament va iniciar els concursos de fotografia, que en un primer moment només van tenir la participació d’alguns pocs excursionistes …
Secció Fotogràfica Centre d'Arbúcies
Espai de la Secció Fotogràfica Centre d'Arbúcies, amb les dades d’aquesta agrupació fotogràfica, d'aquest municipi de la Selva. Informació general, classificació de la fotolliga, notícies i activitats ordinàries.
Societat Catalana de Fotògrafs de Natura SCFN
Bloc oficial. Els fotògrafs de natura de Catalunya ens hem agrupat dins de la centenària Institució Catalana d’Història Natural, societat filial de l’IEC. Hem format un grup de treball autònom amb professionals i aficionats a la fotografia de natura.
Terra de Ningú
Associació fotogràfica i espai per a tothom, on cadascú pugui exposar les seves fotografies, aquelles imatges que us han marcat la vida, cada mirada, cada somriure, cada moment de cada viatge, quedat immortalitzat a la retina per sempre.
Tossa Paradís Fotogràfic
Grup sorgit després de molt de temps fent sortides fotogràfiques, tallers i xerrades sobre fotografia amb Jordi Ferré, fotògraf professional establert a Tossa de Mar des de 1984 i el fotògraf aficionat Miquel Angel Artús Illana, resident a Tossa.
Ull de Peix - Grup de Fotografia
Ull de Peix és un grup de fotografia que s'inicia a la tardor de l’any 2.002 al Guinardó. Està format per un grup de persones interessades en la fotografia. Bàsicament el que fem és: Fotos (és evident, però s'havia de dir). Exposicions col·lectives.
UllPlà Associació Fotogràfica
Web de l’UllPlà, l’Associació Fotogràfica del Pla de Santa Maria, Alt Camp, Tarragona. Galeria d'imatges: 100411excursio, colors1, mostra4, hivern09, mostra3, tardor09, mostra2, estiu, mostra1 primavera. Activitats i concursos de l’entitat.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT