OBSERVATORIS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
AstroPardines, camines pel Cel de Pardines
La Dinamització Cultural Digital al servei de l’Observació Celeste: Nous tallers d’observació celeste, estel·lar infantil i fotografia nocturna, a més del racó de realitat augmentada. Sessions d'observació celeste. Experiències per a compartir.
Observatori Anys Llum
Forma part dels Observatoris de l'Agrupació Astronòmica de Sabadell al Montsec. Imatges curioses: Nevada sobre l'observatori, vista aèrea del conjunt d'observatoris, reportatge sobre els observatoris a TV (arxiu de 11 mg). Característiques i crèdits.
Observatori Aster
Història, fotografies i dades de l'Agrupació Astronòmica de Barcelona. L'observatori va córrer a càrrec dels socis de l'ASTER i corona la seva seu social del Passeig de Gràcia -àtic del número 71- a Barcelona, des de l'any 1953.
Observatori Astronòmic de Castelltallat
L’Observatori Astronòmic de Castelltallat, és un lloc únic per a observar, comprendre i gaudir de l’univers des de la natura. Situada en el centre geogràfic de Catalunya i poc més d’una hora de la ciutat de Barcelona es troba la serra de Castelltallat.
Observatori Astronòmic de la Universitat de València
Observatori Astronòmic de la Universitat de València. Entitat depenent de la UV, on s'hi fa recerca, investigació, docència i difusió cultural del fet astronòmic. Història, instruments, línies d'investigació, utilitats. El centre està ubicat a Paterna.
Observatori Astronòmic de Mallorca
L'Observatori Astronòmic de Mallorca està situat a Costitx, poble de l'illa de Mallorca. Presentació, entitats col·laboradores, investigació, divulgació, notícies, publicacions, congressos, consorci de centres i curset d'iniciació a l'astronomia.
Observatori Astronòmic de Piera
Web de l'Observatori Astronòmic de Piera. Pàgina d’aquest observatori astronòmic que, Joan Guarro, ha anat construint al llarg dels anys. Història, instruments, activitats, fotografies i adreça de contacte de l'observatori.
Observatori Astronòmic de Sampsor
L'Observatori de Sampsor està situat al Pirineu català i fou construït, pedra a pedra, pels membres del GEA. Compta amb 7 cúpules que abriguen 3 telescopis de 41 cm a més d'instrumental menor. Fotografies.
Observatori Astronòmic de Sant Julià de Vilatorta
Observatori plenament operatiu, tot i que falten els motors pel moviment de la cúpula. Situat a la casa que l’avi Joan Sunyé va construir l’any 1950. Cúpula semiesfèrica de 3,9m de diàmetre i telescopi Meade de 8" amb tots els complements necessaris.
Observatori Astronòmic del Parc del Garraf - O.A.G.
Treballa en l'Astronomia: divulgació, activitats educatives per estudiants, conferències, cursets, investigació i observació astronòmica. És a 5km del nucli d'Olivella, edifici “Can Tòfol” de la Diputació de Barcelona. Estacions i col·laboradors.
Observatori Astronòmic les Gavarres
L’Observatori Astronòmic les Gavarres, ubicat a la última planta del Santuari dels Àngels de Girona, neix amb la intenció d’apropar el món de l’astronomia i l’observació astronòmica a tothom qui tingui curiositat per aprendre sobre aquesta ciència.
Observatori Català
Característiques d'aquest telescopi actualment desmontat de Sant Feliu de Guíxols. Va ser creat el 1894 per en Rafel Patxot i Jubert (1872-1964), industrial del suro, gran mecenes i astrònom i meteoròleg amateur.
Observatori de Girona
Pàgina informativa del fitur observatori de Girona (actualment en construcció). Estarà situat a Vall-llobrega (al costat de Palamós), conegut com Can Duran. Material instrumental que hi anirà. Francesc Pruneda i Agustí.
Observatori de l'Agrupació Astronòmica de Sabadell
Pàgina oficial de l'Observatori de l'Agrupació Astronòmica de Sabadell. Observacions en directe de l’observatori de l'Agrupació Astronòmica de Sabadell. Característiques, equipament, observacions i fotografies.
Observatori de l'Ebre
Institut de Recerca fundat a Roquetes (Baix Ebre) el 1904 per la Companyia de Jesús, per tal d'estudiar les relacions Sol-Terra. Congressos, publicacions, departaments, serveis, investigacions, projectes, biblioteca, imatges i visites.
Observatori de Mollet del Vallès
Observatori privat operat per Josep M. Gómez Forrellad. Presentació, instrumental, observació, dedicació, afiliacions i honors. Ha detectat pertorbacions a Júpiter i a Saturn i descobert de mig centenar d'estrelles variables.
Observatori de Pujalt
Observatori que neix l’any 2003 després de molt treball per part de l’Ernest Guille i Moliné, l’Ajuntament de Pujalt i els membres de la Fundació Ernest Guille i Moliné. Aquest treball comença al desembre de 2001 quan l’Ernest aterra a Pujalt…
Observatori Esteve Duran
Entitat al Montanyà, (Seva. Osona), Estudi i recerca d'estels variables, investigació i recerca, formació, divulgació, activitats, recursos, galeria, accés, la fundació, l'associació i notícies. Té el telescopi més gran i avançat de Catalunya.
Observatori Fabra
Pàgina web oficial de l’Observatori Fabra, situat al Tibidabo, a la Serra de Collserola, en la seva part de Barcelona. L’observatori, sismologia, història, fotos i recerca. Josep Comas Solà fou el primer director de l'observatori (1904 a 1937).
Parc Astronòmic del Montsec
Web oficial d’aquesta moderna instal·lació d’observació dels astres, de la Serra del Montsec, a les comarques del Pallars Jussà i de la Noguera. El Parc Astronòmic del Montsec, el Centre d’Observació de l’Univers i de l’Observatori Astronòmic del Montsec.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT