QUALITAT


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
4sfera Innova
Consultoria especialitzada que optimitza els coneixements tècnics de l'assessorament medi ambiental per donar solucions reals. Gran experiència adquirida en projectes realitzats a Espanya, Regne Unit i Europa. Exemples d'assistència i solucions.
ACC Assessors Ambientals de Catalunya
ACC Assessors Ambientals de Catalunya, és una empresa amb seu a Vic, dedicada a l’assessorament, consultoria i serveis ambientals. Disseny industrial, ecodisseny i projectes de nous productes. Informació i serveis.
Agro90
Empresa creada al 1989 com a consultoria de serveis dedicada a la realització d'estudis i projectes d'enginyeria i medi ambient. Disposa d'un ampli equip pluridisciplinar d’enginyers superiors, enginyers tècnics, biòlegs, geògrafs i ambientòlegs.
Ambientech
Programa educatiu de ciències, tecnologia i medi ambient. A les àrees temàtiques hi trobareu més de 300 activitats multimèdia amb animacions que treballen continguts curriculars de biologia, química, física i ciències socials per a l'ESO i batxillerat.
Ambio. Enginyeria i Assessoria Ambiental
Projectes d’obra a ramaderes i industrials. Tramitem tot tipus de llicències. Disseny i instal.lació de sistemes de tractament i depuració d’aigues residuals. Càcul de la Petjada de Carboni. Sistemes de Gestió i Ecoproductes. Des de Vic (Osona).
Ambitec Salut Ambiental
Empresa amb especialització integral en control de plagues de rosegadors i insectes en general i en el control i prevenció de la legionel·la; amb més de 20 anys d'experiència al sector i en posessió del sistema de Gestió de la Qualitat certificat ENAC.
Anàlisi territorial i avaluació ambiental - Mapa
Consultoria especialitzada en Anàlisi territorial i Avaluació ambiental. Solucions ambientals per a empreses i Administració pública. Catalunya Central. Protegir l’entorn natural és una necessitat, per varis aspectes legals, morals i econòmics.
Aprén, Serveis Ambientals
Cooperativa especialitzada en la realització d'activitats, campanyes i materials d'educació i sensibilització ambiental, redacció d'estudis del medi natural, assessorament tècnic ambiental a Ajuntaments, i serveis de turisme de natura.
Argo
Empresa andorrana especialitzada en selecció de personal, formació empresarial, consultoria i qualitat. La web disposa d'apartat per cada una de les àrees en les que l'empresa intervé.
Assessoria Tècnica Alimentària
Assessoria Tècnica Alimentària som una empresa situadaa Perafita, especialitzada en consultes tècniques i formació alimentària. Ens avalen més de 5 anys d’experiència en assessorament d’empreses sobre temes de qualitat, higiene i seguretat alimentaria.
BCN Cambra Lògica de Projectes
Arquitectura i Enginyeria Ambiental. Empresa d'arquitectura per a desenvolupar sistemes d'increment de la qualitat sense degradar el medi natural. Empresa de Torrelles de Llobregat, Barcelona.
Bio Maresme
Empresa dedicada a la docència d’activitats medi ambientals i de ciències. Defensa i estimació de la natura des del coneixement. Activitats educatives per entendre el medi, saber els organismes vegetals i animals el componen, com interaccionen, …
BlauVerd Assessors
BlauVerd té la finalitat servir a empreses i institucions mitjançant l’assessorament tècnic. La nostra funció és oferir una solució global a les problemàtiques i les inquietuds relacionades amb el medi ambient, qualitat i prevenció de riscos laborals.
Bromos, Gestio de la seguretat alimentària
Degut a les exigències, en bona part, dels consumidors, i la sensibilització de la població per consumir aliments segurs, ens han portat a fer seguiments integrats dels nostres aliments, des del punt de vista tant de qualitat com de seguretat.
Cadec Taller de Gestiò Ambiental
Càdec, Taller de Gestió Ambiental, S.L. és una empresa especialitzada en fauna i flora. El nostre equip de biòlegs i naturalistes de camp té una llarga experiència en tot tipus de treballs d'inventariat i seguiment...
Centre de Recuperació el Cuc
Surgeix al País Valencià, com una experiència laboral d'autoocupació en el sector de la recuperació i el reciclatge de les deixalles, donant resposta a les inquietuds mediambientals. Restauració de Mobles i centres.
Comei Assessorament Medi Ambient
Informació per a millorar la gestió ambiental de les organitzacions: Sistemes de gestió ambiental, gestió d’aigües, gestió de residus i sòls contaminats, preparació i redacció del Pla d'Emergència per a respondre a les situacions accidentals.
COPATE (Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre)
El COPATE neix per a continuar i consolidar accions que els Consells Comarcals de les Terres de l’Ebre han desenvolupat durant 25 anys. Accions que doten de contingut i d’escala econòmica i tècnica les competències locals en matèria ambiental.
Deteinco - Divisió de Qualitat
Modalitat integral: Aquesta modalitat de servei inclou la realització, per part de Deteinco, de tots els passos que cal fer fins que l'empresa client obtingui la certificació segons Norma ISO 9001. La implantació en la seva modalitat integral.
Ecoestudis Territori i Mediambient
Enginyeria industrial i mediambiental que va néixer fa 20 anys, abans de què tots tinguéssim la consciència de preservar l’entorn. Solucions tècniques des d'un inici, des de la fase projecte. Projectes pensats i executats amb clau medi ambiental.
Egavic - Entitat ambiental de control
Enginyeria i gestió agràries. Serveis mediambientals; Industries agràries i alimentàries, explotacions agrícoles, ramaderes i forestals, valoracions, peritacions i dictamens, medi ambient i sistemes de qualitat. Seu a Vic i delegació a Alguaire.
eM grup
Empresa manresana multiserveis dedicada a projectes d’enginyeria, arquitectura, Project Manager, consultoria, media ambient, energies renovables, construcció, promoció, gestió de serveis, atenció a les persones, publicitat, comunicació, …
EmasConsultors - Consultoria de gestió
Consultoria de gestió i d'organització, tramitació Operador Econòmic Autoritzat OEA, implantació, manteniment i millora de sistemes ISO, outsourcing, externalització com a gestors del sistema ISO. Està situada a Vilassar de Mar (Maresme).
EmasConsultors, Consultoria ISO i Consultoria Estratègica
Consultors d’Emas, fundada el 1.999, està centrada en la Consultoria ISO, Consultoria Estratègica i Consultoria de Comerç Internacional amb una àmplia experiència tant en els àmbits d’empresa com d’administracions publiques.
Franpe
Consulting que dóna servei a petites i mitjanes empreses. Sistemes de Qualitat Norma ISO 9001, seguretat alimentaría a empreses de la cadena alimentàría, projectes d’ampliació d’instal·lacions productives i assessorament a explotacions agràries.
Gaia: assessoria, gestió i estudis ambientals
Empresa de moianesa dedicada a estudis del medi natural, assessoria i gestió, formació i educació ambiental, creació de projectes de residus urbans i serveis ambientals. Des de l’any 1992, treball per a millorar el medi ambient. Seu a Girona (l'Estartit).
Globality Tic
Gestor tecnològic, Serveis i solucions TIC i millora de Grans Empreses per PIMES, Autònoms i Professionals amb l’objectiu de millorar la competitivitat dels seus clientes amb una Gestió Tecnològica de qualitat i optimitzada a les seves possibilitats.
gram gestió ambiental
Pàgina de l’empresa gram gestió ambiental: Consultoria, enginyeria, comunicació, educació. Actualment estam treballant per donar un millor servei web. Podeu contactar amb nosaltres per e-mail o per correu ordinari. Té la seva seu a Inca (Mallorca).
Grup Carles
Grup Carles Gestió i Projectes, SL. Projectes industrials, legalitzacions, assessoria mediambiental. Serveis Fiscal i jurídic, assegurances, laboral i seguretat social, comptabilitat i auditoria, econòmic i financer, recursos humans…
Grup Vandellòs
Servei d’assessorament integral del Grup Vandellòs, referent en l'assessorament d'empreses de les comarques del Penedès i del Camp de Tarragona. Focalitzada en donar servei a empreses, professionals i autònoms, i administracions públiques.
Homo Qualitas
Centre a Barcelona (Sant Quirze del Vallès). Consultoria i formació de gestió de la qualitat, medi ambient i productivitat ISO 9000. Indústries de transformació de productes, empreses de servei, clíniques, hospitals, hotels, restauració, transport, etc.
ISO
La ISO útil i fàcil, vinculada al management i estratègia. Consultoria ISO, Auditoria ISO i Certificació ISO. Qualsevol norma ISO: ISO 9001, ISO 14001 i OSHAS 18001. També inclou informació de la norma i algunes webs de certificació ISO.
Jardineria Moix
Creació i manteniment de jardins, servei d'hidrosembres i revegetació, arboricultura, tractaments fitosanitaris i obres de jardins. Amb tres seccions com: jardineria, obres i medi ambient. Santa Margarida de Montbui i delegació a Molins de Rei.
La Copa
Cooperativa mediambiental. Servei ambiental, des de l'ecologisme, en especial consultoria i educació ambiental. Desenvolupament sostenible i la protecció a la infància i joventut. Treballs en la planificació territorial i conservació d’espais d'interès.
La Llena Serveis i Projectes Ambientals
Equip de tècnics professional i divers que treballa ininterrompudament des de l'any 1998 a peu de territori per resoldre i gestionar millor i més eficaç els impactes que genera l'activitat humana i econòmica en el medi. Per a empreses i particulars.
lavola
Companyia de Serveis Ambientals. Oferim campanyes, estudis i programes que orienten l'activitat humana sobre el medi ambient. Treballem per a tota mena d'empreses, administracions públiques, centres d'ensenyament i altres organitzacions.
Medi XXI
Medi XXI-GSA de Carcaixent és una empresa consultora formada per professionals de diversos àmbits, amb una activitat orienta-da fonamentalment a la gestió ambiental-territorial des d’un punt de vista integral i de desenvolupament sostenible.
MF Tecnima
Enginyeria i assessoria especialitzada en el món industrial i medioambiental que ofereix servei a les indústries. Disposem actualment d'un important departament d'enginyeria i un equip humà especialitzat en projectes de depuració d'aigües residuals.
Mont Medi
Control integral de plagues urbanes i e malalties. Programes i projectes adaptats per a la indústria alimentària, fitosanitaris, neteja tècnica, adequació d'instal·lacions i sanejament, tractaments de tèrmits i diagnòstic d’edifici malalt. Sabadell.
Mpbata
És una consultora de Barcelona. Les seves àrees de treball son l'energia: energies renovables, energia solar tèrmica, fotovoltaica, estudis d'eficiència energètica,etc.; el medi ambient: estudis d'impacte ambiental, avaluaciones ambientals, ISO1400
Nadico Industrial Management
Nadico és una empresa especialitzada en la prestació de serveis tècnics d’enginyeria, arquitectura i consultoria industrial. És totalment independent de qualsevol grup, a nivell tècnic i econòmic, de manera que garanteix sempre la millor solució tècnica.
Naturalwalks
Agència independent amb seu a Barcelona i Girona, formada per un nucli centralitzat i un assortiment grup de professionals de diferents àmbits de treball (hostaleria i restauració, salut, ecoturisme, biologia i medi ambient), amb uns valors en comú.
Neticont
Solucions professionals a les seves necessitats d’equipament mediambiental. Neticont, més que un proveïdor és un partner que vetllarà per la gestió de les necessitats d’equipament i solucions mediambientals pels seu municipi o organització.
Node Garraf, Agència de Desenvolupament
Eina executiva per crear estratègies compartides per millorar la situació econòmica en tot el que signifiqui defensa del territori, aportació de recursos i fer atractiva la comarca del Garraf per activitats empresarials que generin ocupació i riquesa.
Promoció Econòmica i Ocupació Els Monjos
Servei municipal de Santa Margarida i els Monjos d’informació, orientació professional i inserció sociolaboral dirigit a persones en atur o que vulguin millorar el seu lloc de treball. Desenvolupament local i comerç: Comerç local, mercat, tires i mostres.
Qualiconsult
Web que vol ser nexe d’unió entre clients, els serveis que oferim, i els seus resultats. En aquest lloc hi trobarà informació sobre l’empresa i l’activitat, coneixerà millor què fem i, especialment, què podem fer por vosté. Versió en català no operativa.
Qüestió Ambiental
Qüestió ambiental és una enginyeria i consultoria ambiental emplaçada a Vic (Osona). Es dedica a l’enginyeria i assessoria-consultoria ambiental per a empreses i municipis. Empresa, equip, serveis i contacte.
R&F Novidea Global
Assessoria ubicada a la ciutat de Martorell (Baix Llobregat). Col·laborem des de l'activitat empresarial al desenvolupament de les persones i el seu medi. Assessorament en la comercialització de serveis mediambientals, assessorament i consulting.
Rains Control de Plagues. Seguretat Ambiental
Fa més de 25 anys que vam fundar l’empresa dedicada a prestar serveis de control de plagues. Rains va crear-se al 1989 per do-nar servei de control de plagues en indústries, organismes oficials i particulars. Hem participat en la transformació del sector.
Rocamare Educació Ambiental
Rocamare realitza tallers d'educació ambiental a les escoles, els instituts, els centres culturals i per el públic en general. Facilitem el coneixement de l'entorn natural i proposem solucions pràctiques als problemes ambientals.Tellers ambientals.
Salut Ambiental - Gestió sanitària, ambiental i control de plagues
Salut Ambiental és una empresa situada a Centelles que ofereix serveis de gestió i assessorament en l'àmbit del medi ambient i la gestió sanitària de les empreses. Arc de desinfecció, control de mosques, control de mosquits, flup, formisec i iglú.
SBA Enginyeria i Consultoria de Medi Ambient
Enginyeria ambiental d’Andorra, especialitzada en l’assessorament tècnic, fiscal i legal a empreses i administracions públiques. Pionera en la gestió integral de documentació. Solució als problemes amb tecnologia, el coneixement i l’experiència.
Serveis Ambientals del Vallès Oriental
Deixalleria Granollers Nord. Servei de recollida selectiva d’escombraries per a les quals no hi ha un sistema de recollida domiciliària. Els particulars entren el material gratuïtament, que comercials i industrials han de pagar uns preus dels residus.
Sistemas de Gestión Ambiental SIGEAM
Control de plagues en la salut pública sense risc pels treballadors, i el medi ambient i ens adherim als codis de conducta estrictes per aconseguir-lo, problemes de plagues o ambientalsiagnosi biològica de la fusta estructural en equipament municipals.
Taller de Ingeniería Ambiental
Empresa de Barcelona. Informació sobres les activitats de l’empresa i consulta a les fitxes dels projectes. Estudis, avantprojectes i projectes, assistència tècnica a obres. Estudis, auditories i projectes mediambientals. Àmbits de treball.
Tax Assessoria i Gestió
Auditoria, corredoria d'assegurances. Gestió fiscal, laboral, legal i comptable a tota Espanya. Serveis, història i franquícies. 62 oficines associades repartides per tota Espanya i sempre amb la màxima qualitat de servei garantitzada.
Tecnogest - Enginyeria i Consultoria Tècnica, Bescanó
Empresa jove i amb gran dinamisme, formada per enginyers amb àmplia experiència en els camps de l’enginyeria i la consultoria tècnica. Respondre a les necessitats dels nostres clients i obtenir la plena satisfacció de les seves expectatives.
Tega - Transport i Gestio Ambiental
Tega, Transport i Gestió Ambiental, SL es una assessoria de capital particular, independent de les grans empreses del sector residus a Catalunya. Comptem en l'actualitat amb un equip de quaranta professionals, flota pròpia de camions.
Thigis Serveis Ambientals
El ventall de serveis comprèn un espectre d’activitats enfocades a aportar respostes reals als clients. Solucions integrades per a diferents nivells d’explotació, tant si es tracta d’un particular com d’una empresa amb necessitats específiques.
Tosca Serveis Ambientals d’Educació i Turisme
Empresa que treballa des de 1995 en l’àmbit del medi ambient i del turisme sostenible. Programes de formació per a professionals, d’educació, interpretació i comunicació ambiental; gestió de centres d’informació en espais naturals; guiatges i rutes.
TRASSA Tractaments i Assessoria Ambiental
Tractaments i Assessoria Ambiental SL (TRASSA) és una empresa penedesenca de control de plagues, en l'àmbit de la salut públi-ca com en els procediments fitosanitaris. Estem especialitzats en tractaments DDD: desinfecció, desinsectació i desratització.
Verd Volcànic
Activitats d'educacíó ambiental i cultural Observa, palpa, escolta, saboreja, ensuma. Activitats als paratges de la Moixina, on un guia del Parc Natural et descobrirà racons, colades de lava, fonts, recs, arbres centenaris, plantes úniques, papallones, …

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT