RECURSOS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
Pc Hardware


WEBS relacionades amb el tema
Afomet VIP’s
La pàgina-blog Afomet VIP’s és un espai creat i dedicat als aficionats a la fotografia meteorològica. Hi ha un total de divuit fotògrafs aficionats col·laboradors que mostren el seu treball. Per contectar amb el grup, envieu correu a en Jaume Deu.
Associació pel Coneixement de la Neu i les Allaus
Entitat de l’Alta Ribagorça. Divulga els riscos de la neu i les allaus i informació i el coneixement tècnic de nivologia i allaus, relacionar professionals i afeccionats que treballen en la neu i les allaus, recopilar informació i facilitar les trobades.
Associació per al coneixement de la neu i les allaus
Divulga riscos associats a la neu i les allaus i informació i coneixement tècnic de nivologia i allaus. Comunica i als professionals i afeccionats que hi treballen, recopila dades i recolza els professionals que realitzen l’activitat en la neu i allaus.
Astroempordà
Porta d’astronomia de caire local. Astronomia, fotografia i astrofotografia des de casa. Vol convertir-se en un portal dedicat a l’astronomia a nivell local, una base de dades de recursos i enllaços astronòmics, i sobretot aportar una mica a la docència.
Centre de Desenvolupament Tecnològic de Sistemes d'Adquisició Remota i Tractament de la Informació (SARTI)
Dins el conveni signat pel CIDEM, la CIRIT i la UPC el 29 de desembre de 2000 un d'específic que té per objecte desplegar un Centre de Desenvolupament Tecnològic de Sistemes d'Adquisició Remota i Tractament de la Informació. Projectes i serveis.
Climate- KIC
Principal iniciativa de la UE sobre canvi climàtic. La més gran col·laboració pública-privada d’Europa centrada en la innovació per a mitigar el canvi climàtic i adaptar-s’hi al mateix. Climate-KIC es forma per empreses, acadèmies i organismes.
Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural
Agricultura, ramaderia, pesca, desenvolupament rural, PAC, aigua, medi natural, avaluació ambiental, canvi climàtic, qualitat ambiental, prevenció d'incendis forestals i sensibilització, Centre d'Educació Ambiental Comunitat Valenciana.
El Temps 324.cat - Platges
Previsió meteolològica de les platges de les costes: Catalana, valenciana, balear, murciana, andalusa, gallega, catàbrica i canària. Es subdibideix per costes i platges de cada costa, amb les seves característiques.
El temps amb nom i cognom
Llamps i trons, el clima del futur, l'estat de la sequera ... Són alguns temes sobre els quals parlen els meteoròlegs de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio en aquest blog. Notícies, curiositats i temes de meteorologia, l'entorn natural i més.
El temps amb noms i cognoms
Blog de la meteorologia que es fa a Televisió de Catalunya i a Catalunya Ràdio. Notícies, curiositats i temes de la meteorologia, l'entorn natural i encara més coses. El blog és una eina on deixar anar la passió per la meteorologia que compartim.
El Temps del Picó
Programa de meteorologia que es distribueix a través de la XTVL (Xarxa de Televisions Locals). Per a les prediccions, Picó utilitza models alemanys contrastats, la informació d’altres centres i també observa el cel i les símptomes reflectits. Seccions.
El temps en imatges
Bloc de Joaquim Ibáñez dedicat a la meteorologia, amb fotografies i comentaris. Per a veure la imatge del vòrtex de Von Karman ampliada. Paranoia a Beijing per l'aparició d'un cumulonimbus que van relacionar, alguns, amb una explosió nuclear.
Els Vigilants de la Pluja
Treball sobre la pluja àcida a la Bisbal d'Empordà, realitzat en equip per alumnes de 4t d'ESO i 1r de Batxillerat durant els cursos escolars 97-98 i 98-99. Forma part del projecte educatiu Europeu Comenius SMART.
eltemps24.cat
El Temps avui, demà, el propers dies, cat de setmana, el temps a les illes, radiació ultraviolada, mapa del temps i radar de pluja a Espanya, avisos meteorològics, imatges satèlit, meteomaps, corrents, càmeres i vídeo galeria.
Freemeteo
Predicció del temps a tot el món, 10 milions de llocs disponibles. El temps a la muntanya, el temps a la costa, el temps a la mar, el temps en viatge, el temps en negocis i el temps personal. Cerques, predicció, el temps a la teva web i serveis personals.
Informació Marítima
Del Servei de Meteorologia de Catalunya de la Generalitat.Informa sobre l'estat de la mar, temperatura de l'aigua, el pronòstic marítim i altres dades relacionades. Vàlid per totes les costes de Catalunya.
La Nostra Méteo - Revista Meteorologia a Catalunya
Neix en format PDF una revista de 1a línia dedicada al món de la meteorologia. Per als aficionats i amants de la méteo, és d'obligada lectura. La revista va ser fundada el juliol de 2007 per un grup d'aficionats a aquesta ciència.
Manual del temps
Manual per als observadors del Servei Meteorològic de Catalunya. Post d’Antonio Gázquez. Catalunya és un país amb gran quantitat d’aficionats als fenòmens meteorològics, característica que pràcticament no trobem en cap altre indret del món.
Mapa de pèrdues tèrmiques i irradiació solar d'Andorra
Mapa de pèrdues tèrmiques i irradiació solar del Principat d'Andorra. Mapes de pèrdues tèrmiques, mapa d’irradiació. Cartografia de fons. Permet cercar per parròquies, per pobles i per carrers. Servei del Departament de Medi Ambient.
Méteo Fòrum
Alguns fòrums permeten als convidats llegir i publicar, altres permeten als convidats només llegir i altres estan restringits a usuaris registrats. Menú principal, índex del fòrum, índex de missatges i temes del fòrum.
Meteocat Serveis
En aquest portal el Servei Meteorològic de Catalunya posa a la vostra disposició diferents productes de predicció meteorològica que podreu rebre al vostre mòbil mitjançant l'enviament d'un missatge de text. L'aplicació TempsEscriptori.
MeteoElpito
Interesant bloc d’informació meteorològica en general. Inclou la previsió diària del temps, secció de preguntes i suggeriments, Meteosat i ràdars, models numèrics, mesoescalars, models marítims, avisos i índex, tules i càlculs, webcams, …
Meteorologia en fotografies
Les teves fotografies meteorològiques. Envieu les fotos juntament amb la descripció, on s’ha fet, quan s’ha fet, com s’ha fet, anècdotes… Això sí, les fotos per anar bé haurien de ser d’uns 800 píxels per la seva banda més gran i d’uns 200 Kb.
Meteorologia pas a pas
Blog de Sergi Corral per l'aficionat la meteorologia, obert i participatiu, per aprendre i gaudir. Escalenc d'adopció, de petit vaig fer de l’observació un dels puntals. Biòleg especialitzat en botànica de professió i observador meteorològic d'afició.
Muntanya i Meteorologia
Espai amb doble finalitat: L’excursionisme normalment d'alta muntanya, amb rutes de tots nivells per zones amb l'explicació, fotos, descàrregues de la ruta al Wikiloc, recomanacions i apunts. Meteorologia amb fotos, alertes, càmeres, plànols, avisos, …
Obsea
Observatori submarí cablejat a 4 km de la costa de Vilanova i la Geltrú a zona protegida de pesca, connectat a la costa per un cable mixt d'energía i comunicacions. Des de l'estació terrestre es proporciona l'alimentació pels dispositius la fibra òptica.
Revista Tethys
Revista del temps i el clima de la Mediterrània occidental. Editada per l’Associació Catalana de Metereologia. Informació global, i dades i Jornades de Meteorologia i Climatologia de la Mediterrània Occidental. Associació Catalana de Metereologia.
Satèl·lits Meteorològics
Des d'aquest lloc Web es vol retre homenatge als homes i les dones que van fer possible que el llançament del primer giny capaç de visualitzar la Terra des de l'espai i d'obtenir-ne imatges, esdevingués una realitat.
ServiAstro: servei d'informació astronòmic
Divulgació de l'astronomia del Departament d'Astronomia i Meteorologia de la UB. Fenòmens astronòmics, observables des de Barcelona, i els més importants: eclipsis en directe, divulgació, efemèrides, eines de càlcul astronòmic, notícies, …
Windguru
Windguru està disponible en dues versions: "Windguru" (d’accés gratuït) i "Windguru Pro" (accés de pagament). La majoria de previsions i informació en aquest servidor estàn disponibles gratuitament però d’altres requereixen compta "Pro".
Wunderground.com - El Temps als Estats Units d'Amèrica
Servidor nordamericà amb dades del temps als EEUU, per territoris. Dades sobre temperatures, mapa del radar, visibilitat, vent, calor, vent fred, humitat, punt de rosada, sistema mètric i sistema anglès.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT