TEMES


en tot el CerCAT   en aquesta secció
Recerca Avançada  

 
ILIMIT Comunicacions. Serveis Internet.(93)7333375


WEBS relacionades amb el tema
+Més, Eficiència Social
Més eficiència social és possible. Cooperativa amb doble objectiu: Aprofitar el coneixement pedagògic i nutricional per atendre millor les necessitats dels infants a l’Espai del Migdia de les escoles. Posar la nostra empresa al servei de l’equitat social.
ACRAC Associació de Consumidors per a la Recerca d’Alternatives al Consum
Web d’ACRAC. Alternatives al Consum. Punt de trobada per a tots els que creuen que és possible una vida més conscient en una societat més compromesa. Tenim el dret de pensar i portar a terme formes de consum no agressives amb el medi natural i social.
AICEC ADICAE. Associació d'Impositors de Bancs i Caixes d'Estalvis de Catalunya
Delegacions Adicae a Catalunya, informació de consum, legislació autonòmica, dependències de consum, associacions de consumidors i usuaris i oficines municipals d’informació al consumidor a la comunitat.
Ascat Vida i Ascat Mediació
Web d'Ascat Vida i Ascat Mediació. Són dues empreses asseguradores del Grup Caixa Catalunya especialitzades en assegurances amb l'objectiu de cobrir totes i cada una de les necessitats asseguradores dels seus clients, com assegurances de vida.
Associació Catalana de Consumidors “Consum Català”
Associació que té el suport d’Òmnium Cultural, la Plataforma per la Llengua i la Coordinadora d’Associacions per la Llengua. Vol omplir el buit del sector de les associacions de consumidors vetllant pels drets lingüístics dels ciutadans de Catalunya.
Associació de Consum Ecològic Pirineu
Bloc de l’Associació de Consum Ecològic Pirineu, del barri de Can Baró, a Barcelona. Fomenta el consum ecològic i responsable. Activitats que faciliten l’adquisició de productes ecològics, de producció local, i d’altres productes de consum responsable.
Ca La Torna
Cooperativa de consum agroecològic amb seu a l'Ateneu La Torna, que aplega 25 unitats familiars (no necessàriament heterosexuals). Mancomunen esforços per reconnectar camp i ciutat i directament amb la pagesia al Mas de Can Perol.
Consell Alimentari de la Mediterrània
Des de l’any 1983, punt de trobada de consumidors a Catalunya. Professionals de l’alimentació aporten coneixements, esforços i recursos per facilitar i optimitzar resultats en qualitat, salut, economia i seguretat de l’alimentació humana.
Consumpedia
Espai de consulta gratuït que té un fitxer de productes, en permanent desenvolupament, amb informació independent, rigorosa i pràctica (extreta principalment de la revista Opcions). Hi podem passar per prendre decisions de consum més conscients.
Coop. Can Pujades
Cooperativa de consum de Sarrià-Sant Gervasi, a la ciutat de Barcelona. Va començar el 2010. Mirant endavant estem buscant més proveïdors per aconseguir una oferta encara més variada, i en els propers mesos tenim planificat visites a productors.
Cric
El Centre de Recerca i Informació en Consum (Cric) és una associació sense ànim de lucre i totalment independent. Va néixer a Barcelona el 1996, quan unes quantes persones vam voler trobar un consum més coherent amb les nostres idees.
CUS Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat, Salut, Consum i Alimentació
Associació de consumidors creada l’any 1977, conseqüència de la indefensió dels usuaris del sistema públic de salut, es legalitzà al 1979. Al 1982 incorporà l’àmbit del consum, l’alimentació i la seguretat alimentària com a eixos transversals.
CUS Salut, Consum i Alimentació
Pàgina de CUS (Coordinadora d’Usuaris per la Sanitat) Salut, Consum i Alimentació. Temes d'interès per als consumidors amb informació general, legislació aplicable, les preguntes més freqüents, publicacions del tema i enllaços relacionats.
Ecoconsum
Coordinadora catalana d’organitzacions de consumidors de productes ecològics. Neix als anys 80 agrupant 3 cooperatives: El Brot de Reus, Germinal de Barcelona, El Rebost de Girona, associacions de consumidors i grups de consumidors no legalitzats.
Ecoestalvi.cat
En les factures d'aigua, gas, electricitat, ... pots estalviar-ne més del que et penses. L'energia més neta és la que no es consumeix. També podeu visitar una llista d'empreses que us poden ajudar en determinats temes o una llista d'idees.
EcoRocaguinarda
És una cooperativa de consum ecòlogic del narri del Guinardó, dins la Cooperativa Cultural Rocaguinarda. Consumim hortalisses cultivades de forma natural i que provenen directament del pagès. Una v ida més sostenible, sana i responsable.
Ecoval, Solidaritat via Mercat
Associació que fomenta un mercat lliure amb el foment d'empreses de qualitat humana, algunes guardonades amb premis. Crear un marc de relació ciutadans-consumidors, empreses i altres agents del món econòmic.
El Carretó
Pàgina de El Carretó. Som una cooperativa de consum agroecològic que ens trobem al barri del Poble Sec a Barcelona i formem part de l'Ateneu Rebel. Defensem un consum responsable, respectuós amb el medi ambient, amb les persones, …
El Rusc
Espai del Rusc en línia. Aquest és l'espai del Rusc, grup de consum crític i responsable del districte de Gràcia. Activitats del Rusc. agenda, barri, la collita de patates, la Repera, les receptes del Rusc, notícies, previsió de la cistella, i vídeo.
Emocity Citycard Lleida
És una targeta turística i comercial que permet accedir a una oferta exclusiva de descomptes en els equipaments culturals, l’oferta d‘oci de la ciutat, els establiments comercials i de restauració i a més en tot el sistema de mobilitat pública de Lleida.
Encís
Cooperativa mixta de treball i consum. Genera espais vitals on les persones trobin els elements per créixer, des de la llibertat de gaudir de les possibilitats d'elecció. Destió de serveis, assessorament i consultoria, disseny, construcció d'equipaments.
FDA, la Fundació per a la Defensa de l’Assegurat
Ofereix assessorament i defensa legal davant les companyies d'assegurances i en general, sobre reclamacions de responsabilitat civil, promoure iniciatives de crítica de les males pràctiques asseguradores i assessorament en general.
Fent País
Cooperativa d’experiències. Has gaudit de l'experiència, t'envien enquesta de satisfacció. Punt de trobada entre persones i empreses que cerquen el bé comú de la societat catalana a través de l'oci i el turisme de proximitat. Iniciativa de joves bagencs.
Fòrum Balear de Consum Sostenible
Fòrum permanent d'organitzacions que treballen en comerç sostenible/responsable, amb el suport de la Direcció General de Consum del Govern de les Illes Balears. Iniciatives que pensam que val la pena intercanviar experiències i coneixements.
Fundació Eroski
La Fundació Grupo Eroski ofereix als consumidors solucions i respostes davant d'un entorn tan canviant com el que vivim. És fruit de l'esforç de milers de consumidors i treballadors associats a les cooperatives Eroski i Consum.
Informació i Educació per al Consum
Portal d’educació per a un consum responsable. Només una bona formació i coneixement dels drets que les lleis atorguen a les persones consumidores serà eficaç per enfrontar-se a la llibertat d’empresa i a les seves tècniques comercials.
Joguina Segura
Portal de la Cooperativa Abacus sobre la Joguina Segura. Condicions de seguretat de les joguines, guia per a nens sobre la seguretat i el consum responsable de joguines, normativa, test, notícies, butlletí, etc.
La Paca (Acord per a la Producció i el Consum Agroecològic)
Espai de relació entre consumidors i productors del Baix Llobregat. Explora noves formes de relació entre pagesos i consumidors, més enllà del repartiment de cistelles a domicili, cal una entesa per preservar una activitat agrària ecològica.
La Repera - Jornades de trobada i debat entre pagesia i consumidors en l’agroecologia
Jornades de comerç just i responsable al febrer. La Repera i les jornades de treball es van gestar el febrer del 2008, palesant la necessitat de millorar la relació entre consumidores i productors en l’àmbit de l’agroecologia.Cada any a un lloc diferent.
Les Trementinaires
Les Trementinaires és una cooperativa de consum agroecològic i crític. Ja tenim local! Amb llum! I personetes per omplir-lo! I aquest grup de personetes, tot menjant van canviant el món. Som al carrer Aldea, 8 de Gràcia a Barcelona.
Les Verduretes
Grup de consum de productes agroecològics. Ens organitzem a l'Ateneu Rosa de Foc, i venim de l'espai autogestionat de La Quimera; la nostra finalitat és repartir-nos en cistelles les hortalises que ens porten directament cada setmana.
Lleida Qualitat
Els aliments que empara Lleida Qualitat han estat seleccionats per criteris que valoren per damunt de tot l'origen, les matèries primeres, els procediments de producció, els mètodes d'elaboració tradicional i l'apreci per les coses bones i sanes.
Llenguatest Consum
Recurs del Departament de Cultura per fomentar el català en l'àmbit empresarial. L’aplicació és un qüestionari de 8 preguntes, accessible en línia i sense registre, que fa l’autodiagnosi de l’empresa sobre el compliment d’obligacions lingüístiques.
Magatzem de Recursos
Plataforma de trobada per a totes les entitats que estiguin disposades a participar dels nous models de consum, adherint-se a una nova xarxa per a potenciar la cooperació i l’optimització de recursos. De l’Associació de Veïns del Clo-Camp del Arpa.
mésOpcions Consum Responsable
mésOpcions es la marca d'Opcions de Consum Responsable, SCCL una cooperativa mixta de consum i serveis que es construeix des de la sostenibilitat personal, social i ecològica, desenvolupant el mercat social i contribuint a articulat l'economia social.
Pam a Pam | El teu mapa de consum responsable
Pam a Pam és el mapa col·laboratiu que mostra iniciatives del consum responsable i l’Economia Solidària a Catalunya, una iniciativa de SETEM i la Xarxa d’Economia Solidària (XES) per transformar el nostre entorn a partir de la cistella de la compra.
Plataforma pel Dret a un Habitatge Digne
Constituida al 1997 per les entitats: Càritas Diocesana de Barcelona, C.O.N.C., Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona, Justícia i Pau, Organització de Consumidors i Usuaris de Catalunya, (OCUC), i UGT de Catalunya. Manifest.
Progran - Associació Promotora de l'Orientació del Consum de la Gent Gran
Associació Promotora de l’Orientació del Consum de la Gent Gran. Assessorament sobre temes de consum i debat dels seus problemes. L'objectiu és promoure la participació de la gent gran per exercir els seus drets com a consumidora.
Relleu Llum
Blogger que informa i ajudar al consumidor que pague la llum en Relleu. Si tens algo que dir o vols informar d'algo que beneficia al consumidor de llúm, envia un email, el revisarem i si és correcte el publicarem açi, per a l’altra gent.
Revista Opcions
Revista amb informació per a un consum conscient i transformador. Per compartir informacions i opinions sobre el Consum Conscient i Transformador (CCT) i eines útils per portar-lo a la pràctica tenim aquest bloc, la revista i unes quantes activitats més.
Seneo - Cooperativa Elèctrica d'Ontinyent i la Vall d'Albaida
Projecte cooperatiu de comercialització d’energia elèctrica renovable, que ofereix als associats la possibilitat de consumir energia verda a casa, a un preu avantatjós. El marc d’acció és Ontinyent i la Vall d’Albaida. Beneficis mediambientals i socials.
Talonari de l'Estalvi
Ofereix solucions renovades que ajuden a fer front a les exigències dels mercats actuals. Una eina per millorar i equilibrar l'economia del dia a dia des de les diferents posicions del cicle econòmic. És una iniciativa desenvolupada per una empresa jove.
UNAE. Unió Cívica de Consumidors i Mestresses de Casa
Organització de consumidors i usuaris integrada en la Federació UNAE de Catalunya. Té per finalitat la defensa dels interessos dels consumidors i usuaris, incloent la informació i educació.
Veganisme.cat
Primera pàgina en català dedicada a aquesta tendència. El veganisme és un plantejament segons el qual es guarda un respecte cap a tots els animals, rebutjant les pràctiques i el consum de productes obtinguts a través de l'ús o de la mort d'animals.
Xarxa d’Educació del Consumidor
L’Educació del Consumidor és un contingut present en l’ensenyament reglat no universitari i en ensenyaments d’Educació d’Adults. En són integrants l’ICC de la Generalitat de Catalunya i la DGSIC de la Generalitat Valenciana.
Xarxa de consumidors amb llengua
La Xarxa de consumidors amb llengua amb més de 5.000 adherents. És hora que des de la societat civil comencem a incidir, de la forma més decisiva possible, en el futur d’aquest país. Els atacs a Catalunya, especialment a la llengua son constants.

CerCAT © 1997. Una creació d'INTERVIC ®. Suport tècnic d'ILIMIT