SERVEIS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
Agisa - Assessora i Gestora d'Inversions
Assesora i gestora de fons d’inversió. Societat andorrana constituïda el 1.984, amb l'objecte social de gestió, finançament i inversió mobiliària i l'assessorament financer i comercial.
And Private Wealth
La gestora d’actius independent a Suïssa, de l’andbanc, el primer grup bancari i financer andorrà. Una entitat membre de la VSV-ASG (Swiss Money Manager’s Association, el nostre organisme d'autorregulació). Amb oficines a Ginebra i ben aviat a Zuric.
Arrossaires del Delta de l’Ebre i Secció de Crèdit
Web dels Arrossaires del Delta de l’Ebre i Secció de Crèdit. Compta amb dues oficines, la situada al nucli urbà de Camarles i la del nucli urbà de Deltebre. Indistintament des d’on obri els comptes, pot realitzar operacions a qualsevol dels dos centres.
Assessor a Casa - Cat Finance
Li oferim assessorament i gestió en el camp fiscal, comptable, laboral, mercantil etc. a través d'internet. Estalviï amb Assessor a Casa,i tingui sempre disponible la seva documentació d´una forma ordenada i actualitzada.
Assessors Financers Castellar
Es tracta d’un equip de professionals experts en la gestió integral d'empreses de diferents sectors i en l’assessorament global per a empreses, autònoms i particulars. Estan especialitzats en les àrees fiscal, financera, laboral, comptable i jurídica.
Assets-Valoració d'Actius
Taxacions de bens immobles. Societat homologada pel Banc d'Espanya. Herències, patrimonis, solars, explotacions econòmiques, etc. Sistema de Qualitat: Valoració d’actius, S.A., està certificada per BVQI per a la gestió i realització de taxacions.
Associació del Personal de “La Caixa”
Web de l’Associació del Personal de “La Caixa”. Memòria d'activitats, normatives, juntes, notícies, tràmits, acció social, activitats esportives, activitats culturals, seccions, agenda, administració, instal·lacions, cursos, contacte, horaris i accessos.
Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears
L’APttCB es creà a Barcelona, el 1983. La seva finalitat, la defensa dels interessos dels associats davant l’administració local, estatal, autonòmica o qualsevol altre organisme, mantenint diàleg permanent per a facilitar la mutua col·laboració.
Atrium Business Center - Sabadell
Despatxos i oficines disponibles en 24h Serveis a l'empresa: secretaria, sales de reunions, gestió de correspondència, traduccions, ... Màxima flexibilitat.
Avalis Catalunya SGR
Avals amb entitats financeres: El client pot acudir a Avalis o la seva entitat financera per demanar la garantia. En el cas que vagi a la seva entitat financera, aquesta es posarà en contacte amb nosaltres i s'iniciaran els tràmits per a l'operació.
Bancat
Primera xarxa catalana de Business Angels, s’adreça a inversors privats interessats a participar en nous projectes empresarials i que poden aportar valor afegit a les seves inversions, és a dir, capital, experiència, know-how i contactes empresarials.
Bansabadell Professional
Professional BS, entitat de Banc Sabadell. Ofereix als col·lectius professionals tot un conjunt de productes serveis en condicions exclusives. Mitjançant la signatura d’un conveni, posa a disposició una oferta financera en condicions preferents.
Bellavista
Despatx professional d’advocats i economistes que des de l’any 1979 ofereix serveis integrals d’assessorament i consultoria d’empreses, a escala nacional i internacional, en l’àrea econòmica o jurídica. Oficines a Barcelona, Madrid i Granollers.
BIBM Mercats
Tota la informació econòmica i de mercats, al seu abast, oferida per Banc Internacional d'Andorra i Banca Mora. L'Ibex 35, el Down Jones i mercats financers internacionals. Divises i inversions.
Borsa CAT
El punt de trobada de la borsa en català, informació sobre borsa, índexs mundials, economia en general, etc. L’objetiu del portal és oferir el màxim de notícies i valoracions dels autors (mai seran una recomenació de compra o venda).
Borsa de Barcelona
Borsa de Barcelona és una irganització moderna i eficient. És un mercat. Com en tot mercat, es negocien uns productes i es posen en contacte compradors o vendedors. Lla Borsa és punt de trobada entre l’economía: empreses i estalciadors.
Borsa de València
Institució amb més de 30 anys d´existència, empresa consolidada, la seua funció principal és gestió del Mercat de Valors i les seues aspiracions són oferir més i millors serveis a l’entorn. Borsa de València la seua projecció nacional i internacional.
Caixa Popular
Cooperativa valenciana de serveis, financers i d’altres, amb vocació social i d’arrelament local, amb una marcada voluntat de creixement, a través d’una gestió fortament professionalitzada, i d’aportacions del Cooperativisme de Treball.
Calders Economistes
Web d'aquesta empresa de Girona, que ofereix serveis professionals d'assessorament, organització i gestió d'empreses. En especial, es dedica a les árees comercial, laboral, social, comptable, financera, tributária i d'auditoria de comptes.
CASX Cooperativa d’Autofinançament Social en Xarxa
CASX és una cooperativa d’estalvi i finançament. Les quotes dels socis i dipòsits es poden fer per transferència (facilitem un compte en donar-se d’alta), o en efectiu a les oficines de CASX als locals d’AureaSocial al carrer Sardenya, 263 de Barcelona.
cercador d'oportunitats de negoci
Permet buscar per paràmetres com ara el país, el sector o la tecnologia amb què ens interessa treballar, tant en l'àmbit públic com en el privat. Exemple; si posem França i salut i totes les tecnologies, surten els contactes amb empreses fraceses.
Compra Activa
Financiació a mida. Empresa financera de Barcelona dedicada a la financiació de cotxes; Vehicles nous i quilòmetre zero. Ens dediquem a finançar vehícles nous, de segona mà, i km 0. Assegurances. Versió en català no operativa.
Compra Activa: Finançament a Mida
Empresa de Barcelona dedicada a finançar vehicles nous, de segona mà, i km 0. Finançament a mida. Asseguances de cotxe. Ara té a la seva disposició un nou servei, còmode, eficaç i senzill amb el qual podrà obtenir el crèdit que necessiti.
COOP57 Catalunya
Cooperativa de serveis que destina els seus recursos a donar préstecs a projectes d'economia social que promoguin l'ocupació, el cooperativisme, l'associacionisme i la solidaritat, i promoguin la sostenibilitat en base de principis ètics i solidaris.
Cooperativa Agrícola i Caixa Agrària de Vila-Rodona
Elabora exclusivament el raïm de les vinyes dels seus socis, ubicades principalment als municipis de Vila-rodona, Aiguamúrcia, Valls i el Pla de Santa Maria, DO Penedès. El celler, vins, guardons, informació, visites guiades i notícies. Alt Camp.
Credicom Gestió
És una societat constituïda com a agència d'assegurances. Som agents comercials de "Crédito y Caución S A", líder a Espanya en l'assegurança de crèdit. Una llarga trajectòria en l'especialitat de l'assegurança de crèdits.
dades.cat
El nostre objectiu és d’ajudar a les empreses de forma externa. L’externalització d’activitats o necessitats temporals té més valor. Consultoria en Direcció de Projectes. A partir d'ell fem complementariament assessorament en temes Financers.
Diners
És un programa de televisió del Canal 33. Gràfica de l'evolució de l'Ibex 35. Informació facilitada per Databolsa. Actualització cada 15 minuts. Mercat continu. Borsa Barcelona. Borsa València. Índexs borsaris. Divises ...
Estalviar
Petits trucs per estalviar en temps de crisi. Trucs per estalviar en el dia a dia amb poc esforç. El crèdit del cotxe: fes-te el préstec, quan s'acosta el fred, com comprar, els diners no s'estalvien quan hi ha crisi, la factura de la gasolina, …
Estalviar.cat
Web articles, recursos i informació sobre economia domèstica i finances personals. Per a començar és important que per l'estalvi no discrimina per edat, sexe, nivell d’ingressos o prioritats econòmiques. Tothom pot estalviar en major o menor grau…
FETS - Finançament Ètic i Solidari
FETS Finançament Ètic i Solidari, és una associació que agrupa entitats del Tercer Sector i l'Economia Social i Solidària que volen promoure el finançament ètic i solidari al nostre país. Des de 1999, treballa per les finances ètiques.
Finances.cat
Panoràmica del sector i aparador de l'activitat del sector financer a Catalunya. Informació de totes les entitats de crèdit, entitats asseguradores i societats de prestacions de serveis financers i dels mercats de capitals del sector financer.
Focalizza
Treballa en la realització d’estudis i projectes de dinamització de l’economia local i que van des de la realització d’estudis de desenvolupament comercial i turístic fins a la identificació dels recursos econòmics municipals. A Barcelona i Girona.
Fons d'Inversió Caixa Catalunya
Caixa Catalunya: Prestacions que li ofereixen els fons d'inversió a Caixa Catalunya. Orientació professional de fons d'inversió, per gaudir d'una inversió a la seva mida, amb cistelles estàndard segons el grau de risc que vostè vulgui.
Girobrokers
Girobrokers és una Correduria d'assegurances amb seu a Pals. Cobertura de tot tipus d'assegurances a nivell nacional. Correduria d'assegurances, assessorament fiscal, gestions, etc. Som una corredoría d'assegurances col·legiada, fundada l'any 1996.
Global Lleida
GlobaLleida. projecte interinstitucional fruit de la voluntat d’integrar en una sola entitat tota l’activitat de promoció econòmica i projecció del territori lleidatà així com els recursos que actualment s’hi destinen des de les diferents institucions.
Grup Gestió
Pàgina d'aquesta asseguradera, serveis financers, gestió i comptabilitat responsabilitat civil, llar, comerç, assistència sanitaria, descensos, Pimes, etc. Demani pressupost sense cap mena de compromis i l'assessorarem. Lloret de Mar i Malgrat de Mar.
Grup GVC Gaesco
La vocació de GVC Gaesco és el servei: oferir el producte més adequat a les seves necessitats, vetllant pel compliment dels principis de lleialtat, transparència, rapidesa i eficàcia. Horari de l’oficina comercial de Barcelona: de 08:00 a 19:00 h.
Grup Simó & Pardo
Web del Grup Simó & Pardo (Terrassa). Serveis; Centre de Negocis, Qultura.com, gestió de projectes immobiliaris, urbanisme i edificació, arquitectura, enginyeria, serveis administratius legals. Inversions; Immobles en renda i participacions.
ICCA - Institut Català del Crèdit Agrari
Organisme autònom financer. Préstecs per a l'agricultura, la ramaderia, la pesca i la indústria agroalimentària en bones condicions. Abasta l’activitat productiva rural, i a l’àmbit personal dels sol·licitants.
Informa D&B
Informa D&B és l’empresa filial de CESCE, líder en el subministrament d'Informació Comercial, Financera, Sectorial i de Màrqueting d'empresas i per a empresaris, per augmentar el coneixement de clients i proveïdors i minimitzar el risc comercial.
Institut Valencià de Finances (IVF)
Aquest organisme té com a finalitat actuar com a principal instrument de la política financera del Consell, així com exercir les competències de la Generalitat sobre el sistema financer. A més, des de la publicació del Decret Llei 5/2015.
Inverfiatc
Web d’aquest drup d’empreses i inversions del Grup Fiatc. El Grup Fiatc és un societat de Barcelona que està dedicada a la sanitat privada. Informació general, govern corporatiu i dades econòmiques i financeres.
Jofre & Associats Assessor Financer
Jofre & Associats Assessors Financers ofereix als seus clients un servei realment personalitzat, professional i fora dels interessos de qualsevol entitat. Segons les expectatives del seu negoci o el seu patrimoni, li planifiquem el futur del seu tresor.
L’Ametlla Assegurances i Inversions
L'Ametlla Assegurances i Inversions dona servei de qualitat i proximitat en matèria d'assegurances i inversions. Primera agència d'assegurances amb seu a l'Ametlla del Vallès, agents de Catalana Occident i dels grans grups asseguradors del paí¬s.
LemonFruits
Plataforma de finançament col·lectiu (crowd funding) oberta a la participació de qui vulgui invertir o que volen contribuir al creixement d'Empreses Joves (startups). El finançament pot ser intercanviable per accions de l'empresa o per col·laboracions,
Manalbens Economistes
Assessoria i gestoria Manalbens Economistes, ubicada a Manresa i a Barcelona. Manalbens economistes és una consultoria d'empreses formada per un equip de professionals i col·laboradors especialitzats en cadascuna de les àrees fonamentals de l'empresa.
MEF - Montjuich Establecimiento Financiero de Crédito
La financera especialitzada en el crèdit deconsum. Oferim un servei de financiació a l’empresari per què pugui facilitar una altra forma de pagament dels seus productes als clientes Versió en català en construcció.
Microcrèdits Solidaris per Àfrica
Associació que en col·laboració amb les dones del Senegal vol facilitar l'accés a un crèdit bancari a dones per tal d'ajudar a engegar un projecte productiu i aconseguir que comencin a sortir de l'extrema pobresa. Terrassa.
MoneyToPay
Diner electrònic. Targeta de prepagamanet recarregable per a les teves despeses. Tu decideixes quant recarregues. Escull el disseny, compra la targeta Visa MoneyToPay i gaudeix de les compres. MoneyToWeb, MoneyToGift i targetes regal digitals.
Oikocredit Catalunya
Web de la delegació a Catalunya d’Oikocredit, una cooperativa d'àmbit mundial creada a Holanda que, des de 1975, atorga crèdits a centenars d'organitzacions locals de països en vies de desenvolupament. Crèdits convencionals i de microcrèdits.
Pla d’Urgell Societat Cooperativa Limitada
Entitat agrícola, amb 500 socis, fundada l’any 1917. Produeix 10.000 Tm. de fruita, principalment peres de diferents varietats, també préssecs, nectarines i prunes. Oli d’oliva Arbequina, Història, productes i botiga, Les Borges Blanques.
Plataforma Coopcredit
Associació constituida l’any 1988 en el sí de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, amb l’objecte de fer-se càrrec de la gestió diària dels temes específics de les cooperatives agràries amb secció de crèdit. Poden ser socis les cooperatives.
Prat i Mora
Pàgina de Prat i Mora S.L. És una despatx d’economistes, ubicat a Sant Celoni (Vallès Oriental). Serveis i productes amb dades de la societat. Intranet i assessor online. La versió en català és mínima.
Punts Estrella de "la Caixa"
Benvingut al programa Punts Estrella de "la Caixa" amb el que pot guanyar tot un univers de regals per pagar les seves compres amb targetes de la Caixa. Gaudeix l'estiu, evita'n els riscos. Coneix el programa.
Q-Renda Agència de Valors
Fundada en 1993 i inscrita en els registres de la CNMV amb número 218, empresa de serveis d’inversió. Autoritzada per la Llei del Mercat de Valors, desenvolupa els seus serveis en matèries de gestió i assessorament en l’àmbit de l’estalvi i la inversió.
Savand
Web de Savand. És una empresa creada al 1989, única al Principat d'Andorra, dedicada exclusivament a la financiació de tot tipus de vehicles. Relació de concessionaris, crèdit consum, Visa ok, empreses, calcular, …
SEC - Sindicat d'Estalvi de Catalunya
El SEC és una organització sindical catalana que desenvolupa la seva activitat al sector de les caixes d'estalvi des de fa més de 30 anys. Dota les diferents seccions sindicals d'un alt grau d'autonomia per la màxima eficàcia.
TecnoCredit
Societat constituïda per la unió del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Catalunya i el Banc Sabadell, per atendre les necessitats financeres dels associats. 100 Col·legis/Associacions adscrites i més de 138.000 professionals.
The Money Glory
The Money Glory és un blog sobre empreses tecnològiques, cotitzades a borsa i informació d’economia en general. Blogging, economia, empresa, energia, finances variades, llibres, mercats, política, ... Arxiu del blog.
TotSuma.cat
Plataforma de finançament col·lectiu que impulsa projectes en clau social i de país. TotSuma vol ser l’eina que faci possible finançar tota mena de projectes que comparteixin un mínim comú denominador de voluntat de progrés i sobirania pel país.
T-presta - Préstecs online
Empresa líder a Espanya de préstecs hipotecaris i crèdits amb garantia hipotecària. Sol·licita el teu préstec a T-presta. Resposta en 1 dia. Estudi gratuït. T-presta és una empresa de capital privat especialitzada en préstecs. Servei a Madrid i Barcelona.
Valoritzacions Vilar Guillen
Empresa familiar, especialitzada en valorització de matèries primes secundàries, gestió i classificació integral de residus i serveis especialitzats. Malgrat ser empresa de recent creació, comptem amb capital humà de 70 anys d’experiència al sector.
Venc Hipoteca.com
Sistema per gestionar la venda de pisos o finques a preu d’hipoteca pendent. Així aconseguim treure-us la pressió bancària, el fet traumàtic que us facin fora de casa i que tot i així quedeu encara endeutats amb el banc. Treure-us la càrrega de sobre.
verkami
verkami és un punt de trobada entre gent amb idees, projectes interessants i usuaris amb ganes d'ajudar a tirar-los endavant. Verkami és 'crowdfunding', una nova manera de finançar grans idees i creadors independents. Més sobre verkami.
verkami
A verkami aconseguiràs finançament dels mecenes que decideixin aportar al teu projecte. Suport a projectes innovadors i creatius. És crowdfunding, una nova manera de finançar grans idees i creadors independents. Sobre verkami i els seus projectes.
VicBroker assessors borsaris
VicBroker és una assessoria borsària independent i està especialitzada en mercats financers nacionals i internacionals. VicBroker assessora tant als petits com als grans inversors. VicBroker té un departament especialitzat en la investigació de nov

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT