LLEIDA


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
casacota.cat - Sant Martí de Canals
Webcam, informació i fotografies d'aquest poble del municipi de la Conca de Dalt. Dades meteorològiques d'estació, detectors de llamps, enllaços a xarxes de dades. No hi han dades d'altres organismes o estacions, només fa accessibles les dades locals.
Coll de Nargó - Meteoclimatic
Estació amb segell Meteoclimatic de qualitat destacada a Coll de Nargó (ESCAT2500000025793A). Zona periurbana de muntanya a l’Alt Urgell. Observador: Josep Maria Gasca Grau. El temps actual, gràfiques estadístiques i previsió.
Dades Meteorològiques de Barruera - Camp d'Aprenentatge de la Vall de Boí
Dades Meteorològiques de Barruera des del Camp d'aprenentatge de la Vall de Boí (Barruera). Longitud: 0º 47' 59" E. Latitud: 42º 30' 05" N. Altitud: 1090 m. Temperatura, humitat, pressió i vent. Dades actualitzades cada 15 minuts.
Dades meteorològiques de Cervià
Dades enregistrades des de gener de 1996 amb una estació automàtica Davis. Les dades que inclou han estat enregistrades amb una estació automàtica Davis situada a Cervià de les Garrigues. Per a més informació podeu contactar.
Dades meteorològiques de Vinaixa
Dades meteorològiques enregistrades des de l’any 1992 amb una estació Davis. Estació automàtica Davis. Les dades que inclou han estat enregistrades amb una estació automàtica Davis situada a Vinaixa (les Garrigues). Per a més informació contacteu.
El Temps - Previsió per a Lleida - 324.cat
El temps a Lleida del 324.cat. Previsió per avui. Mín./Màx. Matí, Tarda, Nit. Previsió. Estat del cel poc ennuvolat/molt ennuvolat, al matí / a la tarda. De dilluns a diumenge... Previsió pròxims dies. La previsió: Lleida 13º E 8 59 987.
El Temps a Sant Martí de Canals
Aquesta secció és només accessible a alguns grups restringits d'usuaris registrats. la Conca de Dalt, a la comarca del Pallars Jussà. La Conca de Dalt vista des de Sant Joanet. Dades del temps al municipi.
Estació Meteorològica de l’IES Seròs
Pàgina d’EduMET, la xarxa meteorològica educativa de Catalunya de l’Estació Meteorològica de l’IES Seròs. Dades de l’estació: Longitud: 0º 24' 41" Latitud: 41º 27' 51" Altitud: 110 m. Dades actualitzades cada 30 minuts.
Eth Temps en Aran
CEIP Loseron - ZER Val d'Aran (Naut Aran). Latitud: 42º 37' 47.5" N -- Longitud: 1º 07' 3" E Altitud: 1149 m. Dades de l'estació en Temps Universal (T.U.). Dades actualitzades cada 30 minuts: Temperatura, humitat, pressió, vent, pluja, …
La Metereologia i el Temps - Camp d’Aprenentatge de la Vall de Boí
Evolució de la temperatura en les darreres 24 h, vents, radiació solar, tempratures i totes les dades d’aquest camp a Barruera on, a més, i podeu consultar les activitats que s’hi fan. Propostes, novetats, fenologia, ... Josep Ma Serrano i Farrera.
Meteo Gimenells
Espai dedicat a la meteorologia i la natura, on trobareu prediccions, imatges i informacions relacionades amb la natura. Predicció per a Gimenells (Lleida), que fan meteo.cat, aemet i eltiempo.es, radars del servei meteorologic de Catalunya i d'aemet.
Meteopallars
Meteorologia del Pallars. Tot sobre l'actualitat meteorològica de la comarca del Pallars Sobirà. Si us apassiona la meteorologia i el Pirineu, en aquest blog hi trobareu tota la informació relativa de la zona.
MeteoPirineu
Lloc web que té el propòsit d'estructurar i difondre les dades climàtiques que recopilen les estacions meteorològiques del Pirineu. Més enllà del funcional i de l'atractiu hem estat capaços de dotar aquest espai de dades que realment fossin profitoses.
Meteorograma de l'Estació de Torres de Segre
Meteorogrames de l'estació de Torres de Segre (Segrià). Meteorograma dels 2 últims dies. Meteorograma dels 10 últims dies. Meteorograma dels 20 últims dies. Temperatura, humitat, pressió, pressió acumulada, velocitat i direcció. Infomet.
MeteoSolsonès
Web meteorològica centrada en la comarca del Solsonès, però que inclou dades, previsions, models, imatges de satèl·lits i radars, webcams, etc. d'arreu del món. Dades de la contaminació atmosfèrica.
Meteosort - Observatori Meteorològic de Sort
Completa informació de l’estació automàtica de Sort: Mapes models, l'efecte Fogony (Föhn), els aparells meteorològics l’estació de radiosondatge de Sort, links d'interès, visites guiades a l'observatori, fotografies de l'observatori, climatologia, ...
Oliana Meteocat
Pàgina informativa de l'Estació Meteorològica Oliana Meteocat. Dades meteorològiques del dia d’avui en les diferents seqüències horàries. Dades per estació. És un servei de la Xarxa Agrometeorològica de Catalunya.
Predicció per Albesa - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Albesa (Noguera). Ciutat: Albesa. Altitud en metres. Elaborat hora local ... També prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en altres 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Alfarràs - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Alfarràs (Segrià). Ciutat: Alfarràs. Altitud. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Algerri - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Algerri (Noguera). Ciutat: Algerri. Altitud en metres. Elaborat hora local ... També prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en altres 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Almatret
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Almatret (Segrià). Ciutat: Almatret. Altitud. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Arres - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Arres (comarca de la Val d’Aran). Ciutat: Arres. Elaborat hora local ... Inclou le prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Arsèguel - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Arsèguel (comarca de l’Alt Urgell). Ciutat: Arsèguel. Elaborat hora local ... Inclou le prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Artesa de Lleida - Aemet
Predicció per Localitats, de l’ Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Artesa de Lleida (Segrià). Ciutat: Artesa de Lleida (altitud: 202 m.) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Bassella - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Bassella (comarca de l’Alt Urgell). Ciutat: Bassella. Elaborat hora local ... Inclou le prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Bellaguarda - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Bellaguarda (Les Garrigues). Ciutat: Bellaguarda. Altitud en metres. Elaborat hora local. També prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Bell-lloc - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Bell-lloc (Segrià). Ciutat: Bell-lloc. Altitud en metres. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Bellmunt d'Urgell - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Bellmunt d'Urgell (Noguera). Ciutat: Bellmunt d'Urgell. Altitud en metres. Elaborat hora local ... També prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en altres 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Bellver de Cerdanya - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Bellver de Cerdanya (Cerdanya). Altitud a Bellver de Cerdanya. Elaborat hora local. Inclou prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Bossòst - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Bossòst (comarca de la Val d’Aran). Ciutat: Bossòst. Elaborat hora local ... Inclou le prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Bovera - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Bovera (Les Garrigues). Ciutat: Bovera. Altitud en metres. Elaborat hora local. També prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Cabó - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Cabó (comarca de l’Alt Urgell). Ciutat: Cabó. Elaborat hora local ... Inclou le prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Canejan - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Canejan (comarca de la Val d’Aran). Ciutat: Canejan. Elaborat hora local ... Inclou le prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Castellar de la Ribera - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Castellar de la Ribera (Solsonès). Ciutat: Castellar de la Ribera. Predicció elaborada en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Cervera - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Cervera (La Segarra). Ciutat: Cervera. Altitud. Predicció elaborada en hora local. També prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Cervià - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Cervià (Les Garrigues). Ciutat: Cervià. Altitud en metres. Elaborat hora local. També prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Corbins - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Corbins (Segrià). Ciutat: Corbins. Altitud. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Els Alamús
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Els Alamús (Segrià). Ciutat: Els Alamús. Altitud. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Estamariu - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Estamariu (comarca de l’Alt Urgell). Ciutat: Estamariu. Elaborat hora local ... Inclou le prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Fígols i Alinyà - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Fígols i Alinyà (comarca de l’Alt Urgell). Ciutat: Fígols i Alinyà. Elaborat hora local ... Inclou le prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Gavet de la Conca - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Gavet de la Conca (Pallars Jussà). Ciutat: Gavet de la Conca. Altitud en metres. Elaborat hora local. Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Gimenells i el Pla de la Font - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Gimenells i el Pla de la Font (Segrià). Ciutat: El Pla de la Font. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Granyanella - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Granyanella (La Segarra). Ciutat: Granyanella. Altitud. Predicció elaborada en hora local. També prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Granyena de les Garrigues - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Granyena de les Garrigues. Ciutat: Granyena de les Garrigues. Altitud en metres. Elaborat hora local. També prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Granyena de Segarra - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Granyena de Segarra (La Segarra). Ciutat: Granyena de Segarra. Predicció en hora local. També prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Guissona - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Guissona (La Segarra). Ciutat: Guissona. Altitud. Predicció elaborada en hora local. També prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Guixers - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Guixers (Solsonès). Ciutat: Guixers. Altitud. Predicció elaborada en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Ivorra - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Ivorra (La Segarra). Ciutat: Ivorra. Altitud. Predicció elaborada en hora local. També prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Josa i Tuixén - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Josa i Tuixén (comarca de l’Alt Urgell). Ciutat: Josa i Tuixén. Elaborat hora local ... Inclou le prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per La Baronia de Rialb - Aemet
Predicció de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a La Baronia de Rialb (Noguera). Ciutat: La Baronia de Rialb. Altitud en metres. Elaborat hora local ... També prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en altres 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per La Molsosa - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a La Molsosa (Solsonès). Ciutat: La Molsosa. Altitud. Predicció elaborada en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Lladurs - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Lladurs (Solsonès). Ciutat: Lladurs. Altitud. Predicció elaborada en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Llardecans - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Llardecans (Segrià). Ciutat: Llardecans. Altitud. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Massoteres - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Massoteres (La Segarra). Ciutat: Massoteres. Altitud. Predicció elaborada en hora local. També prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis.
Predicció per Menàrguens - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Menàrguens (Noguera). Ciutat: Menàrguens. Altitud en metres. Elaborat hora local ... També prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en altres 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Montellà i Martinet - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Montellà i Martinet (Cerdanya). Altitud a Bellver de Cerdanya. Elaborat hora local. Inclou prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Naut Aran - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Naut Aran (comarca de la Val d’Aran). Ciutat: Naut Aran. Elaborat hora local ... Inclou le prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Odèn - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Odèn (Solsonès). Ciutat: Odèn. Altitud. Predicció elaborada en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Oliola - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Oliola (Noguera). Ciutat: Oliola. Altitud en metres. Elaborat hora local ... També prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en altres 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Peramola - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Peramola (comarca de l’Alt Urgell). Ciutat: Peramola. Elaborat hora local ... Inclou le prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Pinós - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Pinós (Solsonès). Ciutat: Pinós. Altitud en metres. Elaborat hora local ... També prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en altres 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Puiggròs - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Puiggròs (Les Garrigues). Ciutat: Puiggròs. Altitud en metres. Elaborat hora local. També prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Puigverd - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Puigverd (comarca del Segrià). Ciutat: Puigverd. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Ribera d'Ondara - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Ribera d'Ondara (La Segarra). Ciutat: Ribera d'Ondara. Predicció elaborada en hora local. També prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Salàs de Pallars - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Salàs de Pallars (Pallars Jussà). Ciutat: Salàs de Pallars. Altitud en metres. Elaborat hora local. Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Sanaüja - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Sanaüja (La Segarra). Ciutat: Sanaüja. Altitud. Predicció elaborada en hora local. També prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Sant Ramon - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Sant Ramon (Segarra). Ciutat: Sant Ramon. Altitud. Predicció elaborada en hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Sidamon - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Sidamon (Pla d’Urgell). Ciutat: Sidamon. Altitud sobre nivell del mar. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Sudanell - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Sudanell (Segrià). Ciutat: Sudanell. Altitud. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Torà - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Torà (La Segarra). Ciutat: Torà. Altitud. Predicció elaborada en hora local. També prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Tornabous - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Tornabous (Urgell). Ciutat: Tornabous (alti-tud m.) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Torrebesses - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Torrebesses (Segrià). Ciutat: Torrebesses. Altitud. Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Tremp - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Tremp (Pallars Jussà). Ciutat: Tremp. Altitud en metres. Elaborat hora local. Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Vilagrassa - Aemet
Predicció per Localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Vilagrassa (Urgell). Ciutat: Vilagrassa (alti-tud m.) Elaborat hora local ... Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Predicció per Vilaller - Aemet
Predicció per localitats, de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), a Vilaller (comarca de l’Alt Urgell). Ciutat: Vilaller. Elaborat hora local ... Inclou le prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8107 municipis d'Espanya.
Servei Meteorològic d'Almacelles
Pàgina del Servei Meteorològic d'Almacelles. Vols saber el temps d'Almacelles i conèixer les temperatures a diari? Actualitzacions cada 15 minuts, estació Huger WMR918. Informació facilitada per L'Ajuntament d'Almacelles.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT