TALLERS


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
CerCAT Índex d'Internet


WEBS relacionades amb el tema
Alaquàs - Tallers de treballs manuals
Falles, xapa, cristall, disfresses, decoració de Nadal en aquest taller de l’Horta. El curs està destinat a persones majors de 60 anys. El lloc és el Centre Social Benàger. Els dilluns, dimecres i dijous en el taller del Centre social (horari de tallers).
Associació de Labors i Manualitats "Les Abelles"
Web d’aquesta associació osonenca. Acostumem a fer una Trobada de Labors anual (dia per confirmar), i una Exposició de Labors i Manualitats durant la Festa Major de Santa Eugènia de Berga, ...
Associació de Labors Les Abelles
Pàgina, de l'Ajuntament de Santa Eugènia de Berga, amb les dades informatives bàsiques del Grup de Puntaires “Guipur” de Santa Eugència de Berga (Osona). Informació de la trobada de Puntaires 2004, que es va celebrar en aquest municipi.
aupa! Col·lectiu d’Artesans de Cardedeu
Web del Col·lectiu d’Artesans de Cardedeu (Vallès Oriental), aupa! Ceràmica, il·lustració, papiroflèxia, tribols, fusta, trapecistes. botigues i fires on podeu trobar productes d’aupa!
Biribotis
Equip format en l’àmbit del disseny i de l’arquitectura. Desenvolupen tallers en fotografia i arts plàstiques (pintura, gravats, collage, estampació i d’altres) que amb els anys s’han reflectit en nombroses exposicions, publicacions i premis.
biribotis tallers creatius
Paraula menorquina familiar que vol dir gargot (no és al diccionari). Els biribotis el formem un equip en l’àmbit del disseny i l’arquitectura. Altres tipus d'inquietuds, com la fotografia i les arts plàstiques (pintura, gravats, collage i estampació).
Ca’n Danús Espai de creació a Mallorca
Espai de creació. Classes i tallers d’art per a nens i adults al centre de Palma de Mallorca. Dibuix, pintura, ceràmica, cursos monogràfics per Nadal, Setmana Santa i estiu. Els nins aprenen jugant en llibertat i experimentació.
Carrau Blau
Web del Carrau Blau, taller municipal de plàstica de Sant Just Desvern, que des del seu primer impuls l'any 1980 ha anat configurant un treball creatiu i artistic d'educació i experimentació visual i plàstica dirigit a la infància i obert al municipi.
Casal La Patuleia de Sant Narcís
Associació manualitats i alternativa del temps lliure on es viuen sensacions i emocions. Potencia la relació entre nens del barri. S’aprén a conviure, respectar, compartir, relacionar-se, cooperar... Són els protagonistes de l'activitat. Jocs i tallers.
Cercle Artístic de Palamós
Escola d'art de Palamós i escola taller d'arts plàstiques. El Cercle Artístic de Palamós es una entitat nascuda ara fa més de vint anys i que es dedica a ensenyar i promoure les arts plàstiques en el nostre municipi.
Club de Manualitats Biblio Falset
Blog del Club de Manualitats de la Biblioteca de Falset. Fan toys de roba amb fil i agulla, treballem el cuir. Els materials que cal portar. Si teniu els ninotets acabats, porteu-los que els hi farem una foto. Si teniu motlles de fer galetes, porteu-los.
Collage de memòries
Collage de memòries el blog del taller artístic de l’Alicia, des de la ciutat de Barcelona. Inclou informació del seu taller, les dades de contacte, informació d’on comprar les seves col·leccions, i alguns vídeos-tutorials. El servei disposa de traductor.
CRAC Centre Rubinenc d'Alternatives socio-Culturals
Centre cívic d'activitats de lleure, tallers, exposicions, cursos i oci alternatiu. El CRAC un projecte de dinamització cultural, social, política, artística i comunitària que neix amb voluntat d’oferir un espai on relacionar-se i treballar conjuntament.
craftejant
Lloc del grup craftejant del Guinardó de Barcelona, dedicat a les manualitats. Fotos del primer taller d'aquest any. La Marta ens va ensenyar a fer cactus de tela. Ens va encantar el resultat i més d'una es va animar a fer-ne dos. Noves incorporacions.
Crea't a mà
Ets tallerista i busques un espai on fer els teus tallers? Vols fer la presentació d’un producte, d’un projecte nou? Posa’t en contacte amb Crea’t i parlem-ne. Tallers, botiga i informació d’aquest espai ubicat a la ciutat de Terrassa.
Dido Estudi d'Art
Dido Estudi d'Art, associació formada per persones del món de l’art i el disseny, procedents de diferents camps professionals i vinculats a la formació i a l’educació en el seu més ampli concepte, dins les arts plàstiques i el de l’artesania creativa.
Dones El Taller
L’associació "El Taller" de dones del barri de Can Vidalet (Esplugues de Llobregat) neix l'any 2000 amb l'objectiu d'oferir a les dones del barri un espai on realitzar activitats en grup per afavorir així la seva comunicació, interacció i aprenentatge.
Educació Artística - Escola d’Estiu d’Andorra
Curs 3: En finalitzar la formació, els assistents han de realitzar treballs manuals amb diferents materials de reciclatge. Papiroflèxia (curs 4), goma-espuma (curs 5), i taller de llibre animats (curs 6). Ministeri d'Educació, Cultura, Joventut i Esports.
El Cau, taller de creació artística i evolució
Taller obert, en sentit ampli de la paraula, que busca el coneixement d’un mateix a partir de la creació artística. Intentem ajudar a cada nen i nena en la creació dels seus projectes, fent-los cada cop més autònoms i lliures en les seves decisions.
Enxub, Taller d'Expressió Plàstica
Espai de creació artística conduït per Assumpta Codina a Igualada (Anoia). Adreçat a nens, joves i adults, per tal d'experimentar amb el fang, la pintura i altres tècniques plàstiques. El treball en grups reduïts permet una atenció personalitzada, …
Escola Ca L'Oller - Àrea d'Arts Plàstiques
Escola Municipal i servei cultural del Patronat Municipal de Cultura de l’Ajuntament de Martorell. Plantejament pedagògic obert, de qualitat i integrador. Pretén formar alumnes en matèries com arts plàstiques, l’idioma i els oficis patronatge i labors.
Escola de Belles Arts Sant Joan les Fonts
El propòsit és crear un espai on grans i petits hi trobin un ambient familiar i d' esbarjo dedicat a l'art, després d'hores de treball o estudis on cada vegada s'exigeix més als futurs líders que el nostre país necessita, per tenir un pròsper demà.
Estampació i Manualitats. Cotxeres - Casinet
En aquest taller coneixerem les tècniques bàsiques per aplicar ... Les manualitats s’organitzen entorn de materials de la natura, ... Centres Cívics Cotxeres de Sants i Casinet d’Hostafrancs de Barcelona.
FemART - Solucions Didàctiques
Pàgina de FemART, solucions didàctiques. Talllers d'art i manualitats que ofereix una oferta educativa que parteix de tres grans recursos: el temps de lleure, l'expressió plàstica i el coneixement de l'art a través de la història.
Fundació Artesà
Fundació Privada dedicada a l'atenció de persones amb discapacitat psíquica des de l'any 1979 com Associació De Pares De Discapacitats Psíquics Del Poble Sec. Taller pre-laboral dedicat a l'artesania. L'any 2000 es constitueix en fundació.
GaleriArt. Manualitats - Grup de Dones El Miracle
El taller d'art d’aquest grup de dones de Tarragona. Exposició dels treballs artistics i manualitats realitzats pel Grup de Dones el Miracle. Col·lecció de treballs manuals, peces variades. La professora de manualitats és la senyora Cinta Veciana.
IES Salvador Espriu de Salt - Visual i Plàstica
Visual i Plàstica de l'IES Salvador Espriu de Salt (Gironès). Els alumnes dediquen 8 hores setmanals a la realització dels treballs manuals. L’objectiu de l’activitat és desenvolupar la sensibilitat creadora de l’alumne. Els treballs es distribueixen.
La Tramoia - Taller d'artesants
A La Tramoia es pinta, es modela, s'esculpeix, treballs fusteria, utilitzant una àmplia gama de materials, fusta, porexpan, cartró, fang, escayola, paper machè, etc. En funció del treball a realitzar s'escull el material adecquat i les persones adients.
Laboratori Creatiu d'Amics de les Arts
El Laboratori Creatiu d'Amics de les Arts és un projecte destinat a oferir un espai per a l’acció, l’experimentació i el desvetllament; un espai per fomentar una xarxa d’usuaris i col·laboradors que vulguin compartir coneixements i creativitats …
L'Obrador del Burot
Pàgina d’aquest taller d'arts plàstiques, dibuix, pintura, escultura, cartó pedra i ceràmica al districte de Gràcia de Barcelona. Qui som, localització, cursos i monogràfics. Cursos, informació, fotos, horaris i preus.
Marcs Talla - Emmarcació a Barcelona
Marcs Talla al cor de Barcelona, a l'Eixample des de 1980. Som un punt de referència d'emmarcació a Barcelona. Fem marcs per a quadres amb una gran professionalitat. Hem treballat amb les millors gal·leries i ens avalen molts anys d'experiència.
Maribel Fita Artesans
Taller d'artesania de decoració amb fusta i flors a Sant Llorenç de Morunys. Mobiliari rústic de disseny. Estpa situat a Sant Llorenç de Morunys (Solsonès). Mobles a mida, sofas, llits, cortines, làmpades, cosmètica, espelmes, etc.
Momo Arts
Taller d'arts plàstiques amb més de 5 anys d'experiència. Utilitzen materials com porexpan, polyfoam, paper maxé, resines, ... segons necessitats (interior o exterior). Realitzen murals, figures 3D, relleus, escenogràfia, decoració d'estands, etc.
Oslo Barcelona
Oslo Barcelona és un taller obert d'aventures creatives, situat al barri de Gràcia, a Barcelona. Som una plataforma que pretén fer micropolítica: local, transparent, coherent i participativa. Oslo és un espai on mostrem el nostre art de forma directa.
Paraka Wooden Handcrafted
Hi ha coses que ens encanten: el mar, la fusta, i treballar amb les mans. Per això hem decidit juntar-les en un projecte. Paraka wooden handcrafted, és les ganes de crear art funcional, el que surt de les nostres mans, sigui fet de fusta i funcional.
Patchworkmania
Blog de l'escola/taller de patchwork de Reus, Patchworkmania. Hi pots trobar informació d’exposicions, treballs, activitats i cursos que es fan des de l'escola. Descobreix el món del patch i les seves possibilitats! Escola-botiga de patchwork i taller.
Ple de Tallers
Darrera Ple de Tallers hi ha en Rubén i la Laia, o com se'ns coneix professionalment: The Fancy Puffin, sabaters artesans. El taller està a la vella casa de l'àvia de la Laia, legalitzada com a taller artesà des de 2012, i aquí fem els Tallers a la Carta.
Poblenou Crea
Col·lectiu Tallers Oberts del Poblenou. Exposició retrospectiva “Patrimoni Intangible 2” com a continuació i apronfondiment de la investigació de “Patrimoni intangible 1”. Conèixer fets que ens han portat a ésser part del teixit creatiu de Poblenou.
Taller d'Art El Colomar
Pàgina del taller d'Art El Colomar de Begues (Baix Llobregat). És una associació cultural que va començar les seves activitats a l'any 1992. El Colomar duu a terme activitats destinades als adults i als nens. Notícies, activitats i les dades de contacte.
Taller d'Art Popular Botiga de Records
Especialistes en disseny i reproduir peces tradicionals d’art popular català. Creació de gegants, capgrossos, cavallets, titelles de dit, ninots de cartró i roba, línies en bijuteria fetes amb lava i minerals, souvenirs d’arrel local, entre d’altres.
Taller de Manualitats - IES La Creueta, Onil
Informació del Taller de Manualitats del Col·legi Major Rector Peset. El Col·legi Major disposa d'un aula especialitzada per a la realització de labors de pintura i/o manualitats amb tot l'equipament necessari i bany independent.
Taller de Manualitats amb Castanyes
Informació del taller de manualitats amb castanyes pels volts de Tots Sants (del 30 d’octubre i 3 de novembre). Passa de Halloween i celebra la Castanyada a la sala infantil de Mollerussa ... Pàgina amb format PDF.
Taller de Manualitats del Casal de la Gent Gran del Parc de Mataró
Aquesta activitat és una eina important a cada Casal per estimular la creativitat, la mobilitat de les mans i fer treballar el cervell. Les activitats mes desenvolupades del taller són la pintura de roba, pintura de figures de guix, collage...
Taller de Manualitats i Arteràpia d’Isabel Bonet (Sabadell)
Taller de manualitats és didàctic, terapèutic, distret, relaxant i divertit. Al mateix temps que decores o restaures una peça compartiràs amb altres alumnes el treball de diferents materials, textures i colors, intercanviant idees creatives i personals.
Taller de Manualitats Sant Guim de Freixenet
Taller de Manualitats (punta de coixí, ganxet, mitja, pach-work). A càrrec de Maria Llorens. Durada del taller: d'octubre de 2008 a gener de 2009. Inscripcions: 973 531 300 Camí o Noèlia (Consell Comarcal de la Segarra).
Taller de Manualitats Sant Quirze del Vallès
Durant aquests mesos hem estat preparant l'exposició de manualitats que farem al CAP de Sant Quirze del Vallès. Aquesta serà la segona vegada que la fem. L'any passat va tenir molt bona acollida i aquest any repetim.
Taller de Restauració d'Art de Neus Campmany Queralt
Web del Restauració d'Art de Neus Campmany. Especialitzats en la restauració de pintura sobre tela i sobre fusta, porcelana, ceramica, talla de fusta i altres antiguitats. Curriculum, obres restaurades, exposició de memòries, i taller.
Taller d'Expressió Plàstica Dr. Sobrequès de Bescanó
Activitat de l’AMiPA del Col·legi Dr. Sobrequès de Bescanó (Gironès. Els alumnes, aspectes pedagògics, recursos, informació administrativa de l'activitat. El taller es va iniciar el 5 d'otubre 2009. Exposició final de curs i fotos del curs 2008-2009.
Taller Torrelles-Isart
A Sabadell, espai concebut per desenvolupar treball i aspiracions artístico-constructives dels seus integrants. Proporciona un espai on poder canalitzar les inquietuds i necessitats dels aficionats al treball en fusta. Reparació d’instruments musicals.
Tallers Artesans de Navata
Web del Tallers Artesans de Navata (Alt Empordà). És un col·lectiu d’artesans que treballen i viuen a Navata, disposats a divulgar i revaloritzar els seus treballs artesans. Els sectors de treball, guia d’artesans, activitats i situació del municipi.
Tallers d'Art Castellar del Vallès
Tallers d' Art som una entitat de recent creació. La nostra vida comença a dins del Grup Pessebrista de la Capella de Montserrat quan es volia complementar els coneixements dels propis pessebristes amb les activitats del dibuix, la pintura i el modelatge.
Tallers de Manualitats - Badalona Educa!
Amb els tallers de manualitats es promou la creativitat, es donen a conèixer les tradicions populars i s'aproximen als contes i les narracions. Biblioteques de Badalona. Badalona ciutat educadora. Ajuntament de Badalona. Descripció de l’activitat.
Tallers i Cursos de Creativitat a Vilafant
Pàgina amb informació d'aquest taller al local social de Les Forques de Vilafant (Alt Empordà). Ceràmica, costura i labors, patchwork, i manualitats i arts aplicades. El taller l'organtiza l'Ajuntament de Vilafant (Alt Empordà).
Tallers Oberts Ciutat Vella
Jornades de portes obertes, convida a visitar els tallers dels creadors/es de Ciutat Vella. Oportunitat que ofereix, per a entrar, descobrir i gaudir d’aquests tallers que la resta de l’any no solen estar oberts al públic. Podreu conviure amb artistes,
Tallers Oberts Poblenou
Tallers dels creadors/es del Poblenou (districte de Sant Martí), Barcelona. Per xerrar i conèixer quina és la seva obra. L’oportunitat que les jornades de Tallers Oberts ofereix, per a entrar, descobrir i gaudir d’aquests tallers no oberts al públic.
Traç Tallers Creatius - Escola Taller
Espai obert. L’eix vertebrador estimular la creativitat i l’aprenentatge de tècniques artístiques, eines i suport que utilitzem, per aconseguir el que volem. Facilitem les eines i l’assessorament per a que l’alumne aprengui i desenvolupi la creativitat.
Voluntariat a la FAS - Taller de manualitats
L’objectiu del Taller és afavorir i potenciar els processos de creixement personal i d’integració social dels menors i joves del centre a través d'un taller de manualitats. Fundació Autònoma Solidària.
Xerrac Taller d'Expressió
Xerrac Taller d'Expressió és un centre d'Iniciatives Artístiques on pots aprendre les diferents tècnicques i fer realitat els teus projectes amb un assessorament tècnic i creatiu. Som al barri del Guinardó, estem oberts a nens, joves, adults i gent gran.
Zona Factoria d’Art
A la Zona tot flueix, tot canvia constantment. No hi ha regles, ni límits, tot és possible. És substrat creatiu en estat latent. És un espai compost per diversos tallers de diferents artistes i espai comú d’exposicions. Web bilingüe. El català és mínim.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT